fbpx

Odlazkovi plačanci, z ozadjem smetarskega kapitala, načrtno medijsko diskreditirali znani par

Moravški župan dr. Milan Balažic in dr. Nina Krajnik (foto:sta)

“Uradni list globoke države Reporter se je po navodilu privatizerjev lotil še enega poskusa medijskega umora. Za to so dobro izvežbani. Za resnico, ki je bila izrečena v oddaji Intervju dr. Jožeta Možine, se je bilo treba po pričakovanju maščevati,” je v svojem odgovoru na Reporterjev članek o dr. Nini Krajnik zapisal njen partner in župan občine Moravče, dr. Milan Balažic. Reporter se je namreč po njenem nastopu v TV-oddaji Intervju, kjer jo je gostil voditelj dr. Jože Možina, podlo lotil Krajnikove, ki je v oddaji naglas razkrila marsikaj, s tem pa “dreznila” v osje gnezdo. Proti njej in partnerju so, da bi ju kar se da diskreditirali, uprizorili tako imenovani “umor osebnosti” (character assassination).

Po tem, ko je dr. Nina Krajnik kot gostja v oddaji z dr. Jožetom Možino naglas spregovorila o globoki državi in liniji njenih nosilcev, pri čemer je do skrajnosti razgalila levico, ki je privatizirala visoko šolstvo ter akademsko sfero, direktno pa izpostavila tudi glavne uzurpatorje – Gregorja Golobiča, Slavoja Žižka in Mladena Dolarja, je s tem več kot očitno dreznila v “osje gnezdo”, saj si je že naslednji dan na glavo nakopala agente globoke države – kot se je izkazalo, so bili tja poslani s strani smetarskega tajkuna Martina Odlazka, z željo po maščevanju s tako imenovanim “umorom osebnosti” nje in njenega partnerja, moravškega župana dr. Milana Balažica. Na obtožbe je Balažic tudi odgovoril.

Partner dr. Krajnikove, ki je tudi župan občine Moravče, je zlonamerne obtožbe Reporterja komentiral v pismu, kjer je uvodoma zapisal, da je Reporter revija, ki “je pred leti že izvedla medijski umor” nad njim, tokrat pa je prišla na vrsto tudi njegova partnerka, dr. Nina Krajnik. Pojasnil je, da gre za revijo, ki je slavila “zmago” smetarske mafije in podjetja Termit nad županom, ki si prizadeva za čisto okolje in prepoved zakopavanja nevarnih in strupenih odpadkov, hkrati pa je dodal in opomnil, da sta prav Reporterjeva novinarja tista, ki sta vdrla v zasebnost njunega doma in maltretirala njegovega ostarelega in bolnega očeta. “Rumeni tisk si v tej državi očitno lahko dovoli vse”, je zapisal.

Reporter na dan ponovno z izjavami, ki so bile že pojasnjene
Ker se je Reporter lotil tudi njega, je v nadaljevanju Balažic pojasnil, da se je mnogo (ponovno) na dan privlečenih obtožb razčistilo in pojasnilo že pred nekaj leti, in sicer, da je bilo že odgovorjeno in pojasnjeno pred leti, da je KPK pri aferi Oman v postopku potrdila, da je Balažic kot veleposlanik Slovenije v Avstraliji deloval v skladu z navodili Kabineta Vlade, zato je bila ovadba proti njemu zavržena. Med očitki Reporterja se je znašel tudi nekdanji Balažicev zaposleni Sašo Miklič, ki ga je obtožil trpinčenja in izkoriščanja, kar pa je bilo po ugotovitvah le maščevanje zaradi “dokazane nesposobnosti”, je pojasnil župan in dodal, da se mu je Miklič maščeval s sramotilnim spisom, polnim laži, delovno sodišče pa je ugotovilo, da pri postopku odpovedi službe ni bil kršen noben zakon. Brezsramno je Reporter Krajnikovo v članku napadel tudi z obtožbami, da je bila Krajnikova nasilna do svojega partnerja in očeta, kar pa Balažic v pismu zanika in zatrjuje, da je “policijski zapisnik glede družinskega spora lahko kvečjemu ponaredek”, ki ga je v preteklosti že zanikal, in da je njegov oče v zdravstveno slabem stanju in da ni zmožen podajati kakršnekoli izjave.

Novinarji Reporterja so se lotili maščevanja in “uboja osebnosti” filozofinje dr. Nine Krajnik in njenega partnerja dr. Milana Balažica.

Vse ostale Reporterjeve izjave je Balažic označil kot lažne in ob zaključku dodal, da skrbi za svojega očeta in da ima s partnerko ljubeč odnos, da pa ga je “strah za to državo ter njene dobre ljudi. Kar se tiče mene, bom uporabil vsa pravna sredstva, da pred oblastniki in mrhovinarji globoke države zaščitim svojo čast in dobro ime. Toda to za vse ne bo dovolj. Skupaj se moramo lotiti te môre vzporednih mehanizmov, ki sprevrača ljudsko voljo in privatizira državo, nam pa vse bolj greni življenja in uničuje prihodnost naših otrok,” je še zapisal.

Tanja Brkić