SDS: Škoda s procesom Patria je bila stranki povzročena namerno, zato naj odgovarjajo tožilci in sodniki!

Foto: STA

Na okrožnem sodišču je potekal prvi narok glavne obravnave v tožbi, s katero SDS od države zahteva 886.257 evrov odškodnine zaradi sojenja v zadevi Patria. Država namreč ne priznava odškodninske odgovornosti, SDS pa vztraja, da je do škode prišlo in to namerno. Tožilka Branka Zobec Hrastar je nekatere dokaze v obtožnem predlogu kar priredila, kar je dokazalo že sodišče, višji sodnik Milan Štrukelj pa je izdal, da so eno od pritožb zavrnili, ker je prišla “komanda iz vrha.”

Odvetnik SDS Franci Matoz je na začetku današnjega naroka povedal, da v SDS vztrajajo pri tožbi, podal je tudi nekatere dodatne dokazne predloge. Kot dokaz, da je bila škoda povzročena namerno in ne iz malomarnosti, je navedel, da je bilo v sodbah ljubljanskega okrožnega in višjega sodišča ugotovljeno, da je tožilka Branka Zobec Hrastar, ki je vložila obtožni predlog v zadevi Patria, v predlogu “zapisala neresnico in priredila dokaz”, kar po Matozovih besedah kaže, da je ravnala v nasprotju z dolžnim ravnanjem in pooblastili.

S*ukat ga je treba
Da je bila škoda v sojenju v zadevi Patria narejena namerno, po besedah Matoza dokazuje tudi dejstvo, da je predsednik senata višjega sodišča, ki je obravnaval eno izmed pritožb v omenjeni zadevi, višji sodnik Milan Štrukelj, povedal Jožetu Razpotniku, da je bila pritožba zavrnjena, ker je za to dobil ukaz “z vrha”. Zato je Matoz danes dodatno predlagal zaslišanji Razpotnika in Toneta Krkoviča, ki mu je Razpotnik povedal za Štrukljevo izpovedbo.

Dodatno je Matoz danes predlagal zaslišanje zakoncev Radovana in Mire Marvin, ki bosta po njegovih besedah izpovedala, kako je takratni predsednik vrhovnega sodišča Branko Masleša nekemu kolegu na javnem kraju razlagal, da je treba Janšo “sf …”. Oba naj bi svoje pričanje tudi notarsko overila.

Plačajo naj vpleteni
V SDS kot dokaz, da je bila celotna zadeva vodena v smeri, da se Janšo obsodi, vidijo tudi takratno odločitev Masleše, da se imenuje za predsednika senata, ki je odločal o Janševi zahtevi za varstvo zakonitosti zoper obsodilno sodbo. Po Matozovih besedah je bila takšna odločitev izvedena mimo pravil sodnega reda, kar je po njegovih navedbah ugotovilo tudi ustavno sodišče, ko je v odločbi, s katero je razveljavilo obsodilno sodbo, zapisalo, da Masleša ne bi smel predsedovati senatu in bi se moral iz odločanja izločiti, piše STA.

SDS odškodnino od države zahteva zaradi vpliva sojenja v aferi Patria na volitve leta 2014. Ob tem v SDS predlagajo pravobranilstvu, da odškodnino izterja od tožilcev Branke Zobec Hrastar in Andreja Ferlinca ter sodnikov Barbare Klajnšek, ki je sodila na prvi stopnji, člani senata višjega sodišča Milana ŠtrukljaMateje Lužovec in Silvane Vrebac Arifin, sodnikov vrhovnega sodišča, ki so potrdili obsodilno sodbo višjega sodišča in kasneje zastaranje Patrie: Branka MaslešeVesne Žalik, Damijana Florjančiča, Kristine Ožbolt in Maje Tratnik. Ko je bila zadeva po ustavni pritožbi in odločbi vrnjena na okrajno sodišče, in sicer z odločitvijo, da je bila Janši, Krkoviču in Črnkoviču kršena pravica do nepristranskega sojenja, kršili pa so tudi načelo zakonitosti, je zadevo zastarala sodnica Tanja Lombar Jenko.

B. O.

 • lunabije

  Kot je videti akterji te škode že pripravljajo novo v obliki sodne pošiljke liderju opozicije. To je samo začetek nove gonje, kmalu bodo počasi prihajali dokumenti v medije, vse samo s ciljem onesposobiti SDS!

 • Frane Žižnik

  Imate vsa pravna sredstva, da to dokažete.
  S poudarkom na dokažete.

  • šmentanamuha

   Blebetač. Pravkar smo bili piča uničenju dokazov za jankoviča, ti pa zdaj nekaj pametuješ.

   • Frane Žižnik

    Kakšno vezo ima to s primerom Patria?

    • šmentanamuha

     Kdo pa govori o Patriji? Ti govoriš o dokazovanju, jaz pa ti pravim, da se tudi dokaze lahko uniči po nalogu sodišča, zato ne pametuj, ker nisi tol pameten, kot misliš.

  • Vera

   A bi rad , da kri pljuvajo, da boš ti verjel ?

   • Frane Žižnik

    Slovenija je pravna država. Tovrstne obtožbe so resne in sodijo na temu primerne institucije.
    V zvezi s pljuvanjem krvi pa predlagam obisk zobozdravnika.

    • majda božnar

     Slovenija ni pravna država!! Kaj je pa z bančnimi luknjami in tistimi, ki so jih povzročili?? Je že kdo kaznovan, razen davkoplačevalcev?

    • pupa

     Če bi bila Slovenija pravna država ne bi padadale sodbe na evropskih sodiščih. Se strinjaš? Če še vedno miliš, da je pravna država si eden tistih, ki bi moral dobiti brco v rit zaradi padanja teh krivičnih sodb. Zadeva PATRIA je končala kot je samo zato, ker so vedeli, da bi bila to velika sramota in posmeh slovenski “pravni” državi.

     • pupa

      Popravljam zadnjo poved:Zadeva PATRIA je končala kot je samo zato, ker so vedeli, da bi bila to velika sramota in posmeh slovenski “pravni” državi, v primeru, da bi do razsojanja prišlo na evropskem sodišču.

     • Frane Žižnik

      Slovenija je “nepravna” ko to ugaja SDS-ju in “pravna” ko to ugaja SDS-ju.
      Ne bit še ena ovca, prosim.

  • Johan

   Zdajle te zbrišem peder !

   • Frane Žižnik

    S čim pa? Kje pa? Daj no… umiri se. Nemočen si.

 • Franjo Trojner

  Ne samo finančno poravnati za vso storjeno škodo, tudi sodniki in sodnice nikoli več ne bi smeli biti. Morda pa bi bili dobri kuharji al peki?

 • šmentanamuha

  Včasih tej zgodbi nisem verjela, zdaj vem, da to zagotovo drži. Politični procesi se tudi v naši samostojni državi nadaljujejo. Sodstvo deluje po direktivah. Vse to samo zato. ker ni bila izvedena lustracija. Stari partijski kadri in njihovi oprode pa samo pridobivajo na moči zaradi politično in funkcionalno nepismenih ali polpismenih in neozaveščenih volivcev. Drugorazredni državljani pa smo hlapci Jerneji. Takle mamo, dragi moji, zato ker se folku ne ljubi razmišljat..

  • Vera

   Prej bi rekla, da so v tej vladi ” polpismeni ” , ne narod . No ja, če prišleki so enaki kot poslanci SMC-ja.

 • lunabije

  Vsem bi moralo biti jasno, če so to naredili SDS in Jaši, kaj vse lahko naredijo drugim. Kogar si izberejo lahko uničijo če drugače ne gre pa z nezakonitim premoženjem. Kako folk ne dojeme, da smo edina država z nesramno bogatimi levimi politiki!

  • šmentanamuha

   To je to, ja.

 • Vera

  Slovenci : Zamislimo si kako bi lahko že danes bili napredna država , če nam ne bi levaki ukradli volitev . Plačajo naj vsi iz svojih žepov, tudi Kučan, saj je on ukazoval , kaj in kako morajo tožilci in sodniki narediti z Janšo .

