Priročnik aktivistov LGBT za otroke ima še hujše nadaljevanje: “Družine z mamo in očetom niso normalne družine …”

Foto: iStock

“Družine z mamo in očetom niso normalne družine, saj starši zelo pogosto zlorabljajo svoje otroke, kar je lahko posledica njihovih travm zaradi svoje heteroseksualne spolne usmerjenosti,” piše v LGBT-priročniku, ki ga bodo uporabljali na delavnicah za otroke različnih starosti.

“Čeprav gre v tem primeru za domišljijsko delavnico, na kateri skušajo na primeru običajnih družin pokazati na krivico, ki se domnevno godi homoseksualcem in lezbijkam, je takšna primerjava nedopustna, saj pri nas homoseksualci in lezbijke že dolgo niso več diskriminirani. S takšnimi izjavami, pa četudi naj bi bile zgolj vaja v strpnosti, počnejo homoseksualni aktivisti iz Legebitre ravno nasprotno – širijo namreč prikrito nestrpnost do običajnih slovenskih družin, fantov in deklet, ki jih homoseksualni aktivizem niti najmanj ne zanima. Žalostno je, da zato pod pretvezo ‘razumevanja’ LGBT-oseb prikrito diskriminirajo normalno družino in odnos med fantom in dekletom,” je za Demokracijo povedal  socialni delavec Franci Donko.

Pisali smo namreč o LBGT-priročniku, ki ga bodo aktivisti LGBT uporabljali na delavnicah za otroke različnih starosti, tudi za mlajše od 9 let. Nas je pa bralka opozorila še na nekatere poudarke iz priročnika, predvsem na zadnjih straneh.

Tako je na strani 85 povzetek domnevne britanske raziskave heteroseksualnih družin. “Iz navedenih podatkov je razvidno, da družine z mamo in očetom niso normalne družine, saj starši zelo pogosto zlorabljajo svoje otroke, kar je lahko posledica njihovih travm zaradi svoje heteroseksualne spolne usmerjenosti,” povzemajo raziskavo.

Foto: iStock

Na strani 86 je povzetek neke ameriške raziskave. “Raziskava ameriških znanstvenikov je pokazala, da imajo otroci iz družin z mamo in očetom bistveno več psiholoških problemov v odraslosti, kar povezujejo s travmatično izkušnjo življenja v heteroseksualni družini.”

Otroke torej prepričujejo, da heteroseksualne družine niso normalne in da imajo otroci iz heteroseksualnih družin zato v odraslosti več psihičnih težav.

Še nekaj citatov iz nasvetov priročnika za aktiviste LGBT, ki bodo vodili delavnice (strani od 71 do 73):
“S pravilom, ki ga postavljamo, zavračamo heteronormativnost kot normalno in primarno ter na prvo mesto postavljamo istospolno usmerjenost in biseksualnost. Predstavimo ju kot edini ‘normalni in zdravi’ spolni usmerjenosti, kot družba prikazuje heteroseksualnost.”

“S postavljenim pravilom zavračamo (hetero)normativno družino z mamo in očetom in je ne dojemamo kot nekaj naravnega in dobrega. Kot edine prave družine razumemo tiste s staršema istega spola.”

Demokracija

 • Skrajno Desni

  Hitler in tvoji nacisti kje ste.

  • Nick Sobieski

   Ta najlepši čas življenja za mnoge evropejce bo spet prišel.
   Heil Hitler! Say yes to national socialism 88/14

   • Imperial Commando

    Vidva sta lih tolk dementna kot levićarji.

 • althar

  Patetično in očitno panično. Zadnji krčeviti trzaji umirajoče frankfurtske pošasti, ki se zaveda bližajočega neizogibnega konca.

 • antimur

  Bodi levi ali desni, proti takšni nemoralnosti kot jo zganjajo spolni deformiranci iz LGBT, moraš biti, v kolikor si vsaj malo normalen. Zato moramo uporabiti vsa sredstva, da nemudoma ustavimo to norijo. Kučan, v kolikor se bi uresničil scenarij teh ogabnežov, se tudi ti ne bi mogel več postavljati kot oče naroda. Zanima me kako bi te potem imenovali, pizda in izdajalec si že tako in tako, morda zločinsko one.

 • Silka

  Kaj vse plazi po tej naši ljubi zemljici?

 • tasilo

  Original oziroma predloga za zgornji plakat z mladcem (rjavosrajčnikom!) z mavrično zastavo in rdečo zvezdo na pasu in kravati je kar tale plakat za Hitlerjugend:

  https://spartacus-educational.com/GERyouth1.jpg

  EDIT – PS:
  Zgovorna slika (montaža) je bila zelo hitro umaknjena in zamenjana s sliko srečne družinice.

  Nova in Demokracija, ali si ne upate z ilustracijo pokazati na vzporednost levičarskega LGBT nacizma (fašizma, terorizma) in göbbelsovsko perfidne propagande, ki propagira, posiljiuje in navija za vse nenaravne, defektne in izrojene oblike družine?

  Nova in Demokracija, od vas bi normalni ljudje pričakovali več korajže!

 • pajot

  Ko se boste homoti in lezbače lahko med seboj oplojevali ,boste lahko govorili takšne bedarije. Do takrat pa velja od pamtiveka naravni družinski zakon. In to je med moškim in žensko.

  • SIMON ROZIC

   Tako je želela narava, če že Boga ne smemo omenjat v naši
   plemeniti socialistično komunistični vukojebini!

 • VERZIFIKATOR

  Danes je “normalna” le družina,
  kjer je posvojenec konj, ki škili,
  takšna druščina žal vsem se smili,
  ki po novem robna smo skupina.

