Thompson kritičen do Slovenije: “Kako naj Slovenija brani schengen, če niti mojega koncerta ni sposobna varovati?”

Foto: Fb

“Dejstvo, da evropska država, ki je tudi članica Nata, ne more varovati koncerta, je neverjetno, medtem ko naj bi varovala več sto kilometrov schengenskih meja sredi migrantske krize in druge burne politične dogodke v svetu. Če mi dovolite, jaz bi to lahko s svojimi prijatelji varoval,” je do naše države kritičen “odpovedani” Thompson.

Thompson je za hrvaški Večernji list razkril svoj pogled na njegov koncert v Sloveniji, ki bi se moral zgoditi 20. maja v Mariboru, namesto tega pa je provokativni Hrvat ta dan preživljal v Splitu, kjer je tudi rojen. Omenjeni medij poroča, da je prepoved njegovega koncerta žgoče politično vprašanje, ki se izpostavlja na obeh straneh meje. Na to sta se namreč odzvala tako predsednik hrvaške vlade Andrej Plenković kot tudi predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ki sta ob tem poudarila, da je ta prepoved še ena v nizu mašil v odnosih med Slovenijo in Hrvaško. Z odzivom hrvaškega političnega vrha je Marko Perković – Thompson seveda zelo zadovoljen, pričakuje pa, da se bodo politične institucije njegove države “odzvale in storile vse, da mene in moje sodelavce, ki želijo delati v EU, zaščitijo”. Ob tem dodaja, da ne pričakuje od teh institucij, da gredo preko svojih pooblastil, problem pa je predvsem v tem, ker se je to stopnjevalo do te mere, “da to ni več samo moj problem, ampak je bila napadena velika skupina hrvaških državljanov in hrvaških vrednot, ki jih spoštujejo. Jugoslovanski komunistični izmečki nikoli ne bodo ustavili napadov na vrednote hrvaškega naroda in hrvaške države,” prav tako pa tudi ne bodo ustavili napadov na tiste, ki o teh vrednotah govorijo, jih živijo in slavijo, je prepričan Thompson.

Od prejšnje oblasti ni pričakoval nobenega odziva
Thompsonovi oboževalci, ki jih ima na svoji spletni strani kar 230 tisoč, pa so na predsednika vlade in predsednico države naslovili provokativno vprašanje, ali je Thompson fašist, oni pa huligani, na kar Thompson odgovarja, da so njegovi oboževalci zelo odzivni, kar pa je nadvse razumljivo. “V zadnjem desetletju, 15 letih, smo imeli na žalost na oblasti takšno ‘garnituro’, ki je neposredno škodovala ali pa spodvijala rep in bila tiho, tako da od njih niti nisem pričakoval niti prosil za kakršno koli vrsto reakcije. Spomnimo se samo Stjepana Mesića, Iva Josipovića, Vesne Pusić, ki so hodili po svetu in obtoževali Hrvaško različnih gnusob, kot je agresija na BiH, ‘ustaške kače’ in podobno.” Dodaja, da je domoljubje prikazano kot nekaj negativnega, nacionalističnega (v negativnem smislu), fašistično ipd.

O prepovedi njegovega koncerta v Sloveniji pa pravi: “Nisem jaz izzval, kakor pravite, ‘politično zadevo’, ampak so jo izzvali tisti, ki so sprejeli odločitev, da prepovejo koncert. Odločitev je seveda politična in se je začela z že omenjenimi jugo-komunisti, proti-hrvaškimi in proti-slovenskimi skupinami, presenetljiva pa je tudi šibkost demokratičnih sil v Sloveniji. Dejstvo, da evropska država, ki je tudi članica Nata, ne more varovati koncerta, je neverjetno, medtem ko naj bi varovala več sto kilometrov schengenskih meja sredi migrantske krize in druge burne politične dogodke v svetu. Če mi dovolite, jaz bi to lahko s svojimi prijatelji varoval.”

Thompson razume težave, ki jih ima Slovenija z levičarskimi, jugo-komunističnimi silami
Večernji listi pa povprašuje Thompsona tudi o možnosti, da naj bi Janez Janša napovedal, da si Slovenci morda premislijo glede njegovega koncerta. Vendar pa na to Thompson korektno odgovarja: “Verjamem v demokratične, domoljubne sile v Sloveniji in v njihovo končno zmago. Razumem probleme, ki jih imajo z levičarskimi, jugoslovanskimi komunističnimi silami v Sloveniji, ker smo na Hrvaškem imeli isti problem, in ta boj je dolgotrajen proces, skozi katerega moramo iti.”

“Vrhunec njihove (slovenske, op. p.) hinavščine je bil, da so se odločili koncert odpovedati nekaj dni pred njegovo izvedbo.”
Thompson pa je razložil tudi celoten potek, torej od klica organizatorjev, da bi pripravili njegov prvi koncert v Sloveniji, do razprodanih vstopnic in prepovedi. “Dobil sem klic glasbene agencije iz Slovenije za gostovanje v Mariboru in sem se strinjal. Moj menedžment je z njimi podpisal dogovor in vse je bilo v redu. Resnično sem bil zadovoljen, da je bilo v Sloveniji veliko zanimanje za mojo glasbo in da je bila mariborska dvorana hitro razprodana. Takrat mi je vse dišalo po nečem lepem in dobrem. Potem pa je ministrstvo za notranje zadeve v Sloveniji nenadoma odpovedalo koncert, kar je nerodna situacija, češ da morajo koncert odpovedati zaradi varnosti, saj ne morejo zaščititi svojih državljanov, kot pravijo, pred hrvaškimi fašisti in huligani.” Thompson še kritično dodaja: “Vrhunec njihove hinavščine je bil, da so se odločili koncert odpovedati nekaj dni pred njegovo izvedbo.” Prepričan je tudi, da je slovensko ministrstvo za notranje zadeve s prepovedjo namenoma čakalo do zadnjega trenutka.

Hrvaški glasbenik sicer zatrjuje, da si niti v sanjah ni mogel zamisliti, da bo prišlo do nečesa takega, kot je odpoved koncerta, predvsem pa, da “državna politika odkrito preprečuje ljudem udeležbo na koncertu”. Ob tem dodaja, da je v večini evropskih držav, kjer je izpeljal svoj koncert, naletel na pohvale, predvsem zaradi kulturnega in dostojanstvenega vedenja njegovega občinstva. “To je prvič, da je politika neke države prepovedala koncert. Moje pesmi so objavljene, besedila so prevedena v več jezikov in prosim, da tisti, ki so prepovedali moj koncert, slovenski in hrvaški javnosti dokažejo, kateri moj verz spodbuja nestrpnost, širi sovraštvo, poveličuje fašizem in nacizem ali karkoli od tega, kar mi očitajo.” Ob tem še poudarja, da ob vsej tej hinavščini čuti grenkobo.

Jasen primer čudnih meril slovenske oblasti
Kako pa Thompson komentira, da je v Mariboru nastopil Bora Đorđević, ki je bil razglašen za četnika, v Ljubljani pa je nastopala Ceca, vdova vojnega zločinca Željka Ražnjatovića Arkana? Pravi, da ga slednja sploh ne zanimata, niti kaj delata niti kje nastopata. “Onadva sta v svojem svetu, jaz pa v svojem in nočem, da me primerjajo z nekom, ker je to zame žalitev. Čeprav lahko v tem primeru vidimo čudna merila slovenske oblasti, komu dovolijo delati.” In če primerjamo njegovo odpoved koncerta v Avstriji in odpoved v Sloveniji, je razlika jasna: avstrijskega koncerta ni prepovedala policija, saj je ta večkrat poudarila, da lahko izvede koncert, prav tako so mu zatrdili, da so opravili več pogovorov s kolegi iz Avstrije in Nemčije, ki so potrdili, da na Thompsonovih koncertih ni nobenih incidentov ali kakšnih neprimernih izpadov. “V Avstriji ni šlo za prepoved kot v Sloveniji, ampak za samovoljno odločitev župana zaradi pritiskov nekaterih združenj. Ta model mi je že znan.”

Ker ne morejo odkrito napasti domoljubja in krščanstva, prijavljajo fašizem in nacizem
Prav tako se Thompson ne strinja z zapisi nekaterih slovenskih medijev, da gre v njegovem primeru za “neoustaški ekstremizem”, saj se je v intervjujih večkrat ogradil od ustaške ideologije, fašizma in vseh vrst ekstremizma. “To je jasno. Gre za spopad dveh različnih svetovnih nazorov, mene in tistih, ki me poslušajo, po drugi strani pa tistih, ki nas napadajo, in ti so omenjeni jugoslovanski komunistični ostanki in različne nenacionalne in podobne skupine s področij političnega in družbenega življenja. Seveda ne morejo odkrito napasti domoljubja, krščanskega pogleda na svet, družinskih vrednot, saj so to vrednote, na katerih je postavljena zlasti zahodna civilizacija, pa so zato morali prijaviti fašizem, nacizem in vse, kar je na splošno nesprejemljivo. To sem pisal tudi v nekaterih svojih pesmih, na primer ‘domoljubje imenujejo fašizem, da branijo svoj komunizem’.”

Marjanca Scheicher

 • Franc Šink

  Zakaj ne kritizira Avstije Ustašku mu mater jebem.On je običajna pizda.

  • Olga

   Preberite članek še enkrat! Ste polupismen? Vam prevedem v grabljice?

   • karlina

    Švasane črke, ki smo se jih MORALI UČITI V OŠ, PRISILNO, med tem,ko ti juznjaki, ki ze več desetletij zivijo v Sloveniji NOČEJO RAZUMETI, ŠE MANJ GOVORITI SLOVENSKO, pa so najbolj glasni in največ si upajo v Sloveniji-ker smo mi , domoljubi tako neumni, da smo jim to dovolili.

    • AlojzZ

     “hoteli smo to pregnati iz Slovenije.”

     Hoteli že, uspeli pa ne. Zmagali so oni.

  • Steiermark

   Ti izgledal, da si žrtev pedofila tita, ki te je preveč “mam te rad”, vendar v napačni del telesa – v glavo! Jebi pa ti svojo balkansko mater, ti, ki še balkanske zmerljivke “pizda” nisi vreden – si navaden “arschloch” – ritna luk…….nja.—–

   • Franc Šink

    Arschloch se lahko po nemčursko napiše tudi po Štajersko.

  • Capi

   Komentar pove vse o tebi……si že prilezel iz hoste? Vojne ni več…..

 • Krtača17

  A bi tale osebek rad v Avstrijo hodil čez Madžarsko? Še mal nej provocira gnida ustaška!

  • Olga

   Gnida komunistična, bodite tiho!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   gnoj komunistični, kako si sploh upaš odpirati svojo jugosrbsko titoistično greznico, iz katere prihaja smrtnonosni smrad, z rdečo zvezdo…

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ta smrad komunistični je mene označil s kurbo in mislim, da ga bom prijavila uredniku

 • Gru

  ” To je prvič, da je politika neke države prepovedala koncert.”

  In kdo ti ga je prepovedal v Avstriji in Nizozemski, a so bli mogoce Jugoslovanski komunistični izmečki?

  • Steiermark

   gru, vsi tisti, ki spadate med jugokomunistične izmečke, neslovenskega rodu, nahajte srati po naši Sloveniji in odločati v našem, slovenskem imenu, Dokler nebo vprašljiv tvoj jugosrbski cecin in ostali gnoj, ki smradi vsake toliko časa, po Sloveniji, , in kljub njihovi pripadnosti jugosrbski komunajzarski drhali, ni vprašljivo odvratno razkazovanje srbizma in komunizma, po naši, ne vaši , deželi….

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PODPIS

  • von Rhein

   Kjerkoli je bil koncert prepovedan je bil prepovedan zaradi bojazni,in groženj,da bodo prav jugo lomunistični izmečki prišli izzivat in povzročat nemire.

   • karlina

    TOČNO

  • Capi

   Preberi članek…..

 • Olga

  Bravo Tompson! Fuj za Slovensko komunistično oblast!

  • črnaovca

   Fuj za Slovence ki zagovarjajo hrvaške nacionaliste, tatove blagovnih znamk in zemlje

   • Olga

    Ne pristajam na komunistično podtikanje in laži! Človek, ki brani domovino si zasluži vse spoštovanje! On ni “veteran” ranga Turnšek ali pa Kučan, ki sta navadna komunistična kriminalca in lažnivca, saj se predstavljata za nekaj, kar NIKOLI nista bila!

    • Steiermark

     Olga , saj vendar veš, da rdečim jugosrbskim zločincem, gre vedno bolj za nohte, ter morajo osirati druge, poštene in domoljube, da skrijejo svojo pripadnost in udeležbo pri genocidu , tudi slovenskega naroda….

     • karlina

      RES JE !!!!!

    • karlina

     TOČNOOO

   • Steiermark

    Fuj in fej, za jugosrbsko drhal, ki si upa pljuvati po Slovencih, v Sloveniji, čeprav ste nam jo vkradli!

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   TOČNO

 • črnaovca

  Kdo pa je jokal ko smo malo zaostrili kontrolo, Plenković se je cmeril pri Cmerarju in naš pudelček se je z njim podal proti EU birokraciji. Smo popušili ker nam, sedaj Avstrijci zaostrujejo kontrolo in še slišati nočejo o opustitvi tudi če bo EU rekla drugače

  • karlina

   ITAK

 • Franc Šink

  ojojjojojSlovenija nima niti za municijo. Zato se mora boriti z tujo “poezijo”.Neka pjeva u tri krasne.

  • Steiermark

   Zakaj pa slovenska vojska nima niti za municijo? Zaradi takih izdajalcev slovenskega naroda, kot si ti in tiste jugo jla drhali, ki pomaga uničevati Slovenijo in se pripravlja za prevzem naše dežele! Izdajalci, bliža se vam konec!

   • karlina

    TOČNO !!!! Vemo vsi ,da so v SLOVENSKI VOJSKI , poveljujoči sami SRBI, to pove vse.

 • andy zigi

  Žalostno je samo nekaj: Da so koncert prepovedali res po politični liniji 3 dni pred izvedbo.
  Mi ne bo nobeden rekel, da je to normalen, avtomatrski potek dogodkov UE in SLO policije.

  Ne vem če je toliko Ustaški, da se mu lahko prepove koncert, ker tudi Stožice so bile sporno rdeče. Brez potrebe.

