fbpx

V Levici zgroženi zaradi NATO srečanja v Ljubljani – O svoji podpori socialističnim diktatorjem in terorističnim gibanem pa raje molčijo

(vir: twitter)

Te dni se na obisku v Sloveniji mudi vojaška delegacija zveze NATO. Gre za eno od treh letnih srečanj. Dve sta vsako leto v Bruslju, eno pa je v državi članici zveze NATO. Letos je ta čast doletela Slovenijo. V skladu s tem so vpeljani tudi standardni varnotni protokoli. To gre Levici hudo v nos. Sami namreč zvezi Nato nasprotujejo, podpirajo pa dejanja islamističnih teroristov v Palestini ter socialističnih diktatorjev po svetu.

“V Ljubljani danes poteka zasedanje vojašekga odbora zveze NATO,” so na Twitterju zapisali pri Levici. “Mesto je paralizirano, zato da lahko vojaška elita trguje z orožjem in načrtuje svoje bodoče pohode.”

Licemerju Levice je ogledalo nastavil politični komentator in kolumnist Demokracije Mitja Iršič, ki je opozoril na “oglušujoč molk Levice, ko Rusija pošilja komandose v Sirijo in Venezuelo. Ko Maduro mesari ljudstvo s krvoločno kliko zvestih generalov. Ko čete subsaharskih socialističnih rajev izvajajo tihi genocid nad nomadskimi plemeni. Ko Hamas cilja bolnišnice in vrtce v Izraelu.”

Da je Levica zelo glasen nasprotnik zveze NATO ni nobena skrivnost. Severnoatlantskemu zavezništvu so nasprotovali že kot Združena levica. Seveda pa so prisotna dvojna merila.

V očeh Levice je namreč zveza NATO slaba zato, ker je nastala kot obramba pred komunizmom. Resda je severnoatlatska zveza izgubila kompas vse odkar je v začetku 90ih let padel komunizem v Evropi in je prišlo do razpada Varšavskega pakta. A je zato privzela vlogo mirovnika, ki naj bi zagotavljal mir na svetu.

Kritični do Nata, ne pa do teroristov

Kritika Levice ni iskrena. Skrajne levičarje pod taktirko velikega koordinatorja Luke Mesca namreč moti, da se je delegacija zveze NATO zbrala v Sloveniji ob praznovanju 15-letnice vstopa v severnoatlanstko zavezništvo, ki je Sloveniji predstavljalo garancijo za mir in življenje v sožitju s sosedi.

A kolikorkoli radi opletajo z obsodbami zveze NATO zaradi domnevno neprimernega vedenja, pa so enako tiho ko pride do socialističnih režimov. Ne gre pozabiti, da sta prvi ideolog Levice Miha Kordiš in spodletelea kandidatka za evroposlanka Violeta Tomić obiskala Venezuelo kar s predsedniškim letalom.

Posebne vezi, ki jih ima omenjena stranka in naklonjenost, ki jo čuti do raznih socialističnih diktatorjev so jasni indikator kam pes taco moli. Kritizirali bodo zvezo Nato zaradi “načrtovanja svojih bodočih pohodov” in trgovanja z orožjem, a o tem, kako Palestinci svojim teroristom plačujejo mesečno rento niti ne črhnejo. Levica je, roko na srce, proti vsemu kar predstavlja, ščiti in omogoča obstoj Zahodne krščanske civilizacije, katere del je tudi Slovenija.

Rihard Orel