Škandalozno: Izolski policisti zaradi 49 centov pretepli domačina!?

Vitogoj Kodarin je plačal svojo naivnost, saj sta ga izolska policista brutalno pretepla. Foto: Nova24TV.

56-letni Koprčan Vitogoj Kodarin ima za seboj neverjetno slabo izkušnjo z obalno policijo. 21. avgusta letos je sončen torkov popoldan nameraval izkoristiti za športne aktivnosti, s kolesom se je odpravil do Portoroža, a njegov postanek v poslovalnici Hoferja v Izoli, kjer se je hotel na hitro samo okrepčati, se je spremenil v pravo nočno moro. Vse zato, ker je prepozno ugotovil, da je denarnico pozabil doma. “Želel sem kupiti sladoled in jogurt. Ker je bilo vroče, na blagajni pa dolga vrsta, sem, priznam, sladoled pojedel že na poti do blagajne. Toda potem sem ugotovil, da nimam s seboj denarnice, pozabil sem jo v ženinem avtu. Kaj bi drugega naredil, kot vrnil jogurt na polico, prodajalki pa pojasnil, da nimam denarja, a da bom uredil, nekoga poklical, ali pa sam prišel nazaj,” razlaga Kodarin, ki pravi, da se mu zlepa ni zgodilo, da bi v trgovino prišel brez denarnice.

Pozabil denar: Prodajalka poklicala poslovodjo, ta pa policijo
Toda ko se je skušal na blagajni dogovoriti, da bo denar prinesel nekoliko kasneje, je hitro ugotovil, da tako zlahka vendarle ne bo šlo. Prodajalka je namreč dejala, da mora poklicati poslovodjo, saj ima takšna navodila. Zato je do blagajne prišel tudi poslovodja, s katerim pa se, tako pravi Vitogoj Kodarin, tudi ni dalo pogovarjati. Poslovodja in varnostnik v Hoferju naj bi namreč od našega sogovornika želela, da z njima stopi v skladišče, česar pa Kodarin ni želel storiti, saj se je bal za svoje kolo, ki je bilo nepriklenjeno zunaj, pred trgovino. Naš sogovornik trdi, da se s Hoferjevim osebjem ni mogel mirno dogovoriti, da bi denar prinesel naknadno. Še več, ker se Kodarin ni hotel podrediti vodji poslovalnice in z njim oditi v skladišče, je le-ta poklical policijo.

Kodarin sicer ni dolgo ostal dolžen v poslovalnici, saj mu je na pomoč priskočila gospa za njim v vrsti, ki mu je podarila dva evra, da je lahko dolg, sladoled je stal samo 49 centov, uspešno poplačal. Vse skupaj sta videla tudi policista, ki sta samo v nekaj minutah po klicu poslovodje prišla v trgovino, a kljub plačilu našega sogovornika zlahka nista želela spustiti.

Mama drugorazrednega pravi, da je imel njen sin zaradi policijskega nasilje hude rane. (Foto: Nova24TV)

Ko se je hotel odpeljati, sta policista skočila nanj
“Policista sta bila stara okrog 30 let. Že ko sta prišla v poslovalnico, sta me ozmerjala z besedami, kot je ‘klošar’,” razlaga Vitogoj Kodarin, razočaran nad prepotentnostjo mladih mož postave. Nikoli ga namreč nihče ni ozmerjal s takšnimi besedami, zato je bilo zanj vse skupaj zelo ponižujoče. Kodarin se je želel posloviti, toda policista sta vztrajala. Želela sta videti njegovo osebno izkaznico, ki pa je, jasno, ni imel s seboj, saj je pozabil denarnico. To je skušal dopovedati tudi obema policistoma, večkrat je ponovil svoje ime in dejal, naj njegove podatke preverijo na postaji. Odšel je iz trgovine, se usedel na kolo in se hotel odpeljati dalje, toda prišel ni prav daleč. Policista sta ga namreč podrla na tla, mu zvijala okončine in ga naposled tudi vklenila v lisice, pri čemer so nastale resne poškodbe rok, pa tudi praske na nogah in glavi.

Policista sta Kodarina strpala v vozilo, saj ga še niti približno nista imela namena izpustiti. Potem ko sta ga več ur zadrževala v policijskem vozilu, sta ga odpeljala v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima grdo poškodovano zapestje, a da je sposoben za iti v pripor, zato so ga odpeljali na koprsko policijsko postajo, mu zaplenili kolo, na prostost pa ga, brez kolesa, spustili v poznih nočnih urah.

Policija ima svojo verzijo zgodbe. Iz ministrstva za notranje zadeve so namreč sporočili, da se je Kodarin hotel odpeljati s kraja dogajanja brez dovoljenja policistov. Kodarina bodo tudi kazensko preganjali zaradi domnevne kraje sladoleda v višini 49 centov. (Foto: Nova24TV)

Policija odgovarja: Kodarin ni poslušal ukazov policistov
Policija je sicer ekipi Drugorazredni pojasnila, da so ugotovili, da je 56-letni Koprčan v trgovini pojedel sladoled in ga ni hotel plačati. “Ob prihodu policistov na kraj se je pričel nedostojno vesti do policistov in jih žaliti, zatem pa je zapustil trgovino, se usedel na kolo in hotel odpeljati. Policista sta mu skušala to preprečiti, Koprčan pa je pričel odrivati policista. Na več ukazov se ni umiril in hotel kraj zapustiti. Uporabljena je bila telesna sila in sredstva za vklepanje. Med podiranjem na tla se je policist lažje poškodoval,” so zapisali in dodali, da je bil drugorazrednemu izdan plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru. Podan pa je bil tudi predlog za pregon kaznivega dejanja tatvine, zato mu sledi še kazenska ovadba – vse to zaradi sladoleda v znesku 49 centov, ki ga je tako ali tako poravnal, preden je poslovalnico zapustil.

Vitogoj in njegova mama se zdaj sprašujeta, zakaj so v Hoferju sploh klicali policijo zaradi tako majhnega zneska – v nasprotnem primeru do incidenta namreč ne bi prišlo. A v Hoferju pojasnjujejo, da gre za standardni postopek v primeru poskusa kraje, ne glede na višino zneska.

Lisice, v katere sta Kodarina nasilno vklenila policista, so Koprčanu pustile globoke rane na zapestju. (Foto: Nova24TV)

Dokazov ni: Hoferjev videonadzorni sistem ni deloval
“Pri podjetju Hofer nam je izredno pomembno, da se kupci v naših trgovinah počutijo dobro in jim nakupovanje predstavlja prijetno izkušnjo. Žal pa smo občasno izpostavljeni tudi tatvinam, ki jih skladno s predpisi prijavimo pristojnim organom. Prodajno osebje v primeru suma tatvine obvesti poslovodjo in varnostnika, ki v skladu s svojimi pooblastili obvesti pristojne organe, kar se je zgodilo tudi v primeru, na katerega se nanaša vaše vprašanje. V proces nadaljnje obravnave tovrstnih primerov s strani pristojnih organov nismo vključeni, zato vam dodatnih informacij žal ne moremo podati,” so se na naša vprašanja o incidentu pred njihovo poslovalnico odzvali na sedežu Hoferja na Lukovici.

Vitogoj Kodarin je želel od Hoferja pridobiti videoposnetke incidenta, na podlagi katerih bi lahko dokazal, kako sta se nanj zaradi 49 centov, ki so bili za nameček še plačani, sadistična policista spravila povsem brez potrebe. A v Hoferju so mu dejali, da kamere incidenta niso posnele. Kot so v Hoferju Slovenija pojasnili za oddajo Drugorazredni, zaradi tega, ker zaradi obsežne prenove trgovine videonadzorni sistem dalj časa ni deloval. Zato jo bosta sadistična policista tokrat bržkone odnesla brez kazni, razen če se bo našel kdo iz trgovine, ki je incident posnel na telefon, kot se je zgodilo v primeru mladih kranjskih policistov, ki so na delu popivali, volan pa prepustili 17-letnici. Vsi trije so namreč že dobili odpoved …

Luka Svetina

 • Rožle

  Novoizvoljenemu poslancu Levice so všeč poraščeni in močnejši moški
  ***********************
  Village People
  YMCA
  https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

  no, ta je pa tut zaščitena sorta kot Tomička na tem portalu

  • bubamara

   Po naslednjih volitvah bo frizer Ahmed poslanec Levice. Časi se spreminjajo. Z veliko hitrostjo.