 • stajerc5

  “Levičarji sovražijo vse, kar diši po patriotizmu, sovražijo vse pesmi, ki opevajo žrtvovanje in boj za svojo državo ali narod. Globalistični levičarji iz Slovenije se bojijo Slovencev, ki bi tako kot Thompson razmišljali o domoljubju, svobodi, narodu. Mnogo lažje sprejmejo Milana Kučana, ki je kot šef partije z nekdanjo komunistično vlado na prelomu osemdesetih let v devetdeseta leta razoroževal Teritorialno obrambo. Državotvorna nacija bi ga obtožila veleizdaje, v levičarski Sloveniji pa nič.”
  “Domoljubje imenujejo fašizem, tako branijo svoj komunizem. Prozorna demagogija.”

  • von Rhein

   Ko je bil Clinton predsednik USA in je obiskal Slovenijo,govoril množici na Kongresnem trgu,je svoj govor zaključil z besedami naj bog blagoslovi Slovenijo. Prevajalec je to željo enostavno ignoriral. To počnejo prasci rdeči.

   • stajerc5

    Dolgo jim ne bo treba vec cakati, pa bodo videli svojega Boga….

    • von Rhein

     Gledajo ga vsak dan.Čez par dni bodo spet poskakovali kot nekoč.

     • stajerc5

      Mogoce je pa prisel cas, da jim pomagamo zapeti tisto njihovo Na juris, pa da vidimo kako so hitri v rikvercu in iskanju jamaric!?

   • karlina

    TOČNO, ze recimo pri tujih športnikih se vidi, da so verni, ker se prekrizajo, med tem, ko se SLOVENSKI ŠPORTNIKI, ne smejo.Pa še to-SRBI, ki zivijo v svoji drzavi SRBIJI, ne v tujih drzavah in predvsem Sloveniji, so zelo, zelo verni, ter se tudi prekrizajo, ter zahvalijo Bogu.V Slovenijo pa so se pritepli sami anarhisti, brezbozniki in potomci komunistov.

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS, sem ze zgoraj omenila, da se pri vsem tem sprašujem, kdaj bodo v Sloveniji prepovedali VESELICE, kjer v večini nastopajo SLOVENSKI ANSAMBLI IN PEVCI, mislim, da ta čas verjetno ni več daleč, na zalost

 • Demonkrat
 • pajot

  Koncerta mu niso prepovedali Slovenci,pač pa srbi. Slovenija že nekaj časa ni več slovenska. V politiki,sodstvu,javni upravi in novinarstvu so na najvišjih položajih srbi. Slovenija ni nič drugega kot srbski pašaluk.

  • von Rhein

   Močna resnica za katero bi slovenska politika storila vse,da ne bi bila javno prikazana. Tista politika,ki je kriva ,da je tako stanje.

   • Steiermark

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • soc

   Slab mesec nazaj sem videl razpis za delovno mesto vodje recepcije v nastajajočem 5* hotelu Interconti v LJ.

   Pogoji:

   – visoka izobrazba

   – šoferski izpit B kategorije (vodja recepcije?)

   – brezhibno ustno in pisno znanje srbskega jezika (v hotelu verige, kjer je pogovorni jezik vedno angleški? Slovenščina ni potrebna v LJ?)

   – vsa živa znanja in izpiti iz požarne varnosti (gre za vodjo gasilske brigade?)

   – 9 (zakaj ravno 9?) let delovnih izkušenj (kakršnihkoli)

   http://www.zaposlitev.net/delo-oglas-vodja_recepcije__2234775.html

   Ker sem velik del življenja preživel na poteh, torej v hotelih, in ker prekleto dobro poznam slovensko in svetovno sceno na tem področju, mi je padel mrak na oči. Vodja recepcije je ena ključnih funkcij v hotelu, obvladovanje nekaj jezikov neobhodno, izkušnje morajo biti vedno iz dela v hotelu z gosti, praviloma na recepciji.

   In tako ti Srbi spravijo svojega polkvalificiranega (očitno zelo konkretnega) rođaka na ključno funkcijo v hotel, ki bo ponos Ljubljane oziroma njihovega sonarodnjaka…

   Frankl, Finance: Me ne zanima, lastnik (tu seveda Mišković) pač lahko dela kar hoče. Yes, sure, sure – naj v Intercontiju v Los Angelesu dajo za edini jezikovni pogoj znanje hindija ali svahilija, naslednji dan je to novica dneva po celih ZDA in nekdo pri delodajalcu se lahko takoj poslovi od svoje pozicije in zaposlitve. Ali v Bordeaux-ju znanje romunščine… No, naših medijev se to očitno ne tiče.

   Inšpektorat za delo, konkretna prijava z imenom in priimkom: ni pisma, ni pozdrava. Se jih (očitno) ne tiče.

   Ja, srbski pašaluk, kot si dejal.

   • karlina

    TOČNO, sem ze zgoraj povedala, da v Ljubljani ze tezko najdeš prave SLOVENCE, ker se izseljujejo izven Ljubljane, zakaj-ker je LJUBLJANA, glavno mesto vseh SLOVENCEV, ze čisto Srbska , pod vodstvom srbskega šerifa.

  • karlina

   TOČNO in veš zakaj-odgovor je na dlani, ker je leta 91, murgeljski palček izdal SLOVENIJO !!!!!

 • TOML

  Slovenija nima več policije. Niti nima sodišča.
  Policija zlizana s socialističnim režimom je POLITIČNA policija
  ali socialistična milicija, kar smo imeli v komunistični Jugoslaviji.

  • karlina

   TOČNO in obeta se nam nova , še hujša UDBA

 • von Rhein

  Do tega dogodka sploh nisem vedel,da nekdo z imenom Thompson obstaja. Tudi njegovih pesmi nisem iskal na you tube. Pogosto pa sem slišal kruljenje srbskih pastirskih pesmi. Kruljenje na ves glas iz oavtomobilov z odprtimi okni , ob postanku na semaforjih ali park prostorih. Kako oseba ,ki spušča take glasove izgleda sem videl iz plakatov,ki jih ni polna samo Lublana,po celi Sloveniji jih nalepijo ,ko je napovedano javno kruljenje v kakšni dvorani.

  • Moji Signali

   Ni glih okusno to je res,vendar so ti ljudje krsceni in bolj verni kot mi.Verujejo v istega boga kot mi samo obredi so malo drugacni,v bistvu isti.Problem so obrezanci,ki nimajo krscanskih vrednot.So pripadniki vere ,kjer je veliko dejanje ,ce ubijes nevernika(kristjana).Tako ,da malo premisli in ne dajaj vse v isti kos

   • von Rhein

    Ne dajem vse v isti koš. Naj ti povem dogodek izpred let. Pogosto sem potoval v Beograd,tam sem imel veliko poslovnih in tudi pribvatnih stikov. Nekega večera smo v družbi pripovedovali nekoliko tudi o svoji preteklosti.Večina je bila začudenih nad mojim znanjem njihovega jezika. Pojsanjeval sem o služenju vojnega roka,branju knjig in seveda…v Sloveniji imam veliko znancev z juga,pogosto govorimo s-h. Pa mi nekdo zabrusi z odobravenjem ostalih…dobesedno…”ono što se uvuklo u Sloveniju je ološ…blesavi ste,da jih podržavate.
    Ni preteklo veliko časa,ko sem ugotovil kakšno resnico mi je nekdo rekel.
    Še vedno mislim,da so povsod ljudje vredni spoštovanja.Tisti,ki pridejo drugam,ne spoštujejo reda in navad, pa tega niso vredni.

    p.s. dodano je bilo tudi nekaj o ponarejenih diplomah visokošolske izobrazbe.

    • sodnikisozločinci

     To isto je meni rekel Bosanec iz Sarajeva, na služenju vojnega roka, da so šli v Slovenijo samo tisti, ki niso mogli dobiti dela doma, se pravi najslabši.

     • karlina

      TOČNO

    • karlina

     TOČNO, teh Srbov, ki so v Sloveniji, v Srbiji ne marajo, to sem tudi sama ze slišala , zato pa so tako glasni v Sloveniji, ker jim to dopuščamo, se sprašujem, zakaj ze in kje jim pravica-v njihovi prvotni domovini Srbiji, bi morali biti tiho !!!!

  • cploger

   Takim prireditvam smo v času Juge v Sloveniji rekli štetje Bosancev.

  • karlina

   TOČNO !!!! Se pa ob tem vsem sprašujem, kdaj bodo pri nas mogoče prepovedali vse veselice in koncerte, kje pojejo in igrajo predvsem SLOVENSKI DOMOLJUBNI GLASBENIKI, če jim je domoljubje in seveda jim je-TRN V PETI.

  • steiermark

   Napačno razumeš njihovo “oglašanje”, oglašajo se pač po svoje, kot krdelo volkov…… kar pa nam povzroa samo prebavne motnje….

 • Moji Signali

  No,no lepo vas je brati kako podpirate hrvaske nacionaliste.Vprasajte Tompsija kaj meni o meji,o savudrijski vali.S Hrvaske je bilo izgnaninh in pobitih 300.000 Srbov ,ki so tam ziveli od nekdaj.Seveda so pa Hrvati ti bogi,ki so nastradali med vojno.Vojna je bila samo zato,da so ocistili svoje ozemlje od Srbov.Pa da ne bo kdo mislil da imam kaj s Srbi,cisti Slovenec(300 let nazaj)

  • von Rhein

   Spadam med tiste,ki ne podpirajo izgon Srbov iz lijepe njihove. Sploh ne,ker je izmed 300tisoč pregnanih ,polovica pristala v Sloveniji.

   • slosin

    Njihova ‘oluja’ je bil čisti genocid…i nikome ništa…

    • resnicaboli

     kak genocid dobili so kar so iskali.

   • karlina

    HVALA ENAKO !!!!!

  • tramal

   Srbini po pribežali na hrvaško in slovenijo pred turki in nikoli niso tu živeli.Pritepli so se iz rusije in pribežali na sever pred turki

 • totex39

  O Thompsonu je bilo že veliko napisanega in ravno iz vsega tega se nam lahko porajajo vprašanja kako slabo varnost ima naša država, ki se boji enega ekstradnika, na tisoče ilegalnih migrantov pa je spuščala v našo državo in med njimi je bilo veliko teroristov. Še veliko vprašanj bi lahko imeli za tako primitivno vlado ????????????????????.

  • karlina

   TOČNO, sicer pa so na vlado pritiskali predvsem in samo Srbi, z Murgljevo na čelu, ki je poslanka v Cmerarjevi vladi, vedno se oglaša in daje vedeti, da smo ji DOMOLJUBNI SLOVENCI trn v peti in kako nas sovrazi.

 • PikaPolonica

  “das ist šajz melod, šajz melody”

 • marker

  Thomson naj se briga samo za svoj Agrokor. Pri nas pa je treba krepko omejiti koncerte iz držav bivše skupne domovine, Trubače in podobno.

  • tramal

   Vsloveniji večinoma krolijo in kvakajo srbini.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   Najprej naj prepovejo Jankovićevo Ceco in druge iz Srbije, potem se bomo pa lahko naprej pogovarjali ,prej pa ne.

   • Krtača17

    Ceca je saj poštena ženska, služi kruh s petjem. Ti pa s kurbanjem po tem portalu. By the way kolk računaš?

    • karlina

     Ti mene označuješ s kurbo, fuj smrad, sem poštena, domoljubna, verna SLOVENKA in predvsem skrbna mati in zena, kaj si pa ti, samo vprašam

 • Aron

  Thompson, politični agitator, bi rad prepoved svojega zborovanja, izrabil za ideološke zdrahe. Vsak pravi kristjan bi se moral z vsemi štirimi upreti njegovemu šovinizmu in izrabi krščanstva za politične cilje.

  • tramal

   Komunajzer,kaj mešaš krščanstvo z petjemZapoj si tisto banditsko pesem na juriš pa utihni z bedarijami.

   • Aron

    Thompson venomer ponavlja, da ne pevec, domoljub in kristjan.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   A bejz no, sem kristjanka , pa ne mislim tako, kot ti.

 • Aton

  Četniški vojvoda, ki se tako sam deklarira, pa lahko ponosno paradira po Maribori. Kockarji Antifa tokrat ni sonobena nevarnost. Sprenevedanje in laž raznih Aronov.

 • Boco

  Novinarji se lahko pozanimate in napisete kaksen clanek ce lahko glavna na UE Maribor, to je gospa mag. Ksenija Klampfer – Klamferca, odgovarja zaradi prekopracitve pooblastil.

 • RealRevolution

  Dejstvo:
  Vsa ta gonija kot so bili nazi,fasisti,komunisti je velik napad na Krscanstvo .
  Zato pa so te sisteme uvedli ljudje iz istega drevesa z razlicne veje z istim namenom.
  Seveda je tudi proti domoljubju saj je multikulti…
  Vse pomesajo kot nacizem v Nemciji.Nic ne bi bilo narobe z ekstremnim domuljubjom-kar ti sistemi niso in so pravzaprav veliko nasprotje.Problem teh zlonamernih sistemov je to da so bili izkljucno ustvarjeni za nadvlado in kontrolo.Temu se rece ukradena drzava ali dezela!

  • karlina

   TOČNO, našo drzavo SLOVENIJO , so nam ukradli

 • Janez

  Pa?
  Meni bi se zdelo – ok !
  Če bi stroške varovanja – plačal – sam – pevec Thompson.
  Iz svojega žepa !
  Pa?
  Če bi on sam kazensko odgovarjal – za izgrede. Tako. Bi bilo pošteno. L.r. Janez KOMENDA

  • Olga

   Stroške varovanja bi morali plačati levi fašisti! Tudi pri rušenju Kanglerja in legalno izvoljenega vlade!

 • Aton

  Je smešno, če ne bi bilo žalostno. Taisti so nekoč prepovedovali Laibach.

  • Olga

   Danes pa svira v Severni Koreji!

  • karlina

   Še v S. Koreji so jim dovolili nastopiti, čudno

 • Demonkrat

  Kaj je sploh dovoljeno v tej svobodi?

  • karlina

   NIČ, ker imamo DEMOKRACIJO !!!!!!

