Izviselo raziskovalno novinarstvo Eugenije Carl: Slika diktatorja Tita je kljub zanikanju Carlove visela na volišču!

Volišče Boršt v 5. volilnem volilnem okraju 2. volilne enote.

Novica, da visi slika množičnega morilca in diktatorja Tita na enem izmed volišč v občini Koper, je dvignila veliko prahu. Tako veliko, da se je novinarka TV Slovenija Eugenija Carl odpravila na preiskovalno poslanstvo in ugotovila, da slike Tita ni bilo na volišču Pobegi – Čežarji, tam je bila samo partizansko-komunistična razstava. Bila pa je Titova slika na volišču v Borštu, prav tako v 5. okraju 2. volilne enote. Obe volišči sta bili opremljeni v nasprotju z načeli pravne in demokratične države.

No, po včerajšnjem prispevku na TV Slovenija se je oglasil bralec, ki nam je v nedeljo posredoval fotografije. Takole je zapisal: “Spoštovani, pošiljam popravek v Demokraciji. Med volitvami je v 2. volilni enoti v 5. okraju (Koper podeželje) prišlo do problema, kjer so na dveh voliščih viseli totalitarni simboli. Natančneje, na volišču v Borštu je visela slika Josipa Broza Tita. Medtem ko so na volišču v Pobegih visele slike s totalitarnimi simboli. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.”

Torej, na volišču Pobegi – Čežarji je bila razstava NOB, ki je ideološka in kjer so bili totalitarni simboli. Slika množičnega morilca in diktatorja Tita pa je visela na volišču v Borštu. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da so oboji prizori naravnost nedopustni za normalno demokracijo. Volitve so praznik demokracije in priborjena svoboščina, ki je v Titovih časih ni bilo v obliki, kot jo določajo ustave demokratičnih držav.

Volišče Pobegi-Čežarji (levo) in volišče Boršt (desno).

Demokracija

 • ZatonMesecnikov

  Včeraj je Hanzi TV zmagoslavno sporočil, da so poslali ekipo 3 dni po dogodkih in slike ni našla…..

  Da je šlo za “fejk njuz”.

 • Silka

  Bodo sedaj na RTV Slo zmožni popravka in povedali pravo resnico, ali se bodo skrili za molkom. Da pa je o Evgeniji bilo že povedano kaj je, je pa tudi resnica, in ji tudi sodišče ne more pomagati.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Oba volišča sta bila opremljena v nasprotju z načeli pravne in demokratične države.

  Obe volišči sta bili opremljeni …..
  Tako je pravilno slovensko

  • Silka

   Sedaj bo pa pomembnejša pravopisna napaka od vsebine?

   • SIMON ROZIC

    Seveda, saj vsebine rdečekljuni ne morejo razumeti!

    • JANEZ GUS

     Ko ne pismeni rdečuh ne more drugače srat se spravi na gramatiko.

   • pajot

    No,no,imaš prav. Ampak vseeno bi se lahko potrudili z lektorjem. da nas ne bojo imeli za primitivce.

   • samotoje

    Oboje je enako pomembno. In ne gre za pravopisno napako, ampak za nepoznavanje velike dragocenosti slovenskega jezika, ki se je ohranila skozi stoletja- dvojine. Torej gre za bistvo slovenskega jezika.

 • milanček

  to je možno samo pri slovenčkih, ki sicer v srcih dobro mislijo, so pa eni navadni posranci! namesto, da bi že letele granitne kocke, da RTV nikoli več ne bi prišlo na misel, da laže o posameznikih, ki jim je dejansko za slovenski narod oz državo Slovenijo, da bi jasno in glasno razkrili, da je kućan z F21 uničevalec Slovenije, da je sodstvo in tožilstvo totalno skorumpirano, torej, potrebna je revolucija, da se dokončno osvobodimo in pospravimo to kućanovo golazen podprto s strani jugo mafije z jankovićem na čelu! OSVOBODIMO SE ZAVEDNI SLOVENCI!

  • učko

   Granitne kocke so letele in bojo še letele, ko jih bojo metali levuharji. Desnuharji se tega ne upajo.

   • JANEZ GUS

    Kaj si ti za en levuho desnuharski hinavski kurac.

   • if

    Niste domoljubni Slovenec, ker ste učko – antiSlovenec.

   • WISKY 1000

    si spet doziral

   • Steiermark

    Do seda so jih metali predvsem in samo levaška drhal, uvožena iz ex jugovine, pa še to proti plačilu oz. izplačani dnevnici , ter razkazovali svoje transparete, napisane v ćefurščini, “ćefurski protestniki” pa tudi niso spregovorili slovenske besede, ker slovenščine ne poznajo in ne razumejo, zato so pa posegli po kockah i n nato hodili okrog svetnikov, trkali na vrata, ter z nož v svojih krempljih grozili, kaj jim bodo storili, če ne odstopijo! jugolandija z jugo debili na oblasti, ki se pač obnašajo, kot je pri njih v jugovini, običajno!

  • Franjo Trojner

   Nebo šlo, zavedni Slovenci so za kruhom odšli v širni svet ali pa se na delo vsak dan vozijo v sosednjo Avstrijo in nimajo cajta protestirati.
   V vrstah zavednih SLOVENCEV tudi ni kockarjev, saj smo vendar demokrati. Zavedni SLOVENCI se bodo ftrgali s ketne šele, ko se bodo čutili preveč stisnjene v kot, kot se je to zgodilo leta 1991, ali ko se bo šlo na njih z nepremičninskim davkom, morda nas iz tira spravi poizkus uzakonitve kakšne novodobne teorije spola, ali kakšna nova afera pasjejebcev, zagotovo pa bi čisto ponoreli, če bi se tudi v Sloveniji zgodil kak masakar, ki bi ga storili teroristi ali ilegalni migranti. Če pa znova pod streli pade kak viden politik politične desnice, pa tudi nova državljanska vojna ni izključena.

   • totex39

    Ampak s temi nedoraslimi lažnivimi politiki bo potrebno nekako pomesti, kajti sedaj se že preveč norca delajo iz nas, mi pa moramo vselej prenašati njihove svinjarije, ki nam jih zanalašč vrivajo v našo državo.

    • Franjo Trojner

     Prav imaš, TODA Slovenci smo pač takšni, da gledamo samo vsak svoj taler in dokler je ta še za silo poln in se lahko gremo 1X na leto s pivom nalivat k hrčkom na morje, se za kaj druga kaj dosti pač ne brigamo. Šele prazen taler ali kak drug šok nas predrami, takrat pa čisto podivjamo in nimamo nobene prave mere.
     Žal je tako, sam bi bil vesel, če bi bilo drugeče pa ni in ne bo, dokler nas kak nepričakovan dogodek znova ne vrže na rit.

     • Steiermark

      Po tem, kaj se dogaja pri nas in kako “reagirajo” ljudje, ti nemorem dati drugega, kot prav! Ljudje so nerazgledani, še vedno indoktrinirani in verjamejo, da jim je bili pod podgano titom vse OK, danes pa tako “trpijo”…. Potrebno bo res, žal, da pademo tako nizko, da nas ta rdeča svojat potomcev pripelje do lakote, šele takrat, se bodo, morda, zmigali! Žalostno, vendar resnično!

     • Valter BraniSlav

      Jaz sem v Titovi SFRJ zivel zelo dobro.
      Kasneje pa v ZDA se boljse.
      Meni je povsod super, ne glede na okoliscine.
      Ti pa si povsod in kjerkoli nesrecna in bos se v bodoce. Si pac luzerka, hci vlacuge. Kurbina hci, ki so jo kot otroka pedofilirali klienti zapite matere kurbe…

    • VERZIFIKATOR

     Pusti svinjarije v svinjski kleti,
     svinje niso tukaj prav nič krive,
     gre za druge majhne mrhe žive,
     je deratizacijo začeti.

