fbpx

[Foto] Rog je prava ekološka bomba: Tako razdejanje so pustili levi anarhisti – somišljeniki Kordiša in Mesca!

Foto: MOL

Da je Rog nekdanja blagovna znamka za kolesa, je sicer splošno znano. Očitno so tudi nedavni stanovalci te nekdanje tovarne to dejstvo vzeli zelo zares.

Kaj se je zgodilo? Ob prevzemu zgradbe – okoliške objekte bodo porušili, glavno zgradbo pa obnovili – so namreč v notranjosti enega od objektov našli cel kup koles, za katere se domneva, da so ukradena. Prav tako so našli tudi povsem nove gospodinjske aparate. To pa pomeni, da so bili sedaj že nekdanji “rogovci” zelo aktivni tudi na področju kriminalnih dejavnosti in se vse do sedaj ni vedelo, kaj vse se skriva v skladiščih, kjer so bivali levičarski skvoterji.

Seveda pa namerava Mestna občina Ljubljana najprej odstraniti smetišče – doslej so odvozili kar 43 ton smeti, vendar jih je potrebno odvoziti še trikrat toliko. Območje tako predstavlja tudi veliko ekološko tveganje.

Foto: MOL

Policija sedaj išče lastnike več kot 300 koles, so pa v istem prostoru našli tudi droge ter narkomanske igle. Jasno, ker so vsi tisti, ki so konzumirali droge, potrebovali denar zanje, so se lotevali kriminalnih dejanj. Glede na to najdbo je sedaj jasno, zakaj so bili tako glasni Mirovni inštitut, Levica in vsa ostala tovarišija …

Foto: MOL

Foto: MOL

Gašper Blažič