fbpx

[Video] Zakaj mora desnosredinska koalicija nadaljevati svoje delo

Foto: STA

Razlogov, zakaj bi morale na letošnjih volitvah zmagati stranke sedanje vladajoče koalicije, je več. Vsi so podkrepljeni z dejstvi iz preteklih dejanj mandata aktualne vlade, s čimer se strinjajo tudi poslanec SDS Jože Tanko, državni svetnik Bojan Kekec in eden od bralcev Demokracije g. Ivan.

Poslanec SDS Jože Tanko, državni svetnik Bojan Kekec in bralec Demokracije g. Ivan so si enotni v mnenju, da bi morale na letošnjih volitvah zmagati stranke sedanje vladajoče koalicije, svoje mnenje pa so vsi trije za Demokracijo podkrepili s svojimi argumenti.

Poslanec SDS Jože Tanko je prepričan, da Slovenija potrebuje še en mandat sedanje vladajoče koalicije, saj meni, da bodo le tako lahko “nadaljevali s politikami, ki so dobre za gospodarstvo in državljane, na ta način pa bodo razbremenjevali tako državljane kot podjetja, kar pa je bistvenega pomena za gospodarstvo in družbeno blaginjo.”

“Potrebujemo normalizacijo slovenske družbe, ki se v teh 30 letih še ni uspela dokončno normalizirati”, je dejal državni svetnik Bojan Kekec, ki trdi, da je “vlada v tem obdobju dveh let naredila ogromno, saj je ob predsedovanju EU in ob epidemiji naredila fantastične rezultate,” naslednja štiri leta pa po mnenju Kekca Slovenija nujno potrebuje, “da bodo gospodarski rezultati še boljši in da bodo na vseh področjih sprejeti dobri zakoni, ki bodo dvignili kakovost življenja in Slovenijo pripeljali med najrazvitejše države EU”.

Enostavno je zaključil bralec g. Ivan, ki zmago sedanje vladajoče koalicije podpira: “ker enostavno dela v korist države, slovenskega naroda in delovnega ljudstva.”