   • antimur

    Še je nekaj domoljubnih Slovencev ostalo v okupirani domovini, ko bomo mi popizdili, bo kučanističen gnoj z zločincem Kučanom na čeluobžaloval, da se je rodil.

    • Franjo Trojner

     A bo res tako?? Zakaj že popizdili nismo? Druga resnica, ki boli je, da je domoljubnih Slovencev v tujini več, kot doma v Sloveniji, v Sloveniji je Slovencev malo, pa še ti niso vsi domoljubni.

    • Valter BraniSlav

     Nic se ne bo zgodilo.
     NIMASTE jajc da bi karkoli storili.
     Nimaste jajc…

     • Steiermark

      Ti pa imaš velika “jajca”, nagačena z našim denarjem, ki so ti ga nagačili tvoji pedofilski strički in tvoj pedofil in pederajzl tito….

     • Valter BraniSlav

      Jaz imam veliko denarja. Razpoci se od fousije nemcurka.

     • Steiermark

      Ubogo jugopedofilirano teslo, razpoči se ti, ker jaz tako umazanega denarja, s katerim se hvališ ti, nebi hotela, ker bi me skrbelo, koliko ljudi je moralo po zločinski roki edija in matijet izgubiti življenja, da se ti lahko šibaš po svetu in srivaš pred roko pravice!

     • Valter BraniSlav

      Uboga nemcurska hci nemcurske vlacuge katero so kot otroka spolno zlorabljali klienti tvoje matere.
      Sedaj ko sta obe odsluzeni vlacugi morata beraciti, saj si vajine pizde ali ust nihce ne zeli
      Se Cosmojasnovidec se vama ne bi poslal ne na glavo ne v usta.

     • Steiermark

      Uboga ugaba, nisi vredno mojega odgovora!

     • Valter BraniSlav

      Povej raje kako si trpela ko so te v rit fukali klienti tvoje matere… lazje ti bo. Uboga hci vlacuge ki so jo v otrostvu posiljevali klienti njene matere, danes pa nima nic…

     • Steiermark

      Da si eno veliko in vsrano revše, dokazuješ z vsakokratnimi iztrebki na tem portalu! Vem, da se ne sramuješ, ker je pač to lastnost psihopatov! Gnusiš se mi s svojimi gnusnimi komentarji oz bruhanji!

     • Valter BraniSlav

      Kurbina hci pac… taka kot mama.
      Kaj bos danes jedla?

     • Valter BraniSlav

      Kdo za teboj cisti tvoje iztrebke? Kdo ti menja plenice? Revse nemcursko. Desetletja pedofiliranja se pac pozna na tvoji riti. Izdala te je tvoja lastna mati s tem ko te je prisilila v prostitucijo pri 9. Letih….
      Sedaj te tudi v rit nihce noce nabrisat. Stara si in smrdis kot nihce…. ubog nemcurski snrdljivi izmecek. Smilis se mi, saj nisi sama kriva da nikogar nimas…

     • Steiermark

      Izgleda da to veš iz lastne izkušnje, vsrane jugotitoistični iztrebek tovariša tita in kardelja ter matijeta – treh velikih množičnih morilcev, katerih dnk nosiš tudi ti….

     • Valter BraniSlav

      Ponosno nosim DNK obeh strickov. Samo to jima zamerim da nista pocistila tak gnoj kot si ti. Izmecek si, tako kot Tanja Fajon…
      Povej nam kako so te pedofilirali klienti tvoje matere? Ko je bila prestara za kurbanje je zacela sluziti s teboj. Izdala te je tvoja lastna mama in iz tebe naredila invalida.

     • Valter BraniSlav

      Glede na to da si popolna nula me zanima ce ti lahko zivis od sovrastva? Lahko sovrastvo skuhas in pojes?
      Tezko ti je. Najprej te je izdala tvoja lastna mati, potem so te njeni klienti pedofilirali v rit. Danes ti anus ne drzi vec in denarja za plenice nimas. Ti ubogi nemcursko teslo. Smilis se nam, se pes se ne bi uscal na tebe…

     • Valter BraniSlav

      ..Uboga hci vlacuge ki so jo v otrostvu posiljevali klienti njene matere, danes pa nima nic!

     • antimur

      Več kot ti, ki si jo spizdil v Ameriko.

     • Valter BraniSlav

      Tudi za pot v neznano rabis jajca.

 • PLavi-mil

  Seveda je visela in verjetno jo bodo tudi nazaj obesili, ko se prah poleže, za Carlovo pa vsi vemo , da je bolj rdeče od paradižnika.

  • xtc

   Ni rdeča pač pa mentalno hendikepirana.

   • samotoje

    Oboje, ker gre za eno lastnost.

 • resnicaboli

  Me zanima kaj je v teh prostorih ko ni volitev??

 • Boco

  Ne vem kako je bit domoljubni slovenec na Primorski, ampak zdi se mi da ni najbolj prijetno. Koper je na vsakih volitvah rdeč. Prebivalstvo je izgleda da izgubilo slovenske vrednote. Jugo komunizem je opravil svoje delo odlično. Uspeli so ustvarit novega človeka, Jugoslovana in uničili slovenskost oziroma avtohtonost prebivalstva. Ti jugoslovenarji so kot japonski dresnik, ki uniči, preraste vse avtohtone rastline kjer se pojavi.

  • Drago

   Prosim za pojasnilo kaj so to “slovenske vrednote” in v čem se razlikujejo od npr. italijanskih, avstrijskih ali hrvaških?

   • Boco

    Saj se ne rabijo razlikovat od naših sosedov. Stoletja smo živeli v miru drug z drugim.
    Gre predvsem za zanikanje jugo-komi vrednot, Kot so to lepo naredili hrvatje na primer, ko so pregnali slovence, ki so na Velebitu izobešali jugo zastavo.

    • Drago

     Če se ne razlikujejo od vrednot sosedov, v čem je potem njihova slovenskost? Iz tvojega odgovora lahko zaključim, da “slovenske vrednote” ne obstajajo.

     • Boco

      Če ne veš vprašaj mamo in očeta. Onadva bi ti jih morala vzgojit. Tu ti jaz ne morem pomagat.

     • Drago

      Hehe, vprašam naj mamo in očeta? Saj nista ona govorila o nekakšni slovenskosti vrednot ampak ti. Lahko pa ti odgovorim sam, ker očitno nimaš pojma, kaj pišeš.”Slovenske vrednote” ne obstajajo, obstajajo človeške vrednote, Bo šlo?

     • Darth Vader

      slovenska vrednota je zaska, kranjska klobasa in zasebna lastnina :) pa motorka za ćefurjad jagat :) slovenska vrednosta je norčevanje iz komunizma, socializma, norčevanje iz bebčkov iz foruma21, norčevanje iz udbašev, SDVjevcev, slovenska vrednota je jebanje lokalnih politikov v zdrav mozeg, slovenska vrednota je odkrivanje povojnih morišč, slovenska vrednota je tudi krvavica in obredno klanje prašičev na halal način(kot se to danes moderno poimenuje), sam halal je baje, če žival gleda proti vzhodu ko jo z nožem zakolješ do izkrvavitve…..pri nas ponavadi prašič gleda v tla, ko faše nož v vratno arterijo……vse to so lepe slovenske vrednote, ki jih prakticiramo bolj ali manj vseskozi :)

   • PrimoshTrubar

    Se ti zajebavaš?! Italijanske vrednote ne obstajajo, saj so dobrih 100 let stara prostozidarska tvorba, daleč od enotne nacije. Poglej si severnjake in Jug. Kdo misliš, da je poimenoval mesto Padova, kolikor vem reko kličejo Po.

    Hrvatistan pa je Vatikanska tvorbina, ki ni nikoli obstajala, sedaj bi se radi razlikovali od Srbov, pa v svojo spakedravšćino vse več Slovenskih besed vstavljajao.

