Tanja Fajon grozi s tožbo, ker smo jo označili za Sorosovo plačanko – Toda novi dokumenti razkrivajo, da je financiral celo njeno predvolilno kampanjo

Tanja Fajon v družbi Milana Kučana na shodu v podporo migrantom.

Evropsko poslanko Tanjo Fajon je naše poročanje o Sorosovi fundaciji Open Society, na seznamu katere se je skupaj z Ivom Vajglom znašla tudi sama, očitno močno prizadelo. Na naš medij je namreč naslovila grožnjo s tožbo, če ne objavimo njenega zahtevanega popravka, v katerem trdi, da od zloglasnega ameriškega finančnega špekulanta ni prejela niti evra. Prav tako jo je močno zmotilo naše poročanje, da je s svojim vmešavanjem v notranjo politiko na Zahodnem Balkanu, zlasti v Makedoniji, posredno kriva za poslabšanje razmer, ki bi dejansko lahko vodile v državljansko vojno. Nova24TV pa še zdaleč ni prvi medij, ki je poročal o tem, da sta Fajonova in Vajgl na Sorosovi plačilni tisti, saj so v preteklosti na to temo že pisali portali, kot so Kul24.si, Demokracija in drugi. Ker Tanja Fajon naš medij obtožuje, da zavajamo gledalce in bralce, v nadaljevanju objavljamo dokumente, ki jih je še pred nami objavil tudi portal 24kul.si in dokazujejo, da sta člana stranke SD za svoje politično udejstvovanje tako ali drugače “zaslužila” prek Sorosovih fundacij.

Tanja Fajon je na naš medij naslovila elektronsko pismo, v katerem nam sporoča, “da v skladu z Zakonom o medijih zahtevam objavo demantija navedb vaših člankov, v katerih mi pripisujete povezavo z Georgom Sorosem”. Fajonova v pismu trdi, “da gospoda Sorosa ne poznam, z njim se nisem nikoli srečala in nikoli z njim sodelovala. Kot gostja – poslanka sem (enkrat) sodelovala na konferenci, ki jo je organiziral Open Society Institute v Evropskem parlamentu v Bruslju, za kar seveda nisem dobila ne plačila ne drugega nadomestila”.

Evropska poslanka po svojih besedah najostreje zavrača trditve, “da od Sorosa ali njegove fundacije prejemam kakršen koli denar oz. da sem na njegovem plačilnem seznamu ali plačilni listi. Trditve, ki ste si jih privoščili, so čista laž in ste zanje moralno in tudi kazensko odgovorni”. V nadaljevanju svojega pisma pa nekdanja novinarka RTV vendarle dopušča kanček možnosti, da je resnično uvrščena na seznam Open Societyja o Sorosovih zaveznikih v Evropskem parlamentu za obdobje med leti 2014 in 2019. “Za sezname, ki jih objavljajo različne institucije, nisem odgovorna, prav tako ne za namene, ki jih ob tem imajo, sem pa s svojim delom odgovorna sebi in državljanom in ga zato tudi odgovorno opravljam,” trdi Fajonova.

V nadaljevanju evropska poslanska še obračuna z naših medijem, saj nas obtožuje, da svojega dela ne opravljamo odgovorno: “Lahko vam kot oseba ali politik nisem všeč, lahko se ne strinjate z mojimi stališči, vendar vam to ne daje pravice, da lažete in zavajate svoje bralce in poslušalce in med njimi širite nestrpnost, ki temelji na povsem izmišljenih informacijah. V to kategorijo sodijo tudi zapisi o mojem vmešavanju v razmere na Zahodnem Balkanu, zaradi česar bom, kot trdite, kriva za vojno.” 

Toda zaupni dokumenti, ki smo jih uspeli pridobiti na Novi24TV in so jih še pred nami objavili nekateri drugi slovenski mediji, dajejo slutiti, da slovensko javnost v resnici zavaja Tanja Fajon. V našem mediju nikoli nismo trdili, da Fajonova Georgea Sorosa pozna in se je z njim kdaj srečala, toda sodeč na dokumente je, skupaj z Ivom Vajglom, vseeno na njegovi plačilni listi. Soros je namreč lastnik fundacije Open Society.

Kot je poročal portal 24kul.si namreč razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georgea Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014–2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t. i. Open society. Oba sta v Evropskem parlamentu člana t. i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.

Gremo še enkrat po vrsti. To je informacija v internem biltenu Sorosove Open Society o tem, da sta Fajonova in Vajgl Sorosova človeka v Evropskem parlamentu.

 

Foto: Arhiv Nova24TV.

Foto: Nova24TV.

Dalje: 24kul.si je prvi objavil dokumente, ki razkrivajo, da je v Sloveniji Soros z 9.840 USD financiral predvolilno kampanjo in mobiliziral mlade v podporo Fajonovi in Vajglu. Kontaktna oseba je bila Tea Jarc.

Foto: 24Kul.si

Po poročanju 24kul.si sta bila Fajonova in Vajgl deležna posebne Sorosove finančne podpore na Facebooku in spletu. Tema, ki jo je financiral Soros v podporo slovenskim levičarjem, so bili tudi migranti. Samo vprašamo se lahko, zakaj Fajonova še vedno tako goreče zagovarja multi-kulti politiko, ki je Evropi v zadnjih dveh letih prinesla mnogo gorja, posledice pa se kažejo tudi v terorističnih napadih po evropskih državah.

Foto: 24Kul.si

Tanja Fajon nas obtožuje, da zavajamo naše bralce, ker smo poročali o njenem vmešavanju v notranjo politiko držav Zahodnega Balkana, zlasti Makedonije. A to so informacije, ki nam jih je posredoval že Cvetin Čilimanov, novinar makedonske državne tiskovne agencije. Čilimanov nam je v telefonskem pogovoru potrdil, da so makedonski protestniki, ki še vedno vsak dan vztrajajo pred zgradbo Sobranja in kličejo k ponovnim volitvam, saj je Zaev na oblast prišel s pučem, ogorčeni tudi zaradi vmešavanja slovenskih socialdemokratov, na čelu s Tanjo Fajon in Ivom Vajglom. “S takšnim vmešavanjem je slovenski SD soodgovoren za nastalo politično krizo, ki bi kaj lahko vodila v oboroženi spopad oz. državljansko vojno,” nam je povedal Čilimanov. Da so siti vmešavanja slovenskih socialdemokratov, nam je v ekskluzivnem telefonskem pogovoru pred tedni povedal tudi glavni organizator protestov, znani režiser Boris Damovski.

Podobnega mnenja je tudi Tomaž Štih, nekdanji programski direktor Državljanske liste, zdaj ustanovitelj liberalne stranke Prstan, ki se je oglasil iz Londona kot Libertarec na Twitterju in komentiral veliko politično krizo v Makedoniji: “To se zgodi, če v državo razlagat demokracijo in delat EU diplomacijo pošljete Vajgla in Fajonovo!”

O morebitnih novih grožnjah Tanje Fajon našemu mediju vas bomo v prihodnjih dneh tem obveščali.

L. S.

 • Darth Vader

  Tojto bravo Nova24tv……stopiš mački na rep že cvili……..sedaj pa je samo še korak do kazenske ovadbe Fajonove, Vajgla zaradi sodelovanja pri rušenju ustavnega reda nacionalnih držav, narodne izdaje, nerazkritja financiranja predvolilne kapampanije……to je tako, če si bolan za kariero in daješ osebne karierne interese pred interese svojega naroda………v ameriškem senatu so že ugotovili, da je soros ene 5mio dolarjev ameriškega davkoplačevalskega denarja uporabil za destabilizacijo balkana……sedaj pa sledi, kmalu, še zaslišanje Barrack Obame, kateri je ukradel 300milijard USD iz državnih hipotekarnih podjetij Freddie Mac in Fannie Mae…….

  • šmentanamuha

   …da bi le…

  • Marija

   Dobro bi bilo malo zmleti to mafijo.

 • VERZIFIKATOR

  Fani Tančič

  SANJA FALKON

  Sanja tista večna je letalka,
  ki že leta po Evropi šviga,
  dnevnice si, plačo vztrajno dviga,
  teh zadev je dobra poznavalka.

  Se prijel je vzdevek je Falkon,
  bi priimku bil precej primeren,
  po naravi trmast, brezobziren,
  drugo reči je zaman, zastonj.

  Pravijo, da ni nobena tajna,
  da deklina sanja o falkonu,
  ko na letališkem je balkonu,
  v sanjah svojih vsa je neomajna.

  »Tudi jaz s falkonom bom letela,
  ne več z linijo evropsko redno,
  kot doslej sem se vozila vedno,
  zdaj le redke bom na krov sprejela.«

  Striček ji mendá je to obljubil,
  če bo več doma kot pa v tujini,
  več pri stričkih, v njihovi bližini,
  bojda za pilotko jo bo snubil.

  Sanja kapitanka bo postala
  in se zapisála v zgodovino,
  vrne naj se čimprej v domovino,
  na postlanem tu da bo pristala.

  Treba ni pilotskih ji izkušenj,
  le s falkonom dobro naj pozira,
  letanje pa sploh ne bo ovira,
  ves sistem vnaprej je preizkušen.

  Kot pilotko tu jo proslavijo,
  hvalijo tovarniška glasila,
  takšna so s komande navodila,
  vrabčki Sanji klanjat se hitijo.

  Da letalka je posebne vrste,
  poje se ji hvala neizmerna,
  poročila dnevna in večerna,
  delo zlahka da ji gre skoz prste.

  Kaj potem, če sanja ni pilotka,
  naj le pridno se doma pojavlja,
  fraze naj pilotske prav ponavlja
  in drži se vsakega napotka.

  Ni hudir, da dvigne se letalo,
  da falkon obdržal se bo v zraku,
  da lebdel na rdečem bo oblaku,
  kratko bo povsem zadostovalo.

  Naj tako po nebu plavem pluje,
  daje vtis, da sama pilotira,
  naj v kabini medijem pozira,
  vrne se potem lahko na tuje.

  Zdavnaj zmanjkalo je že pilotov,
  zdajšnji so le mali kaskaderji,
  manekeni, gumpci in pozerji,
  ki usmerja združba jih falotov.

  Sanja kot ulita mednje sodi,
  saj njen cilj leteči je falkon,
  tudi če v resnici bo le dron,
  ki ga drugi kot igračko vodi.

  Danes so dovoljene ji sanje,
  a že jutri novi svit napoči
  in podnevi zlahka se razloči
  razne Sanje, Vanje in pa Tanje.

  Naj falkon roji ji le po glavi,
  konec bo njegov nedvomno tak,
  kot tovrstnih je letalcev vsak,
  še prekmalu ptiček strmoglavi.

  Že v tovarni, ko ga naredijo,
  vanj vgrajena takšna je napaka:
  če pilotka kdaj po svoje kvaka,
  skupaj jo s falkonom sestrelijo.

  • zokispoki

   Hehe, si lepo napisal, oziroma spesnil. Maske padajo, internet in vse več drugih kritičnih medijev se pojavlja in jih razkriva . A Kanalizacija , Hanzi TV in ostala trobila bizarno, panično nabijajo, izgleda da so izgubili živce in jim bo vse teže prati možgane nevednih. Niso navajeni svobodnega duha, hlapci imbecilni. Sedaj naj se zgodi referendum za drugi tir, nato še referendum za Hoče in na koncu še kazenski pregon Cerarja in vseh, ki sprejemajo koruptivne, neumne in za našo domovino škodljive odločitve ! Potem pa lustrirati vsakogar, ki je kdajkoli sodeloval, pri nečednih rabotah in kakorkoli povzročil škodo! Banda pokvarjena !

   • VERZIFIKATOR

    Saj poznaš tole odo o Spokiju?
    Dela bo dosti.
    Lep vikend!

    V.

    Odon Župan-čič

    VEŠ, LJUBLJANČAN, SVOJ DOLG?

    Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
    kaj zagrinjaš se v molk?
    Osemsto evrov je na osebo
    pa davek na mačka in malo potrebo.

    Na novo Ljubljana je zdaj tlakovana,
    v čast svet´ga Jurčka in svet´ga Damjána,
    da res kar najlepše se sveti Ljubljana,
    zasluga je to edino – papana.

    Ti boš porekel, papan da je v redu,
    ko vsi le sledili temu bi zgledu,
    najprej je oče, pótlej sinova,
    končno na vrsti je mesta prenova.

    Dva je ustvaril naslednika vredna,
    družba cvetela bo večno napredna,
    iz mošnje kak jurček v pravi žep kane,
    oče pri tem pa le roke si mane.

    Pa ti porečejo, plačaj svoj dolg,
    dolg je tvoj nos in še daljši molk,
    tiho si, ker pač besed je premalo,
    da bi zadrego se to opisalo.

    Kaj zavijaš, Ljubljančan, se v molk,
    češ, saj bo vnuček poplačal tvoj dolg,
    ti pa v pokoju boš mirnem užival,
    penzijo redno vsak mesec dobival.

    A ne uide, Ljubljančan, tvoj dolg,
    kajti končal se bo upnikov molk,
    prej ko se ura tvoja izteče,
    »Vrni svoj dolg«, ti upnik poreče.

    Na vnuka tedaj se ne boš izgovarjal,
    ne on, ampak ti boš za vse odgovarjal,
    zraven si vnuka na grbo nakoplješ,
    sam ga vzdržuješ, si sam grob izkoplješ.

    Njega prezlate so namreč roké,
    njega pretrudne mladostne nogé,
    da vsaj za žaro bi luknjo ti skôpal,
    komaj za tabo v sprevodu bo stópal.

    Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
    kaj zagrinjaš se v molk?
    Osemsto evrov je na meščana,
    v čigavih rokáh je po tvojem Ljubljana?

 • resnicaboli

  Pokvarjena do konca grda nesimpatična zdaj ko je videla da nima nobene možnosti na volitvah v Sloveniji kljub podpori levih medijev pa cvili.

  • zokispoki

   Ko zagledam ta ksiht, najprej pomislim na žabo. Ne morem pomagat.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Kaksno zabo?? Jaz pomislim na krastaco! ;)

    • šmentanamuha

     Sej to je tud žaba.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Seveda je, ampak ta najgrsa!

   • centurion

    …ki ne bo nikoli princesa….

  • Slovenka

   O njenem telesnem videzu ne bom rekla nič, ta je pač tak, kot ga je Bog dal. Značaj pa se da oblikovati in razviti in tu lahko posameznik veliko naredi zase. Skrbi me Fajonkin značaj, ki je v resnici grd, ženska pa ni naredila ničesar, da bi ga izboljšala. Gorje Sloveniji, če bo ta povohala kakšno vodstveno funkcijo. Joj, joj.

 • althar

  Sorosova plačanka grozi s tožbo, ker ste jo imenovali Sorosova plačanka? To me zelo spominja na primere, ko so naši nekdanji udbovci grozili s tožbami, če jih je kdo imenoval nekdanje udbovce.

 • Mirkoca

  Jaz bi bil takoj Sorosov plačanec …

  • anzek

   Mirkoca, Jaz bi bil takoj Sorosov plačanec …

   To lahko izjavi samo človek, ki nima svojega ponosa!!

