Ugledni novinar razkrinkal invazijo migrantov: 5 tisoč ilegalcev, oboroženih s hladnim orožjem in marihuano; kot mrhovinarji čakajo, da vdrejo v Slovenijo!

Migrant. Foto: Istock

“V Bihaću ni nič več kot prej, položaj je katastrofalen, ne počutimo se varne,” pravi Halid Dedić. Policija tam dnevno izvaja operacije, tako rekoč med vsako racijo pa odkrijejo številne kose hladnega orožja, ki ga ilegalci skrivajo pred oblastmi. Še več! Veliko ilegalcev je zavohalo priložnost za dodaten zaslužek – povezali so se z lokalnimi prebivalci in sedaj zanje čez mejo tihotapijo drogo, predvsem marihuano. In to leglo kriminalcev je namenjeno le v eno smer – naravnost v Slovenijo!

Za Večernji list je spregovoril taksist, ki je razkril, kako grozljivo je s prihodom migrantov postalo vsakodnevno življenje v Bosni in Hercegovini. “Vse, kar počnem, je legalno. Jaz sem taksist in ne morem zavrniti strank,” je dejal taksist Edo, ki ga je novinarska ekipa srečala v centru Bihaća in ga povprašala, ali prevaža tudi ilegalne migrante čez mejo. “Včeraj sem peljal dva Palestinca, a do meje. Plačala sta mi toliko, kolikor je pokazal taksimeter. Ali sta prečkala mejo, pa ne vem. To je resnična loterija,” je dejal taksist ter dodal, da ne dela razlik med strankami, ki prihajajo iz Pakistana ali pa lokalnih krajev. “Delam uradno in zakonito, plačujem davke in zato se nimam ničesar bati.” Potem odpelje, novinarsko ekipo pa napoti v dijaški dom ali na avtobusno postajo, saj bodo tam zagotovo našli ilegalce.

Poleg Velike Kladuše je namreč Bihać postal najbolj “priljubljeno” mesto, kamor nameščajo migrante, ki nato svojo pot nadaljujejo proti Evropski uniji. Čeprav so domorodcem obljubili, da bo to samo prehoden kraj za migrante, ki se bodo tam nastanili le toliko, da si odpočijejo, ter nato nadaljevali svojo pot proti državam članicam Evropske unije, pa lokalni prebivalci danes vidijo, da so jih naplahtali. Nekateri migranti Bihaća niso zapustili že več kot leto dni.

Že 10 odstotkov prebivalstva je migrantov
Razlog, zakaj migranti ostajajo v Bihaću, je močno zastražena hrvaška meja. Mnogi od njih so že večkrat, tudi po desetkrat, poskušali ilegalno prečkati mejo, toda tihotapci so dvignili ceno in sedaj uspe priti na Hrvaško le tistim ilegalcem, ki tihotapcem plačajo od 1.000 do 1.500 evrov. Zaradi teh okoliščin je stanje v Bihaću katastrofalno in vsak dan slabše, saj je tam vsak dan več migrantov, ki derejo v mesto. Tako se ta trenutek tam nahaja več kot 5.000 ilegalcev (po uradnih podatkih mesta, op. p.), kar predstavlja že velik delež vseh tamkajšnjih prebivalcev. Popis prebivalstva iz leta 2013 je pokazal, da v Bihaću biva 56.260 ljudi, več kot 5.000 migrantov pa predstavlja že 10 odstotkov vseh prebivalcev! Ker prebivalci ves čas živijo v strahu pred velikim številom migrantov ter z njimi povezanega nasilja, kriminala in terorizma, policija ves čas izvaja različne ukrepe. Prav na dan, ko je tja prišla ekipa Večernjega lista, je tako tam potekala policijska operacija “Racija”, v kateri so preiskali migrante in objekte, ki jih le-ti koristijo. Akcija je bila izvedena v dijaškem domu v Boriću in šotorskem naselju pred tem domom. Policija je blokirala celotno območje in preiskala vsak kotiček stavbe in tabora. Poleg številnih policistov je sodelovala tudi kriminalistična policija.

Med policijsko akcijo “Racija” so možje postave odkrili več kosov hladnega orožja, drogo marihuana in druge prepovedane predmete. Aretirali so tudi dva ilegalca, Afganistanca in Pakistanca, ker sta na področju Bihaća zakrivila kaznivo dejanje. Akcija je potekala več ur, policisti pa so v tem času preverili in registrirali skoraj vse ilegalce. Čeprav je policija delovala strokovno in v skladu z zakonom, ni bilo mogoče spregledati živčnih migrantov, ki so napadali policiste ter se upirali, ker niso hoteli v policijski kombi. “Zbudilo me je kričanje in dolga cev, naslonjena na mojo glavo,” je dejal 24-letni Pakistanec, ki zatrjuje, da ni storil ničesar prepovedanega. “S petimi prijatelji smo se odločili, da gremo v boljše življenje. Na žalost se zdi, da iz tega ne bo nič, saj nas je hrvaška policija že petkrat vrnila,” je priznal, da je iz Pakistana pobegnil, ker hoče boljše življenje, ne pa zato, ker bi bil tam v življenjski nevarnosti. 

Noži, ki so jih zasegli migrantom v Bihaću. (Vir: novosti-tv.net)

Predstavnica Ministrstva za notranje zadeve USK-ja Snježana Galić je razkrila, da policija pogosto izvaja tovrstne ukrepe v dijaškem domu, na avtobusni postaji in tudi pri domu upokojencev v Bihaću ter na namestitvenih lokacijah migrantov v Veliki Kladuši. “Do sedaj smo registrirali 23 kaznivih dejanj in 8 pritožb zaradi kršitve javnega reda in miru. Intervenirali smo v približno 60 dogodkih, ki niso označeni kot kaznivo dejanje, čeprav imajo v nekaterih delih elemente kaznivega dejanja, kot je vdor v stanovanja in prostore, kjer so le prenočili in jih nato zapustili,” je dejala Galićeva, ki je zanikala kakršno koli brutalnost njihove ali hrvaške policije, ki jim jo očitajo ilegalci. “Policija na Hrvaškem in v BiH samo opravlja svoje delo. Zakon je treba spoštovati.”

Po neuradnih podatkih naj bi bilo v BiH več kot 3.000 ilegalcev iz Alžirije. Prav tako naj bi bili alžirske narodnosti migranti, na katere se je na hrvaškem odlomil del skale v gozdu in nekatere izmed njih pokončal. Mediji smo sicer pisali, da so bili Sirci, ker je tako sporočila hrvaška policija.

Migranti s svojimi iztrebki in urinom uničili Partizansko grobišče, ki je del identitete Bihaća
Zaradi kaotičnih razmer v Bihaću uporabniki foruma “Bihaćka civilna iniciativa” poudarjajo, kako so se razmere v mestu zaskrbljujoče poslabšale in organizirajo protest. Predsednik foruma je Halid Dedić, ki vidi rdeč alarm v tem, da je že 10 odstotkov prebivalstva Bihaća migrantov. “To je zaskrbljujoč odstotek. Če bi bil takšen odstotek v Sarajevu, bi to pomenilo, da je tam že 50 tisoč migrantov!” O protestu pa je dejal, da si želijo predvsem rešiti migrantsko problematiko: “Nič nimamo proti migrantom, oblastem želimo le sporočiti, da je skrajni čas, da se tem ljudem zagotovi človeška nastanitev. Ker v Bihaću je nečloveška. Na ulicah Bihaća je vsako noč na tisoče migrantov. V nekaterih delih mesta imate občutek, da niste več v Bihaću, ampak nekje drugje. Uničili so že Partizansko grobišče, ki je del identitete našega mesta. Tam je zdaj šotorski tabor in odprte javne sanitarije migrantov. Vse to pa se dogaja zato, ker se migrantom ne zagotovi ustrezne nastanitve z vodo, elektriko in kanalizacijo.”

Invazijo migrantov na Slovenijo je za Večernji list razkrinkal priznani novinar Hasan Haidar Diab. Rodil se je v libanonskem glavnem mestu Bejrut. Leta 1981 je odšel na študij na Hrvaško in več kot desetletje pozneje tam začel novinarsko kariero. Ponudila se mu je priložnost, da postane del redakcije Večernjega lista, ki mu je ostal zvest vse do danes. V tem času je napisal ogromno člankov, tudi na temo migrantske krize, saj odlično obvlada arabski jezik. Velik uspeh v karieri je dosegel leta 2015, ko je predaval na policijski akademiji v Zagrebu o vojni v Siriji in migrantski krizi, vrhunec kariere pa lanskega aprila, ko je imel veliki intervju s sirskim predsednikom Bašarjem Al Asadom. Prejel je tudi nagrado za dosežke v novinarstvu, saj se je med drugim javljal tudi z meje z Islamsko državo in Levantom, razkriva Wikipedia.

Migranti razbijajo izložbe, kradejo po trgovinah in napadajo mimoidoče, a jim nihče nič ne more
Prebivalci Bihaća so zgroženi, ker je BiH dobila denarna sredstva od mednarodnih institucij za reševanje migrantske krize, a se ta denar porablja le za “gašenje požara”. Poleg tega pa prebivalci sploh niso vedeli, da je BiH prejela ta denar, saj se nikjer ne pozna, da bi se tam migrantska kriza reševala aktivno. Halid Dedić ugotavlja: “V Bihaću ni več, kot je bilo, situacija je sedaj katastrofalna.” “Ne počutimo se varne in strah nas je nalezljivih bolezni,” pa pravi 45-letni Asmir, prebivalec Bihaća, ki razkriva, da se danes med sprehodom po mestu počuti bolj, kot bi bil v Indiji ali Pakistanu, ne pa v BiH. “Imam 14-letno hčerko in takoj, ko se stemni, mora biti doma, ker se bojimo zanjo. Migranti se tukaj obnašajo, kot da naši zakoni zanje ne veljajo, obnašajo se kot na divjem zahodu, napadajo mimoidoče, razbijajo izložbe, kradejo po trgovinah in nihče jim nič ne more.”

Ilegalni migranti v migrantskem taborišču Salakovac BiH (Vir: Twitter)

Kar 80 odstotkov vseh tamkajšnjih migrantov je moških, brez žene in otrok. Prebivalci Bihaća vsakodnevno gledajo migrante, ki terorizirajo po njihovih ulicah, v reki Uni lovijo divje race in jih pečejo na ognju. Bihaćani pa so zaradi tega naravnost besni, saj so te race simbol in zaščitni znak njihovega mesta in česa takega, kar s temi racami počnejo migranti, oni niso počeli niti v najbolj krutem vojnem času, ko je bil Bihać v vojnih razmerah več kot štiri leta. Poleg tega se v Uni še kopajo in perejo svoja oblačila z detergenti, šamponi in mili ter s tem onesnažujejo reko.

Za piko na i pa so migrantski tabori postali pravo leglo kriminalnih dejanj, predvsem preprodaje drog, kot je marihuana. Večernji list piše, da obstajajo indici, da se posamezni migranti povežejo z lokalnimi prebivalci ter zanje čez mejo tihotapijo zavojčke z drogo, vredne od nekaj sto do več tisoč evrov. Pri tem kaznivem dejanju absolutno vodijo Afganistanci.

M. S.

 • Olga2345

  Saj gredo samo na romanje v Murgle in k Cestnik Grmiču…

  • merim

   Baje se bojo spreobrnal v krscanstvo

   • Steiermark

    Dvomim, ker imajo “kulturo”, ki je podobna komunistično ludožerski, ki jim prehoda v človeško obliko, ne dovoljuje!

  • samsara

   Pa spotoma še na vrtno zabavo k fafonki.

 • soc

  Minska polja na obali Krke, za njimi ograja. Da ne bi kak Slovenec naletel na mino.

  Ko se invazija islamske drhsli konča, bo lahko Kolpa spet naša in varna. Kdaj? Nobody knows…

 • merim

  Kje pa cakajo in na kaj cakajo? Mogoce cakajo pred noriskim kraljestvom??

 • merim

  Ta je pa dobra. Oborozeni z marihuano. Haha

 • Dragan Krstič

  Dol naj ostanejo med svojimi. Bodo skupaj poslušali budališčine doktor profesorjev Elvedina Pezića in Safeta Kuduzovića.

 • Rožle

  1 migrant na dan…vam odžene stanovanje stran … !

 • Artur

  “S petimi prijatelji smo se odločili, da gremo v boljše življenje. Na žalost se zdi, da od tega ne bo nič, saj nas je hrvaška policija že petkrat vrnila,” ??!!
  Boljše življenje ? Seveda na tuj račun po parazitsko ! Tudi jaz bi lahko tako rekel 91 leta in spizdil v Avstrijo kot nekateri naši opotruniustični narodno izdajalski komunajzli s figo v žepu za JNA jugoviče ista sodrga kot ta zapečeni žohar. Ja hvala bogu da jih vsaj nekdo vrača , ki noče drhali, ki bi živela na grbači(hrvaških) državljanov.

 • freedomfighter

  Oborozeni z marihuano hahahahaha

 • Rožle

  Men se une roza škarice dopadejo ..

 • janez cepec

  še skoz mi ni jasn, pa kje so te jebeni migranti. že pred mescem je Nova pisala, de jih bo 50 taužnt pičil iz Kladue prema nama, pa jih ni od nikjer. dones pravte, de jih je sicer sam 5 jurjou, pa ipak, kje so? de niste poslal Brankota, pa člana dvojca BLACK TIE Žana Malega pizdeka na mejo de jih zavračata?

 • Tweety Bird

  Levičarji se že veselijo

  • Poštenje velja

   doktorjev in profesorjev na istem nivoju znanja kot je levuharsko

  • WISKY 1000

   kmalu boste imeli pogreb

  • garfi

   Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
   PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
   Ovaden je bil s strani policije. :)
   PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

 • Cicada 3301

  Toliko o uglednem novinarju Haidarju Diabu:

  http://saff.ba/pogledajte-kako-se-sijski-novinar-haidar-diab-udruzio-sa-sa-srpskim-ekstremistima-u-negiranju-genocida-i-sirenju-lazi-o-terorizmu-u-bih-video/

  Google je pizda pravičniška, vam povem. Vse se da izbrskati.

  • črnaovca

   Malo spopminja na onega Bećiroviča ki je kao strokovnjak za Balkan, Bližnji vzhod in islam, v glavnem prisesan na državne jasli s svojim kao inštitutom za balkanske študije oziroma tako nekako

  • Dragan Krstič

   Govno rdeče Cicada ali Strochmayer iz Slovenskih konjic. Kaj se dogaja v Bosni je razvidno iz videa: kako je dočekan Erdogan u Zetri. Govno lažnivo, primitivno, ko bo Srbom in Hrvatom prekipelo v <<bosni in bo na vrsti nova Srebrenica boš pa po ZDA sral.

   • Jovo Jamnica

    Čuj… ločiš ti sploh met šiitom in sunitom???

  • Republic Commando

   Internet je zakon, vse se da dobiti, tudi tvoje pravo ime :)

   • Jovo Jamnica

    Te pa ga napiši. Gdo ti brani???

    • Republic Commando

     Ti bedak se najprej nauči pisati, potem pa lahko težiš :))

     • Jovo Jamnica

      No, še enkrat. Potlej ime objavi! Kdo ti brani???

     • Republic Commando

      Brani mi moje znanje. Nisem “heker”, se bo pa našel nekdo ;)

     • Jovo Jamnica

      Škoda. Sem nate upal.

     • WISKY 1000

      ga imajo v uredništvu,si dal svoje podatke

     • Jovo Jamnica

      Komu morm dat svoje podatke in zakaj???

   • Cicada 3301

    @republiccommando:disqus
    Res je. Samo ti ga ne znaš dobiti. A ne, pizdunček.
    In ne, v “uredništvu” ga nimajo. Sry.

 • samsara

  Zanimiva zbirka pripmočkov, namenjenih najbrž najraznovrstnjšim umetniškim performansom, s katerimi so se tujerodni divjaki namenili bogatiti in plemenititi Evropo. Bihač je že do neke mere oplemeniten. Hanžek najbrž komaj čaka… Vsaj 200.000 si jih želi v Sloveniji.
  Oni zgoraj pa najbrž € fafonki signalizira njegovo naklonjenost in simpatije.

 • črnaovca

  Sveje čase se jih je Grimsu prikazovalo 50000, ni sicer jasno ali zjutraj pred merico ali zvečer po merici. Ugledni novinar jih navaja 10x manj. No tisto na sliki so bolj pipci za rezanje kruha kot neko resno hladno orožje, imamo doma v kuhinji boljši arzenal

  • šrauf

   Vsako dnevno dozo pomnoži s 365,pa bo ta cifra kar držala. Če pa še balkanske mohamedace prišteješ….

   • Tone

    Že mogoče, ampak Grimsu so se prikazali v enem kosu in brez Balkancev.
    Kaj si misliš o samem sebi, da si pripravljen zagovarjati očitne tuje laži?

 • mare

  Mi jim pa urejamo letovišče Debeli rtič, bravo Slovenska vlada

  • WISKY 1000

   saj se bodo palicaji zbudili

   • mona lisa

    Upam za zdaj jih še vedno marljivo vozijo v azilne domove.

 • Tone

  Smešnica.
  V vsaki kuhinje je več in smrtonosnejšega orožja lot so ga uspeli zbrati v Bihaću od migrantov.

  • WISKY 1000

   ko ga boš dobil pod rebrca pa ti ne bo več smešno,BOLEK.

   • Jovo Jamnica

    Jas pečena svinska rebrca oglodam… Polek nea rabim noža. Bi pa si pašteto na kruh namazo z nožekom, ker z prstom gre bol teško. Toti nožeki se dobijo v Bosni v fsaki štacuni. Švicarski so pa za migrante predragi…

   • mona lisa

    Ja taki bodo očitno verjeli ko bodo imeli posiljene sestre in prerezan goltanec.

   • Tone

    Zadnje čase večkrat poročajo o udaru strele kot o napadu migranta. Mislim, da bo tudi v prihodnje tako.

    Namesto, da tukaj pišeš neumnosti, pojdi na kraški rob in fotografiraj kakega nasilnega migranta, ali poišči domačina z imenom in priimkom, ki je to doživel. Sicer pripadaš zmešani verski sekti.

 • Hun1978

  kako ce bosanac bes ćakije i makedonac bez rakijeeee

 • Rožle

  Ja, normalen odziv za odvisnika ..
  seveda marihuana te je fascinirala ..

 • Jovo Jamnica

  Hahahahaaaaaaa. Šajherca je šla v Vikipedijo čitat, keri je to neki Hasan Haidar Diab. Čuj, Marjanca, razloži mi še prosim potek meje met Islamsko državo in … Levantom

 • ĐĐ Style

  Daj, nehite se smešti domoljupi, zadosti ste se osmešili na volitvah “oboroženi s marihuano”. Očitno je nekdo na novi24 ljubitelj zimzelenih rastlinic.

  • Republic Commando

   kako se smešimo???

   • ĐĐ Style

    Vsakdor, kdor napiše nekaj kar odgovarja desnice je “ugledni novinar”, najezda 50.000 beguncev,ki čakajo v Bihaču in V. Kalduši (kdor koli se zapelje do tam bo videl , da so številke nekaj 100X napihnjene. Iz Dalmacije nazaj smo se zapeljali skozi Bosno, 50.000 beguncev bi bilo teško skriti. Videli smo jih par deset. Desni mediji so en velik FAKE NEWS, presikušena metoda še iz Bushevih časov, ki je prek Fox newsa zastraševala narod.

  • WISKY 1000

   glavno,da imaš tišlerja,zdaj pa lažje spiš,samo to je NA SREČO kratkoročno,nato prihaja NAŠ JANEZ.

   • ĐĐ Style

    Janez je v odhodu, že 4 leta napovedujete njegov prihod. Vsak dan je dlje od cilja. GOOD BYE JANEZ, se bo vsaj v penzionu spočil.

    • mona lisa

     taki kot si ti in tebi podobni si zaslužijo klovnovsko tišlarsko vlado.

   • mona lisa

    Še prej bodo tišler in kompanija zjrbali in okradli kar bodo še lahko. Plačali pa mi.

 • Slovenc

  Kaj so to neki pipci na sliki? Kaj bodo prisli krompir lupit in margarino mazat?

  • Jovo Jamnica

   Ko sn zagledo fotko, sn se f šusu spomno na Krokodil Dandi…

 • Nimajo vsi 5 min spomina

  Zakaj panika ?? G. JJ torej SDS je javno na TV jeseni 2016 skor leto po migrantskem valu izrekel dobrodošilico z besedami: razdelitvene kvote po državah EU so DOBRA odločitev in jo PODPIRAM

  • AlojzZ

   Uf, ti pa si aktualen! Še celo JJ je od tistega spremenil svoje mnenje!

