V SD odločeni naprej preganjati nacizem in fašizem: Piarovcu Sarkiću se je Hitler prikazal kar pred njegovim domačim pragom

Foto: Twitter

Predstavnik za odnose z javnostmi stranke SD Denis Sarkić je pred svojim blokom na Resljevi ulici našel dva napisa “Hitler” in pozval policijo k preiskavi. Tviter sfera ga poziva, naj si nabavi psa z imenom Tito, dobil je celo povabilo na večerjo v London.

V stranki SD so odločeni iz države pregnati vse sledi nacizma in fašizma, po njihovem trenutno največjega zla, zaradi katerega Slovenci ne živimo lepšega življenja. Nižanje davkov, debirokratizacija, temeljne gospodarske reforme in spoštovanje ustavnih odločb so zanje drugotnega pomena. Problem je fašizem, zaradi katerega so celo zagnali mednarodno peticijo za odstavitev predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija, toda ta ni naletela na odobravanje širokih množic ljudi, kot so predvidevali.

V četrtek zvečer, na globalni praznik zaljubljencev, pa je predstavnik za odnose z javnostmi Denis Sarkić naletel na znake naci-fašizma kar pred svojim blokom na Resljevi cesti v Ljubljani. Tam sta se znašla dva grafita z napisom “Hitler”. To ga je tako razburilo, da je policijo pozval k preiskavi in pregonu storilcev, k medijskemu pogromu je povabil tudi vse osrednje medije. No, Twitter scena mu je očitala, da je grafite napisal kar sam in jih nato obelodanil.

https://twitter.com/Denis_Pokora/status/1096292818870505472

https://twitter.com/BojanPozar/status/1096314153445277696

https://twitter.com/DragoZad/status/1096299263246647296

H. M.

 

 • soc

  Naj gre ponoči na ulico in da na zidovih kontro grdim nacijem. Enkrat “Stalin”, enkrat “Tito”, pa bo mir. Pat pozicija.

 • Boco

  Zblazneli so! Oziroma, to je posledica razkroja mozganov, ki jo naredi komunisticna plesen. Ce se ta plesen ne spravi iz glave dovolj hitro oseba trpi za posledicami in halucinacijami kot jih ima Denis.
  Najbolj ucinkovito zdravilo za komunisticno plesen je izobesit sliko Janza Janse, ali napisat grafit Jansa je nas etc … Dokoncno se pa to pozdravi z vclanitvijo v SDS.
  V izjemnih primerih pa je potreben obisk pri komunisticnem eksorcistu dr. Branko Grimsu.

 • Miro Jereb

  Vihar v kozarcu vode. Spodbujanje svoje promocije. Kdo pri Božji pameti pa si želi Hitlerja in nacizma. Tale sarkič je pač najdu svojo nišo.

 • Peter

  Kje pa ta tovariš stanuje? Grem danes ponoči tja napisat TU JE JUGOSLAVIJA, da ga reveža malo potolažim, no.

 • if

  Sarkić, na Sabotinu piše Tito. Tito je bil član Kominterne, tudi Kardelj, oba podrejena šefu Stalinu, prijatelju nacistov v času, ko je nacist napadel KJU.
  V družbi kominternovcev Tita in Karedlja, v družbi vašenazorskih torej, je kominternovski prijatelj nacist napadel KJU. Do Barbarosse omenjena nista mignila zoper nacista.
  Mijav!

  • Peter

   Tov Sarkić promptno, vsak dan ob 9:00 prijavlja zgornji napis na Sabotinu naši Postaji
   ljudske milice in ga imamo že poln kufr.
   Postaja LM Nova Gorica.

   SN – SF

 • Van Der Waals

  ZANIMIVO DA TELE KOMUNISTI NE SPIZDIJO V SEVERNO KOREJO, VENEZUELO!!! SAJ JE TO ZA NJIH IDEAL IN ČE BI EMIGRIRALI V NAŠTETE DRŽAVE BI NAM NAREDILI USLUGO!!! AMPAK NE ZGLEDA SE IMAJO POPOLNOMA SUPER V SVOBODNO TRŽNEM GOSPODARSTVU!