  • majda božnar

   Pa pomisli na Peterleta, ki nam je obljubljal Švico…… Preveč je tistih, ki so prodali našo državo!

   • Johan

    To je mislil na sebe in Kučana

 • janez zorman

  Še dodatno je bila škoda narejena z Milanovo nastavitvijo Pahorja za mandatarja. To je bila katastrofa iz katere se ne poberemo več. Gre samo na slabše – z vsakim levakom dodatnih 20 milijard pufa na 4 leta.

  • lunabije

   Sam to je uzel samo za Grke:-))) Ta je res naredu skoraj tok škode kot Erjavec (več gospodarske škode kot obe vojni skupaj). Da Gadafija in kamel sploh ne omenim (štala).

 • majda božnar

  Samo vprašanje; tožil bo sodnike in tožilce. Naši sodniki imajo pa neomejen mandat! Kdo je torej tisti nad sodniki? EU? Torej smo ponovno tam – tožba na strošek davkoplačevalcev!

  • dež

   Bomo pa enkrat colali SDS, zakaj bi morali vedno SD. Sicer pa oni tožijo državo, ki ima možnost, da denar iztoži od tožilcev in sodnikov. V tem primeru davkoplačevalci ne bi prispevali nič. Naj Masleša proda hišo ali pa naj mu jo država, tako kot jo je Vaskršiću.

   • majda božnar

    Vseeno je, koga voliš – sodniki imajo še vedno neomejen mandat! Tako je napisano v naši Ustavi??? Kaj ne razumeš??

    • dež

     Sodni svet jim lahko ta mandat odvzame, če huje kršijo zakonodajo.
     Proti Janši sploh ne bi smela biti vložena obtožnica, ker za to niso bili izpolnjeni vsi z zakonom predpisani pogoji. A so jo vseeno vložili in na podlagi te obtožnice, je bil na vseh rednih sodiščih spoznan za krivega, čeprav dejanje za katero je bil obsojen v naši kazenski zakonodaji sploh ni opredeljeno za kaznivo dejanje. To je soglasno (8:0) ugotovilo Ustavno sodišče.
     Torej, so vsi vpleteni hudo zlorabili zakonodajo, lahko rečemo da je šlo za montirani proces, da o materialni in moralni škodi ne govorim. Zato ne vidim prav nobenega razloga, da se jim ne odvzame licence.

     • majda božnar

      Če hudo kršijo zakonodajo: povej, kakšna so merila? Prepričan sem, da bi jih prej odneslo javno kajenje travce ali pa opitost v javnosti!

      Pa še enkrat: kdo je tisti, ki jim lahko odvzame licence?? Navedi jih!

     • dež

      Sodnikom lahko vzame mandat Sodni svet (trenutno njegov šef Marko Novak). Če te zanima pod kakšnimi pogoji, si preberi zakonodajo ali prebrskaj internet – npr. “sodni svet – odvez mandata sodniku”, ni vrag da kaj ne najdeš.

     • majda božnar

      Se bom potrudila in prebrala – ampak čudi me, da do sedaj še noben sodnik ni bil odstavljen – ali premalo gledam novice? Napiši, kdo je tisti sodnik, ki je bil do sedaj že odstavljen zaradi pristranskega sojenja! Zaradi korupcije ali zaradi strankarske opredeljenosti. Zadeva: Tovšak in Zidar, povzročitelji bančnih lukenj pa tudi do tožilstva niso prišli! Sodniki imajo neomejen mandat, sodni svet pa očitno ne dela!

     • dež

      Da noben sodnik še ni bil odstavljen, čudi vse nas. Razlog je v dejstvu, da imamo v Sloveniji vladanje po pravu namesto vladavine prava. Kaj več o tem si lahko prebereš na povezavi http://reporter.si/clanek/svet/svetozar-steve-pejovich-vzpon-liberalnega-socializma-iz-socializma-20-v-socializem-21-stoletja-531998.

     • majda božnar

      A da imamo sodni svet?? Kje pa je??

     • majda božnar

      Čakam -kdo so člani sodnega sveta……?

 • pupa

  Dokler osebki, ki so prisesani na državne jasli ne bodo osebno in materialno odgovorni za svoja nečedna početja, v Sloveniji ni za pričakovat pravice na nobenem področju, ki ga ureja država na dosedanji način.

 • Miha

  Kdo bo vložil tožbo v imenu državljanov za škodo, ki so jo povzročili v povečanem državnem dolgu za več MRD evrov ?
  Sedaj že obstaja možnost kolektivne tožbe.
  Društvo za varovanje davkoplačevalskega denarja in premoženja
  Vzemimo jim premoženje, več MRD evrov, ki ga skrivajo v tujini.

 • AlojzZ

  Spet napaka JJa&SDSa, ki je posledica, da ima JJ ogled zožen na svoj popek. Veliko bolj odmevno bi bilo, če bi tožili omenjene tvorce afere Patria zaradi zavajanja volivcev. Volivci pač niso imeli pravilen pogled na politike.

 • Frane Žižnik

  Janezek! Najprej prevzemi pošto od sodišča, ki se ji izogibaš že od aprila, potem pa gobezdaj o sodstvu.
  Pokveka hinavska.

  • joza joza13

   Nič ne bo. V takšnem paketu je lahko tudi kaj neprimernega. Naj se malo bolj potrudijo pri vročanju.
   O hinavstvu pa naj razpravljajo za pest fižola prodane duše.

  • rubec

   Tebi jo seveda ni treba ker pošto v Hrastovcu prevzemajo v tajništvu. Ke majmun jebote.

  • dež

   Pošta je bila Janši vročena že 18.5.2017. Zakaj jo je bilo danes potrebno vročiti še enkrat, se pozanimaj na Vrhovnem sodišču ali na Pošti Slovenije.

  • if

   Krimnalci so tisti, ki so avtorji, izvajalci in zaastaralci afer povezanih z JJ.

  • Johan

   Pizdun utihni, da to pošto ne boš ti dobil !

   • Frane Žižnik

    *te pošte
    Nauči se slovensko!

 • joza joza13

  Edino ORODJE, ki ga imamo Slovenci v rokah je polna UDELEŽBA na vseh VOLITVAH in referendumih.
  Ščepec zdrave pameti in domoljubja je pa pogoj, da postanemo narod… sedaj smo šalabajzerji.

 • Janez Novak

  Naj ugotovijo, kdo je tožilce in sodnike krmilil iz ozadja in tistega naj obtožijo. Vse skupaj pa naj obtožijo delovanja v zločinski združbi.

  • domovina mili dom

   Podobno bo moralo biti kot pri miličniku: ko najde gobo, jo toliko časa pretepa, da pove kje so ostale. Vse osamiti, eden bo že začel prepevati. Začeti pa pri ferlinc gobanu. Ta je namanj stabilen.

 • Anton

  SDS: Škoda s procesom Patria je bila stranki povzročena namerno, zato naj odgovarjajo tožilci in sodniki!

  TOČNO TAKO, VSI ODGOVORNI, NAJ ODGOVARJAJO S SVOJIM PREMOŽENJEM!

 • šmentanamuha

  Komunjare bodo delale škodo, dokler jim bomo to dovolili.

  • Prle

   Zakaj pa za vraga milega sploh dovolite? Storite kaj, najlažje je v naslanjaču sanjariti.

   • if

    Tudi Hitler je delal škodo tako, da mu nekaj let nihče ni mogle do živega. Potem ga je pobralo z vso njegovo kamarilo vred.
    Povedano drugače.
    Zlo dela škodo, končno propade. Nerodno je, ker pri svojem propadanju uničuje blaginjo in življenja! Pri tem nekateri uživajo kot denimo avtorji, izvajalci in zastaralci afere Patria.

    • domovina mili dom

     Za hitlerjevo kamrailo in je uredila zunanja intervencija. Podobno se bo moralo zgoditi za samooklicani murglski pašaluk.