 • soc

  Marko Perković Thompson, intervju v Reporterju pred tednom dni (v Delu ali Mladini ga gotovo nikoli ne bo), dobeseden citat enega odgovorov:

  “Kar se tiče ustaštva, danes na Hrvaškem živijo ljudje, ki ne marajo hrvaške države. Gre za stare komunistične kadre, ki še vedno upravljajo nekatere institucije hrvaške države. Imajo velik vpliv v medijih in nevladnih organizacijah. Dobro so plačani in so zelo agresivni. Vsakogar, kdor se upre njihovemu pogledu na svet, poskušajo uničiti, ga kompromitirati, razglasiti za ustaša. V teh obračunih se najraje lotevajo patriotov, domoljubov, branilcev domovine.”

  Kaj znano? Če zamenjamo Hrvaško s Slovenijo, ustaše z domobranci, črnuhi ali fašisti?

  Trenutki, ko so hkrati na oblasti zgoraj omenjeni v obeh državah, Kučanovi in Mesićevi kadri, so trenutki, ko ti kadri v navezi mrzlično pripravljajo teren za novo Jugo. Pod srbskim vodstvom in ruskim budnim očesom. Žal nekaterim na moji politični strani, ki prisegajo na Putina in bratstvo z veliko Rusijo, ni jasno, da so objektivno ključni zavezniki slovenskih starokomunistov…

  • Aron

   Enako kot neodomobranci pri nas, si neoustaši lastijo pravico do domoljubja. Fake patrioti, vsi po vrsti.

   Heroism on command, senseless violence, and all the loathsome nonsense that goes by the name of patriotism -how passionately I hate them!’ – Albert Einstein

   • učko

    Einstein je emigriral v Ameriko ne v Rusijo !!! Ker je bil pameten !!!!

   • tramal

    Komunajzerji ste že in še vedno kažete da vam je država zadnja skrb.Za vaš je še vedno komunizem na prvem mestu ,čeprav je že v vseh državah propao.No severna koreja in še kdo goni komunizem do bridkega konca.

    • Aron

     Ja? Po katerih objektivnih kazalnikih?

    • karlina

     TOČNO-mi smo ze tudi na poti S. Koreje

  • Stane

   Anal- itik pa tak!

   • soc

    Govedo, ki je sposobno bolnega teksta kolegu forumašu viktorh-ju (včeraj):

    “Tebi bi se dvignil, pa ti tudi bog ne more pomagati in ne viagra! Kdaj si pa slišal kaj pozitivnega za Slovenijo iz ivanovih ust? Ali prebral pizitiven članek na tem portalu?! Hovedo domosransko!”

    gre ASAP (pravzaprav kar takoj) na ignore. Priporočam seveda tudi kolegom.

    Saj boš itak zamenjal nick in začel z xx-tim, pa se take puhoglave primitivce zelo hitro spozna, nova runda. Še posebej, če so tako kratki, da ne skrijejo profila, kot to delajo bolje plačani Mladinini aktivisti.

  • karlina

   Trenutki, ko so hkrati na oblasti zgoraj omenjeni v obeh državah, Kučanovi in Mesićevi kadri, so trenutki, ko ti kadri v navezi mrzlično pripravljajo teren za novo Jugo. Pod srbskim vodstvom in ruskim budnim očesom. Žal nekaterim na moji politični strani, ki prisegajo na Putina in bratstvo z veliko Rusijo, ni jasno, da so objektivno ključni zavezniki slovenskih starokomunistov…
   TOČNO, takšno je tudi moje mišljenje , kar je GROZLJIVO IN NEDOPUSTNO !!!!!

 • resnicaboli

  Nalijmo si čistega vina koncert je v glavnem preprečila članica iz Cerarjeve stranke z ostalimi priseljenci Slovenci v glavnem nimamo nič z tem. Je pa to pokazatelj da demokracija v
  Sloveniji je le na papirju.

  • karlina

   TOČNO-MURGLJEVA, je ze večkrat dokazala, koliko ji pomenimo domoljubni SLOVENCI, fuj !!!!!

 • Kranjski navijač

  Kaksen bumbar moras biti, da povezujes Srbe in komuniste?! Pa Srbi imajo se najmanjso vezo s komunizmom, ker so desno cetnisko usmerjeni. V Srbiji je bilo zato 198 povojnih grobisc, kar je vec kot po celi bivsi YU skupaj

  • soc

   Ubogi revež… Zgolj v Sloveniji jih je cca 600. Tebi so pa res dobro sprali možgane. Pa očitno glede na informiranost ni bilo težko.

   • Kranjski navijač

    Ti si revez. Govorim za velika grobisca. Tam je takih manjsih se na stotine. Pa tudi v Sloveniji so zgubili zivljenja, predvsem Nedicevi cetniki (Kocevje). Da i Drazinih cetnikih ne govorim. Ze v 1. svetovni vojni je zivljenje izgubilo miljon Srbov (vsak drugi moski), da si nam poklonili drzavnost, na podlagi katere imamo danes drzavo. Tako kot Hrvatom. Hrvati so jim kmalu pokazali hvaleznost v Jasenovcu, mi jim pa tudi kazemo tako hvaleznost neprestano :).

    • tramal

     A samo milion.Še vedno jih je preveč okrog osem miljonov na tem svetu.

     • Kranjski navijač

      Vec. Pozabil si se na Republiko srbsko! Pa diaspora je mocna. Ne more jim nihce nic, pa jih je cel svet zelel uniciti.

     • tramal

      In ti srbska rit se imaš sa zavednega slovenca.Srbin župan ljubljane,srbin preprodaja banane v sloneniji,srbin puva največji nebotičnik v ljubljani,srbini kupujejo vse hotele na slovenski obali ,srbska mafija trguje z mamili po celi sloveniji . itd In ti zagovarjaš srbine ki so zopet okupirali slovenijo.Ti si kvečjemu srbijanski domoljub,drekonja.

     • Kranjski navijač

      Pojej en tramal, pa zalij z dva deci. Da se nehas tresti. Prav je, da kupujejo, ce so sposobni. Nasi so svojo sposobnost ze dokazali. Srbi so nam zrihtali drzavo in uradni jezik, ne vidim razloga za sovrastvo.

     • tramal

      Ti si en popolni srbijanski idiot oz. pritepenec.

    • soc

     Pozdravi Zokija, nje.

     BTW, ustaši so med vojno pobili cca 800 Slovencev. Zahodni zavezniki (bombardiranje) 1.900… Rusi zgolj dokumentirano in v boju na Vzhodni fronti 5.000, tam “izginulih” pa je še nekje do 20.000. Partizani so jih pobili 24.000, verjetno je resnična domneva, da so bili povojni klavci tistih 150-200.000 ljudi vseh narodnosti na Slovenskem večinoma hercegovski Hrvati – a komunisti, smrtni sovražniki ustašev (zgodba nimfomanke in sadistične morilke, politkomisarke Milke Planinc, npr.).

     Zakaj bi recimo sovražil ustaše in cenil borce NOB? Dalje: ali so Hrvati napadli samostojno Slovenijo 1991? Ustaštvo je bil domoljubno, vsekakor v neetičnih ekstremih, NOB protinaroden, s še manj etičnimi okviri.

     Srbstvo. Cenim tako številne Srbe kot prijatelje; cenim srbske četnike – domoljubne borce med drugo svetovno vojno. Danes in na mojih, slovenskih tleh pa ne prebavljam več ne osvajalnega srbstva (ali šiptarstva, da ne boš mislil, da sem diskriminatoren), ne sodobnih četnikov.

     • karlina

      Danes in na mojih, slovenskih tleh pa ne prebavljam več ne osvajalnega srbstva (ali šiptarstva, da ne boš mislil, da sem diskriminatoren), ne sodobnih četnikov.
      ENAKO !!!!

     • Kranjski navijač

      Hej, tvoj komentar mi je super. Razen dveh zadev. Hrvati so naredili najvec zla v tem delu Evropo. Si slisal za napis “Cuvaj nas Bog pozara, kuge in Hrvatov” pozanimaj se, kje stoji ta napis. Ustastvo je v njihovih genih, ker so vecinoma nastajali s pokatolicevanjem Srbov, ta kompleks zdravijo s sovrastvom do le teh. To je sproduciralo tudi idejo tretjino teh pobiti, tretjino prekrstiti, trenutno izseliti. Pavelic zacel, Tito negoval in skrival, Tudjman zakljucil. Mimogrede, Slovenijo je napadla antisrbska JLA, pod vrhovno komando Stipeta Mesica. Pametnem dovolj. Vsi cetniki so krasni, tudi sodobni.

    • karlina

     Mimogrede, tudi v Hudi jami je bilo zivo zakopanih veliko Hrvatov, kaj porečeš na to

   • karlina

    TOČNOO

 • vzet tajkunom

  Če ne bi bral-nove 24-sploh ne bi vedel kdo je thompson–mendaa je bolj ustaškega porekla.ti so bili pa klavci-se mi zdi–ali se motim??

  • učko

   Ti se sploh ne mot’š ! Ti si enostavno cepec !!

   • vzet tajkunom

    Jaz te ne žalim kolega–v nasprotnem primeru-te je naredil..

    • učko

     Preber si mal bol zgoraj ! Jaz tebe sploh ne žalim, sem resno mislu !!!

     • vzet tajkunom

      Vsaka ti čast tud jaz ne tebe..naredu te je pa vseeno–

  • karlina

   No, tudi partizani in komunisti so bili klavci med in po vojni v Sloveniji-dokaz najmanj 600 morišč po celi Sloveniji, kaj porečeš pa na to in vašo skupino Kombinatke, ki opevajo partizanstvo.

   • vzet tajkunom

    Ustaši in belčki so prisegli največjemu morilcu v zgodovini-se mi ne zdi nič čudno da je tako–

 • Kranjski navijač

  Ma ce ta Thompson, ne bi bil ustas, se sploh ne bi vedelo zanj. Bi bil tretjerazredni motoristicni pevec. Dere se kot vrana. To je vse. Se najmanj popularen je na Hr, poslusajo ga hrvaska mularija iz tujine, ki se pali a ustastvo

  • učko

   On se nima za ustaša, ampak za domoljuba !!! Če pa je v komunajzarskih očeh vsak domoljub ustaš oziroma domobran, potem pa tut u redu. Ker vsi komunajzarji so izdajalci lastnega naroda !!!! Že davno so nas hoteli pripeljati pod okupacijo Sovjetske zveze, oziroma Rusko okupacijo. Tudi danes je tako. Kučan že spet nekaj spletkari z diktatorji kot je Putin in Lukašenko !!!!

   • luckyss

    O.K.
    Kot “domoljub” naj “ustvarja” doma….namesto, da poskuša nacionalistični drek mešati po celi Evropi…vse za ljubi kruhek…na račun butastih ovc..

    • učko

     Prišleki z juga al pa z bližnjega vzhoda so 10000 x večji nacionalisti kot smo mi, domorodni ljudje tukaj. To se vidi tudi po njihovem obnašanju, tako tukaj, še bolj pa na severu Evrope. Bolj kot je nek narod gostoljuben do teh emigrantov, bolj so oni brezobrazni, brezobzirni naciji in rasisti, arogantni in agresivni !!! Nema, cajt je, da se to neha !!!!

     • luckyss

      Zanimivo…s tem mnenjem se lahko popolnoma strinjam..

     • karlina

      TOČNOOOO !!!!!!

   • karlina

    TOČNOOOO, Slovenija kmalu ne bo več dobila nobenih kreditov, smo na isti poti, kot Grčija in takrat jim bo verjetno prav prišla Rusija, vendar v zameno za …………………………….

  • tramal

   Zakaj pa si ga potem poslušal komunistični drekač,če slabo poje.

   • Kranjski navijač

    Je*o te komunist. Jaz sem slovenski cetnik, plava garda. Edini pravi slovenski domoljub in najvecji komunisticni sovraznik.

    • luckyss

     O.K. “svaka čast” bi rekli tvoji kolegi s Fužin..
     Sicer pa bo kmalu risanka, potem pa spat..jutri bo šola…

    • karlina

     No, tega ti pa niti slučajno ne verjamem, veš, kajti , če bi bil res SLOVENSKI DOMOLJUB, ne bi tako pisal, tako, da ne se metati ven, da si

  • karlina

   To praviš ti

 • luckyss

  Švica, Avstrija in celo lastna Hrvaška so takšne koncerte ocenile kot “tvegane”…torej tu ni nobene debate….
  Podobno tvegano bi bilo, če bi Helena Blagne nastopila “zgoraj brez” v Saudski Arabiji…;))

  • učko

   Tveganje, da boste rdečuharski zombiji totalno znorel, al kwa !?! Pa dejte, no, kurc vas gleda, itak se bo treba enkrat usekat: pro-Ruski hlapci in pro-Evropejci v tej državi !!!!!

   • luckyss

    Kašne veze ima tvoj izpad z dejstvi katere sem navedel ?!!

    • učko

     Za kwa pa lahko gledamo komunajzarske, rdečuharsko-fašistične shode in malikovanje najbolj zločinskega režima na svetu !?!!!!

     • luckyss

      Brez zamere..ampak bolj primitivnih in bedastih shodov kot so “svečkarije” še nisem videl…
      Vsaka organizirana podpora politikov je potrditev izjemno nizkega IQ-ja njihovih podpornikov..

     • učko

      Se strinjam !!! Delajo nam tile svečkarji nepopisno sramoto, n’č druzga !!!!

  • Olga

   Samo komunistični župani! Nikjer ni vlada prepovedala njegovega nastopa, razen v Sloveniji, ker so se čutili vsi s Pahorjem na čelu bolje, ko so peli v Stožicah Bandero Rosso z živel komunizem( v Evropi prepovedan komunistični totalitarni sistem)!?

   • luckyss

    Te moram razočarati Olgica….Tudi v Švici so očitno sami komunisti, ker temu tipu tudi niso dovolili nastopa..
    In končno enkrat poskusi nekaj komentirat, ne pa da s temi populizmi celo tej strani delaš sramoto …

    • Olga

     Ne, nekaj udbaških srbskih “zdomcev”!

     • luckyss

      Ti boš očitno v tej stranki še daleč prilezla, ker očitno v celi žlahti skupaj ne premorete IQ-ja za 100 “pik”…
      V stotih komentarjih ne premoreš enega argumentiranega in artikuliranega sestavka…
      Človek se kar zgrozi takole, ko vidi kdo vse ima pravico glasovanja na volitvah…sam pa iz principa ne hodim več na volitve…
      Res je kar depresivno na teh straneh…

     • Olga

      Prevod: ženska ima prav!
      Nasvet: pojdite na Hanzi! Tam je idila! Migranti prispevajo v proračun 1960 evrov na mesec po osebi! Če se z njimi ne strinjaš, te zbrišejo…. Če si njihov, dobiš pa dobro plačano sinekuro!