  • SIMON ROZIC

   Ko se sam zaveš kdo si, kam greš,
   kjer so meje še okusa, kjer ni gnusa,
   kjer duševnih ni strasti pošasti,
   kjer tvoj otrok ne bo lebdel v pasti,
   da duše ne maličijo mu pedri in fantasti …

   …tja bi šel, kjer pred zvermi imel bi mir …

 • ZatonMesecnikov

  #“Družine z mamo in očetom niso normalne družine, saj starši
  zelo pogosto zlorabljajo svoje otroke, kar je lahko posledica njihovih
  travm, zaradi svoje heteroseksualne spolne usmerjenosti,” piše v LGBT priročniku, ki ga bodo uporabljali na delavnicah za otroke različnih starosti.#

  Ko bo lonec prekipel, bo pa tekanja pa jokcanja, nad “nestrpnostjo”.

  Če se v življenju nisem zmenil za pedrčke, motili me niso, sploh se za njih brigal nisem, kaj šele da bi imel kaj proti njim. pač njihova stvar.

  Bo tole najedanje doseglo pri meni ravno nasprotni učinek, kot si ga pa menda oni želijo, ko iščejo pozornost.

  • večni srb

   Seveda starši včasih tudi strogo zgrabijo svojega otroka, če je pa njihov, zraščen iz materinega telesa, oplojenega z očetovim semenom, ampak to še ne pomeni, da je država kaj boljši gospodar in avtoriteta.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Saj jaz se tudi nikoli nisem zmenil za njih, mi je vedno bilo vseeno kar delajo oni privat v svoje življenju, saj so se mi vedno zdeli neškodljivi, ampak ko sem opazil na Televiziji( hollywodski filmi, talk showi, risanke in mainstream glasba, reklame…itd) in tudi v šolah in vrtcih, sem pa vedel da je vrag vzel šalo. Ko človek razmišlja kako mentalno ranljiv si kot otrok, polne nesamozavesti, nimaš prave osebnosti, se iščeš, marsikaj ne razumeš, nimaš izoblikovanega pravega jaza, neodločen in neobogljen, a zelo lahek za programiranje uma, osebnosti in svoje lastne eksistence….dobesedno te mentalno zastrupljajo.

   Dokaz zato je samo če pogledaš današnjo mladino ki je RADIKALNO drugačna v negativnem smislu , polna nihilizma, sprevženosti, brez časti, brez morale, brez samozavesti, arogantna in ponosna na to da so luzerji, malodušni, nemotivirani, brez elana, brez motivacije, tavajo v Svet droge in podobnih svinjarij…in to večinsko bolj kot kdarkoli nam poznani zgodovini. Seveda pol takoj pogledaš pogoje in okolje ki ga imajo te zadnje generacije in prejšnje, in pol ti je vse jasno, zakaj temu tako.

  • Jeffrey

   A si tolk butast da ne razumeš, da gre v tistem zapisu za sarkazem….?!

   • ZatonMesecnikov

    hebeš zapis, ki ga pravilno razume samo Đefrej….

    • Jeffrey

     Valda, mesečniki ste itak v zatonu…^^

 • SIMON ROZIC

  To se zgodi, če sam ne veš kam spadaš, med ljudi ali spake!

 • rubec

  Moj sinček raje gleda nadaljevanko Dvoboj dveh lulitov na soncu na nekem piratskem kanalu “Una finka e un Monstro”, kot oddajo otroški MasterChef. Pravočasno sem pristopil k pravilni vzgoji, če se malo pohvalim. Sinčka imam zelo rad, on pa mene zelo rad.

  • tasilo

   “Mama ti je luli” … se danes zmerjajo otroci.

   • Ja, pa ga ta drug mulo zabije zmerjalca nazaj z “foter ti je lulika brez jajc ….”

  • večni srb

   Ne pozabi, da je za fantle oče edina ovira do družinske dominacije. Vsak fant se zaveda, da bi se brez ata, z mamo bolje razumela, kadar je mati sitna, takrat bi bilo pa lepo, če bi jo oče poslušal in bi se ukvarjal z njenimi problemi, dokler jo ne mine slaba volja.

   • Zombi Gartner

    Po 19 letih zakona ti iskreno povem, da so mame skoz sitne.

    • Vera

     Mame so sitne samo takrat, ko jim dec nič ne pomaga pri vseh opravilih ! Minili so časi delitev , na moška in ženska dela .

 • trumpet2018

  pokojni Rugelj jih je lepo opredelil kot posušene veje, veje ki so odmrle, veje od katerih ni nobene koristi,veje katere nimajo plodov, tem LGBT smradom bi morali prepovedati vstop v vse vrtce, otroke v vrtcih niti slučajno ne zanima vaša bolana sprevrženost, niti vaše gej parade, niti vaše istospolne poroke in podobne LGBT norosti.

  • Janez Pavel Kanc

   Prekleto, kaj so SDS-ovci naredili, da bi LGBT golazni prepovedali vstop v vzgojno-izobraževalne ustanove?
   (Skoraj) nič.
   Ja, se ve, zakaj!

   • marker

    Raje razloži, koliko naporov in denarja je vložila levica, da LGBT sploh deluje. LGBT ne bi delovala brez podpore levih strank.

    • Janez Pavel Kanc

     Tudi od zunaj jih podpirajo in to ne samo levi.

   • marker

    Ne vem zakaj povsod, kjer je kaj narobe mešate zraven SDS. Stranka SDS je v manjšini in nima nobene besede, ker je levica ne posluša. Za nasvete in pojasnila se obrnite na levo.

