Spet bi nam rad vladal: Janković je zadolžil Mercator in Ljubljano, zdaj bi še Slovenijo

Foto: STA.

Ljubljanski župan Zoran Janković je pred kratkim posredno napovedal svojo kandidaturo za predsednika vlade na naslednjih parlamentarnih volitvah, kar sta mu že omogočila režimska medija Mladina in Ona Plus (Časopisna hiša Delo), pričakujemo pa lahko še številne druge. Pravzaprav gre za identične piarovske intervjuje, saj se Jankovića pripravlja za Cerarjevega naslednika. Potem, ko mu je leta 2011 spodletelo, saj ljubljanski župan kljub zmagi ni uspel sestaviti vlade, bodo strici iz ozadja znova skušali izkoristiti slab slovenski kolektivni spomin, da zadržijo oblast v Sloveniji. Jankoviću bi se mandatarska vloga več kot očitno izplačala, saj bi se z vodenjem države, ki je dolžan več milijonov evrov, morebiti lahko izognil poplačilu vseh dolgov. Da gre za veliko nasprotje interesov, na svojem blogu o političnem zakulisju Slovenije piše Bojan Požar, ki navaja, da se ob vsem skupaj Janković slovenski javnosti še vedno predstavlja kot sposoben in odličen menedžer. Ker so mu slovenski, predvsem pa ljubljanski volivci, v preteklosti že večkrat nasedli, se znova lahko bojimo za usodo naše države.

Da Zoran Janković še zdaleč ni tako uspešen menedžer, za kakšnega se ima, kažejo tudi uradni podatki Finančne uprave RS (FURS), saj so podjetja družine Janković državi dolžna več milijonov evrov, razkriva požareport.si. Med velikimi davčnimi dolžniki Sloveniji so podjetja Electa, d. o. o., Electa Holding (obe podjetji državi dolgujeta med 300 tisoč in 500 tisoč evrov) in Electa Naložbe, d. o. o., ki finančni upravi po podatkih dolguje celo več milijonov evrov.

Požareport.si navaja, da so sedeži vseh treh podjetij družine Janković zraven Magistrata, to je na Mestnem trgu 8, uradno pa jih vodi Zoranov starejši sin, Damijan Janković. Zorana sicer formalno ni več med lastniki omenjenih podjetij, sta pa to tako starejši sin Damijan, kot tudi mlajši sin Jure Janković. “Da pa Zoran Janković s temi podjetji nima čisto nič več, pa so seveda pravljice za lahko noč in srečno,” še trdi Bojan Požar.

Si res želimo tako zadolžene Slovenije, kot je zadolžena Ljubljana?
Da so Jankovićeva podjetja državi dolžna denar, še zdaleč ni edina težava morebitne kandidature trenutnega ljubljanskega župana na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Zoran Janković je kritično zadolžil tudi Mestno občino Ljubljana (MOL). MOL je bil že leta 2011, ob predzadnjih parlamentarnih volitvah, ko je bila na slovensko politično sceno izstreljena Pozitivna Slovenija, zadolžena za 219 milijonov evrov, medtem ko je bil skupni dolg 211 slovenskih občin 836,7 milijona evrov.

Če so takrat v ljubljanskem odboru SDS opozarjali, da Ljubljana predstavlja manj kot osmino prebivalstva Slovenije, njen dolg pa več kot četrtino zadolžitve vseh občin, se do danes finančno stanje v prestolnici, sodeč po podatkih Finančne uprave RS, ni kaj bistveno popravilo.

Od začetka svojega županovanja leta 2006 je tako Janković za kar štirikrat povečal zadolženost MOL.

Zoranov Mercator: Od 30 milijonov evrov do 626 milijonov evrov dolga
Najbolj spektakularno kar se večanja dolgov tiče pa je bilo Jankovićevo predsednikovanje upravi Mercatorja, ki ga je tajkun vodil med letoma 1997 in 2005. Mercator je pod Jankovićem resda zrasel v največjega slovenskega trgovca, kar pa se je zgodilo s politično podporo in agresivno politiko prevzemanja drugih trgovcev, med katerimi najbolj izstopata prevzema ljubljanske Emone Merkur in nakelske trgovske družbe Živila. Finance so pred časom že pisale, da je moral v obdobju na prelomu tisočletja Mercator varuhu konkurence obljubiti zmanjšanje števila trgovin na posameznih območjih, kar je naredil tako, da je večino trgovin zaprl.

Zdaj pa pozor; vsi Jankovićevi prevzemi za časa vodenja Mercatorja so bili skoraj v celoti financirani s posojili, pri tem pa naj bi Janković veliko sredstev za prevzeme pridobil tudi iz prevzetih tarč. Uradni podatki kažejo, da je imel pred prihodom Jankovića na čelo Mercatorja leta 1997 trgovec 30 milijonov evrov dolgov, kar je znašalo 14 odstotkov vrednosti premoženja, ob Jankovićevem odhodu leta 2005 pa so dolgovi presegali 626 milijonov evrov in z njimi je bilo financiranega že 41 odstotkov celotnega premoženja. Zadnja posledica Jankovićevih poslov je bila prodaja Mercatorja hrvaškemu kupcu Agrokor, s čimer se je Slovenija dejansko odpovedala desetim odstotkom vrednosti slovenskega gospodarstva.

Slab spomin in naivnost Slovencev je znova karta stricev iz ozadja
Slovenija pa se očitno enega svojih najbolj problematičnih menedžerjev, ki so si svoje ime lažno gradili na račun s strani levice podprtih ugodnih finančnih posojil, še zlahka ne bo znebila. Zoran Janković namreč zdaj znova želi na čelo države, potem ko mu je to v prvem poskusu v začetku leta 2012 spodletelo. Kar ni presenečenje, saj se je še v času vodenja Mercatorja obnašal, kot da želi obvladovati celo Slovenijo.

Skrb vzbujajoče je predvsem to, da bi utegnili računi za nove dolgove (ki bi jih plačali davkoplačevalci) priti dolgo potem, ko bi se Janković že poslovil od mandatarskega položaja. Zato bodo prihodnje leto na volitvah slovenski volivci nosili največjo odgovornost doslej, da na najvplivnejši političen položaj v Sloveniji izvolijo človeka, ki bo ustvarjal lepšo prihodnost in ne “pufov”.

L. S.

 • AlojzZ

  Si res želimo tako zadolžene Slovenije, kot je zadolžena Ljubljana?

  Mogoče da. Ker ne vemo, kako je zadolžena Slovenija in kako je zadolžena Ljubljana.