     • luckyss

      Saj ne vem kaj bi rekel..po logiki bi sklepal, da si vdova ali pa ločena…v obeh primerih ti je nekdo srečno pobegnil…..tudi jaz ti bom vsaj za nocoj…lahko noč!

     • Olga

      Rep med noge, pa adijo! Lepo spite!

     • karlina

      O, petelini , ki se na vse pretege repenčijo, hodijo s kurami spat.

     • janez cepec

      že, že, spat, pokavsajo pa čist use

     • stajerc5

      Ti pacek ti! Kaj bo pa ata2 rekel!??

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ podpis

     • karlina

      Olga , ne oziraj se na te levičarske provokatorje, mi ze vemo in poznamo, kakšna domoljubna SLOVENKA si, stojim za vsemi tvojimi besedami. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • slaipowi

      Še Vera in Nata vama manjkata. Vse imate OKM. Matilda pravi – še malo…

     • karlina

      Tukaj si se pa hudo zmotil, sem v najlepših letih, tudi Nata in Vera bosta prišli, verjemi, da bosta.

     • Olga

      Hvala!

   • slaipowi

    Bla bla bla

   • karlina

    TOČNOOOOO !!!!! Mariborski zupan in ljubljanski sta menda velika prijatelja, to pove vsa, zakaj so koncert v Mariboru prepovedali

 • slaipowi

  Olga je našla desnosučnega tipa ob katerem orgazmira. Nesrečnica pa si je izbrala nekoga ki je pol mlajši od nje, pa še hrček, ki bo naredu vse, da bo branil Sv. Gero in Savudrijsko valo. Ampak – če ga zagovarja kaplar menda ne bo tako hudo. Olga za tebe je Murko ali pa umetnik Rijavec Gianni. Izogibaj se ustašem

  • karlina

   Kdo pa si ti smrad od smrada, ki si se pritepel na naš portal, ali si samo spremenil ze stokrat svoj nick, fuj

   • slaipowi

    Kdo je tebe kaj vprašal? Kuš baba zmešana

 • Fogglof Tunnek

  A gremo na Thompsona, da proslavimo Janezovo zmago na kongresu?… Samo fprašam!!!

  • učko

   Pa ne, jest bi šu na kakšen rdečuharski shod, pa bi vzel seboj namesto Thompsona rajš Gatlinga, 6 rohrga !!!! Pa par kišt streliva !!!!

   • Kranjski navijač

    Ti bi se usral …

    • Krtača17

     No ja, saj bergle prineste s sabo…

 • učko

  Kar se Ustašev tiče, pa tole. Preberte si, kako so v 1.Yugi, kraljevini, srbi strljali Hrvate po parlamentu in še kje drugje, ker so jih imeli za vojni plen. Ravno tako nas, Slovence! Še posebej se je represija srbov nad Hrvati dogajala po šestojanuarski diktaturi !!! Mal berte zgodovino !!!!!!

 • tramal

  Ti komunajzerji so najbolj strahopetna čreda na svetu.Najboljše da se spet skrijete v gošo,kamor spadate raztrganci.

  • resnicaboli

   Saj je Orban rekel vržeš ga ven skozi vrata pa prileze nazaj skozi okno.

   • karlina

    TOČNO, sem ga poslušala-VELIK ČLOVEK, VELIK DOMOLJUB, VELIK KRISTJAN, DRUZINSKI ČLOVEK, SKRATKA, MOJ VELIK POKLON, kako grozno zavidam Madzarom, da imajo takšnega predsednika , resnično.

    • janez cepec

     kr ke odkokodakej, kura naumna

     • karlina

      Ti kar zali, me ne gane absolutni nič več, samo to znate levičarji, prav smilite se mi, ker ste tako kratke pameti.

     • janez cepec

      spoh te ne žalem, sam resnico povem

     • Krtača17

      Od tele vse kar bo, je to, da še koleraba ne bo zrasla…

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • slaipowi

    Intelektualni komentar ni kaj.

   • slaipowi

    Bravo za komentar. A druge tipke ne grejo?

 • lambizer

  Kdo pa je Thompson, da je lahko kritičen do Slovenije? Najprej naj svojo “domoljubnost” širi po svoji domovini!

  • Olga

   Mar ni Slovenija mačehovsaka do lastnih osamosvojiteljev in domoljubov? Domobranci! Na Hrvaškem? Ustaši!
   Kaj so pa pravoslavci Srbi, ki so klali po Balkanu in hoteli narediti veliko Srbijo? Zdraharji, ki iz ozadja podpihujejo sovraštvo med dvema katoliškimi narodoma!

   • lambizer

    Kdo je omenjal domobrance in ustaše? Kdo Srbe? A se ti je sfuzlalo????

    • Olga

     Vedno, ko človek govori drugače kot se pričakuje je domobranec, mar ne? Vse v stilu deset komunističnih zapovedi! Prozorno…
     Če je desničar na Hrvaškem in borec za svobodo svoje domovine, pa ne more biti za komuniste nič drugega kot ustaš, mar ne?
     Srbi z JLA okoli Plavega in “veterani” ZZB imajo pa “zasluge”, da je policija sama sebi spisala prijavo in prepovedala koncert!

     • karlina

      Danes je bil na radiu Ognjišče ob pol treh komentar, ki je povedal vse-v Sloveniji smo -domoljubi, kristjani, drugače misleči , ko levičarji-vsi označeni s FAŠISTI !!!!!

     • slaipowi

      Radio Ognjišče pa je referenca ja. Za desne komunistke in domobranske ( da ne zapišem kaj…)

     • Olga

      Edini fašisti so levi fašisti! Oni vedno svoje grehe imputirajo nam! Vendar moramo nehati izgubljati energijo z dokazovanjem, da so to laži, saj gre le za provokacije! Mi moramo razgaljati komunistične zločine in ti ponavljati v nedogled,če bo treba!

     • lambizer

      kje si prebrala v mojem postu domobranec, ustaš…ti kar nekaj na pamet streljaš …

     • slaipowi

      Olga obsesivno kompulzivna motnja je resna bolezen. Izgleda tudi nalezljiva. Kajne Karlina, Nata in Vera? Pri nas zgleda napada predvsem ostarele podpornice Slovenske Domobranske Stranke. Führer pa nič…

    • Okrs Bokers Flokers

     Srbe na vrbe! Aja, čak….

     • stajerc5

      Brez tistega, aja- cak…

   • karlina

    TOČNOOOOOOO !!!!!!

    • slaipowi

     Kaj pa ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++? Tvoj intelekttualni domet…

   • slaipowi

    Kuš Olga. Meša se ti

  • karlina

   In kdo si ti, ki pljuvaš po domoljubih, samo vprašam

   • lambizer

    ne vem kje si videla pljuvanje po pravih domoljubih?

  • janez cepec

   Tompson je Ustaša, karlina spodej pa domobranka, a ti še kej n i jasn?

 • Stane

  Tudi Avstrijci in Švicarji imajo težave z levičarji in jugonostalgiki, ker so mu prepovedali “koncert”! V Švici so mu celo prepovedali vstop v državo! Teli komunajzarji so pa res povsod! Celo sekta ima enega- 4ever! No, da ni smel nastopiti v Pulju nima nobene zveze z ustaštvom…

  • Krtača17

   Ja! Amsterdam je tudi čist komunističen. Baje ma kučan cel red district. Domobrančki bliz ne upajo hehehe.

 • if

  Thompson, vas rzumem. Razumite tudi vi nas.

  Slovenija, ki ni sposobna varovati vašega koncerta, je nedemokratična Slovenija.
  Demokratična Slovenija, Slovenija Franceta Prešerna, sidra na vsebini celotne Zdravice.

  Nedemokratična Slovenija sidra le na 7. kitici, kontekstno iztrgani v nesmisel, ki ga omenjeni nedemokrati uveljavljajo z uničevanjem slovenskega naroda v limito breznarodnosti, v kaotičnost brezetične družbe, v slovensko Sirijo.

  • janez cepec

   pa idijote jedan, zato j’ pa tko, k usakmu u ret lezeš. ma ti si kreten, pa kašn Tompson, pa negov koncert, kdo ga ni sposobn vahtat. če bi deval tko, k devajo “južna brača”, bi na koncertu use trouble makerje s Tomsonom ured polcaji prefukal, pa bi biu mir. zdej nas bo pa ta balkanc učiu kva je Šengen, majku mu ga spalim. če bi bli mi pametni, jim sploh u EU ne bi pustl, zdej pa je kar je, posle jebanja nema kajanja, za to so krivi usi politkarji od desnih do levih, de ne bo nesporazuma. Hrvatarji so pa jaki demokrati, če jih voliš, pa če b’ rad tega ustaša poslušu, se pa dol presel. verjetn so tvoji predniki z njegovim predniki skup letel 45. ga gor ven u Jodl land, so bli že taprau kolaboranti, zato t’ je pa ušeč, ka-li?

   • karlina

    Najprej se nauči SLOVENSKO, da te bo sploh kdo razumel !!!!!!!!!!

    • janez cepec

     ti se brat navad, kura naumna, poj pa komentirej. sej tko sam tist znaš povedat, kar vam Prerok klobasa dan na dan, ostalo ti je ša španska vas

    • stajerc5

     V drugem razredu OS ga je Julika brcnila v glavo in to je ostalo, kaj ces, bogo, ubogo prasence…

     • janez cepec

      ma ti še do druzga razreda nis prlezu, idijot

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • slaipowi

    Višek desne intelektualnosti. Bravo.

    • janez cepec

     višek doseže, ko si jo z desno drajsa, z levo jim Prerok ne pusti

   • slaipowi

    ————‘———————————-
    Sem se potrudu na tvoj nivo

 • Demonkrat

  Naj gre v Kumrovec delat koncerte.

  • stajerc5

   Kje in kaj je pa to?

   • Demonkrat

    Kumrovec je vas in istoimenska občina v Krapinsko-Zagorski županiji na Hrvaškem. Leži v obmejnem pasu s Slovenijo ob reki Sotli.

    • stajerc5

     Aha, to je verjetno tam, kjer ena mama svojega lastnega sina ni spoznala. Ko je odsel ni imel enega, ko se je pa vrnil je imel pa vse- prste mislim. Baje v casih, ko so dohterji znali samo proc rezati, nikakor pa implantacije delati.
     Mislis tisti Kumrovec!?

     • Demonkrat

      Krapinskii pračlovek?

     • stajerc5

      Tisti je bil cisto v redu, so povedali zgodovinarji. O tistem brez(z) prstom sem slisal pa grozne stvari, ti tudi!?

   • janez cepec

    kva se zdej finga devaš, če nisi u prejšnem sistemu ti skoz u Kumroucu visu, so pa tvoji tastari

    • Demonkrat

     Enkrat je Mariborčan nabiral cresnje ,pa ga lastnik vpraša ,kuga pa ti tam gor devas.?Mariborčan pa je odgovoril.Cuj jaz tu nič gor ne devlem ampak dol trgam

    • stajerc5

     Zaradi mojih tastarih so tvoji kopali jamarice, vse jasno!?

     • janez cepec

      nč niso moji kopal, so tvoji kr sami not lezl, kapiš?

     • stajerc5

      Ce niso kopali, so bili pac prvi v Na juris v rikvercu! OK, tudi to je kvaliteta, nje?

     • janez cepec

      ne vem, kdo j’ jurišu 45. ga čez Karavanke u Jodlland, kukr poslušam vaše Kalimerote, ste bli to vi, Tabeli, pa domobrančki. še Tomiji so vas nazaj lifral, so djal, pa kva čmo s to bando, k je lastn narod izdala. zdej pa jokate neki, posle jebanja nema kajanja, zajebal ste se vojsko ste zgubl, pa niste bli na taprav stran. Pika. Amen. Tulu ende

     • stajerc5

      Ja, pripravi se na Ende…

     • janez cepec

      kva, a ne boš neč komentiru vašga juriša u Jodl land. bojda ste letel, ke snete skire?

 • Krtača17

  Članek bi se moral glasiti: Ali bo thopson novi persona non grata v Sloveniji?

  Tako pa članke na tem portalu pišejo pocestnice in vse pade v vodo…

  • karlina

   Da te ni sram, fuj !!!!!!!

   • Krtača17

    Tebe bi moral bit. Pa nimaš vesti.

 • karlina

  Dodaja, da je domoljubje prikazano kot nekaj negativnega, nacionalističnega (v negativnem smislu), fašistično ipd.Ker ne morejo odkrito napasti domoljubja in krščanstva, prijavljajo fašizem in nacizem
  Prav tako se Thompson ne strinja z zapisi nekaterih slovenskih medijev, da gre v njegovem primeru za “neoustaški ekstremizem”, saj se je v intervjujih večkrat ogradil od ustaške ideologije, fašizma in vseh vrst ekstremizma. “To je jasno. Gre za spopad dveh različnih svetovnih nazorov, mene in tistih, ki me poslušajo, po drugi strani pa tistih, ki nas napadajo, in ti so omenjeni jugoslovanski komunistični ostanki in različne nenacionalne in podobne skupine s področij političnega in družbenega življenja. Seveda ne morejo odkrito napasti domoljubja, krščanskega pogleda na svet, družinskih vrednot, saj so to vrednote, na katerih je postavljena zlasti zahodna civilizacija, pa so zato morali prijaviti fašizem, nacizem in vse, kar je na splošno nesprejemljivo. To sem pisal tudi v nekaterih svojih pesmih, na primer ‘domoljubje imenujejo fašizem, da branijo svoj komunizem’.”++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sem tudi trdno prepričana, da so na vlado pritiskali predvsem in samo SRBI, ki imajo v naši SLOVENIJI, vedno večjo moč, na zalost domoljubnih SLOVENCEV. Vem za ogroooomno ljudi , ki so se izselili iz Ljubljane prav zaradi njih, kajti LJUBLJANA , ki bi morala biti glavno mesto VSEH SLOVENCEV, NITI SLUČAJNO NI, od kar je zupan Janković, ki na gradu ne dovoli SLOVENSKE ZASTAVE, kar je ABSURD IN NESPREMEJEMLJIVO !!!!!!

 • xtc

  Jasno postaja;da bodo Hrvati domoljubi zopet strnili vrste in začeli kljubovati;seveda so za VEČINO RAZPRTIJ ;KRIVI RAVNO LEVAKI::
  Je pa Perkovič zelo lepo povedal par resnic;ki levake skelijo kot hudič zagotovo.