    • Steiermark

     Nekoga pa vendar morajo “obtoževati” za svojo nagnjenost in zločine – sami niso krivi, da spadajo med perverzneže, ker so to, ponavadi tisti, ki so sami bili žrtve titovih pedofilov!

    • Janez Pavel Kanc

     Je bila vladna stranka, SDS s Ivanom na čelu.

   • Anton

    provokator!

    sarkazem press

  • Steiermark

   Po njihovi zblojeni aktivnosti bi rekla, da bodo kmalu prevzeli vodenje vrtcev in šol ravno ti, od narave , prikrajšani zmeneti, ki ne vejo , kaj so in od kod prihajajo ter se pravtko nimajo možnosti, razmnoževati in nadaljevati svojo “vrsto”. Po vrtcih je že ogromno “istospolnikov – moških”, kjer, domnevam, da si pripravljajo “teren”! Včasih, pod titom, je bilo to zelo razširjeno,po šolah, kjer so takšni izmečki prakticirali, pedofilijo nad majhnimi otroki in tudi nad malo večjimi deklicami – 12., 13 . letnimi, kot jim je po svojem vzoru, položil v glavo sam pedofil in pederajzl tito!

  • Vera

   1OOO X velik + !

  • Zgornji

   IN PA TAKOJ ZATEM VSE TAKE SPOLNE IZTIRJENCE – POKVARJENCE POSLATI NA ZDRAVLJENJE V SIBIRIJO !!! ! !!!

 • Drago

  Odločno zavračamo spolno sprevrženo LGBT ideologijo! V naših tradicionalnih družinah, ki spoštujejo krščanstvo in evropsko civilizacijo, je za spolno vzgojo zadolžen strokovno usposobljen katehet, tako v teoretičnem kot praktičnem delu.

  • večni srb

   Krščanska družina ne obstaja, beri Biblijo, pri nas že tisočletja ne živimo več tako kot peimitivna afriška plemena.
   Tipična slovenska družina je socialistična.

   • Drago

    Vsak dan izvem kaj novega. Tisočletna socialistična slovenska družina. Kako lep oksimoron…

 • Edi

  Citati so vzeti iz konteksta. Preberite sami – publikacija je javno dostopna. Pisec besedila poroča nekorektno in zavajujoče.

  • Drago

   Itak, da so, samo zelo težko boš to razložil vernikom v Orbanovo Resnico.

 • večni srb

  Zgleda lahko rečejo kar hočejo, ni treba, da je res, dovolj je, če se sliši vsaj približno logično.
  Zakaj pa ne, če pa ni nobenih debat, kjer bi lahko kritizirali njihova mnenja in z argumenti dokazovali nasprotno. Saj so poslušali tudi s tem, ampak potem homoseksualci vedno izpadejo zarukani in pokvarjeni, ljudje postanejo jezni na njih in takoj imamo spet sovražni govor ter najmanj diskriminacijo. Naši homoseksualci so isti kot politični direktorji, razni birokrati ali pravosodje, prav imajo lahko samo tako dolgo, dokler jim ne sme nihče ugovarjati in preverjati resničnost njihovih stališč, zato se raje odredotočajo na represijo, cenzuro ter druge demokratične oblike pranja možganov.
  Zakaj se oblast tako trudi za homoseksualce, izrojenost je njihova politika, drugače ne moremo zgledati podobni razvitemu zahodu, saj potem začnejo pošiljati k nam razne opazovalce, ker mislijo, da je pri nas vse zarukano, skorumpirano in zatrto.

  Res je tudi, da nastane največ nasilja in pritiskov v normalnih družinah, ampak to zgolj zato, ker drugačnih družin pri nas sploh ni.
  Lahko bi šli gledat odstotek srečnih in uspešnih parov, homoseksualci redko ostanejo skupaj in ne razvijejo nobenih trdnih, stalnih družinskih pravil, do nasilja ter drugih problemov ne pride zato, ker so sami pedri in se o resničnosti sploh ne želijo pogovarjati, saj je cela družina takoj užaljena in potem oba mulo kuhata. Tepejo se pa ne, nihče se ne sekira, vseeno jim je, hočejo imeti edino svoj mir ter za vsako ceno ohraniti lagodje, medtem ko normalni pari ne morejo niti spati in jesti, dokler se temeljito ne razčisti sleherna malenkost. Drugače povedano, heteroselsualne družine so nedvomno dvakrat slabše od homoseksualnih, a desetkeat bolj učinkovite, iskrene in trajne, predvsem pa neskončno bolj trdne ter povezane, saj to je smisel družine.

  • AlojzZ

   “Res je tudi, da nastane največ nasilja in pritiskov v normalnih družinah”

   Ne, to pa ni res. Dokazano je ravno obratno.

 • goldhorn

  Kdo bo ustavil to norijo? Ravno zaradi podobne norosti in dekadence je propadel rimski imperij.

 • večni srb

  Vsaka družina čahko postane tako dobra kot so praviloma vse homoseksualne, ne se sploh več sekirat za ata, mamo, brate ali sestre, ne jih niti pogledat, ma ko jih jebe…

 • to_mi_delaj

  Se pravi da je normalnost bolana, nenormalnosti je pa zdrava. Kaj vse se ne spomnijo ti idioti.

 • Sloven”c

  Hahaha….naj gredo porivat koze in ovce….sej je to tud normalno…..islam ima prav glede teh bedakov..