   “Mi rešitev za demografski problem, ki je v osnovi strateški problem, ker imamo deveto najstarejše prebivalstvo na svetu, ne vidimo v tem, da podpiramo čim manjšo rodnost doma in da mlade izganjamo v tujino ter uvažamo migrante – to ni naša politika, to je politika levih strank,« je dejal Janša in nadaljeval: »Mi imamo v programu za naslednji mandat vrsto ukrepov, ki mlade prestavljajo v polje prihodnosti, kot na primer, univerzalni otroški dodatek, odpis 20% glavnice stanovanjskega kredita za vsakega otroka, ki se rodi, do reform v šolstvu, tako da bo znanje v vsem šolskem sistemu primerljivo s konkurenčnimi okolji in da ne bo treba iti čez mejo zato, da bi dobili boljšo izobrazbo in boljšo zaposlitev…«

  • Soave

   Kvote beguncev. . . . . trotl !!

   • Djuro Sumar

    Zakaj si dodala………trotl?

    • Soave

     Ker je res en trot. Begunec in migrant sta različna pojma. SDS se je strinjala s kvotami beguncev.

 • Republic Commando

  Prva in zadnja slika lepo kažeta koncept levuharjev. Prva kaže kako se oni predstavljajo, zadnja pa kakšni so v resnici, ko naletijo na mnenje, ki ni v skladu z njihovo ideologijo :)))

 • Bandit123

  Takega orožja kot je na sliki imam jaz doma poln predal. Z nečim pač morajo rezati kruh ali ne.

  • garfi

   čigav kruh režeš Bandit

   • Bandit123

    Svoj in sebi, lahko pa ga dobiš tudi ti, če prideš na obisk.

    • garfi

     daj ga ubogim beguncem z najnovejšimi telefoni

  • mona lisa

   Ko ti bo s tem prerezal grlo ti bo takoj jasno vse in še več.

 • garfi

  KLIC MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

  • mona lisa

   Točno se strinjam. Če se hočemo ubranit te golazni potem je edina rešitev SDS.

   • slaipowi

    Ha ha ha. Ko bo veliki vodja znal šteti vsaj do 46.

    • Steiermark

     Ja, to je pa res, srečni “vi”, kjer pa vsak od vaših poslancev, zna “prešteti” celo do pet, nato pa s skupnimi močni “preštejejo” do 46…

 • mona lisa

  Ta gnoj bi trebalo z vsemi sredstvi nagnat od koder so prišlo. To je zlo.Cerar in nova vlada pa še vedno kako smo varni. Saj človek nima besed proti domačim izdajalcem.

  • Tone

   “bi trebalo” je srbsko, po slovensko se reče “bi bilo treba”.

   • Soave

    Ali se ne napiše – potrebno bi bilo ?

    • Djuro Sumar

     Oboje je pravilno.

     • Soave

      Lepa reč Celo življenje se učimo.
      Vendar mene moti, kadar mularija pravi – ni treba. Spominja me na – ” ne trebaš ” !!

     • Steiermark

      Najboljše, da te ćefur poduči o pravilnosti izražanja v slovenščini…..on to najboljše zna…..ha ha ha

     • Soave

      Sej me niti ne moti
      Raje pa vidim, da napiše kaj o čemer bi se lahko pogovarjali. . .

 • Tweety Bird

  Migranti uživajo marihuano? Bo verjetno že držalo…. Sam jaz poznam mlade dečke ki uživajo kokain…ki bodo nekoč oboroženi v slovenski nacionalni gardi. Evo jih:

  https://www.youtube.com/watch?v=_-aCThzJGXA

  • šrauf

   Tuneku Paihkihrof ne more biti vponos kitenje z magisterijem na Fakulteti za družbene vede pod mentorstvom
   nekdanjega Udbovca in Kučanovega svetovalca Zdenka Roterja, saj je bilo njegovo delo spoznano za plagiat. Profesorica na obramboslovni katedri prof. dr. Ljubica Jelušič
   je glede kraje njenega avtorskega dela že ob izbruhu škandala povedala,
   da si zaradi tega, ker je tako rekoč ukradel njeno avtorsko vsebino, o
   tem človeku “za vekomaj misli svoje”. Jasno je, da se Peinkiherof
   ves čas skriva za neko kvazi strokovnostjo, ki jo utemeljuje s končano
   vojaško akademijo JNA, torej Sloveniji sovražne vojske, in s praktično
   podarjenim magisterijem zloglasnega mentorja.

   • Tweety Bird

    Moj Tunek…Foglof Tunek…je učitelj glasbe na OŠ…kapish?

    • Soave

     Se spomnimo, ja ! Je pisaril, kako njegov zbor prepeva same revolucionarne. . . . .

  • Pjevač tuge

   Zdaj vemo kdo sI. Jebala te adria in un tvoj Tunek. Kar vrti gobec pezde rdeči.

   • Rožle

    Ja seveda, da je Tunnek ..
    AVE NAŠI !!!

   • merim

    In kaj zdaj ce vete kdo je? Kaj zdaj?

   • Rožle

    .. si žiw ti ..?

 • Slo hunter

  Naj pridejo imamo mi zdravilo za njih, prekleli bodo gnilega alaha kaj jih je vodil čez našo mejo! Itak so butasti, in zavohaš jih na kilometer ogabno bando!

  • Tweety Bird

   Čuj lovec…tebi po potrebno gobec razbiti. Je preveč gnil…kapish?

   • šrauf

    Peinkiher je človek z dvojnim življenjem

    O Peinkiherju se je razpisal tudi Janez Janša v dopolnjeni izdaji Okopov, kjer je razkril, da je Radenka Radojčića,
    nekdanjega arhivarja v CK ZKH in med letoma 1988 in 1992 pomembnega
    sodelavca, agenta in nato funkcionarja varnostne službe JLA na področju
    propagandne dejavnosti s kodnim imenom Ljudevit, med drugim pa tudi
    udeleženca akcije Labrador, s katero je Beograd skušal zrušiti politično
    vodstvo v RH, na letališču v Ljubljani pričakal vodja obveščevalnega
    oddelka ministrstva za obrambo Tone Peinkiher, “enako kot Radojčić človek z dvojnim življenjem”. Janša
    je v poglavju Depala vas 20 let pozneje razkril, da je bil Peinkiher
    pri nekdanji Udbi, zakrinkani v kriminalistično policijo, tajni
    sodelavec pod imenom Taksist. In nato nadaljuje: “Radojčića je
    nastanil v službenem stanovanju ministrstva na Rojčevi ulici v
    Ljubljani, v katerem je ostal do 15. marca 1994. Peinkiherju je izročil
    120 mikrofilmov iz arhiva jugoslovanske vojaške varnostne službe – KOS.
    Peinkiher o bivanju Radojčića, stikih z njim in prejetih mikrofilmih ni
    obvestil svojih nadrejenih.”

   • Slo hunter

    Haha sem te razjezil levičarček? Bi te rad videl koliko te je v hlačkah, te je mamica prehitro odstavila in imaš okrnjen občutek samopodobe, grozi ti migrantekom ne meni, bebec!!

   • kLukastRdecpolMesec

    zdej si še agresivna kurčetina ker smo tolk kulturni da ti pustimo, ko boš mogla dat pa noge narazen za kameltrajberje boš pa že požrla

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

  • Tweety Bird

   To ni nič novega…je passé…

   • Soave

    Še ne, še ne! Vedno znova je in bo aktualno !

    • Djuro Sumar

     Samo za vernike, za ateiste pač ne.

     • Soave

      Tudi prav. Upam, da bom še nekaj časa na tem svetu. . . . . .

     • Zgornji

      Amennn. Kajti, ateisti nebodo več dolgo časa na tem planetu , … samo še nekaj kratkih let jim ostane , kajti ne vedo zakaj so se pravzaprav inkarnirali .

     • merim

      Kaj a jih bos ti odstranil? Butl

     • Zgornji

      Spet nisi čisto nič razumel.

     • Zgornji

      Boš, boš. Če pa slučajno ne boš, boš pa iz nebes nazaj dol prišla pogledati Spremembo Pred Drugim Prihodom :-)

     • Soave

      Bom. Morda bom lahko takim dobrim osebam, kot si ti, tudi kaj vzpodbudnega sporočila.

     • Zgornji

      Ja, točno to bodo delali angeli ko bodo začeli prihajati iz “nebes” dol na ta planet da bodo skupaj z Njim pomagali preživelemu ubogemu prebivalstvu da ne propade povsem in da se zopet postavi na zajna noge :-) In to bo “Novi Jeruzalem” :-)
      Aleluja :-)

   • Matt von Glanz

    Ni nic novega, passe pa ni.

  • Djuro Sumar

   Jebemtiš, sedaj si pa odkrila purfl. Vsi vemo, da vse verske skupnosti želijo zasesti čim več ozemlja, najrajši cel planet. Kako s ponosom pišejo kristjani, da se njihova vera najhitreje širi po Afriki. Več imajo ovc, bolje živijo. Muslimani naj mislijo in pisarijo kar se jim zahoče, od ostalih pa je odvisno, koliko in kje bodo zasedli ozemlje in si nabrali novih ovac.
   Jaz lahko napišem, da bom zavzel Nemčijo, ampak ne bo šlo, če oni ne bodo zato.
   Ko bodo ljudje spoznali, da ne obstaja Bog, pekel, vice in nebesa, bo na planetu zavladal mir in blagostanje.

   • slosin

    …aha, mir in blagostanje …ni dvoma, komunizem …

   • Zgornji

    Ti boš moral še vsaj malo v Šolo iti, da boš spoznal Kdo in Kaj je Stvarnik .

    • merim

     Bog je pravljicar

    • Djuro Sumar

     Vem kdo je moj stvarnik.

     • Zgornji

      Kdo ?

     • Stane

      SOROS

    • večni srb

     Družbena samozaščita?

   • mona lisa

    Ti si očitno slep kaj se dogaja v svetu in Sloveniji.

    • Svele

     Ja dojenčice umirajo a karavane prolaze

    • Djuro Sumar

     Niti malo nisem slep. Od Evrope in Evropejcev je odvisno ali bodo dopustili muslimanom širitev v EU. Imajo v rokah škarje in platno.

     • Stane

      Dopuscajo jim.
      Pisal sem varuhinji clovekovih pravic in vse pojasnil,kaj radikalni islam pocenja tudi ze pri nas. Dobil sem odgovor z nekaksnimi krizci ali nekaj takega. K temu me je spodbudila njena izjava na racun policije. Ces,da ni do migrantov korektna,da jih vraca na HR,da ne podeljuje azila migrantom itd. Tudi ta urad nacrtno unicuje SLO narod,pod krinko humanitarnosti.

     • Djuro Sumar

      Še dobro, da si ji pojasnil, saj uboga reva sploh ni vedela, da imamo v državi migrante.
      Je pa res, da so z verniki sami problemi. Ateizem bo rešil vse te probleme.

     • plamen100

      V ateizmu pa se bomo pobijali zaradi barve koze, vode, naravnih dobrin, za hrano..

   • večni srb

    SIcer ne bi bilo treba brisat, ampak precej šalabajzerski komentar, ki ne loči niti med Jihadom in Velikim Jihadom.
    Za vsako religijo bi lahko trdili isto kot piše, le da očitno ni tako po svetu, ljudje niso taki in ima vsak zakaj tudi svoj zato.

   • plamen100

    Ja itak, ko ne bo vere ne bo vojn. Pa takrat bi bile vojne zaradi barve koze, zaradi pripadnosti razlicnim drzavam, zaradi naravnih bogastev, zaradi vode…itd…itd.
    Ampak bistvo tega clanka je v tem da imajo bosanci oz bosnjaki poln kufer migrantov pa ceprav so iste vere z razliko da so bosnjaki vseeno evropejci, ti migrantje pa so arapci, africani ki sploh ne pasejo na evropska tla, ze podnebje jim ne odgovarja, skratka naj se gonijo nekam, da ne pisem tu gor kam!!!

 • Duhec

  Malo več človeškosti vam ne bi škodilo.

  • tiovv

   Si se danes že pogledal v ogledalo ?

  • sprehajalec

   Če jo pokažejo oni, jo bomo tudi mi.

   • stane

    Sem danes narocil maceto,katana ze caka prvega pogumneza. Se kaj bi se naslo za na dalec. Po potrebi za unicevalce SLO IN PREBIVALCEV.

  • macon

   Malo več pameti ti ne bi škodilo.

 • Govekar

  Haha, “oboroženi z noži”, nož je eno od osnovnih orodji za preživetje, sploh če se sprehajaš čez pol sveta.

  Kako si pa lahko oborožen z marihuano pa ne vem, kaj majo kake vrvi?

  • stane

   Pa ne pol meterski noz–maceta.

   • Tone

    Kako pa veš, da niso zaranžirani? Tisti trije so nekam sumljivo novi.

    • Stane

     Ne zagovarjaj zlocincev.

     • Tone

      Ti pa ne obsojaj po krivem! 8. božja zapoved.

  • stane

   Zakaj pa hodi cez pol sveta? Pred nosom ima svoje bogate brate,ki bi jim z “veseljem” pomagali.

   • Govekar

    Ker niso sposobni svojih držav spravit v red in imajo populacijske presežke.

    • stane

     To jim je izgovor. Cilji so drugje.

  • stane

   Ja je . Pri uzivanju je bolj hraber.

   • Govekar

    Pol bi mel alkohol al pa kokain, ne pa trave.

 • slaipowi

  Eh Marjanca. Kdo ti je prevajal tole?
  https://www.vecernji.hr/vijesti/zarif-hrvatska-policija-vratila-me-pet-puta-ali-opet-cu-pokusati-prijeci-granicu-1264693

  Bombastčen naslov pa je seveda v skladu z dnevno političnimi potrebam. Baba = žaba, ima prav Serpentinšek.

  • Soave

   No,no, si pa malo pikolovca, a ne ? Je kar v redu prevedla.
   In . . . . . . vsak info je dobrodošel.
   O novarju pa. . . . . pač .ne mara muslimanov. Pa te to kaj spominja na našo stvarnost. In Kristjane ?

   • Djuro Sumar

    Kaj pa imajo tukaj zraven kristjani?

    • Soave

     Ja, izpostavljen je bil novinar , češ da laže in potvarja resnico, ker sovraži muslimane. Saj si prebral , kar je bilo pripeto . . . . http://imltv.press/vijesti/

     • Djuro Sumar

      Ne berem kar je pripeto, ker je to v glavnem sama propaganda. Zanima me kaj napiše komentator, kako razmišlja on sam.
      Novinarji večinoma pisarijo po naročilu, oziroma tisto, kar misli tisti, ki ga plačuje.

     • slaipowi

      Če bereš eno propagando (kot praviš) moraš prebrati tudi drugo. Stric google ve marsikaj. Vprašanje je če se ti da. In meni se. Tako ponavadi pridemo do resnice ki je nekje vmes. Seveda se pa strinjam da novinarji pišejo po naročilu. Neodvisnih in nepristranskih ni.

   • slaipowi

    Slabo je prevedla in precej dodala. Verjetno z namenom. Hvala bogu za strica googla, ki vedno najde tudi drugo ali resnično plat. “Pač ne mara muslimanov” je pa simptomatično za Marjanco, tale portal in njegove podpornike. Pravi kristjani, ki jim je kaj do resnice, ni kaj.
    Ne vem le kako jo mož, ki kot pripadnik SV med rjuharice hodi na misije, gleda doma. Kje je tak dober možakar našel tako…. eh, škoda besed.

    • Soave

     Veš kaj ? Nikar nam ne očitaj naše nestrinjanje z muslimani na tem prostoru. . . . . . po moje se ti bo še kolcalo.

     • slaipowi

      “Našega nestrinjanja z muslimani” bi bilo pravilno v rodilniku. Nikar se ne trkaj preveč po prsih ker tvoja slovenščina pove veliko o tebi, tvoji posti in podpiranje fake news pa o krščanskosti in poštenosti. Nikjer nisem podpiral vdora migrantov v Slovenijo, nikoli pa ne bom podpiral niti laži, ščuvanja in predsodkov proti sočloveku. Ker imam doma dva predala nožev po tvoje spadam med džihadiste. Over and out.

     • Soave

      Ja, prav !! Je pa zanimiva ta navada vas ” drugače mislečih ” .
      Ko vam zmanjka, se spravite na slovnico in seveda nas odpikate ??

     • slaipowi

      Ničesar mi ni zmanjkalo. Še imam na zalogi, vendar nima smisla na tem portalu. Podporniki boste vedno branili te kvazi novinarje pa čeprav globoko v sebi veste da nimajo prav. Tako pač je tule. Cilj opravičuje sredstva, vendar ne pri meni…

     • Soave

      Poveš to o quasi novinarjih tudi v kakšnem drugem mediju?

 • lado

  TVITIĆIĆ, SKRIVAČ KOT TVOJI KORDIŠIĆIĆ, DAJ POVEJ KJE SE DOBIVA NA ENO “DEBATO “!!!!!!!!SPEL SE REVŠE RDEĆE ĆEFURSKO NA 24 kur !!!!!STE PAČ SMET ,kI SE SKRIVA NA PORTALIH !!!!!!SI ŠE PRISESAN NA “majko” , BLJAC !!!!!!!!

  • Rožle

   A šizota kličeš ..
   Njega moraš dat sam na ignor …

 • tarantela

  Panika na desnici. A nosite s sabo u varžet frišne gate za preoblečt?

  • Soave

   Seveda. Vedno in povsodi.

 • antimur

  V kolikor so ti musliči tako čisti, da se kopajo in si perejo perilo v Uni, bi bili prav primerni za našo bosansko Hrvatico, ki se ima med drugim tudi za slovenko, katera si jo baje redno lufta. Kako že gre tista, mlada diši po ribi, stara pa smrdi po ribi.

 • Soave

  Kako je lahko že 10 % ljudi v Bihaću migrantov ??
  Oprostite no ?

  • Tone

   Se pa lepo sliši.

   • Soave

    A res ? Za koga pa ?

    • Tone

     A še niste opazili, kako bi bili nekateri srečni, da jih je 20%? Zato si pa velike številke migrantov kar izmišljajo.

     • Soave

      No, pa vi povejte točne številke
      Saj še oni tov. Šefic ne ve koliko jih ima v nastavitvenih centrih.

     • Tone

      Saj ne gre za točne številke, te se itak vsak dan spreminjajo.
      Gre za to, da si teoretiki islamizacije številke in dogodke izmišljajo. Nikoli konkretnih prepričljivih dokazov, nikoli nobenih prič z imeni in priimki. Ljudje ob meji nič ne vedo o grozotah, ki naj bi se tam dogajale, ljudje, ki živijo v bližini azilnih centrov, zgledno sodelujejo z njimi….

     • Soave

      Od kje pa to vi veste? O zglednem sodelovanju, pa o ljudeh ki o dogajanju ob meji nič ne vedo? Jaz zase vem, da bi v tem primeru postavila časopis pred dejstvo. Lažete. Nič se ni zgodilo.
      Imamo cel kup medijev, z TV vred, ki bi rade volje nekaj takega objavile

     • Tone

      Mediji objavljajo, kadar se kaj zgodi. Razen pri Novi, kjer si dogodke izmišljajo ali iz muhe delajo slona. Na to pa sproti opozarjam.

     • Soave

      Nisem mislila na medije. Vi ste tisti, ki zelo radi trdite, da ljudje lažejo.Jaz v nobenem mediju nisem zasledila, da bi Slovenci ob meji zanikali težave z migranti.

     • Tone

      Oprostite, ampak medijev res ne morem obveščati, da se nič ni zgodilo. Tisti, ki trdi, da se je kaj zgodilo, bi moral postreči z verodostojnimi zgodbami in pričami. Kadar poskusijo, se pa vedno vse sfiži.
      https://val202.rtvslo.si/2018/08/po-kolpi-od-prelesja-do-adlesicev/

     • Soave

      Tone ?? Kaj obračate moje besede. Mislila sem na ljudi ob naših mejah. Ti bi morali demantirati take novice.
      Samo poklicati bi morali , npr. na Delo. Tam bi jih sprejeli z odprtimi rokami.
      O tistem šmornu , o katerem tudi govori članek, pa ne bi.
      Imamo drugih vrst ” šmorna ” čez glavo.

     • Tone

      Veste kaj, ti migranti se zdijo velik problem samo vam in še nekaterim tukaj. Vsi ostali s tem nimajo problemov – celo otroke brez skrbi pošljejo na letovanje ob Kolpo. V Delu in drugod je že bilo zanikano, da bi prebivalci ob meji imeli kake probleme z migranti. Samo na Novi in vi ste tudi že večkrat izjavili, da režimski mediji o teh problemih ne smejo poročati (pravzaprav naj bi bili vsi evropski mediji v zvezi s tem zablokirani). In še enkrat naj poudarim, mediji poročajo o stvareh, ki se zgodijo in ne o nedogodkih.

      Prilepil sem vam lepo in zanimivo oddajo o življenju ob Kolpi, kjer konkretni ljudje spregovorijo o tem. Poslušajte jo.

     • O’Brien
     • Tone

      Problemi so, pa ne za ljudi, ampak za državne organe, ki morajo vse, ki pridejo in rečejo, da so begunci, obravnavati. Tako, kot smo mi, da bi pomirili Avstrijce, položili rezilno žico, tako mi grozimo Hrvatom, da bomo zanje zaprli prosti pretok meje. Tako pač deluje politika.

