So nevladne organizacije člen kriminalne združbe, ki Evropo naseljuje z migranti? Dokumenti to potrjujejo!

Slika je simbolična (Foto: epa)

Kdor je te dni v živo spremljal dogajanje z ugrabitvijo slovenskega državljana s strani migrantov ob južni meji in se udeležil protestnega shoda v Črnomlju v podporo ljudem ob meji, je lahko videl, da je tokrat ljudem res dovolj. V strahu za svoja življenja se morajo obnašati kot v času vojne. Skrivajo otroke, se zaklepajo, tisti, ki živijo sami, trepetajo v strahu podnevi in ponoči. Vlada Marjana Šarca pa se jim posmehuje. Zase so namreč poskrbeli z visokimi ograjami in načrtovanjem varovanih naselij. Medtem pa njihovi pomagači iz nevladnih organizacij nadaljujejo s svojim nezakonitim početjem. Vse več je namreč dokazov, da nekatere NVO sodelujejo v kriminalnih združbah, ki tihotapijo migrante v Evropo.

Že pred meseci smo poročali, da je tihotapljenje migrantov za nekatere nekaterih nevladne organizacije celo glavna dejavnost, posebej po morju z ladijskimi prevozi.

Varnostne agencije nekaterih držav so sredi velikega migrantskega vala spremljale pomorski promet in opazovale premike ladij v lasti ali najemu nevladnih organizacij: MOAS, Jugend Rettet, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye in Life Boat. Te nevladne organizacije se namreč v veliki meri ukvarjajo s tihotapljenjem migrantov preko Sredozemskega morja. Na tak način so izpred libijske in drugih obal v Evropo prepeljali na stotisoče ilegalnih migrantov, odtod reakcija Salvinija, Orbana in drugih.

Slovenske nevladne organizacije niso nobena izjema
Podobna katastrofa se dogaja tudi v Sloveniji. Nekatere “nevladne” organizacije migrantom z izgovorom, da jim bodo pomagale pri begu pred vojno in revščino, dajejo celo navodila o poti, o tem, kje naj prečkajo mejo, kako naj ravnajo ob srečanju s policisti, in jih s pomočjo oglaševanja, kot to počne Amnesty International, celo načrtno opogumljajo pri nezakonitih prehodih meje in gostovanju v socialnem sistemu evropskih držav.

Spodaj najdete podrobnosti in dokaze iz uradne evidence o vpletenosti v tihotapljenje migrantov s strani ene od nevladnih organizacij.

V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da poskuša slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica s pomočjo svojih plačancev iz “nevladnih” organizacij na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t. i. multikulturalizma brez dovoljenja volivcev hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Udeležba na evropskih volitvah mora biti za vsakega Slovenca prvi znak upora proti poskusom uničenja slovenskega življa s strani radikalne levice!

M. V.

 • PLavi-mil

  Saj to se da hitro ugotoviti, pokličeš št. in vidiš kdo se oglasi, sicer pa jaz že vseskozi trdim, da so nevladniki rdeči pokvarjenci, kateri švercajo ljudi.

 • Joža

  Kaj ste spregledali, da je ugrabljenega Belokranjca pred tem obiskal par “arheologov”, SLOVENCEV, ki sta nenehno telefonarila, potem pa so prišli musli ugrabitelji? Kako noben medij tega ne poudari? Jasno da se gre za nevladne švercerske organizacije, kar priznajo tudi policisti. Ti nevladniki pa so PLAČANI S STRANI NAŠE VLADE. Šarec in cmera so torej hinavci na deseto potenco: trdijo, da je meja zaprta, spuščajo migrante čez, potem pa se kregajo na Avstijce, ki kontrolirajo mejo.

  • karlina

   Šarec, ki igra Serpentinška se je v svojem komaj nekaj mesečnem mandatu , uspel skregati z MIHA -tom.

 • antimur

  V nevladnih organizacijah je navlečen ves gnoj, od pedrov, lezbijk, dvospolnežev, kučanistov, drogerašev, babjih organizacij, kriminalcev, ni pa garantirano nobenega domoljuba, sami antislovenci in Soros-Kučanovi podrepniki, zato je normalno, da prav oni organizirajo in podpirajo to invazijo primitivnih muslimanov.

  • KAPIBARA

   Manjkajo pasje-ljubci..

   • antimur

    Ne manjkajo, najdeš jih pod kučanistični podrepniki.

  • karlina

   Pozabil si na LENUHE !!!!!!

   • Zgornji

    AMENNN – LEVUHARJE !!! ! !!!

  • Zgornji

   AAAMENNN : ANTISLOVENCI SO NAS PREVARALI IN OKUPIRALI !!! ! !!!

   • Slovenec

    Tocno.

 • Boco

  Še huje je. V tihotapljenje je vključena tudi EU, saj dajejo migrantom kar kreditne kartice. Večina denarja, gre potem ziher tihotapcem, da jih spravijo preko mej. Dajte to malo raziskat na novi24tv.

  Po erarju je PIC do zdaj od vlade prejel 4.175.961,72 EUR. Največ gnarja so dobili od ministrstva za notranje zadeve. Torej to tihotapljenje financiramo kar slovenski davkoplačevalski butci sami. No, nočem žalit, saj denar razdeli levičarska vlada.

