Portal Mariborinfo zlorabil pismo turistke Nine J. za škodovanje in blatenje ugleda termalnega bisera Term Paradiso iz Dobove

Terme Paradiso Dobova. (Foto: Facebook)

V mediju Mariborinfo smo zasledili kritično sporočilo gostje Term Paradiso, Nine J., v katerem je opisala svojo slabo izkušnjo v teh priljubljenih slovenskih termah. Zato smo se obrnili na vodstvo Terme Paradiso, da nam pojasnijo svoj vidik zgodbe. V njihovem odgovoru smo lahko razbrali, da jih je t.i. “nezadovoljna turistka” grdo oblatila. S tem pa sta tako Mariborinfo kot Nina J. naredila veliko škodo ugledu omenjenega slovenskega turističnega bisera.

Turistka Nina J. iz Maribora je v Termah Paradiso prespala od šestnajstega do sedemnajstega avgusta 2020. Nočitev je preživela z eno odraslo osebo in otrokom. Navedla je, da je bila z bivanjem v sobi navdušena, za kar se ji v termah iz Dobove tudi zahvaljujejo. A je v nadaljevanju svojega pisma navedla netočne in zavajajoče podatke o ceni bivanja, ležanju svoje hčerke na tleh, o gneči na bazenih, o nekvalitetnih obrokih, ipd.

Kot so nam zagotovili v Termah Paradiso, imajo vse cene napisane na svoji spletni strani. Turistka Nina J. je pred potrditvijo rezervacije prejela ponudbo in se z njo strinjala. V primeru daljšega bivanja bi bila cena seveda bolj ugodna. Cena 230 evrov, kolikor je plačala omenjena turistka je vključevala nočitev z zajtrkom za dve odrasli osebi in otroka, ki je imel vključen 15 odstoten popust, so nam zagotovili iz vodstva podjetja.

Čudovita soba v kompleksu Term Paradiso. (Foto: Facebook)

Vodstvo term odločno zanika navedbe o gneči na bazenih in slabi postrežbi v njihovih restavracijah
Turistka se je kljub temu, da je v svojem pismu pohvalila sobe, obregnila na ležišče njene hčerke. Ta bi naj ležala dobesedno na tleh kot je dramatično zapisala. Zapisala je, da bi naj njena hčerka ležala skoraj na tleh. V Termah Paradiso pa so te laži hitro izpodbili. Tako so nam sporočili, da so vsi gostje, ki so uporabljali omenjeno ležišče pohvalili njegovo udobnost. Med drugim vsem gostom zagotovijo dodatno posteljnino. Enako so ravnali v primeru njene hčerke, ki je prenočila na udobni, iz dvoseda prilagojeni postelji za dve osebi. Ob tem v podjetju opozarjajo, da gostom ni potrebno doplačati ne za balkon, za kopalni plašč in niti za vstop na kopališče.

Celotni kompleks Term Paradiso. (Foto: Facebook)

Nadalje se turistka Nina J. razburja, da je bila v bazenskem kompleksu tačas velika gneča. A kot so sporočili iz vodstva term temu ni tako. Meja števila kopalcev še zdaleč ni bila presežena. Kot v večini term v Sloveniji, pa je uporaba njihovih bazenov namenjena vsem, tudi zunanjim gostom, kar objavljajo tudi na svoji spletni strani in družbenih omrežjih.

Nina J. se je spotaknila tudi na ponujeno hrano v kompleksu, toda spornega hamburgerja ni naročila ob mizah hotelske terase, ki jih je fotografirala; tam so namreč obedovali gosti, ki so si privoščili sveže kuhano kosilo, ki jim ga je postreglo hotelsko osebje. Slednje je tisti dan, v dveh urah postreglo 130 kosil. Glede na to, da poznamo skrbnost in delavnost osebja Term Paradiso, pa smo prepričani, da je gospa Nina J. pristransko in predvsem netaktno izpostavili trenutek, ko so gostje od miz odšli, in ko osebje do miz še ni prišlo. V dobovskih termah ob tem zagotavljajo, da njihovi zaposleni upoštevajo priporočila NIJZ, ne zgolj glede nošenja osebne varovalne opreme, ampak tudi glede zaščite živil, ki so pakirana za enkratno uporabo, redno tudi skrbijo za razkuževanje prostorov, miz in stolov ter vso hrano gostom tudi osebno razdelijo.

V Termah Paradiso poskrbijo za kuharske specialitete. (Foto: Facebook)

Mariborinfo, zakaj niste preverili dejstev pri Termah Paradiso, ki so slovenski termalni biser
Glede na popolnoma drugačna dejstva, ki jih je navedla turistka Nina J., bi se lahko pozanimali tudi v uredništvu Mariborinfo.com. Isto glede certifikata in še česa. Kot kaže jim je bilo v interesu, da z objavo naredijo škodo podjetju in onečastijo njihovo turistično ponudbo.

Zato ob takih pismih priporočamo uredništvu Mariborinfo.com, da povprašajo še drugo stran. V tem primeru so naredili le škodo turističnemu objektu, kar pa je najslabše, kar se lahko zgodi. Terme Paradiso so priznana in izjemno kvalitetna termalna destinacija v Sloveniji, kar dokazujejo vse pohvale in vzpodbude oseb, ki jih objavljajo na tej isti spletni strani Mariborinfo.com ter mnoga formalna priznanja in pohvale za kvalitetno delo, in seveda gosti, ki se radi in zadovoljni vračajo – so nam sporočili iz vodstva term iz Dobove.

Luka Perš