  • Observer

   Zakaj Islam? A reš ne poznaš krščanstva več? Ne poznaš, da Sveto pismo obsodi te bedake? Žalostno, ko izgubljeni Slovenci daste prav Islamu, ne poznate pa Svetega pisma, da bi se držali krščanstva in dali prav krščanstvu, ne pa si želeli Islama. Ampak krščanstvo zavračate, zato pa boste res dobili Islam, z njim pa pekel na zemlji.

   • AlojzZ

    Iz biblije 3 Mz 18,22

    Ne smeš ležati z moškim kakor se leži z žensko; to bi bila gnusoba.

    • xtc

     Ja kaj si pamislil,da bo pisalo kaj druzga.Sam zamislisi kako nagravžno izgleda,ko nek dec druzmu brska po r*** in štora po d **** bljak!.

  • Armagedon

   Kdo pa pravi, da jih ne?

 • Jaz to, kar se sedaj dogaja, imenujem ‘kolektivna blaznost’. Je pač neke vrste ‘zeitgeist’, ko cel svet sledi nekim idejam, brez premisleka ali so dobre ali slabe. In če bi se ‘duh časa’ obrnil za 180 stopinj, bi popolnoma isti ljudje, ki sedaj tako fanatično zagovarjajo lgbt-p zblojenost, zagovarjali najbolj tradicionalne družinske vrednote …. Samo žal ne vem, kako ‘zeitgeista’ obrnit v pravo smer ….

 • marker

  Glede skupnih stranišč na FDV, bi jaz naredil tajno anketo, koliko deklet je pripravljenih uporabljati skupna stranišča. Vse te želje so zrasle izključno v lobiju istospolnih pripadnikov, ne upošteva pa se prizadetih.

  • xtc

   Verjetno so navdušene,ko jih kak preverznež opazuje ali nadleguje.

 • xtc

  Kaj zapisati ob tem?
  No to ,da so istospolna partnerstva škodljiva razvoju otroka,večino otrok se kasneje sooča z ogromnimi psihičnimi težavami.
  Dokazano je ,da je nasilje v istospolnih zvezah ,partnersko nasilje 3-5 pogostejše kot v hetero sexualnih partnerstvih-da o rizičnosti HIV in drugih spolnih boleznih niti ne govorimo.
  In sedaj še NAJPOMEMBNEJŠE-Če bi narava videla prespektivo v istospolnih relacijah,bi verjetno uredila tudi možnost razmnoževanja le teh,ker je uvidela ,da gre za razvojni kiks oz. evolucijski “dead end” jim te zadeve pač ni dala in prav bi bilo ,da se tega zavedo in to spoštujejo,kajti ne gre za nobeden konstrukt ampak čisto naravno zakonitost, s katero je narava omejila širjenje “robe z napako”.
  Vse kar ti ljudje blodijo je slaboumno in abotno-naravni zakoni pač veljajo in basta in ne da se jih izigrati.
  Vsi ti poizkusi presajanja maternic moškim ipd jajca se bodo vedno končala enako z polomom,zakaj,ker preprosto bo treba tako osebo vzdrževati s samimi hormoni,antibiotiki in drugimi farmacevtskimi preparati,da bo funkcionirala,pa še to bo zelo podvržena obolelosti,kot tudi veliki verjetnosti,da bi se otroci takim oosebam zaradi ogromnih količin,antibiotikov,hormonov itd rojevali deformirani ali pa jim nebi pomagala nobena zdravila oz. bi bili izrecno podvrženi vsem vrstam bolezni,saj bi bilii popolnoma brez imubskega sistema.

 • JANEZ GUS

  Normalna družina Kordiš-MesecUbogi otrok.Tudi Tomička lahko dobi kakšno lejzbačo.Skom se bi pa cmerko paril.

  • xtc

   Kaj veš mogoče ps Muri ali Šarko?

 • Armagedon

  Ko bodo tovrstni primerki postali sposobni reprodukcije s f…m v rit in lizanjem lizik, bomo začeli priznavat njihovo “normalnost”.

  Do takrat pa kremplje stran od otrok normalnih, oziroma prevajam, da bodo tudi oni razumeli, tradicionalnih staršev.

 • abc

  Nova, kot velika zagovornica Izraela in njihove modre politike z Benjaminom na čelu, predvsem do zatiranih Palestincev ( kar seveda vi ne opazite ), kako boste pa dojeli tole, v Knesetu oziroma izraelskem parlamentu? Boste označili Benjamina za pedra, levičarja, komunajzerja, muslimana?( kot ponavadi v vašem slogu )
  https://www.index.hr/vijesti/clanak/izrael-dobio-svog-prvog-gej-ministra/2091098.aspx

 • Miro Jereb

  Tole je šala…povem za tiste ki bi si interpretirali drugače, pravilno in bolj ali manj…:

  Kakšna je razlika me traktorjem in pedrom ? Oba imata usrano gumo.

  Toliko o njihovem priročniku ki je SPREVRŽEN kot njihova dela sama. Kako to ustaviti ?

  • AlojzZ

   To ni razlika, to je podobnost.

 • Igor Furlan

  DRUŽINE Z DVEMA OČETOMA MOŠKIMA IN DRUŽINE Z DVEMA ŽENSKAMA NISO NORMALNE. SO PLOD NEDOZORELE, UMOBOLNE RASISTIČNE IZPIRJENE LGBT KRIMINALNE ZDRUŽBE, KI JIM JE CILJ RAZČLOVEČENJE NORMALNE DRUŽBE. KOT PRVO BI MORALI TO KRIMINALNO RASISTIČNO LGBT ZAKONSKO PREPOVEDATI, NJIHOVE ČLANA PA POSLATI NA GOLI OTOK. PA NAJ SE TAM ZAVZEMAJO ZA SVOJE PRAVICE.