  • joza joza13

   Pusti pri miru B. Koražijo!
   Res je drugačen, je pa predvsem poštenjak.
   Poznam zadevo…

 • Simon Novak

  Samo živali jedo v trgovini, naj prej plača, potem pa je

 • Simon Novak

  “Policista sta bila stara okrog 30 let. Že ko sta prišla v poslovalnico, sta me ozmerjala z besedami »klošar«” JA, JA, ZAGOTOVO JE BILO TAKO in kot pravi naslov članka, je to ŠKANDALOZNO

 • bubamara

  Malce za lase povlečena zgodba. Jejhata Nova. Malce resnosti prosim.

  • Simon Novak

   Ne malce, kar precej, NoraTV še enkrat več dokazuje, da so prvi v službi RESNICE

   • bubamara

    Nekaj prispevkov je res na nivoju branjevk.

    • Simon Novak

     Žal večina, vsaj jaz vidim tako

 • resnicaboli

  Moral bi vedeti da ne smeš jesti stvari ki jo nisi plačal kam bi pa prišli da bi bili vsi takšni mama ga ni naučila osnovne kulture.

  • Anton

   potlej bi morali tudi avstrijski policaji potemtakem Andreja Špenga, bivšega državnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve in člana SMC ko je kradel v Bauhausu (keta 2015), premikastiti, kot so zgoraj omenjenega gospoda Vitogoj Kodarina?

   sarkazem press

   • Dragan Krstič

    Pa tistega levakarja ki je paštete kradel.

    • Anton

     pa pijane levake ki sose vozili/vozijo v avtomobilih in povzročili/jo prometne nesreče, sam spomnite se na jelka kacina, pa Kandidat za župana Nove Gorice Sebastjan Komel, ki je pravtako spijan vozil,

     sarkazem pres

     • Simon Novak

      Kaj ima to veze s tem člankom, zahojenec?

   • Simon Novak

    Seveda bi ga morali

  • Nisem nikoli štekal ljudi, ki ne morejo počakati na blagajni, ampak morajo izdelek uporabit že takoj. Meni se je večkrat zgodilo, da nisem imel dovolj denarja, sem pa za določene izdelke potem rekel, da naj jih dajo nazaj.

 • šrauf

  Bal se je ,da bi se mu sladoled že pred prihodom na blagajno stopil.

  • Simon Novak

   Ha ha ha…a ta Luka Svetina je NOVINAR?!

 • Haloški Tunek

  Prekproklete budale klerofašistične. Nora24TV spet napihuje nek incident ki ni vreden neke posebne pozornosti…. Luka Svetina, če nisi sposoben boljših prispefkof, se prijavi za Janševega piarja. Za njega boš pa predober…Kapish?

  • šrauf

   Haloški bear se je zbudil…iz pijanske kome!

  • Spartan

   Veš kaj je tvoj problem? Že dolgo nisi bil dobro pokavsan! Zato si tudi non-stop tako tečen.

   • Hribouc

    Kavsali bi ga že, ampak je kreten stalno nabit šmarnice in smrdi ku kurba, da vse beži od njega.

  • Dragan Krstič

   Peinkicher, če je ta gospod desničar bi ga pravzaprav po vaši udbovski metodii morali likvidirati in ne samo pretepsti in zapreti.

  • Hribouc

   Za vas , jalove jebače udbokučanizma je itak vse seeeno, samo, da vam godi, pa če je še tako fuknjeno!

   • Simon Novak

    Ne morete brez Kučana, zgleda, da bo kmalu spet članek o njem ali Titu na NoraTV pod rubriko AKTUALNO

  • šmentanamuha

   Haloški medved, zapri gobec.

 • Wqx Htr

  če bi biv pa ilegalce al migrant bi ga policaja božala ker azilantje so zaščiteni bol kot kdor koli. boh ne dej da uporabjo silo na ilegalcu. bi skočile nevladne organizacije v zrak. tkole pa policaj lahko namlat kerga kol evropejca sploh če si bele rase. SMRT LEVIČARJEM SMRT ŽIDOM!!! MUSLIMANI VN!!!

  • Simon Novak

   Kaj pa imajo sedaj migranti veze s tem člankom, zahojenec?

   • shadow_bu

    imajo ker so veliko bolj treterani, Afričani bi lahko pojedli celo banjico v hoferju in se sprenevedali da ne poznajo tukajšnje kulture.

    mene je Arabec ukradel se od kolesaril v azil, na policiji mi pa pravijo da jih je tako veliko imigrantov da ga ne morejo najdet verjetno pa sploh gledat niso šli. da ne rečem da imajo ogromno okradenih ljubljanskih koles.
    lahko bi takoj pogledali serijsko številko na kolesu/telefonu pogledali za ime in račun itd ampak ne, ker so tako bogu migranti so bogi

    • Simon Novak

     Kaj imajo veze s TEM ČLANKOM, zahojenec?

     • shadow_bu

      policaji niso fer, zaradi migracije in povečanega kriminala so pod večjim stresom in zafrustreranostjo saj črnec ne morejo nič da ne bi izpadli rasisti

     • Simon Novak

      Ja, to bo

   • Dragan Krstič

    Seveda ima. Človek je bil napaden tudi zato ker ni imel osebne izkaznice s seboj, migranti pa prečkajo mejo brez potnega lista. Če je kdo tukaj zahojenec si to ti.

    • ĐĐ Style

     Kako si pa ti prišel iz Srbije Dragane KrstiĆu

     • Steiermark

      in ti, đđ, sa mekanim?

 • Dragan Krstič

  Upam da so poslovodjo Huferja že odpustili iz službe. Takšna stvar se da vsekakor urediti na bolj civiliziran način. Tudi meni se je že zgodilo nekaj takega vendar sem pravočasno ugotovil da sem pozabil vzeti dovolj denarja s seboh.

 • šrauf

  Če bi bili tako striktni pri “ljubiteljih bakra” in novodobnih “astrofizikih”, potem jih podpiram.

  • Hribouc

   Kučangolobičinroter se režijo na ves gobec!

   Raja se kolje med seboj za 49 centov, za 120 neplačanih Eur ti zarubijo bajto, kriminalci iz Udbe, ZKS in iz socialistične zveze delovnega ljudstva pa že 27 let nemoteno kradejo na debelo !

   • Simon Novak

    Dobro, da vaših ni nikjer zraven

 • shadow_bu

  Kodarina bodo tudi kazensko preganjali zaradi domnevne kraje sladoleda v višini 49 centov. omg

  • Dragan Krstič

   FURS go bo zagotovo rubil.

  • alojz

   Za to rabijo dokaz. Tega je pa pojedel. Torej??????

   • Steiermark

    Mogoče ga bodo zaprli in čakali pri njegovi zadnjici, kdaj bo “izstopil” (sladoled namreč), da bodo imeli tudi dokaz!

  • Simon Novak

   Super

 • Dragan Krstič

  Če bi tisti jogurt in sladoled skril bi razumel gnev prodajalke in poslovodje, tako pa je poslovodja samo pokazal da lahko upravlja samo štalo z biki.

 • Hribouc

  HOFER?
  A zato tako poceni zaposluješ butaste prodajalce in še bolj butaste poslovodje? SRAMOTA !
  ———————————————
  O budalastih miličarjih pa je bolje, da sem tiho. Da vas ni sram!

  In to se dogaja v Kučanglobičroterjevem partizanskem raju, kjer se krade na debelo že 27 let!
  Fuknjenci!

  • Simon Novak

   Da ni sram njega, ki je kot žival, naj prvo plača, potem pa naj liže sladoled, debilko

   • Steiermark

    …za 49 centov? Resnično, sramota za te hoferjeve uslužbence, ki se v Kopru obnašajo, kot dda so še vedno doma, na balkanu ter kar klafedrajo v svojem balkanskem jeziku in izzivajo! Sram jih naj bo, četudi bi hotel “vkrasti” sladoled, za 49centov, je to njihovo ravnanje nekaj nezaslišanega in škandaloznega. Za 49 centov, pretepejo človeka! Fuj, gnoj jugoslovanarski! Jaz osebno, velikokrat podarim evro ali dva, brezdomcem, ki se postalvjajo, vsaj v KP, pred vrata Hoferja in ti telebani, ki so videli, da se je človek znašel v situaciji, ko je pozabil tako dokumente, kot denar, doma, pa niso pripravljeni “riskirati” 49 centov in za to kličejo policijo! Po moje, bi bilo pravilno zabrisati vse takšne “trgovce” na cesto, vse, ki nimajo toliko srčne kulture, da o drugi kulturi sploh ne govorim, da bi pomagali človeku v težavah – za 49 centov…… Fuj in fej!

