fbpx

Sramota Milijonarja Bobovnika na Planet TV: Hvali se z gledanostjo, tekmovalcem pa so še vedno dolžni priigran denar!

Planet TV se svojih izgub ni mogel rešiti niti s prenosi Lige prvakov v preteklosti in licenčnimi resničnostmi šovi. Pomagal pa ni niti sveže odpuščeni Slavko Bobovnik na mestu voditelja Lepo je biti milijonar. (Foto: Facebook)

Nova sramota za ustvarjalce oddaje Lepo je biti milijonar in voditelja kviza Slavka Bobovnika na Planet TV. Na socialnih omrežjih se je pojavilo besedilo Dragane Stojnič, ki očita neizplačilu 8000 evrov vredne nagrade v omenjeni oddaji enemu izmed tekmovalcev. Ustvarjalci so prekršili 60 dnevni rok za izplačilo.

Slavko Bobovnik se je hvalil z gledanostjo svoje oddaje Milijonar na Planet TV na socialnih omrežjih. Dokler se ni oglasila Dragana Stojnić. “Slavko Bobovnik namesto da se hvalite z gledanostjo oddaje Milijonar raje poskrbite za to, da bo fant, ki si je z znanjem in razgledanostjo pošteno pridobil 8000 evrov prejel svoj denar. Pogodbeni 60 dnevni rok za izplačilo je že mimo, denarja pa od nikoder. Sramota,” zaključuje o sramotnem dejanju ustvarjalcev Lepo je biti milijonar jezna in razočarana nad Bobovnikom kvizom Dragana Stojnič.

Po razkritju pa je sledilo tudi neka jeznih tvitov, ki so komentirali sramotno dejanje Planet TV in voditelja Slavka Bobovnika:

https://twitter.com/Max970/status/1225003302070472704

Spodaj pa si lahko ogledate samo promocijsko fotogalerijo Slavka Bobovnika:

Andrej Žitnik