  • Jeffrey

   Meni se zdi pa tvoj komentar rasističen….^^

 • Darko

  LGBT je nevarna sekta…

 • dob

  “Družine z mamo in očetom niso normalne družine …”

  Seveda ne. Zakaj bi družina potrebovala še enega očeta in še eno mater?!

  • Vera

   Prav imaš dob, saj ima vsak otrok dovolj mamo in enega očeta !

   • dob

    Tisto, za kar se moramo sami potruditi je, da nam ne podtikajo svojega izrazoslovja, besed, imen, nazivov.

    Poroka je poroka med moškim in žensko. Mož je mož, ko ima ženo. Mama je ženska, oče je moški. Ni mamek in atek, ali dva ateka, ali dve mami.
    Naj si homo pari izmislijo svoja imena za svoje zveze in z njimi svojo lastno zakonodajo, ki se bo ukvarjala z njimi, ne pa, da zlorabljajo družinsko zakonodajo, ki je preverjena (v pravnem smislu) in bila preverjana v stoletjih.

    Ni poroke med homoseksualnimi pari!
    Zame že ne.
    Naj si izmislijo svoj izraz za njihove zveze, ki jih sploh še ni konec in jih kmalu tudi ne bo, med mutanti različnih tipov, ki se še pojavljajo. Tega ne bo konec!
    Če se bosta dva fukala v nos, naj svojo zvezo drugače imenujeta, kot paa poroka. Lepo prosim.
    Saj se tudi vrtci ne morejo imenovati gulag. Naj ima vsak svoje ime za svojo vsebino in naj zanjo (za vsebino in za ime!) sam odgovarja pred zakonom, ne pa vsa družba.

 • Valter BraniSlav

  Tega ni napisal Franci Danko???

  • Jeffrey

   Če bi to napisal on bi to zvenelo precej bolj prfuknjeno..:))

 • Skrajno Desni

  Le kaj so buzaranti še sposobni izdavit golazn nečloveška.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Vi banditi na NovaTv pa spet nabijate komuniste, LGBT in partizane!!!… Jebem vam pas mater domobransko in belogardistično. Gamad gnila…v brezna vas je potrebno spet zmetati. Ološ posrana…klerikalna!!!… Kapish?

  • Armagedon

   Psiho, v katero od teh rizičnih skupin pa spadaš, da se ti tako trga?

   Persen pomirja.

   • xtc

    On je pri onih z Oražmove.

  • šmentanamuha

   Kaj si hotel povedati?

   • xtc

    To ,da danes še ni bulmastifa kresnil.

    • šmentanamuha

     :)

  • Steiermarkt
 • šmentanamuha

  Hm, kdo pa bo potem otroke delal? Znanstveniki v laboratoriju?
  Pričakujem kakšno poslansko vprašanje na temo LGBTQ izobraževanja otrok v naših šolah in vrtcih. To je odgovornost pristojnega ministrstva in aktualne vlade, seveda. Razkroj družine in naroda poteka pred našimi očmi.

 • xtc

  Vse več strokovnjakov opozarja ,da je pravi cilj LGTB Q zmedencev legalizacija pedofilije saj naj bi bilo v tej združbi vsaj 75% potencialnih pedofilov ali celo več,drug cilj pa je legalizacija sodonomije.

  • Jeffrey

   Si pa našel ene “strokovnjake”…^^

 • Ali

  A se vi ljudje zavedate, da je tole sovražni govor. Zakaj? Ker širijo nestrpnost do edinih, ki smo sposobni peljat evolucijo naprej preko potomcev. Oni sovražijo in širijo nestrpnost do ohranitve človeške vrste. A se zavedate tega?

 • Steiermarkt

  Franci Danko, a tebe ne zanimajo zenske?
  Ti kar naprej o homoseksualcih, moskih anusih, kurcih?
  Kaj pa cesplja? Te ne zanimajo lepa dekleta?

  • wert

   Franci ne šmirglja Mačkovega Valterja. Zastonj se mu dobrikaš. Nič ne bo.
   Franci ima bolj normalne skrbi, kot ti, ki se samo okoli tvojga “raufnka” sukaš :)

 • Steiermarkt

  Kdo sovrazi istospolne?
  https://www.youtube.com/watch?v=xP4zr0agHSM
  Franci, studije govorijo o tebi in tvoji nepoteseni Danki, ha ha

 • Steiermarkt

  Franci Danko 24 ur na dan o homoseksualcih…
  LACNI O KRUHU GOVORI !!!

 • Artur

  Tem sodomitom se je totalno sf…lo v glavi levim narodno izdajalskim idiotom pa še bolj.

 • Vlado77

  Norost- normalno spreminjajo v nenormalno in obratno.Ne samo med ljdmi tudi med ostalimi sesalci je tako- sames + samica + otroci. Zdeja pa nekateri hočejo spreminjat naravo. Nisem še slišal , da je homoseksualcem in lezbijkam tako hudo, da morajo vse to prikazat na ulici v paradah ponosa- smešno in neokusno oblečeni. Meni je ensotavno prerverzno. Kaj bodo čez leta ko bodo družine homoseksualcev – normalne imeli heteroseksualci parade ponosa? Totalna neumnost. že tako in tako nam pada nataliteta . Na ta način s vzgajanjem otrok , da so heteroseksualne družine nenormalne – bo rojstev zagotovo še manj.

  • Jeffrey

   A ne razumeš, da gre v tisti izjavi za sarkazem?

