Slovensko krivosodje v praksi: Lopovu, ki je nakradel 5.000 evrov, 6 let zapora, lopovu, ki je nakradel 34 milijonov evrov, 4 leta zapora

Matej Raščan (vir: twitter)

Realnost v Sloveniji? 6 let zapora za nekaj več od pet tisoč evrov kraje in zgolj 4 leta zapora za 34 milijonov evrov kraje. Dobrodošli v narobe svet, to je namreč Slovenija.

Nekaj smrdi v deželi pravosodni. Da je slovenski pravosodni sistem v posmeh zakonu in redu, čivkajo že ptički ne vejah. Medtem ko ti ptički lahko te dni odletijo v toplejše kraje, pa se mora slovenski državljan spopadati z dvojnimi merili slovenskega krivosodja. Ena pravila veljajo za reveža, druga za bogataša, ena za partijske podpornike, druga za nasprotnike.

Ob tem pa velja poudariti, da izgleda, da če nikjer drugje, v slovenski javni upravi ravno slovensko krivosodje nagrajuje uspešnost. Večji in uspešnejši, kot je kriminalec v svojem kriminalnem početju, nižja je kazen, ki jo mora odslužiti v zaporu, očitno.

https://twitter.com/potepuski/status/1067380227783970816

Tako lahko iz dveh objav, ki sta bili v roku dveh dneh objavljeni v dveh slovenskih časopisih, vidimo delovanje slovenskega krivosodja. “Šest let zapora je tožilka predlagala za Domna Šukljeta, če prizna rop, s katerim naj bi prišel do 50 evrov, ter štiri tatvine posode in parfumov v skupni vrednosti 5.275 evrov,” so poročali v Dnevniku lansko leto.

Samo dan kasneje so pri Delu zapisali:Matej Raščan, nekdanji predsednik uprave in lastnik podjetja Delo Revije, je zaradi zlorabe položaja in poslovne goljufije, s katerima si je protipravno pridobil 34 milijonov evrov, obsojen na štiri leta zapora na odprtem oddelku.”

Zapor na Povšetovi (Foto: STA)

Kakor je razvidno, v slovenskem krivosodju ne obstaja nikakršno načelo sorazmernosti, prej obratne sorazmernosti. Za malega tatu, ki naj bi nakradel vsega skupaj v skupni vrednosti 5.325 evrov, je tožilstvo zahtevalo 6 let zapora. Vse lepo in prav. Če je kradel, naj za to tudi odgovarja in odsedi v zaporu. A kje je tu pravica, če je potem še večji lopov, ki je nakradel 34 milijone evrov, obsojen na zgolj 4 leta zaporne kazni?

A. B.

 • Andrej

  Jasno, kriv je Janša. Ker so volilci rekli: raje imamo krivosodje. in ga imamo. Pa še več ga bomo imeli. Ko bodo uzakonili sovražni govor se bo šele zares začelo.

 • macon

  34 milijonski lopov bo najpozneje po letu in pol zunaj. Tako malo je pa dobil, ker je vendar POMEMBEN človek, nepomembnež ukrade par tisočakov, pomembnež pa milijone.

 • BlackOpsSystem

  Sej verjetno bo tam na odprtem oddelku zapora Dob, tam za ekito, za priviligerane lopove, tam za lopove, ki so z žegnom kradli.Pa vsak vikend doma, ker mora trošit nakraden denar, ker denar mora krožit.Takih barab v Jugoslaviji ni bilo, no so bili seveda so, samo zato je bil pa Goli otok al pa metek. Ampak seveda demokracija prinese “nepredvidene” spremembe in treba se je sprijaznit.

 • bubamara

  Če kradeš, kradi na veliko. Tako boš nedotakljiv in spoštovan v slovenski družbi.

  • antimur

   Ne pa med Slovenci, ampak rdečezvezdaškimi kučanisti, čefurji in drugo mafijsko golaznijo.

  • večni srb

   Ampak ne ti, saj si samo izberejo tiste, ki kradejo za njih, ki jih poznajo in lahko tudi kontrolirjajo.

 • Franc Šink

  Moraš ukrasti najmanj toliko, lahko plačaš dobrega advokata, še bolje sodnika in da imaš dovolj za lagodno življenje.

  • večni srb

   Pri nas ga ni, vsi delajo za državo, odvetniki se zavedajo, da brez vojaško policijskih služb in varnostnih agencij niso nič, noben denar jim ne more pomagat. Da se pa marsikaj zmenit, če plačaš, te bodo pustili pri miru oziroma boš delal za njih.