  =====================================================================
  Misel Aleksandra Solženicina: »Sveti Avguštin je zapisal: ‘Kaj je država brez pravičnosti? Nič drugega kot roparska tolpa.’ Zdi se mi, da bi po petnajstih stoletjih le malo naših sodobnikov zanikalo očitno resničnost te sodbe.«

  • KIKI

   Naša Slovenija je vzorčna država za takšne cigane! pri nas se ne ugotavlja kriminala,
   pri nas se ne kaznuje kriminala, pri nas se kriminal vzpodbuja na vsakem koraku!
   Že otroka moraš hitro naučit, da ne bo nič imel, če ne bo sosedu vzel!!!

 • dule5

  kolko je požar zadolžen.

  • janez zorman

   Ali tudi Požar kandidira za mandatarja ? Ej, nisem vedel.

 • VERZIFIKATOR

  Zorro de Barrabias

  CINCAR OD SARAORCI

  Cincar, to je kramar po balkansko,
  Cincarji so čaršijo držali,
  v drži bizantinski trgovali,
  vladali nad rajo vso slovansko.

  Sami namreč so bili drugačni,
  neke vlaške korenine vlekli,
  se po grško, fino vsi oblekli,
  da bili sosedom bi privlaačni.

  Cincar-Marković in še kateri,
  ve se, kje nazadnje so končali,
  prvo Jugoslavijo prodali,
  Stojadinovići v dobri veri.

  »V dobri veri, kaj pa govoričiš?« –
  »V dobri, v veri čisto pravoverni,
  kramarski, prodani, brezobzirni
  če ne veš, na pamet pleteničiš.«

  »Zdaj razumem, to je pesem druga,
  z vero si, seveda, se pošalil,
  in resnico kruto s tem razgalil,
  da za Cincarji ostaja tuga.«

  V Saraorcih, varoši balkanski,
  eden štant postavi, kramarijo,
  zbobna hitro skupaj barabijo,
  nateguje dobri svet slovanski.

  Da Slovani čisti so naivci,
  se smeji, po cincarsko ko pravi,
  z lumpi svoje baže na zabavi
  in da vsi so prekomerni pivci.

  »Firmi rekel raje bom Mercator,
  ker Slovani padajo na tuje,
  kdor kot tujec čevlje si obuje,
  pristen zanje je, ne imitator.

  Sebi pa bom tokrat rekel Zorro,
  stripovski bom mehiški junak,
  da takoj ne bo poznal me vsak,
  bom kot Jud na glas prebiral toro.

  Tujec torej, čislan čez vse mere,
  bom zavladal tej slovanski raji,
  temeljil državo bom na kraji,
  padle bodo čisto vse ovire.«

  V Saraorcih sklene se kupčija,
  v kotu pa čepi hudič pritlehni,
  ves zahrbten, v akciji nenehni,
  mane roke si, ker bo norija.

  Ve, da zlahka žrtvoval bo Zorra,
  mu pobral nakradeno kupčijo,
  ko bo treba, frcnil barabijo,
  češ da to je nujno, da se mora.

  Cincar, tudi če ima denarja
  žepe polne, da se ven ne vidi,
  v svoji slepi veri ne sprevedi,
  da račun se dela brez krčmarja.

  Pa dobro jutro, amigos!

 • janez zorman

  Mafija si želi Jankovića na oblasti, saj bojo na ta način vsi povojni morilci in udbovci, brez kazni, prišli do extra penzij in visokih dodatkov za “zasluge”.

 • RATATA

  In lublanska čefurjad spajdašena s komunajzarskimi istospolniki izvolila bo predstavnika vseh slovenaca. Pa naj gre še z jordancem na eurosong nastopat.

 • Silka

  In spet bodo nekateri na dlaneh imeli imeli napisano zaporedno številko predsedniškega kandidata, da bodo vedeli koga naj volijo. Upam le da Slovence sreča pamet.

  • Vera

   Ne številke predsedniškega kandidata , ampak številko stranke od njegove liste . Saraorec želi biti premier , kot je sedaj Cerar .

 • von Rhein

  Priseljenec iz Srbije bi bil rad slovenski Caligula (glej sliko). V vlado bi tudi vrinil živali podobne Incitatusu, z razliko,da bi bili to osli in ne konj.

 • Fireblade

  Stari čefurkomunist, nesposoben, parazit, udbomafijaš.

  Kdaj bo zaprt zaradi Stžic? 10% provizije pobira po Lj., to vsi vedo pa se nič ne zgodi.

  • KIKI

   10-50% ( od vrste tveganja, moj brate!) In se nam reži …

 • Viktorh

  Ta je pravi.
  Potrebujemo kader z ustreznimi izkušnjami in REFERENCAMI.
  In ON jih ima in zelo rad deli z drugimi…

  • KIKI

   Upam, da je vse, kar si napisal v narekovajih !!!

 • Slovenec 33

  Tipičen primer “udbogospodarstvenika”, ki opleta s tujim po koprivah in je ljubljanske davkoplačevalce zadolžil za par generacij od Stožic do preplačanih mostov naprej. Ob tem je s svojim podpisom kot poturica omogočil, da je najbolj krvava, pedofilska, histerična in agresivna religija na slovenskih tleh dobila utrdbo in da bo pokvarjen kulturni profil slovenske krajine.
  Kako ga ni sram. Ali se mogoče spet pripravlja levuška procesija aktivistov in slovenceljnov pred magistrat, naj ja nadaljuje okupacijo slovenskih dežel.

 • Duhec

  Zakaj je na prostosti in sploh lahko kandidira, bojo vedeli policaji…

  • tohuvabohu

   Ne vem, če res vedo. Pred kakimi petimi leti je en policijski govorec na TV izda(vi)l, da imajo ovadbe pripravljene in jih bodo vložili v dveh tednih. Od takrat se ni zgodilo NIČ (razen tiste zgodbe iz Niša, kjer pa se Čobankoviću ni skrivil las). Trikrat lahko ugibaš, kdo je v ozadju.

   • sprehajalec

    Točno tako. En klic iz Magistrata, pa padejo vse ovadbe. Se spomnim levičarjev, kako so vriskali in piskali po forumih, ko je šel Ivan Janez na Dob. Yeeeees, so vpili in slavili, sedaj se pa še Zokija rešimo. ha, ha, ha…

    Še tista reva lekarnarka, ki jo je Zoki tresel je odnesla krajšo, Bog če ima sploh še službo. Pa tista napovedana ovadba iz tega naslova, ha, ha, nič ni več slišati.