    Slovenske vrednote so marljivost, pridnost in mirnost /da smo nadrasa pa priča podatek osvojenih medalj na Olimpijskih igrah in priosotnost v vrhu vseh možnih športov – alipinizem pa razodeva tudi našo pravo, staro slovensko vero). Kvaliteta. Sam sem očitno več potoval po svetu od tebe. Ko nas je kolega iz Sardinije bolje spoznal – nas je vzel na stran in mi navdušeno pripovedoval, da nas občuduje, da smo mirni in preudarni Slovenci, prava razlika od pobezljanih tuljotov. Ni mogel verjeti kako premišljeno in mirno delujemo v danih situacijah.

    Hrvatov v Istri in Reki do Kardelja bilo nikoli ni. Še dandanes v Kastvu piše Čitalnica – po njihovo je čitaonica. Na reki je deloval Trubar – verjetno je pričal Hrvatom, kaj meniš?

    Lahko bi tudi vedel, da so Germanska plemena bila navadni divjaki – ozemlja pa so pokradli nam – le poglej si geografska imena hribov in krajev po Avstriji in še Bavarski. pridnost katero danes povezuješ z njimi so prevzeli od nas. Le da so nas potem 100 let sfukavali tvoji kvadratoglavci bizantinski.

    • Drago

     Hahahaha, Slovenija do Tokia!! Slovenci smo “nadrasa” ??!! Daj še kakšno razdri, res si mi polepšal dan. Imaš mogoče kje kakšen stand up nastop, ker ga res ne bi hotel zamuditi,. Redko srečaš Slovenca s tako izrazito izraženim smislom za humor!

  • realnost

   Bo spet potrebno da pripelje v Koper jugo ladja in da odpelje vse jugofane v njim ljubo jugo!!
   Tu je Slovenija. pika

   • Drago

    Tu je spletna stran Orbanovega medija. Pika

    • realnost

     upam da dobiš plac na njej.

     • Drago

      Ga že imam.

     • realnost

      Si že blokiran.

     • Drago

      Se neizmerno sekiram..

  • učko

   Primorci=slovenski Črnogorci !

  • JANEZ GUS

   V Kopru je luka naredila svoje.Italijansko kao potujčevanje je zamenjalo mnogo hujše južnjaško.S sabo so privlekli njihovo kulturo in turške navade.Za to se zahvalimo janičarju Ediju.,njegov vnuk pa danes mrzle serje po EU parlamentu.Hvala Bogu,zdaj je smradu spodletelo,samo murglar že pripravlja novo mino presenečenja.

 • xtc

  Hm?
  Zanimivo bi bilo videti obraze volilcev v Nemčiji,ko bi na volitvah po voliščih visele Hitlerjeve slike ali kar raztava o njem ali na Češkem,Poljskem,Litviitd na voliščih Stalinove slike in raztava o njem,verjetno bi se zgodilo kaj hudega.

 • realnost

  Razveljavit rezultate na teh dveh voliščih in ponoviti volitve brez prisotnosti totalirističnih simbolov. pika

 • SIMON ROZIC

  Gabi se mi, kako globoko smo padli! Torej je jasno, da od Evrope potrebujemo samo
  denar, denar in še denar, ostale vsebine in vrednote Evrope pa nas ne zanimajo!

  • realnost

   Točno to: denar jim ne smrdi, delujejo pa proti kulturi in vrednotam Evrope.

 • Peter

  Samo uporaba dvojine te še ne naredi domoljuba, komunjara zblojena.

 • Antonius

  Tragedija v zvezi s partizansko-komunistično razstavo na volišču je skrita v pozabljenem.
  Komunisti so namreč vrle Primorce špecali in ovajali italijanskemu okupatorju, ki je najstrožje prepovedoval uporabo slovenskega jezika na primorskem. Posledice za izdane Slovence so bile izgon v koncentracijsko taborišče.
  Komunisti so računali po komunistično. Verjeli so, da bo po koncu II. vojne v Italiji itak zmagala komunistična revolucija, zato so slovenski komunisti že vnaprej vedeli, da bo primorje in z njo Slovenci, pripadalo bratski komunistični Italiji.
  Kdo se ne bo spomnil, da je na tak način Kardelj po bratsko podaril Savudrijo in z njo piranski zaliv Hrvatom, Stalin je pa zaradi izgubljenega Trsta naše komuniste tolažil s tem, da naj se ne sekiramo, ker imamo morsko obalo itak v Vladivostoku.
  Takole je tole?! Danes pa hvaležni Primorci masovno volijo komuniste, ker so jih med vojno tako nesebično ovajali in izdajali italijanskemu okupatorju.
  K Titu na Sabotinu bi se spodobilo, da vrli Primorci pridodajo še fašistično insignijo butarice s sekiro, pod katero jih je Mussolini razveseljeval. Verjamem, da so Primorci na svoje vojno koncentracijsko *dopustovanje* že davno nazaj pozabili.

  • Drago

   Iz katerega domobranskega priročnika si pa pobral tole o špecanju komunistov Primorcev Italijanom? Navedi kak vir, “vsi vedo” ne velja Jp, komunisti so krivi, da smo izgubili Trst. Sicer je bila meja pred 2. svetovno vojno kakšnih 50-80 kilometrov vzhodno od Trsta ampak ko jebe dejstva : https://sl.wikipedia.org/wiki/Zgodovina_Slovenije_od_leta_1918_do_leta_1945

   • Peter

    Navajanje wikipedije kot kredibilnega vira je no-no pri vseh komentatorjih, ki kaj dajo nase, no.

    • Drago

     No, če wikipedia ni kredibilen vir, kar se tiče meje med SHS in Italijo pa prosim podaj svoj velecenjen vir, ki dokazuje nasprotno. Čakam….

     • Peter

      Ti kar čakaj, drago, kolikor hočeš.

     • Drago

      Se mi je zdelo, najprej nekaj naplozaš o kredibilnosti, potem pa se ti ne da več. Tipično…

     • Peter

      Drago, drago, da se ne boš razpočil…

      Greva stavek po stavek?

      Samo opozoril sem te, da wikipedija ni kredibilen vir.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedia_is_not_a_reliable_source

      Ti pa potem začneš skakati vame, naj ti dokažem nekaj, v kar se sploh nisem vtikal in me hočeš na vsak način prepričati v svoj prav..
      Pomiri se človek, no.

     • Drago

      Glej, ti si se vtaknil v kredibilnost Wikipedie, kar se tiče zgodovine med obema vojnama, ne jaz. Je tako? In če že tako vehementno trdiš, da wiki ni kredibilen, lahko tudi navedeš, kaj na omenjeni strani ne drži. Je tako? Nič te ne prepričujem v svoj prav, hočem samo, da ti utemeljiš svojega. Če wiki ni kredibilen vir informacij potem je tudi tvoja povezava nekridibilna.

     • Peter

      Ne, ljubček, jaz sem se vtaknil v kredibilnost wikipedije na splošno. Nekaj komentarjev više imaš za to dokaz.
      Je tako?
      madona, navališ kot mutav na telefon, namesto da bi rekel, prav imaš…

     • Drago

      A si ti malo omejen ali kaj ? “Na splošno” si omenil wikipedio kot nekredibilen vir natančno pod mojim zapisom, kjer je link na točno določeno vsebino, ne znaš pa niti slučajno pojsniti, kaj bi naj bilo na tej povezavi nekredibilno. Je tako? Nisem jaz tisti tukaj, ki je “mutav”!

     • Aton

      Wiki je kredibilna, kakor so kredibilni zasvojenci, ki pišejo in brišejo po njej.

     • Antonius

      Peter, odnehajte! Drago se je spravil na mene, vi mu pa zaradi resnice in poštenja nasedate.
      Nima smisla, kdor prebere našo polemiko z njim je že zakapiral , kam Dragotovo pseto taco moli.

     • Peter

      Veš, Antonius, pametni odnehajo, res je.
      Zato pa norci vladajo, na žalost.

     • Viktorh

      …ker pametni niso hoteli sestaviti vlade, izogibali so se odgovornosti kot Antonius.

