Sodnik Radonjić s prstom pokazal na globoko državo, režimski mediji pa še naprej tolčejo po njem! Janez Janša: “Sedaj vemo, kdo je naročnik in organizator umora Janka Jamnika. Vsekakor tisti, ki je naročal in organiziral pritiske na sodnika Radonjića. Isti!”

Zvjezdan Radonjić (Foto: Twitter)

Na torkovi razglasitvi oprostilne sodbe Milku Noviču je veliko pozornosti vzbudila izjava sodnika Radonjića, ki je opozoril na nedopustne pritiske, ki segajo v sam vrh pravosodja. Radonjić je izpostavil, da bo zaradi zagotovitve poštenega sojenja Noviču v kratkem sam tisti, ki ga bodo poskusili uničiti, njegova kariera pa je efektivno mrtva.

Že v uvodu obrazložitve sodbe je sodnik Zvjezdan Radonjić opozoril na hude pritiske, ki jih je bil deležen. Že takoj po prvih narokih so se namreč po njegovih besedah začeli pritiski na predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika, naj ga disciplinira.

Med drugim naj bi njegovo kaznovanje predlagal vodja Specializiranega državnega tožilstva Harij Furlan. Deležen je bil tudi številnih izmišljotin v medijih in brskanja po njegovem zasebnem življenju, je dejal.

Sporočilo vseh teh pritiskov je bilo po njegovih besedah jasno: to je, da kot sodnik ne sme soditi pošteno. Kdo je v ozadju vsega tega, ne ve, je pa prepričan, da odločitve segajo v same vrhove pravosodja.

Napovedal je, da zaradi tega, ker je Noviču želel zagotoviti pošteno sojenje, ne bo nikoli napredoval, čez mesec dni pa da bo verjetno tudi v suspenzu: “To, da je imel Novič pošteno sojenje, je pogojeno z odločitvijo, da si uničim kariero,” je dodal. Sodbo naj bi spisal do sredine junija.

S prstom je tako Radonjić pokazal na globoko državo. Po njegovem mnenju se pritiski, ki so se v vršili nanj, ne morejo meriti niti s stalinističnimi procesi. Po tvitih, ki jih je objavila novinarka Demokracije Petra Janša, je sodnik jasno povedal, da je v umor direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika globoko vmešan tudi sam Michel Stephan. Strupov in drog na Kemijskem inštitutu naj bi bilo dovolj za pomor celega mesta, v javnosti pa o tem nikakršnih informacij.

Že takoj po prvih narokih so se po trditvah Radonjića začeli vršiti pritiski na predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika, naj Radonjića disciplinira, z izgovorom, da slednji ne sodi, kot bi moral.

Radonjić se ni dal zmesti in ni popuščal. Sojenje je privedel do konca vsem pritiskom navkljub, kolegi so mu zatrdili, da je bil tega sposoben samo on, a ne zato, ker bi bil boljši ali sposobnejši, temveč zato, ker ga posledice niso zanimale. Predan je bil svojemu sodniškemu poslanstvu. Ali bo zato moral zdaj plačati, pa bo znano v kratkem.

Radonjiću niso prizanašali niti režimski mediji, zaradi katerih je bil žrtev številnih izmišljotin ter bil primoran trpeti njihovo brskanje po njegovem zasebnem življenju. Drznili so si celo brskati po njegovi zdravstveni kartoteki, kar je tajna informacija.

Niti mu ne prizanašajo zdaj, ko je Novič dočakal oprostilno sodbo. Tako so se vanj zapičili pri Dnevniku, kjer jih je zmotilo grenko pritoževanje nad njihovim delom, ko pa so le pisali “suhoparna poročila z glavnih obravnav”. Ob tem je Mojca Furlan – Rus celo insinuirala, da Novičeva oprostilna sodba ni bila dosežena zaradi njegove nedolžnosti, temveč vnaprej dosežene odločitve, “saj je bilo od vsega začetka jasno, da se bo končalo na tak način”.

Na koncu je Furlan-Rusova vseeno zmogla izkašljati, da lahko Radonjiću “pritrdimo, da dokazov za obsodilno sodbo ni”. A se je po njenem to dalo sklepati že iz kupa Radonjićevih “izjav in odločitev, iz katerih se je dalo sklepati, kam pes taco moli”.

R. O.

 • Antonius

  Globoka država *zamrznjenega* gospoda
  s partijsko opcijo je do vrha napolnjena z dr.kom.
  Že na evropskih volitvah bo prva prilika, da Kučanovim sporočimo, da jih imamo poln penis. Podprimo SDS kandidate, da Kučanovim barabam prodre v zavest, da jim je za zmeraj potekel čas njihovih zlorab, arogance, kleptomanije, pranja denarja, siromašenja zdravstva, vojske in zlorab tožilstva, sodstva in policije.

  • VERRZIFIKATOR

   Jasen Videc

   GLOBOKA

   Je globoka, kalna in nevarna,
   a na površini dokaj mirna,
   vsaj na videz toliko obzirna,
   da deluje skoraj preudarna.

   Je globoka, grda, ker je kalna,
   vrag, ko se razburka površina,
   zdi se kot vrtinec, kot vrtina
   in vsebina je tedaj fekalna.

   Kalna je, nevarna in globoka,
   globlje ko vrtina vanjo seže,
   bolj divjaško seka, melje, reže,
   vse zato, ker nima več odtoka.

   Je globoka in nevarnost prava,
   ko se razdivja, se ne poleže,
   dokler dna v celoti ne doseže,
   dokler razdejana ni – država.

   Iz globin rešuje se golazen,
   tista, po odtokih ki prebiva
   in ki po kanalih se preriva,
   videz je grozljiv in prav porazen.

   Jasnovidec, kaj nam ta svetuje,
   da apokalipsi ubežimo,
   da še mi v globinah ne strohnimo,
   kaj, da treba vsem ne bo na tuje?

   Pred globinskim valom razdiralnim
   takšna zveličavna je rešitev:
   nujna sanitarna bo storitev
   z angažmajem modrim maksimalnim.

   Tok bo struge čist, primerno prazen,
   ko očistijo se nje kanali,
   ko spode iz lukenj se živali,
   prva pa najmanjša bo golazen.