     • Tone

      Problemi so, pa ne za ljudi, ampak za državne organe, ki morajo vsakega, ki prosi za azil, obravnavati. Tako kot smo položili rezilno žico, da bi pomirili Avstrijce, grozimo Hrvatom, da bomo zaprli prost pretok meje, če ne zajezijo prihode azilantov. Tako deluje politika.

      Sicer pa je na južni meji idila – uživajo turisti, kampirajo celo otroci brez staršev. Če te zanima, kako je res na meji, si poslušaj to zanimivo radijsko oddajo:
      https://val202.rtvslo.si/2018/08/po-kolpi-od-prelesja-do-adlesicev/

     • O’Brien
     • Soave

      + + + + se spomnim.
      Glede Toneta pane vem , kaj bi si mislila.Vse je mogoče.

     • Soave

      On prebere samo tisto, kar mu paše.

      Tista policijska poročila o ujetih migrantih, ki jih le ta prevaža v azilne domove, eveda ignorira.

     • Tone

      Ker smo demokratična država, mora policija vse tiste, ki zaprosijo za azil, tudi sprejeti.
      Večina ilegalnih prebežnikov za azil ne zaprosi, ker se bojijo, da bodo leta dolgo obtičali v Sloveniji, kar pa ni njihov cilj. Zato jih policija vrne od koder so prišli. Saj tudi Nova poroča iz Velike Kladuše, da nekateri poskušajo “srečo” tudi po desetkrat.
      Vi berete selektivno, samo to kar ustreza vaši ideologiji o migrantih, jaz upoštevam vse informacije, verjamem pa samo tistim, ki imajo znanega poročevalca. Ko boste tudi vi tako postopali, bova hitro skupaj.

     • Soave

      Ne drži !
      Jaz na znane poročevalce prav nič ne dam.
      Tako kot vi ne na moje mišljenje.

     • Tone

      Jaz bi pritrdil vašemu mnenju, če bi se skladalo z dejstvi.
      Če je poročevalec znan, obstaja vsaj možnost, da je poročilo verodostojno, ker ga je mogoče prijeti za besedo. Če je anonimen, pa lahko piše karkoli.

     • O’Brien

      Tone prebere vse in zelo dobro ve, da migranti in lgbt niso združljivi.

     • Soave

      Saj to njega ne zanima. . . . . . . trdi, da jih je zelo malo in da tudi drugi mediji lažejo. Me prav zanima, od kje njemu to vedenje. Sem ga že prosila naj pripne kakšen po njegovo verodostojen članek. Seveda ne iz naših medijev. . . .

     • O’Brien

      Po mojem gre za uslužbenca Mirovnega inštituta. Ima informacije in z njimi manipulira.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Ne vem, od kdaj se nož, smatra za hladno orožje. :)

  PS: “Pisuni” Nove24TV, izobražujte se. Smešite se! :)

 • Djuro Sumar

  Članek (zlasti naslov) je napisan tako, kot da je 5000 oboroženih džihadistov organiziranih, da napadejo Slovenijo. V stilu NOVA24TV. V resnici je vse tako, kot je bilo. Sicer pa tudi jaz nosim s seboj nož. Sicer ne za obrambo ali celo napad, temveč zato, ker mora moški imeti pri roki vedno kakšno orodje, tako kot ima ženska v torbici vse živo.
  Janša res ne ve več, kaj bi še napisal, da bi razdvojil Slovenijo in tile desničarski butci na tem portalu mu nasedajo.
  Vsak torek potujem ob meji s Hrvaško od Rogatca do Kozjega in moram priznati, da še nisem videl migranta, srečam pa kakšen policajski avto.

  • Soave

   Jurij ? Morda pa potrebuješ kakšna očala ?

   • Djuro Sumar

    Imam troje očal.

    • Soave

     Mislim take za nočno gledanje. . . . .

     • Djuro Sumar

      Ponoči mirno spim v svoji lepi in varni domovini.

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Če s seboj nosite nož, bo Nova24TV sklepala, da sodelujete z migranti. :)

   PS: Hitro zbrišite “post”, da ne bo jutri članek, na Novi24TV → Uporabnik Djuro z migranti organizira napad na Slovenijo. :)

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Imela sem priložnost na lastne oči videti stanje v BIH. Peljala sem se skozi Veliko Kladušo (dva tedna nazaj) : Videla sem azilni center(šotorsko naselje, max. 30 šotorov) nikjer nobenega. Videla sem samo enega migranta ob cesti. :)

  PS: Kaj šele, da bi bilo 50.000 migrantov v Kladuši. :)

  • soc

   Krava, edina, ki natem forumu sama sebe všečka (drugi je pač ne), se je vrnila z novim nickom. Bravo!

   • merim

    Desnicar zakaj zalis ne znas drugega?

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    O, se me spomnite. Kako lepo. :)

    PS: Nova24TV mi je blokirala stari račun. :(

    • soc

     Seveda! Takoj k prejšnjemu v greznico. Režimskih budalosti vidim dovolj na režimskih medijih (92%).

   • Djuro Sumar

    Zakaj tista krava?

   • Rožle

    hmm.. ja

   • slaipowi

    A Olga je to? Čudno…

  • Slo hunter

   Katerega leta? Imam sodelavca od tam in imam drugačne informacije, npr med drugim so sosedu posilili hčerko in nihče jim nič ne naredi! Tako da ne nakladaj!!

   • merim

    Ma kako policijo pa pol majo u bosni

    • Slo hunter

     Policija dela po istem načelu, policija brani politiko, poglejte kdo je podpisal marakeški sporazum in kaj predstavlja in vse vam bo jasno!

     • merim

      Ejga ne verjamem da policija ne bi sla preiskat posilstva. Nabijaj doma zeni take bedarije

     • Slo hunter

      Še enkrat preberi moj post!

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Bla, bla. Če bi bilo to res, sem prepričana, da bi Nova24TV že zganjala “pizdarijo”. :)

    PS: Če vam je to povedal poturčen srbin, sigurno laže. :)

    • Slo hunter

     Jaz ga poznam ti ne in vem kaj govorim, tudi tam informacije skrivajo, če ubogi migranteki kaj naredijo, nova pa res ne more biti še v bosni, upam, da veš kaj govorim!!

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Nekaj vam bom napisala spodaj napisala. Za prevod vprašanje svojega “sodelavca-poturčenega srbina”. :)

      PS: Pička ti materina, stoko jedna mrtva. :)

     • Slo hunter

      Haha zdaj si pokazala svoj pravi obraz, nekam dolgo si to pisala, se pravi si ista gamad kot tisti ki jih braniš, brez argumentov, zato pa neumna, žaljiva, primitivna, iste ptice letajo skupaj kajne! Ne oglašaj se če nimaš kaj pametnega za povedati! Isto je kot bi se pogovarjal z 2 letnim umsko motenim otrokom, sicer pa tvoj doseg dalje ne seže, pojdi se zdravit!

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Eden član foruma “ta levi” je objavil ta članek https://www.sciencealert.com/swearing-is-a-sign-of-more-intelligence-not-less-say-scientists. :)

      PS: Glede na to, da ste neizobraženi, verjetno ne boste razumeli. :)

     • Slo hunter

      Tukaj mešaš jabolke in hruške, ne menjaj teme! Prej si pokazala tvoje znanje!! Pri meni veljajo samo argumenti in ne kletvice, kot tako te tudi obravnavam!

     • Tone

      “gamad” je srbsko, slovensko se reče “mrčes” ali “golazen”.

     • Slo hunter

      Ampak, ti to bolj razumeš!

     • Tone

      Mene bolj skrbi, da veliki domoljub ne razume slovensko.

      Ti pa velikodušno pomagam, ampak se ne hvalim s tem, ker je za levičarje itak značilno, da radi pomagajo.

     • Tone

      Kje pa je sicer Nova, da ne more biti v Bosni. Kolikor se spomnim, je edino reportažo naredila iz Bosne.

     • Slo hunter

      Potem je tvoj spomin bolj okrnjen! No temu se niti ni za čuditi!

     • Tone

      No, enkrat so bili še okoli Kolpe pa nič videli. Glede na to, kaj vse pišejo na pamet, bi lahko naredili vsak dan eno izčrpno reportažo s terena. Če bi se tam kaj dogajalo seveda.

      Recimo eno podobno reportažo kot jo je naredil radio, pa s kamero: https://val202.rtvslo.si/2018/08/po-kolpi-od-prelesja-do-adlesicev/

 • merim

  V pripravi je nov zakon po katerem bo vsak desnicar prejel enega migranta v oskrbo. #podpiram

  • macon

   Sanjaj, bebone. :)

   Če smo Slovenci na kaj občutljivi, je to naša zasebna sfera. Lahko pa vi levajzarji pokažete, da stojite za svojim humanističnim gobcanjem in jih vzamete na dom.

   Saj vas poznamo, močni ste samo z jeziki. :)

   • merim

    Kot da te bo kdo vprasal? Porazencev se ne sprasuje

    • macon

     Izražaš se kot pravi levi fašist. :)

     V čem le si ti kdajkoli zmagal? Kvečjemu v fafanju in lezenju v rit kot to počnete levaki.

    • KP

     In ti čefutar si domišljaš,da smo te zato sprejeli v Slovenijo,da ne boš spraševal poražencev? Kaj pa,kar metal v jame? Zato si prišel,da nas boš s takimi? Poraženci ste bili 91,pa spet boste,ko pride čas zato!

   • pupa

    Bojda Ahmad živt skupaj z Kordišem in mu vsako jutro brije jajca.

 • macon

  Hrvati so ubrali pravo taktiko: razbijejo jim pametne telefone pa še komu gobec in jih vračajo v Bosno, naj se j.bejo kakor vedo in znajo.

  Zahodna Bosna je vroča točka, ker so Hrvati s svojo veteransko mentaliteto pokazali islamskim vandrovčkom naj odj.bejo. Hrvati te praktične izvedbe ne bodo nikoli odkrito priznali, kar je edino prav, ker tudi islamski kruhoborci lažejo o vsem.

  • merim

   Si spet pravljice bral?

   • macon

    A je to vse kar zmoreš, komunajzarsko teslo? :)

    • merim

     Ja desnicarsko teslo kaj zmores pa ti?

     • macon

      Razmišljat s svojo glavo, medtem ko ti razmišljaš z režimsko medijsko. :)

      Priden, Titov pionirček. :)

     • merim

      Janezova ovca razmislja s svojo glavo oooo ta pa je dobra haha

 • merim

  Na kaj cakajo ti migranti? Zakaj ne napadejo slovenije z marihuano? Ka pa onih 50.000 a so jih ze nasli nekje na balkanu? Pa onih 7000 iz velike kladuse kateri so odsli na pot proti sloveniji pred volitvami a so se zgubli?

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Vsi, kateri boste glasovali, ZA na referendumu za izgradnjo največjega azilnega centra v Grosuplju(v neposredni bližini, hiše Janeza Janše), naj stisne “lajk”. :)

  PS: “Ta desne” pa poslati, naj pomagajo migrantov v tem azilnem centru. :)

  • slaipowi

   Janez je iz Žalne ne žali Grosuplja. Se je pa preselil nekam na Koroško, hvala bogu. V Grosupljem takih ni, razen kakšen cvetličar Predalčić se najde. Ampak temu tako ali tako samo še podplati gledajo iz Janezove riti.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Ne vem po čem sklepate, da žalim Grosuplje? :)

    PS: Smisel tega “posta” je da se zgradi azilni center v neposredni bližini Janše. Da ne bo mogel spati. :)

    • merim

     Ma jansa ni vec v grosuplu se je ozenu na vas

    • slaipowi

     Na Koroškem torej. Tam kjer imajo tako majhne kaslce da uradne pošte ne grejo v njih

     • merim

      Ma kaka koroska. Velenje ni na koroskem

    • joza joza13

     Si pa brihten. Cca 500 let pred leseno žlico.
     Majmun od udbe … hehehe

    • Domoljub

     KO TI BODO MIGRANTI OBGLAVILI DRUŽINO SE NE BOŠ VEČ NORČEVAL KAM JIH BI NAMESTIL.

     • merim

      Vsak desni dobi enega migranta @podprinovzakon

     • KP

      Bedak!

    • slaipowi

     Janša že dolgo ne živi več v bližini Grosuplja. Le nekaj njegovih podrepnikov je tu. Če želiš imeti migrantski center v njegovi bližini poglej SV od Grosuplja.

    • KP

     Se boš tudi sam vselil,prasec čefurski,nehvaležen?

   • jakob kovač

    Janez ni na Koroškem ampak na Štajerskem ,nekaj kilometrov stran od Velenja

    • slaipowi

     Ok, moja napaka. V glavnem severovzhodno od Grosuplja. In to precej.

   • KP

    Ti Čefutar že veš. Smrad si!

    • slaipowi

     Dreki seveda veste kakšen je smrad. Golazen kretenska.

  • KP

   Tebe pa poslati enmu obdarjenemu musliču,da te malo utrdi v islam,čefutar zahojeni!

 • Cicada 3301

  Še ena cvetka o “uglednem novinarju”:

  “Privučen pozicijom Jugoslavije u svijetu i ulogom Tita u Pokretu nesvrstanih, godine 1981. odlazi na studij u SR Hrvatsku.”

  Vir je isti, kot ga navaja Nova24TV, da ne bo pomote…

  • merim

   Ta je tako ugleden kot on vceraj kaj je ze bil gasper struka alneki

 • Felikss_AH

  Da so Levuharji DOKAZANI SOVRAŽNIK EVROPE in VSEGA EVROPSKEGA se lepo vidi že skozi njihove bebave oprijeme na malce dvomljiv in neroden del naslova – “oboroženih s hladnim orožjem in marihuano” – ki mu dajejo prednost pred vsem ostalim. To je ta modus operandi ki ga Trump nenehno izpostavlja pri Ameriških Levosučnih MSM ko jih PRAVILNO imenuje SOVRAŽNIKI AMERIKE in Američanov”

  Malo je vidnih Muslimanov ki so zavzeli objektivno stališče in pišejo tako kot je, Salman Rushdie na primer, in seveda tale Hasan Haidar Diab. Ni pa nobeno presenečenje da ga skušajo Bošnjaški mediji omalovaževati… Bosna je namreč že wahabizirana… tam so se udomačili že za časa vojne Arabski Jihadisti in iz Bosne naredili nevarno Muslimansko enklavo praktično sred Evrope. Če bo kdaj prišla na vrsto splošna De-Islamizacija Evrope, bo treba tudi Bosno temeljito očistiti te nesnage, četudi bo treba kot nekoč grof Drakula z Turki.

  Evropa pa NIKOLI ne bo zopet Evropa, tudi če bo samo en sam Levuhar ostal in še naprej okuževal zrak ter okolje s svojo prisotnostjo.

  • merim

   Eh nabijas bedarije

   • KP

    Seveda,ti pa si brihten. No ja,ravno toliko,kot vsi Čefurji!

 • merim

  Pa cujte desni pjebi pa js vas ne zastopim a ni jansa leta 2016 bil za kvote migrantov. Kaj sedaj vi nasprotujete migrantom ce je pa bil janez za njih?

 • merim

  Piše: Janez Janša, predsednik SDS, 2015

  Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno.

  • merim

   No vidite desni pjebi da sami uvazate migrante

   • KP

    Bumbar zahojeni. Ne ločiš beguncev in migrantov! In ti si bil begunec ali migrant,oziroma tvoji tastari? Aja,saj ne veš,važno,da te imamo na plečih,a ne?

 • merim

  Jansa v nadaljevanju pise se:

  Državam, ki so z begunci najbolj obremenjene je treba izdatneje pomagati.

  • merim

   Smesno ko pol desnica na volitvah nastopi z ocitki levim kolk dnarja zapravljajo za migrante.

   Desni pjebi vi ste za se izdatnejso pomoc. Kdaj bo pa slovenski clovek na vrsti?

  • rabbit

   Samo res a sedaj pa nisi več na MMC-ju.

   • merim

    Spet nic o vsebini?

    • rabbit

     Od kdaj pa ena ameba razume kaj?

  • KP

   Se strinjam. Kdor pa podpira ilegalne migracije pa v zapoe. Greš zraven,primitivec čefutarski. Malo bolj bi pa lahko bil spoštljiv do Slovenije!

 • Maca

  “Včasih se zgodi, da zveri degenerirajo v ljudi.” Jonathan Swift (avtor Guliverja)

 • Miccy

  Ponovno primer plasiranja fake news, kar se Nova24TV že kar dnevno dogaja. Vsakdo, ki je prebral originalen tekst, se lahko prepriča o tendenciznem nakladanju uredništva medija, ki je baje “v službi resnice”. Čigave le?

  Nadalje, nesrečen primer si je to uredništvo izbralo. Avtor originalnega članka, gospod Hassan Haidar Diab, je ROJEN V LIBANONU in se je preselil v tedanjo SFRJ v času študija. O njem je posnet tudi dokumentarni film.

  • KP

   Kaj bi rad povedal,muslič?

 • jakob kovač

  Nekako bolj majhne nože imajo bolj za v kuhinjo kot za napadanje,kje pa je marihuana?

  • merim

   Odkdaj muslimani kadijo travo?

   • rabbit

    Ne da kadijo tudi pridelujejo jo.

   • KP

    Ti že veš,a ne,budala zahojena čefutarska!

 • Cicada 3301

  Kakšen je vaš odnos do zadnjega razkritja pedofilije med krščanskimi duhovniki in strogih kazni, ki jih je napovedal papež Frančišek?

  • Sloven”c

   Je že papež povedal, provokator….

   • Cicada 3301

    @beli_medved:disqus in? Se boš v nedeljo odkrito pogovoril z vašim župnikom o tej zadevi, kot je naročil papež Frančišek? Boš?

    • KP

     Ti pa greš k Imamu,ali Omamu ali Onanu..onanirat?

  • rebula7

   VSA PODPORA SDS.

   • Cicada 3301

    @rebula7:disqus kaj je ovca, samo en stavek so te naučili?
    Govno usrano domobransko.

    • rebula7

     CICADA GLEDE NA VAS BONTON STE IZREDNO IZOBRAZENI.VSE POHVALE IZOBRAZENIM.HVALA VAM.LEP POZDRAV

  • antimur

   V kolikor se imaš za izobraženega, bi to moral že vedeti, sicer pa izobrazba, ki jo kučanisti nudijo, ni ne vem kakšno merilo, bolj je pomembna inteligenca, s katero si pa ti bolj pri podnu.

   • Cicada 3301

    @antimur:disqus ne spreminjaj teme, govno usrano. Vprašanje je bilo precej preprosto. Torej? Nimaš jajc odgovoriti, a ne, pizdica mala hinavska.

    • antimur

     Baraba omejena in primitivna! Članek govori o migrantih, ti pa ropotaš o povsem drugi temi, kreten katolofobni. Spustil sem se na tvoj primitivni nivo, kajti drugače ne boš razumel, lahko bi začel pisati o kisanju zelja. Ne mislim ti več odgovarjati, ker se nočem spuščati tako nizko in debatirati z idiotom.

     • Cicada 3301

      @antimur:disqus se mi je zdelo, pizda usrana pritlehna izdajalska.

    • KP

     Ti prasetina čefutarska spreminjaš temo. Budala! Sploh veš,da je tema Ugledni novinar razkrinkal invazijo migrantov? Ti res nisi normalen!

     • Krtača 20

      In v čem je ugledni? V laganju heh

     • KP

      Joj,sem jaz napisal,da je ugledni?? Budala čefurska!

  • KP

   Zanimaj se za to,kaj počnejo tvoji musliči. Pizdun dvoličen!

   • merim

    Za pedofile se pa ne sme?

    • KP

     Tale post slučajno ne govori o tej temi,majmun.

     • Krtača 20

      Že res, ampak tam pa kontra lajate, pr pedofilskih duhovnikih je pa v redu? Desni tipični dvoličneži.

     • KP

      Bolnik. Zabit čefutar pač.

 • rebula7

  Vse Pohvale Madzarskem predcedniku da se je zascitila pred zlom migranti ne migranti ampak ciste zveri. Lep pozdrav

  • Cicada 3301

   @rebula7:disqus “predcedniku”?! Najprej se nauči materinščine, potem pa se bomo pogovarjali o tvoji domoljubnosti, pizda neizobražena.

   • rebula7

    VSA PODPORA SDS.LEP POZDRAV

   • KP

    Ti pizdek pa se najprej nauči vsaj malo hvaležnosti do tvoje druge domovine Slovenije. Prasci levuharsko-čefutarji nehvaležni.

  • luckyss

   Madžarska ima 0,7 migranta na 1000 prebivalcev, Slovenija pa 0,4….Toliko o tem..
   Sicer pa ima @Cicada prav…najprej poskrbi za svojo pismenost, potem pa lahko lajaš naokrog..

   • KP

    Bi jih rad imel več ,si jih močno poželjivo želiš?? Kam pa si jih želiš,pederčina čefutarska?

    • luckyss

     Samo povem, da so Madžari glede tega na slabšem…
     Če bi bilo po moje, ne bi sprejeli niti enega migranta..
     Sicer pa ti ni treba javno kazati domet SDSovskega izrazoslovja..;(

     • KP

      Zakaj pa lajaš,če si za to,da jih tu ni? Aja,zato da nagajaš.