   Takim osebam rečemo tudi: plačanec, izdajalec, prostitut,…..!!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Za par deset jurjev bi pozabil na lasten narod?! Na lastno domovino?! “If I had but one bullet and were faced by both an enemy and a traitor, I would let the traitor have it.” – Corneliu Zelea Codreanu

  • šmentanamuha

   Prostitut si lahko tudi kako drugače, da ti ne bo treba delati škode Sloveniji.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Fukaj stare babe za denar. Ti bos sluzil, mi vsi ostali pa ne bomo imeli sitnosti s tvojim prostituiranjem…

 • Duhec

  Kaj vas skrbijo tožbe, če pišete samo resnico?!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Saj nas ne skrbijo! Samo na smeh nam gre, ko se neka izdajalska pokvarjena levuharka napenja s tozbo, pri kateri nima najmanjse moznosti za zmago.

   • Duhec

    Nikjer ni za opazit, da bi ji Soros nakazal denar na njen osebni račun…

    • dvanajstzvezdic

     Najbrž si je Soros to zmislil. Od kod jo pa pozna?

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Dvojna merila, tipicno za levuharje! Saj tut ni bilo nikjer opazit nakazila, zneska, datuma in kraja podkupnine Jansi, pa ste ga vseeno obsodili, da se vam je v tujini vsak rezal, ki je slisal za to idiotsko obsodbo!

    • šmentanamuha

     Mislim, da je tole malo pretežka tema zate.

 • www

  … ste pa zadeli žebelj na glavico… ČESTITKE

 • totex39

  Za komuniste pa je res že dobro znano, če pišeš o resnici se počutijo “užaljeno” in takoj udarijo proti. Smrkljo bi bilo potrebno postaviti na realna tla.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Jaz bi jo spustil nago v en “begunski” center… med njej tako uboge “begunce”! A mislis, da bi to bilo dovolj, da ji zbijejo neumnost iz glave??

   • KIKI

    Poizkusit je treba! Brez izkušenj ni “atesta”!

   • princeska

    Ne, imeti mora še škrnicelj na glavi namesto nikaba.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ja, da ne bo tako grda! haha

 • Orel Pravice

  Zgleda da bo Tanja nova lutka za naslednje volitve. Levica menja non stop, JJ pa ostaja. Zdaj razumemo zakaj sovraštvo (ali zavist). V tujini se govori o Melaniji in Janši, levičarje ne pozna nihče izven slovenskih meja.

  • KIKI

   Brez skrbi, levičarje v tujini dobro poznajo in njihovo zlo tudi, njihovo
   naklonjenost Rusiji ; tako nas tudi obravnavajo in smo, kljub lažem Karleka
   in Cmereka v veliki nemilosti!

 • Viktorh

  Komunisti pač tako delajo.
  Tega so jih naučili njihovi predhodniki – diverzanti, švercerji, prevratniki…
  Slabo se ji piše.

 • Demonkrat

  To ni normalno

 • Antonius

  Naj poizkusi demantirati zgornjo fotografijo, kjer je s Kučanom in esesovskimi pretepači oboroženimi s koli in pokritih obrazov v podporo doseljevanja šerijatarjev protestirala proti nam, ki smo se na drugi strani Kotnikove vsiljenemu početju Cerarjeve vlade z mirnim protestom uprli.
  Lažna je njena trditev, da v Bruslju dela za dobro Slovencev in Slovenije. Kaj pa imamo Slovenci od njenega zavrnjenega predloga evropskemu parlamentu, da Evropa Bosancem sprosti vstop v šengensko Evropo.
  SD s Fajonovo in Vajglom ni težava samo za Makedonce, v težavah smo tudi Slovenci, ker se prefarbanega in preimenovanega ostanka bivše revolucionarne partije nikakor ne moremo znebiti.

 • centurion

  Pokvarjena leva vlačuga grozi s tožbo, ker želi
  utišati novinarje.
  Tovarišica, grda, Fajonka ali se ti toži po časih svojega očeta,
  ko so kameradi tvoje krvave stranke iz prve likvidirali neposlušne?
  Odjebi v Makedonijo in se poskusi pojaviti v množici v Skopju,
  za katero vzrok si tudi TI in tvoj delodajalec Soroš.

 • FeriSS.H

  Ni vredna komentiranja, pa še zgleda kot kuščar tale Tanja, najverjetneje grda od edine ji radosti – samozadovoljevanja. Najbolje bi ji pristajala vloga Alahove 73-te device-sekretnice za sprejem sveže razstreljenih Jihadistov. Sluzasti Vajgl bi pa lahko svetoval novincem kako razdevičiti to 73-to sekret-devico.

 • tarantela
 • šmentanamuha

  Odlično, Nova24, tele leve gnuse je treba razkrinkat neusmiljeno.

 • Slovenec

  Lahko vam kot oseba ali politik nisem všeč, lahko se ne strinjate z mojimi stališči, vendar vam to ne daje pravice, da lažete in zavajate svoje bralce in poslušalce in med njimi širite nestrpnost, ki temelji na povsem izmišljenih informacijah.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Kaj je v zgornjih dokumentih izmisljeno?

   • www

    (mmmmm………… sveda ve, saj je nosil denar v kovčku)

   • Slovenec

    V katerih dokumentih? Kje pa ti vidiš kakšne dokumente?

    • Levicar nikoli! … in hetero

     A si slep??

     • Slovenec

      dokumènt -ênta m (ȅ é) 1. listina z uradno veljavnostjo

     • Levicar nikoli! … in hetero

      A mislis nekaj tak dokument, kot so povampirjeni komunajzarji imeli napisanega na obtoznicah s pravicnih in neodvisnih sodisc, preden so postrelili, zatolkli in poklali na desetine tisocev drugace mislecih in verujocih Slovencev?!?! A o takih listinah, z uradno veljavnostjo govoriva?!?!?

     • fmg9

      Uradni interni bilten Open Society, s katerega so navedeni podatki, ima tako veljavo.
      OS odgovarja za resnicnost podatkov o financiranju.

  • marker

   Tanja Fajon je zaslužna za veliko množico migrantov Kosovarjev, ki so preplavili evropsko unijo.

   • Slovenec

    Aja …. jst sm pa mislu, da vojna v Iraku, Siriji, Libiji, Afganistanu ….

    • šmentanamuha

     A da si mislu? Celo razmišljati si poskušal. Lepo.

     • Slovenec

      “poskušal”? Kje si pa to vzel? A vsi janšisti lažete takoj ko usta odprete?

 • Brane Pomahaj

  Nova TV bo imela toliko tožb kot JJ, zato morate vedno 5x preveriti podatke preden jih objavite… ne tako kot na FLOP TV, RTV, Delo, Dnevnik…

  BRAVO!

  • Lustrator

   Že Fajončina reakcija med vrsticami razkriva več kot bi si sama želela.

 • Davor

  Tanja je očitno stopila v prevelike čevlje svetovne politike. Grožnja medijem po razkrinkanju nekakšnega podtalnega delovanja pa je metoda oblasti v Sloveniji izpred devetdesetih.
  Glede na objavljene dokumente o njenem financiranju pa bi rekel, da se je zelo poceni prodala. Malo me spominja na tweet o novinarskih prostitutkah za 35 evrov.

  • karpelec

   Vse za slavo, je tudi 35 evrov preveč.

  • Marija

   Tožiti bo morala veliko medijev.Ampak je punca zelo poceni.Vse kar je financiral Soroš je drobiž.Še 30 srebrnikov ni in ti se prodamo. O Res žalostno.

 • Slovenec

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • šmentanamuha

   Mater si bedn.

   • Artur

    Ne tako no, bodi malo bolj prizanesljiva To je “zaveden Slovenec” Na profilu ima slovensko zastavo v glavi ima rdečo zvezdo to je že nekaj.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Problem je, ker je zvezda resnicno vse, kar ima v glavi…

     • Artur

      Me zanima če, je mojih let, kje je bil 91 leta, na kateri strani. V vrstah JNA ali v Kučanovem konceptu.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ti pa si primitivc! Sramota od “Slovenca”…

   • Slovenec

    Več zanimivih nasvetov, kako izboljšati svoje spolno življenje, najdete na IntimateMedicine!

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ne skrbi ti za seksualno zivljenje drugih! Poskrbi zase, da ne bos celo zivljenje drkal!

     • Duhec

      Ti že veš kako to zgleda….

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ja, kosmatinka moja, ce bi moral zbirat med tvojo ribasto kosmatinko ali Desanko, bi rajs kar pri Desanki ostal, uzitke s tvojo ribarnico pa bi z veseljem prepustil drugim…

 • MEFISTO

  O Tanji Fajon pa nič, razen dobro, da ne boste imeli opravka s Fogglovim Tunnekom.

  Tunnek in Tanja sta namreč nekoč skupaj tiščala kolena.

  Vsak svoje, da ne bo kdo nasedel Tunnekovemu hvalisanju.

 • Duhec

  Desni doživljate orgazme na Fajonko… spet bo 1000 komentarjev.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Kot, da je komentarjev kaj manj, kadar se izpostavlja psihopatstvo tvojih levuharjev in zlocine tvojih komunajzarjev.

  • domovina mili dom

   Prav fletn je, no. Dan je še dolg. K sreč, da je ženska, da ni ono.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    A mislis tako kot tisto Salome! Posastni stvor…

 • KIKI

  Kje so meje tem zaprisežencem komunistične falange? Bruselj bi jih moral že davno izpljuniti
  iz spiska poslancev. Živi dokaz je, kako vrh EU ne deluje, saj nima kontrole za takšne
  politične negativce, ki lahko imenitno, s samega vrha in za velik denar trosijo ogabne enoumne komunistične nebuloze! Prostituiranca Vajgl in Fajonka spadata v Severno Korejo ali Venezuelo,
  v odprtem, demokratskem prostoru EU nimata kaj iskati!

  • domovina mili dom

   Ne bo druge, kot te dokumente poslati obveščevalcem v Ameriko, obvestiti Bruselj. Na nek način bo treba tega Sorosa razkrinkati in zapreti. Kajti on režira te pizdarije po svetu, da se njegov kapital množi. Po komunistično rečeno grdi kapitalist bogati na račun zrežiranih scenarijev na naivnosti ljudi po svetu.

   • Demonkrat

    Amerika?Pa od tam prihaja denar za investicije v svetovne probleme

    • domovina mili dom

     Obamić in Killarić sta pomagala Sorosoviću delat te scenarije.

     • Demonkrat

      Um to traja od financiranja Lenina naprej.Potem pa vemo kako se je siril ta strupena ideologija dalje

    • Lustrator

     Amerika je država. Lobi, ki financira tovrstne “antifa” vragolije pa je mednarodna skupina posameznikov, ki deluje v svojem imenu, ne v imenu ameriške ali kakršnekoli druge vlade. Tvoja izjava je podobno posplošena, kot bi rekel da Francozi zganjajo terorizem v Evropi zgolj zato, ker velik del teroristov živi v Franciji.
     Razlika je ogromna.

 • domovina mili dom

  No tako se dela novinarji Nove. Samo objavljeni dokazi bodo prepričali leve opranoglave ovce.
  Samo z dokazi se mora delati. Pokažite to levosučnim, ker oni znajo samo z neznankami xyz operirati.
  Vendar vam te drobtinice naj ne vzamejo poguma, ker v ozadju deluje mnogo hujši mehanizem.
  Je nekdo lepo rekel, da tihi prikriti totalitarizem dela narod pasiven.

 • Demonkrat

  Ne volim levice .NE

  • Slovenec

   “Ne ljubim” je pravilno, Ibro.

   • Demonkrat

    ???????????

   • Viktorh

    Ti pa “z ljubeznijo” glasuješ za kriminalce.
    Ja, pametnjaković na volitvah se “voli”, na referendumu “glasuje”,
    ti pa komunistične zločince ljubiš.

    • janez cepec

     ti si, pizduh UDBOUSKI eden izmed njih, sam zdej si mau barvo zamenu, pederčino jedna

 • resnicaboli

  Fotografija ne laže poglejte kakšna sreča žari iz njenega obraza ko pozdravlja potencialne teroriste.

  • domovina mili dom

   Pa si opazil kako daleč steguje roko. V duši jo je strah in čuti navgravž. Škoda, da ni posnetka, ko si roke briše v dezinfekt robček. Mora pač biti foto termin za trofejo in potrdilo šefu Sorosu.

 • Slovenec

  Seznam slovenskih sodelavcev, ki jih plačujejo Soros in Rotschildi;

  George Soros

  All Different – All Equal / Ministry of Education Sport SI
  Amnesty International – Slovenian Section (AI-SI)
  Anglunipe – Romani Information Center of Slovenia (RIC)
  Bilten AI (AI-SI)
  Bosnian Council International (BCI)
  Caritas Slovenia – Slovenska karitas
  Center Legebitra
  CMEPIUS / Erasmus+ Education Program Slovenia (E+ SI)
  EU Youth in Action Program Slovenia / Movit Na Mladina (Y-SI)
  Helsinki Monitor of Slovenia for Human Rights (HMS)
  Humanitas – Society for Human Rights & Supportive Action
  Humanopis
  Institute Circle – Zavod KROG
  Institute for African Studies (IAŠ)
  Institute for Ethnic Studies (INV / IES)
  Institute on Gypsy Studies Ethnicity & Migration (IREM)
  International Organisation for Migration – Slovenia (IOM)
  Internationale Institute for Middle-East & Balkan Studies (IFIMES)
  Intolerance Monitor (MI)
  Klub Studentov Kranj / Art Center Inst. of Youth Culture (KSK)
  Legal and Information Centre for NGOs (PIC)
  Ljubljana Pride – Društvo Parada Ponosa (DPP)
  Loesje – Slovenia
  Movit Na Mladina / Erasmus+ Youth Program Slovenia (E+ SI)
  National Youth Council Slovenia – Mladinski Svet Slovenje (MSS)
  Peace Institute – Mirovni Institut (MI)
  Pro et Contra – Ins. f. Culture of Dialogue – Za in Proti (ZIP)
  Red Cross Slovenia – Rdeci Kriz Slovenia
  Roma Union of Slovenia – Zveza Romov Slovenije
  SALTO South-East Europe Resource Centre (SALTO)
  SKUC – Drustvo Studentski Kulturni Centre (SKUC)
  Slovene Philanthropy – Centre f. Psychos. Help to Refugees (SF)
  Spletno Oko
  Students’ Club Association Slovenia (SKIS)
  The Exiles Project / KUD France Preseren (KUD)
  Young Liberal Democrats – Mladi Liberalna Demokrati (MLD)
  Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
  Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
  Zavod Voluntariat – SCI Slovenia (SCI-SI)

  • Slovenec

   Zgleda, da so tudi Rdeči križ Slovenije, Karitas in KUD France Prešeren odgovorni za nastalo begunsko krizo…… in kdo bi si mislil, da lutkarji in cerkveni tudi delajo sranje po Makedoniji …. c,c,c,c,c,c ….

   • šmentanamuha

    To se ti zdi smešno?

  • Margu501

   In vsi ti so vedno pri roki, ko levica rabi proteste proti bilo čemu.

 • princeska

  Na FDV ima kučko še obilo rezervnih kadrov, zlasti med mladimi doktoricami znanosti, ki so doktorat dobile s pomočjo Brgleza.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   A jim je Brglez ta doktorat odzadaj insertiral??

