Slovenski identitarci v gozdovih okoli Snežnika našli številna migrantska smetišča – ta bodo pospravili, smeti pa odnesli nevladnikom!

Fotografija je simbolična.(Foto: Fb)

“V zapuščenih taborih, ki jih migranti s pomočjo nevladnikov postavijo nedaleč od urbanih območij in blizu prometnic, smo našli kupe smeti, embalaže hrane, starih oblek, šotorov in spalnih vreč, ki jih na poti puščajo migranti. Ker smo ekološko osveščeni in smo proti onesnaževanju okolja, smo dotične smeti pobrali in jih odnesli v za to določene zabojnike, obleke pa bomo zaradi socialne in moralne pravičnosti v naslednjih dneh poslali nevladnim organizacijam, ki jih bodo, upamo da, vrnili prezeblim in ogroženim migrantom,” z zadnjo akcijo sporočajo v Generaciji identitete.

Slovenski identitarci so v petek uresničili akcijo Očistimo slovenske gozdove, zamišljeno s strani revije Demokracija, pod originalnim naslovom “Velika humanitarna akcija: Pomagajmo ilegalnim migrantom, da dobijo nazaj v gozdu izgubljene ali pozabljene stvari!”.

S pomočjo domačina so v bližini Ilirske Bistrice na poti proti Snežniku našli utečene poti človeških tihotapcev in opuščene tabore ilegalnih migrantov na teh poteh.

Migrantom pomagajo nevladne organizacije – zato bodo dobile vrnjene smeti
Njihovi aktivisti so bili za primer neljubega srečanja s človeškimi tihotapci in ilegalnimi migranti opremljeni s solzivci, katerih pa k sreči niso uporabili. Kot so dejali v sporočilu, so v zapuščenih taborih, ki jih migranti s pomočjo nevladnikov postavijo nedaleč od urbanih območij in blizu prometnic, našli kupe smeti, embalaže hrane, starih oblek, šotorov in spalnih vreč, ki jih na poti puščajo migranti. “Ker smo ekološko osveščeni in smo proti onesnaževanju okolja, smo dotične smeti pobrali in jih odnesli v za to določene zabojnike, obleke pa bomo zaradi socialne in moralne pravičnosti v naslednjih dneh poslali nevladnim organizacijam, ki jih bodo, upamo da, vrnili prezeblim in ogroženim migrantom.

Prav tako so na teh poteh z dovoljenji lastnikov zemljišč postavili več lovskih kamer, ki so senzorsko sprožene (sprožijo se le takrat, kadar zaznajo premikanje), nato pa posnetke samodejno posredujejo preko gsm povezave.

“Ker nas hkrati skrbi za varnost sodržavljanov in ilegalnih migrantov, ki na poti doživljajo hude travme, bomo morebitne posnetke človeških tihotapcev in nevladnikov, ki v gozdu puščajo živila in zemljevide posredovali slovenski policiji,” sporočajo javnosti.

Smeti so počistili in jih odpeljali v zabojnike. Pomagali so si tudi z vrtnimi rokavicami, ki so jih zaradi morebitnih neznanih bolezni in umazanije kasneje odvrgli.

“Na vseh hlačah se na zadnji strani pojavlja šifra z oznako SLO. Se hlače izdeluje v Sloveniji in so namenjene izključno ilegalnim migrantom?”, se še sprašujejo v Generaciji identitete.

Peter Truden

 • mginko

  Serpentinšek, nehaj lagat drugorazrednem narodu in pojdi pospravljat sam to ilegalno uvoženo nesnago skupaj s svojim cefizljevim ministrom.

 • Slovenka

  Smeti naj se vrnejo k tistim, ki vzpodbujajo smetenje. Amen. Generacija identitete, vse priznanje!

  • Novakec1

   Tipični slolandijski hlapci. Gasilska veselica, požare je treba preprečit.

 • samotoje

  Bravo, identitarci, pravi način, da zaustavimo islamsko invazijo.

 • Artur

  Predlagam, da višek ali pa kar vse kar so zbrali skupaj stresejo pred parlament, lahko pa nekaj tega kar čez Šarčev zid zmečejo. Za migrantsko drhal pa na mejah z velikim napisom Welcome to our address na panojih objaviti naslove nevladnih narodno izdajalskih soroševcev.

 • Andre Frass

  In zakaj so potem slovenski europoslanci molčali,ko se je potrjevalo Ursolo? Tudi ona hoče, še več tega v Europi pa ni niti en slovenski EU poslanec rekel niti bu

  • alojz

   Zato, ker so bili ostali kandidati še večji gnoj in je bila izvoljena kot najboljša med najslabšimi.