 • Anton

  super z veseljem bi nakradel 34 miljončkov in šel za 4 leta v zapor, z možnostjo vkolikor bom “priden” tam notri, da pridem ven predčasno, kar se kar pogosto tudi zgodi, vendar zato moraš imeti pravilen političen pedigree in lepo zavezano rdečo kravato.

  sarkazem press

  • večni srb

   Saj te ne bi samo zaprli, vse bi ti pregledali in pobrali, deložirali in zarubili, vzeli bi ti vse priključke, vozniško in vozilo, ko bi prišel ven, bi ti pa neprestano sledili in te kaznovali za vsako malenkost, če ne po zakonu, pa kar po domače, saj se lahko tudi oni norca delajo, če se ne da nič dokazat.

 • rrrrr

  Jedilni list s cenikom krivosodne gostinske beznice ,,P¨r Bauconovih”:

  napačno parkiranje………………………………………………………………………………….120€
  podkupnina 600€ za registrac. starega Opla brez ročne bremze…………………..1 leto zapora
  obljuba o neznani nagradi na neznanem mestu&času&komunikaciji…………….. 2 leti zapora
  kraja 34 milijonov ojrof……………………………………………………………………………..4 leta zapora
  kraja 15 milijonov, puf 620 €/ljubljanskega kretena, 1 prask farmacevtke………..0 let zapora, županstvo Ljubljane
  1 (ena) vrtina v trezor NLB, ročni zkop za 1 (eno) luknjo v globini 1,1 miliarde…0 let zapora, večino v parlamentu in mesto predsdnika republike
  (Posebna malica za zaposlene:)
  154 zlorab prava, kršitev, zakonov, ustave in človekovih pravic……………………….0 let zapora, trajni mandat
  Dober tek, rrrrrr !

  • večni srb

   Saj ne kradejo, denar perejo, tudi Sova mora nekaj delat.

 • šmentanamuha

  Dokler bodo ljudje dajali podporo komunističnemu režimu v vedno novi preobleki, bo to tako. Prava tragedija je, da niti ljudje z dokaj solidno izobrazbo niso zmožni spregledati taktike komunistov, ki so zbrani okrog Kučana.

  • Amerikanc

   Dokaj solidno izobrazbo v Sloveniji, na žalost nas vseh, pridobiš samo na nekaj tehničnih fakultetah; na tistih, kjer so dekani že pred osamosvojitvijo, vpliv komunističnih in udbovskih aktivistov ter agentov, zmanjšali na minimum.
   To je ena najhujših posledic, ki Slovence tepe in tlači na Balkan.

   • šmentanamuha

    Se strinjam. Družboslovje je na psu, nima nobene teže. Koregirala bi te samo v tem, da Balkan kot tak po nepotrebnem smatramo za nekaj neciviliziranega kar samo po sebi. To vsekakor ne drži. Hrvati in Srbi imajo veliko izjemnih ljudi. Sama sledim dr. Tomislavu Terzinu, zadnjič sem poslušala Sunića, ki so ga prepovedali v knjižnici Otona Župančiča, in še nekaterim, ki jih spremljampreko YT, tudi nekateri njihovi novinarji so izrednega formata, npr. Domagoj Margetić, Bujica, Krešimir Mišak in še in še. To so ljudje velikega formata in stereotip o zahojenih Balkancih je nepotreben.
    Mislim celo, da je nekdo namerno zasejal nacionalno mržnjo med nami z namenom, da se ne bi povezovali ampak sovražili. Mi vsi imamo skupno podstat, to so Sloveni in mi smo zdaj različice tega istega pranaroda. Dokazov je veliko. Verjetno pa smo Slovenci res njihovi neposredni potomci, če izhajamo iz imena.
    To, da se sramujemo Balkana je zelo podobno kot če se sramujemo, da smo Slovenci. To so nam vcepili v miselno matriko,. To, kar prihaja nad nas, je veliko hujše, zato se moramo povezati in spregledati umazano igro v ozadju.

    • večni srb

     Vračamo se nazaj, to so hoteli, ustvariti razmere, ki so obstajale pred sto leti, ampak takrat Slovenija ni obstajala.

     nas napadajo hrvati, ne srbi, ker mejimo na Hrvaško, ki jo je pri nas vse več, od kod pa misliš, da smo skopirali te fašistične zakone, to učijo na pravnih fakultetah v Zagrebu in Budimpešti, ne v Beogradu ali na zahodu. Poglej od kod jim diplome oziroma profesorski nazivi in doktorati, pa bo takoj vse jasno.

   • večni srb

    Ne na balkan, tam smo že bili, na Hrvaško, so ja skoraj sami hrvati v pravosodju in policiji.
    Poglejte zakone, Srbija ne pozna takih kazni, edino hrvati so enako nori kot mi, pa ukrajinci, madžari in kar je še teh nekdanjih velikonemških satelitov.