     • Valter BraniSlav

      No

     • Viktorh

      Zdenko, Zdenko…

   • Antonius

    Na wikipediji bi tudi Hitler lahko kaj pozitivnega objavil o sebi.

    • Drago

     No Antonius, če wikipedia ni kredibilen vir, kar se tiče meje med SHS in Italijo
     pa prosim podaj svoj velecenjen vir, ki dokazuje nasprotno. Čakam….

     • Anton

      v wikipediji je navedeno vse kar so naši vrli režimski zgodovinarji že/smeli napisati v svojih monografijah.Prosim ne bodi naiven

      sarkazem press

     • Drago

      No, glede na tvojo strokovno zgodovinsko podkovanost ti ne bo problem pojasniti, kje točno se “režimska” wikipedia moti in kakšne so alternativna dognanja “nerežimskih” zgodovinarjev o zgodovini naših krajev med obema vojnama. Cinizem press

     • Anton

      pri določenih datumih recimo, kaj se je zgodilo že npr 27 aprila 1941?

      kdo je osvobodu Ljubljano?

      itd
      itd
      itd

      sarkazem press

     • Drago

      Za 27. april vem, da imate svojo domobransko verzijo, pisal sem o
      zgodovini naših krajev med obema vojnama.Ne bodite šlampasti press

     • Drago

      Začnimo z osnovami. Kdaj so Nemci napadli kraljevino SHS ? 6. aprila 1941. Če govorimo o zgodovini naših krajeh MED OBEMA VOJNAMA, govorimo o dogodkih, ki so se zgodili PRED TEM DATUMOM !!!! Eni ste tako obremenjeni z drugo svetovno vojno, da ne znate niti prebrati, kaj je napisano.

     • Anton

      ajej Drago glede vaših “osnov” lahko pišem tu gor “cel dan” če želiš, kaj je od tega res, kaj ne, kaj je pod vprašanjem

      sarkazem press

     • Drago

      Ti lahko pišeš tukaj cel dan, ne da bi vedel o čem sploh pišeš. Če npr. ne veš niti, kdaj so Nemci napadli Jugoslavijo, nima smisla, da trobezljaš o čemerkoli. Sarkazem gor ali dol press

     • Franc Vidrih

      Ne rabiš wikipedia. Preberi knjige gospoda Omerze in Petra Battyja, pa ti bo vse jasno, če boš hotel razumeti.

     • Drago

      Nisem vedel, da je Omerza pisal o zgodovini naši krajev MED OBEMA VOJNAMA, Battyja pa ne poznam, vendar močno dvomim, da je pisal o tem . A ste res vsi na tem portalu polpismeni?

     • Franc Vidrih

      Zrel si za predavanje v novi šoli v Kumrovcu, ki jo kupujejo Kitajci. Tam je in bo bila šola za rdečopismene. O zgodovini veš samo to kar si slišal od Pirjevca in Repeta. Priporočam ti branje črne bukve.

     • Antonius

      Načakali se boste! Jaz sem opozoril na ovajanje in izdajo, o mejah pa nič ne vedo samo tisti, ki niso v osemletki poslušali o komunistično revolucionarni enobe. Danes v učnih vsebinah za najmlajše, revolucijo in komunizem nič več ne omenjajo, so se pa v javnost z resnico o enobe in zločinom, ki so ga storili tudi nad Primorci, razkrili s spravnim spomenikom sredi Ljubljane. Zakaj bi *nedolžni* postavljali spomenik in se spravljali z izdanimi in umorjenimi, je vprašanje na katerega se sam potrudite in poiščite odgovor.

     • Drago

      No, opozorili ste na konkretno ovajanje in izdajo, niste pa navedli nobenega vira, ki bi vašo trditev dokazoval. Po tem lahko sklepam, da ste si vse skupaj preprosto izmislili.Očitno ste špricali zgodovino v osnovni šoli, ker Trst ni bil nikoli niti slovenski, niti jugoslovanski, Kako so pa lahko “komunisti” krivi, da smo ga izgubili, je jasno samo amaterskim domoljubnim zgodovinarjem. Kako lahko izgubiš nekaj, česar nisi nikoli imel? Kdo je postavljal “spravni spomenik” in kaj je želel s tem sporočiti, mi je konkretno vseeno. Tisti, ki bi se lahko spravili so, razen redkih izjem že zdavnaj mrtvi, “sprava” se izkorišča samo za ideološki boj med tki. “partizani” in “domobranci”. “Nedolžna” pa ni bila niti devica Marija, kaj šele ena ali druga stran med NOB.

    • pajot

     Wikipedija je za dostojnega človeka nedostojen vir.

  • JANEZ GUS

   Ta primorska z našimi izrazitimi rdečuharski mi zamejci,je res sramotna rdeča guberlija.Ko je tu vladal zveličavni komunistični raj,kot danes z manjšimi popravki,jim na misel ni padlo, da bi se preselili,srali pa so čez lahe,ki so jim nudili visok standart preživetja.Kamor smo tudi mi zahajali po osnovne dobrine,ker v komunističnem raju nisi dobil nič razen delavskih zmag.Seveda posvečeni so se pa prenažirali.

  • pajot

   Primorci? V Kopru je glavnina srbsko šiptarska,tako kot je to v Novi Gorici. primorcev je po mestih premalo. Kdo je torej volil Osipenkota in njegovo bando? Odgovor je znan.

  • Valter BraniSlav

   Cakajo vas tri kartoline vendar na novi pravijo da vas ne poznajo. Nikoli skuhali za Antoniusa. Pojma nimajo kdo ste.

 • JANEZ GUS

  Ljubi Bog,kakšna novinarska govna vse plačujemo.Pa do kdaj še.Pa kaj je s to opozicijo,OPOZICIJO,da ne napišemo peticijo proti obveznem plačevanju tega komunističnega zvarka.

 • Borut Stari

  To je Primorska kjer so se na pročeljah hiš še v vseh letih po 2. vojni, pa do osamosvojitve bohotili z rdečo barvo izpisani Partijski simboli in napisi tu je Jugoslavija. Da je to Slovenija se Primorski ni sanjalo.

  • Peter

   V dobro jim gre šteti, da tega niso sami kracali po hišah, ampak je to organizirala oblast, ki je bila tedaj, kot vemo, ljudska.
   So pa res po vojni nekoliko zatavali in se nesmrtno zaljubili v komunizem.
   Pa mi je to čudno, ker so Primorci meni zelo všeč, no.

  • pajot

   vem za hišo v Brdih,kjer se je še po osamosvojitvi bohotil napis Tu je Jugoslavija. Ko so dobronamerni ljudje opomnili stanovalko te hiše,da je zdaj tu Slovenija,se je z vsemi štirimi uprla in ni hotela izbrisati napisa. menda obstaja še danes.

 • učko

  Ni bil kiks v “dvojini” pač pa v zamenjavi spola v prvi osebi dvojine. Volišče je srednjega spola, desnuharji pa tega spola ne marajo in ne priznavajo in so zadevo naredili bolj možato.

  • Peter

   Nabijaš.

 • Anton

  me ne čudi, kaj že pravijo o komunistih, laž je nesmrna duša komunizma

  Preberite ne bo vam žal:

  http://www.zupnija-selnica.si/sl/dogodki/536/quotlaz-je-nesmrtna-dusa-komunizmaquot-l-kolakowski/

  sarkazem press

  • samotoje

   Janez Juhant, moj dober prijatelj, je tak pokončen človek, da si je želeti stotine takih.

 • Jan Kovalski

  Glede na to da ima Slovenija obliko kokoške in glede na to katera stranka je kje pobirala glasove se lahko reče:
  Slovenska kokoška je vsa rdeča pri riti.

  • Beli Sneg

   In pro glavi tudi. Mrska sobota trdnjava Murgelj parklja.

  • Nata

   + + + + + pišuka , no ?
   Nogice je pa namočila v življensko važmno tekočino !!!

