Poglejte, kako skrajne feministke učijo deklice preklinjati in govoriti feministične stavke

Foto: 24kul.si

Skrajna feministična skupina The Slay (umoriti), je na svoji Facebook strani objavila žalosten video, v katerem učijo majhne deklice preklinjati in izrekati feministična gesla. Ko sem si video ogledal, sem bil najprej šokiran, nato pa užaloščen nad zlorabo otrok za potrebe homo-lezbične-bi-trans-queer-feministične propagande.

Zloraba otrok za seksualne, čustvene in  ideološke  potrebe je ena najhujših stvari, kar jih je mogoče zagrešiti  v odnosu do odraščajočih otrok, ki se telesno, čustveno in duhovno šele razvijajo in oblikujejo svojo identiteto. Zloraba, kakršnakoli že je, se globoko vtisne v njihovo duševnost. Zato, spoštovane feministke, nehajte za promoviranje svojih idej zlorabljati otroke! S tem povzročate škodo zdravemu razvoju otrok, ki jih zlorabljate, ter tistim, ki jih bo vaše sporočilo doseglo. Ne učite jih sovraštva med spoloma, raje jih učite spoštovanja in sodelovanja in veselja nad različnostjo, ki bogati.

Komentarja proti zlorabi otrok za potrebe feminističnega aktivizma s spletne Facebook strani The Slay

1.  “Tole je popolna neumnost, obstaja milijon in en način, da zadeneš bistvo. Dekleta znajo biti močna in vplivna, ni jih treba usposabljati za poudarjanje grdih besed. V bistvu je tole demoralizirajoče. Jih kaj naučimo s tem? Dekleta naj se učijo biti močna in pogumna in naj znajo sprejeti življenje. Učimo jih raje samospoštovanja in spoštovanja drugih. Vključno s spoštovanjem jezika. Ja, ja, vem, da vsak po svoje …”

Video si lahko ogledate na tej povezavi.

2. “Prosim povejte mi, da ste dovolj pametni, da ne padete na tole! Ne dovolite, da vaši otroci preklinjajo! To lahko povzroči več škode za njih, kot si mislite. Ta video se zdi kot dnevni red kluba pedofilov in posiljevalcev!! NE SKRBI ME, da  bodo užaljeni, bolj me skrbi za varnost otrok! Še posebej, ker tudi pedofili pritiskajo, da bi poskušali legalizirati zlorabe otrok; to je verjetno del njihovega zlobnega načrta…”

Zgodba je žalostna in zgovorna sama po sebi. Zato je še kako pomebno, da smo v Sloveniji decembra 2015 na družinskem referendumu odločno zavrnili poskus brisanja spola, vnašanja teorije spola v šole, posvojitve in kupovanje otrok s strani bogatih homoseksualcev in lezbijk. Sedem let boja brez sredstev in z ulice proti bogato financirani skrajni levici je bilo dovolj. Čas je, da na naslednjih volitvah pride v parlament čimveč predstavnikov Gibanja za otroke in družine ter drugih demokratov, ki zagovarjajo pravico do življenja, svobode in demokracije.

24kul.si

 • Franc Šink

  To so spolne klošarke.

 • FRANC3

  Moralne in genetske izprijenke. Samo Bog jih lahko reši, same se ne bodo.

  • domovina mili dom

   Ne bog, dedci. Dve na levo dve na desno, prepognit, pa par krat na dan po …… Te babure se naj vprašajo koliko feministk je v musli deželah.

 • Adolf Hitler

  Es lebe FEMA Camp

 • Peter

  Ne hvala, videa si ne bom ogledal, vulvete me ne zanimajo, no.

 • Peter

  Madona, kakšna sreča, da imamo na tem norem planetu samo dva spola. Si predstavljate, da bi jih imeli ene deset, no?

 • Olga

  Vsi deviantneži tako zlorabljajo otroke! Enako delajo ISLAMISTI in KOMUNISTI! Poglejte mlade teroriste! Z materinim mlekom so vsesavali SOVRAŠTVO! Kje so varuhi otrokovih pravic?!! Kje je sodstvo??

 • Dimu borqir

  Bravo babe kar tako naprej

  • FRANC3

   Do propada in še malo dalje!

  • Franc Šink

   In kaj bodo dosegle? Ti mazohist ti.

  • novaknovak

   hahahahahahaha, jih bodo novodobni “turisti” katere kao podpirajo lepo prevzgojil. nič bat.

 • Dimu borqir

  Franc3 kdo je ustvaril boga

  • Franc Šink

   Sveta trojica!

 • domovina mili dom

  Da je tako, smo krivi dedci.

  • Franc Šink

   To je rekel že pokojni psihiater Rugelj.To je vedno opozarjal.

  • slosin

   …mogoče, jih premalo obdelamo, pol so pa hudo zafrustrirane..