  • večni srb

   Ker smo imeli v Jugoslaviji bolj mile kazni in manj brutalna sodišča, to zdaj je pa pravi fašizem, seveda so ljudje zmedeni.

 • antimur

  V kolikor se želimo rešiti, moramo po Murglah očistiti sodstvo, levofašistične medije, Forum21, kučanistične univerze in fakultete, balkanske četrti, kjer so že prave enklave balkansih primitivcev in še ogromno protislovenskih civilnih združenj, organizacij itd.

  • večni srb

   To niso komunisti, v komunizmu smo imeli zelo mile kazni.

  • Jože

   Balkan niso primitivni ljudje tako kot recimo tvoj zapis
   Srbija je bila že država ko ste vi Avstrijcem lezli v r,,

   • antimur

    Bila, z vsakodnevnim medsebojnim obračunavanjem s čakijami, krajami, spletkami, lažmi, ropanji, nemogočimi kletvicami (kako poznano) ter žretjem čebule in ovčetine, za poplaknit pa neimerne količine “šljivovice”. Sprijazni se, da vsa kultura, ki jo imate izvira večinoma iz obdobja stoletne turške okupacije.

    • Hun

     Dinastija Karađorđevih so imel tudi na prsih vtetoviran grb habsburzanov iz francoske, ruske, svedske,..rodbine.Vsi prestolonasledniki svetega rimskega imperia, ko so zasedli prestor so dobil tetovazo rodbinskega Grba.

     Ti si res glup kmetavzar.

     • antimur

      Ne bluzi ter se ne delaj pametnega, ker si navadno kučanistično zabito tele. Habsburžani so te divjake že od Marije Terezije in še pred njo, imeli globoko v želodcu. Toda tebi manjka kakšna zgodovinska knjiga, pa ne na polici, ampak, da jo prebereš in tudi razumeš, kaj ti želijo zgodovinarji povedati.

     • Hun

      Sveti rimski imperij je obsegal celo Evropo z Anglijo vred. Rodbine so se med sabo tolkle. Francozi, italijani..so v 1WW tudi nasprorniki zadnjih habsburskih + AOprestolonsdlednikov.

      Studiraj sinko, zgodovino.

     • Hunyađi

      Habsburzani izvirajo iz svicarsko-avstriskega tirola. Sj je se zdj grad po izvirnem imenu. Avstriski Insbrucku je pa bil njihovo najlubse mesto. Prazna grobnica Maksimiljana ti je na ogled.
      Sm na lastne oci gledal znamenito zlato streho in njive dvorce.

     • Hunyađi

      Smradi ko se vas razkrinka pa utihnete . Levicarske pizde brez argumentov. Zalil Karađorđeve. Komunist ti je boftr ti si pa udbkvska deca.

  • Hun

   Sistem ne bo laufal, ce boste sam posteni. Tud, ce v praksi stelirizirate vso “smet”. Bos ti hlapec ostal.
   Svet je tako ustrojen ze od nekdaj.
   Mal se izobrazi o kalvinizmu, prezbiterijanstvu,…

 • BlackOpsSystem

  In še en pri kateremu bi morali biti bilj pozorni na rek….laž ima kratke nogice!!!!!

 • večni srb

  Duševno bolne kazni in nečloveški ukrepi so nastali po osamosvojitvi, iskreno dvomim, da jih je zahtevala samo levica, ki je bila prej 50 let zadovoljna z razmeroma zelo liberalno kazensko politiko. Najvišja kazen v SFRJ je bila 15 let strogega zapora, danes je 30 let.
  Slovenija je fašistična vojaško policijska džamaherija, zame ni nikakršnega dvoma, v kateri je večina služb zgolj navideznih in ne delajo tega kar bi naj po statutih in zakonih. To se vse zmenijo ,lopovi imajo denar in plačajo prestižnim odvetnikom oziroma kar neposredno pravosodno represivnim delavcem, reveži imajo manj in so zato praviloma obsojeni po hitrem postopku. Najbolj trpi pa največja skupina ljudi, navadni reveži nimajo nič, zato so taki obsojeni na dosmrtne kazni, režim jih preganja, nadzira in zalezuje do prerane smrti, ne da bi sploh kaj narobe naredili. Med njimi, je ogromno nedolžnih slovencev, neprimerno več kot si večina misli, posledično je Slovenija neprestano obsojena na EU sodiščih, zaradi državnega terorizma in splošnega kršenja človekovih pravic. Kdor sploh pride do tja, zgolj peščica.
  Iz tega sledi ,da mi pravosodja, policije in predvsem vojske sploh nimamo, to je nekaj drugega.