 • Anton

  preberite, marsikatero od navedenih informacij v priloženih linkih, kajpak v wikipediji, šolskih monografijah oz učbenikih itd ne boste zasledili, imamo pa se zatorej zahvaliti internetu, globalnemu arhivu

  https://www.rtvslo.si/blog/tatjana-malec/kdo-je-tigrovce-na-mali-gori-nad-ribnico-izdal-fasistom/100554
  http://www.publishwall.si/vfokusu/post/367721/tigrovci-diskreditacija-nakar-se-likvidacija
  https://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174341875

  sarkazem press

 • Andrej

  Ma kakšna demokracija. Mi še kakoh 100 let ne bomo zreli zanjo. Takrat bodo pa tako ali tako musliči tukaj večinski. Oni pa demokracije ne poznajo. Naša oblast na to stanje zelo uspešno pripravlja.

 • Valter BraniSlav

  Njegova slika je tudi v moji pisarni v Miamiju
  https://youtu.be/MKLL8PXI-LI

 • antimur

  Naj že nekdo užge to levofašističko Carlovo po umazanem gobcu, očitno prej ne bo dala miru, dokler ne bo dobila po lažnivi in spletkarski grdi buči.

 • Peter

  kam te je pa včeraj odneslo, heliohead?

 • Sonce

  Če ne moreš volit zaradi slike Tita na steni potem imaš težavo

  • Amerikanc

   Nikoli ne veš, kateri te gleda iz slike, naš ali ruski ponaredek !

  • Peter

   Nihče ni trdil, da zaradi slike ni mogel volit. Samo da slike propadlega zločinca ne sodijo na steno v javnih ustanovah.
   Če jo imaš ti v vsaki sobi pa je to tvoja stvar, no.

 • Anton

  no tu moram pa opomniti še na naslednjo izjavo Jelinčiča ki si je dovolil hudo laž glede Pohorskega bataljona, češ, da v njem ni bilo komunistov, kar je izrazita laž, v njem je bilo med cca 100 partizanov kar okoli 20-30 komunistov, toliko o tem, o neljubih nečednih dejanjihs strani bataljona pa bolje ne govorim

  sarkazem press

  • Amerikanc

   Komunisti so povsod zgago delali.

 • Anton

  TEMA: POHORSKI BATALJON

  Januarja 1944 so se enote Pohorskega odreda skoncentrirale nad Ribnico na Pohorju. Razlog temu je namen, da se odred preformira v brigado. V ta namen so iz štaba IV operativne cone v Pohorski odred prišli: Ribičič Mitja – Ciril, major Čižmek Boris – Bor in Tlaker Ivan – Luka, sicer član PK VOS za severno Slovenijo. 8. Januarja 1944 je bila nato ustanovljena XI. SNOUB »Miloša Zidanška«.
  Omenjeni člani štaba IV Operativne cone so se pred prihodom v Pohorski odred nahajali v Koroškem odredu. Tam so vsi tri vršili zaslišanje dveh partizanov, ki sta bila osumljena, da sta bila plavogardistična (pripadnika vojske Kraljevine Jugoslavije – slovenskih četnikov, opomba avtorja). Iz tega zaslišanja je po mnenju teh treh članov štaba izhajalo, da so vsi partizani, ki prihajajo s področja Slovenskih Goric, »plavogardistično« usmerjeni. Še več, iz zaslišanja teh dveh partizanov v Koroškem odredu so zvedeli, da bo iz področja Slovenskih Goric prišla še ena skupina v partizane, ki bo v že obstoječi organizaciji v Pohorskem odredu pomagala izvesti udar na štab in celotno enoto predala Nemcem.
  Ko so Ribičič, Čižmek in Tlaker prišli do štaba Pohorskega odreda, ki je bil nastanjen pri kmetu Urbancu nad Ribnico, je prav v tistem času tja prišla tudi skupina novo mobilizirancev iz Slovenskih Goric. Pripeljal jih je kurir Vukovič Vinko – Guzej. Takoj so ukazali aretirati omenjeno skupino in jih pričeli zasliševati. Ukazali so aretirati še ostale partizane, ki so jih obveščevalci sumili, da delajo za plavogardiste. Tudi te so Ribičič, Čižmek in Tlaker dali pripeljati v hišo kmeta Urbanca in jih pričeli skupaj z novo došlimi zasliševati.

  Ribičič, Čižmek in Tlaker so se dogovorili, da bodo zaslišanja vodili Tlaker Ivan – Luka, član PK VOS, Poglajen Drago, komandant odreda ter Vojinovič Aleksander – Vojin, namestnik komisarja odreda. Po navedbah Vojinovič Aleksandra je zasliševanju prisostvoval tudi Ribičič Mitja – Ciril, aktivni v zaslišanju so bile še: Čizmek Boris – Bor, namestnik komandanta odreda Vincenc Janko – harkov, pooblaščenec VOS-a v odredu Horvat Bogdan – Miha (Puklasti Miha, opomba avtorja) in verjetno še nekateri, ki pa jih Vojinovič ni navedel. Glavni zasliševalec je bil Tlaker, ki je tudi vodil in skupaj z zaslišanci sopodpisoval zapisnike (zapisniki so ohranjeni, opomba avtorja). Zasliševali so v dveh sosednjih sobah Urbančeve hiše in so imeli zasliševance v sobah ali pa so zastraženi čakali na hodniku. Zasliševanci so slišali izpovedi drugih in so takoj vedeli zakaj gre. Zasliševanje se je vršilo s pretepanjem in mučenjem. Mučenje je bilo tako kruto, da je partizan Dunaj Alojz od bolečin umrl.

  Pri mučenju sta bila najbolj aktivna Vojin, Harkov. Njaprej sta jih »obdelovala« v svoji sobi in jih »zdelane« pošiljala v drugo sobo k Tlakerju, ki je zaslišanje formalno zaključil in vodil zapisnik. Izjave zaslišancev so bile sugerirane, ker je razvidno iz samih zapisnikov. Vsak je povedal to, kar jim je bilo naloženo. Vse svoje znance in zveze z OF, prijatelje os morali označiti kot plavogardiste. Povedati so morali način kako so se razpoznavali, na primer s podobicami, krišci in podobno.
  Zapisniki so bili kratki, par vrstic, le Vukovičeva izjava je bila napisana na tri strani. Z bohotno fantazijo so v izjavi zapisani prav vsi in vsak, ki jih je Vukovič srečal in sodeloval z njim, češ da so vsi člani »plavogardistične« organizacije. Izmislil si je vse mogoče kombinacije in naklepe. Lupša Janez, eden od osumljenec, je kasneje v preiskavi izjavil, da Vukovič ni bil mučen. Govoril je iz straha.

  Ta dan je bilo zaslišanih 12 osumljencev in sicer:
  – »Brko«, četni komisar,
  – Dunaj Alojz – Jastreb iz Cezanjcev pri Ljutomeru,
  – Lupša Janez – Danilo iz Murščaka pri Radencih, mlinar,
  – Štuhec Martin – Prlek iz Male Nedelje, krojaški pomočnik,
  – Hirach Karel – Drago iz Maribora, študent,
  – Plevnik Feliks – Lovec iz Josipdola, najemnik,
  – Vukovič Vinko – Guzej, pekovski pomočnik iz Male Nedelje,
  – Hojs Friderik iz Male Nedelje, ekonom
  – Ploj Milan iz Ptuja, uradnik,
  – Rajšp Ludvik iz Gočeve pri Sv. Lenartu, posestnik,
  – Majhen Maksimiljan iz Maribora, agronom.

  Od navedenih so bili zadnji štirje zapisani iz skupine, ki jo je v odred pripeljal Vukovič Vinko. Ostali so bili že prej v odredu. Le za Hirscha in Plevnika je iz podatkov težko in zagotovo trditi, da gre za nova, ali pa že za stara pripadnika Pohorskega odreda. Razen za Majhna in »Brka« so ohranjeni vsi zapisniki zaslišanj, podpisani od strani Tlakera in osumljenega.