 • Cicada 3301

  Zakaj nikjer na Nova24TV, ki je tako uravnotežen medij in v službi resnice, nikjer ni besedice o pedofilski aferi med krščanskimi župniki in odprtemu pismu papeža Frančiška?
  Vprašanje je bilo zgolj retorično. Odgovor je zelo jasen.
  Ste pač pizde posrane hinavske. To je vse.

  • KP

   Te ogroža na tisoče dvakrat žganih ilegalcev,ali te ogroža tisoče potrebnih pedofilov?? Bumbar na kvadrat,kot vsi Čefutarji. Fuj,smrad!

   • merim

    Pedofili ne ogrozajo njega ampak otroke

    • KP

     Bedak čefutarski. Ti že sam sebe ogrožaš,tako si zabit!

    • pajac debeli

     Ker je njihov prerok fukal devetletnico Aisho, so v islamu raje legalizirali pedofilijo, kot da bi rekli da je Muhamed delal kaj narobe. In sedaj veselo na miljone Ahmedov in Mohamedov fuka otroke. Ampak vi se raje o krščanski cerkvi pogovarjate, ker župniki ne volijo levakov

   • Cicada 3301

    @disqus_FPNwj2t77K:disqus govorimo o krščanskih duhovnikih, ki se spolno potešujejo z otroci.
    Kdo je zdaj ” Fuj,smrad!”?!
    KDO, pička zafukana usrana pedofilska izdajalska?

    • KP

     Preberi si budalo naslov zgoraj! Ko pa bo govora o pedofiliji,boš pa lahko razglabljal,kako maš rad fantke. Smrad čefurski.

  • ĐĐ Style

   To so skrajni levičarski duhovniki.

 • Slovenec

  Slovenec bo izumrl, če se ne bo uprl.

 • Tweety Bird

  Migranti uživajo marihuano? Bo verjetno že držalo…. Sam jaz poznam mlade dečke ki uživajo kokain…ki bodo nekoč oboroženi v slovenski nacionalni gardi. Evo jih:

  https://www.youtube.com/watch?v=_-aCThzJGXA

 • pajac debeli

  Putin je rekel Merkelci, da je vojne v Siriji konec in da naj pošlje migrante nazaj, da zacnejo obnavljat infrastrukturo. In mu je kuzla islamofilska komunajzarska odgovorila, da to ne bo mogoče, ker ni realistično.

  • Merklova, CDU, krščanska desnica

 • To je teh tisoče in tisoče ki so pred volitvami čakali pred Slo mejo?

  aja, tisti so čudežno izginili.

 • Cicada 3301

  @disqus_FPNwj2t77K:disqus , @rebula7:disqus , @antimur:disqus in ostali usranci PODPIRAJO PEDOFILIJO!
  Konkretno izživljanje spolno izživljanje krščanske duhovščine nad otroci.
  PIČKE USRANE HINAVSKE.

  • ĐĐ Style

   Nič novega, parkrat sem že odprl isto temo in doživel močen napad. Upam ,da nimajo svojih otrok, toliko podpornikov pedofilije na enem kupu je že sramota.

   • Tweety Bird

    Najlažje je napadati majhne otroke. In tu ni sedaj govora o muslićih ampak o pedofiliji najnizkotnejše sorte…Vsako zagovarjanje tega je samo po sebi zločin.

    • ĐĐ Style

     Uporabnik “sprehajalec” mi je enkrat napisal nekaj v stilu “bolje pedofil kot komunist” BOLANO

    • sprehajalec

     Ko je to počel Levičar Mao, si bil tiho tuppek….

    • KP

     O musličih je tokrat govora ,v tem postu,pezde čefursko. Ti že veš,kako je napadati majhne otroke? Gnoj smrdljivi!

     • Tweety Bird

      Koliko otrok si pofu*** v ritke, da tako vehementno zagovarjaš farje?

     • KP

      Gnusiš se mi,opankar….

     • Krtača 20

      Ajde priznaj. Kolk si jih pofuku pa pol dva očenaša zmolu za pokoro?

   • KP

    Ti boš odpiral kako temo pezde? Jaz ti tu ne morem pomagati,če so ti všeč mladi fantki. Lahko te je pa zelo sram. Ampak saj so vašim ljubim musličem tudi. Koze ti tudi dišijo?

    • ĐĐ Style

     Pa še nepismeni ste in takoj krivico preusmerjate na druge.

   • sprehajalec

    To lastne grehe poskušate prevaliti na poštenjake džidži. Stara taktika Levičarjev.

    • ĐĐ Style

     Tiho pedofil

     • sprehajalec

      Z debatami tukaj obuvaš prevelike čevlje džidži….

      24kur so zate pravi nivo….

    • Cicada 3301

     @sprehajalec:disqus kako je spolno izživljanje krščanske duhovščine nad otroci naš greh?! Daj pojasni mi to.
     Pa ja ne braniš teh duhovnikov? ALI PAČ?!

     • sprehajalec

      Ko boš obsodil Pedofilijo generalnih sekretarjev Centralnega Komiteja Partij, takšnih in drugačnih, pa Voditelja delavskih socialistov, (levičarja in delavca Adolfa zaradi katerega si je mladoletnica sama sodila), Mao Ce Tunga, Josipa broza Ćopavega, norega Gruzina – Stalina, ter jih javno obsodil, se bomo pa pogovarjali naprej….

  • sprehajalec

   Ni večjih pedofilov, kot Levičarji cicadić. Levičarju Maotu so vsak dan servirali mladoletnico okopano v kobiljem mleku. Še prej pa jo je omamil s svojim dahom iz gnilega zobovja…..

   • Cicada 3301

    @sprehajalec:disqus zanimivo. Precej zanimivo je tudi to, da poznaš takšne detajle.
    Sedaj pa k moji temi: kakšno je tvoje mnenje o spolnem izživljanju krščanske duhovščine nad otroci? Bo šlo?

    • sprehajalec

     Najprej obsodi pedofilijo generalnih levičarskih sekretarjev Centralnih Komitejev…. Pa pedofilijo levoičarskega delavskega socialista Adolfa, zaradi katerega si je mladoletnica Geli vzela življenje….

  • slosin

   …no, kakšno je pa kaj tvoje mnenje o levičarskem natepavanju psov po garažah…?

   • ĐĐ Style

    Spet želite ublažiti svoje grehe in mešate hruške z jabolki.

   • Krtača 20

    Da ti začepim gobec. Noben jih ni naskakoval. Včasih se naskočijo med sabo. Mal kako poročilo preber in ne sam jajotove klerikalne race.

    • centurion

     Ti ohka edin kako rit od bulmastifa začepiš.
     Zoofil levakarski.

    • slosin

     a levičarji se naskakujejo med sabo? To ti pa verjamem….med vami jih je veliko, ki radi rijete po dreku..z gobci in tiči…

     • Cicada 3301

      @slosin:disqus PEDOFILIJA IN HOMOSEKSUALNOST NISTA ISTI STVARI, PIZDA ZAFUKANA DEBILNA USRANA DOMOBRANSKA!!!
      Eno je seks dveh ljudi, ki se strinjata (homoseksualni odnos), drugo pa je spolno izživljanje nad nemočnimi otroci starimi 5 let!!!!
      PIČKA ZAFUKANA OGABNA!

     • slosin

      lukec, a je blu au,au…Ne se razburjat, veš da to škodi lepoti…Tvoj partner ti bo dal lupčka, ko bo videl, kako se poteguješ za toplovodarje…

   • Cicada 3301

    @slosin:disqus odklonilno. Dejanje je ogabno, umazano in vredno psihiatrije.
    Sedaj pa k moji temi: kakšno je tvoje mnenje o spolnem izživljanju krščanske duhovščine nad otroci?

    • slosin

     enako tvojemu. Trdim pa, da je med levičarji enako število pedofilov. Če bi imeli ta levi nekaj podobnega, kot je cerkev, bi bilo število zlorab enako, če ne celo večje….

     • Cicada 3301

      @slosin:disqus torej opravičuješ ta dejanja z neko teoretično predpostavko, ki naj bi dokazala, da so vsi enaki?!
      GOVNO SMRDLJIVO POSRANO IZDAJALSKO HINAVSKO. KAKO TE NI SRAM, PIZDA GNILA?!

     • slosin

      kar sem reku, sem reku…amen…

     • slosin

      levi ste vsi enaki, kater je pa drugačen, je pa še večje prase….

 • centurion

  “…Migranti s svojimi iztrebki in urinom uničili Partizansko grobišče,
  ki je del identitete Bihaća…”
  V Dražgoše naj jih peljejo, da prispevajo dodano vrednost,
  ki pripada temu spomeniku.
  Partizani akbar….

  • Steiermark

   Morda, bi jih za začetek nastanili kar v titovem velenju, da bi se lahko “olajšali” na in pod , njegovim spomenikom!

 • Krtača 20

  Rode bo molu za pedofile, zore bo molu za pedofile, papež bo molu……ja pizda kdo bo pa kazen plaču prokleta banda klerofašistična izkažanena u dno duše? Jebevam vam sunce žarko!!!!

  • Odziv slo Cerkve je zelo čuden, nič obžalovanja nič o tem da je to narobe, namesto tega bluzenje o migrantih in Trumpu

   • Krtača 20

    Odziv cerkve je bil prikazan pred časom na rtv. Obtožene duhovnike poskrijejo/preselijo po svetu pa čeprav dobro vejo da jih išče zakon. Dokler bojo to delal je duhovščina zame ena navadna usrana lažniva gnila pobruhat in poscat vredna golazen drito za v arest z jajotom vred pa ključ stran vržt. Pa seveda javna kastracija na tromostovju.

 • Tweety Bird

  Jaz sem popolnoma ogorčena, da desni komentatorji, na tem portalu, zagovarjajo pedofilijo v katoliških cerkvah???…Eni celo pravijo, da je to manjši greh kot seks s kužeki????…Pa da vam jeb*** neodomobranske matere…gamad desničarska !!!

 • Krtača 20

  Kva pa o gorenakovem kadru iz Bovca, zabitem u glavo ke do dile pa čista tišina? Polcaji izdali plačilne naloge 500eur na osebo kljub temu da so imel čez dve uri dokumente na mizi. Pizda ste zadeti desni.

  • centurion

   PESOJEB SI!!!

   • Krtača 20

    Seveda! Vedno rad pojaham psa kot si ti.

    • centurion

     LEVIČAR=PESOJEB=ORAŽNOVA.
     SINONIM

     • Krtača 20

      Jahamo psa centuriona jahamo. Cviiii cviiiii cviiiii

 • Cicada 3301

  @disqus_FPNwj2t77K:disqus , @rebula7:disqus , @antimur:disqus, @sprehajalec:disqus, @disqus_54RDPBMibc:disqus in ostali usranci PODPIRAJO PEDOFILIJO!
  Konkretno spolno izživljanje krščanske duhovščine nad otroci.
  PIČKE USRANE HINAVSKE.

  • Krtača 20

   Itak. Če so pa sami pedofili.

  • sprehajalec

   najprej javno obsodi pedofilijo Levičarskih generalnih sekretarjev Centralnega Komiteja Partij Kitajske, Jugoslavije, Romunije, verjetno Kube (tudi Castro si je verjetno privoščil kakšno mladinko za kondicijo – pri tem je treba poudariti, da je bil Castro proti črnkam) pa delavskih levičarskih socialistov Adolfa, katerega ljubimka mladoletnica Geli si je pognala kroglo v glavo. (ni pa potrjeno, možno je, da jo je Adolf) se bomo pa naprej pogovarjali….

 • ĐĐ Style

  Najbolje iz vsega tega , kar smo potegnili. Je to , da Jajo ni mandatar in nam ne vladajo osebki kot so tile na tem portalu, ki odprto podpirajo pedofilijo v cerkvi.

  • Krtača 20

   Jajo ima zdej nov naziv za volivce ker ga nismo volili – zdaj smo postali sila iz ozadja. Lahko da res. Nej nardi predklon da ga pojaha cela Slovenija. Upam da bo pol začepil smrdljiv klerofašističen kljun.

 • ĐĐ Style

  Če bi desnica zmagala, bi imeli pedofilsko parado ponosa.

 • Cicada 3301

  @slosin:disqus PEDOFILIJA IN HOMOSEKSUALNOST NISTA ISTI STVARI, PIZDA ZAFUKANA DEBILNA USRANA DOMOBRANSKA!!!

  Eno je seks dveh ODRASLIH ljudi, ki se strinjata (homoseksualni odnos), drugo pa je spolno izživljanje nad nemočnimi otroci starimi 5 let!!!!

  PIČKA ZAFUKANA OGABNA!!!

  • Krtača 20

   Muslimani poročajo otroke, cerkvena golazen pa pika fantke. Kdo je potem tu boljši? Jest jih zaprem vse skup na štadijo pa tist k živ ven pride ga jest zatolčem.Edin tko bo mir.

 • Novakec1

  Čakajo na ustoličenje nove vlade, jih ne bodo več lovil in preganjal, bodo dobil osebne dokumente tiktak in je rešen problem z migracijami.

 • Gospod Kaplan

  Levi defekti, vaš ljubljeni slinavec, Cerar vam je zrihtu bodoče posiljevalce vaših žena in hčera. Hahahahaha.

  • Tweety Bird

   Farje?

 • Tweety Bird

  Zbor za republiko: “Politično okolje se spreminja v plodna tla za bohotenje ideološke nestrpnosti.”

  A sedaj bo že desničarski zbor zagovarjal farške pedofile? To je za njih ideološka nestrpnost?

 • Cicada 3301

  @slosin:disqus :

  Dejanje krščanskih duhovnikov je razumljivo in upravičeno. Vsi bi delali enako.

  Pizda gnila odurna ogabna izdajalska.

  • Tweety Bird

   A je slosin res takšen gnoj? Treba je gnido napičit na kol…

  • KP

   Ti bi tudi tako delal? Gnoj čefutarski!

   • Cicada 3301

    @disqus_FPNwj2t77K:disqus umm… od kod tebi, govno domobransko ta ideja?! TO JE MNENEJE VRLEGA @slosin:disqus IN OČITNO TUDI TVOJE. PIZDUH.

    • KP

     Ti si sam tako napisal,preberi.

  • slosin

   lukec, hvala! Še malo pa bom po tvoji zaslugi zvezda večera na tem portalu…

   • Cicada 3301

    @slosin:disqus s takšnimi izjavami boš kmalu zvezda tudi česa drugega. Govno ogabno.

 • ĐĐ Style

  Mislim, da bi se bilo treba vprašati, če ni morda celibat kriv, da je med duhovniki toliko pedofilov

  • KP

   Ti že veš. koliko pedofilov pa je med vami obrezanimi opankarji?

   • ĐĐ Style

    Samo ti si bil, na srečo si prestopil na pravo stran.

  • Tone

   Ne, ni celibat. Kriva je tolerantnost same Cerkve in vernikov do pedofilije. Pedofile so obravnavali kot žrtve, ki jim je treba pomagati. Žrtve pa kot orodje hudiča, ki zapeljuje božje služabnike. Po drugi strani pa je znano, žrtve pedofilije pogosto same postanejo pedofili. Veliko ,duhovnikov je žrtev svojih katehetov v mladosti. Pedofili so se do sedaj v okviru cerkve počutili varne, hkrati pa Cerkev sama proizvaja pedofile.

   • KP

    Ti že veš,Papak. Zelo se spoznaš na to temo. Kot vsi musliči…

 • Prle

  Ha,ha,ha, z marihuano so oboroženi,ta je čisto po Novi,ha,ha,ha.

  • ĐĐ Style

   Brigada hipijev nas bo napadla

   • Prle

    Otroci cvetja,ha,ha,ha.

    • ĐĐ Style

     Z rožicami

     • Krtača 20

      Flower power

     • ĐĐ Style

      Še Pusy riot manjka

 • Gospod Kaplan

  Leva banda spuščajo kriminalce v državo, da vam bojo pokradl še tisto, kar njim ni uspelo.

  • ĐĐ Style

   Po naslovu sodeč nam bodo pokadili še tisto malo travce

 • Domoljub

  Levi in desni se bomo morali združiti pred muslimansko INVAZIJO DRUGAČE NE BOMO PREŽIVELI NE ENI NE DRUGI PRVO BODO PA MUSLIČI POKLALI NE VERNIKE.

  • ĐĐ Style

   Jej drek in zastrašuj svoje ovce.

   • Domoljub

    S KATERH HRIBOV SI SE PA PRITEPEL V SLOVENIJO.

    • ĐĐ Style

     Preplaval sem Kolpo in srečal tvojo mamo. Mater sem te neumnega naredil.

     • Domoljub

      TI TO PRODAJAJ SVOJEM HOĐI

     • ĐĐ Style

      Tudi ti boš kmalu

     • ĐĐ Style

      Zaradi varovanja osebnih podatkov, prosim če umakneš svojo sliko iz avatarja. Hvala.

  • Krtača 20

   Se boste vi en kurac združval z nami. Še zmer ste zajebal. Po moje vas bomo mogl spet u jame metat. Sploh pa kje ti vidš invazijo butl?

  • KP

   Malo si zamešal.Čefutarjem ni do tega,da Slovenci preživimo.

   • ĐĐ Style

    Nam čefutarjem ni do tega, da slovenci preživite, tudi ti jej drek s takimi nebulozami. S tem še prvošolčke nebi prestrašil.

    • KP

     Seveda. Aja,in kaj si hotel povedati? Resnica pa boli,a ne da?

     • ĐĐ Style

      Odgovoril ti bom s vprašanjem. Kaj si pa ti hotel povedati? Povedal si samo to ,da si podlegel propagandi, verjetno si eden od tistih ki mislijo da je zemlja središče vesolja in se sonce vrti okoli zemlje. Vsi ostali so heretiki.

     • merim

      In pol model uleti se z bol glupo

     • KP

      Vam čefurjem je kaj do tega,da slovenski narod preživi?

     • merim

      Cesa pa naj ne bi prezivel?

     • KP

      Na splošno sem napisal. Preživetje naroda. Ker vam ni uspelo leta 91,nam privoščite sedaj ta muslimanski gnoj,da se bo širil tukaj ta smrad.

     • ĐĐ Style

      Ali vam je bilo do tega da slovenski narod preživi ko ste lizali Hitlerju rit. Če nebi bilo tita narod nebi preživel , ampak bi sedaj govorili Nemško.

     • KP

      Lepo sem te vprašal. Odgovorit pa ne rabiš. Že vem odgovor.

     • ĐĐ Style

      Ne ne veš odgovora. Nihče ne uničuje slovenskega naroda, nihče ne pobija. Vojna je v vaših glavah, ker ste preveč ideološko zagledani.

     • KP

      Aja,ti bi samo v brezna metal,nič pobijal..

     • ĐĐ Style

      Prenumen si!

     • Republic Commando

      Kaj je že tisti ukrep Levice proti rasti rodnosti Slovencev?? :)

 • ĐĐ Style

  Jutri na Nova24, na naši južni meji čaka milijone, Čehov, Italijanov, Nemcev, Slovakov, da prestopijo v Slovenijo. V resnici grejo z morja domov, ampak malce zastraševanja ne škodi.

 • Gospod Kaplan

  Če fukanje psov z levega defektnega legla ni kaznivo dejanje, ne vidim ovir, da ne bi obrezanci sredi belega dne fukal levake. Kar na cesti kot se spodobi.

  • KP

   Pa saj komaj čakajo na to. Drugega razloga tukaj ne vidim…

  • Tweety Bird

   Farji pa dečke in deklice sredi Ljubljane…sredi belega dne…

   • KP

    Umiri se pizdek čefurski.

 • Tweety Bird

  Pedofili na videz ne izstopajo, zato jih je tako težko prepoznati. Po navadi izgledajo nekoliko bolj sramežljivi in introvertirani, vendar je vseeno njihova težnja dominacija nad objektom, ki si ga izberejo. Izbirajo si poklice v klerikalnih ustanovah, da so v neposredni bližini in stiku z otroki. Oblečeni so v talarje z okroglimi gumbi, dobro govorijo latinščino in pijejo kvalitetno vino iz zlatih kelihov !!!… Vedno volijo desničarje, pri nas SDS in NSi !!!

 • merim

  Janez jansa predsednik sds:

  Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer.

  Državam, ki so z begunci najbolj obremenjene, je treba izdatneje pomagati.

  • Republic Commando

   No daj nalimaj celotno izjavo in ne samo tisto kar tebi paše, gnoj leviĆarski.

   • Republic Commando

    Jo bom jaz nalimal, ker jo gnoj merim ne upa :)))

    Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja KONČNO število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema.

  • KP

   Begunec? Migrant? To je itak vse isto? Ti si bil migrant ali begunec? No? E bolane,namoj srat!

 • Krtača 20

  Čudno, ko v gugl vtipkam izraz janez janša o cerkveni pedofiliji mi gugl vrne 0 rezultatov. Pa ne da je jajo spregledal to temo? Ti šment, le zakaj? Morda je pa sam pedofil….