 • dob

  Zakaj Slovenija ni Švica.
  Zato, ker Pehta ni Heidi.

  • Mojca pokraculja

   Ampak Prle je pa Dalajlama, aneda da je ?

  • Prle

   Napačen odgovor: Slovenija ni Švica, ker ima takšne politike,kot je Ivan Janez. človek je že skoraj 30 let zraven in zato tudi najbolj odgovoren, da nismo Švica. Lahko bi Ivanu tudi rekli Kekec, saj ima svojo čredo ovac.

   • luckyss

    Hja, imamo kar srečo, da takrat ni priklical zloglasne “trojke”….smo se potem komaj pobrali..za velike denarje…

    • Prle

     Ivan je človek, ki sovraži Slovenijo,ker ni sam v sedlu.

     • luckyss

      In sedaj sovraži “komuniste”, ker mu niso ponudili vodilnega mesta, ki ga je zahteval, mislim, da mu ga je takrat odvzel Školč…
      Saj stvari so jasne….samo ne ne vem kaj je s temi cerkvenimi ovcami..ali lahko gre IQ v minus ?!!

   • rabbit

    Slovenija ni Švica in tudi nikoli ne bo ker volivci kot si ti volijo budale .Kučanu, Drnovšku, Ropu, Bratuškovi, Jankoviću ipd Švicarji še narisanih ovc ne bi dali čuvati, ne pa da bi jih volili.

 • garfi

  pravilno
  mafija don murgleoneja na njihovi rtv napada Janšo z nekim zastaranim vabilom
  in s tem seveda sesuvajo Romano Tomc
  logično, ker ni bilo lustracije so stalno v partyđanskih ofenzivah, še posebno pred volitvami
  za parlamentarne bodo privlekli na dan patrijo, trgovino z orožjem, kliniko itd itd
  dokler jim bo neumen folk nasedal

 • dob

  Problematično je tudi to, da je Janša nekatere ljudi iz režima žaljivo označil za udbovce.
  Moral bi jih pohvalno označit za udbovce.

 • Johan

  Točno tako, bando, ki dela zgago je treba uničit !

 • luckyss

  Iščem in iščem…pa ga ne najdem…
  Članka o tem, da se JJ spet izmika vročitvi neke sodne izvržbe ali kaj….
  Že Tito je pogruntal….”ne priznajem ovaj sud”….
  In jabolko nikoli ne pade daleč od drevesa…

  • garfi

   ODGOVARJAJTE ZA KRVAVO ZLOČINSKO REVOLUCIJO LAŽNO IMENOVANO NOB
   ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO DIKTATURO
   ODGOVARJAJTE ZA 100 UKRADENIH MILIJARD
   ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENO DRŽAVO IN VSE NJENE INSTITUCIJE
   patrija je logično nadaljevanje
   zločinskega diktatorja si vtakni v leviĆarsko pasjo smrdljivo rit

   • luckyss

    Tipičen “black out” omejene ovce…
    Govor je o izmikanju sodišču, ti pa izkopavaš kosti….;))Dajmo se držat teme…
    Osebno se nikoli nisem bal nobenih pisem s sodišč…
    Kdor ima čisto vest se nima česarkoli bati…
    Sploh sedaj, ko lahko greš na evropsko sodišče…
    Izmikajo se le lopovi..
    Sicer pa prihaja zima…in zato preverite svoje akumulatorje v vozilih ..bebci…;)

    • Prle

     Saj nimajo pojma, kaj sploh je akumolator, oni so stručkoti o vsem, kar se tiče politike.

     • rubec

      No pa ti povej kaj je akumolator.

     • Prle

      Saj bi, ampak polovica ne bi zastopila, polovica pa ne bo prebrala.

    • KIKI

     Seveda, tovarišem kar malo potelefonirajo, naj se na sodišču malo
     oglasijo pri tajnici na “kofe”, pa že dobi svoje odpustke in se na široko
     prirežijo na ves gobec iz sodišča s komentarjem : “zaupam sodiščem!”
     A to ti je pa všeč, ti srečni slepec!?

     • luckyss

      Napisal si sicer komentar..povedal pa nisi ničesar ;))

    • garfi

     ODGOVARJAJTE ZA KRVAVO ZLOČINSKO REVOLUCIJO LAŽNO IMENOVANO NOB
     ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO DIKTATURO LAŽNO IMENOVANO SVOBODA
     ODGOVARJAJTE ZA 100 UKRADENIH MILIJARD
     ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENO DRŽAVO IN VSE NJENE INSTITUCIJE
     patrija je logično nadaljevanje
     zločinskega diktatorja si vtakni v leviĆarsko pasjo smrdljivo rit

     • luckyss

      Daj napiši kaj novega..ali pa vzemi tablete in kasneje poskusi znova…
      Treba je vztrajati, mogoče pa ti bo “speljalo “..

  • Mojca pokraculja

   Kva spet nabijaš ? Kva bi pa rad?
   Ta prvo nej se naučijo vročat ! Ni vročal sodni vročitelj,!Najbrž si bil ti, zato pa ni hotu sprejet tvojga sranja.. ma pozabla sm te zabolokirat . Evo zdele ! nema te više !

   • rubec

    hehe, dolgo si zdržala.

    • Mojca pokraculja

     Jebela da res, bravo jst :))

     • Prle

      Pa ne, da si bila včasih blond?

     • luckyss

      Blondinke se preverja na Venerinem hribčku…
      Mojca pa je mogoče celo rjavolaska…ni nujno, da samo blondinke ne pridejo čez 70 pik IQja…

     • Prle

      Misliš,da Mojca ni pripravljena pokazati svoje Venere?

     • luckyss

      Po moje si jo že barva na črno…;))

     • Prle

      Mislim, da ima kar pobrito.

   • luckyss

    Moj znanec se je za minorni prekršek (cestno-prometni) skušal izogibati vročitvi…
    Že čez dva dni so policisti prišli k njemu v službo…in nič mu niso “vročali” ampak so ga peljali direkt na sodišče..
    Vaš pastir pa je vročanje zavrnil…zakaj jaz ali ti nimava te možnosti ?!

    • Mojca pokraculja

     ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐe nemaš šanse, fali ti mozak !

     • luckyss

      Morda mi res”fali mozak”, ker ne razumem zakaj pri vročanju normalnemu državljanu nikoli ne pride do problemov…Pri vašemu JJu pa to ne gre…

     • rabbit

      Pri Janši gre zato za problem, ker ga rdeče pravosodje dela.Pošto z isto vsebino so mu že enkrat vročili preko nabiralnika, sedaj ko so volitve je pa to treba javno delati.

   • Prle

    Verjetno je pričakoval, da mu bo pismo vročil Kekec, on pa bi mu med tem časom ukradel čredo ovac, da jih bi imel še več. he,he,he.

  • rubec

   Ti majmun veš kaj eni pravijo, da je janša hodil v jajce. Kaj veš o tem?

   • luckyss

    Nič posebnega…eni hodijo po kolenih na Brezje…
    On je pač peš šel v Jajce…
    Eni v slavo Bogu, drugi Titu…

    • KIKI

     A si imel kakšno izbiro, tovariš Luckyss v “demokratični” Jugojebini?

     • luckyss

      Jaz sem jo imel….So mi ponujali v JLA tri tedne “nagradnega” in čin, če grem v ZKJ…
      Pa sem rekel hvala in tisti čas izkoristil za “konkretno zbližanje” z neko srbsko “pjevačico”…Še danes mi ni žal za odločitev…He,he …

     • KIKI

      Kako si pa “nagradni”dopust koristil, če nisi šel v ZKJ? Srbijanke
      so se pa na vojačke samo “pokakale”…čin si pa že mogel imet, sicer
      si takoj staknil picajzle, ki so bile vojaške domače živalce !? Torej :
      član ZKJ+ ćin + nagradni dopust = srbska “pjevalka”…drugače ni šlo!