  Zaslišanja, mučenja so trajala skozi cel dan. Malo pred mrakom je pritekel na podstrešje Urbančeve hiše Čepič Maks – Iztok, takrat politični komisar 1. Bataljona in vpil, da so v bližini Nemci. Sledila je zmeda, ki sta jo izkoristila Lupša in Vukovič, edina, ki nista bila zvezana in se nahajala v prvi sobi, in uspešno pobegnila. Ko so opazili njun beg so pričeli streljati po njima, vendar jima je uspelo pobegniti v bližnji gozd. Po izjavi Lupše Janeza – Danila sta bila v tem času že mrtva Dunaj in Štuhec, ki sta umrla v mukah. V tistem trenutku, ko je Čepič Zavpil, da gredo Nemci, je kasneje povedal Lupša, je Vojin dvakrat v glavo vstrelil Štuheca in nato šel v drugo sobo. Tam je Lupša med begom takoj zaslišal streljanje. Po izjavi Vojnoviča sta ostalo sedmerico likvidirala on in Tlaker, pravi pa, da se ne spomni, kdo od njiju je prvi streljal. Že prej pa sta govorila, da jih bo treba po mučenju vse takoj likvidirati, ker bi sicer kdo od njih lahko prišel v roke Nemcev in jim izdal kar je videl in slišal.

  Vest o bližanju Nemcev ni bila resnična. Ribičič jo je označil kot provokacijo Čepiča. Čepič Maks – Iztok jo je verjetno izmislil, da bi tako preprečil mučenje in ubijanje. Za Čepiča najdemo zapis, da je bil s strani Nemcev aretiran že leta 1941 in poslan v Mauthausen. Spustili so ga po šestih mesecih. 1943 leta se je pridružil partizanom. Čepič je bil nekaj tednov po tem dogodku likvidiran od PK VOS, Horvat Bogdana –Puklastega Mihe kot gestapovski agent.

  Ko se je zadeva malo umirila so mrtve znosili v bližnji senik in vse skupaj zažgali. Ožgana trupla so pozneje našli Nemci.

  Vse to se je dogajalo 04. Januarja 1944 v hiši kmeta urbanca pri Ribnici na Pohorju. Likvidiranih je bilo 9 partizanov. V času zaslišanj in likvidacij so se nahajali člani družine Urbanc v hiši.

  Od obeh ubežnikov se je Vukovič takoj javil najbližji nemški orožniški postaji in podal obširno izjavo. Pozneje je po zapiskih OZNE postal aktiven gestapovski agent. Lupša Janez pa je pribežal že naslednjega dne v Maribor k sestri in se tam skril. Pozneje je odšel na Mađarsko, tam so ga zajeli Nemci in poslali v Nemško vojsko.

  sarkazem press

  • Amerikanc

   Vse kar ni strogo rdeče,… pobiti,…. usmrtiti, znebiti se……lepe parole, …podobne palestinski teroristični PLO !

 • Garbage man

  V normalni državi ne bi slikali, ampak sneli cel pano in slike, ter ob prvem delovnem dnevu prefukali odgovornega

 • Olga101

  Ovadba odgovornih!

 • Imperial Commando

  “I got nothing relevant to say about the topic , so i am going to be a grammar nazi”

 • centurion

  A je Carlovi solatarjev zmanjkalo?
  Pulitzerjeva nagrada tokrat ne uide.
  Ali vsaj kupus-sarmova.

 • Amerikanc

  Ifigenija se še kar brani raziskovalnega novinarstva, kar se njenih tovarišic (sodnic in ostalih primorskih vplivnic ) tiče, predvsem gradnje kokošnjakov, zajčnikov in čebelnjakov, s pogledom na “Savudrijsko valo” – našo so levaki itak zagonili (večkrat po malo) !

 • Janez Kepic-Kern

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)
  P.S.
  CITANA NAVEDBA Z INTERNETA

  AKADEMIK, SRB,
  EX USLUŽBENEC “ZDA-CIE”
  DR. J. I. DERETIĆ Istina o Titu.
  “JOSIP BROZ – kovinar iz Kumrovca – JE BIL LIKVIDIRAN
  S STRANI KOMUNISTOV, 1939, V ŠPANIJI”
  https://www.youtube.com/wat

  PRIKRIVANIH,
  ZAMOLČEVANIH ZADEV, PREDVSEM NEGATIVNIH
  JE
  BILO V POLPRETEKLEM KP, ZK STALIN, TITO KOMUNIZMU – VELIKO.

  PONAVLJAM
  ZADNJI DEL
  MOJEGA DALJŠEGA ZAPISA S CITATI
  O
  SPORNI IN VPRAŠLJIVI IDENTITET OSEBE,
  JAVNE OSEBE – POLITIČNO VSILJEVANE NAM – KOT .I. JOSIP BROZ “MARŠAL TITO”
  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ, PREMOŽEN ŽID
  Z
  IMENOM – FRANC AMBROZ
  NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU, KI SE JE OKROG LETA 1890
  VERJETNO NAHAJALA
  NA
  LOKACIJI – DANAŠNJE VASI “AMBROZFALVA”,
  VERJETNO
  TAKO POIMENOVANE – PO TISTEMU UPRAVITELJU – FRANCU AMBROZU !?,
  NEDALEČ
  OD ZNANEGA MESTA SZEGED, NA JUGU MADŽARSKE.
  SE DANES, LETA 2019
  NAHAJA TISTA VAS S CCA 500 PREBIVALCI – “AMBROZFALVA”.
  TA
  LATIFUNDIJA – PRI MESTU SZEGED
  JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?

  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.

  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA.

  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT
  PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  TO
  “VERJETJE”
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A – ZDI SE,
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE
  – A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Dokler ne bodo podani popolnoma verodostojni “kontradokazi”,
  novi – veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj , leta 2019
  je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli, nekdo – jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR

  CITATNA NAVEDBA
  Z INTERNETNEGA VIRA

  – HR PEVEC ARSEN DEDIĆ:
  “TITO NAM JE NA LADJI GALEB – IGRAL ETUDE FR. CHOPINA”

  https://www.youtube.com/wat

  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL

  – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.

  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.

  Današnja vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu IN OSTALIM “NEJEVERNIM” PROVOKATORJEM
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  ..
  https://www.google.com/sear
  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?

  MARŠAL TITO
  JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  HR-ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej in ostali verjetno ex KP, ZK provokatorčki
  – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE.
  Kar je na splošno znano
  vsem normalnim ljudem.. ex OK knjižničar iz LJ – L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.s.
  TOREJ
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 5 hours ago
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  PRIKRIVANIH,
  ZAMOLČEVANIH ZADEV, PREDVSEM NEGATIVNIH
  JE
  BILO V POLPRETEKLEM KP, ZK STALIN, TITO KOMUNIZMU – VELIKO.DNJI DEL
  MOJEGA SPODNJEGA DALJŠEGA TEKSTA
  O
  VPRAŠLJIVI IDENTITETI JAVNE OSEBE
  POLITIČNO VSILJEVANE NAM – KOT T.I. JOSIP BROZ “MARŠAL TITO”.

  PONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO:
  Nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI – bil rojen v Kumrovcu.

  PODATKI
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI , v letih okrog cca 1890 – NA KRAJU SEDANJE
  VASI
  Z IMENOM – “AMBROZFALVA”!? So dosegljivi !