  • Anton

   to ni zgolj globoka država, še več to je Ugrabljena država,(pišem nalašč z veliko začetnico, da je bolj poudarjeno!) kar je še huje. več o terminu ugrabljena država je z odliko orisal spoštovani, eminentni, Gospod Pravnik Jan ZOBEC

   sarkazem press

   • Antonius

    Različni zorni kot opazovanja dogajanja, vedno spremeni ozadje videnega.
    Ugrabljena država ali pa z dr.kom napolnjena globoka država v obeh primerih predstavlja Slovenijo, ki je zaradi volilne izbire in lenobe volivcev v zelo hudih moralnih in likvidnostnih težavah.
    Sodnik Jan Zobec je generalno v intervjuju povedal isto, kot sem v parih vrsticah komentarja zapisal jaz. Razlika je samo v tem, da sem bil jaz s tistim dr.kom nediplomatski in *pocestniško* zelo direkten.

  • JANEZ GUS

   Da vidimo zdaj verodostojnost policije.Zdaj so oni na potezi.Naša javna rdeča greznica bo privlekla iz ropotarnice Kresalko,da ona pokomentira zadevo.90 procentov krivosodja spada za zapahe.Vsi koreninijo v UDBI in Zver ima popolnoma prav,da spravi to na mednarodni parket,ker doma hoče to murgl mafija na brzino minimalizirat.

   • Janko Gedlicka

    Gdaj bi že Zver mogel spraviti naše sodstvo na Evropski oder.

    • Vera

     ” Gdaj ” se ne piše, temveč ” KDAJ ” , Zver nima nič s sodstvom !

     • Janko Gedlicka

      Hvala za popravek. Z enim prstom tipkam po telefonu in me to dekoncentrira. Bom hvaležen, če me boste še kdaj popravili. Kar se tiče zveze med sodstvom in g. Zverom pa mislim da je ta ravno tolikšna ob njegovi aktivnosti na evropskem parketu, kot pred njo.

     • JANEZ GUS

      No ,mogoče bo pa tov. Fajo.

     • Janko Gedlicka

      Sicer pa se bližajo evropske volitve in zveza med sodstvom in dr. Zverom se je le nekako našla.

  • pupa

   Za primer samo v oči poglejte sodnika Radonjiča in sodnika Florjančiča pa vam bo vse jasno čigava je država.

   Birekla, da nam vlada NARKO KARTEL ala balkanski bojevnik.

 • piko8

  Še se najde sodnik s trdno in ravno hrbtenico in občutkom za pravico, ki ni podlegev kurčanovi UKRADENI državi!!
  Sodnik Radonjčič je dokaz, da še obstaja upanje za pravico na slo sodiščih!!!

 • skrajna resnica

  Upam da bomo Radonjiću stopili v bran prijatelji resnice in pravice, ko se bo ugrabljena država hotela maščevati. Vsaj toliko smo mu dolžni.

 • mginko

  Srednja in mlajša generacija še ni dojel (ker še ni občutila na svoji koži), kako je v ukradeni globoki državi pod kremplji stare udbe s svojim podmladkom.

  • Common Sense

   Drži.

 • Vrhovni sodnik

  Težko je v naši državi biti pošten sodnik, vsi pritiskajo na nas, mi se pa ne damo.

  • VERRZIFIKATOR

   KDO NI SODAR

   Od sodov služi si denar,
   sam sode izdeluje nove,
   ko veže hrastov les v okove,
   tak mož poklicni je sodár.

   Sodárjev dom pač ni sodišče,
   delavnica mu je sodarna
   in primerjava prav bizarna,
   podobnost naj se tu ne išče.

   Sodárstvo časten je poklic,
   sodár med častivredne sodi,
   v družbe slabe mož ne hodi,
   ker etike ga vodi klic.

   Sodar ve, kaj je hektoliter,
   spoštuje vselej mere prave,
   to del njegove je narave,
   pošten pri delu, dober, hiter.

   Mu mera vedno je enaka,
   saj zanj pravičnost je vrlina
   in ne glede na barvo vina
   enakovredna sorta vsaka.

   Naj naročnik bo kdor si bodi,
   volumen soda bo enak,
   o tem prepričan bodi vsak,
   pravilnih mer prav vsi so sodi.

   Če namreč kakšen bi sodár
   poljubno merico prikrajal,
   če manjše sode bi prodajal,
   bi rekli kajpak mu: slepar.

   Sodár-slepar ravna zavestno,
   da dvojna v rabi so merila,
   poklicna kršena pravila,
   a zanj je to le »delo vestno«.

   Umesten je zatorej glas,
   da takšen mož pač ni sodár,
   je le goljuf, capin, slepar,
   potreben zanj je drug izraz.

   Sodár se več mu ne prilega,
   je za sodarstvo to žalitev,
   primeren bo izraz bolj plitev.
   Kako naj reši se zadrega?

   Potreben tu ni učeník,
   da bi ponudil nam razlago,
   v slovarju najdemo podlago,
   to je izraz: gospod sodnik.

  • Andrej

   Vrhovni sodnik , problem je v tem , da je pri nas sodstvo pošteno na njihov
   način , vzor so jim pravniki bavconove šole , krvoločni in poslušni eksekutorji ! https://www.dobreknjige.si/Knjiga.aspx?knjiga=5454

 • Observer

  Mogoče je tale video primeren za takšno novico. Ob vsem porastu te korupcije, porašča premosorazmerno tudi sodba pravega in edinega Vrhovnega Sodnika:

  https://www.youtube.com/watch?v=99aD56Qom00

 • Dada

  1.VPredverajšnjim sem gledala NORA24TV, novinarka je imela gosta, sodnika M. Zupančiča, tema pa Notredamski požar- Kljub reportejevem poročilu, da vzrok požara še ni znan, je kar natolcevala, da gre verjetno za požig, in celo sodnika vprašala ali misli, ALI je nezgoda ali požig…. Nobeden o njiju pojma nima o požarih ali vzrokih…. Ljuba duša pojdi enkrat iz studia na požar, boš vsaj videla kaj.
  2. Včeraj sem gledala tvslo, KJER PA jANŠA NATOLCUJE IN GOVORI O TEM POŽARU BLA, bla, ŠE PREZGODAJ GOVORITI O VZROKU, no POTEM PA SE LE ZJAJCA ( PO VOLITVAH SE NI), DA PA NE BODO KAR TAKO VERJELI, DA JE BILA NEZGODA….. IN BLUZENJE, UPOŠTEVATI, DA V fRANCIJI PRIKRIVAJO NAPADE V TEJ KATEDRALI IN DA JE VERJETNO ŠLO ZA NAPAD POSAMEZNIKA, KER kakšna organizacija bi se že pohvalila…..

