Ste vedeli, da financirate LGBT? Kontroverzni Mirovni “LGBT” inštitut s svojimi sateliti prejel že 8,7 mio EUR davkoplačevalskega denarja

(Foto: iStock)

V javnosti smo bili priče grobemu napadu radikalnih aktivistov, ki so se pred časom samooklicali za člane t. i. “Sveta za odziv na sovražni govor”. Cilj omenjenega sveta je očitno, da z našim in tujim (norveškim) denarjem protiustavno zatira svobodo izražanja v Sloveniji ter z grobimi napadi ustrahuje vse tiste, ki se zavzemajo za človekove pravice, pravice otrok, staršev in starih staršev. V svojem nedavnem poročilu so se spravili na različne civilno-družbene organizacije z namenom, da jih demonizirajo in javno žalijo.

Žrtev tega sveta, ki je dejansko “Svet za sovražni govor”, ki deluje pod taktirko Mitje Blažiča in Nataše Pirc Musar, je bila tudi spletna stran 24kul.si. Razlog krivičnega napada je objava zapisov o komunističnem zažigu škofa Antona Vovka, ki ga nek prijavitelj razglaša za “nacista”; javno zavzemanje za pravice otrok, predstavljanje argumentov o pravici do življenja, predstavljanje dejstev o postabortivnem sindromu ter objava relevantnih podatkov o bogatem financiranju radikalnih homoseksualnih organizacij v Sloveniji. Gre za vsebine, ki jih največji mediji ne smejo objavljati in so jih naredili za tabu teme naše družbe.

(Foto: iStock)

Svet za zatiranje demokracije in svobode izražanja!
Člani t. i. “sveta za širjenje sovražnega govora” so eminentni aktivisti slovenske radikalne levice in bogatega JET SET – LGBT lobija. Med njimi najdemo: Natašo Pirc Musar, Jerneja Rovška, Metko Mencin Čeplak, Brankico Petković, Mitja Blažiča, Lijo Mihelič, Leo Širok, Cirila Horjaka – Horowitza in pevca Zlatka.

Dejanski ustanovitelj te skupine, pa kaže, da ni nihče drug kot inštitut blagoglasnega imena: Mirovni inštitut, izpostava Georgea Sorosa v Sloveniji in osrednji “študijski” center “jet-set-levice”. Ta skupaj s FDV-jem, Fakulteto za socialno delo, Pedagoškim inštitutom, Pedagoško fakulteto, nekaterimi katedrami Filozofske fakultete, Legibitro in drugimi organizacijami homoseksualnih aktivistov ter Toševim inštitutom za merjenje javnega mnenja že desetletja izvaja socialni inženiring nad slovenskimi državljani.

Milijoni za promocijo LGBT ideologije
Namen tega sveta, ki so ga bogati jet-levičarji na Mirovnem inštitutu ustanovili januarja letos, je – kot kaže – tudi netenje sovražnega in neresničnega govora o zagovornikih človekovih pravic ter prek medijev hujskati proti drugače mislečim ter jih ustrahovati. Mirovni inštitut je za svoje delovanje, katerega velik del predstavljajo propaganda in priprava kvazi znanstvenih podlag za širjenje zahtev t. i. teorije spola, prejel že preko 2,3 milijona EUR! S svojimi sateliti pa že preko 8,7 milijona EUR!

Mirovni inštitut je “strateški center” za utrjevanje marksizma, komunizma, protidružinskih ideologij, širjenja t. i. reproduktivnih pravic in LGBTQ radikalnih interesov. Že od ustanovitve 24. aprila 1991 se bogato napaja z denarjem davkoplačevalcev. Gre za organizacijo, ki se je med drugim fantastično specializirala za črpanje proračunskih sredstev. Tako je po podatkih Supervizorja samo od leta 2003 in samo iz slovenskih proračunskih virov prejela že neverjetnih 2.335.096,89 EUR. V to niso vključeni evropski proračunski viri, v katere ravno tako dajemo svoj prispevek slovenski davkoplačevalci. Poleg tega so za svoje delovanje in boj proti nasprotnikom politične levice  bogato nagrajeni tudi z denarjem iz tujine.

(Foto: 24kul.si)

Kdo se skriva za kontroverznim Mirovnim inštitutom?
Za Mirovnim inštitutom se skriva skupina istomislečih finančno privilegiranih (iz proračunskih virov) radikalnih levičarjev. Mirovni inštitut se je leta 1991 na ukaz Komunistične partije Slovenije prelevil v “neodvisni” inštitut. Med ustanovitelji so zapisani: Mojca Novak, Vlasta Jelušič, Tomaž Mastnak, Sašo Gazdić, Stojan Sorčan, Rudolf Rizman, Marko Hren, Gregor Tomc in Darko Štrajn.

Kam vse gre davkoplačevalski denar?
Od leta 2003 naprej ga vodita Lev Kreft in Neža Kogovšek Šalamon. Mirovni inštitut je ustanovitelj tudi drugih “neodvisnih” nevladnih organizacij, kot so PIC (Pravno informacijski center levice, ki je prejel že preko 1.445.464,89 EUR), CNVOS (Center nevladnih organizacij Slovenija, ki je prejel 2.902.041,58 EUR) in SLOGA (prejela že 1.057.557,33€).

“Neodvisne” strokovnjake Mirovnega inštituta pozivamo, naj razkrijejo svoje prihodke zadnjih pet let.
Člani t. i. “sveta za širjenje sovražnega govora” pod vodstvom Nataše Pirc Musar ne izbirajo sredstev za napade na poštene državljane in organizacije zagovornikov človekovih pravic otrok. Pri tem so sneli vse maske in se “outirali”! Čas je že, da jim pri tem pomagamo, razkrijemo njihove finančne vire in javno spregovorimo o njihovih metodah delovanja.

[Slovarček: jet-set levica: gre za skrajne ideološke levičarke in levičarje, ki ne živijo nič proletarsko, saj so polni davkoplačevalskega denarja, prisesani na davkoplačevalske vire. Od svojega “aktivizma” bajno živijo na državni reaktivni (jet) pogon.]

24kul.si