    • Simon Novak

     In kaj, če bi vsi ravnali tako?

 • Boy

  Tip bi bil lahko tiho, vrnil jogurt na polico in odšel mirno mimo blagajne. A za to moraš biti lopov in se ti zagotovo ne bo nič zgodilo. Če si pa pošten, poveš po pravici, poravnš svoj dolg, te bodo za manj kot 50 centov pošteno pretepli, vlekli prad sodišče in tako oglobili, da boš ostal brez vsega, sam, osramočen in ponižan. Pravi lopovi pa na prostosti z nakradenimi milijoni, noro.

  • Joško

   Če si prebral članek, potem bi vedel, da je gospod jogurt vrnil na polico. Za 49 centov zganjati tak cirkus pa ne vem, če je bilo potrebno. Jankoviću je država odpisala 16 miljončkov, on pa se mirno reži celi Sloveniji v obraz, policija pa ne ukrepa. Če bi sladoled pojedel cigan, policija zagotovo ne bi prišla!

   • Boy

    Če bi TI prebral, kar sem mapisal, bi razumel, da bi lahko šel mimo blagajne, a ni. Pošteno je povedal, da je sladoled źe pojedel in v tem je keč. Nepismenemu teźko kaj poveš, ne da bi vsakič videl, da ne zna brati.

  • Simon Novak

   Ja, po moje je vse, kar je izjavil, res

 • Janez Smodis

  Eni pa miljone pokradli in nič od pripora

  • SIMON ROZIC

   Oni tudi “žerejo”, preden kaj zaslužijo, de!!!

 • Hribouc

  Perfektno, tako se dela, NOVA24 TV in Luka Svetina!
  Tako se brani Ljudstvo in se podpira Raja Slovenistana!

  • Simon Novak

   Ha ha ha, Svetini ne uide Pulitzerjeva nagrada za take briljantne članke

 • montyamp

  Če bi bil Pakistanec , bi mu policaji dali še tv z diagonalo 110 in prevoz domov , v stanovanje plačano z našimi davki .
  Slovenistan , vukojebina udbomafijskega idiotizma .
  MADE BY MURGLOSRBIJA

 • Franc Šink

  Ne zahtevajmo višjih kazni za lopove. Saj smo že tako ali tako vsi v zaporu.Nima smisla.

 • seba goričan

  lažete kot pes teče…zarad enga sladoleda v trgovinah ne delajo panike , da bi mu pa miličnika rekla klošar je pa še večja laž…dejte se mal zresnat Nova, ker tole zadne cajte je pa res sam še za rit brisat

 • Jernej Arko

  Čist običajno obnašanje naših polcajou, ki misljo da boga za jajca držijo in noben drug in njihove pravice ne štejejo, za polcaje pa zakoni ne veljajo.

 • Haloški Tunek

  Prekproklete budale klerofašistične. Nora24TV spet napihuje nek incident ki ni vreden neke posebne pozornosti…. Luka Svetina, če nisi sposoben boljših prispefkof, se prijavi za Janševega piarja. Za njega boš pa predober…Kapish?

  • sanguis sacrum

   spet si zamenjal karželj z rdečo mušnico?joj, joj, pri teh letih…

  • šmentanamuha

   Kaj se pa ti zdaj nekaj oglašaš, haloški medved? Batine, ki bi jih morali dobiti ilegalci, ki se tihotapijo v državo, nazadnje pokasirajo domačini, ker policija nekje mora kazat mišice. Sramuj se, pederčina.

 • zokispoki

  Evo, so reveza prebutal za par centov, izgleda, cefurja, lopova , kriminalca in fukaca apotekarce, ki bo svoja jajca ponovno reseval na volitvah, pa trepljajo po ramenih, in se mu nic ne zgodi !

  • Simon Novak

   Še bolj bi ga morali, če so ga

 • sanguis sacrum

  potrebno je takojšnje discipliniranje državljanov, da si v bodoče ne bi drznili kaj vzet, sedaj, ko se vsi srečni in veseli, bližamo venezueli..

  • Simon Novak

   Zahojenec

 • RATATA

  V muzeju josipa broza titeja v Izoli se mukaj takega ne bi moglo zgoditi, ker ne prodajajo sladoleda.

  • sanguis sacrum

   drugič pa kapo z rdečo zvezdo na glavo, pa ti bodo častili tudi prevoz do doma…

   • sanguis sacrum

    al pa burko..

    • Simon Novak

     Tako kot vaši pri Vardi

 • sanguis sacrum

  HOfer..več kot FER—

 • Jani Steiner

  Kolikokrat je pa že “požr” sladoled in ga nihče ni videl? Batine za take klošarje. Naj mu bo v poduk.

 • šmentanamuha

  Sramotno za Hofer in še bolj sramotno za slovensko policijo. Sladoled je bil plačan, zdaj pa bodo človeku še nekaj let težili s tožbami, batinami in sramotenjem. Ta dava policista bi morali odpustiti, ker sta zlorabila svoj položaj in umetno ustvarila situacijo v kateri sta lahko uporabila silo. Tam, kjer bi morali ukrepati, ko gre za ilegalce, pa nič. To je povsem nesprejemljivo, kar se je zgodilo v Hoferju.

  • Simon Novak

   Sramotno za žival, ki je v trgovini

  • stane

   Res je. Prav imas.

  • Steiermark

   Pa naj začnejo že enkrat pošiljati svoje psihiče, k psihiatru, kjer bi bili obvezni opraviti test, koliko so agresivni in primerni za delo z Ljudmi!

 • Warrior princess

  Rajo zafrkavajo, medtem, ko strici iz ozadja kradejo milijarde.

  • Simon Novak

   To sem čakal, vedel sem, da bo slej kot prej en đešnjak tako komentiral zadevo, niste me razočarali

 • Mirko Sedlar

  Dejte nabijat…..
  Vsak klošar, ki pride v trgovino in nekaj poje bodisi v Mercatorju ali Hoferju in potem ugotovi da nima denarja je tat naj bo to 2.centa ali 200 €.
  Dokler artikel ni plačan je last trgovine ….
  PLAČAJ POTEM ŽRI…..
  Omenjeni pa ne samo da se je podprl na račun Hoferja jezikal je poslovodij,jezikal in žaljivo se je vedel do varnostnika povrhu vsega pa ni upošteval zahtev policistov…..
  Seveda vrli državljan ni imel pri sebi nikakršnih dokumentov le nepogrešljivi telefon.
  Vsekakor bi se vprašal če ne gre morebiti za migranta pregrešno drag telefon pa brez dokumentov.
  Nauk zgodbe ….ne JEZIKAJ…….
  Šel bi lepo v prostore varnostnika počakal da se izpolni vse obrazce in nato odšel prosjačit za tiste 0.50€ ….
  V glavnem premalo je dobil upam da tožilec ne odstopi od pregona “BAAGATELA”
  In seveda da ga kaznujejo tudi po ZZSV….
  Pa bo tudi ostalim oholim lakotnikom prišlo iz riti v glavo prvo PLAČAJ POTEM ŽRI ….
  HOFER vam pa iskrena pohvala vsakega tatiča kazensko ovadili a bo red …..

  • ĐĐ Style

   Sem prepričan, da ga brez veze niso premlatili. Vsak piha na svoj mlin z lastno zgodbo. Najverjetneje se je delal pametnega in se vzvišeno obnašal, preden greš v trgovino preveriš, če imaš denar. On je najverjetneje kljub temu, da je vedel da nima denarja misli, da je faca in mu bodo šenkali.

  • Sem gledal prispevek, ko so ga podrli, je bilo takrat, ko se je hotel odpeljati, kar so verjetno policisti razumeli kot pobeg, zato taka reakcija. Vsaj jim bi lahko rekel, da naj ga peljejo do njegovega doma, kjer bi jim pokazal dokumente.

   • pupa

    Vsak trenutek pri današnji tehniki ima policaj možnost preveriti indentifikacijo slovenskega državljana v bazi podatkov, ki je policajem dostopna.Policaja sta bila seznanjena, da je dotični pozabil doma denarnico skupaj z osebnimi dokumenti.

    • Simon Novak

     Če bi sodeloval v postopku, bi se verjetno tako razrešilo

  • Slavko Drev

   Bil je butl. Šel bi iz trgovine pa mirna bosna.
   A to se vam zdi pa prav.