 • RATATA

  Spet štima, če ž. zamenjaš s pokomunisti ali z L.. …
  Gglede razvrata, bizarnosti in dekadence močno spominja na tiste nemoralnosti, ki so jih ž. vnesli v nemško umetnost in kulturo.
  Že leta 1920 so bile v Berlinu prve homoseksualne predstave…
  1880, 1890 so bile prve blodniške predstave ž. avtorjev.
  ž. intelektualci so predstavljali in širili seksualne perverzije – sadizem, mazohizem, homoseksualnost, dekadentno umetnost, kar je ob tem, da so nemci krivili ž. za poraz v ww1 (saj so ravno ž. vpletli v vojno usa na strani anglije, da bi jim ta zagotovila palestino) in da so bili ravno ž. krivi za ogromno finančnih propadov bank med 1870 – 1920 (saj so bili lastniki ž., ki so špekulirali) in so miljoni nemcev ostali brez premoženja in brez vsega, ter čeprav jih je bilo v nemčiji le ene 450.000 (od 60 mio), so nadzirali 50% medijev,
  imeli so 70% sodnikov, ogromen vpliv v financah, gledališču, književnosti, kasneje tudi pri filmu (kot danes v usa, angliji in franciji),
  in dovolili so si zasmehovati krščanstvo in Jezusa.

 • Caesar

  Zelo mi je zanimivo javkanje kvazi “desničarjev” in njihova neizmerna hinavščina. Pred leti vas LGBT indoktrinacija ni motila. Očitno se nihče ne spomni, kakšen halo so počeli, ko je Rusija prepovedala LGBT propagando mladoletnim osebam? To je bilo še pred Majdanom in Olimpijskimi igrami v Sočiju. Da ne govorim, kaj vse so zapisali, ko sem zapisal, da je to edino pravilno in bi morali isto narediti tudi mi. Če bi takrat posnemali Rusijo, tega danes ne bi imeli. Ampak takrat je desnica podpirala LGBT indoktrinacijo, človekove pravice, evropske vrednote 21. stoletja, da o zlobnem avtoritarnem Putinu ne govorim, ker hoče samo slabo ruskim otrokom. A Slovenskim otrokom vseh teh vrednot in pravic ne privoščite? V Slovenske šole in vrtce uvajajo LGBT indoktrinacijo iste ZDA in EU preko istih fundacij in organizacij. Kako, da vam to sedaj ni všeč, ko pa ste tako zelo proameriški in pro EU. Ste lagali takrat, ali lažete sedaj? Slovenski levici je uspel manever z lažno prorusko držo, da je desnica izgubila kompas in je postala kontradiktorna.

 • cosmosjasnovidec

  Ni bitno osebno za sebe vem,da mi bo vsak guzič LGBT dobil po buči,če izvem kdo je tako kot vedno do sedaj.
  Nikakor ne morem razumeti kakšni zblojeni gnusni stvori so to,ko se moski spravi na moškega ter ga buzerira v rit in usta preklete nesnage zahojene.
  Enako je z lezbačami ženskega spola oziroma so te tranzvestitke saj imajo obe spolovili.
  Vsemu temu je v Sloveniji doprinesla balkanska čefutarska svojad,ker dokler se ni prisesala v njo v Sloveniji ni bilo enega samega guziča ter lezbače.
  Čefutarji so pa vse tole podedovali od turkov ter ostalih šiptarjev kateri so jih stoletja naskakovali saj so turkom bili spolni sužnji.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Steiermarkt

   Cosmo ti si zaradi tvoje starosti in izgleda nezanimiv.
   Edino kar lahko pocnes je da kje scijes in pijes lasten urin.

   • wert

    To že ti počneš.
    Cosmo ima važnejše in odgovornejše zadolžitve. Kapiš ?

    • Steiermarkt

     Da bom ljubil svojo domovino,
     vse njene bratske narode,
     da bom gradil novo življenje
     polno radosti in sreče.

   • cosmosjasnovidec

    In meni je ravno pomembno tvoje mnenje.
    Poščijem se pa tebi in tebi sličnim v zahojene gobce in tišina.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • wert

     Bravo kamerad !

     • Steiermarkt

      Danes ko postajam pionir
      dajem častno pionirsko besedo,
      da se bom pridno učil in delal,
      da bom spoštoval starše in starejše ljudi,
      da bom zvest in iskren tovariš,
      ki izpolnjuje dano besedo.

      Da bom hodil po poti najboljših,
      cenil slavno delo partizanov in naprednih ljudi sveta,
      ki želijo svobodo in mir.

    • Steiermarkt

     Ti se scati ni mores vec, si prestar in imas preveliko prostato.
     Sicer pa ti tic ni letel ze dolgo: ze par desetletij se ni ne dvigne, kenede?

     • cosmosjasnovidec

      Hahahahahaha teslo zabito.
      Star je tvoj pedofilski stari zblojenec kateremu ga fafaš in kateri te buzerira v rit že od otroštva zato so ti pa ostala njegova načela in pedofilska usmerjenost.
      Sedaj vsaj vem kdo si čefutarski pederajsasti ritolizec ter fafač kurcev,da te ni sram nesnaga odurna.
      Marš spelji se golazen,ker z tako smetjo nimam interesa za debato in mi je izpod principa drugače te bom driska čefutarsko komunajzerska pedofilska zablokiral.
      In prečitaj si še enkrat kaj imam dodano tukaj spodaj smet na cesto razmazana.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Steiermarkt

      Kaj blebetas teslo zabito. Povej raje kako so te klienti tvoje matere nabijali v rit, ko jih tvoja stara kurbina mama ni vec interesirala.
      Medtem ko te je bolel anus se je tvoja mamica smejala in klientom narocala naj te se bolj nabijajo v rit.
      Stara kurba pac ni imela denarja za hrano. Ti pa si sedaj degeneriranec ki tudi nima za jest. Pijes vodo in scijes, ter se izogibas belega dneva.