   • Duhec

    Gej… a te je spet ljubimec zapustil?!

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Prav prevec prefinjene domisljije pa ti nimas, kaj?! Povej nam no, s cim si strizes grmovja po tvojem levuharskem truplu?

 • Slovenec

  Fajonka je nepomembna. Hec bo, ko vas bodo začeli Židje kazensko preganjati zaradi negiranja holokavsta. Primite se za denarnice.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Hahahahahahaha, dober stos! Daj se kaksnega! A bodo Ukrajinci tudi koga tozili zaradi zanikanja holodomora?? Oziroma, koliko zidovskih bolsevikov je bilo do zdaj obsojenih zaradi namerno povzrocene lakote, ki je pomorila med 2,4 in 12 mio Ukrajincev?!?! Ne seri!!!

   • Slovenec

    SDS bo zmagal na volitvah.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     A ja?! Skoda! Jaz bi rajs, da zmaga kaj ekstremno desnega!

   • šmentanamuha

    Tako je.

  • šmentanamuha

   Ne ne, mi bodo začeli žide kazensko preganjati zaradi belega genocida in zanikanja ostalih holokavstov. Zbriši si to slovensko zastavo, ker je nisi vreden.

   • Lustrator

    No, ne žide (generalno), pač pa lobi, ki podpira te vrednote. V tem lobiju so tudi judje, a niti približno niso v večini – poglej malo narodno/versko identiteto njihovih najbolj izpostavljenih promotorjev tako iz politike, posla, kakor šovbiznisa in ugotovil boš, da so pravi židje celo v manjšini.

   • Slovenec

    Dej še napiš kej proti Židom.

    • šmentanamuha

     Aha, njihov si, pod krinko slovenske zastave, že razumem. Skrbijo te židi, ne pa slovenija.

     • Slovenec

      Razumeš ti moj Q…

 • Olga

  Veleizdajalka in skorumpiranka sodi v zapor!
  Mar misli, da smo se v komunizmu, kjer šefa partije ni bilo dovoljeno preiskovati????!!!
  Naj jo spomnimo, komunizem je zločinski sistem!
  Za Sorosovimi socialnimi eksperimenti pa dejansko stoji komunistično nacistični načrt! En vodja, ena država! Dva kotla! Vsi, ki se ne strinjajo, gredo v taborišča in v smrt?!! Zločinski sistem!

 • milanček

  A je madžarskosrski komunajzarski čef-ur kućan še živ? Škoda!!!

 • Lustrator

  Burne reakcije komijev, ko jim pred javnostjo slečeš masko, le še dodatno dokazujejo, da je v moderni dobi njihovo GLAVNI adut (no, poleg seveda standardnega “antijanšizma” in poveličevanje zločinske OF mitologije) le še maskiranje in mešanje megle. Komunistu rečeš komunist -> tožba, udbovcu udbovec -> tožba, soroševcu soroševec -> tožba.
  Tisti, ki v vseh teh desetletjih indoktrinacije in kameleonskih vragolij z imeni strank ob prehodu iz komunizma v “demokracijo” (ter kasneje) še nismo dobili politične dioptrije 10+ kakršno nosi večina sodržavljanov, pa smo zato vselej oklasificirani kot paranoiki, teoretiki zarote in sanjači, ki v slovenski družbi 21. stoletja še vedno vidimo nekakšne komunistične prikazni, ki da so že od leta 91 zgodovina. To je v debatah pravzaprav tudi edini njihov “argument” in ko slišiš kaj takega, pravzaprav sogovorniku ne moreš povedati nič več kulturnega. Imam občutek, da večina državljanov enači komunizem s partijskimi knjižicami, čeprav so njegovi današnji prvoborci praktično vsi brez njih – govorim o mafijskem gospodarskem lobiju new boysov, ki so podedovali imperij od starih udbovskih kalibrov prejšnjega režima.

 • Fogglof Tunnek

  Tanja Fajon grozi s tožbo, ker smo jo označili za Sorosovo plačanko !!!… Pravilno !!!

  Tudi Brščiča tožijo zaradi zanikanja holokavsta !!!… Pravilno !!!

  Tudi Janeza bi bilo potrebno tožit ker trdi, da je 27. april kolaboracija med komunisti in nacisti !!!

  Tudi Novo24tv bi bilo potrebno tožit ki fse tote laži ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja… da bi postale resnica !!!

  • šmentanamuha

   Seveda, tovariš politkomisar.

   • Fogglof Tunnek

    …bilo kuda, udba svuda… kapish?

    • šmentanamuha

     ja, normal, gospod politkomisar!

  • janez cepec

   ti si Bunksl, če prav Nova 24, de neki drži, potem to drži kot prbit. majo dokaze, 100 krat preverjenje, sploh pa, kva se greš, sej so vendar u službi resnice, oni pa je ne bi neki nakladal, Boh ne dej lagal, sej niso taki kot njih ljubljeni vodja.
   Zakaj bi tožu Brščiča, je pač neka kareatura, k misle kok je razgledan, holokavst je biu, čeproui
   je splošn znan, de se Judje s pomočjo Amerjev na to šlepajo že 70 let, pa mirno pobijajo Palestinčke
   zakuga bi blo treba Janeza tožet, je pač mau datume zamešu, čeprou je biu pravovern komunajzar, usega se pa res namoreš zapount.
   Novo 24 pa res ne gre tožet, ke plasira resnico, samo resnico in še ankat resnico, rumeno-modro Prerokovo resnico

 • tzt

  Vse skupaj je zelo enostavno. Ker imate dokumente, jih predajte Štefanecu na KPK in prijavite sum koruptivnega dejanja. Bomo potem videli, če ji bo še kaj do smeha in tožbe.

  • Lustrator

   Heheh, je to šala? Štefanec in KPK ji bodo kvečjemu pomagali pri sestavljanju obtožnice.

 • Aron

  Nova postaja s takimi iz zraka vzetimi asociacijami iz dneva v dan bolj nekredibilna. Vkolikor ima Nova konkretne dokaze, da je bila Fajonova osebno deležna denarnega toka s strani Sorosa osebno ali njegove fundacije, naj to ustrezno dokaže (potrdila o nakazilih itd…). Kot je to v primeru Nove jasno, da je v ekonomski lasti orbanove elite (dokazano in preverljivo).
  V nasprotnem se strinjam, da jih Fajonova toži, saj gre več kot očitno za politično usmerjeno disreditacijo.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   A mislis tako levuharsko diskreditacijo, ko komunajzli vsake 4 leta pred volitvami zacnejo srat po Jansi in vse kar uspejo v tem casu zmeckat in sproducirat je obsodba, da je na neznanem kraju ob neznanem casu prejel neznan znesek od neznane osebe in ga za to posljejo v keho?!? A mislis tako diskreditacijo?!?! Vsak, ki je v tujini slisal za to sodbo, se slovenski drzavi, in svojati, ki jo trenutno se vodi, rezi na vsa usta! Slovenska drzava je v tujini navadna bedna kreatura. Nekredibilna, nepomembna, obstranska, drugorazredna nekaksna politicna ureditev, ker Slovenija drzava ni! In popolnoma v nasprotju, kar vam levuharjem tist, ki se ne pritozuje in isce resitve uspesno dopoveduje, vsem nam ostalim, ki imamo kaj v glavi in nismo zaplankani, pa je jasno, da je Cerar en navaden lazniv pajac.

  • Lustrator

   Si sploh prebral zgornji članek? Pričakuješ ŠE VEČ dokazov od zgoraj navedenih? Namesto, da bi bil vsesel, da imamo v Sloveniji KONČNO resen medij, neodvisen od hobotnic mafijskega podpalubja nikolikončanega režima, ki si kljub svoji majhnosti in nemilosti državnega kapitala/pravosodja upa raziskovati stvari, ki bi jih MORALI že po svoji osnovni definiciji dela raziskovati tako državnovarnostni organi kakor tudi “novinarji” nacionalnega medija (ki jih davkoplačevalci plačujemo neposredno) in vseh medijev v lasti državnih podjetij (ki jih davkoplačevalci plačujemo posredno), ta medij napadaš in se ob očitnih dejstvih še kar naprej sprenevedaš. Si kdaj takole črno na belem prebral en sam POSREDEN dokaz o vpletenosti Janše v vse korupcijske rabote, ki mu jih f571 režimski pisunčki že 30 let pripisujejo takorekoč na dnevni ravni?

  • šmentanamuha

   Si pa pravi levi retard. S takimi je res preprosto manipulirat.

  • tohuvabohu

   Rdečkarju je vedno vse jasno in več kot očitno, hahahahaha, kakšni jasnovidci. Pri takih talentih so odveč vse vladne službe za analizo in razvoj, da ne omenjam UMAR-ja.
   Edino tega ne sme videti, da so vsi glavni režimski mediji v lasti rdečih tajkunov in tepihovalcev slovenskega naroda.

 • xtc

  Če dokumenti obstajajo in so verodostojni je čas ;da se omenjeno fundacijo prepove z zakonom oba politika pozove k takojšnjemu odstopu in prepoved sodelovanja še kdaj v politiki;saj gre za podpiohovalca vojne in izdajalca EU ;KAR JE VEČ KOT DOVOLJ ;ZA PREPOVED POITIČNEGA DELOVANJA;ČE NE ŠE KAJ VEČ:

  • Slovenec

   Ko gre za izdajalce Slovenije, se strinjam s teboj. Zato pa bi bilo potrebno prepovedati domobrance in njihove podpornike – stranko SDS.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Vso sreco pri prepovedi SDS… hahaha

    • tohuvabohu

     S prepovedmi strank so komedije, hehe. Pred leti je LDS zahtevala sodno prepoved Jelinčičeve stranke. Ko je prišlo na dan, da je bil plemenitež udbovski ovaduh, je bila LDS-ova tožba brž umaknjena!

   • šmentanamuha

    nekam glasen si, židek.

   • janez cepec

    ma kr nej bojo, sej niso tok škodljivi, so le, kokr bi reku, ena folklora, sej jih je učas kr fletn pogledat pa poslušat, se jim kr nasmejem, k videm koko so naivno prfukneni. razn pastirja sevede, ta pa zna izkorišćčat pa jebat svoje zblojene ovce.

   • Olga

    Komunizem je ZLOCINSKi sistem! Poveličevalci so kriminalci in morajo biti kaznovani!

    SDS je demokratična stranka, ki se bori za svobodo in demokracijo v Sloveniji!

    Domobrancev ni več, ker ste jih s številnimi nedolžnimi ljudmi pomorili!

    Obkladanje z domobranstvom služi samo PRIKRIVANJU ZLOČINOV KOMUNIZMA! Komunisti so izvedli GENOCID, ki nikoli ne zastara!

   • šmentanamuha

    Slovenija očitno ni tvoja intimna opcija, ti židovski poturica. Zbriši slovensko zastavo, ker je nisi vreden.

 • Slovenec

  Janšisti ne lažejo samo takrat, kadar so tiho.

  • Olga

   Pravilno: Nova razkriva resnico! SDS razkriva resnico in ima rešitve! Bravo Nova! Bravo SDS!

 • Olga

  Levakom kuzla v rit skače!

  • Slovenec

   A res janšisti ne poznate nobenega leporečja? In še ženska si povrhu.

   • Olga

    Levakom psica v zadnjico skače! Presstitutke so na Hanzi in dokazano levicarke! Kakšne vrste ste pa vi, se morate pa sami odločiti!

    • tohuvabohu

     Pa tudi kakšen Trebušnik na kanalu.

   • dvanajstzvezdic

    Ne vem koga smatraš za janšista, ampak najprej se poglej v ogledalo s svojim “leporečjem” in seveda z izmišljotinami!

  • janez cepec

   to b’ se teb zdeu, de b’ ti kej ke u rt skočiu, a?

  • Artur

   Je že not zato so tako popadljivi .

 • Slovenec

  Pismo veteranom glede laži na NOVA 24 TV;

  ZVVS, Rojčeva ulica 16, 1000 Ljubljana
  Številka: ZVVS-3/2017
  Datum: 13.1.2017

  Naslovnik:
  NOVA 24 TV
  MIRO PETEK, ODGOVORNI UREDNIK
  LINHARTOVA 13, 1000 LJUBLJANA

  Spoštovani,

  Na NOVA 24 TV, ste v minulih dneh v nekaj novicah objavili številne laži o Zvezi veteranov vojne za Slovenijo (v nadaljevanju ZVVS) in posameznih vojnih veteranih. Posebej ste širili lažne informacije o predsedniku ZVVS, upokojenem generalmajorju Ladislavu Lipiču. Vaše trditve o njegovem zaslužku na Ministrstvu za obrambo (v nadaljevanju MORS) ne držijo. Generalmajor Lipič je bil naprošen za svetovanje s strani MORS, kar je običaj v vojskah NATO. Generalmajor Lipič je bil ambasador na Madžarskem, načelnik Generalštaba Slovenske vojske in svetovalec za obrambo predsednika države. Na teh državnih funkcijah je pridobil strateške izkušnje in vedenja pomembna za nacionalno varnost. Tudi višina prejemkov za svetovanje, ki jo navajate, ne drži. Kot vojni veterani smo dolžni in bomo tudi v prihodnje javno izrazili nestrinjanje ter zahtevali preklic javno objavljenih nepodpisanih člankov in intervjujev, ki lažno in inkongnito obtožujejo, obrekujejo in žalijo posameznike in celotno članstvo ZVVS (avtor omenja domnevne politične zasluge generala Lipiča ob »rušenje vlade Janeza Janše«). Veterani smo se protestov udeležili na zahtevo velike večine vojnih veteranov, združenih v ZVVS s ciljem, da opozorimo na krivice, povzročene v času vseh slovenskih vlad od osamosvojitve dalje. Pa še to: Vlade Janeza Janše niso zrušili protesti. Zrušil jo je njen način dela in pokopalo poročilo Komisije za preprečevanje korupcije!

  Zagovarjanje prestopnikov, pripadnikov Slovenske vojske (v nadaljevanju SV) temelji na poznavanju njihovega dela, pravočasnega prestopa v TO in dejstva, da so od Varnostno obveščevalne službe MORS dobili pozitivne ocene in so bili zaposleni v MORS na podlagi odločb, ki jih je podpisal takratni minister za obrambo Janez Janša. V primeru drugačne ocene, danes ne bi bili zaposleni v SV in tudi ne v poveljstvih NATO. Minister Janša je zaposlil tudi nekaj nekdanjih starešin JLA, ki niso pravočasno prestopili v TO. Temu so nasprotovali poleg starešin TO tudi pripadniki JLA, ki so sodelovali v osamosvojitveni vojni.