 • Olga

  Bravo Marjanca! Za dobrim konjem se kadi!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Pa za starim yogotom tudi !

   • stajerc5

    Mogoce za novim, star ni postal noben yugo…

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     To je tud najbrž res :) Ne res je bil zanič narejen avto, je pa postal legenda. Yugo nije za dugo ! :)

   • Olga

    Jugovine smo se znebili!

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     To samo ti, sladka mala misliš ;)

 • Janez

  “KRTAČO”
  SO NAJBRŽ VZGAJALI V KAKEM POPRAVNEM DOMU,
  MORDA JE IZ KAKE “ADAMS FAMILY” Bog ve ?”Krtača”

  PRIJAZNOST IN VLJUDNOST DO ŽENSK – JE O V E Z N A ZA PRAVEGA MOŠKEGA.

  Le ” moški-krote ” in subkulturci, marginalci, oštarijski tipi – so zmožni pisati – kot ” krtača ”
  Ti si že dolgo – nezaželen – na tem ok domoljubnem portalu !
  Saj !
  To, da si primitivec – si dokzal že 1000x. REDAKCIJA – RADIRAJTE “KRTAČO”. Janez KOMENDA

  • Krtača17

   Dajte v Begnah temu Janezu eno pocestnico pa eno kvadratno viagro, pa janševo slikco zraven da se mu sploh dvigne.

   Janez, ve se katere so lajdre in ve se katere so poštene. Lajdra ti za dnar nardi kar češ. In lajdr je tale portal poln. Tud s plohom po glav te lohk useka da boš dojel.

   • janez cepec

    ne bo pokapiru, brezupn slučaj

 • Montana

  V kolikor bi bili realni, bi lahko ugotovili, da je bil koncert odpovedan iz varnostnih vidikov. Če bi bil sam policist, bi tudi ne želel biti med dvema ognjema enih in drugih ekstremistvov, Fučka se mi kaj mislijo zagovorniki koncerta, če je ta nevaren za javni red in mir!

  • Olga

   Katerih ekstremistov? Mislite levih fašistov, ki so že metali kocke v policiste?? Izgovori na kvadrat!

   • Duhec

    Olga… politika vam preveč kroji življenje. Sej sploh normalno ne funkcionirate.

    • Olga

     Jaz odlično funkcioniram! Poznam pa preveč komunistično dejavnost in manipulacije! Kaj pa sploh delate na tem portalu?

   • slaipowi

    Desnih komunistov tipa jajo in Olga

  • stajerc5

   Dobro, da si se postavil v polozaj Milicajca. Tako kot si se opisal, bi bil sedemkrat zaklenjen v atomskem bunkerju in prisel sele takrat ven, ko bi videl plapolati zvezdo!

   • Montana

    Glede na to, da očitno živiš v nekem preteklem času, ti težko normalno repliciram, vendar svojo zvezdo si lahko nekam vtakneš!

   • Montana

    Glede na tvojo izjavo predvidevam, da živiš v nekem drugem času in drugi državi, zato si svojo zvezdo pač nekam vtakni!

 • Fogglof Tunnek

  Ne rabimo ustaša Thompsona in podobnih idiotof, imamo dosti problemof z domačimi neofašisti, ki jim spomin peša in nočejo ponovno odpirati knjig, da si osvežijo spomin, ampak raje pišejo svoje “verzije”. Hrvati pa vedno znova dokažejo, da so največji nacionalisti. Premierju in precednici ni jasno zakaj je odpovedan koncert?! … Tako to je ko ustaši vodijo državo…mi Slovenci pa moramo poskrbeti, da nam ne bojo vladali domobranci in pika !!!

 • Okrs Bokers Flokers

  Deset komunističnih zapovedi.
  1.veruj v enega klavca
  2.ubijaj sonarodnjaka
  3.kradi sonarodnjaku
  4.zaničuj svojega očeta in mater, da ti lahko speremo tvojo glavo, da boš ubijal lastne sonarodnjake in boš kratko živel, ker smo te koristno budalo, zgubljeno, izkoristili za svoje cilje. Ali postani defektni peder. Ker tako od tebe ne bo nobene koristi, samo drek.
  5. Kurbaj se, postani s sifilisom prepojena partizanka, da boš lahko svoji materi ali očetu rezala spolovila in jih zverinsko pokončala.
  6.Želi si bližnjo s sifilisom in alkoholom prepojeno partizansko ženo, ki jo je dalo skos vsaj 30 smrdljivih partizanskih pijančkov.
  7.zašpecaj soseda, da ga pridejo polcivilizirani nepismeni degenerirani partizančki zaklat.
  8.pokradi vse, kar partizanski lopovi še niso pokradli, če srečaš nesrečne otroke zverinsko umorjenih, pokončaj še njih.
  9.vedno pričaj po krivem, laž je nesmrtna duša nas, levičarske drhali
  10. Pokradi vse, kat so so pošteni delavni Slovrnci s svojim pridnim delom ustvarili.

 • Fogglof Tunnek

  Deset domobranskih in SDS zapovedi.

  1.veruj v enega klavca-domobranca
  2.ubijaj sonarodnjaka-partizana
  3.kradi sonarodnjaku
  4.zaničuj svojega očeta in mater, da ti lahko speremo tvojo glavo, da boš ubijal lastne sonarodnjake in boš kratko živel, ker smo te koristno budalo, zgubljeno, izkoristili za svoje cilje. Ali postani defektni peder. Ker tako od tebe ne bo nobene koristi, samo drek.
  5. Kurbaj se, postani s sifilisom prepojena domobranka, da boš lahko svoji materi ali očetu rezala spolovila in jih zverinsko pokončala.
  6.Želi si bližnjo s sifilisom in alkoholom prepojeno domobransko ženo, ki jo je dalo skos vsaj 30 smrdljivih domobranskih pijančkov.
  7.zašpecaj soseda, da ga pridejo polcivilizirani nepismeni degenerirani domobrančki zaklat.
  8.pokradi vse, kar domobranski lopovi še niso pokradli, če srečaš nesrečne otroke zverinsko umorjenih, pokončaj še njih.
  9.vedno pričaj po krivem, laž je nesmrtna duša nas, desničarske drhali
  10. Pokradi vse, kat so so pošteni delavni Slovrnci s svojim pridnim delom ustvarili. (orožje, provizije)

  • Okrs Bokers Flokers

   Ahh, ne moreš prodat. Domobranci niso imeli žensk med svojimi. Uči pionirče parazitsko, ući, ne bit degeneriran rdeč pizdek, so bili že tvoji predniki dovolj?

   • Fogglof Tunnek

    So so imeli domobranci ženske, da so jih fukali in posiljevali, na koncu pa zaklali. Pa župniki so že takrat nategovali otroke…zato se uči pionirče parazitsko, uči, ne bit degeneriran domobranski pizdek, so bili že tvoji predniki dovolj?.. Pa saj smo jih v jame zmetali…juhuhu…

    • Okrs Bokers Flokers

     Zaklali? A misliš partizanske kurbe? Ahm, v čem je problem? Pa ja ni bla tvoja mami tut med rdečimi ku…. Ahm?

   • janez cepec

    sevede jih niso mel, sej so bli, tko kot njihovi mentorji, farji, usi več al men pederi, no ja, sej ste še dons

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Podpis !

 • Okrs Bokers Flokers

  Jah, pravijo da sedaj koncert bo, odškodnino bodo pa plačali davkoplačevalci. Fino, levaki bodo delali za ustaša, hihi….

  • janez cepec

   tko kot desnaki delate za Kučkotovga tajkuna Petriča, k’ je večinski lastnik Nove TV. kdo j’ zdej ovca?

   • Okrs Bokers Flokers

    Usi plačujemo davke, jaz za rdeče opice že kar dolgo, ti boš moral pa sedaj za ustaše, kdo misliš, je zares prava ovca?

    • janez cepec

     Bunksl, jest za ustaše ne bom nč plačvov, ti pa še boš, to pa ja

     • stajerc5

      Saj ze sedaj ne placujes, brezdomcem nimajo kaj vzeti, pa se naslova nimajo!

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Kva, a tukajšni izdajalci SLOVENSKEGA NARODA še vodno jokate za USTAŠEM ? Jao jao, pa kako vas ni sram ?

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Moj stric je janševec, ampak ko je zvedel da podpirate ustaše, se je pa zgrozil. Mislim, da ste izgubili en glas ;)

   • domovina mili dom

    Tvoj stric ni janševec, ker bi se zgrozil nad četniškim koncertom. Daj ne filaj.

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Tema niso četniki ampak smrdljivi ustaši in da, res je podpiral vašga janeza, že od začetka in zaradi tega je bilo med nama kar nekaj napetosti, ampak kar se pa tega ustaša tiče mi je pa dal prav, tako, da sva v miru potem spila pivo. PA prokleti ustaši, kaka ampak res, kako vas ni sram ?!!!!!!

     • domovina mili dom

      “Jebe” se meni za balkance. Vendar enako naj velja za vse. Vsem prepovedat nastope pa bo mir.

     • Okrs Bokers Flokers

      Tema niso ustaši, ampak svoboda izražanja v komunistični državi. Ne bit tak koristen idiot, kot te je fotr vzgajal, pa mal pomisli s svojo glavo.

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ti si idiot, če misliš, da še vedno živimo v komunistični državi.

      Vedno bolj in bolj živimo v smrdljivem kapitalizmu, kjer imajo bogotaši, predvsem TUJCI vedno večjo moč nad nami in našimi pravicami.

     • Okrs Bokers Flokers

      Hahahaha…..

     • domovina mili dom

      Imaš prav Kostićććć kopuje Gorensko banko. Kostiććććć je lastnik Kepinskega…….
      Vse bodo komunisti razprodali balkanski mafiji.

     • stajerc5

      Tocno, saj prodajajo sami sebi, zar nije tako!?

     • Okrs Bokers Flokers

      Fdv spranček. Majmun, nesposoben uporabit svojo glavo….

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Naravoslovno izobražen, drgač….

     • Okrs Bokers Flokers

      Seveda. Mešaš meglo, parazitiraš v javnem sektorju. Parazit, tvoja izobrazba ni vredna nič.

     • stajerc5

      Tema niso cetniki, nam hoce povedat cetnik. Malo smesno, nje?

     • Okrs Bokers Flokers

      Srbine polcivilizirani, problem je, da ti tukaj parazitiraš.

 • Fogglof Tunnek

  Andrej Plenković: “Ne vem, iz katerih razlogov bi prepovedali koncert.

  Berem, prvič in še enkrat, pa ne morem verjeti mojim vuham… s čim se ukvarja prvi minister sosednje države !!!!???… Kitarović nič ni boljša!!!… Sam gnoj ustaški…v samih vrhovih hrvačke politike !!!

 • domovina mili dom

  Baje je četniški koncert uspel. Na koncertu bila Kos in P. Damjan. P. Damjan pravi, da so silikoni četniške princese kar v redu.

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Zaka pa bi Sploh Slovenija branila ustaša ?!!! Ustaši so nas klali !! Smrdljiva ustaška noga nima kaj iskati na SVETI SLOVENSKI ZEMLJI ! Ustaši, fašisti in nacisti RAUS !! TU JE SLOVENIJA !

  • domovina mili dom

   Torej si proti vsem, ki so ubijali Slovence. Ti si pravi domoljub.

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Ja !

    • domovina mili dom

     Kaj ja?

     • stajerc5

      Brez strica bi napisal: da! Ampak saj ves, to jim je navika svakom kazati da, daaaa, daaaaaajj jos….

     • domovina mili dom

      Stric mu je prišepnil : jeste.

     • stajerc5

      Ce bi meni rekel “jeste”, bi mu rekel, da smo ze jedli!

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ja, sm proti VSEM, ki so kdaj položili svojo smrdljivo roko na MOJ SLOVENSKI NAROD ! Torej, TA PRAV DOMOLJUB !

     • domovina mili dom

      Na spisku falijo največji krvniki slovenstva, ki so pobili največ Slovencev.

   • Olga

    ??? “Pozabil” je komuniste! Zanimivo, a ne?

    • domovina mili dom

     Mu je stric rekel, oh to pa ne napiši.

  • Olga

   Mi ne branimo Ustaša, saj Tompson NI ustaš! Komunisti raus!

   • domovina mili dom

    Jaz sem koj zato, komunisti, socialisti, fašisti, nacisti, balkanisti, pelal vojzek u tri krasne.

    • Olga

     Ampak z istimi vatli!

     • domovina mili dom

      Smeri bi bila različne. Vagoni po klasi pa enaki.

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    A se dalaš neumno in lepo ali si samo neumna in lepa ? ;) Dej mal posluši njegovo musko, pa poglej si kakšni ljudje hodijo na njegove koncerte. You tube gooogle pa ta jajca

  • xtc

   Posebej za komunističnega lažnivca_levaki sedaj častite Ceco inBoro ipd;ki so se deklarirali zČetništvom_ampak ne Mihajlovičevim ampak komunističnim:

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Tvoj idol je komunističen lažnivec, torej si tudi ti smrdljiv komunajzer ! Komunajzerje si lahko nekam zatlačite !!!!!

 • Fogglof Tunnek

  Thomsonu še v Puli niso pustil peti, pa neki Plenković gobec vrti čez Slovenijo… prosim vas, no.. Da ne omenjam, Afstrije, Nizozemske, ipd. Noben od Srbskih izvajalcef ne poveličuje četništva… hrvatje so pač profiji v poveličevanju ustaštva. Hočeš nočeš… Ko so Thomsona fprašali glede ustaštva, je okleval brez pravega argumenta…isto kot okleva Janša ko ga fprašajo za izdajalce domobrance !!!

  • Janez

   Daj, daj TUNNEK !
   Zamenjaj to svojo zgonjeno vedno isto ploščo.
   A?
   Dejstvo.
   VEŠ, DA JE STALINSKA KPS ZAVEDLA ! In plačala ! Direktno vodena od NKVD”GESTAPA”
   NAD 500 SLOVENCEV,
   DA SO ŠLI LETA 1936, 1937, 1938 V ŠPANIJO MORITI – VERNE ŠPANCE !
   Umazano !
   Brez primere.
   Tvoj
   J. BROZ IZ KUMROVCA JE BIL TAM OD NKVD USTRELJEN leta 1939. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   TO O NKVD UMORU ORIGINAL J. BROZA V ŠPANIJI TRDI DR. JOVAN I. Deretić .Google.