     • luckyss

      Saj sem pisal počasi….pa si ti prehitro prebral….
      Namesto nagradnega dopusta sem ostal v Srbiji in zvečer šel “preko mreže”…
      Starejši boste vedeli kaj to pomeni ;)
      Sicer pa te nobena ženska na svetu ne bo povpraševala o političnem prepričanju, če ji imaš kaj konkretnega za pokazati ;))

  • KIKI

   Kok s ti pametn! Kakšno jabolko, kakšno drevo? Tito bi bil za pod
   giljotino, če bi sodišča v YU delovala za pravico in resnico! Pa niso!
   V vojsko so morali vsi “zdravi” fantje, da bojo branili tovariša Tita pred
   namišljenimi sovražniki…Janša je bil samo člen ene Yugo vojske, ker
   drugega nismo poznali! Mene so porinili so me v Prizren, kjer me je neki
   naduti “narednik” nadiral od jutra do sutra z ” jebeni Slovenac”, “govnaru
   jedan ” , in tiste klasične ” jebem ti majku” in “jebem ti oca”…to je bila
   politična “nastava” za prosti čas in duševno rekreacijo! Komu se to ni uprlo,
   je bil zapriseženo budalo! Rešil si se samo z vpisom v ZKJU in so te potem
   malo pardonirali predpostavljeni Liški pastirji!
   Vse to je dovolj hitro spregledal tudi inteligentni Janez Janša in nadaljevanje
   poznate sami! Dokler ga je rabil, ga je še Kučan pardoniral, potem pa Hop
   Cefizelj – predaleč si šel, ustavi konje, jaz sem PRVI in EDINI je cvilil na kratkih
   tacah in si uredil mehko partijsko ležišče z linico za ščuvanje, ki jo še danes
   uporablja, čeprav že stoji na razmajani pručki!

   • luckyss

    V bistvu mi ni povsem jasno kaj si v svojem deliriju hotel povedati…
    Verjetno to, da sta spregledala le Esmeralda in JJ…s tem, da je Esmeralda izmišljena ;))

   • Coeus

    “Vse to je dovolj hitro spregledal tudi inteligentni Janez Janša in nadaljevanje poznate sami!”

    Si mislil napisat, da so Janseve ekstremne teznje spregledali komunisti, ki so ga vrgli iz partije… potem jih je pa ta “inteligentni” Janez Jansa prosil, da ga vzamejo nazaj?

    Ker tudi komunisti niso tako neumni iz te moke ni bilo kruha… zato sedaj Jansa svoje ekstremne komunisticne ideje prodaja neumnim vernikom kot “desnicarstvo” in “demokracijo”, kar je priblizno tako neumno, kot da bi bila S Koreja za vzgled demokracije :D

    • luckyss

     Ja, samo njegove prošnje za zaposlitev je treba prebrati, pa te mine do vsega..
     Še Josip Broz bi verjetno dobil sladkorno, če bi mu to slučajno prišlo pod roke…
     No, saj so mu nogo odrezali..torej je prebral..

     • Coeus

      “Še Josip Broz je verjetno dobil sladkorno, če mu je to slučajno prišlo pod roke…”
      Tole nisi dobro napisal… sedaj se bodo hitro nasli verniki, ki bodo na dolgo in siroko pisali, kako je Jansa ze takrat vizionarsko to vedel in je na tako zvit nacin pokoncal Tita :D

     • luckyss

      Ja, nogo mu je vzel…heroj

     • tohuvabohu

      A si tudi vedež? Meni se zdiš bolj revež, buaaaaahahaha, kakšen klošar.

     • Coeus

      Kaj je dedi.. se vedno vstrajas pri dokazovanju svoje neumnosti?

      Sem pa razmisljal, da ti moram biti se posebej pri srcu, da se na vsak moj komentar oglasis. Lepo, lepo… ampak inteligenca ni nalezljiva ali prenosljiva, zal… zaman upas :D

  • rabbit

   Spet boste plačali odškodnine potem boste pa spet jokali zakaj ta grdi Janša toži državo plačali boste pa tudi vi.

 • centurion

  OOOJJ skačejo rdeči pedri po forumu.
  Hehehehe.

  • Prle

   Kako šele skačete beli pedofili. Ho,ho,ho.

   • centurion

    Psa ne tolk zlorabit.no.
    Bogi je poginu, ti pa na suhem….

    • Prle

     Samo otroke pri miru pusti, pa bo vse v redu.

     • rabbit

      Tito tvoj junak je bil tudi pedofil.

     • Prle

      Tako kot ti, a ne.

     • rabbit

      A resnica boli a ne. TITEK JE BIL PEDOFIL.

     • centurion

      Enkrat, priznam, sem zlorabil deklico staro
      243 mesece. Res, sorry.
      Tvoj pes pa je imel, ko si mu anus raztrgal že 6 let….

 • dob

  Spomenka Hribar je rekla: Jebeš tako demokracijo, v kateri lahko Janša z volitvami pride na oblast!

  • pupa

   Imenuj Spomenko z rojstnim priimkom pa boš takoj vedel zakaj sovraži JJ.

   • dob

    Se pogovarjata dva, pa eden slučajno omeni Spomenko Hribar.
    Drugi ga vpraša: kera Spomenka?
    – Ja, Spomenka, ne, saj poznaš Spomenko Hribar.
    – Ne. Kdo je Spomenka Hribar?
    – Spomenka Hribar… je žena od moža od Spomenke Hribar!
    – A ja, tista Spomenka.

   • rabbit

    Diklić srbkinja

 • Coeus

  Evo… brezplacen predlog vrociteljem… ko bo Jansa prisel na sodisce zaradi odskodnine pri aferi Patria, ki jo je mimogrede sam zakuhal (z ekipo seveda… sam ni dovolj brihten) in precej spretno zreziral (to mu/jim je potrebno priznati)… mu lahko komot vrocite posiljko… razen ce mu jo zopet vrocajo kaken njegov sodelavec pri novem projektu… Krivosodje po slovensko 2.0… ker tole mocno disi po tem, da bo podoben cirkus kot s Patrio. Pred naslednjimi volitvami seveda… ko bo, kot najvecji mucenik, zopet sel sedet malo pred volitvami… z nasmeskom na ustnicah seveda.

  Za Janso je to win – win situacija, ce zmaga je itak zmagal, ce ne je pa krivo to, da je bil po “krivem” zaprt ;)

  • luckyss

   Saj v tem je “štos”…
   Pred sodiščem ga je dejansko čakal vročitelj, vendar je JJ vročitev zavrnil ..;))
   Saj ni res, pa je !

 • garfi

  za leviĆarje in druge pesjane
  ODGOVARJAJTE ZA KRVAVO ZLOČINSKO REVOLUCIJO LAŽNO IMENOVANO NOB
  ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO DIKTATURO LAŽNO IMENOVANO SVOBODA
  ODGOVARJAJTE ZA 100 UKRADENIH MILIJARD
  ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENO DRŽAVO IN VSE NJENE INSTITUCIJE
  ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO UNIČEVANJE NARODA
  patrija je logično nadaljevanje
  zločinskega diktatorja si vtaknite v leviĆarsko pasjo smrdljivo rit

  • luckyss

   Glej, saj vidimo kaj si ustvaril..in imamo o tem svoje mnenje…
   Ni treba sedaj ta “umotvor” kopirati vsakih pet minut…že itak so te strani precej butalske – milo rečeno ;)

   • garfi

    za leviĆarje in druge luckyss pesjane, sedaj že krdelo
    ODGOVARJAJTE ZA KRVAVO ZLOČINSKO REVOLUCIJO LAŽNO IMENOVANO NOB
    ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO DIKTATURO LAŽNO IMENOVANO SVOBODA
    ODGOVARJAJTE ZA 100 UKRADENIH MILIJARD
    ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENO DRŽAVO IN VSE NJENE INSTITUCIJE
    ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO UNIČEVANJE NARODA
    patrija je logično nadaljevanje preganjanja nedolžnih
    zločinskega diktatorja in vabila vašega krivosodja si vtaknite v leviĆarsko pasjo smrdljivo rit

 • Vojteh Dovč

  886.257e kje je Matoz dobu to cifro,,kaj se ne da zaokrožit…seveda navzgor

 • luckyss

  No, pa so mu le vročili….
  Velja tudi namreč izročitev drugemu zaposlenemu ( v parlamentu) na tem delovnem mestu, če “iščočega trenutno ni v službi ….Ha, ha, ha…
  Matoz..nezadostno..sedi ;))

  • Prle

   Pa je Ivanček spet popušil, ne prvič ne zadnjič.