  O BOG, kje si, daj pameti tej SDS preproščini in pošlji jih v tečaj za preiskovanje požarov….AMEN

  • Vrhovni sodnik

   Tebi je tudi bog ne more dati, v zvoniku in v zg. nad. ni bilo el. kablov, ki bi lahko zanetili požar, strela tudi dokazano ni udarila, edino če se je zvonik iz lesa oblečen v svinec, po par stoletjih samo vžgal, ker se mu je zdel svinec pretežak.

   • MSGA

    Ta itak ne piše zato, ker jo zanima resnica, pač pa zato, da jo skrije.

    • Vrhovni sodnik

     Saj mi je jasno in se v Sizifovo delo ne spravljam, itaq sem moral nekaj na to temo napisat, tko, kot je Dolfe svojo skupščino zažgal, me ne bi čudilo, da je Macron isto naredil.

     • Štalmajster

      No ja, ti še kar verjameš v pravljice o grdem Dolfeku in dobrih, nedolžnih ….. štrunfekih.

     • Dada

      Kot Janša, preganjavica ni preprosta stvar.

    • VERRZIFIKATOR

     Dadoje Dadič

     NOVI SLOG

     Novi slog se zadnji čas pojavlja,
     v slogu je ta slog dojenčka z dudo,
     dal umetnosti bi slog spodbudo,
     je dokaz, da se zaman postavlja.

     Novi slog v resnici ni novina,
     z novim le imenom se naslavlja,
     svoje šibke sile slog zapravlja,
     zdavnaj je presežen, zgodovina.

     Pred očmi ti v svojem slogu mala,
     rad bi preslepíl te, te zaslépil,
     besen je, da vse bi jih oslépil,
     ki spoznali so, da slog je šala.

     Novi slog prišel je, ni cinizem,
     cinično se sicer malce sliši,
     je umetnost to za slepe miši,
     pravijo pa slogu DADAIZEM.

   • Dada

    Tudi ti nimaš pojma o požarih, kakor velika većina, če ne 100 odstotkov komentatorjev. Zvonik je sekundarna zadeva…..
    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Vse ostalo je politični Janšizem.

    • JANEZ GUS

     Ti veleumnica,da ne bi slučajno.Vsi škofje so pred in med 2ww swarili pred zločinskim komunizmom z dokazi iz boljševistične Rusije.In kaj.Komunistična propaganda in teror sta naredila svoje.Isto počneš ti.Mi ti zdaj povemo ,kako je bilo in kako bo,če EU ne bo ukrepala ZDAJ,ne JUTRI.Take provokatorje,kot si ti pa takoj DANES utišat,da se zgodovina ne ponovi.

     • Dada

      PAPEŽ JE LETA 1933 DAL Hitlerju POSEBNO PRIZNANJE. Tako ga je cenil, da po 4 mil. skurjenih židov in Romov. ni rekel noč. 1945 so reševali naciste v Vatikanu so ponarejali rojstne za potne liste, da so Mengele, itd. Pavelič (NDH Jasenovac) šli mirno v Argentino. . To je seveda prav zate. Bedak. . Ti si en neznalec. A ne veš, da je cerkev že davno napovedala vojno vsem nevernikom, zato je v Evropi vladalo 400 let cerkvene inkvizicije… Tudi slov. Škof Mahnič je izjavil na začetku 20. stol. “cerkev vsem nevernikom napoveduje vojno” . To se ne sme ponoviti, ti samo bluziš v svoji politični zagnanosti v SDS: GLEDE POŽARA Počakaj na rezultat preiskave požara, budala. . Hitler je zažgal nemški Bundestag, da bi bili kriv i komunisti, enako so fašisti zažgal slov. kulturni dom v Trstu…. ŠE KAJ ???

     • JANEZ GUS

      Pehta,vsak zakaj ima svoj zato.

     • Dada

      Ko si že omenil 2. ww a še kaj rečeva na temo vojna v Sloveniji ????

     • JANEZ GUS

      Naprimer,da imajo največ zaslug za osamosvojitev Turnškovi zločinski pleničarji.

     • Dada

      Ha,ha,ha, smešno. Ne vem, kdo ima največ, ker so bili tu tudi Rusi,velesiila, ki je Hitlerja resno načela, povzročila največ izgub in zato so v Nemčiji že 1943 sami komentirali, da ne bodo zmagali. ….. Zavezniki so šele leto kasneje z D-day načeli Hitlerja v Franciji. Občudujem, da so partizani brez ustrezne opreme, ljudi, odšli v gozd in se uprli velesili. Imeli so res pogum. No, na Norveškem še sedaj zaničujejo ženske, ki so se sparile z nemškimi vojaki, veliko ji je imelo otroke, te otroke še posebej zaničujejo. Ženske so pač videle prave “može”.

   • Dada

    Sorry, bluziš. Zvonik je sekundarni požar….. Bila sem na “nekaj” požar, a ta je zame ” oddaljen, nič ne vem kaj je bilo, Predvsem, TAM ME NI BILO IN NIČ NE VEM.
    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.

  • MSGA

   Ko je Socialist Dolfe dal požgati Reichstag, so Socialisti za požig obtožili nekoga, ki s tem ni imel nič.

   Ko v Parizu pogori katedrala simbol krščanstva, se na portalu, ki edini v državi piše o namernem požigu, oglasi NORA Socialistka, ki kar naenkrat zna moliti k Bogu in pisati Amen. Poleg tega je pa še strokovnjakinja za požare.

   Iz Wikipedije:
   The term “Reichstag fire” has come to refer to false flag actions facilitated by an authority to promote their own interests through popular approval of retribution or retraction of civil rights.m

   • Luiggi

    Kaj pa tisti turni v New Yorku,al se kdo verjame,da sta se do tal podrla od tisth dveh frceplanov,ki je stiri petine goriva zgorelo od zunaj stavb.JAZ SEM DELAL VEC KOT POLOVICO ZIVLJENJA NA STRUCTURAL STEEL fabricating veliko zgradb,samo v eno zgradbo za Eastman Kodak,smo porabili 1400ton strukturalnega jekla.pol mi pa hocejo nekaj flancat.Ali se je kdo vprasal,kako to,da je vse skup odlicno na filmu,od prihoda roplanov pa do tal podrtih zgradbah (ena cez cesto se je sama sesedla)????Snemalne ekipe so bile montirane na strehi ene zgradbe ,na oni strani Hudson river.No ja,saj se ne splaca palamudit!!!