     • cosmosjasnovidec

      To sem tebi jaz napisal že davno smrdljivec zabit sedaj pa ponavljaš za mano.
      Tvoja stara katera je bila največja kurvetina na kilometre okrog kjer se je nahajala in držala ciganom oziroma vsakemu kateri ji je plačal šilček sljivovice te je že od malih nog pripravljala,da si fafal kurce tistim kateri so čakali na vrsto za nabijanje.
      Stari prasici si tudi padel iz riti,ker so prasico nabijali v vse odprtine kar jih je imela na razpolago točno z bučo na beton kar se ti pozna saj nisi imel možnosti razvitja možganov tako,da si ostal z prazno zabito plešavo bučo.
      Za starega kateri bi naj bil večinski izmed vseh teh klošarjev se nikoli ni vedelo saj so testi pokazali,da si mešanec med šiptarjem,ciganom ter balkanskimi raznimi izmečki.Ker tvoj stari čefutarsko šiptarski pedofilski iztirjenec seveda ni bil siguren kdo te je spocal skupaj,ker je vedel kakšna prasica je tvoja stara te je že od cirka 4.leta naprej buzeriral v usta in rit ter učil fafanja katero ti je kot profesionalcu ostalo še danes na vrhuncu za preživetje in z katerim se preživljaš gnoj pederajsasti guzaški.
      Ne samo kot jasnovidec ampak tudi drugače sem se pozanimal o tvoji izprijeni zahojeni familiji kjer ste se v družini med sabo parili kot podgane križem kražem nesnage ogabne.
      Ne ljubi se mi več dalje naštevati kaj vse ste počeli,ker,če bo kdo tole čital in ima slab želodec bo bruhal.
      Priporočam ti le driska pederajsasta mešanec med šiptarjem ter vse mogočim tudi psom kateri so porivali tvojo staro,da si daš dol zašiti svojo buzerantsko rit preden te bom našel in prišel ter ti v njo nabil kanto za smeti gnusoba.
      Sedaj pa spizdi čobanski jebač koz ter ovc v riti in,da te ne vidim več klamfati tukaj smrad sluzasti mišji izpljunek.
      Poščijem ter poserjem se ti v izkrivleni antipatični mozoljasti gobec gnusoba.
      Trk ššššššššcccccccccccc.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Steiermarkt

      KO TVOJA MATI KURBA NI MOGLA VEC LOVITI KLIENTOV ZA DENAR, JE TO NECEDNO DELO DELEGIRALA NA TEBE. Skozi tvojo rit je sla ceta klentov. Tvoj gobec je moral pozreti galone sperme. Med tem ko si jokal je kliente tvoja lastna mati spodbujala naj te se bolj filajo z izlocki.
      Ko si se postaral so te zaceli filati samo se z drekom in scalnico. Postal si human toilet v katerega so raznorazni peverti srali in scali za zabavo.
      PREKLETSTVO TVOJE MATERE SE JE NADALJEVALO DO DANES. Danes se dreka nisi vreden vec, teslo zabito. Danes ti samo se sanjaris o tem kako bi scal na nekoga, v resnici pa nihce noce niti scati po tebi. Spremenil si se v tole:
      https://www.youtube.com/watch?v=85dGxp_upzw
      https://www.youtube.com/watch?v=VVbghCoLkpA

     • Steiermarkt

      Si imel danes tezave z lulanjem zaradi prostate?
      S kakanjem ker so te klienti tvoje mame nabijali v anus?
      Si zamenjal plenice ker ti anus ne drzi vec dreka?
      Poslala bi ti deodorant ker mocno zaudarjas…
      Seveda po dreku… rit ti pusca, lulek ma nic vec ne more.

     • cosmosjasnovidec

      Z pedofilsko nesnago ne kontaktiram tako da buzič štura čao,bay,bay smet čefutarska komunajzerska buzerantska.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      ——————————————————————————————

     • Steiermarkt

      Si zamenjal plenice? Anus ti vec ne drzi dreka ker so te kliente tvoje matere prevec buzerirali …. sosedje se pritozujejo da okrog tvojega brloga vse zaudarja.. Rasmisljajo o deratizaciji…

     • Steiermarkt

      Si zamenjal plenice pod tvojo smrdeco ritjo?
      Sosedje se pritozujejo da zaudarjas po dreku.
      Potrebna bo deratizacija.
      Poklicala bom tele:
      https://www.saniteh.si/sl
      https://www.vokasnaga.si/o-druzbi-snaga

 • Steiermarkt

  “Družine z mamo in očetom niso normalne družine CE OCE KAR NAPREJE RAZMISLJA O HOMOSEKSU IN PISARI O TEM CLANKE NA NOVI, KAJNE FRANCI DANKO???”

  • wert

   Ti že preko dneva sanjaš gospoda Francija. Gorje tebi, če te dobijo novi priseljenci.
   Bolje za tebe, da greš nazaj f klet in tam ostaneš.

   • Steiermarkt

    Jaz sem fina gospa. Ti teslo lepo tiho.

    • Imperial Commando

     Ti celi dan o Donkotu nabijaš, če je kdo kle peder si to ti. Lahko noč.

