To pa je višek ironije! Na pohodu za mir slavnostna govornika Zoran Janković in Tone Partljič?!

Foto: sta

Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije je na svoji spletni strani objavila vabilo vsem svojim članom, naj se ji pridružijo na veteranskem pohodu za mir. Vse lepo in prav, če ne bi bila slavnostna govornika na shodu ljubljanski župan – Kučanov mentoriranec Zoran Janković in Tone Partljič, ki je znan po svojih izbruhih spominov na nekdanji partijski režim.

Zveza borcev čez nekaj dni v Ljubljani pripravlja t. i. Pohod za mir, katerega ključni deli so “branje poslanice generalnega sekretarja OZN, minuta tišine za padle bojevnike v vseh vojnah ob 12. uri in nacionalno mirovno sporočilo,” so zapisali na spletni strani borcev. A kaj, ko so s tem, kdo bo mirovno sporočilo sporočil Slovencem na pohodu, popolnoma brcnili v temo! Za ta osrednji del so namreč izbrali Toneta Partljiča, ki ga večina slovenskih medijev predstavlja kot pisatelja, “pozabi” pa dodati, da je bil mnogo let aktiven član LDS, celo kot poslanec te stranke! Njegova politično ozadje in prepričanja so torej jasna, nanje pa vsake toliko časa spomni tudi on sam. Nazadnje se je tako izpostavil lansko leto, ko je javno zagovarjal kandidatko SMC za predsednico Majo Makovec Brenčič, čeprav je še leta leta 2008 na srečanju Socialnih demokratov v Mariboru izjavil, da “spremljam politiko le še z varne razdalje”, ter pihal na dušo Borutu Pahorju, češ da ga je Tone Rop presenetil, ker je navijal za Pahorja: “On (Pahor, op. p) govori namreč isto doma, v našem štabu in javno. On govori samo tisto, kar je res in kar misli. Jaz sem prepričan, da samo taki lahko zmagajo.” Ampak očitno je, da je od takrat minilo že 10 let, Partljič pa si je že kmalu po svojem “umiku” zaželel javnega izpostavljanja.

Ob tem je nadvse ironično dvoje – da zveza borcev, ki močno zagovarja komunistične vrednote, pripravlja pohod za mir, medtem ko je vsakomur jasno, koliko ljudi je ubil ravno ta režim, ter da bo slavnostni govornik nekdanji partijec in zagrizen levičar Tone Partljič. Komunizem in mir sta dva popolnoma nasprotna pojma. Še več, mediji so poročali, da je bilo na Partljičevi predstavitvi knjige Ljudje iz Maribora polno “mariborskih udbovcev”. Partljič je bil tudi dolga leta član partije, a je v osemdesetih izstopil. “Ko sem v osemdesetih izstopil iz tedanje partije, je Švajncer napisal v Komunistu veliki spis o tem, kako je ‘takim’ partija pomagala, da smo se prebili na položaje v gledališču in drugod, zdaj pa, ko bi se morali pokazati pravi komunisti, zapuščamo barko,” je priznal v intervjuju za Mladino, kaj je pravzaprav jedro njegovega uspeha.

Novinarska konferenca skupine Svoboda vstajnikom ob predložitvi peticije staršev priprtih, kazensko ovadenih in obsojenih vstajnikov predsedniku DZ Janku Vebru. Materi priprtih protestnikov, pisatelj Tone Partljič in aktivist Andrej Kurnik (Foto: sta)

Partljič pa je znan tudi kot t. i. vstajnik, ki je pomagal rušiti mariborskega župana Franca Kanglerja. Njegovi nameni, zakaj se je tako izpostavil, naj bi postali jasni šele potem, ko so Štajerci “ustoličili” Andreja Fištravca. V kabinetu župana MO Maribor namreč sedaj sedi Simona Partlič, po poročanju mnogih slovenskih medijev Partljičeva nečakinja, čeprav se njen priimek od Tonetovega le malenkost razlikuje. Politikis je tako pisal, da je bila Simona vedno zelo problematična – njena šibka točka naj bi bile po pisanju tega portala droge, menjavanje partnerjev kot po tekočem traku ter domnevno slaba skrb za otroka. Partljiča je sicer zaradi prijave suma ekstremističnega delovanja v času mariborske vstaje zaslišala celo preiskovalna komisija DZ za oceno delovanja ekstremističnih skupin. Ob tem so se nemudoma oglasili “njegovi” – Društvo slovenskih pisateljev -, ki so sporočili, da je njegovo zaslišanje “pomenilo nezaslišano sramoto za slovenski parlamentarizem”. Na njegovo stran je v tistem času stopilo tudi Delo, ki je zapisalo: “Predvsem pa je takšno zaslišanje po oceni upravnega odbora DSP poskus razvrednotenja spontanih ljudskih protestov v minulem obdobju.”