  • wert

   Tebi je nima kam dat, ker posoda pušča.

   • Dada

    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.
    Ti je sploh nimaš……. meni vsaj pušča, ha,ha,ha. Ti se pa hrani z Janšizmom, ker je izjavil, da je zanj vzrok požig,,,,,,,

  • hojladri

   Tale oseba je pa stručko za požare kaj pravite???

  • Franjo Trojner

   Zakaj se toliko sprenevedaš, saj za to res ni nobene potrebe, zapiši tako, kot čutiš in v stilu svojega levičarsjega prepričanja. Iztisni že enkrat iz sebe in zapiši, da te požig KATEDRALE v Franciji neizmerno veseli, ker sovražiš KRISTJANE/RKC. To tvoje natolcevanje, pisanje zgoraj je ponižujoče za zdrav razum in ne vzdrži nobene vsaj malo resne debate. Čuj, leva vlada doma in leve vlade v EU prikrivajo svojim državljanim podatke o kriminalnih dejanjih migrantov, mediji o tej tej temi ne smejo poročati ( upam, da si vsaj s tem seznanjana), te pa ti zdaj pričakuješ, da bo salonski levičar Macron svoji in tuji javnosti povedal resnico o požigu katedrale in s tem odpr PANDORINO SKRINJICO.

   • Dada

    Bluziš 200 na uro. Moram reči isto kot novinarka na nora24tv ali kot Janša. Bluzenje na temo migracije IN KER ni v Sloveniji posilstev, umorov( razen v LJ “ugrabitev avtobusa) kot je rekel Primc, posiljevalci, morilci, je treba dokazovati, da so vsi emigranti to kar trdi SDS, in kažejo, glejte, kar počnejo migranti….v Parizu.

    V januarju sem prijateljico seznanila s prijateljem duhovnikom, ker je imela nagnenje k veri in sedaj sodeluje v programu za krst itd., poučuje jo z otroci o osnovah krščanstva.

    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.

    Vse ostalo je politični JANŠIZEM. Vidim, da je Janši težko (in tebi), ker jim večine predsednikov držav v Evropi laže, razen Orban in pripadniki SDS in Fidesz. Paranoja na pohodu. KDO laže (o Janši piše bivša članicaSDS, odvetnica Ušaj).

    • Franjo Trojner

     Tisto

    • Franjo Trojner

     Voice of Europe poroča.
     Sodeč po statističnih podatkih, ki jih je objavil nemški zvezni urad kriminalistične policije, je veliko bolj verjetno, da bo Nemec postal žrtev kriminala, ki ga bo zakrivil migrant, kot pa obratno
     Preberite več: Nemčija v šoku: Samo v enem dnevu zaklali kar pet ljudi!
     Voice of Europe poroča, da je bilo v lanskem letu ubitih 230 Nemcev, kar je dvakrat toliko kot leta 2017. Število žrtev, ki so bile spolno napadene s strani migrantov, je naraslo na 3.260. Skoraj polovica (46.336 od 101.956) žrtev hudih kaznivih dejanj, ki so jih zakrivili tuji državljani, je bila Nemcev. Ta statistika predstavlja 19-odstotni porast v primerjavi z letom 2017.

  • Andrej

   Kaj se matraš, ko ne boš nikdar razumel? Cicibana vzemi, tam boš morda kaj razumel.

   • Dada

    Ti čitaj Cicibana in Harry-a Potterja. Jaz bom počakala rezultate preiskave o vzroku požara.
    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.o

  • janko

   TI rabiš pamet! Jasno je, da je cerkev požgal islamist! Merkla, Makaron in levi voditelji ter politiki v Evropi – so krivi VSEGA, vsega, vsega, kar je in bo jutri v Evropi. Nastradal bo pa kot vedno narod! Levičarstvo (komunizem, nacizem) je vzrok WW2, revščine v današnjih levih državah, jutrišnega kaosa v Evropi, izginjanja in siromašenja našega naroda… VSEGA, SAMO ONI!

  • Peter

   Malo te pohvalim, potem pa tole….ja, pa nič, ostani djubre do kraja, no.

  • JANEZ GUS

   Kar je do zdaj Janša natolceval,se je nakoncu vedno izkazalo za pravilno.Janša NI Šarec.

   • Dada

    Janša tudi laže, vprašaja odvetnico Ušaj…..Javno je napisal glede spodbujanja protestov s strani Janše, “”da bo izgledalo bolj spontano””. In zagrozila mu je s svojimi posnetki tel. pogovorov…. Kapish, sedaj je Janezek priden, tiho.

    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.
    Do tedaj pa pametni molčijo, o vzroku požara.

    • tohuvabohu

     A si ti Virantova tašča? Ime imaš pravo …

  • macon

   Resnica je očitno prekruta in se je bojite. V kaj se boste prebudili, če boste dojeli, da sistem zganja sistemski kriminal za koristi določenih posameznikov na vrhu piramide in se ne ustavi pred ničemer: tudi pred umori ne?

   Zaenkrat je več posrednih dokazov za podtaknjen požar kot ne, seveda pa ni nič dorečeno. Počakajmo pač.

   • Dada

    Sorry, sem bila na požarih in vem koliko pametnih firbcev se vedno najde in pametuje…
    Gre za to, da je treba počakati rezultat preiskave. Storilec naj se odkrije. Vseeno kdo je.
    Dotlej paJanša “igra na strune vernih “, čeprav ni veren. Hkrati je rekel, da ne bo verjel preiskavi, če bo vzrok delovna nesreča, ker zanj je vzrok “požig”…… To je JANŠIZEM.

    • macon

     Ne, to so izkušnje s postkomunisti. Seveda počakajmo na rezultate, paranoja je odveč.