  • Common Sense

   Ja, drži. Migranti dobivajo brezimenske Mastercard kartice z EU logotom. Običajno jim naložijo 500 Eur gor. Saj to je bilo že večkrat objavljeno v tujini, sploh ni skrivnost. Če se prav spomnim, je bilo na ta način “investirano” že 1,5 Mrd EUR. Dejansko se nekdo res dela norca iz nas. No, pa iz Balončka (ker pravi, da je podjetnik, torej predvidevam, da kakšen davek sem in tja plača).

   • Margu501

    O obstoju te Mastercard kartice je prav Nova24 prva poročala, njo so potem povzeli tudi svetovni mediji.

   • Marija

    In mi jih hranimo brezplačno sami se kopajo v denarju in počnejo se ves drugi kriminal.

  • samsara

   Kako bi bilo če bi vsi ozaveščeni ljudje bojkotirali te EU volitve?
   Ravno kredibilne pa ne bi bile, tudi če bi volili vsi priskledniki, funkcionarji in birokrati.
   Pa neko močno sporočilo ljudstva za oblast, bi ta bojkot predstavljal.

   • karlina

    Itak bodo EU volitve zgoljufane, če mene vprašaš, v prid levice, verjemi.

    • samsara

     Torej ne pojdi na volitve. Če greš, boš le prispevala k številčnosti udeležbe in s tem legitimnosti.
     Jaz zagotovo ne bom volil, ker bi s tem podpiral kar je že zdaj obsojeno na prodad. Nočem prispevati k podalševanju agonije in širjenju kaosa.

     • resnicaboli

      Volit je potrebno manjše zlo ker če zmaga levica smo gotovi na hitro.

     • Slovenec

      Točno. Nekaterim je v interesu, da nas napumpajo, da ni treba iti volit.

     • samotoje

      Kako lahko nekdo odraslega, razgledanega, kritičnega človeka “napumpa” o čemerkoli?

     • samsara

      Ti kar izvoli voliti “manjše zlo”, tako boč gotov bol počasi.
      Nihče to tega ne brani.

     • resnicaboli

      ČE BO ŠLO POČASI NE BOM VEČ DOČAKAL SEM ŽE V TAKŠNIH LETIH.

     • samsara

      Bodo pa dočakali tvoji bližnji, ki ti bodo za storjeno večno hvaležni.
      Pa vsi ostali ozaveščeni in pošteni ljudje tudi, a zanje tebi itak ni mar.

   • hle

    Pogledaš katere struje sedaj vodijo EU in voliš tistega ki se zavzema za nasprotno to je edina rešitev

   • Boco

    Moje mnenje je, da je treba iti na volitve in voliti prave. Neudeležba je še slabša, ker potem dajaš sigurno vzvode oblasti lažnivim izdajalcem.

    • samsara

     Stori kot meniš, da je prav. Tega ti nihče na brani.
     Morda pa me le ne razumeš prav, ker je moje stališče nekoliko bolj radikalno glede ravnanja v dani situaciji. Tudi vodilni EU kandidat, Weber, ki ga priporoča SDS, bleja o urejenih migracijah (Marakeš) in on tesnejšem evropskem povezovanju (federalizem). Sam oboje vidim kot veleizdajo. Ali SDS še vedno podpira Webra? Samo vprašam, če seveda smem.

     • samotoje

      V zadnjih izjavah se SDS oddaljuje od Webra. V začetku se je zdel mnogo boljša opcija kot kakšen Junckerjev klon, zdaj pa je očitno preveč v globalističnih vodah. Je pa celotna EPP grozljiv konglomerat 74 strank, ki zelo različno pojmujejo nezakonite vdore islamistov v Evropo in federalizem. Mislim, da bo EPP na dolgi rok težko delovala skupaj.

     • samsara

      Sam menim, da so vsi konkretni kandidati že podkupljeni ali pa prestrašeni s strani globalnega otadja, ki je materializacija diabolične energije.
      Izstop čim prej in povezovanje med ozavečšenimi državami, ki jim je mar do lastnega ljudstva in njegove prihodnosti.

      EU je toksična godlja, idealen kraj za tiste ki želijo ribariti v kalnem in to že intenzivno počnejo. Me ne zanima več. Sam se te godlje več ne dotaknem. Pa mi je mar za Slovenijo in mi je mar za Slovence ter slovenstvo! To povdarjam za tiste maloumne, ki mi kar avtomatsko (so pač omejeni ali na avtopilotu) pripisujejo neke in nekakšne zle namene.

     • samotoje

      “EU je toksična godlja, idealen kraj za tiste ki želijo ribariti v kalnem in to že intenzivno počnejo”. S trditvijo se kar precej strinjam. EU je v prelomnem času, poleg tega je to okostenel birokratski mastodont, ki žlobudra v več kot 20 jezikih. In izdajajo direktive, ki so, milo rečeno, pogosto višek kretenizma (sem prevajal in poznam). EU kot federacija ne more delovati, lahko pa je zveza držav z novo ustavo in novo pogodbo.

