Slovenija kot Severna Koreja – Poglejte to propagando režimskih medijev: “Marjan Šarec je čudodelnik, bolniku, ki se je že sprijaznil s skorajšnjo smrtjo, je napisal čestitko in mu dal čudežno moč, da je premagal hepatitis C!”

Marjan Šarec je čudodelnik, ki s čestitkami zdravi paciente in zmanjšuje čakalne vrste, pravijo Slovenske novice. Foto: SN.

Levičarska propaganda režimskih medijev je dobila povsem novo dimenzijo; v petkovi tiskani izdaji namreč Slovenske novice, v lasti tajkuna Stojana Petriča, pišejo o slovenskem državljanu Janiju Debeljaku, ki je bolehal za hepatitisom C, a mu zdravniki vrsto let niso mogli oz. niso želeli pomagati. Debeljak, nekdanji narkoman, naj bi že povsem obupal nad življenjem, bolečine si je lajšal z ogromnimi količinami metadona, potem pa so ga po neuspelih poskusih v novomeški bolnišnici vendarle pozdravili na Infekcijski kliniki v Ljubljani. No, zasluge za to, da jim je uspelo, nosi slovenski predsednik vlade, če gre verjeti Slovenskim novicam. Sodeč na polit barometre v režimskih medijih pogosto celo najpriljubljenejši politik v državi naj bi imel namreč čudežno zdravilno moč. Vas zanima, kako je Marjanu Šarcu to uspelo? 5. marca letos naj bi Janiju Debeljaku iz Senovega poslal čestitko z lepimi željami; ko jo je Debeljak prebral, je ta takoj dobil čudežno moč, da je začel zmanjševati metadon, še isti dan so se mu odprla vsa vrata do ozdravitve.  Bizaren prispevek so množično delili uporabniki Twitterja, večina pa se zgraža nad pro vladno propagando, ki se je ne bi sramovali niti družbenopolitični delavci iz časa SFRJ, avtorji številnih bajk in pravljic o nadnaravnih sposobnostih diktatorja Josipa Broza Tita in njegovih partizanov. Spet drugi so prepričani, da je Slovenija na dobri poti, da doseže Severno Korejo.

“Bil sem med bolniki, ki so imeli največ predpisanega metadona. Na dan 150 miligramov. To je za nekoga mesečni odmerek, a jaz zaradi hudih bolečin nisem mogel živeti brez njega,” je svoje spomine strnil Jani Debeljak v intervjuju za Slovenske novice, ki ga najdemo na 7. strani v petkovi tiskani izdaji. A kako mu je torej uspelo premagati svojo bolezen? “Potem, ko so me vsi odpisali in sem pisal pritožbe in pisma na vse mogoče naslove, se je zgodil čudež, predsednik vlade je odreagiral. Za svoj rojstni dan, torej 5. marca letos, sem dobil čestitko od Marjana Šarca, na kateri je pisalo, naj sledim svojim sanjam in da se mi bodo odprla vrata  tam, kjer sploh ne vem, da so,” citirajo Debeljaka, ki nato navdušeno dodaja, da so se mu ta vrata, o katerih je govoril Šarec, še istega dne odprla. “Isti dan sem dobil vse, kar je treba za ozdravitev. In čudežno moč, da sem začel zniževati metadon!”

Slovenske novice še pišejo, da je ob prejemu čestitke predsednika vlade oziroma stranke LMŠ začutil, da je pošiljatelju mar zanj oziroma za malega človeka, od katerega so vsi dvignili roke. “Od marca do avgusta mu je prav zaradi čestitke uspelo, da metadona ne potrebuje več,” še dodajajo v omenjenem časopisu v lasti gradbinca Stojana Petriča, ki že leto in pol s svojim Kolektorjem izpodbija odločitve DARS o izbiri gradbinca za izgradnjo druge cevi skozi Karavanke. Ali je prilizovanje predsedniku vlade razlog, da je Petričev medij objavil takšen propagandistični prispevek o Marjanu Šarcu in mu pripisal nadnaravne sposobnosti, sicer ni jasno, je pa žaljivo do zdravnikov na Infekcijski kliniki, ki so Debeljaku pomagali na poti do ozdravitve, potem ko so mu v Novem mestu pred tem povedali, da ne izpolnjuje vseh pogojev za prejem najnovejših, učinkovitih zdravil.