 • Okrs Bokers Flokers

  Ej paraziti rdečkasti polcivilizirani, baje koncert bo, paše plačat bo treba….. Ajajaj….

 • domovina mili dom

  Pri vsej tej piz*** se mi butasto zdi, da imajo četniki v Sloveniji takšno moč.

 • Fogglof Tunnek

  Glede na odzive vrha hrvačke politike, gre kao za hrvačkega državnega umetnika. Ustaši so pobijali tudi Slovence. isto kot domobranci In pri celi zadevi gre za hrvačko provokacijo. Žal mi je, da se pri nas uradne strukture niso odzvale tako, da bi prepovedale fašistični koncert, ampak nekaj pleteničijo z raznoraznimi razlogi… Rečti je samo treba USTAŠI RAUS…ali pa SDS RAUS !!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Ustaši pobijali tudi Slovence? A bejž no bejž. Čaki, koga so pa že partizani pobijali? Ustaše? Naciste? Neee, svoje sonarodnjake! Teslo zarukano, kdo je slabši a?

  • Janez

   Lažeš !
   Tunnek !
   To ni lepo !
   Thompson nima ustaških pesmi. I z HR domovinske vojne v 1990. so ! L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ZAKAJ LAŽEŠ – TUNNEK ?

 • tarantela

  Kdo je pravzaprav ta tip? Če bi rad prepeval pri nas, naj si plača stražarje, če se mu onejčki tresejo od strahu; če nima gnarja, naj pa doma v kopalnici pojčka. Al pa gre na odbor 2014 prepevat karaoke z Jožefino, ga bojo z berglami čuval.

  • komar marko

   pa saj njemu se ne tresejo hlače, gate se tresejo rdečuhom, ker je s pravljicami in KORITOM konec!

   • tarantela

    Nisem napisala nič o gatah…

    • komar marko

     a si vedela da so usrane bile in so jih odvrgli. Ja pač vaja dela mojstra. Kolikokrat so to v 77 letih to že naredili. Smrdi še vedno obupno!

     • tarantela

      Ma se vlečete za tega Hrvata! Rdeč tepih mu dejte na tla od meje do Maribora. Ko nas pa zajebavajo za Piranski zaliv se pa jezite, z mano vred. Sam kapric vas je.

     • Okrs Bokers Flokers

      Jebeš tega ustaša smrdljivega. Gre se za dvojne vatle, kako levaki tega ne poštekate?

     • stajerc5

      V piransko sranje se normalen Slovenec ne more mesat, ker je posrana vlada odgovorna za vse to!

     • komar marko

      no ko ŠERIF povabi DANIJELO za naše NOVCE nihče ne protestira? Le zakaj ne?

     • tarantela

      Sama še vem ne, kdaj kdo poje. No Andre Rieu s svojim orkestrom bo pa nekaj zares lepega!!!

   • stajerc5

    Na Milicajce si pozabil, saj so oni “sprozili” usrane gate!!!

    • komar marko

     miloševič je rekel: NIKO NE SME DA VAS TUČE OSIM NAS I MILICIJE. . Bom upošteval ta nasvet!

     • stajerc5

      Evo ti ga naaa! Tako imamo!

     • komar marko

      mi boš pomagal TUČI!

     • stajerc5

      Prej ali slej bodo planke pele, pa ne tiste za galtroze, tiste od konjske ograde…

  • domovina mili dom

   Zajebali so komiji situacijo, ker so mu naredili reklamo tudi na nivoju diplomacije. Navsezadnje se bo izkazalo, da so mu prilepili ustaštvo hrvaški komunisti, ki so v navezi s slovenskimi. Tipu bo uspel veliki met.

   • Okrs Bokers Flokers

    Seveda bo. Saj koncert je že potrjen, da bo, plus plačilo kazni za prepoved.

    • domovina mili dom

     To bi bilo potrebno oglobit policijo, da bi povedali kdo jim je dal navodila. Enkrat morajo prišepetovalci pridet na videlo. M…komunistično.

   • tarantela

    Sama sploh ne vem, kdo je, poslušam domače pevce.

    • domovina mili dom

     Če je tako, je hvale vredno.

     • tarantela

      Na vsak način me niti tale Hrvat niti Ceca in lepa brenta ne zanimajo, še vedela ne bi, kdo je kdo, razen moški ali ženski glas če bi mi kdo vrtel njihovo petje in dretje. Čez slovenski oktet, Nuško Drašček, Klemna Torkarja…sploh slovenske pevce jih ni!.

    • Okrs Bokers Flokers

     Sploh nima veze, kdo je. Gre se za totalitarizem, ki ima dvojne vatle. Nedemokratičnost, rdčkarji še vedno mislijoda imajo samo oni prav.

  • Janez

   To !
   O stražarjih,
   ki naj si jih sam plača – se pa celo strinjam. Ljubši mi je Vice Vukov ! L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   VICE VUKOV “TVOJA ZEMLJA” bolj racionalno, lepše čustveno, lepši glas.

   • tarantela

    Se strinjam!!!

 • Okrs Bokers Flokers

  A so ustaši tudi vzklikali, udar na udar naj crkne rdeči partizan?

  • komar marko

   vprašaj pravljičarje ali pe se pozanimaj na brifingu. Saj si tudi ti majski hrošč!

   • Okrs Bokers Flokers

    Ahm, ne štekam. Je pa res, da so bli moji tardeči. Še danes me je sram….

    • komar marko

     a ti še vedno CUZAŠ tekovine in naše žulje?

     • Okrs Bokers Flokers

      Ne. Vse so nam pobrali, da lahko rdečkarji na račun moje familije živijo. Če mi pa ne bi vse pokradli, bi bil pa danrs gospod. Tud delat mi ne bi bilo treba.

     • komar marko

      ja pol si pa sedaj VELIK GOSPOD ker si osvobojen kapitala in PIF deluje!

     • Okrs Bokers Flokers

      Hehe ja! Deluje deluje, ko bomo te pizde parazitske zmleli, kva bo šele potem delovalo a?

 • Fogglof Tunnek

  OKRS BOKERS FLOKERS RAUS !!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Haha, resnica boli. Lalala….

  • Janez

   TUNNEK !
   TVOJEGA J. BROZA IZ KUMROVCA SO FENTALI STALINOVI NKVD 1939 V ŠPANIJI.
   To!
   Pravi dr. Jovan I. DERETIĆ , Srb. Morda ga je fental MARŠAL BROZ ? Hudo? L.r. Janez KOMENDA

  • Okrs Bokers Flokers

   Nono, stari rdeči prepiti prdec, a se ti lajf podira?

 • komar marko

  no in že je tu norček. Sreča da je JULIKA v varni štali!

 • Fogglof Tunnek

  Žal so pri nas dobrodošli tudi razni Blood & Honour, malo bolj na skrivaj, pri Perkoviču, pa je celotna SDS nafdušena nad njegovo “glasbo”… Problem je, ker je pri nas fašizem pri desnih razumljen kot izraz svobode. Takim, ki koncert podpirajo bi privoščil vikend paket med vojno v Jasenovcu, pa ne strani onih, ki so stvar organizirali… V naši državi pa pogrešam malo več pokončne drže. A zdaj nas bojo pa Hrvati klicali na odgovornost, ko prepovemo koncert njihovega fašista?… Da jim jebem ustaško mater !!!

  • stajerc5

   Ne bo slo, ker tako ne mores, sem pa slisal, da je Julika strasno ljubosumna na tvoj jezik…

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Jaz tud !!!! Se bova izmenjavala ! Za Slovenijo !!

   • Fogglof Tunnek

    Lahko…

  • komar marko

   in v STOŽICAH je dovoljerno poskakovane v stilu HEJ MAŠINCA. In na kotnikovi oborožena PRVIVATNA MILICA spremlja PALČKA SMUKA! Ja rdečkoti so VELIKI DEMOKRATI.

  • Okrs Bokers Flokers

   A si pozabil da je fašizem enak komunizmu? Pa kok si ti spran in degeneriran v glavo, da tudi takih osnov ne štekaš?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, zvedel sn, da od Okrs Bokers Flokers mati dela v bosanskem samskem domu…kot sobarica in porivačica… Še dandanes ima Okrs travme, ker ne pozna svojega očeta. Tudi njegova mati ne ve kdo mu je oče. Ve samo to, da je bosanc… hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • Okrs Bokers Flokers

   Ne rabiš projicirat svojih travm zaradi s sifilisom prepojene matere partizanke na druge veš. To je tvoja travma, ki jo moraš razrešit sam. Tudi če ti je bil dedek, oče klavec majhnih punčk in alkoholik, tako kot ti, je pač razumljivo, ko si enkrat dojel, iz kakšne polcivilizirane familije izhajaš. Jaz bi se že fental, če bi imel take prednike kot ti. Kakšno breme moraš nositi v sebi, ni čudno, da si star, preplozan, prepit smrdljiv izrodek, ki te verjetno že celo življenje živi sociala. Psihijatri so danes ugodni, in znajo pomagat, ker so imeli ogromno izkušenj s takimi podobnimi. Lahko pa ti je v tolažbo, da mati narava za parazite, imbecile, primitivce kar sama poskrbi. Ne skrbi star prepit opičji levakar, še mal, pa ne boš več parazitiral delovnih ljudi.

 • Demonkrat
 • komar marko

  rdečkoti vedo, da na takih veselicah lahko pride do KRITIČNE MASE IN POTEM SE bi zaustavili šele v SEVERNI Koreji, pri pobratimu! Res pa bi bili vsi upehani in imeli usrane gate.

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   sanja svinja kukuruz :)

   • komar marko

    ja svinje so, sam kukuruza je za svinje zmanjkalo, so bile tako debele in TOLSTE.

 • tarantela

  To je lepo petje, potrebno naše podpore, ne pa uvoženi pevci!
  https://www.youtube.com/watch?v=ebozIppfCp8

  • komar marko

   a ŠERIFU se ne upaš oponirati. On je za vas zakon. Marmelada in dolgi prsti!

  • novaknovak

   povej to onim k uvažajo Danijele, borote, cece,…

 • Fogglof Tunnek

  USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   PA NACISTI IN VSI KI SO KRADLI MOJEMU SLOVENSKEMU NARODU ! kle tud levičarje mislim, pač vse lopove, ker, če kradeš MOJEMU narodu si izdajalec Slovenskega naroda !!

   • komar marko

    te podpiram in tako je prav. NI važna barva. LOPOVI VEN!

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     No, pa se vsaj nekje strinjamo in na tem bi lahko gradili. Lopovi ven ! ali pa vsaj v čuze.

     • komar marko

      sem kuj za to. Samo kaj ko rdečkoti rabijo domobrančke in partizančke na osnovi PRAVLJIC molzenja korita in smo spet na začetku, Ja lAŽNJIVI PSI so veliko povedali!

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Marjanca naj se raje ukvarja z zlatimi stojanimi, lahko tud z mojim ! Smrdljive ustaše pa naj pusti pr miru…..

  • Fogglof Tunnek

   Tudi meni ga lahko Marjanca potegne…do konca…z vrhuncem…in nobene kapljice ne sme biti na tleh…

   • komar marko

    s pikavci se ne ubada!

    • Fogglof Tunnek

     Jas te z mojim tičom lahko ubijem…kapish?

     • komar marko

      je JULIKA povedala da je mek ko dušica in se še danes hihita, samo ko pomisli!

   • novaknovak

    bi si želel ja.. sam si prevelika smet, da bi se s teboj ukvarjala.. pa še po julki ti diši…

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Marjanca a si to res ti ? ;) Lahko so kapljice tudi po tleh, po pohištvu, na stropu, meni je vseeen :))

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     A si ljubosumna na juliko ? No, sedaj sm pa jaz ljubosumen na Tunneka, ma kaj čm, tuunek je res car.

     • novaknovak

      domov si ga vzem, bosta lep par..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      ti pa janeza, bosta še lepša, jaz pa tunnek pa ljubosumna !

  • komar marko

   sam je problem, ko tudi STOJAN smrdi.

 • Fogglof Tunnek

  Ma ko so Afstrijci odpovedali koncert ustašef, takrat pa ni niše pozval ministrstvo za zunanje zadeve… Nasi predstavniki oblasti bi morali enostavno reči: “Odlocitef je bila sprejeta v policiji, mi jo spoštujemo kot verodostojen organ in je ne komentiramo. Jebemo še vam ustaško mater in Piranski zalif bo naš!!! Pika. Konec debate!!!…Amen!!!”

  • novaknovak

   piranski zaliv bo tvoj kot teran, pa še kranjska klobasa pa kranjsko al lublansko zelje,… vse ste zajebal in prodal..pa nauč se slovensko, ker si baje prosvetni delavec.. ja, najbrž si res, sam provokator.. beee beee julka.. beee

   • Fogglof Tunnek

    Fkot stat, pa gobec zapret !!!

    • komar marko

     peče, tako je prav! Trdim da še premalo, zahebali ste PIranski zaliv, Koroško in TRST! Sedaj pa še pri Dragonji. Koder se pojavite ste samo za ŠKODO!

     • Fogglof Tunnek

      Tvoj firer Janez bi celotno Slovenijo razprodal… Prokleti hlapec !!!

    • novaknovak

     povej po slovensko, da te razumemo…prosvetni delavec..

     • Fogglof Tunnek

      Fkot stat voluhar posrani…pa si eno ustaško zapoj. A zaj razumeš?

     • novaknovak

      jebi ga, medtem je še ena šmarnca padla, julka je rit k tlom dala…prosvetni delavec…pa še vedno ne znaš slovensko..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      A ti si pa nuna ?

     • novaknovak

      ti si menih?

     • novaknovak
     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ma sej veš, da nisem, sploh pa po tem, ko sem napisal, da so lahko kapljice tudi na stropu :) Drgač maš pa prav, lahko bi bil tudi duhovnik, v tem primeru bi te pa moralo skrbeti samo, če bi bila mlajša od 12 let. ;)

     • novaknovak

      sem misli da imaš fantke rad..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Saj pravim, da NISEM duhovnik !! ;)

     • novaknovak

      si menih? ni isto veš.. tolk bi pa že moral razlikvat.. najbrž si trener,..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Sem ! Treniram TA PRAVO SLOVENSKO domoljubje in kama sutro. Na oboje se lahko džabe prijaviš ! Jaz zrihtam ! ;)

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      aja, sori, menih ali duhovnik mi je isto.