     • Marija

      Ko je bil referendum za vstop so zamolčali migracije,katere so bile že takrat v načrtu.Narod so nalagali,potem povzrocili krizo osiromašili vse države,uničili,nacionalne vojske in sedaj imamo migrante.Vse je bilo načrtovano že pred 30 leti.Samo zaveznike so še v EU drzavah so morali kupiti.Narod pa v evforiji nič mislil videl samo lepo življenje in seveda rekel DA.Mi kateri smo nasprotovali,pa se ve kaj smo bili.No prihod novega Papeza je pa bila pika na i.Ko se poroci katolik in islam se ve kdo je gospodar.Zal nzrodi so preveč nevedni,da bi lahko predvidevali tragedijo s to Evropsko unijo.Ja na kratko prodali so nas hudiču.

     • Marija

      Niso vstopili niti v Varšavski pakt ko so jih vabili.Sedaj jih nočejo.Niso zanesljiv partner.

     • Marija

      Kakšne urejene migracije pesek v oči.Uničenje bele rase in o!Mladina Evrope to sem povedala 2015.Lepo so se naselili najprej v vseh obmorskih državah in sedaj smo mi na vrsti.Vse se pa to kuha že 30 let.Če še sedaj zmagajo stare opcije in seveda ti Novi lriskledniki,katere so v teh letih regrutirali je Evropa islamska.In to je namen vseh mogotcev.

     • Marija

      Pusti SDS mene so do konca razočarali z svojo koreknostjo.

   • Slovenec

    Ali ni bolje iti volit desno opcijo in rešiti EU pred migranti?

    • samsara

     Ti stori kot sam meniš, da je prav. Če bo tvoje ravnanje obrodilo sadove bom tega prav tako vesel kot ti. Vendar glede na doslej slišano s strani evropskega vodilnega kandidata Webra, katerega brez pridržkov podpira DSD z Janšo na čelu, menim, da je tudi t.i. desna opcija že vnaprej prodana globalistom.
     Weber namreč bleja o tesnejšem evropskem povezovanju (federalizem) in o urejeinh migracijah (marakeš).
     Zame je že zdaj veleizdajalec (ker ima najbrž dobre možnosti je že vnaprej (pod)kupljen), zate bo to morda postal nekoliko kasneje, ko bo dodatna škoda že storjena in okrevanje težje. Bomo videli. Ti kar voli, nihče ti ne brani.
     Jaz bi se migrantov rešil tako, da izstopim iz EU takšne kor je (maligna tvorba onkraj okrevanja) in podprl ustanovitev skupnosti protimigrantsko opredeljeih evropskih držav.

    • Marija

     Ko bodo naslednje volitve bo prepozno.

  • karlina

   TOČNO, vse je kriv BRUSELJ, saj je menda v EU parlamentu več, kot polovica poslancev-SOROSOVIH PLAČANCEV, kar me niti slučajno ne čudi, kajti denar, četudi je zelo, zelo krvav, jim ne smrdi, nasprotno-nakazujejo ga v davčne oaze in ko bo v EU-več migrantov, kot je EVROPEJCEV in ko bo stanje nevzdrzno za normalno zivljenje, kar po nekaterih predelih EU ze je, potem bodo s posebnimi letali zbezali ven iz Evrope v otoške dezele, kjer niti slučajno ni muslimanov in kaj bomo mi-tisti, ki smo ze tako in tako prepuščeni sami sebi in ki komaj povezemo mesec z mescem, dihamo na škrge, to se vprašajmo.

   • Marija

    Lačan i svetovne banke Rošildov itd.Ti hočejo sedaj s kriminalom pokriti Evropo.To je velik trg za kriminal kar oni imenujejo globalizacija in multi kultura z nasilnim islamom.K ot pa tubpise so pa najhujši Angleži.Zgoraj je vir v Hrvaščini.

  • Marija

   Nikjer pa ni podatka na katerih bankah in ustanovah lahko dvigujejo denar.In kdo tem bankam nakazuje denar ali gre to zopet iz našega žepa.Saj če mi uporabimo to kartico imamo naslednji mesec na določen datum obračun in mora biti na račun u denar.Kdo to bankam nakazuje?Zakaj potem te ljudi trpajo v azilne domove jih dobro brezplačno hranijo če bi si lahko plačali hotel?Pa naj bodo turisti in potem gredo naprej.Tu res hudo smrdi.

 • pajot

  Vsi tisti,ki podpirate kućana in njegove antislovenske izpostave,kot je PIC na primer…hvala vam…Povem pa vam,da bodo tudi vaši otroci na udaru.In vnukinje.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Antonius

  Nevladniki in vsa iztirjena spolna golazen v njej, so izvoljenim vladam peta kolona, da z njeno pomočjo s šerijatarji od znotraj sesuvajo združeno Evropo.
  Trump ni tja v en dan napovedal, da bo združena Evropa razpadla.
  Višegrajci? Še kolcalo se nam bo po njih. Trump zelo dobro ve, zakaj je Orbana povabil na uradni obisk v Ameriko.

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++++++++++++++++SE STRINJAM !
   VSA – ČAST CENJEMU GOSPODU TONETU K.
   IN – HVALA MU – ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
   IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

   DANAŠNJI SHOD – V ČRNOMLJU
   JE BIL
   LEP,VSEBINSKI
   IN
   DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

   TUDI TU
   IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
   KI SE JE ZGODILA,
   PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
   – SEVEDA
   TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
   iN
   MU ČESTITAM,
   KER
   JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
   , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
   Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
   DOLŽNOST
   NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

   Absolutno podpiram-o
   pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
   Se oprosti
   “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
   ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
   NA
   UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
   Vsaj
   meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
   “žal”
   preds. B. PAHORJA !
   Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
   na
   TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
   sam
   ZAPRAVLJA
   ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
   KI
   GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
   Vedno
   bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
   ki
   v odločilnih, težjih situacijah in pod
   PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
   ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
   In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
   Slovencev, ki se po nas ta dežela in
   naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
   P.S.
   SDS
   NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

  • karlina

   TOČNO in vse več je druzin iz cele EU, ki bezijo v dezele V4, ze vedo zakaj .