“Jani Debelak takole pozira s čestitko, ki zdravi bolne, potem ko odpove vsa sodobna medicina. Čas je, da se tudi vi pridružite LMŠ”. Takole nekako gre razumeti propagando Slovenskih novic. Foto: SN.

Zgražanje in norčevanje na Twitterju
Prispevek Slovenskih novic je na socialnih omrežjih sprožil plaz zgražanja in norčevanja. Twitteraši so kar tekmovali, kdo bo bolj hudomušno in sarkastično pospremil levičarsko režimsko propagando, ki ji do danes na slovenski medijski sceni verjetno še ni bilo para. Tako je nekdanji direktor Radia Slovenija Vinko Vasle zapisal, “da verjamem, da Serpentinšek dela čudeže – mene na primer zvije v črevesju, ko ga vidim in slišim.« Krtmen je dodal: »Ratal nam je.. Slovenska propaganda je postala hujša od severnokorejske!”

Pošali se je tudi Frenk Mate: “Sveti Šarec, prosi za nas.” Dušan Polanc je prav tako izjemno dobro opisal odnos režimskih novinarjev do predsednika vlade: “Tovariš Serpentinšek, oča naroda in ljubljenec rdečega boga, jedrski razsvetljenec in zaščitnik tajkunov, zdravilec bolnih in up slepih volilcev. Čudežno spočet in pregrešno drag. Novinarji MSM mu pojejo v slavo.” Johanca pa upa, da če že novi minister za zdravje Aleš Šebeder ni storil ničesar za ureditev razmer v zdravstvu, da bo zdaj to storil Šarec: “Čakalne vrste se bodo končno skrajšale. Skupne seanse po vzoru Smiljana Morija in Slovenija bo ozdravljena! Slovenija bo rešena! Slovenski zdravstvo bo razbremenjeno!”

Je to razlog za visoko podporo vladi?
Ob takšnih prispevkih, ki se jih ne bi sramovali režimski mediji v Severni Koreji, lahko dobimo del odgovora, zakaj vlada Marjana Šarca, predvsem pa njen predsednik, kljub temu, da ne počne praktično ničesar in da razmere v Sloveniji niso nič boljše, kot so bile pred letom dni, uživa tako visoko podporo v javnosti. Zdaj si jemlje še zasluge za zdravje Slovenk in Slovencev, iz rok resorja, ki se zaradi nesposobnosti države že leta seseda sam vase.

T. F.

 

 • Common Sense

  Se hecate, ne?;)

 • Stajerka

  ….ne me ebat……a je to res??……sicer je vse možno, ampak to je pa res preveč ……

 • RATATA

  Nekaj podobnega, kar se je zgodilo temu, sem pred leti, ko je bila šarc še župan Kamnika občutil tudi sam!
  V tistem času, so pričeli z obnovo OŠ Toma Brejca, zato so preselili otroke v kamniško Župnišče. Slabe volje sem bil tisti dan in res togoten, ko je ravnatlca hotla sestanek z nami, starši teh “preseljenih” otrok, večine katerih oče sem itak jaz.
  No in nepričakovano se pojavi šarec, kot govorec – Župan in … in …. začnem se smejat in smejat in postane mi toplo pri srcu in jetrih, v želodcu me zaščemi, začutim, da sem še živ, da sem super, da je življenje lepo, celo čudovito – ČU-DO-VI-TO // kot OR-GA-ZEM(!!)…, MALA SMRT vam rečem po francosko! šarc oživlja!!

 • rubec

  Zbogom slovenija. Zdaj smo republika Prviapril.

  • Steiermark

   Priporočaj se sv. serpentinšku, ko boš imel kakšen problem.

