Slaba novica za varnost Slovenije in Evrope: Tanja Fajon ponovno izvoljena za poročevalko za schengen

Tanja Fajon v Dražgošah s poslancem SD Matjažem Nemcem in Milanom Kučanom. (Foto: Facebook)

Evropska poslanka iz stranke Socialnih demokratov, Tanja Fajon, se bo zopet borila za “pravilno in pravno” izvajanje schengenske meje. Evropski parlament jo je namreč ponovno izvolil za poročevalko za Slovenijo, njena naloga bo namreč poročanje o slovenskem nadzoru schengenske meje. Posilstva, ugrabitve, razbite koče – to je posledica levičarske definicije schengenskega varovanja meje, za katero se zavzema Tanja Fajon.

Tanjo Fajon veliko bolj moti odnos Avstrije do schengenskega vprašanja kot pa neizvajanje schengenskih pravil Slovenije. Avstriji očita nezakonito izvajanje notranje meje, za slovenske težave z nadzorom schengna na južni meji s Hrvaško pa je po besedah Fajonove vse v najlepšem redu.

Njene pomembne politične naloge so predvsem zavzemanje za prebivalce Kosova, Albanije. Pred lanskoletnimi evropskimi volitvami jim je obljubila, da se bo zavzela, da bodo prebivalci Kosova in Albanije lažje dostopali do vizumov v Evropski Uniji. Pred kratkim pa so srbski mediji poročali, da bo srbska politika preko evropske poslanke Fajone uredila srbskim prebivalcem v Sloveniji status manjšine.

Posilstva, ugrabitve, razbite koče – to je posledica levičarske definicije schengenskega varovanja meje
V Sloveniji smo v zadnjem času poročali o nekaterih hudih zločinih, ki so jih zagrešili ilegalni migranti. V zadnjih dneh in tednih se je v slovenski javnosti poročalo o posilstvu mladoletnice, povzročitelja pa sta afganistanska migranta. Pred tem je dve posilstvi izvedel ilegalni migrant iz Maroka. Celotna Slovenija pa ne bo nikoli pozabila ugrabitve 79- letnega Miroslav Moravca, ki so ga ugrabili trije ilegalni migranti. Velikokrat smo slovensko javnost obveščali o težavah obmejnih občin: Ilirska Bistrica, Črnomelj, Kostel …

Tovarna Rog je v rokah alternativnih radikalnih levih kulturnikov, glasbenikov in mladostnikov. Ljubiteljski odnos do migrantov je izkusila predlani 17 letno dekle, ki je bila žrtev posilstva Afganistanca in tujega državljana (Foto: Arhiv Nova24TV)

Nič boljša situacija ni v azilnem domu na Viču. A to ne moti evropske poslanke Tanje Fajon. S svojimi politični stališči prav spodbuja, da pride do zgoraj navedenih kaznivih dejanj.Slovenija v zadnjih letih izpolnjuje migracijske sanje Tanje Fajon. Pred kratkim so v javnost prišli podatki, da v Sloveniji živi prvič v 160 letih beleženja podatkov več moških kot žensk. Posledica tega pa predvsem množične migracije moških iz držav bivše Jugoslavije zaradi dela v Sloveniji.

Madžarska je ob izbruhu migracijskega vala hitro pričela izvajati pravni red Schengena
Madžarska je ob izbruhu migracijskega množičnega vala hitro postavila stvari na svoje mesto. Kot branilka schengenske meje je s sosednjo Srbijo hitro postavila ovire in začela spoštovati shengenski pravni red. Zaradi njenih rezultatov pa so jo evropske leve vlade hitro obtožile, da spodbujajo rasizem, ksenofobijo. Podobno so očitali bivšemu notranjemu ministru Italije Matteu Salviniju, ki je s tršo politiko na pomorski poti občutno zmanjšal število ilegalnih migrantov.