  • Vince Blake

   Huh…pojma nimaš koliko je teh moških feministov na svetu. Ne vprašaj koliko online fajtov sem že imel z njimi. So še hujši kot feministke. Igrajo neke viteze na belih konjih, v bistvu so pa to beta-moški. Mangine, katerim je luleka potegnilo not in se jim počasi že dela luknja tam spodaj.
   Brezpogojno so zvesti svojim gospodaricam.

 • karpelec

  Kaj vse je še sposoben človeški um naraditi za svojo promocijo. Očitno je bolj kul biti nor, kot pameten.

 • pokvarjeniSvet

  najboljša kazen za te je da jih vse zavlečeš na ladije in letala pa enosmerna na Bližnji Vzhod in Severna Afrika….pol pa naj tam napravijo red če ga lahko….tam je drugi nasprotni ekstrem od njih.

  feminizem obstaja več kot 30 let…in kaj so do zdaj dosegle ali je ženska resnično plačana za čisto 100% isto delo enako kot moški ?? če je odgovor ne….pol so to sorošovih bleferji ki bi radi zjebali našo ljudstvo da bi ženska v resnici spremenila svojo žensko naravo v neko moško ali brespolno, srednji spol spako…in to z pravicami žensk nima nič za opravit.

 • Franc Šink

  Fenimistke počasi drsijo v fenimistični avtizem.

 • Franjo

  to o vzgajanju otrok itd je ok. ne mi pa vsiljevat nekih demokratov, ker vsi vemo, kako to izgleda

 • Johan

  To je izmeček človeštva, škoda besed

 • stajerc5

  Vsaki od teh emanc bi privoscil vsaj eno leto “vzgojnega” pri arabskih ali vsaj turskih mozeh! Problem je, ker jih je tako tezko prepoznati oz. lociti od moskih. Najbolje je vsako zagrabiti med noge, da se prepricas v stanje spola…

 • totex39

  Feministke so izmečki današnjega časa, ki s takšnim bolanim ravnanjem uničujejo ženske vrednote.Sram jih je lahko !

  • airways

   Brez skrbi. Ne premorejo sramu. Njihovi možgani so beli od “varekine”. Te feministke bi moral v zaporu mlatit 3x na dan in to brez hrane. Batine namesto hrane! Da se jim izbije indoktrinacijo iz glave!

 • Antonius

  Feministke ali pa alahovi šerijatarji, posledice so za otroke enake. Otroka je vendar vzgojno najlažje zmanipulirati. Otroku morajo starši s svojim odnosom in ravnanjem do drugih, privzgojiti empatijo in človekoljubje.
  Ko je enkrat ta vzgojna faza zamujena, je zamujena za zmeraj. Znani morilec Silvo Plut prav zaradi zapostavljanj v otroštvu nikoli ni znal vzpostaviti človekoljubnega odnosa do drugi. Sočutje je nesrečnemu Plutu predstavljalo špansko vas.
  Šerijatarski odrasli potomci so enaki zlorabljenci. Vse, kar jim oče privzgoji je uboganje rodnega očeta in absolutno spoštovanje alaha. Zato pa tako zlahka prizadenejo fizično bolečino in brez trohe pomisleka o posledici storjenega prizadenejo in nedolžne morijo. O empatiji in človekoljubju v svojem otroštvu nikoli niti slišali niso. Zaradi tega dejstva šerijatarski podmladek v krščansko Evropo v nobenem primeru ne sodi, dokler se šerijatarstvo in obrezovanje žensk ne spravi onkraj zakona in popolnoma prepove.
  Feministke so pa zgodba, ki sodi v vzgojni okvir, ki ga poznamo še iz naše revolucije. Revolucionarni zmagovalci svojih otrok niso vzgajali, ampak so jih v duhu revolucionarnih dosežkov hladnokrvno dresirali.
  Danes je tovrstno zdresirana svojat, brez občutka za empatijo in človekoljubje, skrito razmetana po vseh porah družbenega upravljanja. Mirno zlorabljajo, onemogočajo drugačne, krščansko vzgojene, kradejo in se za povzročeno škodo in težave čisto nič ne sekirajo. V socialistični maniri zdresirani, nas levosučno izrojeni garažarji mirno čez meje zmogljivega zadolžujejo in se pri tem čisto nič ne sekirajo, kako bodo dolgove desetletja vračali zaradi tistih, ki so jih kradli in onemogočali.
  Ženska, ki ve, kaj ji prinese zaželena ljubezen, pa res ne rabi biti feministka. Zadostuje ji, da je samo ženska, ki ljubi svojega izbranca, da je ljubljena. Moškega vendar, privlači ženstvena ženska v ženski, ne pa nekakšna agresivna in zafrustrirana feministka v ženski.
  V vzgoji prikrajšana feministka nikoli ne bo znala nuditi svojemu otroku tistega, kar otrok rosnih letih odraščanja najbolj potrebuje. Čustvo je manjko vseh feministk. Empatija in človekoljubje je tem ženskam nekaj tako nedosegljivega, kot je nedosegljiv orgazem obrezanim muslimankam.

 • PLavi-mil

  To so MOŽAČE, ne pa ženske.