     • novaknovak

      med prvimi zlogi ti manjka sam et , pa si popolen..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ma, to sem že slišal, ampak zaradi vašega veselja ob tej ugotovitvi, imena ne bom nikdar spremenil ! Pa kdo sem jaz, da bi vam jemal veselje ?:) Sedaj pa tišina ! Gledam Studio City !!

     • novaknovak
    • Okrs Bokers Flokers

     Travme zaradi očeta klavca in matere s sifilisom prepojene kur…., ahm borke so težke. Tunek, poišči si strokovno pomoč. Ne predstavljam si, da bi moj oče metal majhne punčke v jame, medtem ko bi se mi matii kurbala s pijanci, hlapci, degeneriranci in čefurji. Brrrt groza! Štekam te tunek, ni ti lahko…. Sočustvujem….

     • Fogglof Tunnek

      boli boli…joj kako boli :)

     • Okrs Bokers Flokers

      Seveda te boli, saj si iz rdeče familije ne? Torej degeneriranc, parazit, lopov, kradljivec. Fotr pa verjetn še morilec, mat pa kur…. Ahm….

     • Okrs Bokers Flokers

      Tunnek. Hmm, taka imena so dajali tam, kjer so se v familiji kar sami mal med sabo…. Ahm…. A si iz prlekije? Tam so sploh znani po pižmovkah….

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn čisti Haložan…ponosen Haložan… Kapish?

     • Okrs Bokers Flokers

      Pižmovka pol? Ok.

 • Fogglof Tunnek

  SDS-ofci oz. domobranci, na link kliknite… Thompson spet brezsramno laže o poveličevanju Jasenovca, vendar internet ne pozablja.

  http://www.index.hr/vijesti/clanak/thompson-opet-besramno-laze-o-velicanju-jasenovca-ali-internet-sve-pamti/970685.aspx

 • Janez

  Ampak ?
  Kateremu TITU – ZA VRAGA STE SE ZAKLINJALI : ” sa tvoga puta – ne skrenemo” !u

  Ali!
  JOSHUI AMBROS-MEYERJU, WALTERJU J. WEISSU, JOSEFU KLEINU ALI Josipu LEBEDJEVU ?

  Tisti original
  – Jožek BROZ je bil že 1913. leta
  umorjen od J. Ambrosa, nakasneje 1939 pa NKVD FENTAN – od MARŠALA TITA !?

  Original J. Brozu – niste mogli – prisegati. Komu ste torej? PRISEGALI? L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

 • Fogglof Tunnek

  Švicarji, Afstrijci, Nizozemci, Nemci – sami levičarji in komunajzarji, ki so prepovedali Thompsona, a ne domoljubi?… SDS in njihovi navijači pa so pač pokazali ljubezen do ustaške ikone…To je slovensko domoljubje…po SDS-ovo !!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Če bi temu defektoidu še celo verjel, bi nekdo celo pomislil, da pa tip sploh nikoli ni imel koncerta nikjer.ej defektoid polciviliziran primitivni prepiti, bi sedaj še napisal, KoOLIKO KONCERTOV IN KJE JE PA LAHKO IZVAJAL? Da te vidimo, degen lažnjiv prepit. Bo šlo majmun opranoglavi čefurski?

   • Fogglof Tunnek

    boli boli, joj kako boli…

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    No no, zakaj ga žališ ? A zato, ker drugače misli ? Pa, saj to je bistvo demokracije ! A ste tukaj demokrati ali niste ? Da niste domoljubi, sploh po branjenju tega ustaša, pa že vem.

    • Okrs Bokers Flokers

     Zato, ker LAŽE. ker so ga v teh vrednotah vzgajali, v rdečih vrednotah in ta primitivec, ki LAŽE, si žal drugega ne zasluži.

     • Fogglof Tunnek

      Zakaj nonstop ponavljaš laži? A zato, da bi postale resnica?…Jok brate, odpade !!!

     • Okrs Bokers Flokers

      Ti moram majmunu prevarantskemu napisat, koliko koncertov je imel?

     • Fogglof Tunnek

      Glejte ga glejte…ljubitelj Thompsona in ustašef…

     • Okrs Bokers Flokers

      Šeenkrat pižmovka primitivna rdeča, ti moram napusat vse koncerte, koliko jih je bilo in kje? A boš rajši zavajal in lagal, pezde rdečo majmunsko?

 • Fogglof Tunnek

  MAMA: “Okrs Bokers Flokers žal mi, a ne morem ti povedati kdo ti je ata. Fsako noč je bil drugi bosanec…brez zaščite…tako da res ne vem. Ajm sori…si pač nedojeban podalpski pionirček…pankrt…a živi tvoje bedno življenje dalje… Tudi taki kot ti morajo živeti… Še enkrat mi oprosti.”

 • Fogglof Tunnek

  Ne razumem, zakaj je Janša tak podpornik Thomposona… Thompson je velik antikomunist, Janša pa stari komunjara. Kako gre to fkup… eden od njiju se očitno spreneveda?

 • Fogglof Tunnek

  Je pa po eni strani škod za koncert… praf fletno bi bilo gledati SDS-ofce, ki se klanjajo ustašu. Smeha polna skleda… hahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • Okrs Bokers Flokers

   Ja lej, koncert bo. So že rekli. Plačal bomo pa vsi mi.

   • Fogglof Tunnek

    In ti boš v prvi vrsti Thompsonu vleko tiča in pel ustaške pesmi? Pazi da ne boš preveč špukal naokrog…

    • Okrs Bokers Flokers

     Eh, niti enga komada od njega ne poznam in na koncert me tud ne bo, no. Kva ti bebcu ni jasno?

     • Fogglof Tunnek

      Pa toliko idi, da boš mu ga potegno…hahahahahahahahahahaha …

    • Taisia

     A se ti ne zdi da to lahko otroci berejo, beden si

  • Rožle

   Ti ga fafaš murgelskemu škratu …
   slatka tajna :
   “Popušiš i šutiš”…

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   pa groza tudi…

 • Fogglof Tunnek

  Ajd dajmo nekaj pouskusiti…tak za hec:

  Tunek: “ZA DOM”
  Okrs Bokers: “SPREMNI !!!”

 • Okrs Bokers Flokers

  Ne štekam no, pa saj tip bi pač srbjance kokal. Pa saj jih vsi kokajo te srbe, še Slovenci smo jih l. 1991 in 1945, švabi, albanci, turki, američani in še in še. Kolikor vem, thompson nikjer ne omenja, da bi kokal Slovence?

  • Fogglof Tunnek

   Zoki je rekel…NE !!!

   • Okrs Bokers Flokers

    Ja pa zoki je tut čefur no, kaj ma on za govorit?

    • Fogglof Tunnek

     Zoki je na pol četnik…Thompson pa ustaš… kapish?

     • Okrs Bokers Flokers

      A ti pol srbjancu ritko ližeš? To je pa isto, kot da bi opici to delal.

  • Okrs Bokers Flokers

   A ste vedeli, da so imeli švabi sledečo lestvico. Za enega ubitega nacija so ubili 10 Slovencev. Če so to storili v srbiji, pa 100 srbjancev za enega nacija. Od kje taka razlika in zakaj? Ima kdo podatek za hrvate?

 • AlojzZ

  Samo zanima me: “Je Thomson nastopil v Beogradu?” Samo če bo tam, mu bodo Murglje dovolile nastop v Sloveniji!

  • Olga

   Kaj imamo z Jugovino? Smo jih že enkrat v rit nasuvali! Bo treba še enkrat? Edino slovenske procesije levičarjev hodijo na Titov grob! Vsi se jim smejijo! Koga bomo gledali in poslušali v Sloveniji, je naša stvar! Tisti, ki rabijo mnenje Jugovine, naj gredo tja in tam ostanejo!

   • AlojzZ

    Kaj imamo z Jugovino? Srbsko okupacijo. In čeprav smo jih sunili v rit, so prišli nazaj.

 • Rožle

  Včasih ste komunisti gledali in šteli kdo hodi k nedeljski maši … danes pa kdo hodi na miroljubne koncerte …

  • Fogglof Tunnek

   To je dobro vedet…da bo dovolj jam pripravljenih. Ziher je ziher !!!

 • Okrs Bokers Flokers

  Thompson poje, srbeeeeee na vrbeeeeee….

 • Fogglof Tunnek

  Thompson po navadi poje v črni ali maskirni obleki, fčasih se na odru najde tudi kakšen srebrn meč in občasno zna tudi presenetit s kakšnimi oznakami hrvačke vojske. Tip je bil vojak v hrvački vojni in poje o hrvatih. Prepovedi je doživel tako v zahodni Evropi, kot doma v Puli. Mislim, kdo bi to šel v Mariboru poslušat?… SDS-ofci in morda Okrs Bokers Flokers ???

  • sprehajalec

   Proti Ceci, Bori Četniku in Šerifu Konjeviću nisi protestiral?

   • Fogglof Tunnek

    Ceca ne širi sovraštva, Bora pa se je opravičil za besede “bečki konjušari” in sedaj fSloveniji živi… Banda ustaška pa nam hoče vzeti Piranski zalif in Teran in Kranjsko klobaso… Jebem jim jas ustaško mater !!!

    • dr Janez Sveti

     Ma daj! kaj imava midva od Piranskega zaliva, terana ali kranjske klobase..
     DR janez Sveti genij

    • sprehajalec

     Meni se ni opravičil Bora, Ceca je pa naredila kariero na Četniških koncertih, pa glavni četnik jo je peglal. Borino opravičilo je toliko iskreno, kot Cerar, kadar nastopi na TV.

     Leta 91 je LDS Levičar Bavčar postavil policijske kontejnerje tja, kjer še danes stojijo. Na tem mostu se je tudi predajala štafeta. Pa v 4 razredu OŠ nam je učiteljica na avtobusu rekla, da vstopamo na Hrvaško na mostu.

  • Okrs Bokers Flokers

   Šeenkrat, pezde rdeč prevarantski lažnjivi. Niti enega komada nisrm niti slišal niti povohal, in na koncert tudi ne bom šel. Ksj tebi prevarantu ni jasno?

   • Fogglof Tunnek

    Koliko je meni znano, da si iskal njegove cedeje po Zagrebu…in kar nekaj besedil znaš na pamet !?!?… Ali pa so mi dali napačne informacije !!!

    • Okrs Bokers Flokers

     Dej tih bot bebc zarukan no…. Pa saj nisi 5 let star?

     • Fogglof Tunnek

      A zdaj se spet sprenevedaš?

  • dr Janez Sveti

   Naj poje o čemerkoli. Ni prav, da se prepoveduje petje!
   DR janez Sveti dejmokrast

   • Fogglof Tunnek

    Ustaških pesmi Štajerci in Haložani ne bomo poslušali… Kurbo bomo obesili pod Drafski most !!!

    • dr Janez Sveti

     hahahahaha

   • Rožle

    ” ko pjeva zlo ne misli ..” ..i to

    • Fogglof Tunnek

     Ko pjeva “klat čemo srbe” zelo zlo misli…

     • Rožle

      ..” ko se bije taj se voli ” …

 • Fogglof Tunnek

  Jas sn Haložan in kot večina Štajercef vesel, da tega koncerta ni bilo. Kdor si želi poslušat ustaše naj gre na Hrvačko… tam bo v fsaki ulici našel kakšno štacuno, ki poveličuje ustaštvo.

  • Okrs Bokers Flokers

   Ahm, šeenkrat. Koncert bo, pa plačilo kazni tudi bo. Potrjeno.

   • Fogglof Tunnek

    In potrjeno boš ti tam…in pel boš ustaške pesmi…na glas…

    • Okrs Bokers Flokers

     Ne bom. Ker ne hodim na koncerte sploh, za tompsona sem pa par mescev nazaj slišal, in v življenju nisem slišal niti enega komada njegovega.

     • Fogglof Tunnek

      Ja te pa idi na koncert toliko, da boš mu ga potegno iz prve vrste…in doživel nirvano.

     • Okrs Bokers Flokers

      Ne da se mi. S pijanci, čefurji se ne družim. Kaj naj tam počnem?

     • Fogglof Tunnek

      Lepo ti bo…boš vido…

     • Okrs Bokers Flokers

      V 30 letih nisem bil niti na enemu koncertu, ne na veselici, ne v diskaču. Sem pa bil enkrat na striptizu, pa so tok grdo čefurko prvlekli, da me je še to minilo. Ne prenesem pijančkov, motoristov, tovornjakarjev, čefurjev in prepitih Slovenk, ki so same kurbe.

     • Fogglof Tunnek

      Ti nimaš preveč lepega življenja, haa?… Jas sn pa dal fse skozi…in pofukal fsako babo ki mi je dala…tudi če je bla čefurka…samo lepa je morala biti !!!

     • Okrs Bokers Flokers

      Prideš na koncert, gledaš defektne degenerirane opite opice, in to je lepo življenje? Ti pa si čuden res….

  • tohuvabohu

   Spet ti, nesreča. Dej, uredi se, govedo zarukano, ali pa crkni.

  • Okrs Bokers Flokers

   So what? Saj niso ustaši kokali nas, ampak naše sovražnike srbjance.

   • Fogglof Tunnek

    Nič so what… naši sovražniki so srbi in hrvati…in črnogorci…

    • Okrs Bokers Flokers

     No, in kaj je lepšega, da kar hrvati kokajo srbe in jih nam ti treba? Pa ti si duplo teslo zarukano, ne vidiš tukaj pozitivne opcije?

    • Borut Stari

     In Slovenci.

  • cosmosjasnovidec

   Ti si kozojebski bik zarukan ne pa Haložan in štajerc.Štajerc namreč ni nobeden tako usekan kot ti kar je pa tvoja ciganska prirojenost.
   Torej povej po resnici,da si cigan,če pa se klatiš po štajerskem pa ne pomeni,da si štajerec.

   • Fogglof Tunnek

    A te je gnes že pofukal garfi?…brez vazelina?… Bogi nedojeban podalpski pionirček!!!

 • Fogglof Tunnek

  Auer: “Kot absolvent magisterija diplomatskih ved pa pričakujem, da se bo ustrezno odzvalo ustavno sodišče z izdajo začasne odredbe za koncert.” … Vidite, to še je pa ena desničarska budala !!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Pa saj ti pravim, da koncert bo plus plačilo odškodnine, iz vaših parazitskih žepov, levaki zabiti. Se boste vsaj nekaj v življenju naučili.

