fbpx

Thompsona so prepovedali – koncerta zanikovalcev slovenskega “holokavsta” pa ne bodo prepovedali?

Po spletnih omrežjih je zaokrožilo nenavadno vabilo, za katerega se zdi, da so ga napisali ljudje z Marsa ali pa popolni norci. Zakaj pravim norci? Zato, ker poziva na koncert z naslovom “Nosil bom rdečo zvezdo”. V tem vabilu je toliko zgodovinskih kiksov in poveličevanja genocida nad lastnim narodom, da je do skrajne mere morbidno. Koliko je zadeva zrela za posredovanje umobolnice, vam pove že samo dejstvo, da je pod vabilo podpisana “svečenica Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonenja”, odvetnica Ana Jug.

Ana Jug je znana aktivistka “demokratičnega” socializma, ki ne manjka na nobeni pasji procesiji “modernih” socialistov. Vabilo se začne z besedilom “Rdeča zvezda zdaj in na vekomaj!” Ob tem, da gre za jasno norčevanje iz katoliške veroizpovedi, pa je zelo povedno tudi nevidno sporočilo: klali vas bomo v imenu zločinske komunistične ideologije zdaj in na vekomaj. Sporočilo rdečih džihadistov je torej jasno.

Jugova ima čast, da predstavi “največjo” slovensko pesnico
Ana Jug nadaljuje svoje pismo s predstavitvijo osrednje “zvezde” tega koncerta  Svetlane Makarovič. Za slednjo Jugova pravi, da je največja slovenska pesnica in šansonjerka. Očitno se ti mora proti starim letom malce omračiti (ali pa ordečiti) um, da ti dajo tako laskav naziv. Sledi poziv na koncert z naslovom “Nosil bom rdečo zvezdo”, ki bo na Kongresnem trgu v Ljubljani. Torej če lahko prav razumemo, bo ta koncert policija dopustila? Thompsonu so prepovedali koncert, ker poje o hrvaškem domoljubju, koncerta, na katerem se bo pelo o bratomoru in genocidu, pa ne bodo prepovedali?

Nadalje gospa Jug, ki ima očitno hude težave z razumevanjem zgodovine, zapiše: “Z redečimi zvezdami na prsih, simbolom upora, zaradi katerega še vedno govorimo materni jezik in ne nemški, italijanski ali madžarski …” Zanimivo, da gospa Jug ne omeni srbohrvaščine, ki so jo morali, vsaj uradno, govoriti v novi komunistični Jugoslaviji. Naj gospo v primeru morebitne “demence” zgolj opomnim, da srbohrvaščina ni naš materni jezik. Druga stvar, na katero bi rad opozoril gospo Jugovo, je, da smo skoraj 1000 let živeli pod takšnimi ali drugačnimi Nemci, Italijani ali Madžari, pa še vedno govorimo slovensko. Par let okupacije dejstva, da govorimo slovensko, ne bi spremenilo, Nemčija pa bi vojno izgubila z ali brez pomoči jugoslovanskih komunistov.

Jugova nadaljuje: “Čas je, da združimo moči za boljši jutri in ni ga, ki bi nas znal boljše združiti kot pesem, junaška, borbena (Kladivo in nakovalo, Vstala Primorska, Partizan, Bandiera Rossa, Comandante Che Guevara, Na juriš …).” V glavnem peli bodo partizanske pesmi, ki častijo nekdanji nedemokratični komunistični režim, poveličevali bodo “borbo” in zanikali genocid. Po opisu pesmi sodeč bodo proslavili tudi množičnega morilca in psihopata Che Guevaro, ki je z rdečimi črkami zapisan v srca kubanskega ljudstva.

Gospa Jug v pravi revolucionarni maniri zaključi vabilo: “Gremo, vsi, z rdečimi zvezdami, tega simbola nam ne sme nihče vzeti in ne dovolimo, da se ga blati.” Se spomnite velike polemike o holokavstu, ki je razkrila vso bedo in lažnivost slovenskih osrednjih medijev? No, tu imamo človeka, ki pravi, da se simbolu genocida in bratomora ne bo odrekel in da ga ne sme nihče blatiti. Gospa najbrž ne bi govorila enako za kljukast križ ali sekirico v butarici, kar kaže na dvoličnost modernih “partizanov”. Simbolu, ki je na Slovenskem pustil največ gorja, razbitih družin, sirot in vdov, se ne bodo odrekli. Zatorej policijo pozivam, naj koncert na Kongresnem trgu prepove. Kajti če je varnostni problem nekaj hrvaških domoljubov, kakšen varnostni problem je šele množica ljudi, ki podpira genocid in množični umor, in morilske preteklosti ideologije, ki ji sledi, noče priznati. Branijo zvezdo, ki je morila Slovence in Slovenke, branijo zvezdo, ki nam je hotela vzeti samostojnost. #zaprepovedrdečezvezde

Aleksander Rant