Hoja po slovenskem ozemlju (Foto: Printscreen)

Problematizira mejo z Avstrijo, kjer pa sploh ni težav
Fajonova pa dela iz muhe slona, saj če bi se kdaj srečala s slovenskimi migrantskimi delavci v Pomurju, ki delajo v Avstriji, bi ji lahko povedali, da so na glavnih pomurskih mejnih prehodih večinoma nastanjeni vojaški kadeti, ki se več ali manj čez dan dolgočasijo. Medtem ko na majhnih vaških obmejnih prehodih ni nobenih kontrol in lahko vsak mirno prečka mejo. A naša evropska multikulti poslanka Tanja tega ne ve, ker ji veliko več pomeni zavzemanje za ilegalne migrante in njihove pravice, kot pa težave migrantskih delavcev, ki morajo povrhu plačevati še krivičen davek naši državi.

Luka Perš

 • Andrej

  V Sloveniji nič novega.

 • Peter

  Glede na to, kako branimo šengensko mejo, bi nas morali že zdavnaj sunit v rit. Ker pa branjenje meje ni v interesu vladajočih levo usmerjenih politikov v EU, so s Tanjo zelo zadovoljni, no.

 • Vera

  Evropski parlament je postal leglo nesposobnih ljudi,ki so na čuden način bili vanj izvoljeni .

  • Nata

   Slabo je to, da so vzeli medse nekatere komunistične države, ki doma niso počistile zgodovine !!!

  • samotoje

   Funkcionarji v institucijah EU so v veliki večini odsluženi politiki, ki so se jih njihove države elegantno znebile. Luzerji. Tako, zdaj pa na protest na Gregorčičevo.

  • WISKY 1000

   Na bruhanje mi gre,fuj.

   • Den456

    Na sliki zgoraj imaš tri prave tarče za tvoje kozlanje.

 • Lisjak

  Kolumna Gregorja Preaca: Množične migracije so goljufija stoletja in organizirani kriminal
  2015 so Pahor, Cerar in Erjavec organizirali prehod 530.000 ilegalnih migrantov brez identitet preko Slovenije
  AR Revija
  Slovenija je v tem času porabila okrog milijardo evrov za oskrbo migrantov, azilne domove, policijo, ograjo na meji, veliko denarja se je opralo in izginilo.
  Ali pri tem sodeluje tudi opozicija? Nenazadnje opozicija do sedaj ni ovadila Pahorja, Cerarja, Erjavca, Židana, Šarca in drugih za tihotapljenje ljudi! Tihotapci ljudi naj bi od leta 2015 do danes v Sredozemlju zaslužili vsaj 4 milijarde evrov. Del denarja se zagotovo preliva v trgovino drog in orožja,
  v podzemlje, del pa se skuša oprati – v pranju denarja poleg davčnih oaz sodeluje tudi Slovenija.

 • a komu še ni jasno, da bo EU v tej obliki, kot je, propadla….vpašanje je samo še koga vse bo potegnila s seboj v kolaps in ne več kdaj in na kakšen način….če koga zanimajo tehnični razlogi, zakaj bo evropski socialistični projekt kolapsnil, si lahko prebere:

  bail out držav članic, evropska (dis) unija https://ambasador21.wordpress.com/2019/01/29/bail-out-drzav-clanic-evropska-disunija/

  zaton in propad evropske unije
  https://ambasador21.wordpress.com/2019/01/18/zaton-in-propad-evropske-unije/

 • Boco

  Dokler ima tovarišica Fajonova histerične napade zaradi Madžarskega in Avstrijskega razumevanja varovanja Schengenske meje ni problemov. Lahko nam le dvigne pritisk zaradi njenih izdajalsko-kretenskih izjav.
  Problem bo, ko bo ta izdajalka dobila izvršno moč. V Sloveniji jo ima posredno, ker je njena stranka na oblasti. Ampak Orban in Kurz pa je ne upoštevata, po domače rečeno je ne jebata.

 • rubec

  Tole en normalen moški ne bi niti z nenormalnio obrezanim.

  • sodnikisozločinci

   Bi pa lahko kakšen fejst pijan iz nje šluk potegnil.