  CITATNA navedba vira:

  POŠTENJAK, KOSOVSKI SRB,
  HUD NASPROTNIK T.I. J.B. MARŠALA TITA – Momčilo JOKIĆ.
  RAZISKOVALEC M. JOKIĆ
  ” SAMO JA ZNAM, KO JE BIO TITO, Tajni dosije J.B. Tita
  video intervjuji, knjige:
  “Maršal Tito je bil nezakonski otrok
  poljske grofice, vdove MARIJE ERDELYI:-SOBIESKE in upravitelja
  njenega podedovanega posestva pri SZEGEDU, premožnega Žida – Franca AMBROZA”

  https://www.google.com/sear
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  .https://www.google.com/search?q=AMB

  O EX LATIFUNDIJI IZ LET OKROG CCA 1890
  NA MESTU
  DANAŠNJE VASI Z IMENOM “AMBROZFALVA” PRI SZEGEDU,
  KI JE MOŽNI IN VERJETNI KRAJ ROJSTVA oz.
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi.

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO:
  tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati

  – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,

  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA.

  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT
  PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  TO
  “VERJETJE”
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A – ZDI SE,
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO
  – GROTESKNE
  – A “PROLETARSKE” PODOBE EX T.I. MARŠALA TITA – POLITIČNO – “KORIST” !?
  OD
  TEGA, OD TISTEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Dokler ne bodo podani popolnoma verodostojni “kontradokazi”,
  novi – veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj , leta 2019
  ko je že prav vsem znano,
  da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli, nekdo – jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  PRIKRIVANIH,
  ZAMOLČEVANIH ZADEV, PREDVSEM NEGATIVNIH
  JE
  BILO V POLPRETEKLEM KP, ZK STALIN, TITO KOMUNIZMU – VELIKO.

  •Edit•Reply•Share ›

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU,
  AKTUALNO !
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  PRIKRIVANIH,
  ZAMOLČEVANIH ZADEV, PREDVSEM NEGATIVNIH
  JE
  BILO V POLPRETEKLEM KP, ZK STALIN, TITO KOMUNIZMU – VELIKO.
  Verjetno
  je
  tako tudi
  z
  IDENTITETO REALNE JAVNE OSEBE,
  KI NAM JE BILA VSILJEVANA, PREDSTAVLJANA
  KOT
  T.I. MARŠAL J.B. TITO.
  Realne, verodostojne sledi prave identitete osebe
  t.i. MARŠALA TITA
  naj pač preiščejo uradni državni organi naše R. SLOVENIJE , ljudje, ki so usposobljeni
  za preiskovalno delo na področju t.i. IDENTITETE OSEB.
  SPODAJ
  NAVAJAM LE MEKATERE NAJBOLJ OTIPLJIVE
  SLEDI
  VPRAŠLJIVOST IDENTITETE
  JAVNE OSEBE “MARŠAL TITO” EX OK KNJIŽNIČAR IZ LJ. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  CITANA NAVEDBA Z INTERNETA
  DR. J. I. DERETIĆ Istina o Titu.
  “JOSIP BROZ – kovinar iz Kumrovca – JE BIL LIKVIDIRAN
  S STRANI KOMUNISTOV, 1939, V ŠPANIJI”
  https://www.youtube.com/wat

  ŠE 1X
  KOT – ZANIMIVOST !

  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMITE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO !
  Z ZELO VELIKO STOPNJO VERJETNOSTI – SPLOH
  NI,
  NIKAKOR
  – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  PONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO:
  Nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE !?

  CITATNA navedba vira:

  POŠTENJAK, KOSOVSKI SRB,
  HUD NASPROTNIK T.I. J.B. MARŠALA TITA – Momčilo JOKIĆ.
  RAZISKOVALEC M. JOKIĆ
  ” SAMO JA ZNAM, KO JE BIO TITO, Tajni dosije J.B. Tita
  video intervjuji, knjige:
  “Maršal Tito je bil nezakonski otrok
  poljske grofice, vdove MARIJE ERDELYI:-SOBIESKE in upravitelja
  njenega podedovanega posestva pri SZEGEDU, premožnega Žida – Franca AMBROZA”

  https://www.google.com/sear
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  .https://www.google.com/search?q=AMB

  KI JE MOŽNI IN VERJETNI KRAJ ROJSTVA oz.
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO:
  tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati

  – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,

  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA.

  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT
  PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  TO
  “VERJETJE”
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A – ZDI SE,
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE
  – A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Dokler ne bodo podani popolnoma verodostojni “kontradokazi”,
  novi – veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj , leta 2019
  je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli, nekdo – jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR

  CITATNA NAVEDBA
  Z INTERNETNEGA VIRA

  – HR PEVEC ARSEN DEDIĆ:
  “TITO NAM JE NA LADJI GALEB – IGRAL ETUDE FR. CHOPINA”

  https://www.youtube.com/wat

  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL

  – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.

  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.

  Današnja vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu IN OSTALIM “NEJEVERNIM” PROVOKATORJEM
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  ..
  https://www.google.com/sear
  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?

  MARŠAL TITO
  JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  HR-ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej in ostali verjetno ex KP, ZK provokatorčki
  – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE.
  Kar je na splošno znano
  vsem normalnim ljudem.. ex OK knjižničar iz LJ – L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.s.
  TOREJ
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27

 • Miro

  hahaha mojstri fotomontaže SDS spet v akciji

  sicer pa , tudi Janša ima Titekovo sliko v spalnici

  • Peter

   Hehe…ti že veš.

 • Janez Kepic-Kern

  CITATNO Z INTERNETA
  IZ
  HR MEDIJEV:

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

 • Janez Kepic-Kern

  CITAT IZ EVANGELIJA:

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

 • Peter

  Dober da, jaz sem pa prišla pogledat, če imate na steni res titotovo sliko.
  Dajte jo dol, da naredimo reportažo, potem jo pa, prosim lepo, obesite nazaj.

 • Franc Šink
 • Celcar Mojca

  No, samo, da je prišla resnica na dan! Verjamite, da je na marsikaterem volišču še potrebna kontrola …

 • Povprečen Državljan

  Besedni zaklad in globoke misli, vas,pravovernih so res vrhunec pisane besede.Da ne govorim o spoštovanju in sprejemanju drugače mislečih.

 • Valter BraniSlav

  Titova slika je tudi v moji pisarni v Miamiju
  In tudi v mojem srcu.

 • Valter BraniSlav

  TITO ODPUSTI JIM
  SAJ NE VEDO KAJ DELAJO.

  • Amerikanc

   Ja, imel je srečo, da je umrl dokaj naravne smrti, saj bi drugače končal podobno kot Nicolae Ceaușescu.

   • Valter BraniSlav

    Imel je sreco.
    Tudi odsel je pravocasno. Na vrhuncu slave.

  • Janez Kepic-Kern

   Ti nisi proletarec – POJMA NIMAŠ.kot TITO – NIMAŠ KUŽKOV – PUDLJEV !
   TITO
   JE IMEL – PUDLJE,
   ZATO JE BIL – PROLETAREC.,
   KER JE IMEL – GOSPOSKE KUŽKE – PUDLJE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Darth Vader

  greš do zida, snameš sliko in jo pred celotno volilno komisijo na tistem volišču razbiješ na prafaktorje pa še fajn jih napizdiš, da se poserjejo…..tko se to ponavadi streže tem zadevam…..

 • JANEZ GUS

  Ne, ker je rekel udbovec Bučar samo preko mojega trupla.Pa ni bil samo Bučar,da se razumemo.Tek komunističnih podgan je bilo polno,kot jih je še danes.

 • Rotar Jakob

  Kurcan kot maduro caka pekel za nadaljevanje davljenja slovencev!

 • Ivo Coz

  Nova24TV in Demokracija naj pridobita fotoaparat/telefon in ga pošljeta v preiskavo nepristranski strokovni instituciji. Do objave rezultatov bom (čeprav nerad) verjel Evgeniji.

 • est

  Na zahodu je bilo vse rdeče. Ostali del Slovenije pa je bil odet v moderno rumeno. Slika je pa del ikonografije rdečih.

 • Valter BraniSlav
 • Ivo Coz

  Naslednjič, ko boste zbrisali moj prispevek, ki ne bo skladen z vašim pogledom, bom odpovedal Demokracijo. Sovražim laž, ki je postala stalnica v SLO.

