fbpx

Psihopatsko sovraštvo in obsedenost z Janšo ne pozna meja

Foto: Jože Biščak

Obsedenost z Janezom Janšo očitno ne pozna meja in je že psihopatska,” je odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak komentiral plakat ob avtocesti Vrhnika-Ljubljana, na katerem je napis “Janez Janša govno” ter nacistična svastika.

Z mislijo novinarskega kolega Jožeta Biščaka se strinjamo tudi v uredništvu Nova24TV – določen del prebivalstva z enosmernimi pogledi na svet namreč ne more sprejeti temeljnih demokratičnih načel, da kdaj pa kdaj vlado sestavijo tudi nekomunisti.

Svoje nestrinjanje pa morajo ti s patološko motnjo deliti s svetom in sicer v obliki sovražnih grafitov ter s primerjavo z nacisti ali fašisti, sicer redne označbe komunistov za ožigosanje političnih nasprotnikov.

Boj preko trupel
To psihopatsko “teženje” bi se lahko ustavilo z nekaj obsodilnimi sodbami naših sodišč, če bi ta kaj veljala, toda očitno sodniki latentno uživajo ob vseh javnih grožnjah in nategujejo svobodo govora preko meja dopustnosti. Pri tem bo zanimivo videti, kje se bodo levičarji ustavili. Praksa kaže, da so v boju za oblast pripravljeni dobesedno gaziti čez trupla.

Peter Truden