    Tovarišijski socializem v polnem sijaju…

  • radames

   …in Duhec.

 • Olga

  Njegove račune naj plačajo tisti, ki ga podpirajo in volijo iz lastnega žepa! Človek, ki je dolžnik do države, ne bi smel NIKOLI kandidirati za javne funkcije!

 • antimur

  V kolikor bo ta balkanski mafijevec kandidiral, se bomo zbrali v Ljubljani vsi zavedni Slovenci in enkrat za vselej postavili na svoje mesto hudodelca Kučana in njegovo golazen, ki se nenehno vtikavajo v volitve in ostale kadrovske namestitve, z najslabšimi in najbolj pokvarjenimi rdečimi kreaturami peljejo Slovenijo v katasrofo (to kradljivo in lažnivo polpečeno barabo Jankovića pa najprej obsoditi za vrsto kriminala, katerih obtožnice so po predalih kučanističnih tožilcev), potem ga pa nagnati na ljubljanski grad, da bo lastnoročno obesil slovensko zastavo). Človek ne more verjeti, kako globoko smo že v gnoju, da si nekdo kot Janković sploh dovoli pomisliti, da bi kandidiral za premiera Slovenije.
  P.S.: Kučan in tvoja drhal, se vi sploh zavedate, kaj ste naredili iz Slovenije. Ne mislite, da bo to nekaznovano.

  • dež

   Ob dejstvu, da je Maslešin sin zaposlen pri Jankoviću, ne vidim sodišča, ki bi ga obsodilo.

   • Franc Šink

    Še tožilca ne, ki bi ga obtožil

 • montyamp

  OD UDBOPARTIJSKE TERORISTIČNE CELICE PRESTRAŠENI SLOVENCI ,
  bojkotirajo volitve , zaradi gnusa do balkanistanskega nasilja .
  Kidrić-kardeljanska nesnaga je Slovence prodala srboslaviji , zato je bilo pod Alpami vse krvavo , okrog 700 HUDIH JAM in to seveda —P—O— -V-O-J-N-I- .
  Tako kot so komunistični izdajalci delali takrat z življenji ljudi , tako dela danes solatarska familija , nasledniki , dediči in vajenci zločinskih morilcev , s prigaranim denarjem tistih , ki se še rodili niso .
  HAHA , VOLILNA UDELEŽBA ——3-7—— % na županskih volitvah .
  Smrdljivo čefursko gnezdo EMONA , je to postalo zaradi uničenega naroda , kateremu želodec obrne omemba murglosrbskega vajenca , privlečenega iz srbskega gnoja od žveplenega halbmadžara .

 • Novakec1

  A bo Mercator nazaj kupu in zmagu na volitvah?

  • MEFISTO

   Brez kurca, praviš?!

   Farmacevtka bo pričala proti tebi.

 • KIKI

  LJUBLJANSKA HIMNA

  Mi smo ciganu dovolili,
  da zajaha konje naše,
  po deželi naši lepi
  svoje pase še pajdaše!

  Mi smo, dragi moji krivi,
  da nas cigo izsiljuje,
  da za podle si sinove,
  velik kos dežele snuje!

  Mi smo krivi, moji dragi,
  da nas cigo nateguje,
  ko gradi vse te palače,
  da si kapital nasnuje…

  Za provizije bogate
  cigo krade kakor sraka
  tebi, meni, mili “brate”
  nikoli kazni ne dočaka!

  Ej, preljubi mi Slovenci,
  vrne naj nam konje naše,
  izženimo to barabo,
  naj se v Saraorcih pase!

  • Ana Job

   Čudovito Kiki!

  • Ana Job

   Super!

 • karpelec

  O Bog reši nas vsega hudega in naše pogube, ki nam preti, če se ne bomo streznili.

 • Lisjak

  Od kdaj imamo pri nas predsedniški sistem???

 • resnicaboli

  mali tajkun je videl da vlada še večji nesposobnež kot on.

 • althar

  Ne nasedajte trapastim provokacijam, Nova. Janković je politični mrtvec. Vladajoča udbomafija se ga je zaradi nesposobnosti in preočitne pokvarjenosti že lep čas nazaj odrekla, sicer se v medijih ne bi pojavljali članki o njegovih rabotah in čebinsko pravosodje ne bi ponovno začenjalo založenih sodnih postopkov proti njemu.

  Jankovića levica poriva na svetlo le za strelovod desnici, ko bo šlo zares, pa bo predstavila pravega kandidata, ki bo v primerjavi s tem krjavljem kajpak izgledal brezmadežno. Nekako slutim, da bo to Fajonova, zato se raje posvetite njej.

  • karpelec

   ….in bo še ena lutka na kučanovih vrvicah.

  • radames

   Imaš po svoje prav. Ampak, mene je resnično strah, če bo ta mafijc premier. Tudi zaradi države same. Širnemu svetu bomo pokazali, kakšen gnoj je Republika Slovenija.

 • Dolg

  Se dobr da so druge obcine glede na stevilo prebivalcev bolj zadovzene kot LJ ;)

 • luckyss

  Ta mafijaš pač ne more biiti predsednik države, ker se bodo tisti, ki se imenujejo “levičarji” ustrelili v koleno z migranti…In naš narod postaja sčasoma (zaradi situacije v svetu in predvsem Evropi
  ) tudi bolj realen…
  Torej tudi J.J ne bo več predsednik….Upam , da je skrajnostim končno odklenkalo in bo zmagal razum..

  • sprehajalec

   Je pravi vodja levice v Sloveniji. Zokane je pravzaprav odraz Slovenske levice in povezuje ter je garant kontinuitete preteklosti in sedanjosti.

   • KIKI

    sprehajalec, promiskuiteto, misliš, a njeee?

    • sprehajalec

     Kontinuiteto. Med prej in sedaj.

 • Olga

  Se bo tudi Kresalka vrnila v politiko sedaj, ko ima Senica finančne probleme? Bomo drzavljani res bankomat tatinskim politikom?

  • KIKI

   Kresalka se je s svojo kriminalno mamico in kriminalnim partnerjem
   pogreznila v “zlato ozadje” …..tam ždi in čaka na povelje, da Kućanu
   izpolni želje!

 • sprehajalec

  Zokane, Care. Ne daj se zlato.

  Ne bo odnehal, dokler bo migal. Če pride na oblast, bo njegov vzornik kralj Mswati III iz Swazilanda.