     PS , fine gospe se znajo obnašat, ne pa ti kot en otrok degeneriran. Tako da ne laži.

     • Steiermarkt

      Teslo neumno. Nobenega stila nimas. Ne znas se obnasati vprico dame mojega kova.

 • cosmosjasnovidec

  Danes sem na policijski postaji videl,ko so obravnavali tega zblojenega LGBT pedofila kateri se tukaj pojavlja pod nickom “STEIERMARKT” za katerega je izdano opozorilo staršem,da naj v primeru,ko se približa kateremu otroku nemudoma pokličejo na intervencijsko policijsko številko.
  Zbirajo dokazno gradivo proti njemu,ker je zlorabil večje število majhnih otrok osumljen je pa tudi pederajsaste prostitucije saj bi se naj prodajal levakom,komunajzarjem ter čefutarjem za ilegalne spolne odnose in si z tem protipravno prilastil večje število denarnega premoženja.
  Hja potrebno bo nedvomno imeti čedalje bolj pozornost na to LGBT izprijeno golazen pred katero niso varne več niti domače živali kaj šele kdo drug.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Steiermarkt

   Sanjas teslo zabito. Alkohol ti je udaril na mozgane. Nic nisi videl. Medtem ko si v pijanem stanju menjal plenice pod tvojo ritjo, se ti je pokazala Marija, pardon Steiermarkt.. Blodis, jes drek, pijes urin in fantaziras. Potrebna bo deratizacija tvojega brloga.
   Poklicala bom snago da popucajo tvoj brlog in te deratizirajo.

 • m_m

  Edino, kar mi je pri muslićih všeč, je, da s takimi izrodki obračunajo brez milosti.

 • Matija Berce Bovn Profil

  Nora24TV, vi boste diplomirali iz LGBTja!?! :)

 • Trix

  Ljudje ki se tako razburjate po prebiranju tega članka – preberite si dejanski učbenik (Mavrica v žepu – je na voljo brezplačno na internetu). Vsi tej citati so brez konteksta in tako zelo krivijo sliko, ki jo LGBT+ skupnost dejansko poskuša prikazati. Mi pa se obrača želodec ob vseh sovražnih komentarjih od ljudi, ki niti ne poskušajo razumeti drugačnih od sebe.

  In še nekaj: Nihče ne more nikogar spremeniti v geja, lejzbiko, biseksualno osebo, trans osebo itd. Tako, da ne se bat, da se vam bodo otroci spremenili v kaj od tega če so temu izpostavljeni. Ali se ne bo zgodilo nič ali pa si bodo upali povedati kar so čutili že celo življenje, ampak jih je bilo strah povedati zaradi družbe in ljudi (kot vi v komentarjih) ki so izjemno nasilni (verbalno ali fizično) do drugačnih.

  In še to: LGBT+ skupnost defenitivno NE želi uničiti heteroseksualnosti. In defenitivno PODPIRA družine, ki imajo mamo in očeta. Ampak hkrati tudi podpira druge usmerjenosti in tudi družine, ki imajo npr. dve mami, dva očeta, eno mamo/očeta (samohranilci) itd…

  Cel ta priročnik je bil narejen, da se OMEJI DISKRIMINACIJO in odpre oči tistim, ki mislijo, da diskriminacija ne obstaja (npr. avtor tega članka). Kar bi vedeli, če bi ga dejansko prebrali.

  • Aresnica

   …….. _ –In še to: LGBT+ skupnost defenitivno NE želi uničiti heteroseksualnosti. In defenitivno PODPIRA družine, ki imajo mamo in očeta

   Odličen tvoj lepo opisani Trik za …… -_- laž….:

   Tole je napisano v LGTB : – ……..to ni to kar ti flancaš

   “S postavljenim pravilom zavračamo (hetero)normativno družino z mamo in očetom in je ne dojemamo kot nekaj naravnega in dobrega. Kot edine prave družine razumemo tiste s staršema istega spola.”—.

   JAZ:Nimam nič proti Gey,L……,T…..B. ——100% pa vem, da je LGTB mafijska organizacija (mafijska je zelo blaga beseda) – plačana s strani določenih ljudi, ki obvladuje cel svet. Torej -veliko članov LGTB je ovčk.Poznam prijatelja, ki je peder oziroma gey- je malo bolj razgledan in je proti LGTB mafiji- NI OVČKA.
   ___________________
   Lep pozdrav

   • Trix

    Preberi cel učbenik in potem govori. Ne mi samo citirati par vrstic iz članka ko spoh ne poznaš konteksta v katerem je to bilo napisano.

    • Aresnica

     LGTB TRIK –
     tole vse pove.- Preberi:

     “S postavljenim pravilom zavračamo (hetero)normativno družino z mamo in očetom in je ne dojemamo kot nekaj naravnega in dobrega. Kot edine prave družine razumemo tiste s staršema istega spola.”

     Hvala, če to kapiraš.?
     _________________
     Lep pozdrav

 • Zgornji

  Spolni Iztirjenci so se nam že Takooo Pokvarili, da samo še Prikrita Zloba ven iz njih seka !!! ! !!!

 • Biba Majer

  Značilnosti ljudi z OM osebnostno motnjo – osebe niso zadovoljne same s seboj.
  Za svoje napake krivijo druge in zunanje okoliščine.
  V stresnih situacijah (resnični ali navidezni ogroženosti) spreminjajo pravila igre, uvajajo nove postavke

  ali drugače, z vsemi močmi skušajo vplivati na zunanji svet, da bi se spremenil tako, da bi ustrezal njihovim
  potrebam. – Zdravljenje na psihiatriji.