  V nagovoru bralcem našega glasila Veteran sta tako predsednik ZVVS kot tudi urednik glasila izrazila tisto, kar je bilo treba povedati vojnim veteranom in veterankam. Spoštujemo uporništvo slovenskega naroda skozi vsa zgodovinska obdobja, sovražni govor in žalitve pa ne spadajo v naše glasilo, ne glede na to, kdo jih izreka. V glasilu se zahvaljujemo vsem, ki so nam v minulem letu na različne pomagali in med njimi so tudi naštete osebe. Tudi tako dokazujemo, da nas zgodovinski spomin ni izdal.
  Naše ravnanje glede sodnih procesov in vsega kar se nanaša na pravosodje, se ni spremenilo. Obsodili smo ravnanje posameznikov v primeru postopkov zoper polkovnika JLA Popova in vseh ostalih, zoper katere je bila podana obtožnica. Izrazili smo tudi svoje mnenje v primeru civilne tožbe zoper brigadirja Krkoviča (lahko preberete v medijih in magnetogramu seje odbora za obrambo). Res pa je, da nismo rušili ugled in pristojnosti pravosodja, ne na sejah Odbora za obrambo in ne na mitingih pred sodišči. In tudi pisma predsedniku vlade in še manj predsedniku države v zvezi delom sodišč veterani, združeni v ZVVS, nismo pisali.

  Vaše trditve, da smo izdali veterane vojne za Slovenijo so nova pritlehnost, ki se lahko rodi le v domišljiji strahopetca (morda pa bo tudi ta avtor nagrajen in bo politični komentator na nacionalni in vaši TV, kot so nekateri, ki so pisali pod psevdonimi v času znamenitih brezplačnikov). Katere veterane smo izdali, morda tiste, ki se imajo za najbolj zaslužne in edine osamosvojitelje? Kdor koli je sodeloval v pripravah na osamosvojitev in v osamosvojitveni vojni je veteran, nima pa si pravice pripisovati si nekega posebnega, ekskluzivnega veteranstva. Vložili smo izdatne napore, da smo popravili krivice, ki so bile z ZUJF povzročene vsem vojnim veteranom in storili še marsikaj, česar ne nameravamo razlagati v tem odgovoru.

  Trditev, da je predsednik ZVVS prepovedal nastop brigadirja Krkoviča na letnem zboru OZVVS Ljubljana, je laž. O tem primeru je bil naš predsednik obveščen po koncu letnega zbora. Z dogajanjem ga je seznanil generalni sekretar, ki se je zbora udeležil. Na glavnem zboru ZVVS ni bil predvajan noben film, kar prav tako podtikate.
  Očitate in oporekate reklami za knjigi na drugi strani glasila Veteran, uglednih in priznanih avtorjev, doktorjev znanosti. Nam nobena stranka ne ureja glasila in zato si ocene prihranite za vaš medij.

  Glede negiranja drugih organizacij, kot je Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve (v nadaljevanju VSO) je urednik navedel dejstva. Vse navedeno se je in se dogaja in zato je bilo to potrebno napisati. Spomnimo se leta silnega varčevanja vlade Janeza Janše, ki je Veteranom vojne za Slovenijo, naša organizacija šteje preko 25.000 članov, zmanjšal letno dotacijo s pol milijona evrov na 175.000€. Novonastali VSO, ki je takrat štela nekaj sto članov in ni imela statusa veteranske organizacije pa dodelil 221.000€. Več kot prepolovil je tudi sredstva združenju Sever.

  Naj sedaj dodamo še to: VSO vodi človek, ki je bil minister za obrambo RS in si nikoli ne bi smel privoščiti toliko izrečenih laži o posameznih vojnih veteranih, kot jih je. Ob vsem tem pa še danes ne more povedati, kje je bil v času priprav na osamosvojitev in med osamosvojitveno vojno. Svojo manipulatorsko sposobnost zelo jasno izkazuje, saj drugače ne bi mogel z eno nogo stati v politični stranki (so ga spregledali in ga že izključili), ki mu je dajala politično legitimnost in z drugo nogo v stranki, kjer je videl svojo svetlo politično prihodnost.
  Glede opozarjanja na eksistenčno krizo, v kateri je SV, pa naslednje: navedena kriza je bila povzročena v obdobju, ko sta vlado RS vodila gospod Borut Pahor (2008-2011) in nato gospod Janez Janša (2011-2012).Takrat se je delež proračuna za obrambo zmanjšal z 1,63 % na 0,97 % BDP.

  Ob tem velja dodati, da sta bila takrat obrambna ministra gospa dr. Ljubica Jelušič in nato gospod Aleš Hojs. Zanimivo je, da razen dr. Ljubice Jelušič, najbolj ostro opozarjajo na najslabšo pripravljenost Slovenske vojske v zgodovini Slovenije prav povzročitelji stanja in krivdo valijo na druge. Ob tem pa vrhovni poveljnik vse nas podučuje, kako je potrebno za SV nameniti več denarja, kajti varnost je neprecenljiva. Ni zanemarljivo tudi to, da vrhovni poveljnik domači in mednarodni javnosti svojo vojsko predstavi kot nesposobno, gospod Mahnič, kot predsednik odbora DZ za obrambo pa doda, da je naša vojska sposobna le čuvati kuhinjske kotle, medtem ko se druge evropske vojske, članice NATO, bojujejo. Odgovorni na MORS in v SV, pa sklonjenih glav molčijo!

  Vaši napadi na Zvezo veteranov vojne za Slovenijo so napad na vrednote in smotre osamosvojitvene vojne, za katere smo se borili z orožjem v roki in nekateri bojni tovariši so za samostojno Slovenijo žrtvovali življenje. Ne mešamo se v dnevno politiko in pustimo pri miru organizacije in medije, ki so pod krinko civilne družbe oziroma medijske neodvisnosti transmisija in orodje politične stranke.

  Vi nam ne morete ukazovati in ne odvzeti pravice govora in delovanja. Za dnevne politične obračune ne žalite posameznikov, posebej pa ne ZVVS, ki združuje tiste, ki smo vam z orožjem v roki priborili svobodo, demokracijo in neodvisnost.

  Zahtevamo, da pismo v celoti objavite na Nova TV 24, v časovnih okvirjih in številu ponovitev v katerih ste gledalcem sporočali neresnice o ZVVS in njenem predsedniku.

  Za Zvezo veteranov vojne za Slovenijo
  podpredsedniki:
  Marjan Grabnar
  Venčeslav Ogrinc
  Danijel Božič

  • Slovenec

   LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

   • Slovenec

    Spoštovane vojne veteranke in vojni veterani, združeni v Zvezi veteranov vojne za Slovenijo!

    Od prvega dneva predsedovanja tej ugledni organizaciji in s tem vam vojnim veterankam in vojnim veteranom, sem ob vseh priložnostih poudarjal vrednote, kot so poštenost in pravičnost, tovarištvo, visoka stopnja samozavesti, spoštovanje zgodovine lastnega naroda ter pomen uporništva našega naroda. Spoštoval sem in spoštujem vsakega posameznika, ne glede na njegovo svetovno nazorsko,politično ali strankarsko opredelitev, saj so vsi vojni veterani dali svoj neprecenljivi prispevek naši osamosvojitvi. Zato je naša odločitev, sprejeta na glavnem zboru, da se bomo odločali in ravnali v skladu z vrednotami, kot sta poštenost in pravičnost in ne po ideološki ali celo strankarskih kriterijih, za organizacijo vojnih veteranov osamosvojitvene vojne edino pravilna.

    Pričakoval sem, da bo naše delo sprejeto vsaj z minimalno korektnostjo tudi v sorodni domoljubni organizaciji, to je v Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO). Moja pričakovanja se niso uresničila in predstavniki navedenega združenja so ob vseh priložnostih, še posebej v svojih nastopih na Odboru za obrambo DZ ter v svojem strankarskem mediju neprestano širili laži, obrekovali in populistično manipulirali s polresnicami. Na nobeno od teh laži nisem reagiral, ker ne želim širiti nestrpnosti, predvsem pa menim, da avtorji ne želijo kulturne in argumentirane komunikacije, zato niso vredni mojega odgovora. Z zadnjo takšno manipulacijo in lažjo pa so prestopili prag dostojnosti in tolerance, še posebej, ker je v njej sodeloval predsednik Odbora za obrambo DZ.

    S trditvami o mojih zaslužkih v svojem strankarskem mediju so zapisali, da »upokojeni generalmajor Ladislav Lipič za svoje svetovanje prejema letno 19.800,00 evrov plačila«. To trditev je objavil tudi portal Pomurec.com in verjetno še kakšen medij v Sloveniji.
    Vas, spoštovane vojne veteranke in vojni veterani, sem dolžan seznaniti z resnico o mojih »bajnih« zaslužkih, ki je po besedah predsednika Odbora za obrambo DZ povzročila eksistenčno krizo Slovenske vojske.

    Ministrstvo za obrambo sem zaprosil za izpis vseh izplačil svetovanja. Z dopisom štev. 110-3/2017-2 z dne 10.01.2017 so na moje zaprosilo odgovorili, da sem v letu 2013 za svoje svetovanje prejel 3.930,00 EUR, za leto 2014 1.500,00 EUR, za leto 2015 1.410,00 EUR, za leto 2016 pa je bil moj prejemek 0 EUR.

    Torej sem za obdobje štirih let prejel 6.840,00 EUR ter od navedenih poravnal vse obveznosti do države.

    Odgovor na ostale trditve in laži, objavljene v Novi 24 TV so pripravili vsi trije podpredsedniki ZVVS ter poslali na navedeni medij ter tudi ostalim medijem v Sloveniji.
    Informacija je namenjena vam, spoštovane vojne veteranke in vojni veterani predvsem iz razloga, da spoznate, da so takšne trditve in laži namenjene diskreditaciji mene kot posameznika ter s tem tudi naše organizacije ZVVS. Prav tako je sedaj jasno, s čim vse si posamezniki gradijo svojo svetlo politično prihodnost ter všečnost svojemu vodji. Upam, da bo opis takšnega početja v pomoč tudi tistim našim članom in vsem, ki še vedno slepo verjamejo vsemu, kar prihaja iz ust »edinih osamosvojiteljev« naše domovine, Republike Slovenije.

    Veteranski pozdrav!

    Ladislav Lipič
    predsednik ZVVS

   • Olga

    Pravilno: LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA!

    • janez cepec

     janšisti, komunisti usi so isti, isti

     • dvanajstzvezdic

      itaq vsi so homosapiens.

     • janez cepec

      ni glih tko enostavn

     • dvanajstzvezdic

      bi rekel za tebe,da si še v fazi homuerctusa.

  • dvanajstzvezdic

   Verjetno bodo na to tudi na nova24 odgovorili. Aja, mimogrede od kje tebi informacija da je Janša Albanec? Ta odgovor že čakamo od tebe celo večnost. A se boš opravičil za tvojo izmišljotino? Razen seveda če nimaš neizpodbitne dokaze. Sedaj vidiš zakaj velika večina ne verjame danes več nikomur niti ZVVS-ju. Gre za njihovo stališče, naj se soočijo z tistimi ki imajo drugačno mnenje in to javno, pa bomo potem videli.

   • janez cepec

    a veš koko smo djal učas? če deva tko kot Albanc, če se obnaša tko kot Albanc, če govori tko kot Albanc, če zgleda tko kot Albanc, pol mora, de je Albanc

    sicer pa on ne priznava, de so praslovani naši predniki, verjetno njegovi res niso, so Iliri, ergo, poj je pa Albanc

    • dvanajstzvezdic

     Kako kaj gospod profesor na strojnem faksu. Študentje zadovoljni?

   • Slovenec

    Toži me.

    • dvanajstzvezdic

     Zakaj neki bi te??? Samo potrjuješ mi, da si si stvari izmislil…”pošteni” Slovenec…my ass!!

     • Slovenec

      Potem pa tišina.

     • dvanajstzvezdic

      Nope, tega filma pa ne boš gledal!

     • Slovenec

      No vidiš. Svoboda govora, kajne? Tudi drugi jo imamo – ne samo janšisti.

     • dvanajstzvezdic

      Izvoli ti jo ne branim, sem ti jo kdaj branil? Samo sprašujem po dejstvih “poštene” Slovence.

    • šmentanamuha

     Slaboumen odgovor levega plačanca.

    • Olga

     Vam bo najboljša “tožba” izguba privilegijev!

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Sploh tistih financnih!

     • Slovenec

      Za razliko od Janeza Janše ne prejemam nobenih dohodkov ali honorarjev od davkoplačevalskega denarja – nikoli nisem. Janša jih je prejemal v Jugoslaviji in jih prejema še danes, ovca nevedna.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Caki mal… Jansa jih ne sme, levuharji jih pa lahko, al kako?! Dej mal razloz tole…

     • Slovenec

      Voluharji so vsi, ki živijo na račun države! Kaj ti tukaj ni jasno?!!

   • Borut Stari

    In? Kaj pol če je! Naredil je več za Slovenijo kot, reimo slovenski komunisti.

    • dvanajstzvezdic

     Je stari, ne gre za to, gre za verodostojnost neke trditve. Problem je, da danes vsak govori kar mu paše in to razgalja kot Resnico. Če rečem za tebe da si čefur in kradeš kot sraka čefurska, boš to mirno prenašal? Pa ne jemlji to resno, sem samo dal primer. Nič slabega o tebi ok?

     • Borut Stari

      Dovolj imam soli v glavi, da mi taka in drugačna soljenja ne pridejo do živega. Za tiste, ki mislijo s svojo glavo to svinjanje nima vpliva.Zamahneš in greš naprej.
      Naj pišejo kar želijo. Mene ne moti nihče, saj nisem jaz Bog, ki bi odrejal, kaj in kako naj ljudje razumejo svojo realnost.

  • Olga

   A to so tisti veterani pod marelo komunistov? Prodane duše?

  • Borut Stari

   Ferdo piši. In ferdo piše.

   • karpelec

    …pa ne zastonj. Morda ga tut Soros plačije.

    • Borut Stari

     Ferdo piše loto številke. Pa še vedno niso prave. Zguba je zguba.

  • if

   Za Zvezo veteranov vojne za Slovenijo : “Res pa je, da nismo rušili ugled in pristojnosti pravosodja, ne na sejah Odbora za obrambo in ne na mitingih pred sodišči.”

   ZVVS, z omenjeno držo, molkom, ste rušili Slovenijio in njeno ustavnost!
   Z molkom ste podpirali konstrukt Patria in vse sisteme, ki so ga konstruirali, zagnali, vzdrževali, sodno procesirali in zastarali!

  • if

   ZVVS, uporabite svoj vpliv za umik OF laži in pripadajočih posledic iz vseh sistemov slovenske države!

 • Olga

  Resnice se ne da potvoriti, levaki! Tudi z Udbovskim mailom “zgodovinarke” ne!

  • Sredina

   Tudi s tweeti Velikega vodje ne

   • tohuvabohu

    A Kučan že tudi tvita?

 • Borut Stari

  Komunizem je ena velika svetovna laž. Vse ostalo kar počnejo komunisti izhaja iz te velike laži. Še vedno pomnimo njihovo znamenito parolo:”Komunizem je na horizontu”
  Horizont je navidezna črta med nebom in zemljo.
  Bolj se ji bližaš bolj se oddaljuje.

 • Fogglof Tunnek

  Bravo @Slovenec… evo še:

  Odgovor na ostale trditve in laži, objavljene v Novi 24 TV so pripravili vsi trije podpredsedniki ZVVS ter poslali na navedeni medij ter tudi ostalim medijem v Sloveniji.