Partljič je ob podpori Fištravcu povedal, da je prepričan, da je prav on najboljši kandidat za župana, ob tem pa seveda ni pozabil dodati, da bi bilo “absurdno”, če bi se Franc Kangler vrnil v bitko za županski stolček. Fištravec in Partljič sta sicer prijatelja – in tudi to je priznal za enega od slovenskih medijev.

Partljič je javno podprl Jankovića. Fotografija je z  “zabavne konvencije v organizaciji Liste Zorana Jankovića – Pozitivna Slovenija”,  na kateri so se predstavili kandidati liste za državnozborske volitve. (Foto: sta)

Partljič je v času državnozborskih volitev javno podprl tudi ljubljanskega župana Zorana Jankovića. In ker smo se že sprijaznili, da v Sloveniji ni naključij, verjetno ni naključje niti to, da bosta skupaj nastopila na Pohodu za mir zveze borcev.

 J. G.

 • marker

  Sami rdeči polži…

  • večni srb

   Sami veliki slovenci, po rodu iz Hrvaške.

 • večni srb

  Zadnji komunistični pohod za mir, ki sem se ga udeležil, je bila vojna za osamosvojitev.

  • slosin

   na kateri strani?

 • УВБ-76

  9gFxIsecmVtftmpTp8moToIOpZXm2GulcwjDR/KI6Qjd4adJAcMAlX3uWQyXyzzAefCc
  TmFEcNKAtQx36/dCtw2tVy+rMPxTMgNanyelMgN5QlLNedDfrusPxm72Moj4U8Tu2Ou+
  G7hPhdo+8DxjFHHyNbIpJ4r07sxreX/chSS8sdG+mcwpipAiuEPnJGvAvyOolcgkzNwQ
  i3Mae83c088q+tWPMTSPJAhDryx0akS94oeHPSqsWEqiCqGXSemTDZ/v/56INueChrWF
  JObfJitN5FxWazZXfTC1Z4SJy1NgXsCIG6AWeuNtdXPb1iV+Kt7gktIC5Sg=

 • večni srb

  Protesti proti udbaškem županu so bili eno najbolj plemenitih dejanj v moderni slovenski zgodovini, saj so dosegli nekaj izjemno pomembnega, dokazali so, da je pri nas možno odstaviti župana. Ne poznam niti enega podobnega primera, naše župane praviloma nastavljajo post socialistične oligarhije, ki v občinah ustvarijo največ umazanega denarja.
  Najbolj patetično pa je, da to sploh ni bil namen vstaj temveč zgolj ena od posledic splošnega ljudskega odpora proti Pahorjevi brutalni vojaško policijski džamaheriji, ki se je končala tako, da so ga prav proto fašisti nastavili na čelo države, s čimer je vstaja izgubila ves pomen, pa tudi izjema v Mariboru je potrdila pravilo, da županov pri nas ni mogoče odstaviti, saj so stebri globoke države.

 • Jan Kovalski
 • SIMON ROZIC

  Imenitne osebe ni kaj! Eden piše pravljice za debile , drugi je čisti debil,
  pravljični lopov in tat. Vse se ujema, tudi njuni otroci so na varnem, torej se je
  splačalo prodati duše !

  • Steiermark

   Mislim, da onadva nista “prodala duš” ampak samo dobila “duše na reverz” od njunega gospodarja satana…..

 • SIMON ROZIC

  Nič več kot dva sprevržena partizana !

  • zokispoki

   Kriminalc in pijandura, de !

 • lajnaa

  V požrešnem komunističnem vampu pa 3 kg pleskavice, 3 litre vina, čebula in 0,5 l konjaka, kot v dobrih ★ starih časih.

