fbpx

Leljak na Twitterju Janši grozil s tožbo. Slednji po vroči debati umirja žogico

Foto: STA

Po številnih negodovanjih Romana Leljaka nad našo medijsko hišo, ki je objavila že dva intervjuja z nekdanjim generalnim tožilcem Antonom Drobničem, za katerega naj bi Leljak odkril, da je sodeloval z Udbo, se je v debato na Twitterju vmešal tudi predsednik SDS Janez Janša.

Na spletnem omrežju Twitter se je med publicistom Romanom Leljakom in vodjo opozicije Janezom Janšo razvnela prava besedna vojna. “Roman, bil si profesionalni agent KOS-a. V mojem stanovanju si nastavil prisl. naprave. Zato bodi bolj objektiven do drugih,” je Janša odgovoril Leljaku na trditev, da desni mediji – zdi se, da je ciljal tudi oziroma predvsem na Novo24TV – relativiziramo sodelavca Službe državne varnosti Antona Drobniča. Z njim smo naredili že dva intervjuja, v katerih je pojasnjeval tudi navedbe Leljaka, da je sodeloval z Udbo.

Leljak: To boš dokazoval na sodišču
Da je bil Leljak sodelavec nekdanje kontraobveščevalne službe, je slednjega očitno tako razjezilo, da je Janši napovedal tožbo. “Lažeš Janez….Ne vem kaj želiš! Toda ta twit boš dokazoval ponovno na sodišču. Jaz nisem prostitut,” je zapisal Leljak.

Spopad med Janšo in Leljakom. Slednji napovedal, da se bosta srečala na sodišču 1

Spopad med Janšo in Leljakom. Slednji napovedal, da se bosta srečala na sodišču. 1

Spopad med Janšo in Leljakom. Slednji napovedal, da se bosta srečala na sodišču. 1

M. P.

[Opomba: Tvita v tekstu sta navedena v izvorni obliki in nista lektorirana.]