  • rrrrr

   Praznično preimenovanje repuplike bodo najprej počastili ljubljanjski filharmoniki z Beethovnovim koncertom za klavir, violino in violončelo v C- hepatitisu. (če ne bodo spet stavkali…), blazni M. Serpentinšek pa bo svečano prenesel svoj sedež iz Št. Šmarce v Međimurgle pri Ljubljani..

   Tam bo pravoverne Slovence očiščeval od hudega duha in umske zaostalosti ter jim s polaganjem rok v njihove denarnice lajšal napuh navezanosti na trdo prigarane novčiče..

   • rubec

    *********

 • antimur

  Od teh prekletih levofašističnih medijev bo še marsikaj, od česar bo človeka bolela glava. Bolj gredo kučanisti k zanesljivemu koncu, bolj bo njihova medijska mašinerija norela, jih je pač prijela panika. Čakamo lahko še samo o poročanju o Šarčevem čudežnem orožju, kot Nemci leta 45.

  • jakob kovač

   ti kar pljuvaj,mi pa bomo volili Šarca,ki ga proglašate za komunista,pa jih imate v vodstvu SDS največ!

   • antimur

    Če bi bil pravi komunist, še ne bi bil takšen problem, ta gnida podrepna je pa kučanist, kar je dosti hujše, saj je to prava levofašistična gansterska združba, pa še butast je tako, da mu ni primerjave.

 • tomven

  Bolno. Levo mediji smo nasvet. Pošljite svoje urednike na zdravljenje. Potrebni so (ste) ga!!

 • Artur

  Dest krogov okoli njegovega zidu in vaša ozdravitev vseh zdravstvenih tegob zagotovljena, v linah njegovega zidu dobite flaške njegove posvečene vode in, če jo spijete na ex vas prevzamejo vizije vaše svetle prihodnosti.

 • tasilo

  Februarja sem bil z zlomljeno nogo na berglah in ko sem samo pogledal sliko sv. Šarca, sem imel na berglah takoj nove gume. Čudež, vam rečem.

  • francelj3

   Sveti Šipec, prosi za nas!

 • Artur

  “Mene nekaj hrbtenica pa kolki matrajo, deset krogov romanja okoli njegove bajte bi bilo prehudo zame ali morda kdo ve, če bi njegova slika na moji zadnji plati kaj pomagala”?

  • to_mi_delaj

   Meni pomaga ko grem na veliko potrebo, se…m, brez problema.

   • Artur

    Ali mora biti z okvirjem ali brez okvirja ?

    • to_mi_delaj

     Brez, ker ce ti zmanjka papirja da se z njegovo sliko še lahko mal pomagaš

     • Artur

      Fino, en strošek za odvajalne racnije manj pa še pri toalet papirju bom prišparal.

     • to_mi_delaj

      Pa če imaš hemoroide, še ti čudežno izginejo

     • Artur

      “Smrt hemeroidom svoboda narodu” .

     • tonite falco

      Ha ha ha … dobra ni kaj !!!!

  • Steiermark

   Če hočeš , da ti bo njegova slika pomagala, ne potrebuješ nobenega okvirja, samo podevaš se nanjo in jo razobesiš na javnem mestu, da bodo lahko “molili” k njemu vsi, ki so “potrebni njegove pomoči”!

   • Artur

    “Sem slišal iz krogov LMŠ, da skakanje na glavo v bazen brez vode pomaga pri težavah s sinusi a moram imeti obvezno na glavi čepico z njegovo podobo, poznam enega šiptarja pri nas, ki mi jo bo posodil za ta terapevtski tretman za sliko pa tudi ne bo problem.”

    • Steiermark

     Tisto čepico pa posodi najvišje pozicioniranemu šiptarju, pri nas na oblasti, ki se ukvarja z takšimi pogrutavščiami in nas prepričuje, da je potrebno skakati v bazen brez vode – verjetno misli, da to velja samo za avtohtone v Sloveniji, ki so nam jo ti “čepičarji in opankarji” oupirali in pokradli….

 • tasilo

  Zelo malo ljudi ve, da k Marjanu Šarcu še Chuck Norris hodi po zdravstvene nasvete …

 • lokec

  Mogoče je pa Šarcu bog dal milostno in zdravilno moč. Mogoče bi pa vsem bolnikom v Sloveniji poskušal pomagati na način kot je pomagal Janiju Debelku.