 • bubamara

  NOB in pohod za mir. Hmmmm. Upam, da bo res mir. Partizani so znali določene besede različno pojmovati. Recimo svoboda narodu. Za marsikaterega Slovenca je to pomenilo osvoboditev življenja. Je pa NOB organizacija največji hujskač nemira med Slovenci. Hinavščina par excellence.

 • Miro

  A mislite , da bi bil Jajo primernejši?

  • učko

   Ne, vse to je govno, ki rabi eden drugega za svojo eksistenco !

  • Olga2345

   Murglski brezjajo, ki se je kot udbomafijski zločinec privlekel na Bled?

   • SIMON ROZIC

    Ogaba stara in sluzavec Tuerk, kaj le iščeta na Bledu? Po odpustke
    v cerkev nista šla, ker sta s svojimi jajci zvonila kar na forumu !

  • Fosa Stefan

   partizani, borci-norci, kako je bilo lepo biti 30,50 let ROBIN HOOD, od
   včeraj naprej pa lažnivec, morilec nedolžnih NEOBOROŽENIH LJUDI, OTROK, ŽENA,….

   borci norci se niso zavedali, da bo prava resnica prišla na dan, zato so počeli
   grozodejstva, za katera se zdrav normalen človek ne more spomniti. enačili so
   se z močjo BOGA, po argumentih in njih dejanjih so vsi borci-norci in vsi
   njihovi podporniki navadni PZDETI. tito, kardelj, mačekta (ta pzde ima spomenik
   od slovenske vlade,morilcu postavi oblast spomenik, da še bolj žali njegove
   žrtve, kakšna je ta oblast)(mimgrede pa zidarja ne smejo ali nočejo
   zapreti),… danes je pa še polno izdajalcev in pzdetov kot so kučan,
   klemenčič, jankovič, tomička, masleša,…..

   kako lahko 22 let stara oseba dobiva borcevsko pokojnino in kako je lahko
   borcev-norcev po 1945 letu več, ni med tem časom noben umrl

   JA NEKDO JE ZAPISAL SMRT FAŠIZMU-JANŠISTU(janšistu ni sovražni govor) svoboda narodu
   OSVOBODILI SO SLOVENCE ŽIVLJENJA, RESNICE, SPOŠTOVANJE, DELAVNOST, USPEŠNOST

   nagrajujejo pa LAŽ, OBREKOVANJE veliki pok, ELAN koder,…izumrtje slovencev, naseljevanje kamelo trajbarjev, fajonka snubi imame, jankovič ga iam celo v svoji stranki;;ZAPOMNILI SI BOMO TISTE, KI SO PROTI Đamijski ulici in đamiji.

   dobrica čosič

   laž je NACIONALNI INTERES in temelj kolektivne narcisoidnosti in paranoje, ki zahteva močno državo, da nas varuje pred vsem? Predvsem pred iskrenostjo, resnico, svobodo in življenjem?

 • Anton

  Zoki je ponosen srbjanc, kaj je partljič? (partija, parkelj)

  • VERRZIFIKATOR

   V rimi naj povem:
   dotolčen pjanc.

 • Olga2345

  Poveličevalci in častilci zločinskega komunističnega totalitarizma bi morali sedeti za rešetkami in se na kolenih opravičevati Slovencem za genocid in zločine udbomafije!

 • VERRZIFIKATOR

  Prva misel
  (malce hudobna, a iz srca)

  Le kako boš na barabo jezen,
  če poznaš vsaj malo zgodovino,
  bolj kot vse še vedno ljubi vino,
  je opit, četudi zdi se trezen.

  Naj s kozarcem končno že nazdravi,
  naj se polna čaša mu nalije,
  naj na dušek jo pokveka spije,
  se pijanec nikdar ne pozdravi.

 • Olga2345

  Hanzi “poroča” (se laže), da so policisti v prvi polovici leta obravnavali 180 (!?) nelegalnih prehodov!???? Laž je nesmrtna duša komunizma!!!

 • Olga2345

  Policisti smejo pregledati “osebo, če je glede na okoliščine mogoče pričakovati njen napad ali samopoškodbo”?!!!
  Dragi Slovenci! Ne dovolimo, da nas na meji pregledujejo! Dokumentov ne rabimo! Živel šverc in nezakoniti prehodi!

 • Ryuk

  To bo še en politični shod. Saj se ve, da prihajajo lokalne volitve. In jankoviću letos slabo kaže.