   • Mirko Sedlar

    Sej butl ni sodeloval in je odšel kot da nič ni.
    Če bi počakal bi se vse rešilo…..
    Prav se mi zdi,ko ga dobijo da je kradel plača pa ga spustijo in gre…..naslednjič boš isto naredu če ga dobijo bo plačal če ne pač ne …
    Enkrat se mora nehat …..

    • pupa

     Kako je človek kradel, če pa je ovitek sladoleda s plačilno kodo dal na tekoči trak skupaj z jogurtom, to bi videonadzor, ki ga ima vsaka blagajna v vsakem pajzlu tudi pokazal le v Hoferju je prav ta dan videonadzor bil izključen. Le čemu?

     • Simon Novak

      Nisi prebral članka, pa nekaj pametuješ, tam piše, da je jogurt vrnil na polico

 • ĐĐ Style

  Očitno je milsil, da je Janša zmagail in sedaj imajo fašisti zopet vse zastojn kot med 2.sv. vojno

  • KAPIBARA

   Komunjare pa med in še potem- zbirni center zaplenjene imovine..
   Če si kdaj gleda Pričevalce.. ?? ali si zaznal opremljenost sob, v katerih se je dogajal inttervju, kako so bile opremlejen od enih in od drugih..??

 • Gr Enze

  POLICAJA TRAPASTA KAKO BOSTA PRETEPLA ŠELE TISTE , KI SO POKRADLI MILIJARDE ? NO , DA VIDIMO ALI IMATA TOLIKO JAJC ALI STA BREZ ? TEPČKA IZ TACENSKE HLAPČEVSKE ŠOLE .

  • Simon Novak

   Pa ti res vse verjameš, kar je na NoraTV=?

   • pupa

    Rane na zapestju so izmišljene?

    • Simon Novak

     Govorim o tem, da sta policista vstopila v trgovino in mu kar iz prve rekla klošar. In verjameš njegovi zgodbi? Rane pa so prave, tako pač je, če ne sodeluješ v postopku in si preveč pameten za svoje dobro

     • pupa

      Tako pač je, če ne padeš na kolena pred oblastjo in rečeš MILOST GOSPOD, MILOST GOSPOD,MILOST GOSPOD čeprav si s pomočjo dobrih ljudi plačal svoj dolg in nisi bil nikomer nič več dolžan, čeprav temu istemu slovenski mafijci dolgujejo preko milijon € pa tov miličnike ne zanima in nikogar ne pretepejo zaradi tega.

     • Simon Novak

      Ja, tako bo, seveda

     • Simon Novak

      Seveda, žri v trgovini, te bodo že dobri ljudje rešili

     • pupa

      Res se je človek nažrl z enim sladoledom, ki ga je pri več kot tridesetih stopinjah čakajoč v vrsti pojedel.

     • Simon Novak

      Ubožček, v vrsti je moral čakati v trgovini, kako nenavadno…še dobro, da si ni vzel pečenega piščanca, na blagajni bi lahko odložil kosti, nesnaga

     • pupa

      Kosti od piščanca bi lahko poslal psom tvoje sorte.

     • Simon Novak

      Seveda, tipično đešnjakarsko, če ni protiargumenta, so pač tukaj žalitve

     • stane

      S piscancem si ti zacel. Piscanec ima kosti,za psa tvoje sorte. Kje je tu zalitev? RESNICA NI ZALITEV!!

     • Simon Novak

      Golazen

     • pupa

      Res je še so dobri ljudje in taki ne bodo nikoli policaji.

     • Simon Novak

      To po tvoje pomeni, da med policaji ni dobrih ljudi?!

 • Waltter

  Dobro da policija laže je normalno. Če je bil sladoled plačan kakor trdi so policisti umetno ustvarili situacijo ki je pripeljala do tega. Na osnovi katere zdrave pameti so zahtevali dokumente od njega, stvar je bila plačana ni šlo za krajo?
  Objvit imena lepo vseh udeleženih po vrsti tudi policistov. Kako tile zmazki človeštva odreagirajo ko kaki novi nesocializiran migrant kaj odtuji? Sploh ne odreagirajo malo ga zapišejo pa spustijo.
  Sicer pa upam da ima še možakar kaj življenja v sebi in kaj moči in naj sam lepo uredi stvari, ni treba to po sodiščih enako kakor so oni vendar 1 na 1.

  • Simon Novak

   Ja, to bo

 • Olga2345

  Pretepli so ga, KLJUB ŽE plačanim 49 centom! Divjake pa se legitimirati ne smejo?!!!

  • ĐĐ Style

   Pretepli so ga zaradi dolgega jezika in ne zaradi 49 centov.

   • pupa

    Kdo je koga zmerjal ob prihodu v trgovino? Še enkrat preberi, če nisi slep.

    • ĐĐ Style

     Vsaka zgodba ima dve plati

     • Steiermark

      in vsaka “plat” ima dve resnici, kot pravi tisti kratkonogi, kateremu samostojna in svobodna Slovenija, nikoli ni bila njegova intimna opcija….

    • Simon Novak

     Njegova zgodba

   • Nšo-či

    Od kdaj pa policaji lahko pretepajo razburjene ljudi?

    • ĐĐ Style

     V njegovi zgodbi verjetno manjka par stavkov, ki jih je nalašč izpustil. Nekdo je nekje nekomu v tej zgodbi J** mater in potem je pokalo.

     • Nšo-či

      Lahko jim je vse po spisku, ker je bil šokiran, pa kljub temu ne bi smela uporabiti sile.

     • Simon Novak

      To si rekla ti, policisti so dolžni uporabiti tudi silo, če oseba ne želi sodelovati v postopku in se upira

     • stane

      On sse je pasivno upiral. Ce bi se aktivno,bi policaja bla verjetno v bolnici.

     • Simon Novak

      Ja, to bo

     • Steiermark

      In če se najdeta dva psihiča v vlogi policaja, se lahko mirno izživljata, do smrti na nekom, ki po njihovo “noče sodelovati”, mu razbijeta zobe, nos, glavo itd. in zgoraj navedeno je zadosten razlog za “uporabo sile”! Bog nam pomagaj, kaj imamo na oblasti – ne vem ali jih naj prištevam k psihopatom ali divjakom!

     • Simon Novak

      Ja, te psihiče je Šarec nastavil…mater, je že dosti naredil v tednu dni

     • KAPIBARA

      To je pa dejstvo, katerega policaji ( pametni) ne upoštevajo radi..

     • KAPIBARA

      Zadnja leta, policaj nič ne ukrepa, ko oseba v postopku žali njega in vse njegove bližnje in daljno sorodstvo…
      Samo piše višino kazni, za vsako žalitev, domov pa pride plačilni nalog v višini enomesečnega družinskega proračuna za futr.. pa ćivil debel gleda..

     • Simon Novak

      Pa mislim, da ni ravno pokalo, on pač želi tako prikazati

     • Steiermark

      kaj so bili policaji v “civilu” in srbskega izvora, da so si privoščili takšno ravnanje ob j…. matere, česar so bili vajeni, vsaj do 1991, sedaj pa vidim, da še naprej, srbski policaji miličniki reagirajo po navodilih in po navadah, ki so jih “osvojili” v miličniški titovi šoli…..

     • ĐĐ Style

      Če bi ti bil sposoben svoja pisanja prebrati iz drugega zornega kota, b se prijel za gla, leto 1991 , srbsko policijo z nekim dogodkom iz Hoferja.

     • Steiermark

      Ne čudim se ti, da pač , glede na svojo pripadnost, nisi sposoben razumeti mojih komentarjev, kjer ne govorim o srbski policiji v srbiji ampak o teh, potomcih srbov v Sloveniji, ki pač nemorejo iz svoje kože in DNK, ter povzemajo dosledno , metode divjaških srbskih miličnikov, katerim po svojem obnašanju tudi spadajo, ko se na golorokega in na tla podrtega Slovenca, tako spravljajo! Da o njihovi kulturni ravni (kameljega iztrebka) sploh ne govorim. Med policijo v Sloveniji, je bore malo, civiliziranih in s slovensko kulturo “opremljenih” policaje….. še vedno v njo vstopajo takšni, kot njihovi predniki, teroriziranja ljudi, željni!

    • pupa

     Policaji se imajo za OBLAST. Oni lahko počnejo vse pijančujejo se kurbajo tepejo………….

     • Simon Novak

      Oni so oblast, malo se izobrazi

     • pupa

      Od 1918 do 1943 so bili tudi FAŠISTI OBLAST.

     • Steiermark

      saj sedaj so tudi, le da takrat so bili črni fašisti, danes oz. od 45 leta dalje pa rdeči – fašisti, isti , isti, istiiiiii

     • Simon Novak

      In?