  • Peter

   Oksimoron.

 • Steiermark

  Soroševa dekla se spreneveda, glede Schengena in želi delovati ravno proti njem, kar je razvidno iz njene izjave. Da pa imamo v Bruslu ravno antievropejce, globaliste, ki želijo Evropo, kot celino in z njo uničiti tudi belega človeka, je pa razvidno iz tega, kako reagirajo in kakše spake postavljajo na takšna mesto – vse pa seveda za naš denar!

  • Lahko se potolažiš vsaj z dejstvom, da FIAT euro ni resničen denar ampak ničvreden iz zraka ustvarjen centralnobančni zahtevek na stvarnem premoženju :)

 • milanček

  Upam, da bo zavednim Slovencem kmalu kapnilo kaj in kako morajo odreagirati, oz, da se čim hitreje organizirajo in naredijo kar je treba! z državljansko nepokorščino je treba takoj, ponavljam, takoj odstraniti vso od kućana navzdol uničevalce slovenskega naroda, ter vspostaviti sistem, ki bo skrbel za zavedni del Slovencev! cela Slovenija mora biti Slovenska varda!

 • lokec

  Kdor je izvolil v EU parlament Fajonko, je za migracije. Enostavno je to. Mi, ki smo proti migracijam smo pač v manjšini.

  Nekaj časa ne bom odpiral interneta – to stran, ker se že ponavlate- ponavljamo.

  • Van Der Waals

   ponavljati je potrebno v nedogled ker so ljudje zabiti (levi volilci)!

 • Gren

  OPICA KOMUNISTIČNA

 • TINE

  Slovenija tako ni vec drzava slovencev…..ampak balkancev.
  Slovenci so odsli ali pa.se bodo

 • TT-TrdiTič

  – Prvič: To, da je Tanja Fajon ponovno izvoljena za poročevalko za schengen je več kot dobra novica.

  – Drugič: Torej, Tanja Fajon se zavzema za posilstva, ugrabitve in razbite koče pri varovanju meje? Seveda, to trdi zabiti Luka Perš in zabite desničarske ovce !!!… WTF???

  – Tretjič: Tanjine pomembne politične naloge so predvsem zavzemanje za prebivalce Kosova in Albanije. Se pravi, da se zavzema tudi za Janeza Janšo !!!

  – Četrtič: Zaradi zgornjih trditev je sedaj popolnoma jasno, zakaj je Stromajer mislil na vas, zabite in lažnive desničarje, ko ja zapisal… “Vesel božič, ve umazane živali !!!”

 • Garbage man

  Kdo pa še upošteva mnenje EU – fukačev koz??????

 • Garbage man

  Tej trije so za obešanje

  • TT-TrdiTič

   Kateri trije? Ti, Grims in Janez? Samo vprašam.

 • TT-TrdiTič

  Nova24TV, zakaj nikoli ne pišete o takih stvareh kot recimo… “Slaba novica za varnost otrok v Sloveniji?”

  Civilna iniciativa Dovolj.je je ljubljanskega nadškofa Stanislava Zoreta in vrhovnega predstojnika Misijonske družbe Lazaristov Tomaža Mavriča pozvala k odstopu, saj po njihovem mnenju ne izpolnjujeta načel in predpisov, ki na področju razkrivanja spolnih zlorab veljajo v Katoliški Cerkvi.

  • TT-TrdiTič

   Če starši verjamejo v duhovnikovim besedam o brezmadežnem spočetju, hoji po vodni gladini in vseh mogočih ” čudežih” ali so sposobni izpoved lastnega otroka sprejet kot resnico? Sploh pa če far reče, da otrok laže??

 • freedomfighter

  No je pa potrebno priznati ne glede na to ali imate radi to zensko ali ne da je pa najbrz najbolj vplivna slovenska politicarka v eu

  • Ivan Ivanovič

   Bruseljski strici vedo, da morajo za svoje rabote izbrati lutke, ki sledijo vsakemu migljaju svojih lutkarjev. To so prodane duše, ki delajo to, kar noben časten človek ne bi hotel delati.