 • Common Sense

  In SOVA kao ne zna ugotoviti kdo je ta Andrej? :)))) Kdo komu govori zgodbice za lahko noč?! :)

  • Mojca pokraculja

   Vse Andreje in “pravne zastopnice” ima na spisku. Da jih pustijo pri miru !!!
   Lahko noč !

 • xtc

  Zagotovo NE,saj na dan prihaja vse več dokumentov,ki razkrivajo nezakonite dejavnosti teh organizacij-ravno zato je Salvini uvedel prepoved vstopa teh ladij v italjanska pristanišča.

 • xtc

  Dejsvo je ,da je treba te NVO na hitro odklopiti z državnih jasli in jim prepovedati financiranje iz tujine.
  Če katera sodeluje z usmerjanjem ilegalcev ali pomoč njim za nelegalen prestop meje,pa jo je treba prepovedati zaradi ogrožanja varnosti države in podpore terorizma.

  • Mojca pokraculja

   KDO JIH BO ODKLOPIL, kdo jim bo kaj prepovedal?!?

  • karlina

   KDO

 • pajot

  PIC-ka jim materna.

  • rubec

   hehehehe

   • karlina

    Nič hehehe, ampak GROZAAA !!!!1

    • Zgornji

     TOOOČNO TOOO !!! ! !!!

    • rubec

     Ehehehe. Svoj zapis sem na tvojo željo popravil.

 • samsara

  Nevladne organizacije posiljujejo in uničujejo civiliziran svet, kulturo in zavest ljudi.
  So dejansko hudičevi služabniki. Če to vedo ali ne, če si hočejo to priznati ali ne, če to kdorkoli drugi to ve ali razume, ali pa ne.

  • karlina

   podpišem

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Da nista bila “Andrej in Odvetnica” tista dva ” arhihekta”, ki sta ugrabitelje spremljala na vsej poti.

 • Get Smart

  NISO nevladne, ker vse delajo po direktivah vlade oz. natančneje po direktivah CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAAVIJE, ki na špagci vodi svoje nastopljene MURGL JUGOKOMI lutke v vladi.

  In NISO SLOVENSKE organizacije, ampak so kaviaržidokominternistične,
  kot tudi

  MESSI ni špnanski nogometaš in RONALDO ni italijanski nevladni nogometaš,
  ampak sta ARGENTINSKI v ŠPANIJI in PORTUGALSKI v ITALIJI.

  Kolikokrat še?

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo VAŠO DRŽAVO/POLITEJO, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče.

   • Get Smart

    Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
    –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –gezoslavski
    KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni:
    babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …=
    kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

 • Olga101

  To so PICke!

  No, Pajot je napisal spodaj nekaj podobnega – veliki umi razmišljajo(mo) podobno!

  • rabbit

   Gospa Olga na naš račun. Na leto damo za nevladne organizacije 700 milijonov, edini, ki bi jim jaz dala denar so prostovoljni gasilci in nihče drug.

   • Janez Kepic-Kern

    SE STRINJAM
    TUDI RUKAJ,
    JE POMEMBNO !
    EX KP, ZK STRANĆICE – ZAJEMA – P A N I K A ”
    TUDI EDINA RES OK
    STRANKA – SDS – NAJ SE PRIPRAVI – NA MOŽEN – RAZPAD – LMŠ VLADE !
    VERJETNO
    BO – “ŽAL” OBRAMBNI MINISTER – UPAJMO – ODSTOPIL !?
    OD
    EX KP, ZK KANDIDATOV – V EU PARLAMENT – NE BO IZVOLJEN – PRAV NIHČE !

    UPAM, UPAJMO,
    DA BODO Z RAZNIMI NEČEDNOSTMI DOMNEVNO – OBREMENJENI EX KP, ZK LJUDJE
    NA
    VSEJ – ČRTI – O D P A D A L I ”
    SE
    POZITIVNI “VIRUS” ZGLEDNEGA SOJENJA – VZORNEGA SODNIKA g. Z. RADONJIĆA

    ŽE
    ŠIRI TUDI NA DRUGE, MLAJŠE, AMBICIOZNE PRAVNIKE, SODNIKE !
    KAJ BI SI MAZALI
    SVOJA IMENA IN KARIERE
    ZARADI
    TAKO SPORNIH LJUDI, KOT JE TA MOL Z.J.
    Tale MOL Z.J. – KI BO V KRATKEM – OBRAVNAVAN – NA USTAVNEM SODIŠČU !
    IN
    OSTALI SPORNI LJUDJE V PRVIH VRSTAH EX KP, ZK STRANČIC !?
    NPR.
    KARL E. – BO VERJETNO MORAL ODSTOPITI – KOT OBRAMBNI MINISTER ! Upajmo.

    TUDI
    VSI KANDIDATI IZ STRANČIC – EX KP, ZK – NE DODO IZVOLJENI ”

    Prav NIHČE od spodnjih – NE BO IZVOLJEN !