  Pa pravico prve noči bo uvedel za novo zaposlene Javne uslužbenke.

 • slosin

  Mogoče si pa Ljubljančani ne zaslužijo boljšega, kot je Srbijankovič…kakšen kralj, takšno ljudstvo, oz. bolje rečeno, kakšno ljudstvo, takšen kralj….

  • sprehajalec

   Tako je, na jugu so vedno imeli vladarje, ki so se jih bali in so bili bogati. Če se je slovenski direktor (pa se ni, za en primer vem) vozil s fičkotom, so zaposleni slavili, ta je pa naš, ta je pa dober in fajn.

   Če se je na jugu pripeljal s fičkotom, je bil največji bedak. Zato je imel najprej mercedesa.

   Zokane paše v Ljubljansko okolje, takšnega rabijo. Bogatega in samovšečnega.

   • antimur

    On ne paše nikamor, razen na Dob.

   • radames

    Prvi direktor cerkljanske Ete, Mervic, se je vozil s fičotom. Fabrika je odlično laufala, on se je pa še vedno vozil s fičotom.

  • KIKI

   Ljubljančani? Kdo so to? So to Ljubljanćanići?

  • Solo

   A potem si tudi Slovenija zasluži 75-letno jugo-komunistično okupacijo, pa stotisoč zverinsko pobitih, pa Kardelja, pa Mačka, pa Kidriča, pa Kučana, pa Cerarja, pa Bratuškovo, pa zdaj verjetno še Jankovića za predsednika vlade?
   S takšnim debilnim privoščljivim slovenceljskim naj-sosedu-crkne-krava “razmišljanjem”, bo cela Slovenija kmalu totalno izropana, balkanizirana in islamizirana.

  • Nata

   Hvala, no ?

 • Aron

  Z zadolženostjo imajo precej večji problem druge občine, Ljubljana svoje zadolževanje znižuje:
  http://siol.net/novice/slovenija/katere-slovenske-obcine-so-se-v-letu-2016-najbolj-zadolzevale-436637

  Glede na rast prihodkov, vlaganje v infrastrukturo in nasplošno vidno izboljšanje življenja v Ljubljani, boste morali najti drugega grešnega kozla.

  • sprehajalec

   En dvig telefona iz magistrata, pa siol.net objavi številke po naročilu….

   • Aron

    So se druge občine pritožile na objavo?

    • sprehajalec

     En dvig telefona iz Magistrata na občino, pa se nihče ne bo pritožil. Tako gre to v dogovornem družbenem sistemu.

  • antimur

   Če omenimo samo procent barabij, ki jih je ta kučanov mafijec povzročil, je več kot dovolj za doživljenski zapor. Podpornikom in pohodnikom na magistrat pa toliko, nikdar ne boste opravičili svojega gnusnega in podlega prosjačenja tega samopašneža za mandatarja. Za domoljubnega Slovenca je to ob domobranski zaprisegi okupatorjev, največja sramota, ki ne bo nikdar pozabljena.

   • Aron

    Se strinjam, da če se mu dokaže krivda, naj gre falot v zapor. S tem nimam problemov, ker nisem ideološko zaslepljen, za razliko od tebe, dragi antimur.

    • radames

     Ti nisi prav nič zaslepljen. Glede tega si že v redu. NE VEŠ PA, KAJ JE POŠTENJE!!!!!

  • KIKI

   Saj Beograde, mili grade tudi ni bil posebej zadolžen, Yugovina pa
   grozljivo! Prestolnice žerejo denar !

  • Nata

   Hm ? Ampak za vse to plačamo mi, ljubljančani . Prav vsak drekec – pekec nam zaračuna !

  • Jj

   Kako si drznes napisat kj takega na NOVI?

  • von Rhein

   Ali lahko napišeš v čem se je v Lublani življenje izboljšalo. V izboljšavo ne spadajo balkanske gostilne in redni koncerti pjevača sa juga.

   • Zoki

    Ocitno nisi iz LJ , da neves v cem se je izboljsalo zivljenje v LJ ;)

   • Aron

    Pridi kdaj na obisk Ljubljane, ti razkažem :)

   • radames

    Pusti tega ausglajzanega tipa, ki ne ve, da se v Ljubljani gradi zato, da Jankoviću in njegovi drhali polnimo žepe. Zaradi tega se gradi, ne pa zato, da se bo kvaliteta življenja izboljšala.

  • radames

   Ne gre samo za zadolženost. Janković je primer za lopova. Vzorčni primer. Za svoja lopovska tatinska dejanja še NIKOLI ni bil procesiran!! TO je glavni problem. Tudi pri tebi, ki spregledaš njegove lopovščine in na teh lopovščibah gradiš svoja priznanja.
   Ko ne bomo več imeli podobnih lopovov, ki zagovarjajo Jankovića, bo v Ljubljani in Sloveniji zares lepo.
   Zdaj pa vzemi luč in išči svoje poštenje!!!!

 • rubec

  Ali pri njegovi bajti denar jejo?

  • karpelec

   Včasih za priboljšek poleg kremšnite, drugače ne zdrkne.

  • KIKI

   Ne , Rubec, pri njih ga žrejo!

   • rubec

    Zgleda že tako. Verjetno imajo čez dan tudi še po dve malici.

  • mona lisa

   Bedaki ljubljanski pa ga kar naprej volijo.

   • Solo

    Ne volijo ga “ljubljanski bedaki”, ampak načrtno priseljeni ćefurski imigranti, ki tvorijo že vsaj tretjino prebivalcev prestolnice. Tako kot londonskega islamskega župana niso izvolili londonski Angleži, ampak priseljeni islamski imigranti. Kapiš?
    Problem je predvsem masovna imigracija, ki jo levaki sistematično izvajajo, zato da izpodrinejo in zamenjajo avtohtone prebivalce. Seveda pa je nekaj tudi topoumnih in opranoglavih domačih bedakov, ki nasedajo levičarski propagandi.

    • Nata

     + + + + + + +

   • Borut Stari

    Zaslepljeni z: “Ideja moja,denar vaš”.

 • Solo

  Ko je slovenski tlačan dolžan DURS-u 200 eur, mu zarubijo stanovanje in ga prodajo na dražbi.
  Ko je srbski mafiozo, okupator, balkanizator in islamizator Ljubljane dolžan DURS-u milijone, mu dajo za nagrado (še eno) priložnost, da poleg Ljubljane izropa in uniči še celotno Slovenijo.

  • sprehajalec
   • Nata

    + + + + + + + No tale je že bila zelo popularna ! In bo zopet !