   • luckyss

    Mater…takoj jutri moram kupit sveče za prvi november…Preden te ovce ( svečkarji) povzročijo porast cen..

    • Prle

     Itaq ne bodo kupovali sveč, baje že poteka nabirka po cerkvah, nekaj bo šlo tudi iz članarine, da bodo svojemu firerju vrnili denar, ki mu ga bo država Slovenija zaplenila.

     • rabbit

      Bomo kar počakali, da bo spet odškodnino dobili, pa upam, da bo Janša tebi dvojno zaračuna še mojo boš moral plačati.

     • luckyss

      Ja, ubogi revež….takrat pa Hrvatom kalašnikov po 1000 DEM za kom ..100 kontejnerjev v kešu ;)

     • rabbit

      Zakaj pa nisi teh dokazov nesel na policijo in bi bil eJanša res v arestu, a ja najbrž je teh 1000 dem na kom 100 kontejnerjev tebi padlo pa nisi gobčka zato stegnil.

     • luckyss

      Ni nič treba na policijo hodit…Hrvati imajo vse dokumentirano…
      Komaj čakajo, da pride JJ na oblast…bodo takoj imeli morje do Trsta ;))

     • rabbit

      A dej no zakaj je potem pa Pahor podpisal arbitražni sporazum, če bi bilo to res bi ga že Janša dosti prej. Mater še tista celica je zamrznjena pa ne dela.

     • luckyss

      Arbitražni sporazum je le zato, da imajo ovce na obeh straneh kaj za žvečit in politiki na obeh straneh razloge za svoje preseravanje…
      V bistvu je to nepomembna stvar, ki se bi dala urediti že po obstoječi zakonodaji in mednarodnih sporazumih…

     • rabbit

      A dej no. Med deset dnevno vojno je hotel Janša zasesti Savudrijo in kaj so vpili striček Kučan in co da bo vojno naredil. Edini ki se je upal je bil Janša in poslal policijo na levi breg Mure pa potem ga Hrvatje držijo za jajca, kvečjemu za jajca držijo Kučana, Ropa, Erjavca, držali so tudi Sekolca, ki je sedaj izgini iz obličja zemlje le kje je ta Turkov t.i. velecenjeni mednarodni pravnik. Vidimo da ni bil sposoben niti treh narisanih ovac čuvati.

     • luckyss

      Med deset dnevno vojno se je JJ skrival po kleteh in hotel napasti LJ kasarne…
      Le razsodnosti njegovih podrejenih, torej oficirjev TO, ki so ta ukaz zavrnili gre zahvala, da jo je Ljubljana odnesla brez stotin ali tisočev nedolžnih žrtev..
      Dovolj velika svinjarija je bila, da so ubili Slovenca, ki je hotel prebegniti s helikopterjem…

     • rabbit

      Ha ha ha živimo ob tisti znameniti kasarni otroci bi jo zavzeli, vojaki so bili tako lačni in žeji, vode niso imeli, elektriko so jim izklopili, da še dreka niso mogli iz wc splahnit pa ne nakladaj, Butara je bi pa peta kolona pa je Krkovič to prepozno spoznal. Merljak pa ni prebegnilše več hotel se je iti frajarja v vojni in dobil je to kar je iskal.

     • luckyss

      Pojma nimaš…
      Za izstrelitev raket ne rabiš vode, štroma ali WCja…
      Bojne moči so imele kasarne v in izven LJ (bližnja okolica)…da porušijo pol Ljubljane…In, če bi jih napadli, bi se to tudi zgodilo..

     • rabbit

      Ha ha ha veš mene ki živim zraven ne boš prepričal ker vem točno kako je takrat bilo. Teritorialci so pizdili na Janšo ker jim ni dal ukaza za napad, v resnici se je pa Butara se šel peto kolono Ponoči smo pa vojake iskali po gozdičkih, ki so se skrivali ko so ušli iz kasarne. Ne mi nakladat in raje tiho bodi ker nič ne veš kako je bilo takrat.

     • luckyss

      Dobro vem kako je bilo..sam sem bil udeležen pri tem in sicer na Celjskem območju..
      In imeli smo točne podatke o bojni moči vsake kasarne…Lahko ste srečni, da ni prišlo do resnega konflikta…bebci naivni…
      Ob prvih rafalih iz kasarne bi se posrani pridružili svojim liderjem v kleteh..

     • rabbit

      Ja kako ti veš kako je bilo v Ljubljani ne mi nakladat, koliko strelov so pa v Celju iz kasarn izstrelil. me prav zanima. Pri nas niso niti enkrat ustrelili. V kasarni so bili sami mladci, ki jih je bilo strah kot zajcev. Teritorialci so pa bili cel dal v
      pripravljenosti in vsak dan jim je Butara nakladal, da Janša ne pusti napada na kasarno sedaj je pa on tisti, ki govori kako je on obvaroval Ljubljano, mali pizdek petokolonaš. Blagoje Adžič je tudi govoril da za pola sata bičemo gotovi. Pa so bili oni gotovi.

     • luckyss

      Saj pravim, pojma nimaš…
      Bojna moč naših TO enot plus policije je bila približno 8% bojne moči JLA v Sloveniji…
      Sploh se ne zavedaš koliko žrtev bi pomenil totalen spopad…brez skrbi, tudi tisti mulci , naborniki bi udarili nazaj, če bi jih napadli, ker jim drugega ne bi preostalo…S tistimi pravljicami, da JJ ni hotel napasti kasarn pa raje nehaj…Je dovolj prič v vodstvu takratnega TO…
      Seveda pa je to tipično…očetje so trdili, da je bila kolaboracija z nacisti “nujna”..sinovi pa, da je JJ ubranil Ljubljano…
      Ni čudno, da se vam še krave na paši režijo ;))
      Res, kapo dol…najbolj zabaven portal na slovenskem ;)))
      Sedaj pa se poslavljam in se opravičujem, da ne bom utegnil komentirati vaših veleumnih pogruntavščin…

     • rabbit

      Seveda ko zmanjka argumentov se greš pa na MMC tolažit a ne tam ti bodo pa prikimavali. In potem sta TO in policija s približno 8% bojne moči premagala tretjo armado v Evropi. Mater so bili te totalno nesposobni. Ko si lačen, žejen in posran si ful drugačen.

     • rabbit

      Še vedno si mi dolžan odgovor koliko strelov je JNA iz celjskih kasaren izstrelila na TO ali policijo ali si bil v podrumu pa ne veš.

     • centurion

      MONA, pasja….

     • rabbit

      Imaš dokaze ali jih nimaš, če jih imaš in nisi šel na policijo si enako kriv kot Janša in potem bosta oba sedela na Dobu , čepa nima pa nehaj opletati z jezikom ker enkrat te bo ta tvoj jezik nazaj užgal.

  • Coeus

   Ne morem verjet, da so za to potezo potrebovali pol leta… pa naj kdo rece, da Jansa nima nic s krivosodjem?

   • rabbit

    Pošta je bila vročena 18 maja to je samo šov ta take kot si ti.

    • Coeus

     Uf… se sreca, da si mi to razjasnil… :D

     • rabbit

      Bi rabil malo prevetritve v glavi, zaradi tebi in podobnih bomo na koncu vsi Janši lepe denarce plačevali pa potem ne jokaj kako ti je Janša nekaj vzel sam si kriv, kuril si sedaj pa plačaj zapitek, ki so ga sproducirali tvoji idoli.