    Tale MOL Z.J.
    – BO “ODLETEL” – NA USTAVNEM SODIŠČU !

    DOGAJANJA V PARLAMENTU – EU
    NASLEDNJA LETA – BODO – RES POMEMBNA !

    Mislim, da ljudje-SLOVENCI – TO VEMO
    IN
    DA NIHČE OD EX KP, ZK KANDIDATOV – NE BO IZVOLJEN !

    Zakajj –
    bi le volili ex KP, ZK LJUDI,
    KI NIMAJO NOBENEGA POZTIVNEGA ODNOSA – DO NAS SLOVENCEV?
    BOLJE REČENO,
    KI IMAJO DO NAS SLOVENCEV – ŠKODLJIV ODNOS !?

    AH TE VIOLETE T.
    ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
    še 1x
    ŠALA

    KONKRETNO BO
    GLASOVANJE – T A K O !
    1
    za LJ. NOVAK
    – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
    2
    za LMŠ JOVEVO
    – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
    3.
    za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
    – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
    4.
    za SD TANJO FAJON
    – bo le Tanja F. drug nihće,
    5.
    za LEVICA – VIOLETO T.
    – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
    6.
    za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
    bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
    7.
    za DESUS ŠOLTESA bo
    – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
    – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

    Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
    – TUDI
    – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
    ITD. ITD.

    90 PROCENTOV GLASOV
    bosta DOBILI
    – SDS – SLS, in
    DOM !

    Nihče
    NE
    ŠOLTES
    – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

    NE BODO
    NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    P. s.
    NEVELJAVNIH GLASOVNIC
    – BO PRECEJ:

    – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
    na eni
    NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

    “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

    UDELEŽBA NA GLASOVANJU
    – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

    – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
    NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

    NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
    KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

    “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
    žal pokojni Slavko Avsenik.

    SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
    – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

    KONEC ŠALE

    • Janez Kepic-Kern

     O
     GOSPODARNIH IN KREPOSTNIH
     “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.

     Potrebna je obnova politike.
     NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
     Predlagamm tole.
     AMPAK !
     Slovenci se moramo najprej notranje
     prenoviti in povezati na
     osnovi naše kvalitetne tradicije,
     PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
     A
     VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

     “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
     VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
     VERJETNO
     ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
     Življenje pa ni – ideologija
     pač pa
     realna stvar – način kako ljudje živimo.
     živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

     “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
     praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
     VREDNI SO
     VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
     “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

     Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
     ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
     ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
     proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
     in ima za vodjo
     res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
     Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
     za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
     Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
     NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
     Jaz
     Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
     da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

     – vzgleduje – po uspešnih

     množičnih
     in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
     ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
     MOJ
     PREDLOG JE RESEN !
     Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

     DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
     D R U Š T V O
     “ORLI” DR. J. E. KREKA

     – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
     ORGANIZIRANI

     KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
     Imeli so tudi
     realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
     KI JE VKLJUČEVAL:
     – versko etično, družinsko – vzgojo,
     – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
     izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
     kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
     – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
     Osnovne info o vrlih in krepostnih
     ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
     dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
     O začetni
     organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
     pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
     Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
     P.S.
     ZLATA KNJIGA “ORLOV”
     FRANC TERSEGLAV, 1910.

     https://www.slovenska-biogr
     SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

     IZ MOJE “SLOVENIANE”

     BESEDILO IN NOTE
     HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
     Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
     k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
     te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
     a nad 80 let neizvajane
     originalno slovenske – skladbe !
     “BRATOM ORLOM”
     BRATOM ORLOM !
     DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
     KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
     SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
     K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
     GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
     BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
     ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
     V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
     V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
     DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
     MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
     OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
     NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
     – SE NAŠE SILE BORE !
     OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
     STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
     K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
     VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
     Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
     KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
     Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
     uglasbil Hugolin Sattner
     Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
     Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
     posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
     Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
     iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
     KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
     kulturno samostojnih “Orlov”.
     S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
     totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
     temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
     Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
     A v srcih nas
     – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
     nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
     – duh
     krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
     “Bog daj” !
     In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
     In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
     Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

    • rabbit

     Menda Karel Erjavec okoli govori, da naj bi bile predčasne volitve, novembra.

     • karlina

      Sem prebrala, ja, itak, butelj je butelj, saj je tudi na HRT javno govoril, da bo Slovenija zmagovalka v zvezi z arbitrazo in kaj se je zgodilo-VEMO in ta baraba barabinska, še nikoli in nikdar ni odgovarjal za svoje blamaze in neumnosti !!!!!

     • Zgornji

      AAAMEEENNN !!! ! !!!

   • karlina

    No, vsi tisti, ki niste napisali, kam dajete svojo dohodnino-dajete jo tem posrancem, zato, se ne čuditi, vsi mi, imamo moznost, da damo del svoje dohodnine lahko-GASILCEM !!!!! Čeprav tudi tukaj drzava lahko goljufa, nikoli ne reci nikoli, da ni to mozno.

    • rabbit

     Pri nas doma, 4 dohodnine, vsi k gasilcem.

  • karlina

   Ni kaj dodati, kot-IZDAJALSKE PIČKE SLOVENSKEGA NARODA !!!!!!!

   • Zgornji

    Ma, Niso vagine, nooooo … !!! ! !!!