 • Franjo Trojner

  Adijo pamet, na vladnem odru je medijska zvezda Šarec!
  Nemški propagandni minister
  Paul Joseph Goebbels izgleda pravi vajenec naspram dašnjim malarjem neresnic.

 • Antonius

  Tale Šarplaninšek je pa res nadnaravno sposoben mož. Najprej je preživel čudežni skok v bazenu na glavo brez vode, zdaj je pa za odvisnika odkril še vrata, kjer jih sploh ni.
  Težka prihodnost se piše Zemljariču in slovenski medicini, ker jima brez zdravil konkurira Šarplaninškov čudodelnik in uspešen zdravilec neozdravljivih.
  Vrste čakajočih za pregled pri specialistih se že krajšajo, na zavodih za zaposlovanje in na sociali se pa še z uvozom šerijatarjev uspešno daljšajo.

 • Anton

  za druge ima čudežno moč ozdravitve, za svoj bogi um pač ne, toliko o Šarcu

  Matej 7, 15-23:

  »Varujte se lažnih prerokov, ki pri­hajajo k vam v ovčjih oblačilih, znotraj pa so grabežljivi volkovi. Po njihovih sadovih jih boste spoznali. Se mar grozdje obira s trnja ali smokve z osata? Tako vsako dobro drevo rodi dobre sadove, slabo drevo pa slabe. Dobro drevo ne more roditi slabih sadov in sla­bo ne dobrih. Vsako drevo, ki ne rodi dobrega sadu posekajo in vržejo v ogenj. Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«

  »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: »Gospod, Gospod« ampak kdor uresničuje voljo moje­ga Očeta, ki je v nebesih. Veliko mi jih bo reklo tisti dan: »Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu pre­rokovali in v tvojem imenu izganjali demonov in v tvojem imenu storili veliko mogočnih del? » In takrat jim bom naznanil: »Nikoli vas nisem poznal. Pojdite proč ­od mene, kateri delate krivico!«

  sarkazem press

 • Franc Šink

  Kolikor vem je danes 14 september in ne 1 april. No da v Sloveniji je vse mogoče.

 • Artur

  “Slovenačke novice: Posvečena Šarčeva voda – en štamprle na dan odžene zdravnika stran”.

 • to_mi_delaj

  Naj idiot še sebi eno pošlje

 • lokec

  Le zakaj Janša nima takih sposobnosti?

  • Steiermark

   Janša ima pa še večje čudežne sposobnosti , takšne, ki bi vse te jugokomunistične kleptomane pozdravile, v trenutku, le da Slovenija nima kapacitet, kam bi zaprli vse te bolnike, ki nam uničujejo našo domovino.

  • rabbit

   Ima, ima debeli otroci takoj shujšajo do okostnjaka.

 • Franc Šink

  Šmarca konkurira Brezju.

  • učko

   Jah, se bo Marx prkazal v “Međuritju”.

  • Oliva

   Režimski mediji ga bodo priporočili papežu, da ga uvrsti med kandidate za svetnika.

  • tomven

   Bojim se, da šmarnica hara po Šmarci…

 • tramal

  Verjetno je ta šarcev vernik z šarcem skočil v prazen bazen na glavo,pa so se mu prikazale rdečo krvave zvezde

 • Unikatna

  Hahaha….da dol padeš….vse skupaj je že bolano, ampak vprašanje kdo je bolj – umsko….

 • JANEZ GUS

  Organizirajmo romanje v slovenski lurd-

  • učko

   A ga bo JaJo organiziral? Sam prašam…

   • JANEZ GUS

    Kdo je jajo,tvoja mama…..

    • učko

     Od zlajdrane Urške Bebo, ti janez GnUS !

     • JANEZ GUS

      Povodni mož te bo nataknil na vile,če se boš slinil okrog Urške.

     • PLavi-mil

      ti si bolan, kaj če bi šel malo v Polje vprašati po svojemu mentalnemu zdravju, nekaj časa boš imel zastonj hrano, bivanje in rešetke , da ne boš lajal v luno, prav, ker človek pri zdravi pameti, ne govori takih neumnosti.

