fbpx

Stari znanec policije in iniciator nezakonitih protestov Anis Ličina oddaja avtopralnico

Anis Ličina (Foto: Facebook)

Znanec policije in medijev Anis Ličina v najem ponuja svojo avtopralnico v Sostrem. Cena za mesečno najemnino je 400 evrov plus stroški. 

Naš bralec nas je opozoril, da Anis Ličina ponuja v najem svojo avtopralnico v Sostrem. Zanjo zahteva 400 evrov na mesec plus poplačilo stroškov. Ob tem še hoče, da mu plačajo predplačilo v znesku treh najemnin. Pralnica je delno zaprta, velikosti 30 kvadratnih metrov in z nadstreškom 40 kvadratnih metrov. Kot piše, se avtopralnica nahaja v sklopu Avtocentra L. mobil. Tam se poleg avtopralnice nahajajo še mehanična, vulkanizerska, ličarska delavnica in avto salon.

Anisa Ličina je postal znan po tem, ko je na koncu enega izmed protestov, policiste pošiljal domov na podeželje in kričal “to je moje mesto, bre”. Bil pa je tudi med osrednjimi promotorji nasilnih protestov, ki so se zgodili 5. novembra 2020. Na njih je bilo več poškodovanih policistov, zgodili so se tudi fizični napadi na predstavnike sedme sile. Najslabše jo je odnesel samostojni fotograf Borut Živulović. Njegov oče, ustanovitelj fotografske agencije Bobo, Srdjan Živulović je za Slovenske novice dejal, da so mu podporniki Ličine “razbili obraz in si brisali čevlje.” Še pred protesti pa se je ukvarjal s trgovino s prepovedanimi drogami.

Foto: FB

Poklicali smo strokovnjaka, da nam je ocenil ponudbo Ličine. Povedal nam je, da gre za realno ceno, glede epidemiološko situacijo, v kateri smo se znašli. Takih oglasov je v zadnjem času zelo malo, ker gre za specifično ponudbo in posledično težko primerja z drugimi nepremičninami. Opozoril nas je, da je podoben oglas kot Ličina objavljen za najem avtopralnice v Zrečah. Kot lahko vidite, je delavnica velika 120 kvadratnih metrov. V najem se oddaja za 800 evrov mesečno.

Ponudba za najem avtopralnice v Zrečah. (Foto: Nepremičnine.net)

Luka Perš