   • Andre Frass

    Ursola je ženska oblika Erjavca. Ima pa EPP veliko bolj sposobnih ljudi a merkelca je hotela primat in nujni je rabila mesto za svojo Ursolo,ker bi jo nemška vojska požrla

 • marta

  Ni čudno, da gozdne živali kmetom v okolici Snežnika koljejo domače živali.
  Spomnimo se samo zadnjega večjega pokola na Jurščah pri Pivki

  http://shrani.si/f/25/u4/2RwgVqYo/a06d7fe36d62290069.jpg

  in še toliko drugih pokolov drobnice, govedi, konj ….. po Loški dolini in drugod !
  Kmečko delo ni lahko, vzrejanje živine še težje,
  Poskrbimo za naše kmete, da ne bomo ostali lačni !

 • Nata

  + + + + + + Bravissimo . Verjetno boste še marsikaj našli. . .

 • paracelsiuss

  ….zakaj pa ne bi Fajonovi pa Jovevi, vsaki po en keson te “kulturne obogatitve” kar pred vrata njunih luxuznih apartmajev skipal….?..

  • Andre Frass

   Plus vsem,ki so podprli Ursolo,ki isto podpira uvoz tega g.oja

   • lokec

    Če ne bi podpirala tega, jo levičarji ne bi potrdili za glavno komisarko.

    • Andre Frass

     Ursolo so podprli tudi Slovenski europoslanci.

    • Nata

     Morda pa je le manjše zlo ? Se bo kmalu pokazao, ali obvlada svoj posel, ali pa tudi njo ” obvladujejo “.
     Sramota, kako se je zaradi nekih starih grehov politika v EU spremenila.

   • Novakec1

    Še pred izvolitvijo sem napisu da počakite da tapravo barvo pokaže pol pa u nezavest padite.

    • Andre Frass

     Točno tako.. ta ženska je Erjavec v nemški obliki

  • Nata

   Njima bi pripeljala vsaki dva ali tri one lepe črne mladce iz Afrike!!
   Smeti , ki so jih ” izgubili ” – barabe , podarjeno stran mečejo – pa so nevladne org., kar pravi naslov .

 • Schemva Miro

  Smeti naj odpeljejo kar na sedeže teh nevladnih organizacij.

 • Franc Šink

  Nevladniki so večji problem.

 • RATATA

  Slovenijo bo treba ornk očistit! Higiena je ena najpomembnejših reči v življenju! Brez nje pride do okužb, bolezni, raznega obarvanja, kar je lahko hudo in zelo grdo za pogledat, torej ne se zafrkavat!!
  REKONKVISTA ZDAJ, DA BO SLOVENIJA SPET MOJA DEŽELA(!!) in OČIŠČENA!

  • Hugo

   Minilo je natančno pet mesecev od tvojega vprašanja identitarcem, ali imajo kaj skupnega z Larisom Gaiserjem, ki je na spletu še vedno predsednik Slovenskega panevropskega gibanja. Na spletni strani Generacije identitete pa še vedno piše, da so Slovenska podružnica panevropskega gibanja.

   Cilj društva je, da si po svojih močeh prizadeva za uresničitev Združenih držav Evrope, v skladu s Strasbourško deklaracijo Panevropske unije z dne 12. maja 1973.

   • RATATA

    Odločno so mi zanikali, da bi karkoli imeli s http://www.panevropa.si!
    Kalergijev plan tudi zelo odločno obsojajo v prispevku knjige Evropa narodov.

    • Hugo

     Tebi verjamem, njim pa malo manj.

     • RATATA

      Zdej sm pa zafarbu matr no!
      Tam v tisti knjigi me predvsem plemenitaš mot, da so ga dal not. Tudi to sem jim povedal! Ne paše zraven pa fertik, ga predobro poznamo od 91.

 • Hugo

  Sta se evropska poslanka Romana Tomc in Milan Zver že kaj pohvalila v Evropi z akcijami naših identitarcev?

 • Van Der Waals

  nevladne organizacije tihotapci!

 • Ros

  Slovenija je polna garij še iz časa 2. svetovne vojne. Potem so jih komunisti zaradi neznanih in nerazumljivih razlogov gojili vse do leta 1991. Nakar so jih selili in vzrejali s pomočjo vojne in bomb po celi bivši Jugoslaviji in svetu. Sedaj “novo svetovno vodstvo” skrbi, da so naše garje (Sarcoptes scabiei) dobile še več garji. kot da niso naše dovolj obstojne. Ali nekaj v tem smislu. Kdo bi jih razumel?
  Vse zaradi tega, ker vodstvo ne želi priznati, da smo v resnici država tretjega sveta. Ker ne znamo in ne zmoremo sami urediti vodenja svoje države. Kar se vidi na primeru garij. To na vse pretege skrivajo kar pred samimi sabo. Ker je Ljubljana in Slovenija polna garij. Samo da se kam vsedeš, te že vse srbi.