     • Steiermark

      vse to, pa seveda v rednem delovnem času, in če je potrebno jim plačajo tudi nadure, da opravijo potrebno…..kot oni policajčki, ki jih je vozila, pijane, v kombiju neka deklina…..

    • Simon Novak

     Aha, potem lahko samo mirne?

    • stane

     Ce policaj ni psihicno stabilen(ta2 nista bila)ne mre biti policaj.

     • Nšo-či

      S tem se pa strinjam.

    • KAPIBARA

     Res je.

     V takem primeru ti vedno rečejo: Pomirite se !!
     Tko kot gasilci, najprej odklopijo akumulatror.. :-)

   • Simon Novak

    Točno tako, pa mislim, da ga niso pretepli

    • cosmosjasnovidec

     Kako pa lahko ti misliš z tvojo prazno bučo.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • plavi-mil

  Za 49 centov policaji tepejo ljudi, ko pa legalno nevladniki za naše denarje švercajo musliče , kateri nas potem stanejo cca 2.000.- EUR na mesec je pa vse OK,policaji jim še taksiste jim špilajo.

  • Simon Novak

   Članek nima nobene veze s tem, kar prihaja iz tvoje greznice, zato jo zapri

 • УВБ-76

  Nauk zgodbe: ne žri stvari, ki jih še nisi plačal.

  Če se ni v 56 letih življenja tega naučil, se je pa sedaj. Nikoli ni prepozno.

  • Dragan Krstič

   Vsi državljani Slovenije žremo tisto kar še nismo plačali. Ko bomo odplačali 33 milijard sposojenega denarja bomo pa na svojem.

   • pupa

    Tukaj se popolnoma strinjam s teboj , če bi slovenska država žrla samo svoje ne bi imela niti 49 centov dolga. AMEN

 • Nšo-či

  Ni prav, da je gospod v trgovni jedel sladoled. Še bolj narobe in zelo čudno pa je, če te zaradi sladoleda aretirajo. Prekršek je nesorazmeren s silo, ki je bila uporabljena.

  • Simon Novak

   Niso ga aretirali zaradi sladoleda, preberi pojasnilo policije

   • Nšo-či

    Ali je padel z lune pred policaja? Dva policaja sta prišla v Hoferjevo trgovino zaradi domnevne kraje v višini 49 centov. Kljub temu, da je neka prijazna gospa predtem poravnala škodo, sta se dva policaja zaradi izjemno resnega prekrška odločila osumljenca zaslišati kar na parkirišču.

    • Simon Novak

     Ne razumem, kaj želiš povedati?

     • Nšo-či

      Policist mora imeti za postopek identifikacije vselej zakoniti razlog. Po 35.členu zakona o policiji lahko policist identificira osebo, ki s svojim obnašanjem, ravnanjem, videzom ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbuja sum, da bo izvršila, izvršuje ali je izvršila prekršek ali kaznivo dejanje.
      Policaja sta gospoda želela identificirati zaradi suma kraje, kajne.

     • Simon Novak

      Policista sta ga želela legitimirati, ker so iz trgovine poklicali policijo. In v čem je sedaj problem, če sta se policista odzvala na klic in želela opraviti postopek? Ali pa bi po tvoje tam kar morala ignorirati to, da sta prišla tja zaradi klica in vse skupaj ignorirati. In če bi jedec sladoleda sodeloval v postopku, bi bilo vse v redu

     • pupa

      Problem je v tem, da je takrat bil dolg, zaradi katega sta policaja prišla že poravnan.

     • Simon Novak

      Problem ne bi bilo, če bi jedec sladoleda sodeloval v postopku. Ali pa veš, da so iz trgovine klicali na policijo in preklicali prijavo=?

     • KAPIBARA

      Torej se naredi zapisnik o ogledu kraja dejanaj, popiše in adijo..

      Res pa je, da si v uradnem postopku, na pram policistu,v podrejenem položaju..

     • Nšo-či

      Prvič, upam, da bo policija oglobila trgovino Hofer zaradi klica in prijave nesorazmerne škode. Drugič, če dva 30 letnika ne znata ukrotiti razburjenega 56 letnika brez poškodb, potem nista usposobljena za policaja. Še dobro, da ga nista kar ustrelila,

     • Simon Novak

      V ZDA mogoče

     • Nšo-či

      Tvoji odgovori niso niti duhoviti, niti diplomatski in daleč od vsebine. Na tvojem mestu bi skušala to nespretnost v komunikaciji odpraviti, ker v stik s policijo lahko prideš na zelo nenavaden način, tako kot ta gospod.

     • Simon Novak

      Aha, za komentiranje na NoriTV morajo biti odgovori diplomatski, duhoviti in v skladu z vsebino. Potem lahko kar ukinejo komentiranje

     • Simon Novak

      Tako kot jedec sladoleda ne bom nikoli prišel v stik s policijo, ker nisem žival in ne žrem v trgovini, preden kupljenih izdelkov ne plačam, ker komaj takrat preidejo v mojo last in lahko z njimi počnem, kar želim

     • Nšo-či

      Ne podpiram tega, da ljudje jedo in pijejo v trgovini. Tega ne devolim niti otrokom. Obsojam pa policijsko uporabo sile za tako majhne prekrške. Kaj bi se pa zgodilo, če bi šlo za otroka?

     • Simon Novak

      Ne mešaj hruška in jabolka, saj nisi Primc, da boš sedaj otroke omenjala

     • stane

      Otroci so nase zlato in si zasluzijo naso pozornost.

     • KAPIBARA

      Viš, velikokrat videl otroka, kako je z veselejm, kar v trgovini odpru stikel, papirček, pa dal v košaro.. Tuki pa dobim “mehka kolena”..

     • Nšo-či

      Otroci so v vsakem hipu prioriteta. Tudi v trgovini. Gledam starše, ki zbašejo v voziček otroka, potem pa šibajo do kruha, da mu pomolijo žemljo v roke, da lahko v miru šopingiraj. Kako potem otroku razložiš, kaj je prav in kaj narobe. Da ne govorim, kako so vsi žejni in morajo piti sredi trgovine. Lačni otroci tega ne počnejo.

     • sanguis sacrum

      deloma se strinjam..če pa imaš zraven otročička, ki si pač , čakajoč v vrsti zaželi sladoled, potem mu bom pustil, da ga poje..je pa res, da je malce zoprno, če nimaš denarja..no, se zgodi tudi to..

     • Simon Novak

      A res, otrok ne more počakati tistih par minut na sladoled???

     • KAPIBARA

      Sem jih kar nekaj doživel, kajti bil sem tam, kjer so ga nekaj sračkali, so se pa vsi kočnali v obojestranko zadovoljsto- nič kriv _ samo uradni akcijski postopek

     • Simon Novak

      Policija nima pristojnosti, da oglobi trgovino zaradi klica

     • Nšo-či

      Poziv policiji mora biti stvaren. Ta pa ni bil.

     • stane

      Cigan sme ukrasti za 20€ vrednosti,pa ni kaznovan. Kaj pravte na ta zakon?

     • Nšo-či

      Če sem razumela zgornji članek, gospod ni ničesar nameraval ukrasti. Ga je pa neprimerno vedenje v trgovino in kasneje porinilo v težave. Zakaj ga sedaj primerjaš z Romi?

     • KAPIBARA

      Milsim d aga Ni primerja c neĆivili, kajti oni lahko ukradejo, ta civil, pa ni smel pojesto- potem plačati blago..
      Sem bil pa zraven, ko so na blagajni merkatorja za Bežigradom, dobili mldca, z umetno napihnjenim trebuhom, kateri je imel jestvin za vrednost cerka 40-45 evrov. Med seboj so se pogovarjale: To je premala vrednost, za klicat policijo, vzemimo in si ga zaponmimo..

     • Nšo-či

      Ja, sej Ta dogodek je za rang velikosti Hoferjeve trgovine v Izoli zelo nenavaden.

     • KAPIBARA

      Bravo- Točno !! Malo kdo to ve in se o tem ne govori !!

      Poleg tega dobi pa še od CSD naročilnico za 50 evrov- po glavi držine, s katero je pa na slabšem, kajti cigaret in alkohola ne dobi, na ta račun ( jih pa med tem ukrade)..

     • Jože

      nobene škode za domovino takega desnjakarja pihnit pa je mir

     • Nšo-či

      Si zamenjal vrstni red tabletk?