  Informacija je namenjena vam, spoštovane vojne veteranke in vojni veterani predvsem iz razloga, da spoznate, da so takšne trditve in laži namenjene diskreditaciji mene kot posameznika ter s tem tudi naše organizacije ZVVS. Prav tako je sedaj jasno, s čim vse si posamezniki gradijo svojo svetlo politično prihodnost ter všečnost svojemu vodji. Upam, da bo opis takšnega početja v pomoč tudi tistim našim članom in vsem, ki še vedno slepo verjamejo vsemu, kar prihaja iz ust »edinih osamosvojiteljev« naše domovine, Republike Slovenije.

  Veteranski pozdrav!

  Ladislav Lipič
  predsednik ZVVS

 • barbara rov

  So komoneste spet ževčne kej???

 • Fogglof Tunnek

  Srečko Križanec, predsednik veteranov občine Štore:

  “Ladislav Lipič je tudi moj predsednik in če žalite njega in širite laži o njemu, žalite tudi nas ostale veterane, ki smo združeni v zvezo z več kot 25.000 člani. Nekoliko zamerim Ministrstvu za obrambo, da se za svojega bivšega pripadnika in načelnika Generalštaba Slovenske vojske ne zavzamejo in javno ne povedo resnice. To me kot člana veteranske in častniške organizacije zelo moti. Odbor za obrambo je postal dobesedno poligon za obračunavanje, obrekovanje, žaljenje, podtikanja, nabiranje političnih točk in predvsem za širjenje laži. Državni zbor bi moral odločno ukrepati, ne glede na opevano demokracijo, saj to, kar si lahko privoščijo člani stranke SDS na tem Odboru, presega mejo dobrega okusa in zdravega razuma in z demokracijo nima nič skupnega. Kdor ni častilec SDS in tisti, ki mislimo s svojo glavo, smo ozmerjani s petokolonaši in ne vem kaj še vse. Koalicijski poslanci so tiho ali pa obstruirajo sejo, pripadniki Slovenske vojske so tam kot kakšni nebogljeni šolarčki, ki morajo poslušati nauke in nebuloze posameznih nastopačev, nakladačev in predvsem primitivnih kričačev. To se mora v hramu demokracije takoj nehati. Po svoje pa tudi verjamem, da se generalom upira spuščati na tako nizek nivo primitivnega komuniciranja. Za zresnitev in predvsem streznitev nekaterim članom Odbora priporočam branje knjige z naslovom: »Kaj nam pa morete!«, avtorja Matjaža Frangeža. Potem se bo vaš napuh sigurno precej polegel.”

  • Artur

   No še dobro ,da nisem kot vojni veteran včlanjen v vaši komunistični zvezi vojnih veteranov kjer se ob vaših ceremonijah postavljajo spomeniki zločincem Mačku, St. Rozmanu … ker bi se z včlanjevanjem izneveril tistemu za kar sem se boril.

 • Sredina

  Ti dokumenti ravno toliko pojasnjujejo to kar trdite, kot Janševo pričanje o izvoru njegovega premoženja…torej oboje ne dokazuje nič

  • Lustrator

   Če je to nič, kako boš šele poimenoval vse patetične obtožnice s katerimi rdeči tovariši že 30 let obstreljujete vodjo protikomunistične politične opcije?

   Sicer pa; mar ni patetično, da naš nacionalni pjongjang tv s svojim več kot 100 milijonskim letnim (!) proračunom in preko 2000 sodelavci ni uspel priti niti do tega niča? Enako velja za ostale velike režimske medijske hiše, ki o Sorošu niti še poročale niso, kaj šele da bi raziskovale njegove lovke v slovenski politični sferi. Naših vrlih organov pregona in obveščevalcev pa niti omenjal ne bom, oni imajo pač drugačna navodila, kot so penaliziranje 10% prekoračitve hitrosti, kadilcev trave, iskanje terorista Tomaža Majerja zaradi zapisa o Zokijevih volivcih in snovanje pravljic za upravičevanje aresta nedolžnega ob mafijskih umorih ter podobno. Pozitivne izjeme izvzete.

   • Sredina

    I kdo je to Novakova? Ne da bi vedu za kak proces proti njej
    Vem pa za edinega komunista v DZ na čelu stranke, proti njemu se pa res neki dogaja, in vse že ne more biti izmišljeno…je pa res da ko nekateri ne delajo tako kot vi pričakujete, so pač proti vam…

    • Lustrator

     Proces proti Ljudmili? Se hecaš? Ljudmila je vse odkar je na čelu stranke ena glavnih strateških zaveznic partije in to počne še precej bolj očitno kot pred njo Previrant in še prej razni SLS-ovi agrokomunisti.

     Aha, če te prav razumem, torej edinega komunista v DZ preganjajo protikomunistični bandiero roso prepevajoči in rdečo zvezdo noseči nekdanji člani partije in udbe. Zveni povsem logično, ja. Tako kakor to, da “edinega komunista v DZ na čelu stranke” ne voli niti en sam samcat komunist, ki ga poznam, medtem ko stranke, ki so neposredno izšle iz KPS in bile ves čas proti demokraciji, osamosvojitvi in kapitalizmu, volijo prav vsi komunisti?

     Se ti je popolnoma odpeljalo ali si tak po “defaultu”?

     • Sredina

      Ja seveda, kdor ni za Janšo je komunist. pika amen!

      Evviva il socialismo e la libertà! (kot je v originalu)

     • Lustrator

      Ne gre za Janšo niti SDS, pač pa prodemokratično, proslovensko, prokrščansko, prolibertarno od partijskega centra neodvisno smer, ki jo ta trenutek od uradnih strank pooseblja edino SDS. Vse zunaj tega polja je pri nas zlizano s komunistično mafijo – niti ni nujno da ideološko kot v primeru Nsi (ki se programsko skoraj povsem ujema z SDS in nima z ortokomunističnimi strankami vsebinsko nobenih skupnih točk), pač pa interesno (obstanek v parlamentu, dobro plačane funkcije v različnih paradržavnih službah in družbah).

      Imate morda komunisti Logarja, Širclja, Gorenaka, Grimsa, Mahniča, Kucler Dolinarjevo, Petra Sušnika, Staneta grando, Vodpopivca, Štiha, Štuheca,… kaj raje od Janše? No, pa si si sam odgovoril na neumen vzklik, ki si si ga zgoraj privoščil.

     • Sredina

      Omejevanje svobode govora in propagiranje ene in edine resnice Velike vodje je zelo demokratično ja, delovanje po partijskih metodah, znotraj strankarske udbovske strukture so tudi zelo ‘od partije neodvisne’
      A SDS se pa ne gre za obstanek v DZ, prevzem oblasti in dobro plačane službe v JS, dej ne prbiji

     • Lustrator

      Omejevanje svobode govora? Povej mi enega samega novinarja, ki je končal za zapahi (kar bi bilo edino prav) ker je v medijih javno lagal in škodil ne le ugledu janše in njegove družine, pač pa tudi njegove stranke in ugleda ter posledično dobrobiti Slovenije. Povej mi en sam mainstream medij, ki ga ima Janša v oblasti in po lastni presoji odpušča vse ki ne poročajo kakor on želi. Povej mi en sam zakon o omejevanju svobode govora, ki ga je podprl janša oziroma SDS. Odgovorov na ta vprašanja seveda nimaš, ti pa lahko sam povem, da prav vse obratno velja za naše komunistične veljake, ki protirežimske novinarje ne le mečejo iz služb, ampak jih celo vlačijo po sodiščih in pretepajo. Hkrati obvladujejo skoraj 90% slovenskega medijskega prostora (svoboda govora pa taka) in so sami ustanovili celo nek organ proti “sovražnemu govoru”, žugajo pa tudi s tovrstnim zakonom iz rajnke Juge.

      “A SDS se pa ne gre za obstanek v DZ, prevzem oblasti in dobro plačane službe v JS, dej ne prbiji”

      Kako le, če je ena njihovih glavnih točk na gospodarskem programu drastično zmanjšanje proračuna in števila zaposlenih v javnem sektorju? In prav to je eden glavnih razlogov zakaj ne dobijo volitev, saj je javni sektor pri nas največji v EU in skupaj z upokojenci odločilni faktor na vsakih volitvah. Misliš da bodo javnosektoraši volili tak program, ki jim bo prepolovil njihove zasoljene plače in delovna mesta? Še enkrat: prav vse kar počne komunistična opcija, očitaš nasprotni, čeprav je resnica prav diametralna. Lahko napišeš en sam samcat komentar, ki ne bo obrnjen na glavo?

     • Sredina

      Sovražni govor se začne tam, kjer se konča svoboda govora, mogoče bi mogu kdo to Janši razložt

      Sicer je pa bil Janša na oblasti 5 let v in bi lahko v tem času ‘zmanjša javni sektor’ če bi to res želel, pa ni, ker govoriš bedarije

     • Lustrator

      S cca 33% v državnem zboru in 0% med sindikati in mediji?? Za reformo javnega sektorja potrebuješ 2/3 v parlamentu (kolikor so
      imele vse rdeče vlade doslej) in pa glavnino glavnih sindikalistov. V
      nasprotnem primeru se ti zgodi rdeča revolucija kakršni smo bili priča
      leta 2012/2013. S katerega planeta prihajaš?

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Pizda si zabit k kurac! Sej bi lahko javni sektor v ostalih 21 letih tvoji levuharji zmanjsal, pa ga niso. So ga rajs poveceval, budale nesposobne! In kaj je treba Jansi razlagat glede svobode govora?!?! Povej kaj je kdajkoli narobe rekel?!?!?!?!?!

     • Sredina

      Dej chill…mel je šanso pa tega ni naredu, zdej pa ne bod pameten in zlez vn iz njegove riti k že smrdiš

     • tohuvabohu

      Kdor je za Janšo, je pa tudi komunist, anede? Skratka, vsi rdeči, vsi potrebni.

     • tohuvabohu

      Bolj bo držalo, da je tako dresiran.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ej, a si ti ze kdaj slisal o “nedolznosti, dokler se krivda ne DOKAZE”!!! S sodbo o “prejemu neznanega zneska na neznanem kraju ob neznanem casu od neznane osebe” si lahko komunajzli edino vase usrane riti obrisete! Jansa ima za dokazovat tocno toliko, kot vasedva pizduna metercvancig in zajebankovic, pa cist nic vec!

   • Sredina

    Kaj si živčen, mam prou ane pa te boli?

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Prav imas ti samo v tvoji glavi, pa se tam se gnojnica pretaka…

     • Sredina

      Pa še histeričen si…chill dude
      Ne moreš met veno prav, ne obstaja samo Janševa resnica, kljub temu, da vas Veliki tko uči

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Tvoji odgovori so tipicni za levuharja… nobene veze z realnostjo in se manj z mojim odgovorom na tvoje neumnosti. Potem pa levuharji vecno zacnete s podjebavanji, ker vam pomanjkanje inteligence onemogoca napisat normalen odgovor. Histericen sem jaz samo od smeha, ker nekaj tako zabitega, kot ste levuharji vsi po vrsti, clovek tezko se kje drugje sreca! Lahko bi se tut jokal, ampak se vam rajs smejem, ker ste podn od podna – kot ljudje, kot karakterji, glede inteligence, razgledanosti. Levuharji ste drek vsakega naroda!

     • Sredina

      Red delaš bedaka iz sebe, živčen, ker mam prou pa še žališ skos. Sprijazni se, da ste podn vi, in če se kdo smeje komu, se mi vam, nihče vas ne jemlje resno, vi ste bolj živčni in zadirčni in histerični ves čas
      če sm pa zaradi tega, ker ne sprejemam ene in edine resnice po naročilu Velikega Vodje, levičar, pa to sprejmem, bolj bit čim dlje od vas primitivcev

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ti pojma nimas niti o tem kaj pises… kar nekaj v tri pirovske, neka ugibanja, neke neumnosti brez kakrsnekoli povezave. Imas tipicen primer mentalne in verbalne diareje! Jansa se nikoli ni bil moj vodja, kaj sele Veliki Vodja. Velike vodje imate komunajzli! Zame je Jansa prevec mevzast, premalo radikalen, premalo desnicarski. Jaz bi vam vsem po vrsti jebal mater. Saj mogoce kdaj dobim priloznost, pa si bom takrat dal duska!

     • Sredina

      Res si histeričen no, mal se umir ker je to slabo za živce.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Prou prou…

     • marker

      Imaš prav. Res je premalo radikalen. Če bi imeli mene zaprtega, kot so njega, bi jim že pokazal…..

     • 5-RA

      Veš kaj je na sredini človeškega telesa?

    • 5-RA

     dokaze na plano pa bomo videli …upam pa, da pride kdaj na vrsto še kdo iz vaše čete foruma 21…Miklavčič bi bil zelo primeren , da pokaže od kje mu denar za jahte in vile…revež zaposlen v JS.
     Komunisti niste vajeni ravno dokazovat stvari, zahteva preveč sivih celic…najlažje je vreči v brezno dojenčka in rečt, da je kolaborant. Gnide skorumirane.

  • KAPIBARA

   Trditev, da je kuĆanoviĆ prejeam, večkrat, gotovino iz Elana, ga je stala zapora !!
   Bil je ožigosan- oblaten in je zapret- je bil

 • WatsonForus

  a tardeči dons nč ne delajo ?

  • Sredina

   LOL, kaj SDS-ovci nikoli nič ne delajo?

 • Slovenec

  Novi največji lastniki družbe Nova24TV.si so tri madžarska medijska podjetja, ki so del vplivnega kroga madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana in njegove stranke Fidesz.

  Še ob ustanovitvi je imela družba Novatv24.si približno 70 delničarjev, ki so ji zagotovili več kot 110 tisoč evrov osnovnega kapitala. Med večjimi so bili člani in simpatizerji SDS: Klavdija Snežič, žena znanega davčnega svetovalca Roka Snežiča, brat prvaka SDS Rajko Janša, prvi sindikalist Slovenskih železnic (SŽ) Silvo Berdajs, delavski direktor SŽ in nekdanji županski kandidat SDS v Šentjerneju Albert Pavlič, poslanec SDS Andrej Šircelj in tudi Janez Janša.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ja, in?!?!?!? RiTV je v lasti komunajzlov, FlopTV pa zidov… Kaj bi pravzaprav rad sklobasal?!?!

   • Slovenec

    Soros je tudi Madžar. In vi očitate Fajonki, da je plačana s strani Madžara, ovce madžarske …… ha, ha, ha, ha ….

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ne! Ocitamo ji,da je placana s strani pokvarjenega zida, ki financira izdajalce kot je Fajonka, da javno podpira in uvaza kozjejebsko svojat v Evropo! Opazis razliko, al si prevec zabit???

     • Slovenec

      Ovce madžarske ….. ha, ha, ha, ha ….

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Odgovor na popolnoma tvojem nivoju… podn od podna si!

     • resnicaboli

      Brišite tega idiota čista srbska ovca.

     • Slovenec

      resnicaboli

    • 5-RA

     Levaki, ki ste tako multi kulti internacionalni imate sedaj nekaj proti Madžarom?
     V čem je fora ali je Soroš Madžar ali kosovski Albanec?…Nacionalnost nima prav nobene veze z njegovim početjem, ki se ga je obelodanilo. Tip ima pač svoje načrte in ogromno denarja, da lahko kupuje ljudi, ki se jih pač da podkupiti….da pa je svoje privržence/palčance našel med levaki je kriv pa karaketr rdeče falange.
     Če je Nova Madžarska..kaj imaš ti s tem, ali si dal kaj zraven?…No jaz moram prisilno plačevati vsa vaša trobila če ne neposredno pa posredno tebe pa moti kako nekdo drug zapravlja svoj denar?…Brigaj se zase in za ostale strunarje tvojega kova.