     • Coeus

      V bistvu to producira tvoj idol z ekipo… ampak si preneumen, da bi to videl ali razumel.

      Imas pa prav, da bom tudi jaz moral placevati ta neumen sov ;)

     • rabbit

      Pa ne mi reč da ste tako neumni s Kučanom na čelu, da ste take sodnike, dali sodit Janši, ki so ga obsodili in poslali v zapor sedaj pa je sam kriv ker je šel sedet, to lahko pride samo iz tako intiligentne glave kot je tvoja.

     • Coeus

      Vidim, da je to prezahtevna tema zate… Kucan nima nic s tem, je pa prikladen izgovor… ti sodniki in tozilci so tudi na Jansevi placilni listi.

      Najboljsi del te farse je ravno v tem, da so neumne ljudi, kot si ti uspeli prepricati, da je Kucan kriv za to ;)

     • rabbit

      A dej no Janša je te sodnike nastavil, da so ga obsodili in poslali v zapor pa ti si res genij čudno da te niso že predlagali za nobelovo nagrado.

     • Coeus

      Si pa res konkretno neumen… se, ko ti clovek razlozi kako in kaj, se vedno nisi sposoben videti, pravzaprav precej pretkanega nacrta. Ni cudno, da si skrajni komunisticni vernik ;)

     • rabbit

      A to ti sebe v ogledalo gledaš pa sam sebe prepričuješ.

     • Coeus

      Ce mi ogledalo replicira, pod vzdevkom rabbit, potem ze :)

     • macon

      Človek ali bot ali karkoli si že, ti si resno moten. Požri že no tabletke, ker so izgleda popustile.

     • rabbit

      Oprosti on ni moten, še kako je priseben samo vidiš pa v njem lahko osebka, kako se z vsemi močmi bori, da mu ne bi vzeli korita, ker to mu je edini cilj, je len in nesposoben, nikoli v življenju ni delal, vse, kar ima sta mu priskrbela ati ali pa mami na visokem partijskem položaju in sedaj mu gre za nohte, nič ne zna in seveda mora neumnosti stresat zato, da dobi vsak dan kaj v korito.

     • Coeus

      Poglej raje, kaj so tebi naredile te tabletke… ne hvala :D

  • garfi

   za leviĆarje in druge luckyss pesjane, sedaj že krdelo
   ODGOVARJAJTE ZA KRVAVO ZLOČINSKO REVOLUCIJO LAŽNO IMENOVANO NOB
   ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO DIKTATURO LAŽNO IMENOVANO SVOBODA
   ODGOVARJAJTE ZA 100 UKRADENIH MILIJARD
   ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENO DRŽAVO IN VSE NJENE INSTITUCIJE
   ODGOVARJAJTE ZA 70 LETNO UNIČEVANJE NARODA
   patrija je logično nadaljevanje preganjanja nedolžnih
   zločinskega diktatorja in vabila vašega krivosodja si vtaknite v leviĆarsko pasjo smrdljivo rit

   • luckyss

    Si pa res dolgočasen…Moraš res javno razglašati inteligenčni doseg svoje stranke ?! ;))

    • garfi

     vabilo vašega krivosodja si vtakni v pasjo rit

     • luckyss

      Ja, že Tito je pogruntal, da “ne priznaje ovaj sud” ;))

     • garfi

      vašega zločinskega diktatorja si vtakni v pasjo rit

     • rabbit

      Misliš tega pedofila.

     • garfi

      tudi to je menda bil in babjek

     • rabbit

      Ni da ni bil, ološ od ološa.

     • garfi

      bolj me jezi diktatura in njegova odgovornost za zločine

     • macon

      Bulmastifsko, če smo natančni.

     • garfi

      vključno z evtanazijo

   • janko

    Tako je, odlično napisano!
    Vsi bi morali iti na ulice in protestirati tako dolgo, dokler vsi levuharski hudiči na vseh funkcijah ne odstopijo!
    Pa smo tako apatični, da še na volitve ne gremo! Velikanska škoda, volitve so enkratna prilika in možnost, da na miren, hiter in human način zaustavimo lopove!

    • garfi

     zato pa uvažajo volivce balkance in musliĆe
     že 25 let sem bil in bom na vseh pomembnih protestih

 • Frane Žižnik

  Vidim, da vam je novi madžarski lastnik ukazal, da morate prodajati njegovo biografijo. Lepo! Orban naprej! (v steno).

  • rabbit

   Kaj misliš, da bodo Repetovo sranje o Kučanu prodajali.

   • Frane Žižnik

    A to je edina alternativa Orbanu?! OK…

    • rabbit

     Ne imate še veliko drugih sranj, Kardelja, Partljiča, Božič, Peršak itd, to so dela, ki jih nihče noče kupit.

  • centurion

   Že tvoj videz kaže, da si pravkar iz štale pršou.
   Močan kot bik, pameten kot vogal lesene mize.

   • Frane Žižnik

    Ko grem spat lahko kaj pokažem.
    Ko greste pa FDVjevci spat, pa nimate kaj pokazat.
    Sicer pa me lahko vprašaš karkoli, brez skrbi, takoj se spustim na tvoj nivo.
    Daj, poskusi!

 • rabbit

  No še ena baraba bo nagrajena za zasluge ohranjanja komunističnega režima na oblasti: Pravosodni minister Goran Klemenčič je kandidat za komisarja za človekove pravice Sveta Evrope. Pred pol leta je to napovedal Vinko Gorenak očitno je imel dobre informacije, Klemenčiču pa gori pod tisto umazano in hinavsko ritjo.

  • centurion

   Bosta skup z Junckerjem fafala one elektronske cigarete….

   • rabbit

    A bo Bratuškovo tudi s seboj vzel.

    • centurion

     Se ve.
     Bo vlekla obema cigare….

     • rabbit

      Ja seveda sam upam, da se revca ne bo prehitro napila.

 • garfi

  Spoštovani,
  od torka, 3. oktobra 2017, do ponedeljka, 6. novembra 2017, poteka zbiranje podpisov za zakonodajni referendum proti uveljavitvi Zakona o zdravstveni dejavnosti, ki so ga sprejeli poslanci vladnih strank 19. septembra letos. V Slovenski demokratski stranki s predsednico Odbora za zdravje pri Strokovnem svetu SDS Alenko Forte na čelu podpiramo to pobudo.
  Zakon je škodljiv za slovenskega bolnika, saj bo posledica vseh novosti tega zakona
  DODATNO PODALJŠEVANJE ČAKALNIH DOB
  in
  UZAKONITEV ŠE VEČJE NETRANSPARENTNOSTI PORABE ZDRAVSTVENEGA DENARJA, ki ga zagotavljamo davkoplačevalci.
  Ob tem, da že danes čaka na različne preglede in preiskave 500 000 državljanov.
  Zato se pridružite civilni pobudi in delu strokovne javnosti in podprite referendum z oddajo svojega glasu proti uveljavitvi takšne škodljive zakonodaje.
  Nosilec pobude je gospod Jožef Ivan Ocvirk, 4208 Šenčur, p.p. št. 3, kamor je potrebno poslati overovljen obrazec.
  Kontaktna oseba za zbiranje obrazcev pa sem tudi osebno. Moj naslov je naveden spodaj.
  Hvala za podporo.
  Alenka Forte,
  Opekarna 1,
  1420 Trbovlje
  Tel. 031/ 302 308
  https://www.sds.si/sites/default/files/documents/OBRAZEC%2C%20podpora-volivca-SLO_ZZDej-K_Form.pdf

  • Frane Žižnik

   Kdo plača referendum? Alenka Forte? Garfield?
   KDO?!

   • montyamp

    Plačali boste rdeči fašisti s tistim denarjem ko si ga od Hitlerjevih potomcev izposojate , bankrot majmuni .

    • Frane Žižnik

     Izjemno!