  • Nata

   + + + ++ + + + + + + + in, če se ne bo zbudil še tisti neodločen del volivcev, nam bo vladal mafiozo s svojimi podrepniki. Teh je pa veliko !!

  • Ana Job

   Dokler nam bo Balkan vladal bo tako! Ko bo Slovenija v slovenskih rokah bo pa druga muzika pela! Ne bomo se dali zlahka!

 • mona lisa

  Ta Jankovič bi moral že zdavnaj gnit v zaporu premoženje pa mu biti odvzeto kot še mnogim. No tako bi bilo v pravni državi kar Slovenija že zdavnaj ni.

  • Borut Stari

   In nikoli ni bila.

   • Iza Demos

    In tudi ne bo dokler se ne znebimo prav vseh, ampak res prav vseh, ki sedijo v vseh treh vejah oblasti in še dejavnih tetk in stricev in lobistov.
    To pa je misija nemogoče.

 • totex39

  Jankovića sedaj sploh ne bi smeli omenjati, kajti s tem mu spet raste večja možnost, da si pridobi tisto, kar mu je že ušlo.

 • PLavi-mil

  Brez panike, saj ne zna šteti do 46.

  • tohuvabohu

   Še do 43 ne zna, siromak.

 • RATATA

  A Ropovga Toneta pa ne bo noben za jajca grabu, ko je tegale muzla nastavu?

 • Borut Stari

  Janković se zanaša na podporo tistega dela državljanov, ki tvorijo razliko od tiste Agropopove in Destovnikove “Samo milijon nas je”.
  https://sl.wikisource.org/wiki/Slovenska_pesem_(Karel_Destovnik)
  https://www.youtube.com/watch?v=XgRZ10o_KDI

 • Peter

  Člouk pač zna, de…no.

  • radames

   Jest se čist strinjam, da zna NA TVOJ RAČUN!!!!! Moje finance pa ti s svojimi izjavami pusti pri miru. Ne se tako pritlehno zajebavat!!!!

   • Peter

    Ja, temu res lahko rečeš pritlehno zajebavanje, no.

    Kaj pa je potem dejstvo, da ga res nameravajo ustoličiti, no?

 • Peter

  Se že kaj ve, kdaj bo procesija “od Fužina i Štepanjskog do Rotouža po kulenima za novog precednika”, no?

 • radames

  Janković je Slovenijo ŽE zadolžil. Že kar pred časom!
  Sicer pa! Janković NE SME biti slovenski premier. Vsak Slovenec je DOLŽAN, da se temu manevru upre! Treba bo organizirat demonstracije. Slovenija je naša država, ne Jankovićeva ali srbska!!!!!
  Pripravljajmo se! On NE SME biti predsednik slovenske vlade!!!!!

  • pajot

   Pa ne tko tolčt po solatarju. Nam bo v Srbijo spizdu,kaj bomo pa pol?

   • RATATA

    Sej bo dva svoja poba tu pustu.

   • radames

    Zame je Janković zelo hud problem. Prvo so žalitve Slovencev, da je župan glavnega mesta države. Drugo je to, da se ljudje sploh ne zavedajo, kako so žaljeni, ker je tak lopov in mafijc sploh v politiki.Tak človek sodi za rešetke. In v zvezi s tem je naslednja žalitev ljudi v Sloveniji. Za svoja nešteta kriminalna dejanja sploh še ni bil sojen. Spisi se založijo nekje v Postojni.
    Slovenci sploh nismo ponosni ljudje.Janković na volitvah ne bi smel dobiti niti
    par procentov glasov, dobi jih pa toliko, da “zmaga” na tržiški način. Stranko mu ustanovi ozadna politična mafija, volitve dobi z goljufijo. Jebenti, a smo mi res tako nori, da nas imajo za norca? Ni nobenega, ki bi Jankoviću naredil konec?

    • RATATA

     Ne le, da pri Slovencih ni več ponosa, celo moralne razsodnosti ni več!
     Vse to bo najprej potrebno povrniti in šele potem so možne spremembe na normalnost!

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + +

 • xtc

  Vnormalni državi se človek kot je Jankovič nebi mogel niti pojaviti na volitvah;kup ovadb in še davčni dolžnik;kot tudi negovi ožji sorodniki;plus tega ga utegne udariti še Afera Lekarne in to iz Bruslja:;ki pa bi mu utegnila močno škodovati;saj bi morala Ljubljana za kazni in vrnitev nezakonito pridobljene državne pomoči inostalega odšteti okrog sto miljonov EUR:

  • Primoz Papez

   Koliko ovad ima pa Jansa.sory z reklamami so sle v kos tako da je zastaralo…
   noben zupan v Ljubljani ni naredil toliko kot Jankovic pa so se vsi zadolzili..
   Zadolzili so se pa manj zato ker so manj naredili pa vec pokradli…

   • RATATA

    nič ne napreduješ.
    Še vedno si enak butl.

    • tohuvabohu

     Ampak danes je premagal samega sebe …

    • Primoz Papez

     Ti pa buksel beli…

   • Hribouc

    Idoti vseh ciganskih dežela združite se!

    • von Rhein

     Temu tepcu napiši “udružite se”,da bo sploh razumel.

     • Hribouc

      Neću.Baš neću.
      Naj veliki nepismeni računalničar in upravljalec veš mašina grunta sam!

      Ej, kaj praviš , kako bi zgledalo, da bi Opština Lublana na spletni strani najlepšejšega mjesta na svijetu zapisala, da ima župana ,ki:

      – ne dovoli, da z gradu visi državna zastava in, da ostane pri tem živ in cel
      – da ne zna niti zakurblati računalnika, kaj šele pisati po njem
      – da loči kompjuter od veš mašine v 2 sekundah
      – ki prekupčuje po črnoborzijansko in leta se mu ne zgodi čisto nič
      – da je glavni sprejemni ženski kadrovnik lekarniških dejavnosti po principih
      srednjeveškega turškosrbijanskega original haraća
      – da zagoni 500Mio Eur v črno luknjo in še županuje

      Da ga čaka lepa bodočnost, ko bo ščipal karte za žičaru za Lublanski grad.
      Eto – tako, neću, da mu pišem, kao, neka se udružuje, to mu sleduje.

    • Primoz Papez

     Ali ustanavljaš novo stranko??

   • Nata

    kdo pa je kriv, da je zastaralo ??