 • montyamp

  Vsak dan in na vsakem koraku se soočamo s pokvarjenostjo komunizma .
  To so večkratni izdajalci , ki so še leta 1941 plesali s Hitlerjem .
  Seveda so mu potem zabili nož v hrbet , Slovence so pa kar v jame zmetali .
  Mladiči te zločinske hunte se danes norčujejo iz svojih prednikov , sa bi moral topoglavi udbovski otrok poljubiti napis , ker nacizem po zločinih komunizmu ne sega gležnjev , bi morali Hitlerju v primerjavu s titombanditom , podeliti Nobelovo nagrado za mir . Amen .
  Slovenija crkuje pod komunistično zapuščino , ker morilec še normalnega naslednika ni vzgojil .
  Kar poglejte , Šoltes najprej gliha uro v EU , kot kaki zvonar , potem pa že odstavlja tuje državnike .
  Tudi priimek Bulc je umazan z likvidacijami nedolžnih in nič krivih .
  Banda je banda .

 • Ryuk

  In potem mojster sakić še sam napiše “#hitler” na twitter. Ali bo potem tudi sebe ovadil?

 • rubec

  Sebe preberi sarkiću. Hitler je vsaj lep priimek.

  • RATATA

   Ja, hehe, to je tisto vmes,
   med prvo in rikwercom,
   ko ni druge, bi bil pa rad prmir, u leru in daš HIT u LER.

   • rubec

    **********

 • rubec

  Če bi starši Hitlerju dali ime Denis, bi atentat nase naredil kar sam.

 • slosin

  še en klovn….

 • Vera

  Sarkič pravi ,da se naci-fašizem pojavlja celo v Ljubljani .Ja koliko Slovencev pa še živi v našem slovenskem glavnem mestu tov.Sarkić ? Vaši vam to delajo.

 • janezxy

  Na asfaltu v moji ulici je pisalo tito je naš,pa nikome ništa.Komu se naj pritožim……….

  • Jože

   Bogu. iracionalnem bitju ,mogoče ti bo pomagal
   Apropo Tito. Poglej posnetke z pogreba.
   vsi veliki državniki so bili navzoči,
   kdaj boste desnjakarji dosegli tolikšno priljubljenost
   LP
   Joško

   • montyamp

    Priljubljenost ????????????????
    Zanimalo jih je kako bodo budale zakopale zločinca , terorista , ultraidiota ,………

   • Steiermark

    joško titović, če si zabit, ti lahko levaški fašisti, tipa tita, nakladajo v nedogled, da je bila tako velika prisotnost pri pokopu krste s peskom pedofila tita, zaradi priljjubljenosti! Morda so pa bili večina tistih, iz puščavskih dežel, kateri so navajeni, kot je bil tito, na kamele in pesek!

 • Janez Novak

  Ideološki vigilant je v Kučanzueli donosno početje in dobro plačan poklic, ki odpira vsa vrata. Seveda to velja samo za napadanje desnega totalitarizma, bog ne daj napadati levega.

 • janezxy

  Tov. čefur,dobro ve kaj,kdaj,kje, kako, komu, s kom in tudi pozna dobro klovna,kako mu lesti v dupe,zjutraj kao berilo,popoldne partizanski golaž.Samo tudi čefur in klovn ne bosta dolgo igrala na to balalajko.EU klovna dobro opazuje,tudi Trump ga je spregledal in višegrajska skupina tudi.Le tako naprej kobalin.

 • janezxy

  Sarkić Židan, tandem panvita press+tolpa Mesec,slovenska humanitarna pomoč Venezueli.Naj mi sestradano ljudstvo ne zameri,samo Bog je najprej sebi brado vstvaril.

 • Marakeški Šarec

  LOL; butec je sam pisal, potem pa slikal in prijavil na policijo.
  Upam da ga aretirajo zaradi lažne ovadbe in zlorabe uradnih resursov.
  Tej lewaki so res zmešani.

  • Steiermark

   Se strinjam s tabo, ker je na zgornji sliki razvidno tudi packanje po pročelju hiše, kjer piše v njegovem jeziku, “svi proti janša” – balkanska pismenost…..