  • Amerikanc

   Naredili bojo vse, da bo ljubljanska javna in predvsem državna uprava, še naprej vedrila na tržnici in uživala sadove svojega dela po ljubljanskih beznicah. V veliko pomoč bo tudi Štrukl.

 • totex39

  Zapomnite si, da ljudje, ki niso Slovenci so samo državljani se ne bodo nikoli zavzemali za prave slovenske vrednote in to dokazujeta tudi ta dva.

 • Lea

  Se vidi da je desnica v zatonu in da nimate kaj poročati o njej. Pišete samo še kaj dela levica o desnici pa nič.

  • rabbit

   Misliš kakšne budalaštine počne levica.

  • učko

   Desnica ne dela nič! Je lena in zabita !!!!

   • Darinka Igličar

    Dela dela uci se lea koran

 • totex39

  Za Partlića bi bilo bolje, da ostane v zatonu, kot pa da spet rine kot krt na površje z svojimi lažnivimi idejami.

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Z. Bartljič

  POHOD ZA MIR

  Mir v soseski zdaj se propagira,
  na pohodu spet so psi čuvaji,
  zoperstavljeni ponovni vstaji,
  mir s pohodom danes se kreira.

  Lajež psov dejanje bo mirovno,
  bevskanja bo dosti in rjovenja,
  lažnega čez mero govorjenja,
  pasja bo procesija ponovno.

  »Borci smo za mir izjemno pasji,
  če kdo drug namesto nas zalaja,
  ve se, bo takoj sledila vstaja,
  so za druge vsi minili časi.«

  Takšne in podobne bevskarije
  naj gonič bi pasji Tone lajal,
  pasjevdanim cuckom rad ugajal,
  mojster kinološke mimikrije.

  Pričakuje z njim vodič se Janko,
  čigar lajež stežka je umeti
  in še teže sploh kaj v njem dojeti,
  pes gonič, ujet na lastno zanko.

  Pes, ki mora lajati v paradi,
  saj sicér, se ve, kaj je zadrga,
  se iz nje objema ne iztrga,
  zvest zato ukazu: »Lezi, kradi!«

  Mir v soseski zdaj se propagira,
  jaz pa se sprašujem, kdaj sosedi
  konec naredijo pasji čredi,
  da soseska se pacificira.

  • Vesna Kovač

   Zopet super!

   • VERRZIFIKATOR

    Hvala! Zjutraj se je zelo mudilo, komaj prebral za seboj.

 • dk

  Če si kriminalec, goljuf, seksualni izsiljevalec, morilec, to ekstremistu Partljiču ne pomeni ničesar važno je, da pihata skupaj v isti rog. Če pa si nacionalno ozaveščen domoljub, da se jasno in glasno zoperstavljaš centralizaciji bo on stal v prvi vrsti na nasilnih protestih proti ustavi in demokratično izvoljenih županih in jih pomagal rušiti. Tudi Partljič bi že zdavnaj moral odgovarjati pred sodiščem za vsaj pomoč pri organiziranju nasilnih protestov.
  In ravno zaradi teh njegovih aktivnosti v preteklosti biti govornik pri pohodu zveze norcev za mir, pa je res kot je že v samem naslovu zapisano višek ironije in skregano z vsakim zdravim razumom.

 • Amerikanc

  Vse v stilu slovenske politike z novimi obrazi in starimi “partižani”.

  • učko

   Partižani in domobranci so še kar na sceni. Čas bi bil, da jih skidamo dol !!! Menda se še Podobnik vrača v politko. Tolk več gnoja za skidat !!!! Ta drek se še kar ponaula, pa prihaja nov režimski drek, ki je še bolj drekast, kot je recimo Šarac !

   • Silos

    Podobnik bi bil 200% boljši,kot bo Šarec

 • zvone gabrijan

  Pohod bolnih umov s slabo vestjo. Tudi takšna maskiranja, ne bodo oprala početja, ki so jih na silo prikrivali v letih diktature.

 • Rumeni Jurij

  Verjetno bodo v prvi vrsti tudi župani in njihove oprode iz vrst SDS saj je Saraorčan njihov mentor in vzornik predvsem pri poslih kjer so v igri % .