 • JANEZ GUS

  Katero priliko bo danes mesija povedal na proslavi v Ajdovščini.

  • Artur

   “Zdravilni Bungee jumping skoki brez gumijaste vrvi za začetek kar iz starega ljubljanskega nebotičnika”.

 • Ivan Ivanovič

  Ha, ha, ha … Na koncu bomo morali Serpentinška na kolenih po božje častiti. Očitno ima nadnaravne moči…. Slovenceljni, želeli ste ga, imejta ga, klovna madžioničarja.

 • Artur

  Režimsko trobilo s takšnimi objavami samo sebi dela medvedjo uslugo.

 • xtc

  Še en dokaz ,da je socializem versko politični sistem-tuzemski KPS(J) CK bogovi “zdravijo” in delajo “čudeže”-gre za navaden kult verskih rdečih fanatikov,ki častijo KP ZKS CK,”zlata teleta Partije” -BOGOVEW.

  • učko

   Jah, tako ta rdeči kot ta črni farji lažejo in kradejo !

   • JANEZ GUS

    bejž no

   • Slovenec

    Aja, vsi so isti samo v Sloveniji?

 • JANEZ GUS

  Kaj bodo danes slavili.Priključitev demokracije k komunizmu.Naši zamejski rdečuhi pa kar slavijo komunizem,samo nobena baraba se ni hotila preselit v komunistični raj pod Alpami.Narod pa je bežal iz komunističnega raja v zločinski kapitalizem.To ne morem razumet.Mogoče bo danes to razložil klovn.

  • učko

   Jah, bivši komunjari bi to že moral razumet !

   • JANEZ GUS

    Današnjih pa ne razumem.

  • neuralinkn1

   Prav imaš, še zdaj bežijo iz te norišnice pred komunizmom, ko ga že 30 let ni več.

   • Slovenec

    O še je, saj se vidijo posledice na vsakem koraku.

  • jakob kovač

   Zakaj pa ti nisi bežal,a si bil pri rdečih,zdaj pa kot tvoj idol pljuvaš po njih!?

 • Spartan

  Ali je kdo zadnjih deset let kje zasledil kaj o slavnemu vedeževalcu in zdravilcu na daljavo Danielu Šmidu Danny-u?!? Ne!? No, Danny je umetniško ime Marjana Šarca! Leta 2010 se je Marjan, takrat še Danny, zaradi bolestnih političnih ambicij in častihlepnosti, odločil za shujševalno kuro in jeseni leta 2017 kandidiral za predsednika Slovenije s svojim pravim imenom Marjan Šarec. Takrat je, kot vsi vemo, načrtno popušil, da bi lahko kasneje kandidiral na državnozborskih volitvah leta 2018. Poleti leta 2018 je nato, kot vemo, nenačrtno popušil še na državnozborskih volitvah in sestavil vlado. Tako so se sanje nekoč debelušnemu Marjanu (priložnostnemu klovnu in vedeževalcu Danny-u) uresničile. Uspel mu je veliki met in postal “gospod 13%” in s tem priložnostni, enajsti predsednik vlade republike Slovenije. Pa nič ne de, po naslednjih volitvah se bomo zopet lahko veselili vedeževalskih veščin in klovnovskih vragolij gospoda Marjana (pod umetniškim imenom Danny, jasno) po vaških veselicah in ohcetih.

  Skratka! Danny je Marjan, Marjan je Danny! Vedeževalec! Priložnostni klovn in zdravilec na daljavo! Nekoč učenec Chuck-a Norris-a. Danes njegov mentor in hkratni predsednik vlade RS!

  • jakob kovač

   Pa še dolgo ga bomo volili pa če se boš razpočil od jeze.

   • JANEZ GUS

    To ti zase bluziš.Koliko procentov je dobil na zadnjih volitvah.Si že pozabil.

   • Artur

    Vidi ti vraga nisem vedel, da lahko od njegovih čarovnij človek postane tudi umsko omejen.