 • tramal

  Še en butast srbin ,ki se boji še mrtvega Hitlerja.

 • Antonius

  Stiska jih v rit grize. Kučanovi se z najbolj umazanimi forami trudijo volivce prepričati, da Titove in Kardeljeve dediče pošljejo še enkrat v evropski parlament.

  • učko

   Jap, ampak ob tako glupavi desnuharski opoziciji bo levuharjem vse ratalo, kot vedno !!!!!!!!!!

  • Steiermark

   Verjetno se zavedajo, da je EU na koncu – zadni vzddihljaji, zato pa rinejo te potomce največjih morilcev in diktatorskih barab, da hitreje “dokončajo” svoje delo……

 • šrauf

  Na sosedovem plotu je napis : “Sarkić ima tako gvavo k goža!”

  Sarko debilko samopromotor press

 • xtc

  Tale je hudo moten,škoda ,da ni začel pisat par metrov pred kakim šleperjem.

 • est

  Otroci drugič napišite :”tito partija ” pa vam bo kupil sladoled.

 • NezaKogovsekSalamon

  Butast čefur ma verjetno roke bele od krede.

 • NezaKogovsekSalamon

  Butast čefur ima verjetno roke bele od krede.

 • Montana

  SarkiĆ gre lahko prodajat svoje pljeskavice v Beograd.

