fbpx

[FOTO] Šarec spet aktiviral svojo televizijo: POP TV v živo prenašala protivladni protest!

Vse bolj se potrjuje tisto, kar smo ves čas trdili: za protivladnimi protesti stojijo Levica, SD in LMŠ. Šarec je celo aktiviral televizijo POP TV, ki protest prenaša v živo?!

V nekaterih slovenskih krajih, med drugim tudi v Ljubljani, se je začel protest proti Janševi vladi. Seveda tudi tokrat ne gre za neko spontano vstajo, temveč orkestrirano akcijo, za katero stojijo Šarčeva LMŠ, Židanova SD in Meščeva Levica. Še več, Socialni demokrati se že predstavljajo kot “prihodnost” – in spet imajo samo en program: da so proti Janši. Zato so na svoji spletni strani objavili novo “predvolilno” geslo DOVOLJ, pod katerim zahtevajo odstop vlade in razpis demokratičnih volitev. Te so bile sicer leta 2018, ko je stranka SD gladko izgubila. Prejeli so le 9,93 odstotkov glasov.

foto: posnetek zaslona

Zagotovo tokrat zgolj floskula, da so proti Janezu Janši, ne bo dovolj. Spomnimo samo, kako se je nazadnje končala zgodba takratne koalicije pod vodstvom Šarčeve LMŠ, ki jih je družilo le to, da so si umislili skupnega “sovražnika”. Vlada je razpadla po dobrem letu in pol, ko je Šarec izdihnil, da ne zmore več. Le nekaj dni pred tem je napovedal, da smo na dolgi rok vsi mrtvi. Če bi ostala takratna Šarčeva vlada, v kateri sta bili med drugim tudi SD in nadkoalicijska Levica, bi bili med to koronakrizo vsi mrtvi že na kratek rok. Dovolj zgovoren je že podatek, da je Šarčeva vlada zaščitne maske poslala na Kitajsko, Slovenijo pa pustila nemilosti s praznimi skladišči.

Med protestniki je sicer slišati vzklike “Lopovi!”. Verjetno se nanaša prav na Šarčevo “ropanje” slovenskih skladišč z zaščitno opremo, pa tudi na dobesedno razmetavanje denarja za razne projekte, ki niso prinesli nobenega efekta. Takšno stanje je namreč pustila Šarčeva vlada, ko je posle predala zdajšnjemu premierju Janezu Janši:

Oprema, ki jo je Šarčeva vlada pustila v skladiščih, bi zadostovala zgolj za en dan.

Na protestu so bili tudi predstavniki antifašistov. Foto: nova24tv

Med protestniki se sicer slišijo tudi vzkliki “za penzije”. Te je obljubljala v predvolilnem času predvsem stranka SAB, pa tudi takratni predsednik Desusa Karl Erjavec.

Foto: posnetek zaslona

Pri tem pa jih v ozadju podpirajo nekateri večinski mediji – v prvi vrsti zagotovo POP TV, ki prenos prenaša celo v živo! Še dvomite o tem, da POP TV ni LMŠ TV?

Pojavili so se že znani plakati … Foto: nova24tv

Kot je očitno, ima Šarčeva televizija svoje ekipe tako v Ljubljani, Mariboru in Kopru. V Ljubljani naj bi bilo tako več tisoč kolesarjev, ki ogrožajo sebe in druge. Upoštevali pa niso niti navodil policije, naj s seboj ne vozijo otrok. Torej, med protestniki je najti tudi otroke, ki jih zlorabljajo za svoje politične namene oziroma slo po oblasti.

Foto: posnetek zaslona

Protestu se je pridružila tudi Levica, ki je zapustila Sejo odbora za gospodarstvo.

Svojega hlastanja po oblasti ne skriva niti Luka Mesec, ki se je prav tako udeležil protesta. Ob tem pa se je podlo spreneveda, češ: “Prejšnjih kolesarjenj se nisem udeležil, ker nisem hotel, da protesti dobijo politični predznak.” Vendar, ta protest je prav tak – z jasnim levičarskim političnim predznakom!