    • jakob kovač

     Vsi vedo da si umsko omejen,samo sam si ugotovil šele zdaj!?*

   • alojz

    Je, nekateri imate nekaj suicidnega v genih.

 • JANEZ GUS

  Predlagajmo za začetek srpentinška za blaženega.Kaj pa je naredil takega.Rekel je-lahko bo sonce,lahko pa tudi ne.Vse je možno.

 • Tunek Grozni

  Marjan Šarec je čudodelnik…on lahko pomaga tudi JJ. Se še spomnite leta 2012…Janez Janša naj bi bil po poročanju revije Lady nekajkrat opažen na ljubljanski psihiatriji, zaradi česar so se sprožile govorice, ki še do danes niso pojenjale. Kot je napisal avtor članka, naj tam ne bi obiskoval sorodnikov, ampak enkrat mesečno poiskal pomoč strokovnjaka za duševne težave.

  • JANEZ GUS

   Moderator,kaj sem takega napisal,da me blokiraš…….

 • Oliva

  Bo meni tudi poslal čestitko, da bom ozdravela zaradi kroničnega pomanjkanja denarja.

  • to_mi_delaj

   tebi ne bo , baje pa da jo je poslal že Jankoviću

 • Tunek Grozni

  Marjan…pomagaj Janezu, da ne bo več hodil na Polje… pretty please :):):)

  PS: Nič Janez ne trpi. Mi trpimo zaradi njegove bolezni !!!

  • rrrrr

   …sv. Serpentinšek, pomagaj tudi Tončku, da mu sodiščarice spet ne spustijo hlač do pol riti….precej nereda je v njej.

 • Tunek Grozni

  Čujte, v totih dneh mineva 80 let, odkar je Hitler z invazijo na Poljsko pričel drugo svetovno vojno. “Nikoli več” smo poslušali, si kimali in všečkali na družbenih omrežjih. Svetovni voditelji so se na komemoracijah znova opravičevali Poljski, ki je med vojno izgubila 20 odstotkov svojega prebivalstva. Res, nikoli več ne smemo dopustiti, da se ustvarijo pogoji in okolja, v katerih bi ideologije nacizma ter fašizma znova lahko uspevale… Tudi v Sloveniji moramo zaustaviti janšizem in ostale klerofašiste !!!

  • francelj3

   Ja, mineva 80 let, odkar sta Adolf Hitler in voditelj svetovnega socializma, Josip Visarionovič Džugašvili – Stalin, napadla Poljsko.

 • totex39

  Vse to je lahko pogojeno z njegovim obzidjem okrog hiše in praznim bazenom. Tu se lahko dogajajo čudeži, kar še ni javno raziskano.

 • Stric iz ozadja

  Slovenske novice so itak samo za rit obrisat, pa se za to so predrage.

 • Olga101

  Sanjate in boste postali predsednik vlade! Sanjati morate pa v Murglah!

 • Luiggi

  Jaz se ne upam vec brat tega portala,mislim Nova24,hackerji so aktivni in se mi zasteka komputer!

 • skorpijon93

  Ste vedeli da ;
  – ima najnižji delež revščine v Evropski uniji Češka Republika 9,6 % po zadnjih podatkih eurostata., povprečje EU27 znaša 17 %
  – po deležu kupne moči dosegajo 90 % povprečja EU, povprečje EU je 100
  – državni javni dolg znaša 32,7 % BDP po podatkih leta 2018 ( eden nižjih javnih dolgov v eu )
  – stopnja brezposelnosti znaša 2,2 % ( najnižja v EU )
  – niso sprejeli evra , raziskave kažejo , da skoraj vsi Čehi nasprotujejo uvedbi evra
  – na lestvici indeksa ekonomske svobode se uvrščajo na 24. mesto
  – ni sprejela migrantskih kvot vsiljenih s strani Nemško- bruseljske politike
  – ni sprejela evra, ni podpisala marakeškega sporazuma, država je zelo varna

  Slovenija pa greznica iz katere se vse bolj izseljujejjo mladi,sposobni in izobraženi, stanje je najslabše po letu 1991

  • Slovenec

   Ja, bo kar držalo. Dodajam, da je Češka že zdavnaj izvedla lustracijo
   komunistov in uvedla vse potrebno za razvoj gospodarstva in investicij.
   Rezultati so zdaj tu, prehitela je Slovenijo na vsej črti. Slovenija ima zadolženost okoli 80 odstotkov BDP,
   večjo brezposelnost, večjo revščino, veliko več migrantov, itd .

