fbpx

Policija, na pomoč! Vodilni slovenski strokovnjaki, ki se soočajo z epidemijo, tarče javnega linča!

Morilec slovenskega naroda” piše na plakatu pod fotografijami Milana Kreka, Bojane Beović, Jelka Kacina in Aleša Rozmana, ki se je danes pojavil na Bavarskem dvoru v Ljubljani.

V središču Ljubljane so se danes pojavili plakati, ki slovenske strokovnjake, ki se na tak ali drugačen način spopadajo z epidemijo, označujejo kar za morilce slovenskega naroda. Pri tem gre za hudo obliko diskreditacije, če ne kar grožnje, saj se izpostavljeni vsakodnevno ukvarjajo z reševanjem epidemije in človeških življenj.

Na plakatu so fotografije vladnega govorca za covid-19 Jelko Kacin, vodja posvetovalne skupine na ministrstvu za zdravje Bojana Beović, direktor klinike Golnik Aleš Rozman ter direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek. Gre seveda za neposredno obliko grožnje, ki bi jo seveda morala raziskati in preganjati policija.

Kot smo že poročali, se ministri aktualne vlade redno soočajo z vse hujšimi grožnjami, najbolj ekstremni grozijo tudi s smrtjo. Gre za fenomen, ki ga pod prejšnjimi vladami nismo poznali, vse kaže, da imamo opravka z oblikami levega fašizma.

Protestnik, ki je kričal, da je treba “Janšo ubit”. (Foto: Demokracija)

Foto: Demokracija

Grožnje pred ministrstvom za kulturo. (Foto: Nova24TV)

Sara Kovač