 • PLavi-mil

  Verjemem, da je visela in nazaj jo bodo tudi obesili, Primorci so tako ali tako rdeče riti, Carlova je pa itak na levo upognjena.

 • križar

  Sledilci in ljubitelji “osamosvojitelja” ste vsi po vrsti zreli za psihiatrijo in nato še lobotomijo!

  • centurion

   Glavno, da si ti že v obdelavi, hehehehe.

 • Ava

  Rubrika: Saj ni res, pa je!
  To je isto, kot bi v Nemčiji na zid nataknili Hitlerja. Slovenski socialisti bi se prvi oglasili, kričali preko vseh meja, pisali v vse možne evropske in svetovne inštitucije,
  ampak sami pa s Titom na zidu. Višek.

  Samo še kakšen Che se manjka, ko grem naprimer v zdravstveni dom. Da me slika opomni, kam drvi slovensko zdravstvo. Lol.

 • Janez Kepic-Kern

  Ali bo ta vprašljiva novinarka z Obale
  napisala
  tudi kaj o – tematiki – spodaj?

  Ali smo doživeli, mi Slovenci
  – kdaj kaj dobrega – od Rusov? Ači kdo ve – za kaj dobrega
  – ruskega v Sloveniji?
  Spodnje je bolj zanimivo.
  Ali ima kdo kakšno mnenje
  o
  spodnjem citatnem natisu z interneta
  oz. iz
  HR MEDIJEV? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  CITATNO Z INTERNETA
  IZ
  HR MEDIJEV:

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

 • Valter BraniSlav

  Temu “mnozicnemu morilcu” so drzali strik:
  Janez Jansa
  Vinko Gorenjak
  Milan Zver
  Vinko Vasle….

  In sedaj so ti stirje tovarisi kobajagi proti.
  Dokler so se nadejali koristi so pa bili za.
  KAKSNI LJUDJE SO JANSA GORENJAK VASLE IN ZVER?
  So to politicne prostitutke?

 • Magu Hirasi

  To je najnizkotnejše in perverzno provociranje državljanov, da na volitvah v svobodni državi, en bolnik razstavi take simbole in slike. Jaz bom kaj takega vzel s stene in zabrisal pred vsemi na tla. To naj imajo jugonostalgiki doma, noben pa nima pravice tega vsiljevat na javnih krajih.

 • Mojca pokraculja

  Tkole bom rekla. Treba bo od besed k dejanjem. Za začetek , organizirajte pohod na Sabotin. Če vas je kaj v hlačah zvalite tisto sramoto kamenja v dolino.

 • Ivo Coz

  Če mislite, da lahko z lažmi lovite domoljube, se zelo motite. Laž ima kratke noge. To s slikami jemljem kot fakenews, dokler nam ne dokažete nasprotno.
  To je dobronameren post in če ga boste spet zbrisali, bom odpovedal Demokracijo.
  LP Domoljub

  • realnost

   ti si zagrenjen komunist ne pa domoljub. Ti demokracije še povohal nisi.

 • Ivo Coz

  Na Nova24TV lažete tako kot levičarji (pa nisem vseglihar), a z razliko, da oni lažejo inteligentno.
  Na tak/vaš način slovenski domoljubi še 50 let ne bomo dosegli ničesar.

  • tomnidari

   Pretiravaš! Vprašaj se rajši, zakaj ni demantija od nikoder! Si že pozabil, kako hitro so demantirali odlično fotomontažo SDejevcev s transparenti, ki bi jim lahko bili v ponos?

   • Ivo Coz

    To je četrti post, ki sem jih napisal na to temo. Prve tri so na Nova24TV zbrisali, najbrž jim niso bili pogodu (tako kot tebi ni všeč moj četrti). Šele ko sem zagrozil, da bom odpovedal Demokracijo, na katero sem naročen že “sto” let, so tega četrtega objavili.
    Sovražim laži za politične namene (sem umeščam tudi nepreverjene novičke). Ampak take manipulacije se nam dogajajo vsak dan in povsod, le čustveno navezanost moraš izklopiti, da sprevidiš. Če imaš rad svojega prijatelja in ga ceniš, ga MORAŠ opozoriti na napake. A veš, zakaj se je “zgodil” Martin Luther? Ne zaradi borbe proti Cerkvi, ampak ZA Cerkev.
    Nimam navade replicirati na poste, tokrat sem naredil izjemo, a s tem tudi zaključujem (mojo) debato na to temo.

   • Ivo Coz

    To je četrti post, ki sem jih napisal na to temo. Prve tri so na Nova24TV zbrisali, najbrž jim niso bili pogodu (tako kot tebi ni všeč moj četrti). Šele ko sem zagrozil, da bom odpovedal Demokracijo, na katero sem naročen že “sto” let, so tega četrtega objavili.
    Sovražim laži za politične namene (sem umeščam tudi nepreverjene novičke). Ampak take manipulacije se nam dogajajo vsak dan in povsod, le čustveno navezanost moraš izklopiti, da sprevidiš. Če imaš rad svojega prijatelja in ga ceniš, ga MORAŠ opozoriti na napake. A veš, zakaj se je “zgodil” Martin Luther? Ne zaradi borbe proti Cerkvi, ampak ZA Cerkev.
    Nimam navade replicirati na poste, tokrat sem naredil izjemo, a s tem tudi zaključujem (mojo) debato na to temo.

 • Vladimir

  90 % Primorcev je c c c c in komunistov

 • Janez Kepic-Kern

  “DETRONIZIRANI” EX T.I. MARŠAL TITO !

  TOLE
  JE
  PA POMEMBEN VIDEOINTERVJU RAZISKOVALCA – MOMČILA JOKIĆ,
  KI
  JE
  ZARADI RAZISKOVANJA REALNE IDENTITETE T.I. MARŠALA TITA
  BIL ZAPRT KAR – 8 LET,
  OD TEGA TRI LETA V SAMICI,
  ZDAJ PA JE REHABILITIRAN, URADNO, SODNO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  JANEZ kEPIC-kERN,
  EX ok KNJIŽNIČAR IZ LJUBLJANE

  CITATNO: Momčilo Jokić: ” TITO JE BIL ROJEN KOT – FRANC AMBROZ”

  TOLE
  V LINKU SPODAJ – JE NAJNOVEJŠI
  ZELO
  POMEMBEN INTERVJU
  STAREGA,
  A IZJEMNO POŠTENEGA KOSOVSKEGA SRBA – MOMČILA JOKIĆA
  V
  KATEREM PODAJA
  VRSTO DOKAZOV IN
  PRIČEVANJ, DA JE T. I. J.B. TITO – RES BIL ROJEN KOT – “FRANC AMBROZ”
  RES
  BIL NEZAKONSKI SIN POLJSKE GROFICE, VDOVE – MARIJE ERDELYI-SOBIESKE
  S POSESTVOM PRI SZEGEDU
  IN NJE UPRAVITELJU TISTEGA POSESTVA- PREMOŽNEMU ŽIDU – FRANZU AMBROZU.
  ZELO
  ZANIMIV INTERVJU – VRLEGA – MOMČILA JOKIĆE,
  KI
  JE BIL V ČASU TITO KOMUNIZMA
  KOT OSTER NASPROTNIK – EX J.B. TITA
  ZAPRT,
  V ZAPORU V EX TITO YU –
  KAR 8 LET,
  OD TEGA – KAR – POLNA – TRI – LETA V SAMICI.LL.R. JANEZ KEPIC- KERN KOMENDA.
  P.S.
  CITATNO Z INTERNETA:

  ZELO POMEMBEN
  INTERVJU – MOMČILA JOKIĆ – “KO JE BIO TITO”
  ZA ZALOŽBO
  PEŠIĆ IN SINOVI, 2016

  https://www.youtube.com/watch?v=FrXQPxCUO3A

 • Sonce
 • Drago

  Koliko časa pa potrebuješ, da pred napovedanim snemanjem sliko snameš, ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!