 • Artur

  “Tako se je Severna koreja odzvala na ta svetovni fenomen iz podalpskih Butal.Tako so Butalci končno postali prepoznavni v svetu”.
  https://www.youtube.com/watch?v=w7J2Nnl7Ano

 • neuralinkn1

  No, v tem bazenu ni več metadona, skočil je in preživel.

 • Franc Šink

  Slovenija dežela svetnikov vseh barv.

 • Imperial Commando

  Tudi porocila na rtv spominjajo na severno korejo, Elen Batista je ze oblecena tako kot tista korejska voditeljica, edino dere se se ne, pa skoraj vsakic se zacnejo z hvalnicam vladi in velikemu vodji Serpentinsku. Res smo ena komunisticna greznica smrdljiva.

 • neuralinkn1

  Meni se zdi alarmantno predvsem, da živijo med nami močno kužni ljudje, ki jih drogira država in jih noče ali res ne zna pozdraviti.
  Na bolnika se nimamo pravice jeziti, ne glede kako je živel, hodil je k zdravnikom in prosil za zdravljenje, ni skrival svoje bolezni in širil virus po okolici.
  Enostavno neverjetno se sliši, da so slovenci v taki stiski, ko morajo pisati neposredno na vlado, kar pomeni, da je tista bolnica v razsulu in ne delujejo ne pravne in ne civilne službe. Ne deluje niti vlada, če so nasveti za življenje vse kar lahko stori.
  Šarčev kabinet se je potrudil z nekim manj birokratskim odgovorom, vendar ni jasno kako je vlada pritisnila na bolnico, če so vsaj pogledali bolnikovo zadevo in poskusili videti stvari iz njegovega zornega kota, kar je najbolj pomembna naloga vlade. Državljan se je obrnil na.njih zato, ker vladne službe ne delujejo dobro, ne zaradi vzpodbudnih nasvetov, ki so itak brez veze.
  Odnos državljanov do sebe in do življenja pa ni nekaj, na kar bi lahko neposredno vplivala vlada, duhovno silo, moralno držo, luč na koncu tunela, vse to mora znati poiskati vsak človek kar sam, preden se zateče na albanski heroin.

 • Tunek Grozni

  Čujte, Marjan Šarec je čudodelnik…on lahko pomaga tudi JJ. Se še spomnite leta 2012…Janez Janša naj bi bil po poročanju revije Lady nekajkrat opažen na ljubljanski psihiatriji, zaradi česar so se sprožile govorice, ki še do danes niso pojenjale. Kot je napisal avtor članka, naj tam ne bi obiskoval sorodnikov, ampak enkrat mesečno poiskal pomoč strokovnjaka za duševne težave.

  • Imperial Commando

   A dons bos pa to ceu dan nabiju? Pa kolk obupan mors bit, da ti je Lady vir informacij. Dej pejt mal se ulezat Tumpek.

  • SIMON ROZIC

   Ti, kot težek bolnik si imel privide in mi te razumemo!

 • jakob kovač

  Nič vam ne pomaga pljuvanje in degradiranje Šarca on se na take kozlarije ne ozira ,zato ga bomo zopet volili na grozo SDS privržencev!

  • Slovenec

   Kar dajte ga, boste že spoznali kam take poteze peljejo Slovenijo in Slovence.

 • Slovenec

  Oh, g.Šarec dela že čudeže. Kdo bi si mislil, noro?

  • SIMON ROZIC

   Saj čudež je, če mu uspe narod uničit in ga obenem nagačit za naslednje
   volitve!

 • branči

  men je bil tisti tweet najbol všeč:”volivci šarca- vsi na drogah!”