 • Cicada 3301

  Praktično vse pizde SDS-ovske, vključno z NOVA24TV, podpirajo spolno izživljanje krščanske duhovščine nad nemočnimi otroci.

  PIZDE OGABNE NAGNUSNE. PA SEM MISLIL, DA STE SAMO IZDAJALSKA GOVNA… STE GNOJ ČLOVEŠTVA.

  • Krtača 20

   To temo bomo na rtv dali v obdelavo Možini. Če je ne bo hotel, ga fuknemo ven.

  • luckyss

   Za otroke gre…

   • Djuro Sumar

    Saj Primc se tudi obnaša kot kakšen peder.

    • Republic Commando

     Kaj imaš proti pedrom? leviĆarji jih imate radi. :)

     • Djuro Sumar

      To so prefarbani desničarji.

     • Republic Commando

      To bo ja :))) Si lahko bolj patetičen? lol

     • Djuro Sumar

      Lahko.

     • Republic Commando

      nevem če lah, s svojimi komentarji to vsakič dokazuješ :)

    • luckyss

     On se obnaša kot idiot, kar pa ne izključuje pravilnosti tvojega mnenja..

  • Republic Commando

   Jaz to ne podpiram. Ali ti gnoj leviĆarski podpiraš spolno izživljanje muslimanov nad otroci in poroke z njimi???

   • Cicada 3301

    @republiccommando:disqus NE! Ker je to odvratno.
    Pa ne poskušaj opravičevati dejanj enih ali drugih, govno hinavsko

    • Republic Commando

     Kdo jih opravičuje govno zblojeno??? Sam pravim , da se vi glupi leviĆarji vedno vsajate v krščanske barabije, pri vaših ljubih muslimanih, katerim je pedofilije zapisana v religijo pa to lepo spregledate ;)

     • Cicada 3301

      @republiccommando:disqus kakšnih “naših muslimanih”?! Kaj je s tabo, pizda neumna?!
      Govorim o pedofilskem škandalu neslutenih razsežnosti, o katerem NOVA24TV ni napisala niti besedice. JA? JASNO?!
      Zdaj pa odjebi s temi “našimi muslimani”, debil zafukan.

     • KP

      Ti si nisi prebral niti naslova tega posta,pa kar bluziš? Ahaha,kakšna budala si ti.

     • Republic Commando

      Kaj je s tabo pizda zblojena??? Saj vsi vemo kdo najbolj zagovarja muslimane-VI GNOJI LEVIĆARSKI. pri krščanski barabijah vedno vpijete, ko pa je govora o muslimanskih svinjarijah se pa vedno skrijete, ker ste ene navadne dvolične pizde. :))

     • Cicada 3301

      @republiccommando:disqus BERI POČASI:

      JAZ… NISEM… LEVIČAR!

      A je šlo? A razumeš?! A TI JE POFUKANO JASNO?!

     • Republic Commando

      Ne sploh ne :)) Slabe vice strelaš :))

    • KP

     TTi opravičuješ naval kozojebcev v Slovenijo,gnoj.

     • merim

      Kp si kratke pameti lj kdo podpira migrante:

      Janez jansa 2015
      Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer.

     • KP

      Še stotič,ker si zabit čefur. Je migrant in begunec eno in isto???? Ti si najbolj zabit opankar,kar jih je.

     • Republic Commando

      če je čefur ne vem , je pa neskončno zabit. to je sigurno :))))

     • KP

      Verjemi mi na besedo,da je. Niti ne poskuša zanikati.

     • Republic Commando

      VSO izjavo napiši, govno levuharsko :))

  • if

   Cicada 3301, s “pizdo”, naslavljeno drugim, se umeščate med ljudi tega tipa!

   • Cicada 3301

    @disqus_BrDPtx1UcL:disqus “pizda” je zelo uporabna slovenska beseda (glej SSKJ), ki pove zelo veliko. Če pa se ti delaš silno vzvišenega, ti pa ne morem pomagati. Jasno, pizda zafukana neizobražena desničarska? Ja? Super.

 • Tweety Bird

  Velikokrat si pedofilski far izbere žrtev iz družine, kjer se otrok ne počuti razumljen in podprt, bodisi zaradi trenutne družinske krize, kjer so starši preokupirani s svojimi težavami, ali pa zaradi gospodarske situacije prezaposleni in odsotni. Tako je otrok lahek plen, saj mu župnik ponudi vse razumevanje in podporo v imenu Jezusa, ob enem pa ga boža po ritki???

 • Krtača 20

  Sam da pa jajo ni mandatar to je pa zlatga dnarja vredn. Še boljš je to, da nikdar več ne bo.

  • KP

   To pa je tvoj veleumni prispevek na ta post. Res si pravi gnoj.

 • Tweety Bird

  Zaradi zgrajenega prijateljskega odnosa med farjem in otrokom… je otrok v bistvu zapeljan in kasneje do farja, kateri ga je zlorabil, ne čuti jeze in sovraštva. Pogosto čuti krivdo in sram, zato mu ta isti far reče naj gre k spovedi????… Večinoma otroci o tem molčijo. Otroci, ki doma nimajo podpore, ne bodo o tem nikoli spregovorili…in farji bodo fu*** dalje !!!

 • Krtača 20

  Resnica prihaja na dan. 5% farjev je pedofilov. Koliko pedofilov imamo v slovenskih cerkvah? Je možina že raziskal? Pa jajčeglavc je že kej gobc stegnu v zvezi s tem? Dejmo desni, resnica vas bo osvobodila. Pol greste pa sam še na goli otok pa arbeit macht frei budale desne.

  • luckyss

   Se bojim, da je ta “cifra” bistveno premajhna..

  • merim

   Zadnjic je bla glih enmu zupniku pr nas razveljavljena oprostilna sodba zarad zlorabe otroka

   • Republic Commando

    Preberi si spodaj celotno Janšino izjavo okvotah, debil leviĆarski :)))

    • merim

     Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema.

     No debil desnicarski kaj zdaj??

     • Republic Commando

      In zakaj si to izpustil o končnem številu?? Zato ker si leviĆarski gnoj in si hotel prikazati , da JJ podpira migracije. In to vi debili leviĆarski VEDNO delate, ko limate to izjavo. Patetični gnoji debilni :))))

     • merim

      Ce nekdo zapise da.podpira kvote a ni to podpiranje priseljevanja? Ce bi bil proti bi rekel lot visegrajske drzave ne bomo sprejeli nobenga. Vi debili desnicarski ne znate brat.?Pateticni gnoji debilni

     • Republic Commando

      ti kar obračaj besede:)) S tem bi zaustavili migracije, tisti ki izpolnjujejo pogoje za azil lahko ostanejo, drugi pa ven! In NOBENEGA več sprejeti. Ampak ti si kar razlagaj kakor hočeš, vem , da ti nima smisla razlagati ker tvoji majhni debilni možgani niso sposobni takega procesiranja :))

     • merim

      Cesa v tem stavku ne razumes??

      Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer.

     • Republic Commando

      V pravo smer ,, DA SE ZAUSTAVI VSE NADALJNE MIGRACIJE. A ti narišem al kaj??? :))

     • KP

      Bedak. Še enkrat samo zate….Ker si pač zabit čefutar. Begunec ni enako migrant!!!!!!!!!!!!!!

     • Schemva Miro

      A ti debil čefutarski ločiš med begunci in migranti,moral bi,saj poznaš koze in ovce,tudi med njimi je razlika

 • komar marko

  sam čakam, kdaj bo ŠARKO posegelpo CMERKOTOVIH babah! Tišično rdečuharsko. Vse ostane v fmiliji tako kot pri TUMPKOTU ali aas svitxy tičkain KOZO JULIKO!

  • Tweety Bird

   Pedofilijo izvajajo po navadi farji, za katere bi si najmanj mislili in tukaj so starši precej nemočni. Pomembno je, da otroka slišimo kaj nam pripoveduje, da vemo kje je, kam hodi in kje se največ zadržuje. In starši mislijo, da je cerkvena ustanova najbolj zdrava…ne vejo pa, da njihov otrok dobiva farškega tiča v ritko…in o tem ne upa govorit !!!

   • komar marko

    jaz sem za to da takim TIČA dati preč-Torej TUMPKO kdaj te obiščemo?

    • Tweety Bird

     Moj Tunek bo tebi tiča odrezal…kapish?

     • komar marko

      jaz ne drezam za KOZAMI! Kapiš!

   • pupa

    V paradi ponosa se pojavlja ves gnoj, ki ga premore družba od pedofilov, zoofilov, nekrofilov pedrov, lezbijk ……………………….. Se da ugotovit koliko je med temi “farjev”?

    • merim

     Pedofili so najslabsa sorta ljud se ne strinjas? Geji lezbijke se pac sami odlocijo za to

     • KP

      Zame ste vsi isti gnoj. Saj se tudi čefurji sami odločite,da ste -čefurji. Lahko bi bili integrirani ,normalni prebivalci Slovenije,pa ne boste nikoli. Kot tudi nikoli ne bodo črnuharji!

    • komar marko

     a je naš SVIRALEC FRULIC prepoznaven.Tukaj bi jaz dajal PREČ!

    • Tweety Bird

     Do svojega cilja pedofilski farji prihajajo počasi, vzajemno s krepitvijo odnosa ˝dodajajo˝ vsebine zlorabe… razkazovanje intimnih delov Jezuščka v jaslih, kazanje golega Jezusa pri križanju, božanje in otipavanje. In vaš otrok ni več devica ali devičnik !?!?!?

     • pupa

      Imaš s tem že dolgoletne izkušnje? Sram te bilo kronični pedofil.

    • merim

     Pedofilija v splitskem samostanu: Cerkev (pre)dolgo molčala?

     Kriminalisti pri nesojenem kandidatu SDS zaradi otroške pornografije

     Škofija na hrvaškem otoku Hvar je danes sporočila, da so policisti prijeli duhovnika iz njihove škofije, ki je osumljen pedofilije.

     Nekdanji župnik Franc Klopčič bo moral za štiri leta v zapor zaradi spolne zlorabe takrat osemletne deklice, so odločili višji sodniki.

     Evo ce jih isces nekaj njih iz leta 2018

 • Gospod Kaplan

  A v Bihaću majo izložbe!? Od kerga leta? 2015. A na Srbe bi bili pa jezni, hahaha.

 • luckyss

  Aisha je bila stara šest let, ko jo je Mohamed poročil in baje devet , ko je “konzumiral ” ta zakon…če je ni že prvo noč šestletno nabrisal…
  Tudi zato trdim, da takšno nasilno mešanje kultur kot smo mu priča sedaj, ne prinaša nič dobrega..
  Naši pra, pra…dedje so kurili kresove, mi pa jim ponujamo hiške ob obali z vso oskrbo…
  Saj sem levičar, nor pa nisem, da bi to zagovarjal,…

  • merim

   Torej te motijo sam muslimanski pedofili krscanski pa ne?

   • luckyss

    Seveda oboji…
    Najhuje je, da se v naši družbi še vedno “tolerira” farška pedofilija…le redki dejansko pristanejo za zapahi..

   • Republic Commando

    ko boste gnoji levićarski tako vneto komentirali muslimanske barabije ko krščanske se takrat oglašaj :) Ne pa , da se vsi poskrijete . Pizde dvolične leviĆarske zblojene :)))

  • Schemva Miro

   Saj si še vedno budala,ampak s tem,kar si napisal si se pa vsaj malo odkupil.

 • Tweety Bird

  Nekoč smo otroke opozarjali, naj se ne pogovarjajo z neznanci. Danes pa pedofili ne potrebujejo več bombonov… dovolj je talar, zlati kelih in Jezus na križu !!!

  • KP

   Vidim,da poznaš vse fore. Pa saj vi čefutarji se menda lahko kar z otroci poročite?

  • garfi

   si zelo kritičen do svojih v rkc
   pater poCestnik: pri duhovnikih sta homoseksualnost in pedofilija povezani
   jaz pravim, da pri vseh “levih”

   • luckyss

    Homoseksualnost in pedofilija sta precej daleč narazen..vsaj pravno..
    Medtem ko pripadniki desnice svojo homoseksualnost prikrivajo, jo “levičarji” propagirajo, sicer pa ta deviacija nima političnega predznaka..
    Pedofilija je pa drug problem in je našla zatočišče pri farjih..
    Ne rečem, da so vsi farji homo ali celo pedofili…vendar ne vidim realnega razloga, da bi se mlad moški odrekel “mesenim užitkom” z žensko, če bi njegovi hormoni delovali normalno ;)

    • garfi

     tvoji izkoriščajo in spodbujajo vse svinjarije
     vdiranje v šolo s teorijo spola je več kot samo pedofilija
     v normalnosti ste pač ničla
     in perverznosti je vse več

     • luckyss

      Glej, to niso “moji”….Še vedno trdim, da pri nas prave levice ni, zato tudi nisem šel volit,”desnica” je pa itak katastrofa…farške ovce pod vodstvom skrajnega komunista..bolj butasto ne gre ;)

     • garfi

      pod to pasjo krinko igraš sredinca
      seveda vam tudi odvračanje ljudi od državljanskih dolžnosti odgovarja
      ti si seveda lažnivec, ki si z lažjo zlorabil Merlaka
      in zlorabil boš karkoli za svojo Banditsko rdečo rit

     • luckyss

      Seveda dopuščam da imaš svoje mnenje…
      Kar pa še ne pomeni, da imaš prav ;)

     • garfi

      nimam vedno prav
      vendar se nikoli ne motim

     • luckyss

      Ja, nisi bedak, si pa butast ;)

     • garfi

      si že našel rdeč križ na Merlakovem helikopterju pesjan

  • pupa

   To pomeni , da se po potrebi oblećeš tudi v župnika, za osvajanje fantkov.

  • Aresnica

   Pedofil_Očitno ti to dobr veš.

   _________
   Lep pozdrav

   P.s.:Kollk muslimanov oziroma migrantov imaš (že)doma?

 • if

  Poteza šefa Avstrije dokazuje, zakaj je Avstrija napredna država v odnosu na slovensko politiko izključevanja, ki je v svojem preteklem know-howu morila fizično, danes mori s krajo, izključevanjem, vse to v kolaboraciji z najbolj podlimi oblikamij neslovenstva!

  https://insajder.com/svet/hrvat-v-letalu-srecal-znanega-politika-nato-pa-je-sledil-sok

  • merim

   Ko bi le slovenija mela enga takega kurza. Pa ni kandidatov

   • if

    Ima ga, sliši na JJ!

    • merim

     To si pa usekal mimo

     • if

      Ne, mimo sekate vi, zato ne moremo doseči napredne Avstrije.

     • merim

      Kot prvo kurz je sestavil vlado ta jj je pa ni bil sposoben. Ne mors njiju primerjat. Jj dalec zadaj za kurzem

     • if

      JJ bi sestavil vlado, če bi bila RS demokratična država.
      RS ni demokratična država, RA je!

     • merim

      Zakaj ni demokraticna ce bo v novi vladi kar 6 strank.

     • if

      Demokratična država ne izključuje demokratične politike, ne negira rezultata volitev!

     • merim

      Sskj:
      demokracíja -e ž (ȋ) 1. politična ureditev z vladavino večine

     • if

      Definicija zajema tudi nedemokratično ureditev tipa SZDL (socialistična zveza delovnega ljudstva), ki je tvorila veliko večino v času SFRJ.

     • merim

      Ejga nisi vec v jugoslaviji o cem govris

     • if

      Govorim, da vaša defincija zajema nedemokracijo tipa 6 strank, med njimi tudi tvorke afere IranNLBgate, procesa propadanja zdravstva …

     • Republic Commando

      Po njihovo je deokratično, da 2 kandidata za ministra sploh nista bila izvoljena v parlament. Če bi bil to Janša bi cvilil cel dan vsak dan, ker pa so to “njihovi” je pa to ok :))))

     • Tone

      Rezultat volitev je, da so volivci največ glasov namenili levim strankam.

     • if

      Volivci so izvolili tudi zmagovalno stranko SDS, s prednostjo, ki je večja od seštevka druge LMŠ in tretje SD!

   • Tweety Bird

    So so kandidati. JJ je kurz (kurc)… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Tweety Bird

  O Fritzlu, ki je 24 let zlorabljal svojo hčer v kleti, se ve, da je bil skrajni desničar !!!

  • pupa

   Baričevič in vsi njegovi kolegi s psi vred so bili vsi člani stranke SDS, NSI, SLS,…………………

   • merim

    Pedofilija v splitskem samostanu: Cerkev (pre)dolgo molčala?

    Kriminalisti pri nesojenem kandidatu SDS zaradi otroške pornografije

    Škofija na hrvaškem otoku Hvar je danes sporočila, da so policisti prijeli duhovnika iz njihove škofije, ki je osumljen pedofilije.

    Nekdanji župnik Franc Klopčič bo moral za štiri leta v zapor zaradi spolne zlorabe takrat osemletne deklice, so odločili višji sodniki.

  • KP

   Lažeš,pes. Vsi vemo in povsod je pisalo,da jebil socialist,torej levuhar. Aja,lahko ti povem,da je tema posta migranti. Ti pa si bumbar.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Tema “posta” je Fritzel. Tema članka pa so migranti. :)

    PS: Vi “ta desni” ste res neizobraženi. :)

  • centurion
   • merim

    Ejga stvor kaj to limas to nihce ne odpre.

    • centurion

     OBREZANI, KOT SI TI, MERIME IN TVOJA
     FATA NE RABIJO ODPIRAT.
     ZATE IN TVOJEJE TEMA SLAVNI GENERAL MLADIĆ…

  • garfi

   ti si skrajni psihopat

  • Goran Hvala

   itak da je bil… je blo objavljeno… se zdej je. sam sej vales kak je.. jansevikom tega ne odpre tak da bodo rekl da ni res. sicer ni vazno. vazno da to ve 50% nevolilcev in 30% levakov….:-)

  • sprehajalec

   Po metodi, da je desničar tisti, za katerega levičar reče, da je desničar, lahko da.

   Kolikor vem, je bil Frizl goreš član SPÖ, Socialistične partije Avstrije….

  • garfi

   leWiČĆarji odvračate pozornost od islamizacije Slovenije
   večni in edini VELEIZDAJALCI

  • Schemva Miro

   Ti si pa tak gnoj,da je škoda časa s tabo se spuščati v debato in upam,da bodo tudi to kmalu spoznali.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Nova24TV boste objavili novico, kako papež Frančišek “obsoja” pedofilijo. :)

  PS: Cel svet govori o temu, vi pa molčite. Zakaj?

  • KP

   Ti nam boš solil pamet,ko imaš za vzornika množičnega morilca in pedofila?

   • Krtača 20

    A papeža? Baje ma kr neki dušic na vesti še iz Argentine.

    • KP

     Itak. Normalno.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Tito je bil heroj. Ni pa moj vzornik. :)

    PS: Tito zbudi se in pospravi izdajalce države. :)

    • if

     Tito je prvi izdajalec v stanju člana Kominterne, ki je bila neposredna zaveznica nacistov v času napada na Slovenijo 6. aprila 1941.

     • Krtača 20

      Ja in? Bushev star fotr je pa dolfiju mašine za avione pa benz prodaju. Stalin je tud pred vojno sodelval z naciji. Sam ko so pa napadl, je blo pa vse skup mal drgač. Ti s pa še zmer butl.

    • KP

     Potem pa se boš zbudil s prstom v ….

    • KP

     Heroj je bil,ker se mu je posušil lulek?

  • centurion

   Nihče ni želel o tem govoriti v Sloveniji.
   Tudi zdaj ne.
   Levičarji utišali novinarje.

   http://www.politikis.si/2010/02/afera-baricevic-nove-grozljive-podrobnosti/

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Svetujem vam, da pogledate vir novice, kako je napisana, kdaj je napisana,… Vsaka
    izobražena oseba ali pa vsaj splošno razgledana, tem govoricam ne verjame. :)

    PS: Ampak vi niste izobraženi, niti razgledani, tako da vam ni zameriti. :)

    • centurion

     Butl.
     Očitno tut peder in pesojeb.
     V tej smeri VKV..

  • garfi

   ker je papež tako kot komunajzli in ti satanist

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Kaj ste hoteli povedati? :)

    PS: Ne razumen vas. :)

    • garfi

     ne razumiješ, ker imaš kumrovško šolo

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Važno, da razumije tvoja mama, žena, čerka kad joj stavim svoj komad u usta. :)

      PS: Se opravičujem, zaradi vulgarnosti. :)

     • garfi

      Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
      PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
      Ovaden je bil s strani policije. :)
      PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

     • sprehajalec

      Udbice, ti opet nudiš sopstvenu kevu na jebačinu? Da te nije sramota, bezobrazna…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Nudi se meni tvoja čerka, svako veče. :)

      PS: Ostavi me na miru. Dojadijo si mi več. Čisti si smor. :)

     • sprehajalec

      Ti si žensko Udbice, ćerka JNA starešine i kelnerice Bosiljke sa trpezarije kasarne Bratstvo i jedinstvo… . .

  • Tone

   Ne bodo objavili, ker so ustanovljeni samo za širjenje strahu pred migranti in utrjevanje ljubezni do SDS. Kaj drugega nikoli ne objavljajo.