     • Slovenec

      Točno tako. Brigajte se zase!

  • dvanajstzvezdic

   RTVSLO je pa v rokah Slovencev…kaj imam jaz od tega? Ma dej ne bluzi!

 • dvanajstzvezdic

  Søren Aabye Kierkegaard (danski filozof) izhajajoč iz Evangelija je dejal:”ne verjemi ljudem v smislu njihove “modrosti” in “resnice”, bodi previden kot kača v smislu preveri vsa dejstva, bodi preprost kot golob. Na koncu pa glavni povzetek: “po delih jih boste spoznali” kar pomeni nekaj objektivnega. Vse ostalo so pa subjektivna človeška merila ki veljajo NIČ.

  • Slovenec

   Kwa tolk nakladaš. Napiši kakšno dejstvo, kot npr. tole. Madžarska Nova24TV očita Fajonki, da prejema denar od Madžara ….. ha, ha, ha, ha……

   • dvanajstzvezdic

    Eno dejstvo imam, zlagal si se glede Janševega porekla.

    • Slovenec

     Če misliš, da lažem, me toži.

     • dvanajstzvezdic

      Sem ti že spodaj odgovoril!

     • Slovenec

      Hvala enako.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ne gre vec, a ne?! Prisel si do vrha svojih sposobnosti! Nizek je ta tvoj vrh, zelo nizek…

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Pizda si brezmejno zabit!

 • Olga

  Kakšna živčna vojna! Levaška Potemkinova vas se podira!

 • if

  Komplot “Soroš generira protizakoniti migracijski tok, Cerar ga protizakonito pokriva, Tanja in Ivo sta prejemnika Soroševih sredstev, tako kažejo dokumenti”, deluje proti vsebini ustavne Zdravice “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Naprej naj bo Slovencov dom. Žive naj vsi narodi, Ki dan dočakat hrepene.”

  Tanja Fajon, tožba ne bo spremenila vsebine dokumentov!

  Slovenija, Slovenke in Slovenci bomo obstali, če bomo uveljavaljali slovensko ustavno himno, sicer nas ne bo več in posledično sedma kitica Prešernove in ustavne Zdravice ne bo več aktualna, postala bo nesmisel!
  Narod osmišlja 7. kitico slovenske himne, in slovenska ustavna himna črpa aktualnost iz obstoju narodov, ne v njih izginotju!

 • Slovenec

  “Spletna stran Nova24TV.si uporablja piškotke.”

  • if

   …, tudi pelin. Ta je mnogim neprijeten, vendar je kljub temu zdravilen!

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Komunajzla in levuharja je mozno ozdravit le na en nacin…

    • if

     :)

     • Slovenec

      A želiš kej povedat?

     • if

      Dober dan Slovenec!

    • Slovenec

     A želiš kej povedat?

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Seveda, zato sem pa ze povedal

 • Olga

  Tovarišem vse pobrat in jih spraviti na hladno!

  Cmero , ves živčen, primerja referendum proti preplačilu drugega tira kot “politično” igrico?!!! Seveda milijoni so zanj kot igrica monopoli!? Denar je pač “samo” papir!??? V državnem koritu ga je zanj in njegove vedno dovolj!??

  • dvanajstzvezdic

   Če jim je ta nakraden denar toliko pomemben naj ga imajo. Naj se valajo v svojem izobiliju. Samo naj vejo, da je v tem izobilju moj, tvoj, naš prispevek. Naj gredo na neke otoke in tam uživajo svojo nakradeno premoženje. Pošteni in pridni Slovenci znamo iz nič ustvariti vse, na rabimo godrnjat, ne rabimo se pritoževat, rabimo samo mir in poštenost.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Ne ne ne, ta denar je nas! Vse nazaj vzet!!!

  • if

   Cerar je nekompetenten politik, pristojnost mu je dalo bebavo volilno telo, kombinacija obeh učinkov je izražena v razsulu države.
   Njegova politična kompetentnost je tolikšna, da ne ve zakaj govori, ve le, da mora govoriti.

 • TOML

  Socialisti so čedalje bolj na spolzkem terenu.
  Zato se Fajonke ne upajo predlagat za predsednico,
  ker ljudje vedo, da je prevarantka.
  Slovenci ne nasedat in ne volte rdeče falange!

 • TOML

  Po volitvah bomo prepovedali rdeče zvezde in ostalo rdeče smeti.
  Zdaj mi ni jasno, kako se bo zvezda Fajonka vrnila nazaj v Slovenijo.
  Možno, da jo bodo na meji uklenili. Zaradi kriminala.

 • Hun

  zakaj ne napisete da je Soroseva fundacija stipendirala Orbanovo solanje na Oxwordu in na zacetku njegovo stranko…

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Bravo Orban! Zid ga je hotel kupit, pa mu ni uspelo!

   • Hun

    kupit pomeni ko enkrat sprejmes placilo…tud ce se kasnej zato kesas si bil kuplen….Kupit ni mogu Tuđmana ta mu je takoj povedal svoje

 • PikaPolonica

  JJ-a pa prostituke ne marajo.

 • goldhorn

  Mislite da je Fajonka zastonj na vrhu lestvice priljubljenosti?

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Upam da nekoč doživim trenutek ko bodo Fajon in njej podobni izdajalci/uničevalci evropske svobode, varnosti in raznolikosti končali za rešetkami zaporov.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Jaz z njimi ne bi bil tako human. Vprasal bi svojce zrtev kozjejebcev, katere Falotka in njej podobni izdajalci uvazajo v Evropo, kaj narest z njimi in bi uposteval njihov nasvet. Samo keha sigurno to ne bi bila…

   • Hun

    desnicarji bote tok deca v hlacah pa komentirajte pod pravim imenom…se bo hitr najdu kdo da te bo jebal v usta

    • Levicar nikoli! … in hetero

     A mislis tko kot ti pezde pises s pravim imenom?!?!?

     • Hun

      jst ne pluvam ne muslimanov, balkancev ali kakega drugega naroda oz. drugicne veroizpovedi…nism revcek, nimam te šibkosti v karakterju…
      sm pa ze nestetokrat na tem portalu pozval psa ki laja da pokaze muda, da se lahko srecava na stir oci…ce ze grozis mi zagroz kot pravi dec na stiri oci, ce me bos zbombal ti bom dal roko in te ne bom prijavil policiji kot bi me ti k ti bi sesu goflo

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Pridi in poskusi! Ne spomnim se da je komu kaj takega kdajkoli uspelo! Mogoce bos ti tolk dedca, pa ti rata. Sam glej, da me fentas, ker ce me ne bos, ti bom goltanc ven potegnu in ne bos prvi…

     • Hun

      nakladac povej uro in mesto da vidm kaksn specialc si da goltance trgas

 • Ciro

  V normalni državi bi se Fajon in Vajgl znašla na sodišču zaradi veleizdaje. Za Sorosom pa bi izdali mednarodno tiralico!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ta cas se pride. Bojim pa se, da se bo zid prej sam od sebe stegnil.

   • Olga

    Tudi, če se … So veleizdajalci in sodijo za zapahe!

   • Ciro

    Je Aleksander Soros že vpet v vodstvo fundacije, da nadaljuje genocidni projekt.

  • Hun

   se prav si priznavas da ZDA ni normalna drzava

   • Ciro

    ZDA so okupirane s strani židovske mafije.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     In to zidje sami naglas govorijo, ces da Amerikanci to tut dobr vejo…

    • Hun

     kupljene ne okupirane…ce v Bosni kupis placanga morilca veterana vojne za 20.000€… , operativci likvidatorji CIE prodajo usluge za lepe vsote….v ZDA se da vse kupit al podkupit samo vsota je vazna, ce se ne da te diskreditirajo al v najhusmu primeru likvidirajo

 • montyamp

  Super kombinacija .
  Židje in komunistični šoder .
  Vajgl je vsaj tiho , rdeča kura pa kriči in kaže na svoje gnezdo polno gnilih jajc .
  Adolf je že pred 100 leti vedel kaj je potrebno storiti .

 • Hun

  vsi pluvate o židovskih bankirjih a vsi mate racune odprte v bankah…ovce beketajo, volku se pa fučka kaj si becke misljo o njem

  • montyamp

   To he tako kot HANZI RTV , prisilno plačevanje cenzure in prostitucije mladičem morilcev , s položnicami .

   • Hun

    priznaj raje da placujes rtv prispevek

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU – SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU
  SMRT ŽIDOVSKEMU FAŠIZMU – SVOBODA MAKEDONSKEMU NARODU

  • albusa aquilae

   ++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Se Fajonka ne boji, da bomo tožili mi njo? Je dobila mandat za veleizdajo Slovenije? Kdo ji ga je dal?
  Se je privlekla domov,ker je bila pod drobnogledom v Bruslju?

 • Boco

  Treba je enkrat jasno in glasno povedat, da zadoni po celi Sloveniji in da se prebudi slovenski narod: “Tanja Fajon je izdajalka slovenskega naroda. Tanja Fajon je sovraznica slovenskega naroda.”
  To dejansko velja za vse levicarje. Slovenijo so unicili, oziroma jo prodali srbsko-jugo falangi. Da bi ojacali svoje pozicije si zelijo v Slovenijo navleci se imigrante. Domuljubni slovencki so njihova najvecja mora.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Kamerad, z ramo ob rami!

 • totex39

  Udbovci svojo krvoločno komunistično ideologijo zagovarjajo in jo prenašajo na svoje mlade potomce,razen izdajalke Fajonove jih imajo še kar nekaj takih zagriženih kot je ona.

  • Artur

   Samo v parlamentu jih cela četica takšnih voluharjev po zaslugi blesavih zombiranih Slovenceljnov z”opranimi možgani”.

 • bubamara

  Internacionala je uspela tudi v Nemčiji.

  • tohuvabohu

   A si to ti, tetka iz ozadja z novim imidžem?

   • zokispoki

    Bubamara je ćefurka, zaljubljena v Zokita ! !

  • garfi

   tu ne boste uspeli

  • Janez

   Kaj?
   Je uspela ?
   Ustvariti kaos, grdo socialno sliko Nemčije ?
   A?
   Nemci se bodo vrnili h krščanstvu,
   k familiarnosti, k znanosti, k delu. To imajo v sebi. Opomogli si bodo. L.r. Janez KOMENDA

  • dvanajstzvezdic

   Res, res, vso bivšo partijo v NDR so “rehabilitirali” vključno s STASIJEM. Po Berlinu pa vpijejo “živijo komunizem in NDR”

 • Tetka iz ozadja

  Ne si laskat, da vas bo Fajonova tožila, verjetno sploh ne ve za vaš obstoj.

  • garfi

   ti veš za naš obstoj

  • Janez

   Ja – g. Garfi !
   Usoda – tega
   – “tetkeža” je že taka, da je vsaka beseda, ki jo zapiše – laž , zloba itd.
   A?
   Ga že poznamo
   – “kot umazan, star denar”. Ga bomo ? Dali iz obtoka. Med nelepe – smeti. L.r. Janez KOMENDA

  • medved kocevski

   Seveda bumber, grozila je pa potem komu? Analiticno deduktivno razmisljanje ti je malo tuje. Pa saj na vasem institutu ga ne potrebujete :)….temu primerni so tudi rezultati vasega neznanja in nedela

  • Janez

   “Nesrečniki”
   A si ti tudi privat ? Bodi iskren !
   A si – zelo nesrečna oseba. Daj nam – se malo opiši !
   Ali ?
   Te – razen tvoje grde prisesanosti !
   na ex polit zločinsko ex KP, ZK – še kaj – sploh? “Krasi”.
   Ali?
   Pa si le en globoko nesreden osebek kot tisti “sivi” z roba Barja? L.r. Janez KOMENDA

   • medved kocevski

    Ga je atek zrinil na institut, sam pa drugega, kot nabijat igrce pri “rosnih stiridestih” tako ne zna hahaha :)))

  • tohuvabohu

   Prle pa trdi prav nasprotno. A si ti razcepljena oseba?

 • garfi

  LEVAKI SO NAJVEČJI ŽIVEČI ŠKODLJIVCI IN LAŽNIVCI
  najbrž vsi plačani od globalistov
  mafija fajonko že ogreva
  ogromno govori in nič pove in nič naredi
  tipična levuharka

 • Janez

  Ah?
  Gospa Fajonova
  – je v privatnem življenju – ena “nnesrečnica” – kot je sama razlagala v slo tabloidih.
  Brez lastne družine.
  Nič lepega, nič prijetnega – v okviru lastnega doma.
  Taki ljudje – brez lastne družine !
  – so po primerih iz zgodovine : SO NAJBOLJ NEVARNI, ČE SE ZRINEJO NA VISOKE POLIT POLOŽAJE !
  Primere
  – NEDRUŽINSKIH POLITIČNIH NEGATIVCEV POZNAMO VSI : Hitler, Merkel itd.
  Ne!
  Bo vam uspelo – ex KP, ZK. Predobro vas poznamo. Brezperspektivni ste. Adijo !l.r. Janez KOMENDA

  • Johan

   Pa saj ima rdeče brigade in radikalno levico, če ji je pa dolg čas, hitro v kak klub, pa bo nov član SD !

 • T16

  Karma je huda reč……mogoče se tovarišica tega ne zaveda.

 • tarantela

  Tukaj imate pa dober članek o korupciji v zdravstvu v Sloveniji. Priporočam, da včasih kliknete na Portal plus, je dober!

  https://www.portalplus.si/2213/mrevlje/

  • Olga

   Celarčeva…

 • Johan

  V opisu in na slikah so sami plačanci in člani rdeče kamorane

 • garfi

  tudi danes sem zatlačil revijo Demokracija pred mafijsko mladino,
  ki je v Mercatorju vedno v ospredju
  http://www.demokracija.si/

  • KIKI

   Ti si pravi frajer; zdaj grem to naredit še v naš Merkator!
   Hvala za idejo! Kose srečava, greva na kavico v Špar- jaz
   častim!

   • garfi

    levaki se radikalizirajo, dajmo se še Slovenci

  • Olga

   Enako na Petrolu!

   • garfi

    mi smo prava of

  • T16

   Hehe, jaz to počnem vedno in povsod.

   • garfi

    super

 • KIKI

  Fajonka in Vajgl sta torej v vseh komunističnih forumih (F21, F 571, Open Society…),
  vsepovsod, razen pri Marijini družbi (kar jima ne bi škodilo!)

  • Olga

   In na Dobu!

   • Prle

    Pri Ivanu Janezu, kjer je na steni še dandanes gola Urška.

    • Olga

     Ja, vsi, z vami vred, ju boste imeli v mislih, ko boste ostali brez privilegijev in Sorosovega denarja!

 • Norm Kinley

  Še ena rdeča izdajalka našega naroda. Sovražnik, tujec, izdajalec, in nič drugega. Pravijo, da jo čaka tisto, kar si zasluži. Pravijo da takrat, ko bo čas za to.