 • Franjo Trojner

  Vsi BLEFI bivšega neznanega komedijanta, današnjega neizvoljenega, temveč samopredlaganega predsednika leve vlade Šareca , njegove leve vlade/koalicije, njemu in politični levici servilnih medijev in vseh botrov in tet iz ozadja, katerim se rep vleče globoko v totalitarne komunistične čase.
  Dominatni, samo politični levici in cekinom vdani mediji umetno držijo predsedniku leve vlade Šarcu in njegovi vladi nesramno hudo dober političen rejting! Takšne servilnosti medijev, ki bi naj bili četrta veja, torej nadzorna, kritična veja oblasti, v starih demokracijah Evrope do sedaj ni bilo zaznati. V starih demokracijah stare Evrope so mediji v glavnem glavni kritiki vladne politike, morebitnih nedomiselnih reform ( predvsem ekonomske/davčne, gospodarske, socialne itd. ) in vseh ostalih ukrepov, ki se direktno tičejo vseh davkoplačevalcev in države.
  Kaj pa pri nas v Sloveniji? Pri nas v še vedno Kučanovi Sloveniji je pa vse tako zelo drugače , kot v starih demokracijah Evrope. Pri nas v Sloveniji predsedniku leve vlade Šarcu, njegovi levi vladi/koaliciji politični levici servilni dominatni mediji umetno dvigujejo političen rejting za :
  – še dodatno 1 milijardo in več sto milijonov € obremenjen državni proračun, ker je ŠAREC za ceno vladanja popustil zahtevam vedno na sindikalni boj pripravjenih sindikatov javnega sektorja, za še boljše plače in še več privilegijev uslužbencev javnega sektorja.
  – dodatno zadolževanje, že itak prezadolžene države
  – dvig minimalne plače, ki to ni, je čisti nateg, saj več plačajo samo delodajalci in delavci
  – nateg delavcev, še posebej vseh tistih z minimialno plačo, ki se po novem znajdejo v višjem davčnem razredu in tako plačajo še več davka državi, po druhi strani pa jih Šarčeva država takoj rajbne še drugič, ker se znajdejo v višjem razredu takoj izgubijo še znaten del socialne pomoči, plačujejo več za vrtec ali za malico, kosilo za svoje otroke v osnovni šoli, manjši so otroški dodatki in štipendije in hkrati plačujejo več za oskrbo svojih staršev v domovih upokojencev itd.
  – dvig cen v domovih ostarelih, kjer se je zaradi višjih plač zaposlenih takoj dvignila cena storitev
  – še večjo negativno poslovanje javnih zavodov, ki so po večini že itak globoko v rdečih številkah in bodo od sedaj, ko morajo izplačevati še višje plače, v še večjih likbidnostnih težavah, kar se bo na primer v bolnicah odrazilo tudi že na itak abnormalno prefolgih čakalnih vrstah itd.
  – skozi povečanje dajatev gospodarstvu in gospodarstvenikom neprijazno, nestabilno okolje
  – abnormalno visok DDV, ki po žepu tolče ravno najbolj siromašen del državljanov
  – sprejem makareške deklaracije, ki bo in že ima negativne posledice za proračun itd.
  – skopuštvo do SV, ki se že vrsto let odraža v slabšanju obrambne moči in že kr resno ogroža varmost države in državljanov
  – politiko, ki išče zunanje sovražnike v Italiji, Avstriji, Madžarski, v ZDA itd., zaradi notranjega utrjevanja oblasti, ideoloških bojev
  – neizvedbo vseh nujno potrebnih reform, tudi zdravstvene in s tem ukinitev megalomanskih čakalnih vrst, zaradi katerih pacijeti tudi umirajo
  – potvarjanje zgodovine in poveličevanje bivšega totalitarnega režima, vidnih predstavnikov totalitarnih režima in vseh totalitarnih komunističnih simbolov
  – blokiranje sprejetja resolucije komisije sveta EU našem , ki izenačuje in obsoja vse tri totalitarizme fašizem, komunizem in nacizem, v našem parlamentu
  – kršenje USTAVE/ med vsem ostalim tudi zakona o volilnem sistemu, o regijski oblasti, o financiranju zasebnega šolstva, kakor tudi izigravanje USTAVE in veljavne zakonodaje glede ilegalnih migracij itd.
  – opustitev pregona vseh banksterjev, ki so zagrešili gromozansko bančno luknjo in tudi onih, ki so v državni banki nelegalno.oprali za Iran 1 milijardo €
  – zasmehovanje in poniževalen odnos do strank, poslancev konzervativne desnice in s tem velikega dela volilcev
  – za nabijanje nagobčnikov drugače mislečih, tudi z škandaloznimi pozivi predednika leve vlade Šarca državnim gospodarstvenikom in direktorjem javnih zavodov k bojkotu oglaševanja v desnih medijih, pa tudi sprejem zakonodaje, ki bo zatrla svonodo govora
  – mobing na kulturnem ministrstvu in političem pritisk že prej odstavljenega ministra iz kvote ZAB.
  – usklajen političen pritisk na združevanje svobodomiselnih ljudi in že četrtega za povrstjo političnega zapornika v naši rosno mladi samostojni, baje pravni in demokratični državi, kar je v EU nepredstavljivo.
  – itd……itd….
  Vse našteto nazorno pokaže, da je ta Šarčeva leva vlada/koalicija, za vse do sedaj slabo, zgrešeno storjeno in za vse kar bi nujno morala storiti in je tudi pred volitvami sama obljubljala, pa sedaj na oblasti ne zna ali noče sprejeti, zagotovo morala biti s strani vseh medijev in kritične javnosti predvsem deležna hude kritike in ne lažne servilnosti, mar ne?

 • Imperial Commando

  Kako gre že tisto: KOMUNIZEM ZA PREŽIVETJE NUJNO POTREBUJE SOVRAŽNIKA. Tko je to, če pa sovražnika ni, se ga pa ustvari. Upam da si je vsaj kredo spral z roke, predno je šel na kebap.

 • Slovenec 33

  Ne vem detajlov in zato ne morem trditi, ali je tale osebek potomec ali naslednik rdečih veskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.
  Je pa zagotovo pripadnik naslednikov najbolj zločinske religije v človekovi zgodovini, ki je v 100 letih potolkla skoraj 200 mio ljudi in je velezločinska religija v primerjavi z zločinsko religijo nacijev, ki so pobili skoraj 70 mio ljudi v času svojega obstoja in ki so skupaj z naciji začeli II. svetovno vojno z napadom na Poljsko.
  In izgleda da mu ni nič nerodno – idiot pač.
  Razliko med idioti in patrioti so pa že Stari Grki definirali in nedvoumno opisali.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!