    • Primoz Papez

     Ja kdo neki Janez ki meče pozive na sodišče z reklamami v smeti

     • Nata

      Malo pozno odgovarjam, pa saj je vseeno.Mislim, da se pozive za sodišče ne da kar tako metati v koš za smeti. Menda so ti ga dolžni vročiti osebno.

      Ampak ob tvojih komentarjih mi nekaj drugega pride na misel.
      Pljuvaš, žališ komentatorje, a obenem kar naprej omenjaš Janšo ! Mu delaš reklamo ?
      Temo Patria so že vsi levi mediji opustili. Čim manj jo omenjajo, bolje je za njih. Saj so jo sedaj varno spravili za vse večne čase. Privlekli jo bodo zopet na dan, ko se drugega ne bodo spomnili.

   • Karmen

    Se motiš, je bil v vseh sodbah oproščen, ker mu niso mogli ničesar dokazati.

    • Primoz Papez

     Ker so vse zadaeve zastarale…
     Je založil poziv na sodišče…

     • Karmen

      Dobro preberi – je bil oproščen. Pameten človek iz tega preber in vidi, da je Janša na sodišče prišel, na sojenju je bil prisoten, na koncu ga je sodišče oprostilo, ker tožilstvo ni imelo dokazov za očitana mu dejanja.
      Ne opletaj z jezikom tako, kot krava z repom.

 • Primoz Papez

  Jankovica za predcednika da pocisti to belo golazen…..

 • Hribouc

  Ubogi, ki volite barabe, lažnivce, tatove, nategovalce, fukfehtarje, multiseksualce, nesposobneže, koritarje, uživače na tujih plečih, jebače in kreditojemalce brez limitov.
  Že par let vam pišejo in govore, da poračun vedno pride in vam govore, da se ne more iziti.
  Vi jih pa še kar naprej volite-čeprav imate nadrugačno izbiro, pa je nočete videti.
  Nočete je videti in slišati in na jetra vam gre, ker vam sproti toči čisto vino in vam pove kolika je cena.

  Mi, malo drugačni, čakamo.
  Nimamo izbire, čakamo.
  Potem bomo plačevali skupaj z vami.
  Z užitkom, samo, da vidimo, da ste prišli do lastnega Konca.
  Da se lahko pogledate še v lastno rit!
  Ker niste hoteli zijati v svojo pokvarjeno sliko v lastnem ogledalu.
  Ne morete ubežati.
  BRANJE RAČUNOV BO JAVNO, TAKO, DA BO ZEBLO.

  • Nata

   + + + + + + + + + +

 • Ana Job

  Kako bo pa ta Balkanec vodil državo, če še svojih privatnih firm, ne zna vodit? V Mercatorju je pa itak kradel in si v hotelske sobe naročal mlade in luštne prodajalke. Ogaben, star, grd perverznež! Zdaj bi se rad pa še države lotil!

  • Anton

   menda so tudi tist novi “oslovski most” čez Ljublajnco Ljubljančani krepko preplačali, kajpak del provizije je šel kot vedno v šerifove žepe.

   • Ana Job

    V šerifove žepe gre provizija vedno. V Ljubljani naj bi obstajal rek:,, če ne dobiš službe k Jankoviću pojdi fehtat,vzame pa provizijo.,,

 • Anton

  tak menedžer bi bil tudi jaz. Res moraš imeti visok iq da za dosego predvsem svojih ciljev, najamljaš kredite, katere nato plačujej ostali.
  vprašanje, kaj je s Stožicami, kot vem so še sedaj na pol zgrajene, kje so trgovine, katere je šerif iz Ljubljane obljubljal.

  • radames

   Najlepše bi ti odgovoril forumski specialist za Jankovića, tovariš @Aron.

  • Nata

   + + + + + + + + +

 • RATATA

  V podporo Jankovićevi kandidaturi so se na MOL zbrali:
  predsednik uprave BTC Jože Mermal,
  predsednik uprave Mercatorja [MELR 155,10 -4,26%] Žiga Debeljak,
  oče Mercatorja Miran Goslar,
  grafični oblikovalec Ranko Novak,
  strokovni direktor Pediatrične klinike v Ljubljani Rajko Kenda,
  oblikovalec Igor Arih,
  prvi predsednik Republike Slovenije Milan Kučan,
  predsednik zveze borcev Janez Stanovnik,
  pisec slovenske ustave France Bučar,
  ekonomist Jože Mencinger,
  političarka Mateja Kožuh Novak,
  metliška županja Renata Brunskole,
  režiser in igralec Branko Djurič Đuro,
  pisatelj Matjaž Kmecl,
  pevca Magnifico in
  Zoran Predin,
  skladatelj Mojmir Sepe,
  umetnica Jerca Mrzel,
  veslač Iztok Čop,
  pisateljica in pesnica Svetlana Makarovič
  in bivša županja Ljubljane Ana Nuša Kerševan.

  • Ana Job

   En bolj rdeč od drugega. To je bolj podobno nekdanjemu partijskemu zasedanju. Manjkajo še Zemljarič, bednik Möderndorfer in ene par Jankovićevih priležnic. Polovica prisotnih je že dementnih in ne morejo jasno razmišljat.

   • tomven

    Ej Ančika, kahlar modelndolfe ima težko kako priležnico; raje sam kak prileže…

    • RATATA

     Z rokami je dobr, nastavt pa tut zna.

     • karpelec

      Kako pa to veš?

     • RATATA

      Zdelo se mi je, da to paše v kontekst. A morda ne?
      Posnetkov pa res ne bomo izmenjevali tule.

   • RATATA

    Ko bo pa kandidiral zdaj, bo pa v podporo dobil še cel regiment cmerarjevih kalibrov po vsej Sloveniji in vse ravnatlce lublanskih vrtcev.

   • KIKI

    Pa na Hribarco nikar ne pozabi,
    ona je večna, med njimi je srečna;
    med rdečimi brati je treba nabrati
    za zadnjo postajo, za mašo prebrano….

   • mannuro

    nekak tako, edino pri diagnozi si mimo vsekala. Jeble jih kratkoročni spomin… predvsem na lumparije, ki so jih naredli.

  • Nata

   + + + + + + + + ne smemo pozabiti !!!

  • KIKI

   Poglejte, kakšno možnost smo imeli, ko so se tile zgoraj navedeni
   eden poleg drugega v pušeljcu nastavljali fotografu!
   “O, da mi je neko tada dao puškomitraljez…”
   Lukenj in jam (Jankovićevih) pa je po Ljubljani kar nekaj, a njee!,, tako, da
   z odstranitvijo kadavrov ne bi bil problem ! Itak!

