fbpx

Se je RTV-ju zmešalo? Za vaš denar oglašujejo islamizacijo Slovenije!

Foto: Twitter

RTV Slovenija, ki je financirana s sredstvi državljanov Republike Slovenije, je pristavila svojo skledico še k islamizaciji in šeriatizaciji Slovenije. Bili so aktivni pri homoseksualcih, aktivni proti razkrivanju zločinov komunističnega sistema, zdaj pa bodo ženske učili, kje kupiti in kako nositi naglavno ruto. V oddaji Na glas so gostili predsednico Ženskega združenja Zemzem Islamske skupnosti v Sloveniji, Elo Porić.

Naglavna ruta je pravzaprav versko pravilo, ki se veže za muslimanske ženske, ko so polnoletne, se pravi spolno polnoletne, pametne, zdrave, ampak glejte, je pa predvsem individualna odgovornost,” je za oddajo RTV povedala Ela Porić. S tem je priznala, da gre za prisilno pokrivalo, ki je predpisano z verskim zakonom. Menim, da to, da si pameten in zdrav, nima nikakršne povezave z nošenjem burke.

Zakaj RTV oglašuje orodje muslimanske represije žensk?
RTV deluje vse bolj kot nekakšna izpostava Sorosove globalne hobotnice, kot pa slovenski nacionalni medij. Pri vsakem vprašanju so opredeljeni popolnoma v smer globalne levice. Očitno tudi pri vprašanju islama. Mnogi so na Twitterju že izrazili svoje ogorčenje nad tako jasno podporo neki represivni religiji, ki uničuje in terorizira Evropo. Pri ruti oziroma hidžabu, nikabu ali burki, ki je obvezna za vse ženske, ne gre za nikakršno izbiro, pač pa za represijo. Recimo že enkrat bobu bob. RTV pa lahko financirajo tisti, ki te ideologije podpirajo, ne pa, da moramo državljani plačevati prisilni davek za to, da nam perejo možgane. Še zadnjič. Ruta ni moda ali izbira, je znak moške nadvlade nad ženskami v islamu.

https://twitter.com/janjakralj/status/838000718657294338

https://twitter.com/t_andrej/status/838010247369359360

A. R.