  Garje (Sarcoptes scabiei) so epidemija. Ker očitno nimamo zdravstven inšpekcije, ki bi imela dostop do vseh objektov, nam grozi še večja epidemija, kot je že sedaj. Da je problem vedno večji in nerešljiv je poskrbelo vodstvo, ki je problem z garjami, označilo za največjo skrivnost. Da bo problem še večji, je zelo velika verjetnost, da so sami inšpektorji, ki proučujejo epidemijo garij, sami okuženi z njimi.

  V glavnem, nekompetentno vodstvo in diktatura pripelje do takšnega stanja.

  Še enkrat: Slovenija ima epidemijo garji (Sarcoptes scabiei) in bo kmalu imela vse meje Šengenske. Ker (ostali) razviti narodi vedo, da imajo dovolj svojih garij (Sarcoptes scabiei) in ne rabijo naših posebaj gojenih garji, ker so garje zajedalci.

  Ker smo vsi državljani Slovenije enakopravni in enakovredni. Le komunisti (Slovenska levica) tega ne vidi tako. Češ; ker so bili oni prej okuženi z gajrami (ker so starejši) hočejo, da smo sedaj mi bolj okuženi z garjami, ker bodo le tako oni spet lahko večvredni. In to je suženjstvo. To je država tretjega sveta, verjeli ali ne. Ker so garje (Sarcoptes scabiei) naš skupen problem. In ga naša oblast (komuistična, leva ipd.) ne zna rešiti. Sploh ga ne rešuje, pometa ga pod prerprogo. Ta problem so reševale le desne vlade (Demos, SDS, NSi, SLS). Levica nam pa stalno šverca garje (Sarcoptes scabiei).

  V glavnem: https://sl.wikipedia.org/wiki/Garje

 • Vesna Skukan

  Kapo dol, spoštovani identitarci!! En kontejner dostavite še vladi RS, Šarcu in Poklukarju seveda. Pa Bobnarci tudi. Če kaj ostane, pa še Tomički in zblojeni Levici..

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Luiggi

  Na zgornjih slikah se tocno vidi njihova kultura,ker mecejo ali zapuscajo za sabo se dobe ,uporabne stvari.Torej pricakujejo,da jim bodo drzave,v katere zagazijo,itak kupile nove stvari!

 • me

  Leve politikante na grmado skupaj z smetmi.

 • Kju

  In “kulturna obogatitev” naših gozdov bo šla k tistim, ki so zanjo najbolj zaslužni…

 • Hugo
 • šmentanamuha

  In potem se čudite, če prihajajo medvedi v vasi. Kako pa naj živijo v gozdu polnem smrdljivih cunj in oseb, ki kalijo njihov nočni mir.

  odlična ideja, da navozijo ves ta smrad nevladnikom pred vrata.
  .

  • tretjerazredni

   V skorumpirani vojaško policijski đamaheriji, si lahko nevladni humanitarec tudi ti, zagotovo ne bodo trpeli krivi.

 • šmentanamuha

  To je še najmanj pomembno od vsega.

  • Hugo

   Skoraj v vsakem članku se najde nepomembnost. Le zakaj to nepomembnost potem objavijo?? Bi članek brez te nepomembnosti izgubil na vrednosti?

   • šmentanamuha

    Maš prav, ampak vsak pač ne ve, kaj pomenijo neke šifrirane oznake. Oni majster zgoraj je samo hotel povedati, da je fejst pameten, ker ve.

    • Hugo

     Zato je pa pametneje držati jezik za zobmi tamkaj, kjer ti je v pomoč le domišljija.

    • tretjerazredni

     Nu nujno, da je tako pameten, verjetno ima na nespametnem telefonu naloćen Google lens, ki v hipu prepozna skoraj vse objekte.

    • Imperial Commando

     Tisti “majster” je miha kordis, na tem portalu vcasih poznan kot rdeci balon smrti, luka marchesi, cicada in ostale gluposti.

  • Imperial Commando

   Seveda je pomembno zanj, saj drugega kot vsajanje v detajle nima. In ko že pisce članka naziva z “tesla nepismena” bi lahko prebral, da članek nikjer ne trdi, da so hlače SLO proizvod, se kvečjemu sprašuje če so. Edino teslo tu je Paulus, to dokaže z vsakim svojim debilnim postom.

   • Hugo

    Še, če bi na hlačah bil odtis – “hlače”, bi ne bilo gotovo, da gre za slovenski izdelek, ker je migrant prišel iz smeri Hrvaške.