     • stane

      Na nesramnost policije bi ustrezno odreagiral.
      Tudi policija se mora korektno obnasati do obcanov.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Bravo. :)

      PS: Nekaj, pa le znate. :)

     • cosmosjasnovidec

      Da si usekan kreten pasjejebski.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Jože

      A si sposoben kako vrstico napisati tudi normalno.
      LP
      Joško

   • cosmosjasnovidec

    Kaj naj prebere prekleti zahojenec prismuknjen.
    Normalno,da si izprijena komunajzarska policija kot vedno izmišlja izgovore na katere se še otroci v vrtcu smejijo.
    Kaj bluziš smrdljivec komunajzerski pasjejebec in nekomu hočeš soliti pamet prekleta smet zahojena buzerantska.
    Ravno zaradi takih psihičev kot si ti je Slovenija v kurcu zato se pa ustanavljajo razne Varde kot je Šiškova in prav je tako.
    Slej,ko prej se bo pričelo obračunavati z takimi smetmi tvojega kova prekleti psihopat.
    Če je človek doma pozabil denarnico bi se lahko v Hoferju dogovorili.In kakšni so to izgovori,da niso delovale kamere?Zakaj jih pa imajo torej?Če ne bi delovale kamere tudi kreteni v Hoferju ne bi videli,da je pojedel sladoled.
    Tudi meni je pri hoferju nekdo podrsal avto in,ko se je prižgal alarm sem šel pogledat ampak je pobegnil.
    Zahteval sem posnetek parkirališča,da grem podat prijavo na policijo in prav tako čudežno niso delovale kamere.
    Prekleti kreten psihični odjebi že enkrat od tukaj bumbar zahojen,ker si pritegnjen enako kot vsi ostali levuharski čefutarski buziči.Jebem ti vse po vrsti,če bi te dobil v roke prekleti gnoj zahojen.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jože

     A si sposoben kako vrestico napisati tudi normalno.
     LP
     Joško

    • rubec

     Kaj ne vidiš, da je majmun sedaj ko Akrapovič auspuhe seli v tujino ves iz sebe. Grunta kam ga bo zdaj tiščal.

     • janez cepec

      eb u dupe, pederu jedan, to b’ se ti zdev

    • Simon Novak

     Marš, golazen primitivna

  • stane

   Jedel ga je zato,ker se mu je topil v rokah. Moral je.

   • Nšo-či

    Mi želiš povedati, da 56 letnemu moškemu predstavlja tehnični problem prinesti sladoled do blagajne?

    • KAPIBARA

     JA !
     Odvisno, kje se zmrzovalnik nahaja (daleč stran od blagjne) in mobilnost moškega..
     Je pa res, da je več šans, da se sladoled stopi, po poti domov, kakor do blagajne, kajti dehc, gre po navado, domov grede, ša na enega hladnega( pa prjatle sreča)… :-)

     • Simon Novak

      Itak

   • Če se mu stopi v rokah ima pravico ga ne kupit in zahtevat nov produkt, ker če nimajo v trgovini pogojev da za časa čakanja v vrsti sladoled ostane užiten, je produkt defekten oziroma neprimerni pogoji v prostoru. Drugače trgovci nasploh ne bi smeli dovoliti, da ljudje odprejo in pojejo produkte preden sploh pridejo do blagajne. Pa tudi ne verjamem, da se je Vitogoj skrival med policami.

   • KAPIBARA

    Resno !
    Ko kupjemm zmrzneni program, grem z hladilno(zložljivo) torbo nakupovat, pa me debelo gledajo..
    ampak, domov pa prinesem, tako kot je treba.. še vse trdo.. ( je tud žena vesela.. ) :-)

 • pupa

  V tem primeru vidimo vso bedo organov pregona, kako nizko lahko padeta policaja pri izvajanju nasilja nad človekom, ki je naredil napako, da je pozabil denarnico doma in kako se klanjajo ljudem, ki kradejo miljone in se jim nič ne zgodi, če uspejo kakšnega spraviti na Dob pa ima proste vikende in spravljene pokradene milijone.

  • Simon Novak

   Itak

   • cosmosjasnovidec

    Tebe prvega ker si sramota na ulici smrdljivec kozojebski.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jože

     A si sposoben kako vrestico napisati tudi normalno.
     LP
     Joško

     • janez cepec

      kje s’ pa že vidu pismenga majmuna?

     • rubec

      Cosmos je po normalnosti zate nedosegljiv.

     • janez cepec

      ti pa kozmos sta tam nekje skupej, oba pederajsa, z IQ-jem u minus.

     • Nšo-či

      Zdej ga pa lomiš…no ja ti ga skor vedno. Ko boš naslednjič šimfal mojega moža, pa ne bom več tko prijazna kot sem sedajle.

     • KAPIBARA

      Kaj…
      a je tvoj mož – Janez .. ?

      ali Cepec… ?
      Sam vprašam, pa to..

      :-)

     • Nšo-či

      Hmm.. dr. Janez Sveti je moja muza :)

 • Claudio Moro

  PREKLETI MODRI!

  • sanguis sacrum

   ampak vseeno…niso vsi pokvarjeni..eni so čisto v redu in pošteni…

   • Aresnica

    Se strinjam._- Claudio Moro je misli na ta dva nemodra policaja-predvidevam.
    _____________
    lep pozdrav

 • totex39

  Gnila država, ki tepe siromake za 49 centov na lopove z milijonskimi zneski pa se ne upa.

  • Simon Novak

   Gnil si ti s svojim brezveznim komentarjem

   • totex39

    Tebe bi pa bilo dobro kje na samem srečati, da bi poskusil kdo je gniloba. Pezdun hudičev!

   • cosmosjasnovidec

    So ti spet popostile tablete gnoj pasjejebski buzerantski?
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jože

     Kje si pa pustil KULTURO IZRAĆANJA IN DIALOGA
     jOŠKO

     • dob

      ne reče se izraćanja, temveč izrafanja

   • Republic Commando

    Ker tvoj je pa poln misli in neverjetne globine kajne?’ :)) Tako kot vse ostale tvoje levičarske enovrstične mojstrovine :))

 • Jože Kovač

  Od kdaj pa moraš v Sloveniji imeti osebne dokumente, da se lahko prosto giblješ po državi ????

  • pupa

   Država je požrešna in rabi denar za polnjenje proračunske črne luknje. Če te policija želi legitimirat in nimaš pri sebi ustreznega osebnega dokumenta dobiš položnico za 200,00 eurov. Mi ni poznano, če so kakšne olajšave, če si NAŠ ali NISI NAŠ. Vsi, ki se prišvercajo v Slovenijo brez osebnih dokumentov so iz tega izvzeti. Mi ni znano ali tako veleva zakon ali vladni dogovor.

   • Jože Kovač

    Glede na to, kar sama veš, je jasno, da NI TREBA imeti dokumentov za prosto gibanje po državi. Lahko pa samo rečeš AZIL, pa dobiš še prevoz in sendvič.

    • stane

     Ce pa reces SLADOLED 0,49€,pa lisice in batine!!

   • stane

    Dogovor med izdajalci slovenskega naroda!

   • KAPIBARA

    Aa ni tako drago !
    S kolesom, čez rdečo in potem po pločniku naprej ( vse to obžalujem) me ustavi policaj, Nimam osebne izkaznice, preveri po radio.vezi, če bi bil – najbi bil- pravi, dobim v roke položnico za TAKOJŠNE plačilo 60 evrov.. Pa še sreča, sem vsaj ugotovil da sem brez voniške(O.I nimam), in sem jo šel kuj iskat, kjer sem jo dva dni nazaj rabil ( sem naredil elaborat uporabe vozniškae) bila je na banki, s katere so me že klicali, žal sem pa jast, med tem, že menjal številko gsm…

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Ne potrebujete dokumentov, če niste v postopku. :)

   PS: Ljudje se bojijo policije in ne poznajo zakonov. :)

   • KAPIBARA

    V postopku si pa kuj, ko te policist ogovori : Dobed dan, izvajamo redno kontrolo, dokumete prosim….