  • Peter

   Radi naj bi jo imeli? Jaz jo ljubim, no.

 • karlina

  Bog se nas usmili, konec je z nami, Slovenijo bo prepravilo več stotisoče teh zveri iz Vzhoda.

 • Ivan Ivanovič

  EU bo s takimi norci kmalu propadla. Upajmo samo, da ne bo to sprožilo vojne, podobne kot ob razpadu Jugoslavije.

 • Peter

  Kučan se spet druži z nemci, no.

 • TT-TrdiTič

  Nova24TV, zakaj nikoli ne pišete o takih grozotah kot recimo… “Slaba novica za varnost otrok v Sloveniji?”

  Civilna iniciativa Dovolj.je je ljubljanskega nadškofa Stanislava Zoreta in vrhovnega predstojnika Misijonske družbe Lazaristov Tomaža Mavriča pozvala k odstopu, saj po njihovem mnenju ne izpolnjujeta načel in predpisov, ki na področju razkrivanja spolnih zlorab veljajo v Katoliški Cerkvi.

 • TT-TrdiTič

  – Prvič: To, da je Tanja Fajon ponovno izvoljena za poročevalko za schengen je več kot dobra novica.

  – Drugič: Torej, Tanja Fajon se zavzema za posilstva, ugrabitve in razbite koče pri varovanju meje? Seveda, to trdi zabiti Luka Perš in zabite desničarske ovce !!!… WTF???

  – Tretjič: Tanjine pomembne politične naloge so predvsem zavzemanje za prebivalce Kosova in Albanije. Se pravi, da se zavzema tudi za Janeza Janšo !!!

  – Četrtič: Zaradi zgornjih trditev je sedaj popolnoma jasno, zakaj je Stromajer mislil na vas, zabite in lažnive desničarje, ko ja zapisal… “Vesel božič, ve umazane živali !!!”

  • von Rhein

   Ne sprenevedaj se.Voščil je svojim in s tem tudi tebi umazani prasec.

  • šmentanamuha

   Zakaj pa se zavzema predvsem za Kosovarje in Albance, to me res zanima?!

   • Normalen

    Da se bo Janši prikupila… K zagovarja njegove…

 • Peter

  No ja, za Prašička je dobra, no.

 • Peter

  Tumpek, a so res v enem drugem članku uporabili sliko tvoje kopalnice?
  Toži jih, no.

 • jan Gedli

  Fajonova, ki rade volje sodeluje v tem mednarodnem komplotu, se je pač izkazala. Ni ji odveč sponzoriranje tega podjema s strani gospoda Soroša, ki je bil že dolgo nazaj odlikovan od predsednika Kučana.

 • Unikatna

  Schengena ni več, zato nima kaj poročati…

 • Van Der Waals

  TANJA FAJON SI ŽELI DA JO KAK ILEGALEC POSILI IN ZABODE.

  • WISKY 1000

   En ducat

  • šmentanamuha

   Vse kaže, da ma res rada bolj na hard.

   • karlo lopata

    Tebe bi bo treba na Hard. V azilnem domu ti z veseljem ustrežejo . Bi hodila kot star kavboj ki je imel za eno številko prevelikega konja hahshahahahahahahaha

  • Steiermark

   Želja se ji bo uresničila, samo v primeru, da nebo kakšne kamele ali koze, v bližini!

 • WISKY 1000

  Domačini Dražgoš bi morali zablokirati dohod komunajzarjev.

 • šmentanamuha

  Pa kaj je ta krava mogoče Albanka al pa kaka posvojenka s Kosova, pa da mi tega ne vemo?

 • KAPIBARA

  A je res Korel, očital nekaj v zvezi Fajonke Pahorju, kar je obrnil v in medsebojne politične odnosov v Ljubljani ?? Kdo je nekomu, plesočemu v tangicah, v gatah na saksofon ? igral..