 • Antonius

  Borci za privilegije in dodatke naj najprej priznajo bratomorijo, se opravičijo slenskemu narodu zaradi prek 600 skrivanih morišč, potem bo pa mogoče jemati njihovo mirovništvo bolj resno.
  Njihov mirovniški napor bi bilo mogoče jemati še bolj resno, če bi podprli resolucijo sveta Evrope in pridruženi obsodili zločine vseh treh najbolj krvavih *izmov*.
  Danes tudi mene njihova mirovniška svojat sicer zmerja s fašistom, a hkrati niso sposobni k sramotilnemu stebru spraviti svojega komunizma.
  Županske volitve se nam bližajo, zato nam je vsaj v Ljubljani županski penismanković spravil za vrat na zalogo preveč, vodovodarskega razkopavanja. Naj se ve, kaj in koliko je v samo strogem centru ON naredil za CELO Ljubljano. Kot njegovi partizani sicer molčijo o svojem medvojnem in povojnem zločinu, tako tudi Janković ne bo rekel nobene o provizijah iz naslova vsega vodovodarskega razkopavanja Ljubljane v njegovih mandatih. Da tistih milijonov z naslova džamije posebej ne izpostavljam.
  Res je, županske volitve se približujejo, zato je potrebno strniti tudi partizanarske vrste. Izgovor na in zloraba miru more biti tudi ena pojavnih vsebin, da se nam Janković in Partljič na govorniškem odru z *miroljubnimi* borci pod nogami v nastopaštvu prilizujeta. Ljubljana in Maribor sta vendarle dve ogromni volilni enoti.

 • resnicaboli

  To pa res ni nič čudnega saj ta organizacija slavi morilce povojnih pobojev po njihovem v svobodi.

 • Silos

  Pohod za mir ??? Kam jo bodo mahnili v Dražgoše ?

 • von Rhein

  Pohod za mir! Spet nova parada mix herojev in ljubiteljev izzivanja.Že sedaj vidim (poleg glavnih) tudi tistega tipa,ki redno opleta z zastavo,je sramežljivo brkat in nosi ponaredek “ejzenbanerske kape”. Pa tistega borca z mečem,ki je varoval MIR na Kotnikovi.In seveda še precej kreatur iste kategorije.In seveda obvezne udeležbe šolarjev zaradi pouka zgodovine. Vsebino govorov brez ugibanja poznam.Edina začimba bo Orban in politik Hungary z usmeritvijo težkomislečih in zvesto sledečih na domač teren in …vsi proti Šiško.

 • mona lisa

  Bruhaš. Ko že misliš da večje bedastoče in norosti v Sloveniji več ne moreš doživet vidiš da si se prekleto motil.

  • von Rhein

   Poglej organizatorje in zvezde nastopa. Stavim,da so zmožni še kakšne večje norosti.

 • althar

  Dobro, Nova, a mislite, da je res tako zanimivo, koga si rdeči zombiji vlačijo na svoje patetične shode? Naj si zaradi mene izkoplejo Brozovo nogo in se ji klanjajo, če jim tako paše.

  • SIMON ROZIC

   Nisem za! Preveč dobrih ljudi je ta noga potancala in jih
   uničila za celo življenje! Rad bi se te svinjarije znebil za
   večne čase!

 • Miro Jereb

  Pohod za MIR ??? Mir bi bil če bi vsi ostali doma.

 • Artur

  Komunističnih zastav z rdečo zvezdo gotovo ne bo manjkalo .

 • Jožef

  Ljudje, vrag je vzel šalo. Konec je evropskega demokratičnega raja. Komunizem se ni vrnil. Vrnil se je njegov ideološki marksizem v prenovljeni obliki – KULTURNI MARKSIZEM. Mi v Sloveniji bomo samo kolateralne žrtve svetovnega kulturnega marksizma. Slovenska pomlad z janševimi na čelu se še hitro ne bo vrnila. Dvomim, da jo g. Janša dočakal.

  • SIMON ROZIC

   Bojim se, da te pomladi res ne bo dočakal, saj če bi se ji preveč približal, je
   že narejen rezervni Kučanov plan imenovan “BUM” …

 • totex39

  Marksistični kulturniki z rdečo zvezdo bodo spet nagovarjali ljudi, te jim bodo pa slepo nasedli.

 • Clemen J.

  To bo nekaj v slogu Hitlarjevih pohodov, ko je nemcem obljubljam mir ce bodo pokorili zahodno evropo in preostali svet.