  • Jože

   V vseh civiliziranih družbah ,morač imeti osebni dolument z fotografijo
   tak da ne piz…
   prej se prepričaj.
   joško eu popotnik

   • cosmosjasnovidec

    Prepričaj se ti in ne bluzi.
    Dokumentov nimajo niti ilegalni kamelotrajbarski muslimanski teroristi kateri se prosto sprehajajo po Sloveniji ne,da bi jih morali nositi Slovenci.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jože

     A si sposoben kako vrestico napisati tudi normalno.
     LP
     Joško

   • Jože Kovač

    Joško, pojdi malo popotovat, ne pa tukaj bluzit. Slovenija po tvoje NI CIVILIZIRANA DRUŽBA saj sprejema v svojo državo ljudi brez osebnih dokumentov s fotografijo, ki bi izdajali njihovo identiteto. Moj prijatelj popotnik po severni Afriki je rekel, da so tam iz ječ izpustili vse kriminalce, jih poslali v Libijo, Turčijo ali pa na njihove severne obale, da pobegejo v EU. To so se naučili od sirske “opozicije” in ISIS-a, ki je v Siriji po osvojitvi večjih mest spraznil vse zapore in iz kriminalcev naredil bojevnike, ki pa so čimprej pobegnili v Turčijo in naprej v EU. In kako lahko katerakoli EU policija ugotovi preteklost takih ljudi brez dokumentov, če pa še testov na droge, parafinskih testov in testov jezika, ki ga govorijo ne znajo izvesti, ker bi jim kao kršili človekove pravice.

 • SIMON ROZIC

  Tako je tudi prav, naj nas le tolčejo po glavi in po puklu, saj smo
  samo drugorazredni državljani, ki jih morajo disciplinirati in zapreti usta,
  preden rečjo “a”. To bo največje zadovoljstvo vladavine “brezpravja” in
  samo korak do “naravnega”, Brglezovega prava, po katerem bodo za pol
  Eura kar v brezna zmetali ! “Kaj hočeš, narod je butast! ” je rekel mafijski
  “padro” Kučan in sedel novemu klovnu v naročje!!!!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Svetujem, da si poišče odvetnika in toži policijo. Slovenski policisti niso tako zaščiteni, kot USA policisti. Vem iz prakse. :)

  PS: Dal bi vam svoje kontaktne podatke, ampak na tem portalu mrgoli psihopatov. :)

  • Simon Novak

   It takes one to know one

 • upornik22

  na migrante se ne upajo spravit ker bi dobili nož v hrbet

  • lajnaa

   Od šefa.

  • to_mi_delaj

   ja, bi mogel reci da je migrat, pa bi mu dali se kaj za seboj, pa se rdeco preprogo bi mu nastimali.

  • KAPIBARA

   Onega tam doli pri Brežicah, je reveža kar od spredaj, v prsni koš..

 • cosmosjasnovidec

  Tema dvema policijskima pasjejebcema bi moral takoj razbiti gobce potem pa pobegniti in nihče ne bi vedel kdo ju je premlatil.
  Tako pa je seveda zamudil priložnost in sta ga presenetila na zahrbten hinavski način kot je to pri teh sluzavcih navada,če jih ne držiš na očeh.
  Ker so nemočni proti kamelotrajbarski muslimanski golazni katera jih pretepa kot zajce se hočejo izpostavljati tam kjer jim ne preti nevarnost.
  Mene policijski gnoj več nikoli niti naj ne ustavlja,ker mu bom samo z enim udarcem pesti v gobec zabil vse zobe v rit.Prekleta nesnaga izdajalska.
  Ko bodo uredili glede musličev ter ostale lopovske golazni se pa lahko pogovarjamo naprej.Do takrat so pa za mene nevidni in jih zgazim kot črve kar tudi so.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • janez cepec

   proklet buzarant desnakarski, user se sam seb u gobec, al pa vašmu velikem luzerju, aja, sej se mu boš poscau u usta, glede na to, de je komunajzar. če si pjanc, še nis dohtar. še 1. razreda posebne šole nisi spacou, kretenu pederajsasti

   • upornik22

    janez cepec samo jst te peljem scat okol grma :)

    • janez cepec

     poslabšal se ti je, ejga,, poiš strička u beli hali, te bo s kolom po glau, sej tablete ti tko ne pomagajo več

   • Steiermark

    ti pa očitno si, in to prvi razred šole za ljudi s posebnimi potrebami……v srbiji!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Se še spomnite policiste(prvakinja v judo), katera je dobila batine od muslimanskega migranta. Nobeden ga ni aretiral, kaj šele oglobil. :)

   PS: Edino pomembno, je bilo, da je dobil azil. :)

   • KAPIBARA

    Ne, tista pretepena policistka pa ima titulo judoistka samo za službene in še to policiske normative..

  • Jože

   A si sposoben kako vrestico napisati tudi normalno.
   LP
   Joško iz Prekmurja

  • stane

   Prav imas. Ta frdamani sladoled je bil placan,ko mu je neka zenska podarila 2€. To sploh ni bilo upostevano.
   Ce res ne bi hotel placati,bi sel mozak enostavno ven in adio. Daj mu sol na rep.

  • Simon Novak

   Pasjejebec je tvoj ata in tvoja fotka je dokaz

   • cosmosjasnovidec

    Hahahahaha katera pasjejebska budala se oglaša.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Bandit123

  Dve strani, dve zgodbi in beden zaključek. Policijski ego je zelo visok in nedotakljiv za nas navadne zemljane, sploh če v naprej vedo, da ga bodo lahko opravičili.

 • Scenic

  Glede na to, da je sam napravil napako bi se moral lepše obnašat, neprilagojenec, pa tako udrihate čez migrante, dobil je kar je iskal ni plačaj pojedenega pa pika.

  • pupa

   Še enkrat preberi, sladoled je bil plačan, če se bo oglasila prijazna gospa, ki je priskočila na pomoč bo dobila desetkratno povrnjeno. Tudi poslovodja bi lahko našel kompromis in samo počakal, da mu kolegica, ki jo je poklical prinese zaprošeno bi bil problem rešen brez policije.
   Oglej si video posnetek drugorazredni.

   • Simon Novak

    Ni bil v postopku zaradi 0,49 EUR

 • ĐĐ Style

  “Iz ministrstva za notranje zadeve so namreč sporočili, da se je Kodarin
  hotel odpeljati s kraja dogajanja brez dovoljenja policistov.”

  Dobu je po P zaradi svoje krivde, naj bo tiho.

  • stane

   Glede na to,da je Kodarin vse poplacal z denarjem,ki mu ga je podarila neka obcanka,ga lahko policija samo popise,izda placilni nalog,ker ni imel osebne,ali gre policija z njim na dom po osebno,da se identificira.
   Nikakor pa,da ga na nesramen nacin-klosar ipd.zadrzuje in celo pretepa.
   Ce bo kaksen policist dobil po gobcu,si bo sam kriv. Tudi policija se mora do obcanov obnasati clovesko. Potem lahko pricakuje spostovanje.

   • ĐĐ Style

    Kako bo pa dokazal, da so žalili z besedo klošar. Mogoče je na obeh straneh veliko laži

    • stane

     Policista nista bila korektna. Potrebovala sta samopromocijo,ker sta pri nezakonitih migrantih prava usraneta.

     • ĐĐ Style

      Spet mešašamo migrante

     • stane

      Ja,pri migrantih se naj iskazejo,ce majo jajca. Zakaj nezakoniti migranti? Preprosto zato,ker niso prisli v EU na izlet,ampak unicvati narode in osvajati nasa ozemlja.
      Kodarin jim in nam ni nevaren.
      Naj se spravijo na nevarne divjake,da preprecijo najhujse. Takrat bom rekel;VSAKA CAST NASI POLICIJI.

     • ma pogrnili so pri obeh streljanih na obali…

     • Republic Commando

      Zakaj ti zmeraj pozabiš napisati še “nezakoniti”?

     • stane

      Ker obozuje sheriat in dzihad.

     • Slavko Drev

      Človek je hotel biti pošten in je prijavil. Sicer je sladoled pojedel in bi mirno lahko odšel iz trgovine.
      A to se vam pa dopade?

     • Simon Novak

      Seljačina nerazgledana

     • Simon Novak

      Sramota za osebek, ki je kot žival

     • Simon Novak

      Ja, zaradi samopromocije sta prišla tja, zahojenec

   • Simon Novak

    Vidim, da si zgubljen primer, če verjameš njegovi “zgodbi”

  • stane

   MNZ tudi velikokrat laze. Zakaj pa kar naenkrat niso kamere delovale? Ker niso smele,da nima Kodarin dokaze. Ce imajo policisti prav,naj pregledajo kamere. Bodo ja…

   • Simon Novak

    Če verjameš temu modelu, ki žre v trgovini kot žival, se zamisli nad seboj

    • pupa

     Tvoje vrste psom je v trgovino vstop prepovedan povsod po svetu.

     • Simon Novak

      Marš, golazen

 • tramal

  Še v samostojni Sloveniji vzgajajo komunistične miličnike.Ta dva nikoli ne bosta policaja.