    • tohuvabohu

     In kaj si počela na požarih? Špilala pametnega firbca, najbrž.
     Če bo preiskava pokazala, da je bil ogenj podtaknjen, to še ne zagotavlja odkritja storilca.
     In kako veš, prismoda, ali je JJ veren ali ne? Sicer pa tu ne gre za vero. Naša Gospa je kulturni spomenik Francije in simbol. Je pa gnusna laž, da je JJ rekel, da ne bo verjel preiskavi.
     Jaz sem mislil, da je janšizem, če “razdvajaš narod in poveličuješ domobranstvo”. Zdaj izvem, da je nekaj drugega, hehe.

     • Dada

      S seboj sem imela, električarje in druge strokovnjake, zelo kompleksno delo, da so ugotavjlajli vzroke… Kapish. Zato so to neslane šale, ti komentarji, ki so vsi po vrsti zbluzeni.
      Poglej si posnetek pogovora in potem reči. On je povedal, da verjame samo v požig, samo, da je rabil tri minute, da se je zjajcal. NI edini, Milan M. Zupančič isto na TV nora isto trdi o požigu, pa še ogleda ni bil opravljen. To je Janšizem, politično laganje. Če se bo izšlo SMO VEDELI, če se ne bo izšlo, NE VERJAMEMO. Gospa uŠAJ, ODVETNICA, JE JAVNO POVEDALA, DA jANŠA LAŽE…. IN DA IMA POSNETE POGOVORE, ZATO JE OD TAM DALJE jANŠA TIHO GLEDE Ušajeve. kAPISCH-

     • tohuvabohu

      A iz tega, da si na požarišče privlekla električarje in podobne profile, sledi, da so vsi komentarji zbluzeni? LOL.
      Priznam, da sem se zmotil. Nisi Dada Brejc, ker ona vseeno ni tako zmedena in primitivna, saj je urejala občinski časopis, za kar ti nimaš niti jezikovnih pogojev, da ostalih ne omenjam.

 • karpelec

  Naša lepa državica je polna lukenj in blodenj, torej en sam blodnjak poln gn.ja, zato stopicljamo korak naprej in dva koraka nazaj-v moderni dobi se gremo železnih prijemov-kako dolgo še?

 • AlojzZ

  Janez Janša: “Sedaj vemo, kdo je naročnik in organizator umora Janka Jamnika….

  Ampak imena pa ni in ni in ni.

 • Novakec1

  Sami ići na sodniških položajih, ne more bi drugač če je taglavn tu na ić

 • Franjo Trojner

  Primeri, Janša, Krkovič, Strehovec, Kangler in nazadnje še Novič so razkrili, da v našem sodstvu ni vse tako, kot bi v demokratični in pravni državi, družbi moralo biti.
  Balkanski bojevnik in primeri šerifa iz Ljubljane so to naše sodstvo potunkali do konca, da tista zelo pozna in zelo redka sojenja banksterjem niti ne omenjam. Nenazadnje je pravi škandal, da za 1 milijardo € opranega denarja v naši državni banki še nihče ni odgovarjal.
  Policijo, NPU, VSRS, SDT, notranjega ministra, pravosodno ministrco bo potrebno nasloviti vprašanje, zakaj naša pravna država tako zelo neuspešna in zakaj tako zelo drugačna, kot v ostalih starih članicah EU.
  To kar se dogaja v Sloveniji, z vladavino prava ja nima nič skupnega! Da ta naša država ne more biti pravna, že vsi ptički na vejah čivkajo in vedo tudi za vzrok zakaj je tako. Kot iz topa izstrelijo odgovor,: ” ker je država globoka, pravna nikoli ne more biti”!

  • pajot

   Če je umorjena žena,grejo detektivi najprej vrtat moža; če je pa obratno,pa ženo. Jamnikova soproga je bila zaposlena na KI,pa s Stephanom se je zlo dobr poznala. Torej?

   • Franjo Trojner

    Morda res, sam mislim, da je v odzadju prava mafija. Zadeve pri nas so na las podobne tistim v Italiji v letih 1970 -1988.

    • pajot

     Njeno vztrajanje pri krivdi Noviča mi je sumljivo. Posebej še,ker si je vzela odvetnika. Tudi zaposlena je bila v KI. In če že omenjaš mafijo,lahko,da je povezana z njo.

     • Franjo Trojner

      Naj razišče policija, če ne zna ali ne zmore naj prosi za pomoč, če ne sme, pa imamo v državi resen problem! Tudi afera pranja denarja v državni NLB imenovana irangate opozarja na težavo da policija ne zna, ne zmore ali ne sme opravljati svojih nalog v skladu določenih ji z zakonodajo, pol je tu še afera z banksterji, pa korupcija v zdravstvu, drugi tir itd.

   • wert

    In oglasila se je šele v obnovitvenem postopku. Njegovi starši so verjeli, kar jim je pokojni Jamnik govoril, ali je možno, da se o tako važni zadevi z ženo ne bi pogovarjal ? Če pa se res ni, potem pa je še bolj sumljivo in nadvse žalostno.

 • Matjaz Zitnik

  Kemijski institut zgleda, da zalaga ne samo Slovenije ampak, kar celo EU z drogami? Globoka drzava se pa financira iz tega, drugace si ne znam razlagati pritiska na sodstvo.

 • totex39

  Ljudje, ne smemo dopustiti, da bi bilo njegove kariere konec, kvečjemu je potrebno dokazati tej mafijozarski sodniški srenji, da je ravno on tisti, ki bi moral biti predsednik sodišča, da bi lahko nastavil svoj zdravi kader ne pa takega kot ga imamo sedaj.

  • janko

   Tako je!
   Ker sicer sledi konec njegove sodniške kariere v Sloveniji. Slovenski sodnikec si tako ne bi upal čmrkniti.

 • učko

  Jah, zdej je pa predsednik vrhovnega sodišča Pogačnik ZAHTEVAL (prosil) sodnika Radonjića, da poda pisno poročilo o pritiskih nanj v tem primeru. Potem pa se bo ustanovila preiskovalna komisija, ki bo pisne navedbe Radonjića raziskovala. In če se ugotovi, da so “pisne navedbe” Radonjića neresnične, potem bo pa hudič. Radonjić bo moral namreč konkretno navajati imena tistih, ki so nanj izvajali pritiske in načine kako so to počeli. To pa ne bo kar tako. Sedaj je samo povšalno nekaj jamrau, potem pa bo moral konkretno navajati in zagovarjati svoja stališča. To bo pa za Radonjića zelo zelo težak položaj. Jaz celo mislim, da bo epilog tega tak, da bo Radonjić na koncu izpadel “neverodostojen” in bo s tem dal potuho oziroma “negativen presedan” za vse nepravilnosti, ki so se dogajale na sodiščih in ki se še bodo dogajale na sodiščih!