 • David Lokatos

  JANEZ JANSA pridi cimprej na oblast,da pocistis k korupcijo in kriminalom!!! SLOVENCI SAMO TEBI ZAUPAMO!

 • učko

  Fajonka = kujonka !!!!

 • Prle

  Ha,ha, obrali vas bodo do gole kože.

  • Olga

   Fajonko? Vajgla? Kučana? Seveda! Pa še v zapor do smrti zaradi veleizdaje!

   • Prle

    V zaporu na Dobu je čemel veliki mag Ivan,hi,hi,hi.

    • Olga

     Vidim, da vam je zelo pri srcu! Res je sposoben, pošten, zaveden Slovenec in demokrat!

    • garfi

     hi hi brezjajčni mavrićar

  • indijanka

   Do gole kože? Hmmm..a sanjariš?

 • montyamp

  Kaj dela žvepleni pritlikavec na prostosti ???
  V Nemčiji udbomorilske bandite zapirajo dosmrtno .

 • Norm Kinley

  Oči, oči, kako in zakaj so ti prevaranti privilegirani, kaj so takega storili? IZDALI SO NAROD, SIN MOJ, NAJIN NAROD….

 • garfi

  kdo so globalisti
  levaki-soros
  cerkve muslimani-ideologija, rkc…
  kriminalci
  mafija
  bankirji
  monopolistične korporacije
  sekte in tajna združenja
  židje
  pedri mavričarji-ideologija
  in kateri to zlorabljajo za globalno zlo ?
  nacionalist in antikomunist press

 • garfi
 • Vrhovni sodnik

  Oba na DOB, ker sta prejemala podkupnino za uničenje demokracije v Sloveniji in Makedoniji

 • garfi

  mafijska mladina zmerja Janšo z nacionalistom na prvi strani
  jasno saj so plačanci globalne mafije nwo katere namen je uničiti narode, države, kulture, vere

 • garfi

  ELITA ZLA
  Simply put, the globalist movement is an alliance based on self-interest of the private international financiers and the royal, dynastic and hereditary land owning families of Britain, Europe and America which over the years have intermarried to create a self regenerating power structure that through lies and deception seeks to control ———–everything and everyone on earth.———– Through their control of the ability to create money, they are able to exercise control over all the power centers of society including the corporations, the media, culture creation, the educational system, the historical societies, the political system, the military, ———religion,———– foundations and other NGOs, medicine, and law. Over time they have extended their network of control to include elites from countries all over the world working towards the same end.
  nwo fajonka press

 • garfi

  soros verjetno stoji za vsemi državnimi udari zadnjih 25 let
  Kurćan je samo lokalec
  fstajniki press

 • garfi

  SOROS V SLOVENIJI
  George Soros je leta 2002 prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Odlikovanje mu je podelil Milan Kučan. Soros je vesel ker je danes spet skupaj s prijatelji, s katerimi je sodeloval pri Skladu za odprto družbo (Open Society Fund) in zdaj pri Mirovnem skladu (Peace Foundation). Slednjega je ustanovil, kot je sam dejal, da bi nadaljeval idejo prvega sklada in v Sloveniji vzbudil zanimanje za demokracijo na širšem območju in v svetu. Omenil je še, da se je s slovenskim predsednikom že večkrat srečal. Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal Mirovni inštitut, podprli pa so ga: Slovenska filantropija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, IEDC – Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanja. Dnevnik je januarja 2002 poročal, da je fundacija Georgea Sorosa v tem letu za sofinanciranje slovenske kulture prispevala 150.000 dolarjev. Mednarodni projekti v sklopu regionalnega programa Arts and culture network program (A&CNP), ki jih financira Soros, so od leta 1995 podprli več kot 70 mednarodnih dogodkov pri nas, ter udeležbo umetnikov in strokovnjakov na 200 prireditvah po svetu. Med projekti, ki jih v Sloveniji podpira Soros, je (bil) tudi časopis Medijska preža (Media Watch). Izdajal ga je razvpiti Mirovni inštitut, ki je naveden med nevladnimi organizacijami, ki želijo tožiti Republiko Slovenijo zaradi odnosa do beguncev. Poleg so še Amnesty International, Slovenska filantropija, Greenpeace, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Pravnoinformacijski center nevladnih organizacij itd. Skratka, izbrana »smetana« t. i. demokratičnega socializma. Ob tem naj spomnimo, da je časopis Medijska preža nehal izhajati v začetku leta 2014, menda zaradi pomanjkanja proračunskih sredstev. Mirovni inštitut je tudi v poročilu za 2014 navedel financerje, med katerimi je Sorosova organizacija Open Society Fundations.

 • garfi

  soros-rkc-gradimo odprto družbo, želijo da Slovenci bežimo ali izginemo
  Gradimo odprto družbo
  Oddaja Gradimo odprto družbo je mesečna oddaja o begunskih in razvojnih tematikah. Pripravljamo jo v sodelovanju z Jezituskim združenjem za begunce Slovenije (JRS Slovenije), ki ga vodi dr. p. Robin Schweiger DJ (na levi, na desni je napovedovalec Matjaž Merljak).
  V oddajah poleg aktualnega intervjuja oz. aktualnega prispevka objavimo novice z begunsko tematiko iz domovini in tujine.
  Prva oddaja je bila na sporedu 11. februarja 2003. Do zdaj se jih je zvrstilo že blizu 200. V letu 2016 je tako kot v letih 2015 in 2014 oddaja na sporedu vsako tretjo nedeljo v mesecu kot del informativne oddaje Mozaik dneva z začetkom ob 18.30, ponovitev je naslednji dan ob 4.15.
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Gradimo_odprto_druzbo

  • Fogglof Tunnek

   rkc in odprta družba???… hahahahahahahahahahahahahahahaha …

   • garfi

    povej kaj več, da se bomo fsi smejali
    boš vsaj enkrat koristen

 • Fogglof Tunnek

  garfi • 16 minut nazaj
  mafijska mladina zmerja Janšo z nacionalistom na prvi strani :)

  • garfi

   boš danes kaj pljunil
   vidim, da imaš mačka

 • Fogglof Tunnek

  Tanja Fajon grozi s tožbo, ker smo jo označili za Sorosovo plačanko !!!… Pravilno !!!

  Tudi Brščiča tožijo zaradi zanikanja holokavsta !!!… Pravilno !!!

  Tudi Janeza bi bilo potrebno tožit ker trdi, da je 27. april kolaboracija med komunisti in nacisti !!!

  Tudi Novo24tv bi bilo potrebno tožit ki fse tote laži ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja… da bi postale resnica !!!

  • garfi

   delaš v vašem rdećem krivosodju

   • Fogglof Tunnek

    Mam fse zakone v malem prstu…

    • garfi

     si pač majhen

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, za muslimane se začenja postni mesec ramazan… alahu akbar…brez bomb !!!

  • garfi

   ti si ta bomba

   • Fogglof Tunnek

    PAZI… fsekalo bo… BUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!

    • garfi

     pazim
     in fsekal te bom

  • Fögglof Tünnek

   Tudi zate se bo počel post. Nena če trajati eni mesec, nego celi čas! Bit če čas: Veseli dan ali Tunnek se vleče!

   • garfi

    ti si ta bomba

 • garfi

  SOROS IN POPTV
  POP TV in AKANAL sta slovenski komercialni televizijski postaji podjetja Pro Plus. Pro Plus je v lasti Central European Media Enterprises, s sedežom na Bahamih, katero je ustanovil Ronald Lauder, politični aktivist in »človekoljubec«. Ronald je tudi predsednik Svetovnega Židovskega Kongresa. Central European Media Enterprises je postala last Ameriške multinacionalke Time Warner, od katerih je v prejšnjih dveh letih Soros kupil okoli 4 milijone delnic. Naključje?
  židje nwo press

 • garfi

  SOROS IN LAŽNI HUMANITARCI
  Humanitarne in nevladne organizacije so v resnici družbe, katerim namen se je infiltrirati v družbo in izpodkopavati temelje družbe znotraj svojih mej. Soros vodi dolgo mrežo lažnih humanitarcev, kateri širijo sprijene ideje kulturnega marksizma. Če nebi on, bi pa nekdo drug!
  prekleta nekulturna mafija press

 • Fogglof Tunnek

  JANŠA IN NOVA24TV
  NOVA24TV je slovenska lažniva televizija podjetja SDS. Je v osebni lasti Ivana Janeza Janše, politični posranec in ustanovitelj janšizma.

  NOVA24TV se v resnici hoče infiltrirati v slovensko družbo in izpodkopavati temelje slovenstva od Trubarja dalje. Janša vodi dolgo mrežo lažnih plačancef, kateri širijo ideje ekstremnega janšizma. Če ne bi bilo Janše bi Slovenija kotirala mnogo mnogo više v svetovni prepoznavnosti in razvitosti !

  • garfi

   ti si mi pravi nafdih, hvala
   sem ti povedal, da te bom fsekal
   bil si opozorjen

 • garfi

  KURĆAN-SOROS IN RTV
  RTV je zlovenska lažniva javna hiša podjetja FORUM21. Je v osebni lasti Don Murgleoneja, politični posranec in ustanovitelj Kurćanizma.

  RTV se v resnici hoče infiltrirati v slovensko družbo in izpodkopavati temelje slovenstva od Trubarja dalje. Kurćan vodi dolgo mrežo lažnih plačancef, kateri širijo ideje ekstremnega levega nacizma. Če ne bi bilo Kurćana bi Slovenija kotirala mnogo mnogo više v svetovni prepoznavnosti in razvitosti !
  IMELI BI DVOJNI ŽIVLJENJSKI STANDARD kot pod levimi lopovi IN POL MANJ KREDITOV !!!
  VOLITE SDS ZA ZARES SVOBODNO SLOVENIJO !!!
  hvala tunek press

  • Fogglof Tunnek

   Hvala garfi, da tako lažeš… Nihče več ti ne verjame…

   • Fögglof Tünnek

    Ko te haložani hopnejo, te bo slišati od Vurberga pa do Počehove, odmev pa vse so Sv. Jurija. Samo, nečeš se dreti hvala.

    • garfi

     Ustavno sodišče je v vseh treh odločbah (Janezu Janši, Tonetu Krkoviču in Ivanu Črnkoviču) opravilo presojo z vidika prvega odstavka 28. člena ustave (načelo zakonitosti v kazenskem pravu), ki določa, da nihče ne sme biti kaznovan za dejanje, za katero ni zakon določil, da je kaznivo, in zanj predpisal kazni, še preden je bilo dejanje storjeno.

     • Fögglof Tünnek

      In praf je presodilo!

     • garfi

      bebo kaj se pretvarjaš, seveda širiš laži kot vedno

      tole si pljunil
      … ZAKAJ JE IVAN JANEZ JANŠA NA PROSTOSTI ????… Ustavno sodišče, ZAKAJ ???

     • Fögglof Tünnek

      Te nisem bio jaz, nego Tunnek. Oni je lažnjivi Haložan. V Halozah se bi Tunnek, reklo Tünnek, kak rečemo kod nas lük. Jas sem pravi. Nemamo mi nikoga v naši fari, ki bi bio tak fbrisan. Res, ga pijemo, samo še takrat, vemo kaj govoremo.

     • garfi

      gre v tvojo kartoteko

   • garfi

    potem si tudi nihče ne samo majhen
    jaz 17948 in ti 859
    nihče ti ne verjame

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ob odločitvi višjega sodišča, da mora Igor Bafčar zaradi malverzacij pri Istrabenza v zapor, se odpira več fprašanj in tem, kot jih zapira domnevno zadoščenje, ker je končno eden od njih končal v arestu. Najprej velja opraviti z zadoščenjem samim: Bafčar še zdaleč ni prvi izmed pomembnih direktorjef, ki je končal v zaporu. Pred njim so sodišča tja napotila že Bineta Kordeža, Hildo Tovšak in tudi Boška Šrota…samo ne vem zakaj so plešafca iz grosuplja izpustili????… Kradel in preprodajal je orožje, sprejemal podkupnine za Patrio, laže, potvarja zgodovino, ne priznava holokavsta… ZAKAJ JE IVAN JANEZ JANŠA NA PROSTOSTI ????… Ustavno sodišče, ZAKAJ ???

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ej, debil, navedi obsodbo zaradi katere naj bi bil v arestu! Navedi obsodbo, katero ste levuharji uspeli proti Jansi zmeckat v 21 letih vase vladavine!!! Navedi jo dobesedno, preklet peder fuknen!!!

   • Fögglof Tünnek

    Lažnjif Tunnek, nema tega papirja froki. Če sedaj čekat, ako bude od vrhofnih tardečih hlapcenjuf dobit odgovor.

  • garfi

   potem si tudi nihče ne samo majhen
   jaz 17948 in ti 859
   nihče ti ne verjame

  • Fögglof Tünnek

   Te je pravi! Bafčar je tardeči hlapec. Po volilski veselici, ko bode murgeljponi imal ladel na podni, štefko pa bode znoj oblival, čema dopolnit seznam. Tokrat s samimi znanimi imeni.. Janković, Cmero, TitekTurenškof,.. če bit dolga lista, sama rdeča imena. Samo prvo mora krivosodstvo postati, sodstvo. Tam imamo kar precej imen, od Friškovca, te je potem, bifši vrhovni lopof Masleša, pa tudi toti Florjančič bode pregledan. Pa fsi, od prvoga do zadnjega, čejo se sprešavat, ki je ustavno sodišče.. one, če bit pa tiho. No, Alenčka Butalškova, bude verjetno Idont spikam po Angleški. Samo tisto smo že prokužili.

   • garfi

    BEDAK TUNEK
    “..samo ne vem zakaj so plešafca iz grosuplja izpustili????…”
    BEBO POSEBEJ ZATE
    Ustavno sodišče je v vseh treh odločbah (Janezu Janši, Tonetu Krkoviču in Ivanu Črnkoviču) opravilo presojo z vidika prvega odstavka 28. člena ustave (načelo zakonitosti v kazenskem pravu), ki določa, da nihče ne sme biti kaznovan za dejanje, za katero ni zakon določil, da je kaznivo, in zanj predpisal kazni, še preden je bilo dejanje storjeno.
    seveda je zadeva patrija udbomafijski politični proces proti razrednemu sovražniku Janši in SDS
    in podobni vse od leta 1945
    NOBENIH DOKAZOV IN V CELOTI IZMIŠLJENO

  • garfi

   BEDAK TUNEK
   “..samo ne vem zakaj so plešafca iz grosuplja izpustili????…”
   BEBO POSEBEJ ZATE
   Ustavno sodišče je v vseh treh odločbah (Janezu Janši, Tonetu Krkoviču in Ivanu Črnkoviču) opravilo presojo z vidika prvega odstavka 28. člena ustave (načelo zakonitosti v kazenskem pravu), ki določa, da nihče ne sme biti kaznovan za dejanje, za katero ni zakon določil, da je kaznivo, in zanj predpisal kazni, še preden je bilo dejanje storjeno.
   seveda je zadeva patrija udbomafijski politični proces proti razrednemu sovražniku Janši in SDS
   in podobni vse od leta 1945
   NOBENIH DOKAZOV IN V CELOTI IZMIŠLJENO

  • Aurelius

   Ma ja, si pa res tapravi butl! Na tvoje kričanje ZAKAJ ti lahko odgovorim z edinim pravim odgovorom: ZATO, KER JE VSO TRGOVINO Z OROŽJEM VODIL GOSPOD MILAN, KI JE BIL TAKRAT VRHOVNI POVELJNIK SLOVENSKE VOJSKE ! Će je oni, po tvoje “plešafec” kaj dobil, so bile to le drobtinice, ki so padale z bogato obložene UDBA-ZKS mize in ki so jih pokasirali vsi, ki so o tem karkoli vedeli, to pa je cca. 20 – 30 ljudi, ki so v celotnem procesu sodelovli …

  • antimur

   Večje vprašanje je, zakaj takšna očitno motena oseba kot si ti, še vedno rogovili in trosi sovraštvo po slovenskem, namesto, da bi že zdavnaj bila okovana v železno srajco. Pa se ne sekiraj zaradi tega, kajti to te bo zagotovo doletelo.