     • garfi

      aboutovn

   • garfi

    ja vi rdeĆi majmuni
    svoj ričet v zaporih

    • Frane Žižnik

     Še enkrat: kdo bo plačal 3 mio € za referendum? KDO?!

     • garfi

      ukradli ste 100 milijard
      ti pa o drobižu

     • Frane Žižnik

      3 mio € je zate drobiž?! Kreten.

     • garfi

      toliko ukradete v nekaj urah levuhar
      že 25 let pa izračunaj

 • macon

  Tole bo vse zastaralo ali bo zavrnjeno, medtem pa bo levi režim Janši “odvzel nezakonito pridobljeno premoženje”, kar bo šlo naprej po precej hitrejšem postopku. Dejstvo, da je bilo poročilo KPK ena sama laž, ki jo je začuda celo razveljavilo eno sodišče, pri tem ne bo imelo posebnega pomena.

  • rabbit

   Premoženje nezakonitega izvora lahko tožilstvo začne preiskovati po pravnomočni sodbi (primer Patria), ker pa je bil primer razveljavljen in je nato zastaral tudi ta zgodba nima srečnega konca za tožilstvo oz. za nas, ker Janša bo spet vložil tožbo in spet bomo plačevali.

   • macon

    To so različne ločene zgodbe in procesi. Poanta je, da ga mečkajo z več simultanimi primeri, če ne drugega mu jemljejo čas in živce. Po mojem je zadaj parcela v Trenti, ki je dokazan levi konstrukt, ampak bande to ne zanima, saj drugače pa ne bi bili režimska pajdaška država.

    • rabbit

     Ampak vse je povezano s Patrio ker ne more te tožilstvo preiskovati, če ni prej pravnomočne obsodbe. In iz tega vse izvira, če pa veš da tožilstvo preiskuje mrtvega človeka ti je pa vse jasno, ker v primeru smrti vse propade zadeva se zaključi razen v Sloveniji.

    • Kosobrin

     Kdor ima čisto vest, se ne izmika prejemu sodne pošte! In to kar od aprila. Sedaj se sklicuje na volitve … Kje so bile še volitve v mesecu aprilu!

     • rabbit

      Pošta vročena 18 aprila pa se izogiba vročitvi, a ni na sodišču da poskrbi da se pošta vroči točno tako kot pravi zakon.

 • dob

  DANES SO DOVOLJENE SANJE…. to ni laž, temveč je samo ena od možnih interpretacij resnice! Več interpretacij istega je pa dokaz svobode misli. Da ne bi kdo pomislil, da kučan laže kot pes teče, on samo širi svobodo misli.
  Po moje jo je že precej razširil.

  Pri nas doma že en teden jemo eno od interpretacij krompirja in smo povsem zadovoljni.
  To, da smo zadovoljni, je samo ena od možnih interpretacij.

 • MEFISTO

  Muči me naslednje vprašanje.

  Po drakonski obsodbi Janeza Janše vemo, da ne smemo govoriti, da so v javni hiši zaposlene javne delavke za 30 oziroma 35 Evrov.

  Zdaj me pa zanima, ali smemo reči, da so na Hanzi TV zaposlene pijane novinarke za 30 oziroma 35 Evrov, ki imajo glede na to, da so zaposlene v državni ustanovi, ki je javna ustanova, status javnih delavk.

  Tudi me zanima, kdo bo v tem primeru kaznovan?

  Novinarka, ki je bila pošteno natreskana, ali jaz, ki sem jo gledal in to opazil ter se zgražal, in ki me je bilo namesto nje pošteno sram?

  • tetka z ozadja

   In seveda, boso za poraz Tomčeve krivi novinarji, kaj ne?

 • janko

  Smo sredi rdečega morja, postomunistični lopovi nas temeljito stiskajo!!
  In tega se malo slovenceljnev zaveda!
  Klemenčića bi dali za človekove pravice v EU – namesto v arest?!
  JJ pa zaplenili žepnino?!
  In lani so hoteli Tuerka za predsednika ZN?!
  Pa vsako leto nas zadolžijo na novo za 1 do 4 milijarde?!
  VSI NA ULICE, DOVOLJ JE BILO!! SLOVENIJA JE IZGUBILA PREVEČ! NIKOLI VEČ LEVIČARSTVA!!

 • Olga

  Vsi odgovorni naj odgovarjajo materialno in kazensko! Vsem vzeti licenco za delo!

  • traktor

   Za kramp, pa šaflo, ne nucaš licence. Za to so pa tile naravnost odlični.

   • montyamp

    Tile so za nobeno rabo , še za žajfo jih ne bi vzel .

 • Kosobrin

  Če tožiš lastno državo, tožiš svoje ljudi. In ti ljudje naj bi te še volili? Težka bo!

  • montyamp

   Država z banditskim krivosodjem ni država , to je murglosrbska vukojebina in naj plačajo banditi kaj so pač zakuhali .

  • pupa

   Razmišljaš enako ko sodstvo sodi v imenu ljudstva in s temi sodbami obsoja in spravlja v zapor ali pripor nedolžne ljudi, barabam pa briše dokaze?
   Aja sodniki so nezmotljivi ha,ha,ha……………….

 • dr Janez Sveti

  Moramo priznat, da je Janša hud borec. Obtožili ga niso samo še za avion v NY WTC.Tolčejo ga z vsem orožjem, ki ga imajo vendar se Janša kar drži.
  Dober je.
  DR Janez Sveti vesoljc

  • Hun

   se strinjam, ampak vsak bi ze raka od takega stresa fasal…ce je ze posten, normalen clovk ne more met tok hladnega karaktetja…

  • sprehajalec

   Dobro napisano. Že 25 let si ga želijo spraviti s poti, pa še kar jim ni uspelo. Za vse je kriv, tudi če je zunaj toča. Očitali so mu vikend, pa pol Ljubljane ga ima v Istri, pa starega Volvota, s tem da pol Ljubljane ne upa na cesto, če nima bemflna ali pa audija. Pa čeprav na puf.

   ker si ga tako želijo pospraviti, si človek na koncu reče, pa oćitno je res prava opozicija, da jih tako moti.

  • Caetano

   Najbolj izkušen borec proti udbomafiji kar ga poznamo v Sloveniji je.

 • tetka z ozadja

  In koga bodo tožili po naslednjih volitvah? Državljane, ki niso hoteli voliti, kar si želi stranka SDS.

  • sprehajalec

   Če mene vprašaš, je Romana šla v tole, ker je vedela, da bo Pahor. Kdo bi pustil lepo plačko v Bruslju oziroma kaj misliš, da bi Slovenija imela predsednika v bruslju?

   Vedelo se je, da bo pahor. Država je preveč v plajbi, da se splača tolči na nož za predsedniško mesto, kjer imaš manj pristojnosti in odgovornosti, kot pa lokalni Predsednik kinološkega društva Chapi.

   • tetka z ozadja

    Potem je kandidirala sa mo “tako malo za hec”

    • sprehajalec

     Za funkcijo, ki je malo za hec, pač kandidraš malo za hec.

     • tetka z ozadja

      Dober odgovor, ampak janšisteki tako ali tako nimajo nikjer več šans.

     • sprehajalec

      Pravim, splača se malo opazovati. Zadnjič avtobusarji, pa učiteljice, pa sestre, vsi bodo hoteli več. Kaj bi orgijali na RTV, če bi učiteljive napadle Ivana Janeza kot predsednika vlade. Se splača malo počakati, da se strasti poležejo in da se malo zategne pas. Hoče noče. Potem pa bo….

     • tetka z ozadja

      Prav imaš, vi kar čakajte še kake tri štiri mandate.

     • sprehajalec

      Tik-Tak. Je že 50 milijard? kakšna je najnovejša številka, ti si tam blizu Cerarju? Ali bo tako, kot v pokojni Jugi, ko je IMF moral povedati, koliko je sploh Juga dolžna, ker nihče ni vedel….

