fbpx

To naj bi bil učitelj? Profesor zgodovine Boris Krabonja poskrbel za nov škandal!

Profesor zgodovine na Srednji ekonomski šoli maribor Boris Krabonja (Foto: Marko Pigac)

Volk v ovčji koži ali so ljudje, ki si radi nadenejo milo podobo, da bi s tem prikrili svojo resnično brutalnost. Eden takih je Boris Krabonja, mariborski učitelj, ki se rad oblači v podobo humantiraca, a njegova brutalna narava ne more ostati skrita, kar je dokazal tudi poleti, ko je pozival k likvidacijam. Četudi je svoj zapis kasneje izbrisal, dejstva, h kakim brutalnostim je pozival, pač ne more.

Zdaj je ponovno udaril, preberite spodnji zapis, mi pa se sprašujemo: “To naj bi bil učitelj?!?” Zapis profesorja zgodovine na Srednji ekonomski šoli Maribor Borisa Krabonje objavljamo v celoti v nelektorirani obliki:

Preberite še: 42 glasov je dovolj

“Danes sem ustno preverjal dijake preko jebenega zooma. Ljudje božji to ni podobno ničemur … trudil sem se kot pes, da bi razbral občutke mojih dijakov, ko jih preverjam, ampak to se skoraj ne da, kot da smo roboti oni in jaz. Ali se sploh komu sanja, kaj smo naredili tem generacijam… Javno … vsem v uvid… ne bom več dajal negativnih ocen, ker to ni normalna situacija učenja in preverjanja znanja, zdaj pa se lahko predsednik vlade, države in ministrica, ki to ni, nekaj veselo … počnejo sami sabo…

Na bruhanje mi gre in DOVOLJ JE MUČENJA ljudi v imenu neke klinčeve bolezni. Ubijamo otroke in mladostnike…. BRAVO BRAVO BRAVO …

Boris Krabonja osebno”

Nov izpad srednješolskega profesorja Borisa Krabonje (foto: facebook)

Krabonja je že poleti pozival k likvidacijam. Ko smo na njegovo brutalnost opozorili, je objavo sicer umaknil. 1. junija 2020 je Krabonja na Facebooku med drugim zapisal, da je revolucija legitimna pravica vsakega posameznika. “Učim svoje dijake, da je revolucija legitimna pravica vsakega posameznika, če vladarji ne delajo v korist in srečo svojega naroda.” Ravno tako pa se je udeleževal nelegalnih protestov in razkazoval napis “Smrt janšizmu”.

Boris Krabonja je profesor zgodovine (vir: Facebook)

Kaj sledi Krabonjevim nekulturnim, sovražnim in brutalnim besedam? Na omrežju Facebook stavi na dejanja. “Moč ni v besedah, ampak v dejanjih!” lahko najdemo zapisano na samem pročelju njegovega Facebook profila.

Profesor zgodovine Boris Krabonja redno poziva k nasilju, sam pa zagovarja prehod od besed k dejanjem (foto: facebook)

Andrej Žitnik