 • Joža

  Butl. Pred ojdipalni tip, ki se ni naučil malo zadržati, kot mora znati vsak osemletni fante.

  • pupa

   Tudi za časa Kristusa so bili taki kot ti ki so kričali: KRIŽAJ GA! KRIŽAJ GA!

 • sašo

  Verjamem da ni povsem nedolžen in se je neprimerno vedel, pa kljub vsemu, halo Hofer, halo policija . Tudi Hofer bi mogel dobiti zaradi kraje kakšno kazen in ovadbo prav tako Lidl ,Jager, Hervis itd..ko manipulirajo s cenami, pa v akcijskih cenah prodajajo določene izdelke po isti ceni kot po redni,pa zamenjajo samo barvo etikete na kateri je cena, prodajajo po rednih cenah artikle s poškodovano embalažo, da ne omenjam blaga z napakami itd..

  • Simon Novak

   Ne bluzi

 • Djuro Sumar

  Mislim, da sta bila policaja muslimana iz teroristične organizacije ISIS.
  Temule Kodarinu ne verjamem prav veliko. Možakar je verjetno prepotentnež in pametnjakovič.

  • Aresnica

   Cinični Neslovenec (Djuro Sumar) ali pač slovenec Djuro Sumar – očitno ta dva policaja podpiraš._ gre se za 49 centov-ne za Jankovićevih 16 miljonov, ki mu mimogrede ni potrebno vrniti.
   _______________
   Lep pozdrav

   • Djuro Sumar

    Bravo. Na osnovi tegale članka, ti poznaš vso resnico.
    Janković pa me resnično ne zanima niti malo, živim v Radečah, on pa v Ljubljani.

    • pupa

     Zelo ti manjka logično razmišljanje. Menim,da si bil zelo površen matematik.

     • Djuro Sumar

      O Jankoviću pa res nimam kaj razmišljati, še manj pa računati.

    • Aresnica

     JAZ – TI(tovariš?)Đuro – in Tovariš Jankovič živimo v SLOveniji.-_- ZBUDI SE.
     _______________
     Lep pozdrav

     • Djuro Sumar

      Ja, ampak meni dol visita ti in Janković.

   • Ocividec

    Najlazje je pisati ljudem ki sploh niso bili tam kajneda. Gospod je policista med celotno obravnavo ozmerjal in nato zelel pobegniti s kraja policista sta ga zelela vstaviti on pa ju je napadel da ne omenjamo, da je enemu od policistev poizkusal iz toka za pistolo le to vzeti ven.

    • pupa

     Bojda je ta gospod uničil celo vse posnetke v v kamerah videonadzora. ha, ha. ha……………

 • babicagrenajug

  Zgrozi me, ko pomislim kaj bi mu storili, če bi pojedel lučko, ki stane duplo.

  • Simon Novak

   Živali jedo v trgovini

 • Sicer pa, ni nobene priče? Če je bila taka gužva, bi lahko kdo kaj kje napisal, ki je bil tam, ko se je to dogajalo.

 • Mihilus

  Hah zaradi 49 centov klicat policijo. No tudi zgodba gospoda je malo čudna. Odklenjeno kolo, pojeden sladoled, pozabljena denarnica, etc, to se normalnim ljudem stežka zgodi. Pa če bi se to že zgodilo meni bi poprosil druge kupce za teh par centov, gotovo bi jih dobil.

  • Ocividec

   Ko bi vi bili tam in videli kako se je ta gospod obnasal do prodajnega osebja v trgovini in jih ozmerjal bi vam bilo povsem logicno ze sam sem hotel poklicati policijo plus tega najboljse da zdaj po novem trgovci kar pustijo da nevem do limita 5 eur lahko vsak krade ali kaj ?? Predstavljajte si da bi vsak dan v vsaki trgovini pustili deset ljudi da vzamejo sladoled za 49 centov in koliko je trgovin pa pridemo ze do zelo velike vsote kajne. Dobro pa vemo, da nasi medijo vse preveckrat napihujejo zgodbe, da bi si s tem povecali gledanost, ker dajmo roko na srce ce ne bi nekdo podelil te objave sam sploh nisem vedel za to televizijo.

   • Simon Novak

    To đešnjakov ne zanima

   • Mihilus

    Jaz zadeve nisem videl kar tudi priznavam. Verjamem, da je bil problem mnogo večji kot 49 centov.

  • Stane

   Od ene gospe je dobil 2€in takoj placal.
   Nic ni skrival ali se sprenevedal. To se lahko zgodi vsakemu. Ko sem sel danes v sluzbo, sem pozabil doma denarnico. Kaj bi se zgodilo,ko bi v trgovini ugotovil,da denarnice nimam?
   Malico, ki bi jo kupil bi lepo vrnil in se opravicil
   Drugega mi nebi ostalo.
   Hvala Bogu sem opazil pravi cas.

 • Morala

  Saj vemo, ko navadni državljan potrebuje dokaze, videonadzorni sistem ne deluje!

 • Josip Ranković

  Kje pa sta bila ta dva primitivna pandurja, ko so ropali NLB za 4 milijarde?

  • Simon Novak

   Ja, po tvoje bi morala biti tam, govedo zahojeno

   • Osti jarej

    ……ti,vol nabildani……nikjer,kjer je mafija vmešana,jih ni…..

    • Simon Novak

     Katera mafija?

     • Simon Marušek

      50centov pa uporaba sile?! Pa ti nisi normaln.. ziher prjatl teh..je pa res da se ne ve kk se je gospod drgač obnašal..

     • Osti jarej

      …katera od osmih,misliš……??

     • cosmosjasnovidec

      Tvoja zarukana starša katera sta še tvojemu psihiatru ukradla denarnico iz žepa.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • cosmosjasnovidec

    Zahojenemu govedi si padel iz riti na tla točno na bučo zato pa si tako usekan pasjejebec levuharski.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Simon Novak

     Tvoj ata je pasjejebec, se lepo vidi po tvoji fotki

 • Osti jarej

  …..jah…tako to gre v mafijastanu….policija z nadzvočno prihiti,ko gre za državljane NN in cente……sicer so pa kot tri opice:nič ne vidijo,nič ne slišijo,če pa že,so pa tiho,……..apropo:ko plačuješ položnico za 5 evrov ,moraš tudi pokazati dokument…..zaradi preprečevanja korupcije…..bruhahahahaaaa……

  • Simon Novak

   Ne gre za državljana NN, ampak za žival, ki žre v trgovini…no, mogoče bi res morali veterinarsko službo poklicati

   • cosmosjasnovidec

    Še ne boš zaprl gobca naskakovalec psov ter ostalih domačih živali?
    Enkrat še naj vidim tvoje kokodakanje pa ti ga pridem zaprem jaz driska pasjejebska levuharska.Taki levaški kokošjejebci kot si ti so vedno najbolj glasni na portalih.
    Marš spat posranec zahojeni.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Simon Novak

     Mrš, golazen đešnjakarska

   • cosmosjasnovidec

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 1000x.
    Vzami tablete ter marš spat kozojebec bumbarski.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Simon Novak

     Si jih vzel?

     • pupa

      1101 komentarjev • 92 glasov

 • Zgornji

  Hmmm, za 49 centov klicati policaje je res Absurdno , … Ampak, Kolesarji so itak Vsi malo Urezani v pamet, kar se vidi tudi že na zunaj, celo na sliki .
  čakam zdaj, da se podobna neumna slovenistanska prigoda pripeti še kakemu normalnemu državljanu .

  • Schemva Miro

   Razloži mi zakaj so kolesarji vsi malo urezani v pamet?Čakam odgovor.

   • Zgornji

    Pa saj sem že razlagal nekoč. No, pa dajmo ponovno .
    Torej . Mislijo, da z tem, ko delajo še večjo gnečo po že Itak Preozkih cestah , naredijo nevem kako dobro rekreacijo z tem , ko sedijo na sedežu kolesa in počasno premikajo noge , ob tem, ko se jim vamp samo še bolj obeša navzdol , ter osiromašen sedež še bolj pritiska proti prostati . To naj bi bili neki “superrekreativci” , … ja “vesoljni športniki” , pa to .
    That’s why .
    Mah, saj, če nisi sam zmogel priti do tega spoznanja, mislim, da boš tudi sedaj mene težko razumel, da je še plavanje boljše kot kolesarjenje. Lp do tedaj ko morda boš.

  • Stane

   Saj se bo. Ne bo dolgo.