Stojnica SDS je na Celjskem sejmu doslej požela veliko zanimanja

Vir: SDS.

Slovenska demokratska stranka ima tudi letos stojnico na Mednarodnem obrtnem sejmu. Stojnica je precej popularna – kot je razvidno iz slik, je zanimiva za vse generacije obiskovalcev. V stranki so že pred začetkom pojasnili, da želijo s svojo udeležbo podpreti vse, ki živijo od svojega dela in dobrega gospodarjenja. 

“Tudi danes je na naši stojnici na Celjskem sejmu  gneča. Obiščite nas v hali L1 in poklepetajte s poslanci. Ali pa se pridružite številnim, ki so v teh dneh že izpolnili pristopno izjavo,” so zapisali na socialnih medijih.

Kot so zapisali v izjavi za javnost: “V Slovenski demokratski stranki zastopamo interese vseh, ki živijo od lastnega dela in dobrega gospodarjenja, zato že ves čas posebno pozornost namenjamo tudi slovenskemu gospodarstvu, podjetnikom, obrtnikom, kmetom … Slovenija je namreč dežela izjemnih posameznikov, ki pa se jim včasih, predvsem zaradi birokratskih ali administrativnih ovir, ne uspe prebiti tako visoko, kot bi si zaslužili.” Napisali so še, da je ravno to razlog zakaj ves čas zagovarjajo, da mora biti trdo delo nagrajeno in da bi država morala s primerno politiko poskrbeti, da bi podjetniki v Sloveniji lažje pridobili in obdržali res kakovostne kadre ter da bi bil tudi podjetniški uspeh v Sloveniji prepoznan kot vrednota.

Sporočilo so očitno ni naletelo na gluha ušesa. Prizori s sejmišča pričajo, da so vrednote, ki jih zastopa stranka zanimive za staro in mlado. Še več, številne so prepričale do te mere, da so se odločili včlaniti v stranko.

Vir: SDS

Prisoten tudi podmladek
Na dogodku pa je prisoten tudi podmladek. “Veseli nas, da se vedno več mladih pridružuje naši stranki. To so mladi, ki jim ni vseeno za prihodnost Slovenije,” so zapisali na socialnem omrežju X.

Ž. K.