   • sprehajalec

    Kaj bi pa morala Nova? Klicati pokojnega Maršala k Vstajenju?

  • Schemva Miro

   Pedofilija je v katoliški cerkvi prisotna že od nekdaj,kar je sramotno,vendar se je začela zadnje čase odkrivati in posledično temu jo bo zmeraj manj,pri muslimanih jo je še več in se dovoljuje,še sam Mohamed je bil pedofil,migranti pa so trenutna in bodoča nevarost za Evropo,ampak idioti,kot si ti in tebi podobni tega ne vidite ali pa nočete videti in nimate drugih odgovorov,kot,da spominjate pedofilijo v cerkvi,namesto,a bi se postavili po robu prejšnji in bodoči vladi,ki nam uvaža to golazen.

  • Republic Commando

   Ker gre za neplačljiv medij lahko pišejo kar jim paše. Sicer to nepisanje smatram kot tiho podpiranje, vendar je tako tudi na PLAČLJIVEM nacionalnem mediju , ko se gre za pedofilsko muslimansko vero. Njim bolj zamerim , ker mi vsak mesec kradejo denar . Ravno tako je tiho podpiranje muslimanske pedofilije to, ko vi levuharji enostavno izginete s portala, ko se pojavi kak članek o tem :))))

 • samotoje

  Totalno sem razočaran nad noži na zgornji sliki. Nobeden ni niti približno tak, kot ga ima Krokodil Dundee. Sami pipci in nožiči.

  • merim

   Za jabke lupit majo to

  • luckyss

   Običajno vedno nosim s sabo “švicarskega foresterja” s katerim se lahko v skrajni sili tudi obrijem, pa se nimam za terorista..
   Zgornja “oborožitev” je torej skrajno bedna razen onih dveh kuhinjskih nožev na desni..

 • Krtača 20

  Predlagam da Primc sestavi odbor 2018- proti pedofiliji v rkc. Za otroke gre! Donko je lahko glavni pedofil pardon tajnik.

  • sprehajalec

   Ko je eden najbolj znamenitih Levičarjev Mao zlorabljal mladoletnice na Kitajskem, si skupaj z Maršalom Ćopavim kričal in mu pel slavo,…..

   Najprej levičarji popucajte pod lastnim pragom. Toliko pedofile, kot pod levičarji, ni bilo nikoli….

   • merim

    Jaz ti za enega levega prilimam stir zupnike a se gres?

    • sprehajalec

     Levi imajo RTV za hrbtom. Ni pošteno….

     • merim

      Keri prasci. Zihr je milan uzadi

     • sprehajalec

      ne, 70 let ideološkega nabijanja v glavo, pa seveda roka ki da plačo. kako je pa ta roka prišla do te pozicije, da hrani, je pa seveda hudo sporno vprašanje….

 • KP

  Migrante imajo najraje-migranti. Migranti pa so pri nas južnjaki,čefurji… Družbo pa jim delajo rdečkarji,levaki,morda zaradi poceni novih volilcev in častilcev,seveda imajo radi migrante tudi Lgbt,afž,legibitra,zaradi velikih črnih batin. Migrante imajo radi tudi jugonostalgiki. Zaradi nostalgije po neuvrščenih,fukarjenju partijcev v Afriki z črnkami,itd….Predvsem pa jih vsi ti ljubijo iz sovraštva in odpora do vsega slovenskega. Ker jim Slovenija ni intimna opcija.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, prav tako je!

 • Goran Hvala

  bvahahaha… a je tip mene slucajno videl ker glih kampiram. .. sm oborzen z marihuano in hladnim orozjem za rezanje cevapov….ugledni novinar….bitch please. . :-)

  • sprehajalec

   Najbolje bo, da se srečata Gorane. Pa zbližata. da vidimo, kako bo ta multikulti partnerska zveza delovala v praksi….

   Boš ti skos žena in on mož, ali bo kdaj tudi obratno…..

 • garfi

  miloševič je osamosvojil Slovenijo
  nasilni islamisti jo bodo osvobodili

  • Krtača 20

   Jebe vas desne ker ne najdemo nasilnih islamistov ampak sam pedofilske duhovnike v vaših vrstah.

   • sprehajalec

    Islamisti in levičarji so tradicionalni zavezniki. Che Guevara je idol obojih…

    http://grillratte.de/wp-content/uploads/2009/04/spielfilmszenemogadischu.jpg

    • merim

     Che guevara mao ti pa si eksoticen daj se kakega marsovca zravn

     • sprehajalec

      Jaz gledam zadevo globalno in integralno. Levičarji danes ste isti levičarji kot leta 1945 s krvavimi rokami nad brezni…..

      Mladići…..

   • garfi

    pedofili in pedri so eno in isto
    povsod ste, tudi v rkc
    vprašaj levo čutečega patra poCestnika, ki je bil v vaši socialistični mladini

    • Krtača 20

     Se prav zloraba al pa vzajemnost je zate isti kurac. Ni čudn da so vas u jame fuknl. Še tebe so pozabil idiot desn.

     • garfi

      Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
      PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
      Ovaden je bil s strani policije. :)
      PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)
      Josip Broz Tito(UDBA) press

     • Krtača 20

      Garfi sporočam ti da si fuknjen za v jamo.

     • garfi

      Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če levi fašisti priznate, dobite polovičko…eno leto

     • Krtača 20

      Javno te spodbujam da me sovražiš ker si tromotorn desn butl.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Janševa žena Urška je zvesta svojemu možu zato spi samo z njim. :)

  PS: Z ostalimi je budna. :) #SmehDoSolzSerpentinšek

 • Krtača 20

  Pedofilija v rkc na vse konce in kraje. Papež se opravičuje, jajo tup i glup ko točak…..ne sliši, ne vidi, ne reče, ne ve -4 monkeys butl.

 • garfi

  Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
  PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
  Ovaden je bil s strani policije. :)
  PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)
  Josip Broz Tito(UDBA) press

  • Krtača 20

   Pišemo o pedofiliji v rkc. Ovadeni boste v imenu ljudstva.

   • garfi

    ljudstvo ste pa komunisti

  • Tweety Bird

   Moj ljubi Tunek ni bil nikoli ovaden… Torej, mačkon garfi LAŽE !!!

  • Cicada 3301

   @disqus_KgD04JajKN:disqus in ne pozabi na silnega @viktorh.
   Jap, jaz osebno sem ga deportiral iz tega portala. For ever. Pa bom še koga…

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Uporabnik “GARFI” kopiraj moj “post”, katerega sem objavila včeraj. Jaz sem se znebila uporabnika “FUCK COMMUNISM”. :)

    PS: Ni ga videti. Dobil je ovadbo s strani policije. :) :) :)

   • garfi

    leWiČĆarji odvračate pozornost od islamizacije Slovenije
    večni in edini VELEIZDAJALCI

   • Republic Commando

    Prej bomo mi izvedeli kdo si v resnici, kot boš ti kaj naredil :) Levuhar strahopetni, definicija keyboardwarrior-ja

 • luckyss

  “oboroženih s hladnim orožjem in marihuano; ”

  Prodam polavtomatsko marihuano havbico na trikolesni pogon..

  • Krtača 20

   Če pripneš gor roza rožico na tri prestave takoj kupm.

   • luckyss

    Ko to “sprobaš” je pogon že osem kolesni..in vsaka cena je smešna ..

    • Krtača 20

     Hehehe

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Razumeti moraš, da je uporabnik “SPREHAJALEC” zagrenjeni upokojenec, kateremu se hčerka prodaja za 20$. :)

  PS: On se meni smili. :)

  • Cicada 3301

   @disqus_0dusyZ911j:disqus vem… ampak težava je v tem, da ima volilno pravico. Če je ne bi imel, bi mi bilo absolutno vseeno.

   • Republic Commando

    Njemu ne boš za smajlije težiu? :)

  • luckyss

   Torej je hčerka že blizu 40…
   Realna cena je torej okrog 6 evrov…

   • Krtača 20

    ….če ona plača ja….za per….

    • luckyss

     Seveda ona plača…kaj si pa mislil ?!

     • Krtača 20

      Ok. Sam preverjam, če sm prov razumu. Per je pa le per….

     • sprehajalec

      Kaj bo plačevala kreaturam vašega kova. V špegu se poglej laki ass….

      http://ookini.info/imgs/cdf35dcb4c81b4b1b9fd5dd821aebfa8.jpg

     • luckyss

      Hja…”zanimive” spletne strani te očitno zanimajo…Saj si mi bil takoj sumljiv..

     • sprehajalec

      Ne, odtipkal sem samo lucky ass….

    • sprehajalec

     Mislim da ne bi ničesar videla na tebi krtača, niti s povečevalnim steklom. Morda kakšnega picajzla, ki je nate skočil iz javnega skreta….

   • sprehajalec

    Drkaj, drkaj Laki Ass. To počneš že celo življenje…

  • sprehajalec

   Pri tem, da niti za 20 milijonov tebe pogledala nebi…

   • merim

    A pol se res prodaja? Tito ponudi 100mil saj mas dnarja

    • Josip Broz Tito(UDBA)

     Napišem ji ček, brez kritja vsak večer. :)

     PS: Oče, je ni nič naučil. On je zelo neizobražen. :)

     • sprehajalec

      Udbice kako će sirotinja tvog ranga platit….

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Čudno zato, ker je ravnokar odšla od mene. :)

    PS: Naredila je “Full service”. Prava profesionalka. :)

    • sprehajalec

     Udbice, ti si ženo, neki stranski proizvod starešine JNA in kelnerice Bosiljke sa trpezatije JNA kasarne Bratstvo i jedinstvo….

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Boring old man! :)

      PS: Did i hit a nerve? :)

     • sprehajalec

      Nikako udbice. Znamo Bosiljku i kakva je bila….

 • Krtača 20

  Tega spolnega psihiča mam pa clo jest na blok. Tu mač je pa tu mač.

 • Republic Commando

  zakaj leviĆarji (ne nakladaj , da nisi:)) niste nikoli tako glasni, ko je govora o muslimanski pedofilski veri??? Zato ker ste dvolične pizde nagravžne :)) Jaz obsojam vsakršno pedofilijo, krščansko , muslimansko , kakršnokoli! Vi se pa člankom o muslimanskih nagravžnostih izogibate kot vampirji česna :))

  • Cicada 3301

   @republiccommando:disqus tvoja mentalna retardacija, phisopatija in patološka sociopatija se jasno kažejo v povsem naključni uporabi smajlijev.
   Seveda ob predpostavki, da veš, kaj pomeni kombinacija znakov “:)”
   Morda gre za inverzni Tourettov sindrom, lahko pa da je kaj hujšega.
   Vsekakor svetujem obisk osebnega zdravnika.

   • Republic Commando

    Blablablabla :). Raje odgovori , LEVIĆAR zabit.

    • Cicada 3301

     @republiccommando:disqus poglej, govno zabito zafukano zahojeno debilno počasno: to, da nisem za SDS, ne pomeni, da sem levičar. A ti je to jasno?!?! Govno zabito nepojebano. SDS NI DESNICA!!! KAJ TI TU POFUKANO NI JASNO?! Kaj od tega, pizda mala domobranska, ti ni jasno?!

     A TI ŠE ENKRAT NAPIŠEM?!?!? A TI NARIŠEM?! A TI POJEBEM MAMO, PA DA ONA KRIČI ZRAVEN TO?! DEBIL ZAFUKAN.

     • Republic Commando

      Tvoji komentarji jasno kažejo podpiranje levega pola :). Zakaj nisi tako glasen pod člankih o levem polu?? Ne nakladaj, levuhar zblojen ;)

     • pupa

      Retorika vredna čefurčka.

   • sprehajalec

    Levičarji&Islamisti…

    http://grillratte.de/wp-content/uploads/2009/04/spielfilmszenemogadischu.jpg

    Skupen boj, skupni cilji….

 • sprehajalec

  Še vseeno lepša, kot tvoja doma….

  • Gospod Kaplan

   A ti je lastna hčera privlačna. Bolano.

   • sprehajalec

    Vseeno bolje kot tista koza v štali, ki jo natepavaš vsak večer….

    • merim

     WTF?

    • merim

     Ejga ti dejansko pravis da se ti hcerka prodaja pa da ti je vsec?

     • sprehajalec

      jaz samo pravim, ti pa svojo porivaš….

     • merim

      Mojster ti si bolan

     • sprehajalec

      še bolj bolana so tvoja dejanja nad tvojo hčerjo….

 • Krtača 20

  Desni, resnica prihaja na dan. Je jajo že preštel svoje klerofašistične pedofile? Zdej ma dost cajta. Urška pa itak ne da več, tud če bi mu stal ne….

 • Gospod Kaplan

  Ko levakom cvirna zmanjka, so pa župniki vsega krivi. Hahaha.

 • sprehajalec

  Nikoli nisi te pedofilije obsodil, ki sem jo naštel.

  nikoli je nisi upal….

  • Cicada 3301

   @sprehajalec:disqus strogo obsojam in kategoriziram kot odvratno “pedofilijo Levičarskih generalnih sekretarjev Centralnega Komiteja Partij Kitajske, Jugoslavije, Romunije, verjetno Kube (tudi Castro si je verjetno privoščil kakšno mladinko za kondicijo – pri tem je treba poudariti, da je bil Castro proti črnkam) pa delavskih levičarskih socialistov Adolfa, katerega ljubimka mladoletnica Geli si je pognala kroglo v glavo. (ni pa potrjeno, možno je, da jo je Adolf)”

   YOUR TURN, FUCKER!

   • sprehajalec

    Obsodi torej to pedofilijo. Daj na mainstream pa da slišimo.

    o Župnikih vseskozi poslušamo. O temu zgoraj nikoli…

    • Cicada 3301

     @sprehajalec:disqus ravnokar sem to obsodil. Kakšen mainstream?! Misliš, da jaz diktiram program RTVSLO?!

     Resno te pozivam, da obsodiš spolno zlorabljanje nemočnih otrok s strani katoliških duhovnikov!!!

     • sprehajalec

      Ko bom na RTV slišal o pedofiliji naštetih, bom tudi jaz obsojal. nimaš ene obsodbe iz vala kazenskih ovadb župnikov, ki so jih ovajali zaradi odškodnin pri nas zadnjih 20 let…. Samo eno morda…

 • garfi

  LEVI FAŠIST Tweety Bird pod nešteto imeni bo spet slabo spal
  lahka noč bo težka noč
  laž zasužnjuje

 • garfi

  leWiČĆarji odvračajo pozornost od islamizacije Slovenije
  večni in edini VELEIZDAJALCI

 • garfi

  leWiČĆarji odvračate pozornost od islamizacije Slovenije
  večni in edini VELEIZDAJALCI

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Če koga zanima “druženje” z hčerko uporabnika “SPREHAJALEC” vam povem, da je prava profesionalka in nudi ugodne cene. :)

  PS: Za rezervacije se obrnite na njenega “pimpa” – SPREHAJALEC. :)

  • luckyss

   Ja, če plača vnaprej, bi mogoče šlo…

  • Gospod Kaplan

   Zakaj uporabljaš za obračunavanje od nekoga hčerko. Precej nizko.

   • Cicada 3301

    @gospod_kaplan:disqus predvidevam, da zato, ker @sprehajalec:disqus odkrito podpira spolno zlorabljanje nemočnih otrok s strani katoliških duhovnikov!

   • merim

    Pjt mal nizje jo sam ponuja

   • Republic Commando

    Za levuharja ni nič prenizko :)

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Če bi vi vedeli, kake nagnusne stvari izgovarja SPREHAJALEC, tega ne bi napisali. :)

    PS: Poglejte “poste”, kjer sam pove, da mu je všeč lastna hčerka in da se prodaja. Bolno. :)

   • Duhec

    Res je. Primitivno

    • Gospod Kaplan

     Nekam znano.

    • Josip Broz Tito(UDBA)

     Če komentirate na tem forumu, drugače ne gre. :)

     PS: Kultura na tem portalu ne obstaja. :)

     • slosin

      prvi si, ki to dokazuje

     • Duhec

      Mogoče. Večino komentatorjev ne berem, ker so mi za popizdit dolgočasni. Maček je že tak, pa tale ki skoz hodi in nikamor ne pride, tudi. Ampak, ne podpiram tako obračunavanje. Se mi zdi znak šibkosti napadalca.

     • Gospod Kaplan

      Morš kakšnega tazga brat, da ti zraven prihaja.

     • Duhec

      Hahaaa. Na Novi že ne…

     • sprehajalec

      Daleč od tega. Udbice. začela si ti s sovraštvom do judov pa krščanske cerkve.

      pa glorificirala srbe z njihovim prvim judenfrei mestom v Europi leta 1942, beogradom…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Mesto je bilo pod okupacijo nacistične Nemčije. Kaj vam tukaj, ni jasno? :)

      PS: Spet me nervirate. Bom moral spet klicati vašo hčerko, da mi sprosti en del telesa. :)

     • sprehajalec

      Ti si ga kar zmasiraj sama udbice. nema muščine koja bi to odradila….

     • Steiermark

      Glede na to, da si bil navajen titovega posušenega penisa, neboš imel veliko dela, z iskanjem primernega – z dovolj mehkim, da te bo zadovoljil!

    • sprehajalec

     Kot trop cuckov ste. nekoga najdete, pa bevskate. Čisto levičarsko. lahko ti naštejem veiko primerov iz zgodovine.

     Kako ste bevskali okoli hiše domnevnega izdajalca….

     • Duhec

      Lol. Adijo pamet.

     • sprehajalec

      Vov, vov, danes je tvoj trop. Hitro ste se našli na kupu….

     • Steiermark

      Kaj bodo šele počeli, ko bo luna polna…..

   • luckyss

    Osemletni ministrant je seveda bolje, mar ne gospod kaplan ?!

  • garfi

   leWiČĆarji odvračate pozornost od islamizacije Slovenije
   večni in edini VELEIZDAJALCI

   • Steiermark

    Zločinci, kot zločinci, ki se pa še vedno vzgledujejo po velikem zločincu titu! Njihov svetli vzor v klanju in posiljevanju, kot pri islamcih .- zato se tudi tako trudijo, da bi Slovenijo spremenili v islamsko provinco….

  • slosin

   na ljubljanskem tromostovju že cel dan povprašujejo po tebi…

  • sprehajalec

   Udbice, ćerka JNA sterešine i kelnerice bosiljke iz Trpezarije Kasarne bratstvo i jedinstvo…

 • Duhec

  Komentarji kr letijo. Ura pa glih za spanje, eh.

  • Gospod Kaplan

   Lahko noč.

  • garfi

   ne boš dobro spal
   laž zasužnjuje in uničuje

   • Duhec

    Kr neki

 • garfi

  KLIC MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

  • merim

   Dosadn si

   • garfi

    sprijazni se

   • Republic Commando

    Seveda, ko se levuharji z nekom ne strinjate je pa dosadan :) Kaj si šele potem ti, ki cel dan smetiš tu gori z svojimi enovrstičnicami ? ;)

   • Steiermark

    Kaj , ko bi se za začeteke, začel izražati, če se že obnašati nemoreš, v slovenščini…… ali je to preveč, zate, predhodnika islamskihpritepencev in okupatorjev?

  • Krtača 20

   Po pisanju bi rekel da si gorenak. Fuknjen si lih en tolk.

 • Tweety Bird

  Človek se vpraša, ZAKAJ je RKC tak magnet za pedofile? Zaradi celibata? Celibat vsekakor pripomore k še večji razširjenosti raznoraznih iztirjenih spolnih praks katoliških klerikov. Toda glavni razlog take razširjenosti pedofilije v RKC je treba iskati v privilegiranem položaju Vatikana in krajevnih katoliških cerkva. Cerkev je kot država v državi. Do sedaj praktično nedotakljiva. Zakoni in ustava zanjo držijo samo toliko, kolikor sama oceni, da je zanjo dobro.

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije
   pedofili in pedri so eno in isto
   povsod ste, tudi v rkc
   vprašaj levo čutečega patra poCestnika, ki je bil v vaši socialistični mladini

  • luckyss

   To je bil včasih dobrodošel azil za homoseksualce in pedofile..
   Ker so se s tem izognili nadležnim vprašanjem okolice v stilu “kdaj si boš pa ti babo najdu”

   • Steiermark

    Kdaj si boš pa ti “babo” ali kozu najdu, da boš pustil končno in dokončno, ljudi pri miru ter se morda, poglobil sam vase in vrgel iz sebe ves drek, ki ga prenašaš naokrog po svetu….