 • Fogglof Tunnek

  Tompson je sinonim za sodobne ustaše, pa če je njemu osebno to fšeč ali ne. Ustaši so ga vzeli za svojega. Ustaši so največji, dobesedno najbolj izrojen fašistični gnoj kar ga je svet videl… celo slabši od nemcef in italijanof, ki so norost izumili. To je krvoločen narod!!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Aja, partizani so pa rožce sadili? Kdo je že metal žive SLOVENSKE otroke v jamo? Ti res nisi diht…..

  • Okrs Bokers Flokers

   Ampak nekaj pa morš priznat. Kokali so tudi partizane! Je kaj bolj pozitivnega od tega, da so kokali največjr morilce lastnega naroda v vsej naši zgodovini?

   • Fogglof Tunnek

    Zato pa idi na koncert…mogoče bojo skokali tebe… Pač en skrajni desničar majn…juhuhu…

    • Rožle

     Lej, jest moram tut tvoje zjahane, lažnjive partizanske pesmice poslušat tuki na portalu ..
     “pa nikome ništa”

     • Fogglof Tunnek

      Samo jas vem da ti uživaš…kajti Tunek je car…kapish?

    • Okrs Bokers Flokers

     Ja kaj sedaj, ne razumem te. A hočeš rečt, da ni bilo prav, da so kokali rdeče izdajalce in morilce lastnega naroda? A ti jih ne bi? Vsak normalen bi to rdečo drhal kokal, kaj si ti zaen čudak? Jih braniš?

    • Borut Stari

     Nekako tako so nekoč (l. 91-95) govorili; Hrvate za kravate, Srbe na vrbe. Ujo proti Četi. Četo proti Uji

   • novaknovak

    ampak partizani niso nikol njih.. še tri leta so rabil, po vojni, da so jsenovac zaprrl..so katero zmago partizani nad ustaši dosegl? v boju mislim..

 • cosmosjasnovidec

  Sicer mi je vseeno za ta koncert vendar se politika in glasba nikoli ne bi smela stopnjevati pod isto kategorijo.
  Politika je politika glasba je pa glasba.
  Ceca katera je sodelovala pri načrtovanju pobojev Hrvatov in bosancev ni nikoli dobila odpovedi koncertov katere je cvilila tukaj za čefutarske levaške komunajzarske srbe.

  • Fogglof Tunnek

   Pes je pes…maček je maček… Ne vem pa zakaj se fukata ???

 • Okrs Bokers Flokers

  Tunek, ti si ed čufak brez logike. Miram te vprašat, kdo je več Slovencev pobil, ustaši ali partizani?

  • Fogglof Tunnek

   Ustaši in domobranci…

   • Okrs Bokers Flokers

    Spet LAŽEŠ.

    • Fogglof Tunnek

     Jas nikoli…

     • Okrs Bokers Flokers

      Ti si rdeče vzgajan, torej si dno dna, lažnivec, lopov, hrbtoštihač. Ti pripadaš sinonimu za laž, kar tudi vedno in vedno dokazuješ. Si samo low life rdeča primitivna lažniva entiteta.

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn ponosen bifši komunist… Še zaj hranim rdečo knjižici s srpom in kladivom.

     • Okrs Bokers Flokers

      Star slovenski pregovor pravi, samo mrtev komunist je dober komunist. Slovenci smo bli vedno pametni, in vsak pregovor nekaj velja.

     • Fogglof Tunnek

      Mene, klenega Haložana ne moreš kar tako ubiti…kapish?

     • Okrs Bokers Flokers

      Tebe ne rabi noven ubit. Ti si mrtev tako ali tako, v sebi…..

     • novaknovak

      teb bo šmarnca, mozag ti je itak uničla..še mal pa bo tud ostalo..

     • novaknovak
    • Rožle

     On pa že ne ….
     Oziroma se tega niti več ne zaveda …

  • JJ

   Cerkev mogoče……

 • Rožle

  Skratka sporočilo je jasno..
  Slovenci rabimo tudi takega domuljuba, ki mu ni mar za rodno, sveto domovino …

 • Borut Stari

  Ali se mi le dozdeva to, da je Marjanca edina novinarka/novinar na Novi24TV. Ali pa je celo njena lastnica.

  • Janez

   Saj !
   Je prav ok. Čisto v redu napiše.
   Pusti ženske pri miru. Za v poboljševallnico – si prestar. L.r. Janez Komenda

   • JJ

    Ti si pa za v umobolnico…..Marjanca pa…..nesposobna novinarka in dela lahko samo na takem mediju kot je NOVA24…..

    • primsek

     Stojko v nadnaravni velikosti ji je zaradi pogoste uporabe postrgal tudi del notranjosti glave,kar se kaže v zmanjšani inteligenci, to so tisti tretjerazredni novinarski kadri, s katerimi se Iznoriški bori proti drugorazrednosti, do zadnje vse medijske kurbe po skrbništvom šiptarskega zvodnika

   • Borut Stari

    Kaj pa je že napisala? Vsa njena umetnost pisanja je prijem “copy-paste”. A ja in google translate. To ni novinarstvo Janez.

 • baubau

  oh,saj čisto odkrito napadajo tudi domoljubje in krščanstvo…

 • Fogglof Tunnek

  Pojma nimam zakaj hrvati rabijo ustaše… zgleda še niso obupali, bolj noro se mi zdi, da se ravno hrvati ne zavedajo katastrofalnih zgodovinskih dejstef, zaradi katerih bi jih moralo biti sram, vendar namesto tega spreminjajo zgodovinski spomin in učijo narod. Isto kot pri nas skrajna desnica (beri SDS)… Mehki nacizem, seveda, zdaj si še ne morejo privoščiti trdega, ampak saj bo, verjetno kmalu potem, ko se bojo angleži in zavezniki spokali iz novega svetega rimskega cesarstva germanskih narodof, v kar se spreminja EU, na splošno trpljenje in pogubo!!!… Združena levica, reši nas!!!

  • Okrs Bokers Flokers

   Pa ne da te je strah? Si videl povorko študentov v Zagrebu? Mulci vsi pijani desno roko gor ter so se drli, za dom spremni!

  • novaknovak
 • Janez

  Ah!
  Saj TUNNEK
  JE
  – SLOVENSKI
  – DOMOLJUB – PRAVI, DA PIRANSKEGA ZALIVA NE DA !

  Če ga bo šel pa še banit – ja ?
  Potem je pa Tunnek?
  – SLOVENSKI
  – DOMOBRANEC !? Logika – a ne ? Saj ni nič narobe, če braniš svoj dom !? A ne ? L.r.. Janez KOMENDA
  https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Fogglof Tunnek

  Očitno tudi pri nas šepa humanistika, poslušamo domobrance… kekeci si take štale niso mogli privoščiti kot njihovi zreli katolibanski sosedje, a vendarle obtožujejo komuniste za zverinsko maščevanje, lastno veleizdajo. Nacistično norost in evgeniko pa celo prikazujejo kot nekaj dobrega, naprednega in moralno posvečenega…Prekprokleta banda črna !!!

 • Igor Kavalar

  Ne glede nato kaj si o pevcu mislimo/te je z svojo izjavo zadel v polno.

  To da šengna ne znajo varovati že vemo, da pa ne zmorejo varovati prireditve znotraj Slovenije in preprečit oz. polovit in polomit potencialne nasilneže in provokatorje, je pa novost in sramota za ljudi, ki naj bi bili profesionalci.

  • novaknovak

   pa ja ne bodo svoje lovil in mlatil..

 • Fogglof Tunnek

  BRAVO slovenska policija in BRAVO upravna enota Maribora za velikanski pogum. Zanikanje holokafsta in propagiranje ustaštva …, gre za kaznivi dejanji sami po sebi… smešno kakšni izgovori. Koncert tega ustaškega gospoda Perkovića je slab izgovor za shod neo-nacistof in neo-ustašef… Imamo dovolj svojih neo-domobrancef…v SDS-u !!!

  • novaknovak

   slovenska policija in država je pokazala pogum, ko jo je hrvatski brod potisnil, našega čolnička, v Portorož.. ti bodi pa še naprej ponosen in bojevit.. hahahahahaha

  • novaknovak
 • Fogglof Tunnek

  Me praf zanima, ali si ustaši upajo iti na evropsko sodišče za človekove pravice. Kaj bojo navedli kot utemeljitef, da z zanikanjem holokafsta nikogar ne žalijo?… da ne žalijo žrtef grozljivo mučenih?— masakriranih in pobitih v Jasenovcu?… Upam, da bosta Auer in Branko Grims Goebbels res šla na evropsko sodišče. za človekove pravice …hahahahahahahahahahahahaha …pje bo še smeha !!!

  • novaknovak

   pa piranski zaljev so dobil, pa teran, glih zdaj bodo še potico, pa kranjsko klobaso… ti se pa sklicuj na ustaše. jebemte smtanog, fašistična Italija dobi zahodno slovenijo, trst, gorico, nacistična Avstrija celovc pa beljak, Hrvatje, ustaše, pa teran, pa kranjsko klobaso s piranskim zaljevom.. tisti, ki ste bili kao na pravi strani, na strani zmagovalcev pa .. kaj ste dobil?

 • Fogglof Tunnek

  Ka zaj, ste že odpovedali posranci tu na Nova24tv?… Ko vas jebe…spil bom še dva deci šmarnice, pol še Juliko nategnem in grem spat… Lahko noč !!!

  • Janez

   Ja?
   Sevda Tunnek !
   Kar spat pojdi !
   Res
   Super
   DOMOBRANEC – BOŠ ŠE RATAL. NAS BOŠ BRANIL USTAŠEV !
   Samo?
   Je le še kak 100 let star ustaš – kje v kakšnem avstralskem domu za stare.
   No?
   Boš branil – pa – Piranski zaliv ! Dober
   – domobranec – Piranskega zaliva boš !
   To me sploh ne skrbi..Pretepal se boš, daa bo veselje. L.r. Janez. KOMENDA

  • Rožle

   Mal vidm, da ti je že dolgcajt …

 • Primoz Papez

  S tem koncertom si delate probleme samo zato ker Janez ni mogel na koncert da bi s Thomsonom pela domobranske in ustaške pesmi….

  • primsek

   Ni čudno, da so ga vrgli iz PEN. Iznoriški ima res izbran okus, kar se vidi tudi po kulturnem programu na NOva 24 tv, to je poden od podna. Boriti se je treba proti tej drugorazrednosti v kulturi, Nova to dela s tretjerazrednostjo

  • novaknovak

   vi bi radi sovjetske,..? jok brate… še putin je tiste feme pa levake v čuzo zbrcal, ker so mu Cerkev onečastil pa žalil..

 • Slovenec

  Thompson pljuva po naši lepi Sloveniji, Ivanove ovce mu pa še ob strani stojijo. Izdajalci domovine!

  • brščič

   Od zmeraj in za vedno. Kadar ne s cerkvijo, pa z JNA. Izpisi, kako se je Janez na Roški prislinil in kako nemogočo grosupeljsko srbščino je govoril za sladoled in čufte so že dostopni

  • novaknovak

   ceca, bora,… so pel hvalospeve sloveniji, a ne da.. zato lahk majo koncerte v slo.. bečki konjušar

   • Branko Knežević

    Če je Slovenec zgoraj proti Thompsonu še ne pomeni, da je za drugo stran. Pa ne seri z “b.. konjušari”. Kakšne neumnosti pišeš?

    • novaknovak

     se še ni opredelil. je bila taka frka ko je nastopal bora? ceca? jaz jih poslušam, mi je pa dober tud perković.. vjetre s dinare.,. a ti si pozabil konjušare? demenca? pristranskost? provokacija? smrdi smrdi.. sereš bre sereš..

     • novaknovak

      puno serješ..puno.. smrdi smrdi.. zaudara

     • novaknovak
     • Branko Knežević

      Ja, jaz sem mnenja, da je treba tudi njega dat na seznem torej. Moje mnenje je tako. Pri nas nima kaj iskati. Jaz bi raje videl, da se toliko podpore zbere recimo za Joška Jorasa in njegovi pravici do vode. Ne pa da se mi med seboj kregamo zaradi “kršenja pravic” nekega fašista mimogrede na naših tleh medtem, pa se nam HR politika smeje.

 • lauraas

  Bravo, vse povedano, muslimane in črnce pa sprejemat.

 • seba goričan

  ne gre se za varovanje, gre se zato kaj poješ idiot ustaški

  • novaknovak

   tepec, povedano je bilo zakaj se ne more sprovest ta koncert.. ti pa verjetn še vedno ne maraš belega kruha..

 • novaknovak

  kdo bi si mislil, da tukaj tolk levaške kloake spremlja ta portal. itak, na svojih kurah tega ne morejo izražat.. isto kot v jugi, sta se med pa mlek cedila, pa so v nemčijo, Italijo, Avstrijo spizdil.. pa jim tam razlagal, kak je socializem super.. z impreialističnem dnarjem pa bajte zidal…

 • Branko Knežević

  Te razprave so prav smesne. Kakšno absurdno situacijo imamo tukaj. Imamo ustaša Thompsona, njegove privržence in nasprotnike. Med slednjimi tudi jugonostalgike. Ker ti menda predstavljajo ideološkega nasprotnika anti-komunistom, se anti-komunisti borijo za Thompsona. Slednji, ne le da je domoljub, to je sicer precej pozitivna karakteristika, je ustaš, fašist, pljuva po marsičem, na njegovih koncertih se je pljuvalo tudi po Sloveniji in Slovencih. Ce se komunisti in anti-komunisti ne znate zedinit glede tega vprašanja, potem ne obstaja nic drugega, kjer bi se lahko. S Hrvaško imamo hkrati precej napeto situacijo. In sedaj Hrvaški politiki kažemo kako ideološko razklani smo. To, da se ga je prepovedalo, je super. Prepovedat bi se moralo koncerte tudi še komu drugemu, Ceci recimo, pa še komu. Resnično si delamo medvedjo uslugo pri tem. Hrbtenico je treba pokazat ven. A Hrvati nas za kaj vprašajo? A nam bodo sedaj še narekovali, kaj bomo počeli?

 • D&G

  Točno tako…. se kr precej tukaj boji svoje sence!!!

 • Adolf Hitler

  gdo te pa te rab hrvt ie tt!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!