Očitno ne gre za protivladni protest, ampak za začetek predvolilne kampanje Socialnih demokratov! Foto: nova24tv

Vlada se je sicer seznanila z oceno o utemeljenosti prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih krajih in odločila za podaljšanje ukrepov. Kot so pojasnili v sporočilu po dopisni seji vlade, je omejitev zbiranja po oceni strokovne skupine za zajezitev in obvladovanje epidemije covida-19 pri ministrstvu za zdravje “dokazano učinkovit ukrep”. Zanimivo bo preštevati obolele za koronavirusom nekaj dni po tem protestu.

Protestnikom se številni čudijo, zakaj svoje zdravje in nenazadnje življenje, saj je okužba s koronavirusom lahko smrtno nevarna, izpostavljajo za dosego ciljev opozicijskih strank LMŠ, SD in Levice. Neva Grašič iz SD, bila je celo kandidatka za evropsko poslanko, je tako danes objavila, da je “luštno malo kolesarit”, s čimer je hotela opomniti na današnji protest kolesarjev. A kaj, ko gre za čisto zavajanje, saj je slika stara več kot mesec dni! Glavni podpihovalci so torej raje v udobnih foteljih in varno za štirimi stenami, medtem ko se verjetno posmehujejo naivnežem, ki za njih riskirajo svoja življenja.

Očitno so Štajerci med pametnejšimi in provokaciji leve opozicije niso nasedli tako množično. Mnogo večje težave je torej imela novinarka POP TV, ki se je javljala iz Maribora in poskušala na vse kriplje razložiit, kaj vzklikajo kolesarji in kako mnogo jih je. Slika pa je kazala nekaj deset in ne nekaj sto kolesarjev.

Še manj kolesarjev pa je v Kopru, kjer se jih da prešteti celo na prste … V Kopru, kjer so od blizu gledali tragedijo Italije, ni bilo protestov, lahko razlog preberemo na družbenih omrežjih.

Foto: Nova24tv

Od protestov si očitno obilo obeta tudi tajkun Bojan Petan. Proteste v živo spremlja namreč tudi Dnevnik. Zagotovo ne “zastonj”.

https://twitter.com/Dnevnik_si/status/1258810980198502400

Mitja Gorišek se na Twitterju sprašuje, ali obstaja še kakšna država na svetu, kjer opozicijske stranke hujskajo rajo, da kljub stanju, v katerem smo, kršijo vse odloke in s tem ogrožajo zdravje celotnega naroda. “Njim gre res samo za oblast, pa še ne dva meseca so brez nje.”

Politična usmeritev protestnikov je jasna. Foto: Nova24tv

Po poročanju POP TV naj bi bilo protestnikov 10 tisoč. Kako pretirane so bile njihove ocene, bo znano po koncu protesta, ko bo uradne številke sporočila Policija.

Foto: Nova24tv

Protesta se je udeležil tudi Šarčev svetovalec Damir Črnčec, ki je že pred tem javno objavljal posnetek iz Trga revolucije, češ da trenira za protest. Kot je očitno iz fotografij, je nad protestom navdušen. Kako tudi ne, ko pa ima očitno nenasitno željo po ponovni oblasti.

Petanovemu Dnevniku se je pri prenosu v živo pridružil tudi Haklov Večer. To tudi ne preseneča, saj smo na našem spletnem portalu že večkrat razkrili, kako lovke Dejana Židana in ostalih SD-jevcev segajo vse do Večera. Večer se sicer v zadnjem času spopada z izjemno nizko branostjo in brez državnega denarja ne more preživeti. Vendar, če je medij financiran iz vladne strani, ni neodvisen, kot hoče Večer dajati vtis …

V ozadju tega protesta se torej skrivajo interesi po denarju iz državne blagajne po eni strani, po drugi strani pa po moči in oblasti določenih opozicijskih strank. 

Foto: nova24tv

Foto: Nova24tv

Zgornji napis govori, da se državljanov ne da ugrabiti, kar je očitna laž. Določene, očitno bolj labilne posameznike, so ugrabili LMŠ, SD in Levica za dosego političnih ciljev.

Barbara Majdič