   • RATATA

    Kako grdo govorite gospa Kiki, pa tako lepo ime imate, tako sladko. Tega pa res ne bi pričakoval iz vaših bonbonskih ustec.

  • karpelec

   Naštel si pušeljc slov. rožic, ta bo tokrat drgačen in imel bo trakec s posvetilom ” če kdo manjka, ga nadomestite s še bolj gorečim.”

 • tomven

  Zvitun zokun bi Solatarjat Ljubljana rad zdaj zamenjal za opankarjat Slovenija… Ljudje božji, pa ste toliko pri sebi, da končno spregledate, kaj ima ta galiptar za bregom, in volite nekoga, ki bo to ustavil??? Vam res ni jasno, da nas bodo tile “gospodarstveniki” uniči, pokradli in naredili iz nas siromake?

 • Peter

  Jurćak bo pa Ministar za parker place, hihihi, no.

  • karpelec

   Keš je keš, se mu ne gleda v zobe.

 • željudin

  gradonačelnik zoran jankovič je po dolgem času prebral še eno knjigo. gre za učbenik z naslovom Poštevanka do 45 za prvi razred posebne šole

  • Peter

   Upam, da snovi še ni čisto obvladal, no…

 • Peter

  In blagajnićarke na MOLu boju spet mal jukale, ko bu šef išo u novu službu, na Šubaševićevu 4 u Lublan, de…

 • Goran Fatovic

  Upam, da mu rata.Slovenistan se bo potopil pod gnojnico in imeli bomo državljansko vojno.Samo ovce ne bodo več pušile OF ipd. Slovenci bi premagali slovenistance in ,kot zmagovalci imeli odprto pot za higieno……

  • RATATA

   Iz Globokega potegnjeno tole. Ali iz Dubokog.

   • Goran Fatovic

    Verjamem,da si v srcu dober, ampak si pa butast, da kričijo. Sorry.

    • RATATA

     Pometam pa dobro, me vsi hvaljo. Pa brente nosim na trgatvi. Roštil obvladam tudi. In drve zlagam u linijo.
     Aja, pa še gnar mam, pa velik babnc.

     • karpelec

      A imaš harem?

     • RATATA

      Haram, ja kaj pa druzga.

     • karpelec

      Če ti haraš, potem pa v tvojem jakuziju ne rabiš depilatorjev?

     • RATATA

      Ventilatorje sam poleti rabam, ko je vroč-e.

     • Goran Fatovic

      bravo

 • baubau

  Tisti,ki ga volite,si ga za kazen tudi zaslužite!

  • Peter

   Problem je , ker ga mormo prenašat tud tisti, k ga ne volmo, no…
   Sejjresdkradeampakjevelikzalublanonaredu…se boč pač spremenil u:
   Sejjresdkradeampakjevelikzasluvenijonaredu.

   Morala pa sedi v kotu in ji ni nič več jasno, no…

  • KIKI

   Že, že, plačujemo pa ga tudi tisti, ki ga nikoli nismo volili!

   • Zgornji

    TOČN TKOOOOO !!! ! !!!

 • Goran Fatovic

  Zmeraj govorim : če bi vsak samomorilec v Sloveniji vzel s seboj korumpiranga politika, ..kam bi prišli..HEAVEN

 • Karmen

  S tujim k….. je lahko opletat po koprivah.

  • Zgornji

   … z tujim lulčkom .

   • Karmen

    Pravilno.

 • Anton

  sicer pa kaj se čmo sekirat , pripravlja se teš 6 verzija 2(tir2), katerega bomo državljani, kot tudi prvega krepko plačali iz svojega žepa.Vse za elito(beri forum 21), da bodo NAŠI siti, četudi ves preostali narod crkne na račun njih.

  • Nata

   + + + + + + + + +

 • željudin

  v vsaki normalni državi bi se tiste nerazumnike, ki so luzerja podprli, vse od kučana pa do grdoglede makarovićke, povprašalo po zdravju…zoki je luzer na kvadrat, edini ki niti vlade ni bil sposoben sestaviti, in luzerji so tisti, ki so svoj ugled zastavili zanj…in luzer bi se moral osramočen umakniti za vse čase, ne pa da se nam spet nastavlja in se prodaja kot uspešen manager.

  • RATATA

   In osramočeni podporniki bi se morali umakniti z njim.

  • Primoz Papez

   Vlade tudi Jansa ce zmaga ne bo mogel sestavit ..bolje Zoran kot Janez vsaj ne bomo postavljali domobranskih spomenikov…

   • Nata

    Hi……hi………bomo pa Ruske. Za te boš tudi ti colal !

 • Primoz Papez

  Ali se Sds-ju že tresejo hlače?????

  • Franc Šink

   Povej še vzrok

   • Primoz Papez

    Mogoče so viktori že zasedeni da bo Janez plesal počasno kolo po porazu??

 • Simonmarini

  Če vemo, da od leta 1918 padamo na balkanske fore, potem je Janković logična posledica.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ŽAAAL :-(

 • Hun

  ovaj bi i svojo mater prodo

 • Hribouc

  Naslednje volitve.
  Plakat.
  ZOKI DELA.
  Kje?
  NA DOBU, V DOLINI ČRNIH VRANOV.
  Kaj dela Zoki?
  TOLČE ŠODER.

 • Make SLO great again

  Nemogoče. Zmagal bo Janša. 100%.

 • APMMB

  Očitno najboljši gospodarstvenik, ekonomist in čuteč humanist in športni funkcionar, ne vidi več izzivov županovanja v najlepšem srbskem mestu na svetu, zato se ponovno spogleduje z vladanjem Sloveniji.
  Kar nekaj prednosti bi pri tem imel, zato razumem njegov interes.
  Najprej bi prišel do bistveno večjega korita, kot ga predstavlja srbska Ljubljana. S tem bi si opomogel, pred vsem fiančno, saj propad njegovih uspešno zasranih firm ni bil brez posledic in se kot pri repatici vlečejo za nimi terjatve. Pred vsem nevaren je repi, ki ga lovi DURS.
  Položaj župana najlepšega srbskega mesta na svetu postaja vsak dan bolj tvegan, saj to mestece vse bolj tone v dolgovih in sanacij ni videti. Državne kase so vse bolj prazne in ne morejo več napajati balkanskega bojevnika tako obilno, kot so to počele pred leti.
  Politični vrh Republike slovenske u ilegali, pa je verjetno ocenil, da je dotok čiriličnih previvalcev v Sloveijo zadosten, da lahko ustoličijo svojega srbskega predsenika vlade in s tem zagotovijo popolno enakpravnost ubogim priseljencem s tem, da jim omogočijo sprejemanje zakonov v slovenskem parlamentu v njihovem maternem jeziku in jin ne bo potrebno lomiti jezika, ko se bodo borili za pravice zatiranih.