 • Janez Kepic-Kern

  tudi tu

  ŠALA

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Morala

  Mi pa moramo vse smeti sortirati…najraje bi videli, da bi jih še na deponijo sami vozili…ali tega ne vidijo inšpektorji, da bi nevladnikom izstavili račun?…

  • samsara

   Si kdaj pomislila, kako kaj ločujejo odpadke šiptarji in ostali uvoženi tujerodni ‘bogatitelji’ Slovenije?
   Nam, momačinom, davkoplačevalcem pridigajo kako pomembno je, da smo dosledni pri ločevanju…

 • šrauf

  Ti ,tepček,bi pa lahko vedel kdo je bil Paulus.

 • tretjerazredni

  Kdo so pa identitarci, sliši se kot komunalna služba.

 • Slovenec 33

  Pa je zaropotal topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki se spozna na tekstil (ali je v sorodu s šivilijo ?).
  Bi rekel ogenj in žveplo bruhaš, to, da imamo invazijo kamelarjev, kolzloljubcev in podobnih živali, ki kvarijo kulturni profil slovenske pokrajine te na ne moti, IDIOT.
  Motijo te patrioti, ki so opazili invazijo živali v slovenske pokrajine.
  Korigiraj svoje usmeritve, če ne boš postal glavni pastir v zverinjaku.

 • tretjerazredni

  Domačini so verjetno najbolj vedeli za tajni elektronski nadzor, končno bo nekdo vedel vse kar delajo, kje se gibajo, skrivajo, pa to. Zdaj bo tam končno mir, ker si nihče ne bo upal več nikamor, sploh ponoči, kjer jih kamere vidijo bolje kot podnevi, sami pa ne vidijo skoraj nič.
  Pa še za zaposlovanje je akcija dobra, številni socialni problemi, duševni bolniki in invalidi bodo imeli priliko kaj zaslužiti, ko bodo noč in dan gledali posnetke kamer, video igrice niso tako zabavne in ni tako dobra grafika.

 • Olga101

  Pa še račun za odstranjevanje, prevoz in ostale stroške naj izstavijo nevladnikom in vladi!

  • Slovenec

   Točno, tudi to.

 • Slovenec

  Prinesti in odložitvi pred stanovanja Fajonove in vseh v levih strankah.
  Pa ne enkrat, ampak večkrat, oziroma
  redno.

  • Andre Frass

   Ne pozabi vseh EU poslancev,ki so podprli ursolo

 • Artur

  Tiste njihove Lambde nisem zasledil na nobenih protestih proti migrantski invaziji kaj šele, da bi proteste organizirali pa bi lahko že od samega začetka, če bi bila volja motiv za to je ogromen, bolj kasno so se prebudili kdo ve kaj imajo za bregom kljub tej njihovi akciji.
  Tukaj jasno in razločno piše, da so slovenska podružnica panevropskega gibanja. In kdo je bil nekoč predsednik tega gibanja? Lustracija ????!!! Samo preko mojega trupla ……France Bučar komisar Knoja in Ozne sodeloval pri deportiranju ljudi v Kočevski rog, kjer so bili tisoči pobiti brez sojenja.
  https://generacija-identitete.si/
  https://www.delo.si/novice/politika/po-bucarju-bo-slovensko-panevropsko-gibanje-vodil-gaiser.html
  Kdo in kaj je bil ta tip ? :
  https://reporter.si/clanek/slovenija/france-bucar-je-bil-kucanov-hlapec-471903

  Sedanji pa :
  http://2014.pozareport.si/post/389993/laris-gaiser-3x-kazensko-ovaden-goljufije-ponarejanje-listin-in-zlorabe.

  Globalizem in Panevropa
  https://nova24tv.si/kolumna/globalizem-in-panevropa/
  http://novice.najdi.si/predogled/novica/05b42d2fe6b8fbc516b9f9f790c1aebb/Nova24TV/Svet/Ste-%C5%BEe-sli%C5%A1ali-za-Kalergijev-na%C4%8Drt-nov-svetovni-red-v-katerem-bo-beli-%C4%8Dlovek-izginil

  Huuhh kako zabavno je “puzle zlagat” da dobiš širšo sliko te naše globalne pi….ije in katera gamad nam jo namešča.

 • Goran Hvala

  pa sej to je glih tak kot ko slovenski kmet gnojsnco poliva okrog vodnega zajetja.. pa se subvencije base na racun tega…

 • Primož Jurjavčič Marjanca Stop

  Ma kaj eni nakladate, katera koli vlada bi bila na oblasti bi delala po evropski direktivi….. Se še niste sprijaznili, da se v EU dela po načinu (my way or a high way)… Tudi z SDS nebi bilo nič drugače…

  • Andre Frass

   Dokaz za tvojo trditev je podpora Ursoli,ki sebe deklarira kot ljubiteljico migrantov. So SDS poslanci podprli njeno ustoličevanje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!