  • Steiermark

   Zakaj takšen gnev proti RKC in njihovim duhovnikom? Zaradi pedofilije, ki je prisotna veliko bolj v družinah, kjer, kar starši in bratje – sestre, pedofilirajo svoje najmlajše ter to ostane dobro skrito očem javnosti, zakaj se nihče ne sekira zaradi pedofilov, ki so vodili ZK oz. bili njeni člani, oz. najvišji njihovi poveljniki, kot je bil tudi sam, tito, so bili njihov vzgled, v pedofiliranju. Tega prasca, za katerega je uradno potrjeno, da je bil velik pedofil, pederajzl in vse mogoče oblike spolne in drugačne iztirjenosti ter psihopat, izvajal orgije z svojimi pionirčki – na katerih si pravgotovo ti in tebi podobni bila deležna “ljubičice bijele…”, da o deklicah, ki so jim jih vodili banditi titovi, da je lahko ohranil svoj razvratni način življenja, jih po zlorabi oz. posilstvu, dal tudi pobiti, zakaj nobene obtožbe – obtožnice proti tej drhlali, psihopatsko – pedofilski, ki delovala in še deluje , naprej, neovirano, v Sloveniji in ko jim gre bolj na tesno z otroki, ki jih nimajo kje vzeti, pa se zadovoljijo kar s psi, po “elitnih” garažah? Zakaj nobene kritične besede ali celo obtožnice, lproti islamu, ne samo njihovim klerikom ampak kot celoti, kjer imajo celo v koranu zapisano in dovoljena posilstva, tudi svojih, komaj rojenih deklic? Zakaj,, zakaj – zato, ker ste vsi skupa z musliji in titom ena velika zločinska drhal, ki na tak ali drugačen način ponovno oživlja to psihopatstvo med vami, psihično pohabljenimi!

 • Tweety Bird

  Ma ko vam jebe farško in desničarsko pedofilsko mater… Grem raje spat… LAHKO NOČ !!!

  • garfi

   TEŽKO NOČ
   ne boš dobro spal
   laž zasužnjuje in uničuje

   • merim

    Tebe so naucili samo par besed?

    • sprehajalec

     tebe žal preveč. pa se smešiš po portalih….

     • merim

      Ti pa hcerko prodajas

     • sprehajalec

      Ti jo pa porivaš…. Svojo.

    • garfi

     mijau mijau

  • Gospod Kaplan

   Še prej si ga zdrki na sosedovega sinčka.

   • merim

    Desti ste res pr.uknjeni

   • Tweety Bird

    Čuj gnoj desničarski… DUHOVNIKI, KI SO SE PREGREŠILI KOT PEDOFILI, SO V BISTVU HUDIČI V CERKVENIH OBLAČILIH !!! Isto, kot je Janša volk v ovčji koži.

    • garfi

     odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije
     pedofili in pedri so eno in isto
     povsod ste, tudi v rkc
     vprašaj levo čutečega patra poCestnika, ki je bil v vaši socialistični mladini

 • garfi

  levemu fašistu twety bo treba oprat gobec z žajfo

 • Krtača 20

  Sej pravm. Sam v bibliji bog pobije čez dva miljona ljudi (kakšen kurčev bog je to?) Satan pa sam 10. Zgleda da so vas desne tud kle farji spedofilirali. Verujete v napačnga.

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije
   pedofili in pedri so eno in isto
   povsod ste, tudi v rkc
   vprašaj levo čutečega patra poCestnika, ki je bil v vaši socialistični mladini

   • Krtača 20

    Ni tok problem islamizacija pr nas kokr je pedofilizacija rkc.

    • garfi

     povsod ste, tudi v rkc

     • Krtača 20

      Jebemti jajo pa res. Komunist z rdečo zvezdo nastavlja vatikanskemu križu svoj velesmrdeči šupak.

     • garfi

      vprašaj levo čutečega patra poCestnika, ki je bil v vaši socialistični mladini
      še vedno je

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Uporabnik “SPREHAJALEC”, kje si? Piše malo bolj izvirne komentarje, “ne pa eno te isto” vsakič. :)

  PS: Upam, da se niste preveč razburili, “pimp king”. :)

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Odjebi! :)

    PS: Se opravičujem zaradi vulgarnosti. :)

    • garfi

     sprijazni se

 • Cicada 3301

  @sprehajalec kategorično zavrača obsodbo spolnega zlorabljanja nemočnih otrok s strani katoliških duhovnikov in jo podpira!

  Ne verjamete? Tudi jaz skoraj ne, ampak sem shranil tole za pozneje:

  https://imgur.com/a/vQKYY97

  Gnoj ogabni. Da te ni sram, pizda smrdljiva hinavska.

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Oseba, katera prizna, da ga spolno privlači njegova hčerka in pove, da prodaja spolne usluge. :)

   PS: Definicija ne-normalne pedofilske živali. :(

   • garfi

    odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

   • sprehajalec

    Udbice, osoba koja nudi svoju sopstvenu Kevu Bosiljku….

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

  • sprehajalec

   obsodi torej pedofilijo Levičarjev, Maota, Adolfa, Broza, Gruzina. Nedolžne punčke in morda tudi fantke.

   naj slišim po mainstream medijih…. tako kot o Župniku.

   pa prilepi eno pravnomočno obsodbe župnikov pri nas. Ki so bili žrtve odškodninskih goljufij.

   Povej, kako si svoje otroke šponal doma, kaj naj rečejo preiskovalcem, kaj vse je Župnik počel…

   • merim

    Nekdanji župnik v Kašlju Franci Frantar, ki je bil leta 2008 pravnomočno obsojen zaradi pedofilije

    • sprehajalec

     Kot je dejal Grobelnik, ki pozna resnico, je to žrtveno jagnje levičarski krvoločnosti.

     tako kot je mojzes žrtvoval jagnje nekoč…

     • merim

      Koroški duhovnik Anton Kmet bo moral zaradi zlorabljanja dveh deklet med pripravami na birmo za deset mesecev v zapor

     • sprehajalec

      zanimivo, da so te novice samo v izpričano levičarskih časopisih.

      Nisem nikjer zasledil kakšnega učitelja telovadbe, levičarja? pa veliko se je govorilo o tem.

     • merim

      Potem ko je okrožno sodišče nekdanjega župnika iz Preske pri Medvodah oprostilo obtožb spolne zlorabe osemletnice, ga je višje sodišče spoznalo za krivega in ga obsodilo na štiriletno zaporno kaze.

     • sprehajalec

      Tudi škofa Vovka so levičarji spoznali za krivega, pa ga polili z bencinom pa zažgali. tudi nadškofa rožmana so Levičarji obsodili na smrt pred sodiščem, pa ga je potem višje sodišče leta 1999 oprostilo obtožb….

      Srečal sem veliko župnikov, pa nihče mi nikoli ni nič hotel, niti sem slišal kaj slabega o njih.

      Tukaj pa našuntana levičarska drhal napada župnike ne da bi enega poznala v življenju.

      koliko očetov so obtožili krivično spolnega nadlegovanja otrok. posledica spletk mater. levičarska sodišča so jim pa dala prav….

     • merim

      Spomnimo se. Jošt je bil sploh prvi slovenski duhovnik, ki je moral pred sodnike zaradi pedofilije. Sojenje se je začelo oktobra 2006, januarja naslednje leto, tik pred razsodbo, je Jošt umrl. Obtožnica ga je bremenila 16 spolnih napadov na osebe, mlajše od 15 let, po 183. členu kazenskega zakonika. Med sojenjem so zoper njega pričale tudi štiri žrtve, stare od 18 do 23 let, ki so bile v času zlorab stare od sedem do 12 let. Vse so potrdile, da jih je Jošt spolno med drugim zlorabljal tudi v cerkvi, celo pri spovedi. Ena izmed njih je izjavila, da jo je Jošt posilil, potem pa ji dejal, da o tem ne sme govoriti, ker bi s tem storila greh. Poleg žrtev je proti Joštu na sojenju pričalo še več prič. Svoje spolne navade je prakticiral v Artičah in pred tem tudi v Sromljah.

     • sprehajalec

      so jih testirali s poligrafom, ali je “psihologinja” na socialni ugotovila, da je tako?

     • slosin

      ne zanikam tovrstne podofilije, imam pa tudi sam pomisleke o teh zlorabah. Ne mi rečt, da je majhen posiljen otrok to doma lahko prikril. Na otroku je to pustilo takojšnje hude travme in ne verjamem, da starši tega nebi takoj opazili in odreagirali. Seveda bi pa tudi mene zanimalo, kako je to dokazovanje potekalo, tako, da deloma pritrjujem ‘sprehajalcu’….Namreč dejstvo je, da so pri nas ljudje, ki patološko sovražijo Cerkev in duhovščino in nebi se čudil, če je šlo kdaj tudi za kakšno zrežirano zlorabo …
      p.s. pa da nebo kakšne pomote, sam nisem veren in ne hodim v cerkev, niti nisem član nobene stranke…

     • Svele

      Smrt pedofilom pizde kurceve

     • Svele

      Govno slovensko incestno pedofilno crknte

     • merim

      V začetku tega tedna so policisti v največji slovenski zapor na Dobu pripeljali ormoškega župnika Albina Žnidariča, ki je bil pravnomočno obsojen zaradi pedofilije

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Moli Janšo, da vas ne najdem in objavim vaše podatke in podatke vaše družine na spletu in vam uničim življenje. :)

    PS: Prvo FUCK COMMUNISM, druga je bila OLGA KiRALY, naslednji boste VI. :)
    PS: Bodite previdni! :)
    PS: We don’t forgive, We don’t, forget Expect us :)

    • Gospod Kaplan

     No dej, ti s pedofilskih nickom.

    • sprehajalec

     udbice, dve šamarčine bi te otreznile viška krvi u trbuhu….

     • Gospod Kaplan

      Dej ti pa slovensko piši.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Tvoja hčerka ima to rada – Violent sex. :)

      PS: Veš, da neizmerno uživa? :)

     • sprehajalec

      udbice premalen je tvoj. pola muško pola žena. hermafrodit….

     • slosin

      a si ti tud iz Saraocev….?

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus je največje govno kar sem jih kdaj vsaj približno spoznal.
  Kako lahko kdo podpira spolno zlorabljanje nemočnih otrok?!?!
  Kako lahko kdo tak sploh pogleda svojim otrokom v oči?!
  KAKO TE POFUKANO NI SRAM SE POGLEDATI V OGLEDALO. IZMEČEK GNOJNI!

  • merim

   Ce mu je se lastna hcerka privlacna in bi jo raje kot kozo, kot sam rad pove.

   • garfi

    odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

   • sprehajalec

    Samo pove, za razliko od tebe in tvoje hčerke, kot se rad pohvališ…

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus pravi, da je spolno zlorabljanje nemočnih otrok s strani katoliških duhovnikov moralno neopročeno in ga podpira.

  PIZDA GNOJNA NAVADNA. DA TI POCRKA CELA POPFUKANA FAMILIJA, PIZDA STARA OGABNA PEDOFILSKA.

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

  • sprehajalec

   Je nemoralno in oporečno, ker je plod tvojih insuniacij.

   kako si otroke učil doma, kaj naj rečejo, kaj jim je striček Župnik počel….

  • slosin

   nisem zasledil, da bi kdaj zanikal, da si toplovodar….torej si toplovodar…

   • Svele

    Pedofil crkn ti in tvoji pamzi da ne bodo nadaljevali vaše švabske tradicije pedofilije amen naj pocrkajo vsi avtohtoni pravi desni incestno pedofilni Slovenci amen

 • Krtača 20

  Desni, predvidevam da glede na to da vaš jajo v pedofiliji rkc ne vidi nobenega problema in ga ne komentira, da rkc v teh dejanjih torej podpira! Smrduh izdajalski tercijanski pedofilski.

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

   • Krtača 20

    Odvračaš pozornost od pedofilizacije sds in rkc.

    • garfi

     odvračaš pozornost od resnice

     • Krtača 20

      Resnica te bo osvobodila. Počistiti bo treba z vso pedofilsko nesnago v sds in rkc.

     • garfi

      tvoja resnica zasužnjuje in uničuje

     • Krtača 20

      Pri meni obstaja samo ena resnica pa kakršnakoli že je. Desni imate pa 2000 pravljic.

     • Svele

      Hhahaja resnica je umrla v srcu male dojenčice.prasci vi in jaz vsi pametni .za otroke gre hahhahah kaj zastrupljena hrana cepiva voda duh miselnosti hauhahahhUmrli bomo vsi medtem pa ta forum hahhahhahhh

  • sprehajalec

   Povej, kako si svoje otroke šponal doma, kaj naj rečejo preiskovalcem, kaj vse je Župnik počel…

  • Svele

   Rešite črta in Jakoba hahhahha

 • Gospod Kaplan

  Kdaj je ženska plodna. Ko dobi prvo menstruacijo. Že narava je zajebala. Hahahaha.

  • Krtača 20

   Desni smete seksat sam ko otroke delate. Tko prav rkc. Vmes pa fantke ribate.

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus PIZDA ZAFUKANA STARA OGABNA PEDOFILSKA.
  KAKO TE NI SRAM?!

  • garfi

   odvračaš pozornost od vaše islamizacije Slovenije

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus moje insinuacije?! A si ti normalen?!

  PREBERI SI PISMO NJIHOVE SVETOSTI PAPEŽA FRANČIŠKA VSEM BOŽJIM LJUDEM:
  https://www.bbc.co.uk/news/world-45250452

  GNOJ USRAN STARI OGABNI PEDOFILSKI.

  • sprehajalec

   no? Si obsodil pedofilijo Levičarjev, generalnih sekretarjev Centralnih komitejev? maistream medij imam prižgan, pa nič o tem…..

 • Krtača 20

  Rkc od slovenskih davkoplačevalcev dobi letno preko vseh možnih kanalov milijardico dnarja. V zahvalo pa nam pedofilira mladino. A janša je slep, ne sliši, ne vidi. Fuuuj svinje desne.

 • Cicada 3301
  • slosin

   a si ti vidu našga Papana….on priznava grehe rkc. Ajde, zdej pa še link, kjer se Titek opravičuje za svojo pedofilijo…pa mogoče Mao, Che…ajde gremo…

   • Cicada 3301

    @slosin:disqus umiri se, ti ga bo prišla hči od @sprehajalec:disqus pofafat. 5€ na roko. GOVNO ZAFUKANO OGABNO.

    • slosin

     dej ti men rajš link. Samo zmerjanje te je….Aja, mogoče se je pa šef Kominterne Stalinček kdaj opravičil za grehe svojih rdečih perverznih fukačev…..Prvi jebač Kominterne je bil menda Titek…

   • merim

    Bog vse odpusti

    • slosin

     od kdaj se pa rdečkarji sklicujete na Boga?

  • Republic Commando

   In kaj zdaj? A če sem SDS-ovc potem sem pedofil? To je nekako tako, ko ti rečeš ” a če nisem za SDS sem levičar”, (kar je seveda laž in to tvoji komentarji lepo kažejo ;)) Sem ti doli povedal , da obsojam VSAKRŠNO PEDOFILIJO. Za sprehajalca pa ne morem reči kaj si misli.

   • Cicada 3301

    @republiccommando:disqus lepo po slovensko piše “PREBERITE, GOVNA SDS-OVSKA, KAJ PRAVI PAPEŽ”.
    Kje si ti našel, da sem napisal, da ste vsi SDS-ovci pedofili?
    Razen če se prepoznaš v tem… to je pa možno,

    • Republic Commando

     Zakaj si potem napisal govna sds-ovsk? Napi ši potem govna pedofilska pa je?

   • Svele

    Hjahahhaa desni cerkveni incestno pedofilni domosralsko Klavci bije vam zadnja ura hahhaha

 • Cicada 3301

  Ne le, da @sprehajalec:disqus trdi, da v spolnem zlorabljanju otrok ni nič moralno spornega, trdi, da OTROCI LAŽEJO!!!

  sprehajalec • 6 minut nazaj
  kako si otroke učil doma, kaj naj rečejo, kaj jim je striček Župnik počel….
  •Odgovori•Deli ›

  Kako lahko tak človek sploh živi sam s sabo?! Ostudnež!

  • sprehajalec

   Umazana gnida, zavohala si denar od vatikana….

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus je največje govno kar sem jih kdaj vsaj približno spoznal.
  Kako lahko kdo podpira spolno zlorabljanje nemočnih otrok?!?!
  Kako lahko kdo tak sploh pogleda svojim otrokom v oči?!
  KAKO TE POFUKANO NI SRAM SE POGLEDATI V OGLEDALO. IZMEČEK GNOJNI!

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Ljudje, kateri podpirajo pedofilijo upam, da zgorite v peklu. Zdaj pride k meni domov hčerka uporabnika “SPREHAJALEC”, da me profesionalno seksualno obdela. :)

  PS: Lahko noč!!! :)

  • slosin

   teslo…

  • sprehajalec

   Mali ti je Udbice. Kad se nezna šta si, jesi muško ili žena, kad te čovek pogleda.

   pa i bosiljka sa trpezarije JNA kasarne, tvoja keva, bila je mnogo čopava, a otac starešina JNA imao crne brke.

 • Krtača 20
  • merim

   Jih je ko dreka

   • sprehajalec

    To so vse komunistična sodišča.

    medtem ko taisto sodišče ni enega levičarja še obsodilo zaradi pedofilije. kljub mnogim zgodbam iz šolskih telovadnic….

    • merim

     Postrezi nam.z imeni

     • sprehajalec

      Saj pravim, vse tiho.

      Izgleda so slabe odškodnine z učitelji telovadbe….

     • merim

      Vse tiho iz tvoje strani.

     • sprehajalec

      Ni tiho. Ti trdiš da so slovenska sodišča pravična, pa enega zločinca niso našla za 15.000 pobitih, izvensodno po vojni?

     • Tone

      Sodišča sodijo, če jim kdo pripelje zločinca. Zatajili so kvečjemu tožilci in policija.

     • sprehajalec

      Migrantov?

    • pupa

     Ta ista sodišča so ravnodušno potrjevala množične zločine nad nedolžnimi žrtvami povojnih pobojev. Še danes ni nobenega obsojenega zloćinca.

    • Tone

     Komunistična sodišča so obsodila zelo malo duhovnikov za pedofilijo, so jih pa zato demokratska sodišča ZDS, Irske, Francije, Italije itd. na stotine.
     In RKC te sodbe priznava!

     Zgodbe pa niso dovolj, potrebna je prijava policiji. Bilo pa je že nekaj tožb proti učiteljem in trenerjem.

   • Krtača 20

    To je samo vrh ledene gore.

 • Krtača 20
  • sprehajalec

   To je isto sodišče, ki je nadškofa Rožmana obsodilo na smrt….

   • merim

    Otipaval ju je med pripravami na birmo
    Med drugim je v obtožnici pisalo: “Kaznivo dejanje je zakrivil z zlorabo svojega duhovniškega položaja, tako da je storil spolno dejanje z osebama, ki še nista bili stari petnajst let in sta mu bili zaupani v učenje in vzgojo.”

    Kmet se je moral po poročanju časopisa Dnevnik zagovarjati, ker naj bi dekleti zlorabljal od oktobra 2006 do sredine aprila 2007. Med pripravami na birmo sta bili mladoletnici z duhovnikom velikokrat sami, Kmet pa ju je redno otipaval po prsih in zadnjici. Dekleti se zaradi njegovega položaja župniku nista upali upreti.

    • merim

     Anton kmet koroski zupnik

    • sprehajalec

     Otipavati je zelo širok pojem. Sploh če se obeta fina odškodnina za duševne bolečine. vatikan ima denar…

  • merim

   Spomnimo se. Jošt je bil sploh prvi slovenski duhovnik, ki je moral pred sodnike zaradi pedofilije. Sojenje se je začelo oktobra 2006, januarja naslednje leto, tik pred razsodbo, je Jošt umrl. Obtožnica ga je bremenila 16 spolnih napadov na osebe, mlajše od 15 let, po 183. členu kazenskega zakonika. Med sojenjem so zoper njega pričale tudi štiri žrtve, stare od 18 do 23 let, ki so bile v času zlorab stare od sedem do 12 let. Vse so potrdile, da jih je Jošt spolno med drugim zlorabljal tudi v cerkvi, celo pri spovedi. Ena izmed njih je izjavila, da jo je Jošt posilil, potem pa ji dejal, da o tem ne sme govoriti, ker bi s tem storila greh. Poleg žrtev je proti Joštu na sojenju pričalo še več prič. Svoje spolne navade je prakticiral v Artičah in pred tem tudi v Sromljah.

   • sprehajalec

    Obetala se je visoka odškodnina….. Vatikan ima denar, so mislili starši.

    • merim

     Lej tega psihopata

     • sprehajalec

      Poznam vas slovenčke, ko zavohate lahek denar….

     • Tone

      Kako jih poznaš, a te je kateri že tožil?

     • sprehajalec

      Voham vas….

    • Tone

     Tudi sodišča povsod po svetu tako mislijo.

 • Krtača 20

  Župnik obsojen pedofilije: https://www.dnevnik.si/1042313259

 • Gospod Kaplan

  Ko bojo Cerarjevi aduti zbral pogum vas bojo vse pofukal. Levaki ste brez hrbtenice in vas bojo lahko čist na izi prpognal.

 • Cicada 3301

  @sprehajalec:disqus našel te bom. Imam načine, znanje in opremo. Tako, kot sem našel @viktorh, @dob, @fuckcommunism in ostale.

  Vse ima svojo mejo in ti si jo prestopil. Ne bo ti prijetno. Obljubim.

  • sprehajalec

   kaj bi dal, da se pojaviš pred menoj.

   nekoč sem te čakal na petrolu na Celovški. pa si raje pizdo stisnil v šentvid pa tam z daljnogledom špegal….