 • Nata

  Jaz tega slabega spomina in naivnosti Slovencev ne razumem.To ni pravi izraz !

  Prevladuje preračunljivost ! Od koga neki smo se to naučili ?
  Prešao sam ga…………..došao sam zaradit…………..
  Dajte no. Slabi vzgledi vlečejo, ne dobri !
  In, ja ! Drugo leto bo samo na nas tista velika odgovornost. Kaj pravzaprav hočemo.

 • Vlado77

  Več je potrebno objavljati o njegovih rabotah. Povsod po svetu velja nek kolektivni izbris spomina. Enostavno tisto kar se je zgodilo nekaj mesecev nazaj ali leto ni več v spominu množice. Demokracija ni ravno idealna. Vidimo , da se pripravlja medijski vzpon tipa ,ki nikakor ne bi smel biti niti župan. Kljub temu , da je povsod gradil na dolgovih ,ki smo jih na koncu plačevali mi vsi – ne samo naivni Ljubljančani. Naravno nesprejemljivo je , da troši denar vseh in se potem hvali kot uspešen župan, direktor ali bog ne daj premier. Mene Stožice ne zanimajo in nikoli nisem bil tam in tudi ne bom pa bom vseeno plačeval za to njegovo neumnost.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!

 • trobenta

  Verjetno, ker sodišče je že pozabilo na njega….

 • Jure Šiftar

  janković je POSILJEVALEC in KRIMINALEC !!!!!!!!!!!!!!!

  • Hribouc

   On DELA !
   Zoki dela!
   Plakati za prihodnje volitve:
   ZOKI STVARA ČUDA!
   Stvara ćuda od tucanja kamenja v dolini črnih vranov na Dobu kod Lublane.

  • Zgornji

   Bi se kar strinjal …

 • Beli Sneg

  Tako kot je eden od komentatorjev napisal. Osredotočite se na Fajonko, ki je všečna na besedah, nesposobna pa totalno. Ona bo njihova napihljiva lutka za prihodnje volitve. In kako je ta deklina prilezla od presstitutke do političarke. Da vas spomnim: v času ko je JJ vodil evropsko skupnost, prvi iz SLO, to kar zdaj opravlja Junker, je ta presstitutka zelo skopo in brez pohval poročala iz Bruslja. Za nagrado si je prislužila poslansko mesto v SD. In kaj jo na lestvice prirejenih anket uvršča na drugo mesto, takoj za Pahorjem? Kaj neki kot pa želja po ustoličenju nje na premiersko mesto. Kvalifikacije pa nulte. Kaj neki je do sedaj ona dobrega naredila za Slovenijo? Naj mi kdo napiše. Vzroci se ponavljajo, tako kot brezvezni Potočnik, ki je stalno zasedal drugo mesto, za Slovenijo ni naredil nič, zase pa doživljensko poskrbel z EU komisarsko plačo, pa penzijon bo tudi odličen, par tisoč EUR.

 • Diagnostik

  Velike projekte se vedno financira s krediti, kdo pa ima danes 200 miljonov v žepu? Drugače bi še vedno živeli v lesenih kolibah, in se vozili z lojtrniki.

  • Beli Sneg

   Zato opanković, ki je v SLO prišel s culo na rami, ne živi v leseni kolibi ampak ima kar prekrasno vilo, pa tudi za svoja sinova je poskrbel da nista v lesenih hiškah. Da pa o krakšnih lojtrnikih govoriš, ko pa se vozi z mercedesi in bmwji. Krediti s katerimi ga financirate Ljubljančani so mu kar prav prišli. % od vsakega posla u moj džep.

   • Diagnostik

    Govoril sem o kreditih na splošno, ne o Banankoviću. Tudi ti ali jaz bi hišo kupila na kredit , če bi ga dobila , ane ?

  • Zgornji

   A SE IMAŠ REEES TOLK NESPOSOBNEGA DA NEZMOREŠ OZIROMA NESNAŠ NIČ NAREDITI BREZ KAKEGA PUFA ??? !!! ???

   • Diagnostik

    Vrni se nazaj v kameno dobo. ZDA so najbolj zadolžena država na svvetu, zato pa imajo kar imajo.

    • Zgornji

     A MISLIŠ DA SE NEDA VSE TO NAREDITI BREZ VSAKIH PUFOV ??? !!! ??? A SE IMAŠ REEEEEEES ZA TOLK NESPOSOBNEGA, AL SI TO ŽE KAR V RESNICI ???

     • Diagnostik

      Zaslužil si si blokado, adijo.

     • Zgornji

      Kaj je zdej spet ?? A nebi ti to malo Detajlneje Obrazložil ali si ali nisi sposoben narediti nekaj brez pufa ali kako ?

 • učko

  Režimska čefurska opica !!!! Kralj čefurjev in glupavih Zlovenaca !!!!

 • macon

  Jez sem najboljši moneyžder, nje. Ljubljana je najlepše mesto, de nje. Jaz obvladam investicije, nje nje. Jaz sem levičar po srcu, de nje de.

  (primitiven lažniv lopov z banana nasmehom od ušesa do ušesa press)

  • Nata

   Uh, dobra. . . moneyžder !!

 • Morala

  Zakaj si Slovenci ne moremo izbrati drugo mesto za glavno mesto Slovenije, ker Ljubljana že dolgo ni več slov. mesto!?

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNNNNN !!! ! !!!

  • Diagnostik

   Maš prov, jaz predlagam za glavno mesto slovenije slavno mesto Butale.

   • Morala

    Ti si pravi Diagnostik :)

 • Novakec1

  Trenirkarji in šejki ga bodo ustoličili za premiera. Dam pirhe kromat če ne bo tako. Od avtohtonih sloovc volilni listki bodo vsi neveljavni.

 • mapu

  Lepo prosim, samo te barabe ne….

 • Adolf Hitler

  prokleta krmača zdai se še
  režiš bomo videl kako se bošš pol ko ti bo nekdo razbil žnable z kolom
  tifusssssssssssss!

 • Zgornji

  POKVARJENCI NAM VLADAJO … BOLAN NAROD DA TO DOPUŠČA …