 • antimur

  Delo Fajonke pove vse, ni potrebno iskati nobenih dodatnih dokazov, da je zaprisežena podrepnica kučanistov, komunajzerska baraba Kučan (se opravičujem pravim komunistom, ker jim ta dela zločinec ogromno škodo), pa vemo, da je Sorosov nameščenec.

  • radames

   Jabolko ne pade daleč od drevesa. Njen (zdaj že pokojni) fotr Bogdan Fajon – Fogi je bil dolgoletni (udbovski) urednik televizijskega Dnevnika RTV Ljubljana.

 • garfi

  BEDAK TUNEK
  ..samo ne vem zakaj so plešafca iz grosuplja izpustili????…

 • Olga

  Fojonka, Vajgl, Soros in Obama bojo krivi, če bo prišlo do vojne v Makedoniji! Prav tako je treba odpoklicati veleposlanika, ki se je nezakonito mešal v notranje zadeve tuje države! Odstopita naj zunanji minister in premier, ki vso to kolobicijo vodi!

 • garfi

  Ustavno sodišče je v vseh treh odločbah (Janezu Janši, Tonetu Krkoviču in Ivanu Črnkoviču) opravilo presojo z vidika prvega odstavka 28. člena ustave (načelo zakonitosti v kazenskem pravu), ki določa, da nihče ne sme biti kaznovan za dejanje, za katero ni zakon določil, da je kaznivo, in zanj predpisal kazni, še preden je bilo dejanje storjeno.

 • Tetka iz ozadja

  Kaj je SDS-ovska sodrga. Cel dan preživite pred računalnikom namesto, da bi delali.

  • garfi

   Fögglof Tünnek to garfi • 17 minut nazaj
   Te nisem bio jaz, nego Tetka iz ozadja. Oni je lažnjivi Haložan. V Halozah se bi Tunnek, reklo Tünnek, kak rečemo kod nas lük. Jas sem pravi. Nemamo mi nikoga v naši fari, ki bi bio tak fbrisan. Res, ga pijemo, samo še takrat, vemo kaj govoremo

  • cosmosjasnovidec

   Za delo si rojen ti levaški porivalec koz in kokoši.Zakaj pa misliš,da imamo tukaj v Sloveniji take čefutarske služabnike kateri ste rojeni le za kramp in lopato ter mešanje betona.
   Z praznimi beticami seveda nimate kake druge možnosti za opravljanje kakega zahtevnega dela.

  • fikus

   A si si preoblekla gate? Smrdiš.

 • garfi

  bebo Fögglof Tünnek to garfi • 17 minut nazaj
  Te nisem bio jaz, nego Tunnek. Oni je lažnjivi Haložan. V Halozah se bi Tunnek, reklo Tünnek, kak rečemo kod nas lük. Jas sem pravi. Nemamo mi nikoga v naši fari, ki bi bio tak fbrisan. Res, ga pijemo, samo še takrat, vemo kaj govoremo
  bebo press

  • Fögglof Tünnek

   Če bi bilo tu več Tunnekof in več Ščetin ali Krtač, neznam točno, kak je oni picajzelj točno kliče, potlej te socialistične, hlapčefse nesnaga ne bi bilo. Ne bi bilo več zanimivo. Tak pa je kak je. Ako ste s tim zadovoljni, te vam ni pomoči. Hlapci rdečih plačancev, se pasejo ovde, ko picajzli po goščarjih. Ne berem drugega, nego prepira in zmerjanja, oni se pa smejijo. Tak, ka sem se pojavil jaz, je Tunnek zbrisa. Zanimivo, ne da?

   • cosmosjasnovidec

    Sedaj mi pa ni jasno kdo je tule čefutar,ker nisem sledil vendar je v tem tvojem pisanju razvidno,da je tukaj vmešana balkanščina,ker v nobenem Slovenskem dialektu ni vmešane take srbohrvaščine.

    • Fögglof Tünnek

     Idi v Haloze, pa bodeš čül! Dok nisi bia tam, tega nečeš čüt!

     • fikus

      Koza ga inštruira, he, he

    • Vrhovni sodnik

     Ta Tunek je naš, volil bo J.J.

     • Fögglof Tünnek

      Čujte, jas sen Janeza volil, ko je bil še püblec. Jas ga volim opet. Ker je dober ded. Jas ga volim tudi dvakrat, pa mi nikad dva celteka nenedajo. Nesnage! Oni Tunnek, ka pa güči, da je Haložan, pa nije. V Halozah nemamo mi takoga butlja, za kakoga se oni pravi. Imamo Pübija, ali oni je tak fbrisan, da ne loči A od Ž, pa četudi mo to vrikverc napišeš. Toti tak nemre bit. Tak, da smo pri fari sklenejli, da je oni lopof in nej od naše fare. Oni dela sramoto Slovenskimo narodi. Oni je nesnaga rdeča, ki voli Milane, Zorane, pa podobne picajzle, pa se samo sa slabim hvali. Zapomnite se, ka vam bom zdaj reka. Onega, če v kratkem Bog kaznuvat! Niko nena üjde kazni božji! Nijkad, pa ne tada!

      Da priznam. Kad sen jas bio mali, mi je moj pokojni Atek, neštetokrat reka: “Nesi toto župo gošarjem. Pa ahtej, da nazaj celi pisker doneseš.” Pa so gošarji mejli celo rit fsega, celo bab, ki so jih krali okoli. Tej so mi nekega däna, ko sen hodil skoz brajde, v pisker fstreljali. Nesnage. Cili pisker je bia hin. Ata so me cejli dän rezali, ko bika. Tak da si fsak dobro zapomni, da gošarji nejso dobra zalega, nego hudičeva. Zato jaz Titeja nisam nikad volil. Bi Dobrega Iveka – mu Bog daj milosti – pa nej išlo, zbog one nesnage, moćvirnika, (ljüdi mu pravijo murgelponi, že vedo počemu). Oni ga je fstrela!

      Tak zdaj pa deca, idite spat! :)

     • Fögglof Tünnek

      Čujte, jas sen Janeza volil, ko je bil še püblec. Jas ga volim opet. Ker je dober ded pa ima pravo babo. Jas ga volim tudi dvakrat, pa mi nikad dva celteka nenedajo. Nesnage! Oni Tunnek, ka pa güči, da je Haložan, pa nije. V Halozah nemamo mi takoga teleta, za kakoga se oni pravi. Imamo Pübija, ali oni je tak fbrisan, da ne loči A od Ž, pa četudi mo to vrikverc napišeš. Toti tak nemre bit. Tak, da smo pri fari sklenejli, da je oni lopof in nej od naše fare. Oni dela sramoto Slovenskimo narodi. Oni je nesnaga rdeča, ki voli Milane, Zorane, pa podobne picajzle, pa se samo sa slabim hvali. Zapomnite se, ka vam bom zdaj reka. Onega, če v kratkem Bog kaznuvat! Niko nena üjde kazni božji! Nijkad, pa ne tada!

      Da priznam. Kad sen jas bio mali, mi je moj pokojni Atek, neštetokrat reka: “Nesi toto župo gošarjem. Pa ahtej, da nazaj celi pisker doneseš.” Pa so gošarji mejli celo rit fsega, celo bab, ki so jih krali okoli. Tej so mi nekega däna, ko sen hodil skoz brajde, v pisker fstreljali. Nesnage. Cili pisker je bia hin. Ata so me cejli dän rezali, ko bika. Tej si dodobra zapomniš, da taka nesnaga vožgriva, tak nej dobra zalega, nego hudičeva. Zato jaz Titeja nisam nikad volil. Bi Dobrega Iveka – mu Bog daj milosti – pa nej išlo, zbog one nesnage, iz nekoga močvirja, (ljüdi mu pravijo murgelponi, že vedo počemu). Oni ga je fstrela!

      Tak zdaj pa deca, idite spat! :)
      V jutro, pa pri mäši zmolite, za Juliko mučenico. Ono tele, se zopet sa slabim hvalil.

    • Darth Vader

     naslov iz katerega objavlja večino komentarjev je Metelkova 1 v Ljubljani

 • Fögglof Tünnek

  Bom pa dopisal samo še eno stvar. Kjer koli je Tunnek, je tudi Garfi, kot rit in hlače. Nevede se pojavi asociacija, da gre za eno in isto osebo. Če se pojavi prvi, pride takoj drugi, če izgine drugi, izgine prvi. Kot da ena in ista oseba, animirala drugo. Komu pa je v korist, da prihaja samo še do grobih žalitev, pa čeprav navideznih, na to pa bo morda moral odgoviriti admin. Vajeni smo že vsega hudega, pa tudi to ne bi bilo nič novega. Jasno je samo, da Tunnek je toliko Štajerc, kot Janković Slovenec.

  • garfi

   pozdrav levega fašista, ki smo mu dali brco v rit
   Tunekk-Foggl | sobota, 21. januar 2017, ob 17:57:12
   Dovolj je bilo ukvarjanja s šovinističnimi desničarskimi prdci ala Trump ali Janez Janša, in njegova homofoba, ksenofaba in rasistična Nova24TV !!!… Je treba nabrati moči za sobotni protest…v Ameriki…pa tudi pri nas bi lahko bil… pred sedežem Nova24TV !!!!

 • GrdaResnica_LepaLaz

  .še enkrat ponovitev:

  ni naključje da so komunizem in vse ostale ideologije kulturnega marksizma si izmislili, ustanovili in financirali sionisti/illuminatii/bakirska elita/ Askhenazi židi…imajo več poimenovanj amapak ZLO pa ostaja enako, neglede kako jih poimenuješ oz jim daš ime.

 • cosmosjasnovidec

  Hehehe.Fajonka meče pesek v oči sama sebi a kaj ko je resnica že zdavnaj pojasnjena in se ve da je prasica levaška služabnica komunajzarskega dihurja “milana kurčana” oba sta pa na plačilni listi gnide “sorosa”.

  • airways

   Tema dvema bi plačo in pokojnino kamot ukinili, ker tako dobivata denar od Sorosa.

 • andreas82

  Je katera lušna v SD sam vprašam;))))

 • garfi

  Tanja Fajon vabi ravnatelje šol na mednarodno konferenco o dobrih praksah v izobraževanju migrantov
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/245399/tanja-fajon-vabi-ravnatelje-sol-na-mednarodno-konferenco-o-dobrih-praksah-v-izobrazevanju-migrantov

 • piko8

  Kaj čmo še ena leva PROSTITUTKA murglakega škrata milana kuçana!!!

  • airways

   Dobra oznaka, mojster. :)

 • sunday

  ko pogledam sliko sorosa, najprej pomislim, da gledam hudiča samega, če pa že ne je od hudiča sigurno poslan, ker mu je tako podoben – no, saj podoben je tudi kučkinu in to zelo, zelo, tako od zunaj še bolj pa od znotraj!!!

 • Vrhovni sodnik

  Se prav, da pony vodi bordel zaslužnih prostitutk, saj to je protizakonito

 • Janez

  Izperimo !
  In odplaknimo z nas in z naše Slovenije !
  Ta
  s komunistično
  stalinističnim polit mmorilskim nasiiljem !
  vsiljeni
  sedanji SD, SMMC, DESUS ZL POKOMUNIZEM ! Nič nam ne nudi !
  Tudi nam
  – nima kaj – ponuditi: razen starih laži o socialnosti !
  A?
  V realnosti : slabo pravo,
  neenakost pred zakonom,
  nesojenje komunističnim vojnim in povojnim zločincem
  ter z ex KP, ZK povezanim kriminalcem
  in LDS, PS, SD, DESUS, SMC ZADOLŽEVALCEM Slovenije ! Zneebimo se jih ! L.r. Janez KOMENDA

 • opazovalec

  Samo eno majhno vprašanje, ali je tudi Orban (madžarski predsednik vlade, trenutni veliki nasprotnik svojega rojaka) tudi Sorosov plačanec, glede na to, da mu je omogočil študij na Pembroke Colledgu v oxfordu?

 • PLavi-mil

  Koliko arogance v teh levosučnih, dokumenti ne lažejo, bolje bi bilo, da bi bila tiho.

 • razmislek

  ona je veliko pri albancih v prištini, verjetno jih res obožuje

  • Zgornji

   JA, VERJETNO, AMPAK TUDI OČITNO : PREDVSEM MED NOGAMI !!! ! !!!

  • airways

   Predvidevam, da je ona med tistimi “botri”, da je v Sloveniji, slovenskih mestih čedalje več albancev, in šiptarjev?!

 • Geronimo
 • Janez

  V Parlament !
  S to Fajonovo. Kaj pa sploh počne v EU Šoltes. Ali sploh kaj?
  Dajmo !
  Raje v povezavo z Madžari itd. Kaj bi s tem Junckerjem-Drunkerjem. L.r. Janez KOMENDA

 • MEFISTO

  Fogglof Tunnek se je nekoč hvalil, da sta s Fajonovo kolena skupaj tiščala.

  In od takrat je med tistimi, ki ga poznajo, znan pod vzdevkom – mrhovinar.

 • airways

  Baba predrzna! Ja, naj toži… Kot pravite tako ali tako imate “dokaze”, da je kar se jo označuje vse res. Naj se pokaže kdo je kdo. Sorosove plačance bi morali izgnati iz Slovenije skupaj z migranti!

 • airways

  Am… Kaj pa kazenska ovadba za delovanje zoper države Slovenije?! To bi lahko bila pravna podlaga, da bi lahko izgnali to Sorosovo zalego?! Če dokumenti obstajajo…

 • Ludviq

  Kaj pa je 122.000 ? drobž za Sorosa. V Moldavijo, Ukrajino in tam okrog vlaga miljone. Skoraj toliko denarja tam dobi vsak LGTB klub. Čaka kdaj bo naza v Madžarsko udaril.

 • sevenx

  Poceni so ti naši politiki.

 • alborebeka

  Ti prokleti prasci likvidirat te stvore izdajalske!.

 • Da vid Einzige und das wahre i

  Kaj bi imel užitek z Fajonino bučo fuzbal Špilat!

 • Marija

  Jaz če že se za tako malo denarja nebi prodala.Res so poceni ti naši politiki.Prebrala sem pa res prav isto v 24 Kul.Pa še v drugih časopisih je bilo objavljeno,tako da to ni posebej nova vestička.

 • resnicaboli

  Z eno besedo izdajalka lastnega naroda nižje ne gre.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!