 • domovina mili dom

  Tole si je vredno ogledati. Dokazi prihajajo.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=HX843pA_HNI

  • abc

   Dokazi so že dolgo. Poglej si jih. Res je pa, da bi jih nekdanji oficir in kontraobveščevalec v JLA, Roman Leljak sedaj nekaj spreobračal Saj se ve zakaj. ( rojen je v Đurmancu pri Krapini ) Hrvat je pač hrvat in ostal bo hrvat. Brat do vrat, naprej pa tat. Ti mu pa kr vrjem.https://www.youtube.com/watch?v=3mRcmXxutRo

   • domovina mili dom

    Počasi pa vendarle prihajajo na dan dejstva, ki rušijo mite.

    • abc

     hahaha A Leljak ruši mite? Res si ubogi ,

 • Morala

  Če ne bi bilo teh zdraharjev, bi bil mir!

  Včeraj je bilo zanimivo..Oglasila se je NSi, zagovornica podjetništva. Kako so se ven vlekli sedanji koalicijski veljaki, da pač kar je v koalicijski pogodbi napisano, da še ni zagotovilo, da bo realizirano. Podjetniki so bili pri pred. Pahorju in ugotovitev je bila, da nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.

  Toda Luka Mesec: “Kar je bilo podpisano s koalicijsko pogodbo je potrebno spoštovati!”

  To bo še zanimivo….

  • Vera

   Zakaj se Luka Mesec vmešava , če se strinja z napisanim ?

   • Morala

    Ker so ostali koalicijski partnerji želeli malo omiliti zadevo, kar se tiče nacionalizacije in davka podjetnikom, da ni rečeno, da bo to realizirano in da o tem še niso razpravljali. Na koncu ( Večerni Planet TV ) se je pred kamero pojavil Mesec, ki je novinarju dejal, da bo potrebno spoštovati koalicijsko pogodbo.
    To pomeni, da bo Levica vztrajala pri tem, da se uvede davek za podjetnike.

    Njegova izjava potrdi tisto, kar že ves čas mnogi trdijo, da je tudi Levica koalicijska stranka in ne opozicijska.

 • totex39

  Kdaj se bo v tej državi končno nehalo z hujskanjem organizacije ZZB NOB, a sedaj bodo pa že imeli vsak mesec paradne fluskule, oziroma pranje možganov.

 • soc

  Ironija? Če bebave ofce jebeš v glavo, medtem ko jih vsakodnevno strižeš, je to bliže krutemu cinizmu kot simpatični ironiji.

 • Andrej

  Splačalo se bo videti, kdo bo prišel. Edino pravi borci bi bili do neke mere opravičeni do takega shoda. Bi vsaj videli, kdo je bil glavni krivec za tekovine revolucije in POVOJNE poboje.

  Tisti, ki bodo prišli nimajo z NOB nič, ker so bili pozneje rojeni. Druži jih edino to, da so preko te ZZB prisesani na državne jasli. V bistvu uradni državni zajedalci.Da o morali sploh ne govorim, ker tega oni tako ali tako ne razumejo. To bo povedala njihova pesem, ki se bo prav gotovo slišala: Hej mašinca zagodi…To je njihova morala.

 • xtc

  Partljiči in Jankoviči ter ZZB,bi verjetno v normalnih državah že gulili areste in bili prepovedani z zakonom-zaradi širjenja totalitarnega sistema in spodkopavanja dmokracije in čaščenja zločinskega sistema,zločincev in njih branjenja.

  • Gavtroža

   Pa še kako res je kar ste zapisali

 • KAPIBARA

  Najmlajši prejemnik, borčevske penzije, tudi pride ??
  Če JA, naj ga malo povprašajo o zgodovini SLO, v letih 45…

 • MižekFiga

  Priporočam alkotest in simultanega prevajalca v slovenščino, pred nastopom obeh!

  • Gr Enze

   PA NA DROGE TUDI IN ŠE PSIHIATRA POKLICATI !

   • 10mile30

    mladci sds ne rabjo testa, so se širni sloveniji dokazali

    • Gr Enze

     TI S PA MAL ŽIVČN A S KOMUNIST ?

     • 10mile30

      kje pa vidiš živčnost?