 • Solo

  Od heroina na metadon, z metadona pa na Šarca.

  Ni ozdravljen, čedalje bolj je zasvojen in bolan.
  Pa ne pozabite, da imajo takšni mentalni bolniki volilno pravico.
  Demokracija je vladavina večinskih (levih) idiotov nad normalno manjšino.

  Ergo, demokracija je preoblečen in nališpan komunizem.
  Nadaljevanje genocida nad narodom z drugimi sredstvi.

  • SIMON ROZIC

   Odlično! Bolna država z bolniki v zadnjem stadiju maloumja!

  • samotoje

   Tole o volilni pravici tudi mene mori. Če so opravilno sposobni, lahko izvolijo Ceco Makarovič v parlament.

   • Solo

    Ceca Makarović ali Marjan Shaqiri, čisto vseeno – noben neslovenec ne bo nikoli delal za dobrobit Slovenije in Slovencev.
    Volitve so farsa; Večina folka je totalno zmanipuliranega od laži režimskih trobil, 30% jih dela v javnem oz. državnem sektorju in morajo voliti levake (sicer gre službica baj-baj), potem je pa tu še vsaj 30% uvoženih čefurjev/migrantov, ki spet po defaultu volijo levake…
    In potem smo tam, kjer smo – v jugo-komunističnem dreku, ki bo ugonobil Slovence.
    Kriva je pa ta gnila demokracija, ki vse to omogoča in požegna.

 • Tunek Grozni

  Desničarji, zaprite greznice… Pogačar je dobil predzadnjo etapo, Roglič je zanesljivo ubranil rdečo majico.
  Oba sta volivca levičarjev… Gremoooooo naši !!!

 • Tunek Grozni

  “Naj živi svobodna Primorska, naj živi samostojna Slovenija!”
  Predsednik ZZB-ja za vrednote NOB-ja Ajdovščina – Vipava Božo Novak je spomnil na partizanski boj med 2. svetovno vojno ter možnost, da bi se leta 1947 meja postavila tudi drugače, veliko bolj v škodo Primorske in Slovenije… Zato klerofašisti… nehajte lagat !!!

  • jedro

   Haložan bi komentiral o Primorski.
   Dej, na smeh mi gre.

 • Vera

  Pa ne ga srat ! Dovolj imamo Šarca in odvisnikov.

 • Olga101

  Edini, ki dela čudeže, je naš Janez Janša.

  • Tunek Grozni

   …ha ha ha ha ha ha ha ha ha … baba fukjena…

  • jedro

   TROL, te spet LUNA NOSI ???

 • Aresnica

  Enemu se je strgalo _ pa ne vem ali je pes ali ovčka._pravi,da je Tunek Grozni.
  ____________
  Lep pozdrav

  • to_mi_delaj

   ta se je strgan že rodil, ko je bil majhen mu je mama zavezala kost okrog vratu da so se vsaj sosedovi psi z njim igrali.

 • UNI65

  Šarec zaščitnik tajkunov, kje pa so ustvarjalci tajkunov ?

 • mona lisa

  Butale.

 • Slovenec

  Torej nauk te zgodbe je: Vsi bolani hitro h g.Sarcu, ne potrebujemo več zdravnikov.

 • samotoje

  Ježešna, tako kot Vodiška Johanca.

 • Minovak

  Torej bi morala biti Slovenija v trenutku “zdrava”, ko se oglasi komedijant. S to traparijo pa so se dokončno osmešile Slovenske novice in vsi rdečkarji, ki ljubijo komedijanta, ki iz države dela tragedijo.

 • Franc Šink

  Marjan Šmarec reši nas.Kaj nam bo Šebeder .

 • IZBIRA

  Normalni ljudje dojemamo ta članek kot norčevanje iz Šarca ne kot promocijo. Medvedja usluga bi temu rekel, hahaha.

 • Hribouc

  Šaraca na metadon!

  Sv. Šarac od Kućana levjesrčnega !!!

 • Andrej

  Čudno. Včeraj so imeli v ljubljanski stolnici mašo za svetniške kandidate. Šarca ni bilo med njimi. Čudno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!