  • Silos

   Vsa imena,ki jih bo navedel bi morala takoj priti v javnost,drugače bodo toliko časa
   obračali vroč krompir,da ga bo na koncu pojedel kar sam.
   Lahko gremo ob bok Severni Koreji

  • Janko Gedlicka

   Pogačnik je predsednik okrožnega, ne pa vrhovnega sodišča. Sicer pa tvoj scenarij pač ni neverjeten.

  • skrajna resnica

   Kučko, neverodostojna so jugoslovenska udbišča, torej je ta interna preiskava navadna farsa.
   Kdo je ogovarjal za:
   -izvensodne povojne umore
   -udbančno luknjo
   -prihvatizacijo
   -krivosojenje v zadevah Patrija in Kangler
   -farso balkanskih bojevnikov
   -zadevo Baričevič
   -pranje terorističnega denarja v NLB
   -zlorabo KPK za mehek državni udar
   -preplačila dvornim dobaviteljem v zdravstvu
   -40 mesecev nezakonitega pripora/zapora Noviča   Doslej so odgovarjali le akterji blizu SDS ali nasprotniki ugrabljene države:
   -težave z odvetniško zbornico Ušajeve in Matoza
   -suspenz tožilke Kotnik v zadevi Baričevič
   -izguba licence notarja Sikoška

   Verjetnost, da bo ta interna preiskava dala verodostojne rezultate je podobna kot da bi se Balkanski bojevniki samoovadili- v mafiji velja nenapisano pravilo omerte.

   Glede na sprevrženost udbosodja pričakujem da bodo v to neodvisno komisijo imenovani:
   -Masleša, zastopnik tepihovanja pravne države in sf.katorja temeljnih človekovih pravic
   -Furlan, zastopnik Spolitiziranega Državnega Tožilstva
   -Florjančič, zastopnik nelegitimnega sodstva
   -Bavcon, zastopnik revolucionarnega prava
   -Senica, zastopnik kriminalnih odvetnikov
   -Ajdič, zastopnik kriminalnih notarjev

   Zares neodvisna komisija je lahko sestavljena le iz tujih strokovnjakov z lustracijskimi izkušnjami (Nemci ali Poljaki). Vse ostalo je pesek v oči.

 • FORT WORTH

  POP ovce so vceraj objavile novico, da je Novic obsojen na 25 let, kot je bilo doloceno in tako se je pricakovalo.
  Tako bi se moralo koncati, pa se ni.
  Takoj zatem pa so objavili, da je oproscen, kar kaze na to, da dobivajo usmeritve od narocnikov…

  • Janko Gedlicka

   Žalostno je bilo gledati, kako ob vratih v neposredni bližini dr. Noviča stoji pravosodni policist – policistka. Mislim da je šlo za pripravljenost, da dr. Novič ne bi mogel ppbegniti, ko bi bil vnovič obsojen.

 • Štalmajster

  Eni tu čudno razumete izraz “deep state”.
  V razmislek:
  https://www.youtube.com/results?search_query=deep+state+brother+nathanael

 • JANEZ GUS

  Kako se zdaj kaj počuti Jamnikova žena.

  • pajot

   Prefrigana ženska. Odvetnika že ima. Kaj nam to pove?

   • JANEZ GUS

    Baje je teška materjalistka,da pride do cilja ni ovir.

    • pajot

     Naj jo malo povprašajo,kje se je nahajala v času Jamnikovega umora in kje je bil libanonec.

     • JANEZ GUS

      To naša udbo policija ne bo,ker ni članica sdesa.

 • Ehnaton

  Zgodba še ni doživela epiloga. Ta zna biti srhljiv. Zakaj je bilo očitano kaznivo dejanje Michela Stephena napeljevanja k umoru prof. dr. Janeza Plavca prekvalificirano v uboj. Ali tožilstvo ni bilo sposobno utemeljiti niti tega, da je šlo za poskus vzeti življenje na zahrbten način ( 116. čl KZ-1, 1. odst.). Malo morgen.

 • Vlado77

  Primer Novič je esmplarni primer pokvarjenosti našega sodstva in tožilstva. Verjetno bi lahko dali zraven še kakšen organ pregona. Ta sistem ne ščiti državljanov,ki spoštujejo zakone temveč je nevaren za mnoge državljane. Ker gre za ljudi v sodstvu in tožilstvu ,ki so ali iz prejšnjega sistema ali vzgojeni od ljudi prejšnjega sistema ( Bavcon in podobni) .Tako imamo tudi relativno mlade ,ki delujejo enako kot stari komunistično vzgojeni učitelji. Lustracija je potrebna- mnogi trdijo da ne. Ta primer pa to potrjuje. Vsa čast sodniki Radonjiću. Sodniku ,ki očitno nima slo korenin pa je zmogel , da pokaže s prstom na gnjilo sodtsvo in tožilstvo. Pri tem pa spravil na kocko svojo karijero. Še enkrat vsa čast. Žal pri tem linču sodelujejo še režimski mediji. Lustracija tudi tam. Gre za novinarje ,sodnike,tožilce ,ki večinoma delujejo po navodilu čeprav tako ne mislijo. Vendar jim je ljubi kruhek bolj pomemben kot načela. Človeku gre na bruhanje. Noviču so vzeli 5 let s mrcvarjenjem po sodišču. Zdaj me pa res zanima kaj se bo zgodilo s tem našim sitemom obračunavanja s nedolžnimi. A bodo sodniki,tožilci ob službe? Ali bo vse potihnilo in bo mo videli naslednjo žrtev še letos ali kmalu. Še nekaj je pri tem značilno. Tukaj ni levo usmerjenih temveč izključno desno. Novič član SDS, Kangler SLS, Janša SDS – samo najbolj odmevni

  • Štalmajster

   Sodna veja oblasti …… torej VEJA ….. instrument s katerim se upravlja (če misliš, da upravljajo dobri in pošteni – potem se globoko motiš). oz. da upravljajo z njimi al Kučan, Pahor, Šarec, še je pa zmota večja.
   Mediji ? “Slovenski”, “Hrvaški”, “Avstrijski”,….. so kontrolirani od lastnikov.
   https://www.youtube.com/results?search_query=who+owns+the+media

