fbpx

Toliko prijaznih voščil državljanov je prejel premier Janša; koliko so jih dobili Kulovci?

Voščila, ki jih je prejel premier Janez Janša. (foto: Twitter)

Ob praznikih voščila prihajajo iz vseh strani, tako iz vrst politike ljudstvu pa tudi od ljudstva v politiko. S fotografijo, ki jo je objavil predsednik vlade Janez Janša, se je ob priložnosti tudi zahvalil ob kopici voščil, ki jih je prejel od državljanov. 

Janez Janša, ki je na družbenem omrežju Twitter zelo aktiven, je v tem prazničnem času objavil tudi tvit z zahvalo, kjer je zapisal: “Hvala za kopice prijaznih prazničnih voščil, dragi rojaki.”

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1476273936585625600?s=20

Premier je nedavno na Twitterju objavil voščilo s pesmijo, s katerim je pokazal svoj spoštljiv odnos tako do državljanov kot do praznika, zato kopica prejetih voščil, ki so prispela do premierja, ne presenečajo.

Koliko voščil so prejeli v opoziciji KUL in kakšna so bila, se nihče od njih ni pohvalil, je pa na spletu zaokrožil posnetek, ki so ga prejeli KUL-ovci 25. decembra, za božič, in sicer v poslanici vidimo usmrtitev romunskega komunističnega diktatorja Ceauscescua, ki so ga usmrtili na božični dan, 25. decembra 1989. Ob tem pa piše: »Vesel Božič vsem naslednikom in ostalim kulcem … kot spomin in opomin.”

Tanja Brkić