   • Cicada 3301

    @sprehajalec:disqus ja, seveda si…
    Vse je OK. Kar umiri se. Ne bo ti treba nikamor, verjemi mi.

    Bog odpušča, jaz ne.

    • sprehajalec

     podoben si majhni čivavi, ki zna tudi šavsniti, vendar ne boli.

     Ponosen na ta svoj imidž?

     • pupa

      Taki osebki niso tako nedolžni kot misliš. Sposobni so nekomu nalimati pedofilijo in se mu istočasno poniditi za odvetnika. Tudi to je biznis čeprav zelo zelo umazan.

     • sprehajalec

      tale je preglup za kaj takšnega….

     • ĐĐ Style

      Pedofili so na dnu prehranjevalne verige v zaporih. Srečno sprehajalec, pa pazi , da pri tebi ne najdejo kaj spornega.

     • sprehajalec

      Si ti morda že tam?

     • ĐĐ Style

      Samo nasvet sem ti dal

     • sprehajalec

      Lastne izkušnje?

     • ĐĐ Style

      Če bi bile lastne, bi bil desničar in podpornik SDS-a

     • sprehajalec

      ne moreš biti, ker desničarji in SDS obsojamo pedofilijo. Ti jo pa spodbujaš na temle portalu….

     • merim

      Pojdi spat teb se blede

     • ĐĐ Style

      He he, desničarji , da obsojajo pedofilijo. A ob nedeljah jo obsojate. Katoliška cerkev je največje leglo pedofilije.

     • sprehajalec

      Druge obtožujete pedofilje, vendar ste največji pedofili sami. ker se zelo radi pogovarjate o njej…

      vas rajca?

     • ĐĐ Style

      Vidim, da si vzburjen, sedaj si v sedmih nebesih. Saj je dokazano, da so desni volilci nižje izobraženi, tvoji komentarji to dokazujejo. Ti kot sin pedofila spadaš k desnici.

     • sprehajalec

      Nikakor. vsako temo, ki nima veze s tem, vi obrnete v pedofilijo.

      To pomeni samo eno, da ste pedofili….

     • ĐĐ Style

      No , saj celo noč lajaš, da otroci lažejo. Videno že od prej. Pravica je počasna, vendar pride na svoje.

      P.S. Levica je na oblasti!

     • sprehajalec

      Zakaj vedno vse teme obrnete v pedofilijo?

     • ĐĐ Style

      “Britanski alternativni desničar in provokator Milo Yiannopoulos je v
      torek odstopil s položaja urednika desničarskega medija Breitbart. To so
      zahtevali njegovi sodelavci zaradi videoposnetka, v katerem je
      zagovarjal spolne odnose z mladoletniki.”

     • sprehajalec

      Praviš levičarji ste tega zmožni….

     • pupa

      Tako kot sladokusci v pogovorih veliko kuhajo tako dejanski pedofili spremenijo vsako spletno temo v pedofilijo.

     • Svele

      Janša fuka črta in Jakoba in vse slovenske dojenčke hajhahha

     • Republic Commando

      Daj že nehati metati vse v isti koš, gnoj zabiti.

     • ĐĐ Style

      Si eden od njih, zato jih vneto ščitiš.

     • šmentanamuha

      A za tvoje šeriatarske prijatelje te pa nič ne skrbi? kako to?

     • večni srb

      Pa ti to verjameš?
      Zakaj bi se neka baraba posebej sekirala za pedofile, mogoče edino kakšen katolibanski seksualni manijak, ki ga obsedajo demoni, sicer je normalnim kriinalcem popolnoma vseeno kaj so drugi naredili s svojim življenjem.

     • pupa

      Posebno pedofilija je zelo delikatna stvar in ko ti jo nalimajo se zelo tezko izvlečeš pa čeprav nedolžen. Predvsem me moti, da nastopajo skoraj vedno morebitne žrtve po desetih in več letih, tako da sem skoraj prepričana, da je večkrat v ozadju tudi izsiljevanje kakšnih “odškodnin”.

     • sprehajalec

      Pedofili obtožujejo druge pedofilije.

     • pupa

      Točno to in zgolj to.

     • večni srb

      Kdor še sam zase ne ve, če je bil posiljen ali ne, mu res ni pomoči.

     • večni srb

      Še bolj čudni so režimski pedofili, recimo za policaje pa nihče ne reče nič grdega, tudi če so mu kot mulcu žuljili lulčeka. Čeprav ima kup ljudi v kraju svoje izkušnje, moramo vsi spoštovati sklepe gnilega pravosodja, ampak to še ne pomeni, da krajani ne ločijo pedofilov od žrtev totalitarnega režima. Država pač laže, ker je drek.

     • Svele

      Ja desni pedofili ste vsi nedolzni hauhahhahhHa

    • slosin

     …vidim, da je James Bond proti tebi pravi amater…

    • montyamp

     Malo še lajaj …………………..

  • Gospod Kaplan

   Dej mene najd, šupak.

   • Cicada 3301

    @gospod_kaplan:disqus
    5274 Črni Vrh
    Telefon: (05)3777086
    GSM: (031)803016
    Še kaj?

    • slosin

     lukec, a ti tud kej oglašuješ na Bolhi, pa da še tebe najdemo, al pa sestavljaš puzzle na medmrežju…?

     • Svele

      Jebe tvojo hcerko

    • Svele

     Črni vrh hahhaha same incestno pedofilne retard familija tam živijo smrt hlapcem

  • šmentanamuha

   Kaj tolk pizdiš, poglej, kako lep pozdrav ti je poslal oni na tretjii fotki … only for you, darling (zgleda da ima dolgega …).

  • slosin

   ajde, zaupaj nam, so še med živimi…?

 • večni srb

  Od tega Halida bi rad najprej slišal, v kakšnem smislu je lahko danes kdorkoli v bosni varen in kako loči jugoslovane od arabcev.
  Po moje, kdorkoli pride v tiste enklave, ne more biti drugo kot problem za te čudne domačine.

 • večni srb

  Zelo lepe slike različnega jedilnega pribora, tudi jaz ne grem nikoli kampirat brez noža, ker nikoli ne veš kdaj je treba zaklat kakšno konzervo mesnog doručka ali porezati vejice iz prekle, ki ti potem lahko služi za oporo.
  Kar se marihuane tiče, nekdo bo zelo jezen, ker so mu naključni popotniki narabutali njivo.

  • mona lisa

   Ti noži ne bodo odpirali doručka ampak vratove evropejcev. To je razlika.

   • Svele

    Ja včeraj je zdravnik zaklal dojenčico jJjajJjJh

   • večni srb

    Ampak za doručak razrezat je tudi dober, mogoče bi se dalo z njim odpreti celo kanto fižola.

 • sprehajalec

  Vsako temo, v našem primeru migranti, dežurni levičarski komentatorji obrnejo vedno v eno in isto smer. Pedofilijo.

  • šmentanamuha

   Fokus levičarjev je enak kot pri migrantih, kje naj si spraznijo jajca.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! TO JE VES CILJ TEH POKVARJENIH LJUDI !!! ! !!!

   • Svele

    Včeraj so spraznili sobo v porodnišnici krepnila je ena dojenčica hahhahhaha en slovenceljne manj hahhahah

 • večni srb

  Normalno, da se struktura prebivalstva v bosni spreminja, če jih pa vsako leto več deset tisoč migrira v Slovenijo in naprej v Evropo. Zgleda so si v muslimanskem delu bosne organizirali en tak migrantski portal, hrvati in albanci imajo pa svoje.

  • večni srb

   Zakaj toliko ljudi beži iz Hrvaške, hrvaškega in muslimanskega dela bosne, iz Kosova ter iz Slovenije, a ni več lepo?

   Čudno, včasih so veljali za največje migrante, srbi, romuni in bolgari, danes še komaj kje vidimo kakšnega, so vsi zadovoljni lepo doma.

   • Steiermark

    Srbi ste vedno in še vedno veljate za okupatorje, v Sloveniji – zato se tudi vedno več mladih izseljuje v Avstrijo, kjer vidijo edino možnost za svoje preživetje in preživetje naše (tudi avstrijske) kulture!

    • Svele

     Slovenci ušli u Sloveniji hahahhahhaha Bog pobij vse slovenske dojenčke .kakor Mojzesu mi uresniči prošnjo uniči te pofukane slovenceljne amen

     • dr Janez Sveti

      Daj se zberi in popij tablete, ki so ti jih predpisali.
      Dr Janez Sveti genij

     • Svele

      A ne vidiš da vas jebem v glavo zafukanci .otroci umirajo a karavane prolaze zamisli se malo.zamaski prihodnost otrok premisli

     • dr Janez Sveti

      Vzami tablete ali si pa prereži žile. Tudi to pomaga takšnim osebkom kot si ti. A obesit si se že poskusil?
      DR Janez SVeti genij

     • Svele

      Dr Janez vam serje v usta dojenčkov .šlo dojenčki umirajo zaradi političnega salabajzerizma politikov hahhahhah

     • dr Janez Sveti

      A si zi iz hruske padel?
      DR janez SVeti genij

     • Steiermark

      Balkansko govedo, najprej se nauči pravilnega in kulturnega izražanja, v “slovenštini”, dokler se pa tako nisi sposoben izražati, para vtihni!
      Vi balkanci ste res prišli v Evropo – zasedli Slovenijo, pobijali slovenske otroke, dojenčke, mlade punce, mamice, starejše ljudi in nasplošno skrbeli za “izbris” avtohtonih Slovencev, v Sloveniji, v upanju, da se uresničijo želje, vaših turških hlapcev – “sve je naše…”, vendar, čeprav na vašo pobudo in z vašo podporo islamcem, ki jih vlačite v našo domovino, vam ne gre vse kot po maslu…… islamci bodo rezali vratove tudi vam, vašim otrokom, jih namesto vašega smrdljivega maršala tita, pedofilirali, kot to počenjajo s svojimi otroki, ker jim je mohamed tako naročil, za nazadnje pa šparajo vas, tastare turške hlapce, srbine, da vas bodo, kot praviš ti, dobro “pof…..li” v vaše anuse, ki jih imate še vedno “boleče” in razdrapane, od hlapčevanja titu in komunistov…. Vse kar pošiljaš ti nam, avtohtonim v Sloveniji, se bo kmalu vrnilo tebi – pošiljatelju….. alah je velik – kako velik pa je, boš pa kmalu spoznal – v centimetrih in ob raztrganem anusu!.. Zblojena svojat, ni kaj za dodati!

     • Svele

      Hahhahah novorojenčki slovenski umirajo a psi lajajao hahhahahha

    • večni srb

     Kako se papride ven, morda bi šel zraven, ampak nimam ničesar, če gre tudi tako.

   • Zgornji

    Ja in ne. Namreč, pravkar beremo enega, ki ni lepo doma , … razen če piše iz Srbije gor, v kar pa zelo dvomimo , sodeč po njegovem pisanju iz “večne Srbije” …

    • Svele

     Hahhaha slovenski retard dojenčki krepavajo hahhahah dopisnik iz moje incestno pedofilne hlapčevske dežele hahhaha

 • uzurpator

  Muslimani se muslimanov bojijo … potem si lahko mislite kaj prihaja. Nujen je referendum o pravici do orožja za varovanje življenja in lastnine.

 • montyamp

  Primitivizem se širi kot kuga .
  Temelje retrogradaciji napredka so postavili zločinci ki so klali Slovence po Stalinovih navodilih , danes se pa v praznino naseljuje kozozjebska gamad .

  • Svele

   Ena incestno pedofilno hlapčevska slovenska dojencica je umrla hahhahhaha samo milijon vas še živi hajjajajasmrt hlapcem

 • Marija

  Sedaj bodo lahko prišli v Slovenijo pod to vlado. Na vse to smo opozarjali leta 2015.In kaj smo bili?

 • janez cepec

  prejle sta me klicala član dvojca BLACK TIE Žan-Mali pizdek Mahnič in Branko, de se ni treba nč bat, oba sta na meji in že s svojo prisotnostjo odganjata migrantsko bando. ko ju migranti vidjo se upišajo od smeha, se začno po tleh valat in se odkotalijo nazaj u Lepo njihovo.

 • Za Slovenijo

  Naj jih Hrvati kar zadržijo v Bosni, tu ne rabimo nikogar!

  • Svele

   Hahhaha še en dojenček je umrl hahahhahhaha

  • večni srb

   Ja, povej jim to, tebe bodo morda ubogali.

 • Tomira Breluga

  A jih ni bilo pred volitvami 50.000:))?
  Res čudno, da jih desničarska hrvaška oblast kar tako spušča čez mejo.

 • Cicada 3301

  S solzo v očeh vam sporočam, da našega vrlega komentatorja @sprehajalec ni več med nami.

  To se zgodi, ko nekdo prestopi mejo.
  Bog odpušča, jaz ne.

  • Svele

   A je not v jamo padu hahhaha

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Kaj se je zgodilo? :)

   PS: Zelo bi bila hvaležna na odgovoru. :)

   • Cicada 3301

    Včeraj je prestopil mejo. V dveh urah smo izvedeli, kdo je. Sedaj ga ni več na tem portalu. Simple as that.
    And a big shout-out to our guys at Zeta Global! You are the best!

    • Josip Broz Tito(UDBA)

     Škoda, ker niste malo počakali. Danes zvečer sem hotela objaviti njegov IP naslov. :)

     PS: Neumni upokojenec je dva dni nazaj, odprl Grabify IP link. :) :) :)

     • Cicada 3301

      Sry… penzič je resno najedal… moral je iti…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Nima veze. Bom se osredotočila na uporabnika XTC in cosmo. :)

      PS: Zelo so nadležni. :)

     • dr Janez Sveti

      A mene pa ne opaziš ali kaj?? Pa tako se trudim.

      DR Janez Sveti genij

  • ŽilberBeko
 • Kojikurac

  Oboroženi z marihuano? In mi jih kao nočemo?

 • dr Janez Sveti

  Bolj neumnega “prispevka” ne najdeš drugje, kakor v Nova24tv in Mladina. Isto sranje drugo pakovanje! A tile noži na fotki so nevarno hladno orožje?? Vi ste kreteni. V vsaki kuhinji je več “orožja” Marihuana? kaj je to? A ste mislili konoplja mogoče? Če emigranti kadijo konopljo so pšridni k bubice! Vi, ki se zadevate s tabletami in alkoholom stre idioti in nevarni osebki sebi in drugim. Zato pa pišete take neumnosti.

  DR Janez SVeti genij

  • Republic Commando

   En mali nož je dovolj ,da nekoga hudo poškoduješ ali celo ubiješ. Noben normalen človek ne nosi nožev s seboj. Tako , da si ti DR Janez Sveti kreten.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Oglaša se še eden “pussy” desničar. Kot te bo kriminalec posiljeval, boš ti verjetno piskal na piščalko in se drl “FIRE”. :)

    PS: In potem boste vi sprožili revolucijo. :)

    • Republic Commando

     Je ker leviĆari ste pa res jaki, najprej “fuck the police”, ko paz ačnejo batine padat pa “police, police, help”.:)Imaš na YT ogromno takih posnetkov jakih levuharjev, še posebi antife ;)

   • dr Janez Sveti

    Ne jaz sem genij. Ti si strahopeteno pezde, ki se boji žepnega noša za čiščenje nohtov. Da te fentam ne potrebujem nobenega orožja. Jaz sem orožje.
    DR Janez SVeti kostolomac

    • Republic Commando

     Dr Janez Sveti retard :)

     • dr Janez Sveti

      Lahko razložiš svoj zapis ali si napisal nekaj, kar tebe boli?

      DR Janez Sveti genij

     • Republic Commando

      Me nič ne boli, samo napisal sem to kar si ;)

     • dr Janez Sveti

      Vem in razumem, da tvoji bolni možgani tebi ustvarjajo podobe in dogodke, ki se niso zgodili. Temu se reče duševna bolezen. Žal ne razumeš, ker ravno to je značilno. Tvoje življenje, če temu trpljenju tako lahko rečemo, lahko skrajšaš če storiš samomor. Družba ti bo hvaležna.
      DR janez SVeti svetovalec

     • Republic Commando

      Sj vem , da si hotel pametno izpasti, ampak vse kar jaz vidim je blablablablablablabla . Nepomembnež si in nepomembnež boš ostal ;). DR Janez Sveti NIHČE :)

     • dr Janez Sveti

      Jaz nočem bit pomemben tebi. To bi bilo za mene ponižanje.
      DR Janez SVeti genij

     • Svele

      Janez fuka črta in Jakoba

     • Svele

      Retard črt in jakob

   • D Zen

    ja seveda, če bi pa pašteto z roko jedl, bi pa spet reku: aaa lejih primitivce

    • D Zen

     btw jaz si v prvem grmu oklestim nevarnejše orožje.

     • Tone

      Za to pa potrebuje mačeto.

    • Republic Commando

     A takrat v rogu so tudi pašteto mazali?? Dj spelji se ej

    • Stane

     Ne primitivce. Iznajdljivce.

   • večni srb

    Tebi bi bilo treba pobrat še palice in kamenje.

    • Republic Commando

     Nism jaz levuhar , da s palicami okoli strašim . Debilček

 • karlina

  https://www.casnik.si/athena-farrokhzad-odprto-pismo-evropi/ TO SI OBVEZNO PREBERITE, GROZLJIVOOOO PISANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • D Zen

  kako ste nori.

 • Open mind

  Ali lahko članke naslavljate malo manj komično. Hvala.

  • Republic Commando

   Hočeš kot 24 kur – Kim pokazala svoje obline

  • Oregon

   glede na naslove člankov v slovenskih medijih v zadnjih letih, je tale kar na mestu.

 • Nimajo vsi 5 min spomina

  Nova 24 Čemu panika?? JJ oz SDS je jeseni 2016 leto po migrantskem valu ! Na TV izjavil: Razdelitvene kvote po EU državah so DOBRA IDEJA !! In jopodpiram !! TOREJ podpirajte še naprej naseljevanje saj je vse v kvotah al ste si SPET premislili ?? zacenši s potjo po poteh Avnoja in Titovo sliko na majici….

  • garfi

   Nimamo vsi 10 min spomina
   Janša: Prvi predlog Evropske komisije (glede begunskih kvot lansko jesen, op. novinarja) sem podprl, vendar pod pogojem, da se najprej določi, koliko migrantov lahko Evropa letno sprejme na svojem ozemlju. Če tega ni, bo vsak mesec določen novi ključ glede razdelitve. To ne deluje. (…) Ker so bili v prvem valu nekritično sprejeti vsi, tudi ekonomski migranti, je prišlo do reakcij in problemov, tako da naenkrat v večjem številu evropskih držav ni bilo več prostora za nikogar. Prej je bil prostor za begunce in migrante, zdaj pa niti več za begunce, torej za tiste, ki so res pobegnili pred smrtjo. In to je razlog, zakaj ljudje sedaj umirajo.
   https://www.sds.si/novica/janez-jansa-v-intervjuju-za-avstrijsko-tiskovno-agencijo-o-migrantski-krizi-brexitu-12131

   • Nimajo vsi spomina 5 min

    garfi haha ….vir SDS… haha ….. glej raje če že želiš branit SDS poguglaj za ORIGINAL TV posnetkom in IZJAVO g. JJ direkt (ne SDS verzijo od tomaža majerja) pa bova potem nadaljevala

  • pupa

   Pobič ali ne bi ti dobesedno povedal kaj je rekel JJ. Če me moj spomin ne vara je bilo takrat govora o beguncih ne migrantih. Begunci so starejši in matere z mladoletnimi otroci. Med prišleki v Evropo pa so predvsem moški med dvajsetim in štiridesetim letom. Vse ostalo ti ne bom razlagala, ker nisi vreden.

  • Republic Commando

   DAJ NALIMAJ CELOTNO IZJAVO . Gnoj prevarantski.

   • Nimajo vsi 5 min spomina

    A jaz ti naj osvežujem spomin ? Drgač pa z vpisom samo potrjuješ tezo iz članka o Laškem da so desni zabiti in ne znajo sami poiskati in sam čakajo navodila kako dalje.

 • garfi

  komunajzli in leWiČĆarji so veleizdajalci Slovenije in Slovencev že genetsko, pravi, večni in edini
  KLIC MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

 • Slo hunter

  Kozofuki in levičarji so iz istega legla, zato jih kot take tudi obravnavamo, sploh levičarji so težki ksenofili, nekateri imajo celo stockholmski sindrom, tudi ko je tepen od kozofukov to odgovornost pripiše sebi in prednikom, jezi se na tiste, kateri se branijo od kozofukov, ljubi homoseksualce a kozofuki jih mečejo iz streh! Le kdo bi to razumel? Le tisti, ki mu je bebavost bila položena v zibelko! So nevarni lastnemu narodu, imajo okrnjen občutek samopodobe v mladosti so bili večkrat zlorabljeni…..

 • Mark San

  na bruhanje mi grejo vse vere…..kje zivimo…katastrofa

 • Tone

  Na Novi mislijo, da imajo kaj novih bralcev, ki ne bodo prepoznali starih člankov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!