fbpx

POP TV s Suzano Perman se je zdaj v zvezi z nabavo medicinske opreme lotil premierjeve žene Urške Bačovnik Janša! Tako jim je odgovorila …

Foto: Fb

Verjamem, da je v želji pomagati v tistem času enako ravnalo na tisoče drugih posameznikov. Meni to narekujeta lastna vest in zavezanost zdravniškemu poklicu. V takem ravnanju in v želji pomagati v času epidemije lahko provizije išče samo tisti, ki je nanje sicer navajen,” odgovarja žena slovenskega premierja Urška Bačovnik Janša novinarki POP TV Suzani Perman na očitke, da je posredovala na Zavod za blagovne rezerve.

Zadnje dni razvpiti Ivan Gale se je zdaj, ko so bile njegove navedbe postavljene na laž, skupaj z medijskim mainstreamom lotil še soproge premierja, zdravnice Urške Bačovnik Janša. Očita ji, da je pisala na blagovne rezerve, POP TV pa namiguje, da je dobila provizijo.

“Na blagovne rezerve sta pisali tudi žena predsednika vlade Urška Bačovnik Janša pa Alenka Jeraj, klicali so tudi ostali s stranke ali bližine SDS, Roman Končar, Franc Breznik, Ivan Jordan. V nadaljevanjih pa bomo pogovor z Galetom postavili še v kontekst naših raziskovalnih zgodb,” poroča spletna stran 24ur.

Tako je ravnalo na tisoče drugih posameznikov
Janševa soproga Urška Bačovnik Janša se je na vprašanja novinarke POP TV Suzane Perman, ki jih je objavila tudi na družbenem omrežju Twitter, javno odzvala. Njen zapis objavljamo v celoti: “Sp. g. Perman&Gale, kontakte vseh, ki so v tistih dneh želeli pomagati (bilo jih je kar nekaj) sem pošiljala naprej ministrstvu, ki je bilo javno znano kot pristojno za te zadeve. Kaj se je kasneje dogajalo z njimi ne vem, ker me o tem ni nihče obveščal. Verjamem, da je v želji pomagati v tistem času enako ravnalo na tisoče drugih posameznikov. Meni to narekujeta lastna vest in zavezanost zdravniškemu poklicu. V takem ravnanju in v želji pomagati v času epidemije lahko provizije išče samo tisti, ki je nanje sicer navajen.”

Novinarka POP TV sicer namiguje, da je Janševa soproga prejela provizijo, sprašuje Urško Bačovnik Janšo, ali je njen soprog vedel za njeno posredovanje. Spodaj si oglejte vprašanja POP TV, ki jih je objavila Urška Bačovnik Janša na Twitterju.

Slika

Slika

Image

Rok Krajnc