  • Maca

   To NI res! Najvišja kazen v bivši Jugi je bila smrtna kazen – tudi izvedena nad Hrvati in ostalimi, ki so si drznili nasprotovati komi sistemu.
   Se spomnite slike v Der Spiegel-u, slike partizanov na polju z brano in pokošenimi glavami. Ostalo si pa sami povejte.

   • Hun

    Se to, da zapori v yugi niso pokal po sivih. Rajo je blo strah rezima

    V ZDA mas smtmrtno kazen, nekje se obsodbo na smrt; pa so vsi zapori 200% prenabiti.

    Nit v Rusiji ne gradijo” privat “zaporov kot gobe po dezju kot v USA.

 • večni srb

  Zakaj največji gangsterji in veleizdajalci dobijo razmeroma tako nizke, a brutalne kazni, prvič zato, ker jim prej niso napisali še niti listka za napačno parkiranje, poznajo svoj kraj, kjer tudi vlagajo v šport in kulturo, predvsem pa zato, ker jih nihče neposredno ne obtožuje, večina sodb našega krivosodja temelji na posrednih indicih, nezakonito pridobljenih, spornih dokazih in ljudskih tračih.
  Kadar se lotijo kakšne velike barabe, kot je recimo Šrot, pa NPU in tožilstvo nočejo nič slišat, vse ostalo zavržejo ali zastarajo. V bistvu jih rehabilitirajo, ko onemogočijo vse civilne ovadbe, kaznujejo samo za grehe do države, ki so najmanj boleči za ljudi. Njega pa niti ne rubijo in ne deložirajo, še v medijih ga ne smejo omenjati, me res zanima kako taki prestajajo najhujše kazni, da ne rečem raje kje.

  • Hun

   Raja ni delezna demokratcne enakopravnosti. Uhka se vso zgodovino, sedanjost, prihodnost tolces z glavo v zid, scijes prot vetru, upas…zaman se trudis..Slisi se cinicno, realnost je kruta in nepravicna.
   Preostane ti, da si hlapcevsko posten suzenj.
   Ali da ti je “Bog” podaril paket kvalitetnih predispozicij, se dvignes iz povprecja hlapcevskih ovc in se pridruzis v pescico svetovnih priviligirancev.

   Tretja varianta je revolucija raje, ki ne prinese nobenih sprememb.

 • župnik cefizelj

  opaaa janšev čudežni deček in rodetov maziljenec. še previsoko kazen je dobil, so zadnjič na maši sporočili monsignior rode.

 • Garbage man

  1. 5000 € plačaš če pri Čeferinu za kljuko primeš
  2. Moral bi zagrabit za vrat tožilko in sodnico
  3. naj se maščuje ko pride ven

 • Občasni Komentator

  korekten članek

 • Olga2345

  Lopovu Jankoviću pa so odpisali milijone!
  Za zapahi bi morali najprej sedeti skorumpirani sodniki, da bi dobili pravo in pravično državo!

  • Hun

   Zakon je SDS dal v DZ o insolventnosti.
   Zarad svojih hrvasko- mariborskih bogatunov.
   Sj niso sam familija Jankovic “bankrotiral”…Zidar, Srot, Tus, Ivanjko….

 • Iva

  Mu je mogoče pri nakupu svetoval mafijski odvetnik Zdolšek ?, tako kot zaporniku Šrotu (je že na odprtem oddelku), ko je prevzemal Delo in Laško? In tudi Starina Kosem, ki je v pravem času rušila Janšo je bila v tej navezi. Kdo jo ščiti, Zdolšek?

 • Antonius

  Prmej zares, da je s pogledom na ustvarjanje nekaj lepega, človeku lažje v duši, da vsaj za nekaj minut odmisli Kučanovo komunistično sranje, ki nam ga dela v celi Sloveniji.
  https://www.youtube.com/watch?v=c1L19j3EhfY

 • Slovenka

  4 leta zapora na odprtem oddelku? Kdo je tu nor?

 • Get Smart

  KRIVOSODJE je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO, je kaviaržido KOMINTERNISTIČNO,
  ni slovensko, je v Sloveniji, v okupirani Sloveniji.

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kastrati=transići in njihovi SERBUSI=hlapci
  so lahko in so:

  –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –SRBO JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI levićiji v Sloveniji,
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI levičiji v Sloveniji*
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  i tako dalje do tokija.

  * babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Hun

  To je nekaterim jasno, da je represija sodisc ucinkovito usmerjena v rajo.

  Da pa Nova24 to napise in izpostavi.
  Sm pa 100% preprican da “velka riba” ni iz nijihovih politicnih vrst.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!