   Mogoče ti ta članek kaj namigne, ko že jamraš čez Janeza……. (še posebej ker je Dnevnik menda v lasti Styrie ??)
   https://www.dnevnik.si/1042591837

   To je enostavno princip delovanja …… nekaj narediš, potem to nekomu obesiš, mediji na dolgo in široko o tem, sodni mlini pa ……… meeljeejooo pooočaaaassssiiii …….. (v eni tuji knjigi, mislim da je: Ralph Epperson The Unseen Hand)
   Vzorec lahko najdeš po demoNkracijah, ki so vam nekaterim … še … za vzgled.
   Na primer, če že Drnovšek ni imel vpliva, potem si lahko le mislimo, kako je s temi cirkuškimi kreaturami, kot so Borči, Marjanček, Lenčica, Mirči, Karli,
   https://www.youtube.com/watch?v=S8PZSMbiVd4&feature=youtu.be&t=29

   • Vlado77

    Vsak ima lahko svoje poglede. Sam se s tvojimi ne strinjam, ker so nebuloze.

    • Štalmajster

     Če pa ti praviš da so ….. nebuloze…. Za vsak slučaj poglej, če se nisi s stolom zapeljal na ….. lajtngo. ;-)))

 • Miro Jereb

  Čestitam sodniku na pokončni drži, Četudi ga zrinejo iz sodniških vrst to ne bo poceni za krivosodje.. Sodnikova vest bo čista na dan pa bo prišla vsa rdeča GNOJNICA barab ki rovarijo iz ozadja. BRAVO SODNIK, držte se …podpiram vas.

 • JANEZ GUS

  Povabite sodnika na NOVO 24 TV. Pove naj vse te udbovsko murglske svinjarije,potem pa to spravit na EU sodišče.

 • JANEZ GUS

  Starši tega Jamnika so takoj ugotovili,da Novič ni morilec.Dobro poznajo ženo.

 • učko

  “Sodnik Radonjić s prstom pokazal na globoko državo … .” No, sedaj bo moral v poročilu točno pokazati na osebke in tudi opisati njihove “pritiske”. To pa ne bo kar tako lahko za njega. On bo proti mnogim drugim, ki bojo seveda vse zanikali, Radonjić pa dokazov tudi nima. Tako ga bodo nabili na kandelaber in z njim vse tiste, ki šimfajo čez to “naše udbovsko sodstvo” !

  • wert

   Ne bodi črnogled !
   Kaj še rabi pisat ? Jih mogoče sami ne poznajo ?
   Pogačnik je zanikal izsiljevanje.
   Spomnite se, kako je trdil, da je nekdo izmed odbora 2014 udaril z dežnikom višjo sodnico pred sodiščem !

  • JANEZ GUS

   Vrana vrani ne izkljuje oči,povedal pa je to,kar mnogi že dolgo vemo.Našel se bo pa še kakšen Zobec,ki mu poštenost več pomeni,kot pa tuljenje v udbo-murgelski rog.

 • učko

  Jah, tole je past, v katero se bodo ujeli vsi kritiki tega “našega” sodstva. Beri obrazložitev takoj spodaj !

 • Ryuk

  “Mi se zavzemamo za neodvisno sodstvo, v kolikor sodniki sodijo tako, kot jim mi rečemo.” (vsak lewakarski politik, kadarkoli)

 • Borut Stari

  Harij Furlan “čistilec”.

 • if

  Mojca Furlan – Rus, insinuacija: “Oprostilna sodba Noviča ni bila dosežena zaradi njegove nedolžnosti, temveč vnaprej dosežene odločitve, saj je bilo od vsega začetka jasno, da se bo končalo na tak način”.

  Iz izjave in dejstev je razumeti, da je izjava posledica nizkega IQ in vpreženosti v službo državnega kriminala.

 • Franjo Trojner

  Predsednik države g. Pahor kaj boste, kot predsednik države nemudoma naredili, da se zaščiti sodnik Radonjić, da se zaščiti vladavina prava in z njo demokracija v Sloveniji ???
  A boste, kot predsednik države STRAHOPETNO molčali ali javno zaščitili sodnika Radonjića, ki je javno izpostavil, da bo zaradi zagotovitve poštenega sojenja Noviču v kratkem sam tisti, ki ga bodo poskusili uničiti, njegova kariera pa je efektivno mrtva.
  Čudna smo mi demokratična država v kateri se SODNIK , ki POŠTENO sodil BOJI raznoraznih oblastnikov na oblasti, da ga bodo poizkušali uničiti, njegova kariera pa, da je efiktivno že mrtva.
  Ma to je na las podobno razmeram v EX YU in takrat smo živeli v totalitarnem komunističnem režimu, kaj je danes drugače? Prav bedno je spoznanje in razočaranje veliko, da kader, ki je v bivši totalitarni komunistični YU na veliko kršil človekove pravice in svoboščine to lahko prav tako na oblasti počne še danes.
  V naši demokraciji in vladavini prava gre marsikaj hudo narobe in to moramo v dobro demokracije, vladavine prava, naše države in državljanov tako ali drugače nujno spremeniti.

 • učko

  Eno tako povšalno šimfanje čez “namišljeno” globoko državo je brez veze. Tukaj, na tem primeru bo zadeva padla, ker Radonjić nima imen, ki bi pritiskala nanj. Vse skupaj bo to za Radonjića kompromitirajoče. Zobec se je se svojim obnašanjem in izjavami že tudi kompromitiral, spomnite se !

  • Common Sense

   Jaz pa mislim, da z relativiziranjem zadeve pravzaprav želiš ohraniti status quo. Očitno ti tako paše. To je tvoja pravica. A dejstvo, da je nek vrhovni sodnik (čeprav mu tega ne bi bilo treba) javno povedal, da je doživljal pritiske, bi moralo skrbeti tudi tebe. To namreč je precedens. Že samo to dejstvo je izjemno slabo. Tudi ti namreč nekoč lahko postaneš Milko Novič. Kako bi ti bilo to všeč?

   • učko

    Lej, jaz sem samo jezen na totalen diletantski pristop pri tej stvari, ki ponovno vodi do neuspeha in propada. Ravno zaradi tega ste desnuharji VEČNI LUZERJI, žal !!!