  • Zgornji

   Ma, to Niso vagine, nooooo … !!! ! !!!

   • Valter BraniSlav

    No pravi Peter

 • rabbit

  Ko ujamejo ilegalne migrante, bi jim morali najprej zapleniti telefone jim pogledati koga so klicali in potem nasvidenje nevladne organizacije.

  • karlina

   Sigruno ja, policija ima zvezane roke, če mene vprašaš, morajo delati tisto, kar jim naroča Šarko s svojimi levimi, izdajalskimi pajdaši.

   • rabbit

    Policija nima nič zvezanih rok, zakon je jasne ilegalni prehod meje je kaznivo dejanje, ampak ker so ritke in je vodstvo policije politično nastavljeno je tako kot je.

   • Zgornji

    … Z SVOJIMI LEVIMI IZDAJALSKIMI POŠASTMI … !!! ! !!!

    • Valter BraniSlav

     Tiho, ploditi otroke

     • Zgornji

      A to je vse kar znaš, al kaj ?

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  PONAVLJAM
  KAKORKOLI !
  VSEENO NA VSA TEKOČA DOGAJANJA Z “DOMOM”
  JE
  ZAENKRAT “SDS” STRANKA Z NAJVEČ DOSEDANJEGA VLOŽKA
  V DOBRO SLOVENIJE IN NAS SLOVENCEV.
  EDINA JE
  TUDI ZMOŽNA
  V
  PRAKSI POSODOBLJENO OBNOVIT – KREPOSTNE IN
  GOSPODARSKO SPOSOBNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940, KI SO GRADILI DOMOVE,
  INFRASTRUKTURO, TUDI PLEČNIKOV STADION VLJ.
  NOBENA SEDANJA STRANKA V NAŠI R. SLOVENIJI – NITI DO KOLEN – NE SEŽE
  DOBRO, POZITIVNO, MNOŽIĆNO
  ORGANIZIRANI – ZVEZI DRUŠTEV”ORLI”,
  ki je bila polt opora
  in volilna baza PREDVOJNE – LJUDSKE STRANKE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  IZ MOJE “SLOVENIANE”
  “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  OD POMLADNIH STRANK BO USPELA TISTA STRANKA,
  KI BO RAZKRILA
  MANIPULLACIJE OKROG
  IDENTITETE, OSEBE IN STARŠEV T.I. MARŠALA J. B.TITA
  http://www.hrsvijet.net/ind
  IN
  KI BO POSODOBLJENOOBNOVILA
  KREPOSTNE, GOSPODARSKO SPOSOBNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA
  https://sloveniana.si/wp-co

  • Janez Kepic-Kern

   OBNOVIMO, POSODOBLJENO SPET
   GOSPODARNE, KREPOSTNE
   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1930
   PA
   BO HITRO – RED – V SLOVENIJI.
   O
   GOSPODARNIH IN KREPOSTNIH
   “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.

   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • karlina

  V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da poskuša slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica s pomočjo svojih plačancev iz “nevladnih” organizacij na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t. i. multikulturalizma brez dovoljenja volivcev hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Udeležba na evropskih volitvah mora biti za vsakega Slovenca prvi znak upora proti poskusom uničenja slovenskega življa s strani radikalne levice!

  PODPIS, TO JE MENDA VENDAR JASNO VSEM NAM-PRAVIM, DOMOLJUBNIM, VERNIM SLOVENCEM ZE OD VSEGA ZAČETKA. Tisti, ki si pa še vedno zapira oči, je ali neumen, ali nejeveren Tomaz, skratka, ne vem, kaj še čakamo in še kar gledamo in beremo, kaj se dogaja pred našimi očmi.

 • SALZ

  Nevladne organizacije je treba ukinit ,in prepovedati financiranje

  • anzek

   Kakšne nevlade organizacije? Če jih financiramo iz naših davkov, so VLADNE ORGANIZACIJE!!

   Torej so v službi mafije, ki nam je ugrabila državo!

  • samotoje

   Ne tako hitro. Med nevladne organizacije štejemo tudi nepoklicne gasilce, gorske reševalce, mnoge prostovoljce, ki pomagajo starejšim, invalidom itd. Potrebna je nova zakonodaja, potreben je nov način financiranja, predvsem pa je treba na novo definirati pojem NVO oz. opredeliti delovanje NVO. Skratka- treba je onemogočiti barabe in na ta račun drugim nameniti več denarja. Enako bi morali ravnati z društvi. Zakaj Turnškovi dinozavri dobijo več denarja kot drugi?

 • karlina

  ŠPIC KAHLA, HITRO LETI DO ŠARKOTA , bo samo dejal-sedi kuza, priden.

 • soc

  Ustrezen komentar iz Domovinske lige na rovaš humanitarcev, Metelkove in podobnih. https://domovinskaliga.si/iz-tvojega-zepa-bom-pomagal-sociale-potrebnim/

 • Zgornji

  IZDAJALCI LJUDSTVA SO NAS PREVARALI !!! ! !!! KAJ BOMO Z TAKIMI IZRODKI PREPOLNIMI ZLOBE STORILI ??? ? ???

  • Valter BraniSlav

   Mars delat otroke

   • Zgornji

    Čaaakaaajjj … !!! ! !!! Pa kaaam se ti mudi že spet z otrokedelanjem ??

