Protivladna vojna levice Slovenijo postavila na 1. mesto na svetu po tedenskem povprečju okužb!

Tanja Fajon, Luka Mesec, Marjan Šarec in Branimir Štrukelj (Foto: STA/Družabna omrežja)

Zato ker je sadističen bes levičarjev do JJ (Janeza Janše) večji – in ima VETO – v odnosu do racionalnih odločitev v smeri zaščite lastnega in narodovega zdravja. To je nacionalna politična patologije, ki ima levi pedigre,” je psihoanalitik Roman Vodeb komentiral podatke, da je Slovenija po tedenskem povprečju okužb postala prva država sveta.

V soboto so v Sloveniji opravili 5451 PCR-testov in z njimi potrdili 2313 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ). Pozitivnih je bilo 42,4 odstotka opravljenih testov. Po oceni NIJZ je v državi 36.032 aktivnih primerov okužb. Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov se je dvignilo na 2858, kar je 92 več kot dan prej. Štirinajstdnevno povprečje potrjenih okužb na 100.000 prebivalcev pa je 1707 oziroma 38 več kot dan prej.

Najnovejši podatki o sedemdnevnem povprečju pa so Slovenijo po okužbah postavili na prvo mesto na svetu. “Dragi sodržavljani, pravkar smo po tedenskem povprečju novih okužb postali prvi na svetu. Ne zgolj v EU, na celem planetu!” je najnovejše epidemiološke podatke komentiral dr. Sašo Dolenc.

Image

Namesto boja proti epidemiji so vodili vojno proti vladi
Zakaj je tako, smo na Nova24TV že večkrat komentirali in bomo znova ponovili. Levi del politike, civilne družbe, sodišč, institucij in medijev je epidemijo vzel za politično bojišče, kar je rezultiralo v številu okužb in končno tudi smrtnih primerov. Če so bile v demokratičnem svetu stranke poenotene in so sodelovale v boju proti epidemiji, pa je stanje v Sloveniji popolnoma obrnjeno na glavo. Kljub epidemiji na levici vodijo srdit boj proti vladi, pri tem pa jim niso sveta niti človeška življenja, gospodarske posledice in usoda zdravstvenega sistema.

Foto: Polona Avanzo

To je potrdil tudi psihoanalitik Roman Vodeb z mnenjem, da je sadističen bes levičarjev do JJ (Janeza Janše) večji – in ima VETO – v odnosu do racionalnih odločitev v smeri zaščite lastnega in narodovega zdravja. “To je nacionalna politična patologije, ki ima levi pedigre.

Peter Truden