    • JANEZ GUS

     Hvala za take kominternovske misli.Zaradi vas in vaših levuharskih pokvarjenih dominantnih medijev,ker to solato rdečo moramo vsi plačevat,smo to kar smo. Upajmo zdaj na nove medije,da razjebejo to komunistično zimo.

     • učko

      Jah, kej druzga kot upanje ti ne preostane. Že vsi 30 let upamo na to, pa so se JaJo in ostali njegovi tepci posrali.

     • JANEZ GUS

      Ati mogoče veš,zakaj so tvojega JAJOTA zaprli.Lepo razloži,da te bomo vsi razumeli.

     • učko

      Vem! Zato, da so ga diskreditirali oziroma s tem diskreditirali vse, ki ga podpirajo in tudi vse, ki so proti vladajočemu režimu. Če bi ga pa hoteli kaznovati, potem bi bil v ječi bistveno dalj časa in to ne v “odprtem oddelku” pač pa malo v samici, malo pa med najhujšimi barabami, da bi jim žajfo pobiral !!!!

 • učko

  Udbo-mafija vse dela “strokovno”, taki kot Radonjić in ostali desnuharji pa zelo diletantsko, žal !

 • učko

  Izjava JaJota, da sedaj ve (njegovi vejo) kdo je naročil umor, je tud ena taka butalska, da ji ni para. In to od šefa opozicije. No, pa naj potem pove ime ali imena, ki so naročila umor. Saj pravi da ve, a ne?

 • Common Sense

  Lustracije pač ni bilo. Niti delne ne. Jaz moje (kmalu polnoletne) sinove učim, da komunizem je zlo (in zakaj je tako). A kot se meni zdi, je večina mladoletnikov apatičnih. Pojma nimajo kaj se dogaja, še manj kaj jih čaka, če bodo volili stranke, ki so trenutno na oblasti (vseh šest, a še posebno SD in Levica). Slabo obveščene mlade se da hitro nategniti s poceni a všečnimi parolami (kot npr. tista akcija s klimatskimi spremembami, ki je bila slabo prikrita politična agitacija stranke Levica). Mi, ki smo živeli v socializmu pa vemo kam to pelje. Da ne začnem naštevati od hiperinflacije do pomanjkanja banan, praška, čokolade, mesa, goriva, elektrike,…..In zato je naša dolžnost, da poučimo mlajše česa naj se varujejo.

 • milanček

  Zavedni Slovenci-ke, večkrat sem že napisal, da se bo morala naša Slovenija in zavedni del Slovencev enkrat za vselej rešiti te udbovske mafije pod taktirko uničevalca našega naroda, kućana ter jugo mafije s lopovom jankovićem! Kako to doseči, če ne drugače , pa z državljansko nepokorščino in namesto granitnih kock naj letijo metki! Dovolj je, gre za nas in naše bodoče rodove! DOL S KUĆANOVO SVINJARIJO!

 • šmentanamuha

  Glolboka gržava je torej dobila knock down. Zdaj mora dobiti še knock out. Kučanović zagotovo ni zadovoljen z izidom.

  • učko

   Jah, zgleda da imaš privide in halucinacije. Na tem primeru bo Udbo-mafija še kako zmagala. V bistvu imajo v rokah karte za “položenega valata”.

 • Miža

  Že to, kako je Matevž Krivic, ki ga ne morejo uvrstiti na desno, strokovno pravno “raztrgal” prvotni sodbi, dviga lase nad tem, kakšno nestrokovno delo poteka na naših sodiščih, ki povsem opušča vsa strokovna pravila, ko nekdo zaukaže in vrši pritisk, tega in tega morate obsoditi.
  “B. Eklatantna kršitev načela
  »in dubio pro reo« kot kršitev enega temeljnih načel zakonitega sojenja, ki
  zato ne pomeni le napačne ugotovitve dejanskega stanja, ampak tudi napačno
  uporabo materialnega prava – hkrati pa tudi kršitev zahteve po nepristranskosti
  sojenja.
  Vrhunec pa je pristranskost obeh sodišč pri presoji vseh možnih (razumnih)
  dvomov v dokazanost krivde dr. Noviča dosegla že po izrečeni prvostopni obsodbi
  in pred odločanjem o pritožbi, ko je postalo znano, da se je začel kazenski
  postopek zoper dr. Stephana (zaradi suma naročitve umora predstojnika oddelka v
  isti instituciji, katere direktor je bil umorjeni dr. Jamnik), in celo to, da
  je bil isti dr. Stephan med tistimi, ki so bili od policije na začetku raziskave
  umora dr. Jamnika povabljeni k odvzemu vzorcev streljanja, a je prav dr.
  Stephan kot edini med njimi to odklonil.Naravnost
  simptomatična (značilna) za izrazito pristranski in nezakonit odnos
  pritožbenega sodišča do vprašanja možnih dvomov, da bi umor dr. Jamnika lahko
  zagrešil tudi kdo drug, je argumentacija, s katero višje sodišče v točkah
  108-113 odreka dotedanjim ugotovitvam v kazenskem postopku zoper dr. Stephana
  kakršenkoli pomen pri sojenju dr. Noviču.”
  http://dosjemilkonovic.si/post/429595/matevz-krivic-pravno-mnenje-o-sodbi-visjega-sodisca-v-zadevi-milko-novic

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
  – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
  – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
  FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

  • Get Smart

   Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
   Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
   1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
   2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
   3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

 • xtc

  V SLO ni nobene “globoke” države amak udbo KPS–kučan mafija,Oba Pogačnik kot Furlan imata umazane roke prvi je mrtvo pijan razbil služeni avto,drugi je prikrival bratovo krajo iz zdravstvenehga sistema.
  Kaj torej se dogaja?
  Zanimivo je ,da je tožilstvo z nič dokazi hotelo še več kazni za Noviča,za Stephena pa kjuub dokazom zahteve niža,torej kaj je to?
  Po domače Stephen je del Kučanove udbomafije,ki ga ščiti na vse načine,Nović se je pa le tej preprosto zas** z nečim,ker pač sodnik ni želel po Kučan poti so se začela šikaniranja vendar resnica bo sleje kot preje na dnevu.
  In zelo verjetno je ,da je Jamnika počila UDBA druščina v spregi z Stephenom,Jamnikovo ženo in še kom.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!