 • Zgornji

  A se je kdo kaj zlagal ? Mar ni zraven dokument ki to potrjuje ?

 • Zgornji
 • Valter BraniSlav

  Vrni se Josip Broz in naredi red!!!

 • Stajerka

  …haha……informacije iz prve roke so, da NITI 5 MINUT PROSTOVOLJSTVA NI PRO BONO……vsako minuto “dobrodelnosti” dobijo plačano, vključno s prostovoljci…….pa ne minimalno plačo, ta je dobra za tiste, ki so te voluharje, vključno z ilegalo, prisiljeni financirat…..

 • Valter BraniSlav

  Vrni se Josip Broz in naredi red!

 • Valter BraniSlav

  Pri migrantih in izrojeni levici

 • piko8

  Vaška straža ni problem! Vsaka vas ima po par lovcev, ki ima po 2 ali več pušk in glej ga zlomka 10 lli več oboroženih moških je pripravljenih za spopad z migrandsko golaznijo!!
  V šrotarco marsikaj paše, tako, da bo imev zamurc rit kot GAVTRAŽA!!

 • alojz

  Od kod migrantom, ki jih zajamejo po prečkanju južne meje vrečke z dobrotami iz ljubljanskega Mercatorja??? Seveda jim ti nevladniki to pripeljejo predno gredo na pot. Lačni pač ne morejo biti.

 • resnicaboli

  To je jasno kot beli dan ampak zakaj se ne ukrepa? zakaj naši poslanci v EU desni (levi tako ne bodo) ne sprožijo alarm? Tu mora nekdo zelo dobro služiti ki je blizu tistih ki odločajo.

  • Morala

   EU je isti šmorn kot tile nevladne organizacije. Itak nekdo dobro služi, ker taki dobrotniki pa spet niso! Po diktatu Bruslja, pri nas kršijo slov. zakonodajo!!!

 • Imperial Commando

  Zapomnite si besede Balončka, najebal bomo !!!

  :) :)

 • Slovenec

  Ponavljam: Slovenc bo izumrl, če se ne bo uprl.

  • šmentanamuha

   Za začetek volimo DOM ali katero od desnih strank (ampak najboljše je DOM), da z volitvami spremenimo tok stvari. Če niti tega ne zmoremo, potem je treba pač počakati, da cunami naredi, kar pač bo naredil, potem pa se bomo na novo preštevali.

 • Valter BraniSlav

  Yap

 • Jan Kovalski

  Ne samo t.i. nevladne organizacije, sam minister Cerar si želi, da bi čimveč ilegalcev, ki se pritepejo v Slovenijo, tukaj tudi ostalo. Poglejte, on bi zaprl slovensko-italijansko mejo:

  “Cerar predlagal Milanesiju slovensko-italijanske patrulje na meji”
  https://www.rtvslo.si/svet/evropa/cerar-predlagal-milanesiju-slovensko-italijanske-patrulje-na-meji/487956

  • sunday

   cerar je bil, je in bo budala tudi ostal !!!

 • Olga101

  Vsakemu levicarju (UPS komunistu) priseliti vsaj enega divjaka v dom! Kučanu, vodji bande, pa kar deset, saj ima dovolj visoke dohodke!

 • Valter BraniSlav

  Poslal pred 13. Dnevi

 • Amerikanc

  Komunistom ni nikoli dovolj. Še služili bi radi na svojih volivcih !

 • Amerikanc

  Ve se kdo sestavlja ekipe nevladnikov. Ponavadi so to tipčki, ki so falili študij in so nezaposljivi ali falirani študentje ali nezaposljiv partijski podmladek. Resni ljudje, za resno in transparentno plačilo, delajo in pomagajo sebi in drugim.

 • samotoje

  Mirovni inštitut, PIC in Amnesty International so nedvomno del tihotapske verige. Potem pa so tu še muslimanske organizacije, o katerih pa zelo malo vemo. Kdo bo dregnil v to osje gnezdo?

 • Novakec1

  Za njih velja marakeška zakonodaja, jim butalski polcaji nič ne morjo.

 • Janez Kepic-Kern

  OBNOVIMO, POSODOBLJENO SPET
  GOSPODARNE, KREPOSTNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1930
  PA
  BO HITRO – RED – V SLOVENIJI.
  O
  GOSPODARNIH IN KREPOSTNIH
  “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.

  Potrebna je obnova politike.
  NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
  Predlagamm tole.
  AMPAK !
  Slovenci se moramo najprej notranje
  prenoviti in povezati na
  osnovi naše kvalitetne tradicije,
  PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
  A
  VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
  VERJETNO
  ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
  Življenje pa ni – ideologija
  pač pa
  realna stvar – način kako ljudje živimo.
  živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

  “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
  praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
  VREDNI SO
  VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
  “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

  Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
  ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
  ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
  proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
  in ima za vodjo
  res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
  Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
  za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
  Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
  NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
  Jaz
  Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
  da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

  – vzgleduje – po uspešnih

  množičnih
  in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
  ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
  MOJ
  PREDLOG JE RESEN !
  Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

  DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
  D R U Š T V O
  “ORLI” DR. J. E. KREKA

  – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
  ORGANIZIRANI

  KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
  Imeli so tudi
  realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
  KI JE VKLJUČEVAL:
  – versko etično, družinsko – vzgojo,
  – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
  izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
  kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
  – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
  Osnovne info o vrlih in krepostnih
  ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
  dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
  O začetni
  organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
  pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
  Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZLATA KNJIGA “ORLOV”
  FRANC TERSEGLAV, 1910.

  https://www.slovenska-biogr
  SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

  IZ MOJE “SLOVENIANE”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”
  BRATOM ORLOM !
  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner
  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Dragan Krstič

  Če bi ti pokvarjenci iz PIC, še posebej direktorica Brvar Strnadova počeli tihotapljenje za svoj denar bi še nekako razumel. Ampak ne, ti prasci lenuharski dobivajo ogromne denarje ki ga davkoplačevalci dajemo državi v obliki vseh mogočih in nemogočih davkov.