  • Vince Blake

   V bistvu to niti niso možače. To so neumne avše z opranimi možgani. Nobena od teh ni močna in samozavestna ženska. Močne ženske ne rabijo feminizma, ki bi jih učil, kako uboge, nemočne, zatirane žrtve da so. V bistvu so to žrtve načrtnega poneumljanja žensk tvorcev NWO, ki se na vse kriplje trudijo uničiti belo raso. Ker neki rasi, zmešani z Afričani, Arabci, Azijci je lažje vladati. Feminizem namesto Meninizma pa zato, ker je ženskam lažje oprati možgane, kot pa moškim.

   • pokvarjeniSvet

    za vse je kriv beli Evropski moški..točno tako jih očijo prisežem in nič drugače.

    če so tako pametne in tulijo kako smo patriarhna družba, pol morajo takoj na BV in Severno Afriko v bistvu kar celi Tretji Svet in ga naj prvo tam spremenijo in v Evropo naj prepovedo pol prihod vseh muslimanskih ali črnih moških ker ti omenjeni so 100% apriori patriarhni…..tako da če si pameten takoj uvidiš paradoks in da je vse v resnici namenjeno da se uničili belega moškega in s tem posledično celotno raso.

    ker vsi ostali nesmisli ki jih delajo dokazujejo da za njimi stojijo Askhenaziji s svojim agentom Sorošom. Vsak ki si jih drzne razkriti je z strani levice, tudi kvazi desnice, komunistov ter ostalih pro marksistov označen za antisemita ali rasista.

    • Vince Blake

     Seveda jih učijo. Meni in tebi bi verjetno bolj težko oprali možgane: Kao, da so vse bele….ali pa črne, rumene, itd ženske (brez izjeme) krive za vse tegobe tega sveta. Zato so se pa spravili indoktrinirati določeno populacijo, ki je dojemljiva za takšno indoktriniranje. In to je pač ženska populacija. Če imaš M16, menda ne boš streljal na tank, pač pa na mehke tarče, a ne?
     Sem že pisal tule, da se je to začelo z agentko CIE Glorio Steinem. In po desetletjih pranja možganov NWO žanje rezultate. In to je razkol zahodne civilizacije. Takšne stvari se ne zgodijo čez noč.
     Nam se zdi seveda nesmiselno, da se te avše pritožujejo nad patriarhalno družbo, hkrati pa vlečejo kurce Arabcem….torej pripadnikom še desetkrat bolj patriarhalnega sistema, kot je tale naš zahodnoevropski. Ampak kaj pri feministkah je pa sploh smiselnega?
     Razen nekaj izjem mislim, da Slovenke in na splošno Slovanke niso tako ubrisane kot Američanke, Švedinje in na splošno Zahodnoevropejke. In pri temu naj tudi ostane. Da nas čez desetletja ne bi slučajno Rusi morali braniti pred Arabci. Ker Rusi, ko ti enkrat pridejo pomagati, se jih zlepa več ne iznebiš. Vem, da imate eni tule Putina močno v zobeh. Ampak dokler bo Putin, Rusija ne bo padla pred islamom. In zaenkrat se mi zdi, da je islam še vedno večja nevarnost, kot Rusija.

   • freedomfighter

    bebec tvoj nik bi bil lahko šovinističen rasist vem da te motijo močne ženske ki si upajo povedati svoje mnenje ti imas raje tiste ki so tiho kuhajo in vzgajajo otroke mogoče grejo kdaj tudi v trgovino ampak to samo če jih ti pustiš…ne vem kaj se tako pritožuješ čez musliče tako nekako oni vidijo vlogo ženske v družbi

   • selma hayek

    NWO : New White Order, skrajni desničarji in kukluxklanovci? Zanimivo, oni da bi uničili belo raso? Še en iznoriški bebec, ki je teoretsko podhranjem in ki piše ravno obratno, kot je res? Lep nabor je uspel tejle televiziji!

 • Jeffrey

  Bogi Donko….on še ponoči sanja kako ga feministke preganjajo..^^

 • MEFISTO

  Mene pa zanima,če imajo tudi feministke spolne odnose?

  In če jih imajo, jih imajo tudi s ptravimi moškimi, ne s kako gorenjsko mlahavostjo?

  • selma hayek

   Z Gorenakom Piškotkom ob prisotnosti knezoškofa. Lahko pa gleda tudi iznoriški, ki mu od tablet ne vstane več

 • selma hayek

  Za dobitnico Stojka, nagrade za pornografijo v nadnaravni velikosti, tole preklinjanje ne bi smelo biti preveliko presenečenje. Pornografija je ponavadi podnaslovljena z bolj udarnimi besedami, ki jih čivkajoči pleško z močnim akcentov namenja tudi tistim,ki jih zaradi tablet ne more : novinarjem, ki so ohranili minimalno objektivnost. Inpotem plačuje težko prislužene honorarje iz drugega dela Noriškeg kraljestva za svoje žalitve

  • Den456

   Kučan ni plešast, njegovi lasje rastejo na gnoju!