     • tetka z ozadja

      Poglej, če jaz živim dobro me baš boli qu…. če bodo tvoji vnuki plačevali. Jaz, kar sem zaslužil sem zaslužil z dvema svojima rokama.

     • sprehajalec

      Pošteno ali nepošteno v sistemu, v katerem žal živimo ni važno. Tukaj se levičar razlikuje od desničarja. levičar se znajde, je moralno ali pa ne…

     • rabbit

      Ne levičar se ne znajde, levičar ukrade.

 • tetka z ozadja

  Kaj je janšisteki, čez štiri dni vas bomo preštevali, kot kake stekle cucke na vasi.

  • sprehajalec

   Kaj pa bo, greste s Cerjem po kakšen nov puf? Za božičnico letos na Javnem?

   • tetka z ozadja

    Pa saj boš ti plačeval, ne mi.

    • sprehajalec

     jaz niti ne, pač pa moji vnuki, če jih bo Bog dal. Ti boš pa trpal pršut pa drage pijače okoli Novega leta iz Božičnice.

     • tetka z ozadja

      Ja, in?

     • sprehajalec

      Da se ti zatakne v grlu pršut, in to iz prodajaln višjega cenovnega razreda, kot je mercator. To trošenje na račun prihodnjih rodov. Boli te koko, kot vsak levičar živiš za danes in zase. Sram te bodi.

     • tetka z ozadja

      Pa veš da jaz raje vidim, da ti ješ krompir jaz pa pršut, kot pa obratno. Logično.

     • sprehajalec

      Jaz s svojim krompirjem nikogar ne zažiram, ti pa iz javnega s pršutom dobesedno trgaš vnukom hrano od ust in jo trpaš v svoja usta.

     • tetka z ozadja

      Ja, in? Naj imam zaradi tega slabo vest, in naj jaz vrnem državni dolg?

     • sprehajalec

      Podpiraš nadaljne nekontrolirano zadolževanje. zato si sokriv.

     • tetka z ozadja

      Poglej sprehajalec, ti dobro veš, da sem kokrtoliko uspešen v svojem poklicu in da sem dobro poskrbel za sebe in za svojo družino, tudi če sistem v Slovenji jutri popolnoma propade jaz in moja družina smo priskrbljeni. In naj imam jaz slabo vest, ker ste vi hoteli privatizacijo in so vas pokradli. Vsak moj zaposleni prinese svoji družini domov med 2.500 do 4.000 €. Pa niso nobeni visoko izobženi delavci. Nato sem jaz ponosen. Kot veš sem tudi tebi ponujal službo.

     • sprehajalec

      voji družini domov med 2.500 do 4.000 €.

      Govoriš na kvartal?

     • tetka z ozadja

      Razlagaj si kakorkoli hočeš.

     • MEFISTO

      S teboj je pa že zelo hudo.

      Začel si halucinirati.

  • MEFISTO

   Tako torej, ker vam ni za babe, boste pa cucke lovili!

  • MEFISTO

   Odkar si postal tetka, te je pa še tisto malo pameti zapustilo.

  • Olga

   Šleva!

  • garfi

   KOMUNIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM+FAŠIZEM+ANTIFAŠIZEM+

  • Janez

   A?
   SI ŽE SPET PIJAN KOT KRAVA?
   Prav mogoče, da od tega novega ” komunajzerskega” piva “MAJMUN” ?! L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   A SI OD PITJA
   TEGA PIVA TAKO TEŽAVNA ?

   https://www.google.si/search?q=pivo+majmun&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi4v9G1nPrWAhUGuhoKHbsfCasQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800

  • Janez

   Na
   DANAŠNJEM PAHORJEVEM SHODU V KINU BEŽIGRAD
   – JE BILO CCA 200 STAREJŠIH LJUDI. NIČ NAVDUŠANJA. Zares. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   POVRŠINSKI PAHOR.
   NE GA VOLITI : NI ZLOBEN
   – JE PA POVRŠEN IN NEEFEKTIVEN ČLOVEK.

   https://www.google.si/search?q=pahor+skupaj&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDgrX3jfvWAhUHiRoKHSniCkcQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=Qy2ae0ZGxLtaqM:

 • Olga

  Kriminalci v krivosodju spadajo za zapahe! Še prej naj pa jih slečejo do gat!

  Spet se bližajo volitve in spet nova politična afera v kateri bodo kriminalci iz krivosodja sodelovali po nareku?

 • garfi

  murglaška mafija ima patrijo2 v teku
  sedaj Janši plenijo premoženje in volitve

  • Janez

   S čim !
   BODI BOLJ KONKRETENN ? L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   JAZ SEM DANES PREDČASNO ŽE VOLIL – ZA OK GOSPO – Romano TOMC – seveda !
   Na
   OSNOVI VABILA,
   KI GA JE ” ŽAL” PREDS. B. PAHOR – POŠILJAL NAM V PTT nabiralnike
   SEM
   ŠEL NA “PAHOR-SKUPAJ” PREDVOLILNI SHOD V KINO BEŽIGRAD V LJ.
   BILI
   SO VODILNI OD SD, PA DESUS KARL E. , PA POTRČ ITD.
   JAZ
   SEM
   JIH ZAMORIL Z – POTREBO –
   PO REHABILITACIJAH KOMUNISTIČNIH ŽRTEV !
   S tem, da niti za ime in realni priimek “MARŠALA TITA” – NE VEDO.
   PA?
   DA SO EX KOMUNISTIČNI
   – FABRŠKI DELAVCI S PENZIJAMI 400, 500 €
   – TUDI ŽRTVE KOMUNIZMA= KP, ZK, SD, DESUSA.
   NAD
   MOJIMI ARGUMENTIRANIMI KRITIKAMI SEVEDA ? No – jezni so bili ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   NA SHODU – “PAHOR SKUPAJ” – V KINU BEŽIGRAD
   NITI 200 LJUDI – NI BILO. V GLAVNEM – STARI.

   Vabilo za ta shod
   JAZ SEM KAR ŠEL IN JIM POVEDAL – SVOJE !

   https://www.google.si/search?q=pahor+skupaj&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDgrX3jfvWAhUHiRoKHSniCkcQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=Qy2ae0ZGxLtaqM:

   • janez cepec

    zakuga ste pa u Begnah mel predčasne volitve?

   • garfi

    zapleniti mu hočejo premoženje, ki so ga mafijci označili za nelegalno
    in to bodo tempirali na volitve, da bodo še te ponovno ukradli

 • FORT WORTH

  Bravo g. Matoz !
  Bravo g. Jansa !
  Pokazita in dokazita tem bunkerasem, levim intelektualcem s kupljenimi doktorati, da pravica in resnica VSELEJ ZMAGATA.
  Korajzno naprej v nove zmage !!!

  Ne dopustimo tem zagovornikom revolucije, medvojne in povojne morije,ki so hoteli ustanoviti sovjetsko republiko Slovenijo, da unicujejo naso drzavo in njene najzasluznejse moze nase enkratne osamosvojitve !

 • MižekFiga

  Spomnite se zgodbe tožilke Dragice Kotnik.
  ENAKO se mora zgoditi v članku omenjenim tožilcem in sodnikom.
  Torej, DISKVALIFIKACIJA takoj !!!
  Zadeva je izmerjena po sedanjih sodniških in tožilskih vatlih.

 • janez cepec

  veliki diktator, samozvani general Krko, ki to ni in Crnkovič hočjo od države odškodnino za čas preživet u zaporu. nej jim država plača z dnarjem od prodaje orožja. aja, jeba je zdej ta, de tega dnarja ni nikjer, očitno je omenjena trojica že uzela akontacijo, tko de smo kvit

 • tomaz_oberkrainer

  pqa kok cajta bomo še slovenci te bolshevike trpel ? pa kaj je narod res tako slep ? a slovenistan ne premore nič boljšega kot blatit poštenjake ala janša, kramberger, krkovič, pučnik, drnovšek-raketka ?
  narod zbudi se !!!