  • tohuvabohu

   Prvo vrsto gledalcev pa opremiti z zaščitno folijo.

   • Steiermark

    Tisti, ki bodo v prvi vrsti poslušali ta dva capina, jim nemore nič do živega, saj so vendar okuženi z istim rdečim virusom, zato lahko ta dva pljuvata po njih brez folije…..

 • TOML

  Kaj Partljićeve lutke še visijo z mostu?
  Levičarska Baraba bi obešal tudi ljudi!

 • Marjan Šarac

  Iz obrazne mimike obeh je sklepati, da drug drugemu smrdita.

  • WISKY 1000

   nebi rekel,to je isto s…..

 • Vojteh Dovč

  a vi bi radi šli na pohod miru—-z jansho na čelu,,,,bejž no

  • WISKY 1000

   bolek

  • ZatonMesecnikov

   Bolj bi ustrezalo, da takšne pohode vodijo znani Mirovniki tipa Brko Stanovnik, pa Turnšek, Vojc.

 • plavi-mil

  Piz.. ne bodo dali še miru s to NOB-jevsko morijo.

 • Steiermark

  Saj tja tudi spadata, pa še podobna sta si po grdobiji, obadva z razvelčeno žabjo faco, pa z veliiiiiiikiiiiiim bauhom ter prazno antislovensko- jugo glavo!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tone Partljič – ima že v priimku komunizem.

  Partljič – Komunistična PARTija

  • Jan Kovalski

   Part
   LJ

 • Jan Kovalski

  Tone Partljič je človek, ki je tako zelo dobro poznal prejšnji komunistični režim, da je dobro vedel kaj mora početi da se mu je lahko uspešno udinjal in ima od tega koristi še danes.

 • ZatonMesecnikov

  Borci na Pohodu, z naslovom “Za mir” je višek parodije in slabega okusa pri nas.

  #“branje poslanice generalnega sekretarja OZN, minuta tišine za padle
  bojevnike v vseh vojnah ob 12. uri in nacionalno mirovno sporočilo,”#

  Našli so izraz “bojevniki”, ki se pri nas praktično ne uporablja. Zelo je blizu hrvaškemu kajkavskemu izrazu bojovnik. Ker če bi vzeli ustaljen izraz “Borci” in stavčno zvezo #minuta tišine za padle Borce# bi vse skupaj zvenelo preveč domače ob misli na 70 letno zgodovino.

 • Ales

  Sam nimam nobene koristi od združenja NOB, pa sem bom udeležil pohoda, da vam malo zbistrim oprane glave, kdo je bil okupator, agresor, izdajalec in kdo je zaslužen da danes govorimo slovensko. Mirovnega pohoda s plešastim pa itak ne more bit, ker ustanavlja preko prijateljev neke Varde in skrajneže.

  • Bogdan Šalamun

   Nimaš ti povsem urejeno zgornje nadstropje!

  • slosin

   hihihi….

 • piko8

  Oba me spominjata po faci seveda na obisk živalskega vrta, na povodnega Konja, ki gleda iz vode!!!

 • Silka

  Največji mir bo, ko bodo te podgane pocrkale.

 • Ponovna izguba spomina

  Spet alshajmer napada novo24 ??
  Partlič je bil v času političnega vzpona Janše v partiji pod drobnogledom sdv zaradi kritičnih spisov za razliko od Janše ki brez rezerv hvalil partijo!!

 • David Hitler

  Srbe na vrbe!

 • alborebeka

  Partljič je sprevržen idiot rdeče morilske tolpe niko i ništa sem dr elektronsko tehničnih ved tale idiot pa naj pomeni nekaj v Sloveniji no ja le kako globoko smo padli ,da poslušamo take nepomembneže ,ki se pasejo na plečih davkoplačevalcev a majo vsi Slovenci probleme z sluhom in vidom ,Poznam veliko strokovnjakov ,da jim pomaga izboljšati vid sluh in uspostavitev realne osebnostne vrednote.!

 • Steiermark

  Dva “eminentna zaprisežena jugoslovanarja”, prvi jugoslovan zaprisežen pri titu, tadrugi pravtako zakunjen titu in njegovim metodam, za nameček pa še srbin, oba pa izgledata kot sinova napihnjenih žab – rastač, tako po bauhu, kot po razpotegnejeni deformirani faci! Fuj, smradi jugoslovanski!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!