 • šmentanamuha

  Saj pravim, da se ne smemo jeziti na migrante, oni vzamejo, kar se jim ponuja samo od sebe. Pravi problem so nevladne organizacija, ki delujejo v naši državi proti naši državi in jih po vrhu vsega MORAMO financirati. Da se lahko izdaja naroda in ogrožanje države nemoteno odvija, pa skrbi vlada Marjana Šarca (prej Cerarja), ki zoper nevladnike in PIC ne ukrene ničesar. Še sodišče je dobilo navodilo, da proti njim ne smejo ukrepati. Čemu se zdaj torej čudite?
  Zgodovina človeštva, vsaj tista, ki jo jaz poznam, ne pomni česa podobnega. Če hočemo ohraniti svojo domovino,svojo identiteto, svoj jezik, moramo nujno voliti domovinske stranke, to je desne stranke. To, kar se dogaja je nepojmljivo.

  P.s. Baje da si mladi želijo egalitarno in močno socialno državo, tudi če bo za to potrebna trda roka, sta pravkar povedala na Studiu City dva tipa, ki sta delala raziskavo med mladimi. Vzgajamo torej mladino, ki želi viseti na materinem sesku do penzije, v državo pa vdirajo šeriatarji in zahtevajo, da moramo poskrbeti še za njih, sicer gorje nam. Ne vem, če imamo dovolj psihiatrov in psihologov za rešitev tega problema. Medtem ko se naša mladina ukvarja z vprašanjem, katerega spola želijo biti, rinejo v Evropo moški s trdimi kurci, ki s posmehom gledajo ta nihilizem in dekadenco Evropejcev.

 • sunday

  nevl.organ. so tisti, ki so prva linija proti lastni državi in ljudem, so najmočnejši člen v verigi tihotapcev, ker oni to delajo legalno in še plačani so – predvsem so plačani zato, da uničujejo tako stabilnost države kot varnost državljanov – nvo-ji so kuga evrope !!!

 • sunday

  cmero bi “varoval” italijansko mejo, zakaj, da bi satanove iztrebke uvažal še k nam iz italije ali da satanovi iztrebki od nas ne bi nadaljevali v italijo, ampak, da ostanejo tukaj – po drugi strani pa kritizirajo kurca, da zapira avstrijsko mejo – ja kaj bi ta intelektualni minus sploh rad !!!?

 • Thor Da vid Einzig in Walhalla

  PA polomte ji že enkrat!

 • mona lisa

  Te nevladnike je treba kaznovat in izgnat.

 • PORK Amashina

  Seveda so kriminalne združbe.Ki se financirajo za nameček iz denarja davkoplačevalcev.Najprej pa bi bilo potrebno raziskati in zapreti politike kupljene od tistih glavnih,katerim je cilj islamizacija evrope,katere je nekdo kupil in kateri so omogočili tem organizacijam da se lahko kar odprto ukvarjajo s kriminalom zraven so pa financirani še z denarjem davkoplačevalcev.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  INFO S SEJE
  DZ
  PARLAMENTARNEGA ODBORA – ZA NOTRANJE ZADEVE.
  VODJA
  TEGA ODBORA . CENJENI GOSPOD – ZVONE ČERNAČ je dejal:
  “pred
  KRATKIM SO
  AFROISLAM MIGRANTI ODPRLI NOVO MIGRANTSKO POT – preko H A L O Z !
  Toliko
  v vednost tistim aktivnim na tem OK E-PORTALU NOVE24TV,
  KI
  SO DOMA NA OBMOČJU – H A L O Z . PTUJA !
  Zna
  se zgoditi, da jim bodo V KRATKEM – AFROISLAM MIGRANTI – ZAČELI DVIGOVATI ROLETE
  NA
  NA OKNIH NJIH VIKENDOV, STANOVANJ,
  da
  bi videli – ALI SO DOMA – ALI JIH – NI – DOMA !? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  PRENOS
  SEJE NA TV 3 ŠE TRAJA.

 • Mariborska Mestna Straža

  In kaj ste vi na MNZ oziroma na POLICIJI naredili s temi iz PIC-a ? NIČ. TOREJ MALOMARN OPRAVLJATE SVOJE DELO. Pošljite jih vsaj nazaj v PICko materino, če vam že vlada drugo ne dovoli.

 • Marija

  Ni hudega g.Merkel je EU prodala Evropo Savdskim bratom za 30 milijard dolarjev
  Preberite na naslovu https:// http://www.logicno.com.
  12.08.2018. N.Babic(https://www.logicno.com/avthor/nboo2)
  Vse popolnoma razumljivo.
  Zanimivo je samo eno kje so te milijarde?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!