fbpx

[VIDEO] Ekološko kulturno društvo za boljši svet: Poglejte, kako poteka indoktrinacija vaših otrok v ideje multikulturalizma in odprte družbe na račun davkoplačevalcev!

Učenci OŠ Kidričevo skupaj s članom X Goranom Škobaljem iz Društva boljši svet(printscreen: youtube)

“Kar boli svet, boli tudi mene”, projekt, ki ga v okviru financiranja aktualnih projektov “v okviru prizadevanj za spoštovanje in sprejemanje pripadnikov različnih etničnih skupin, beguncev in migrantov” sofinancira tudi Urad Republke Slovenije za komuniciranje, ki je do sedaj nevladni organizaciji namenil 21.000 evrov za izvajanje projekta. Od začetka migrantske krize v septembru 2015 do maja 2019 je društvo prejelo 340.585,63 evrov finančnih sredstev! Glavni podporniki pa so Ministrstvo za finance, Finančna uprava RS, Urad Vlade RS za komuniciranje, Občina Kidričevo, Zavod RS za zaposlovanje ter vrsta osnovnih šol.

23.660,27 evrov je po podatkih, dostopnih na spletni bazi ERAR, nevladna organizacija Ekološko-kulturno društvo Za boljši svet prejela za financiranje projektov, ki podpirajo migracije, odprto družbo in multikolturalizma samo v letu 2019 – pa smo komaj na polovici leta!

Trenutni nosilni projekt se glasi na ime “Kar boli svet, boli tudi mene!”, gre pa za nadaljevanje projekta, v katerem po trditvah nevladne organizacije sodeluje devet osnovnih šol. “Zaradi ekonomskih, političnih in ekoloških razlogov se je začela oblikovati moderna družba, za katero so značilne migracije, ekonomska, verska, etnična in kulturna raznolikost,” pojasnijo na svoji spletni strani, kjer so dodali, da je po njihovem mnenju  “edino logično in ključno za obstoj ustvariti odprto družbo, ki bo sposobna socialne solidarnosti, medsebojne strpnosti in medkulturnega dialoga.”

To želijo doseči z že omenjenim projektom, v katerem gre za pranje možganov otrokom v osnovnih šolah. “V sklop projekta spada izvedba predstav in delavnic ter nagradni natečaj za literarne, likovne in multimedijske prispevke. Izdelana je tudi zanimiva zabavno-poučna didaktična igra z naslovom Kar boli svet, boli tudi mene.”

Gre za indoktrinacijo
To se ne zdi nikomur sporno, po drugi strani pa je en sam literarni natečaj za domoljubno pravljico, ki ga je pripravila Demokracija, na noge spravil celokupno nevladno srenjo in še cel kup društev, ki nimajo nič s tem poleg tega. Privrženci multikulturalizma in odprte družbe imajo prost dostop do otrok v osnovnih šolah, za katere imajo sodeč po vsem videnem in prebranem dobro razdelan indoktrinacijski program. Gre za čisto vsiljevanje ideologije otrokom mimo njihovih staršev. Otroci so že na razredni stopnji, to je od 6. leta naprej podvrženi levičarski propagandi.

Učenci OŠ Kidričevo (printscreen: youtube)

Namreč iz otroškega prepevanja in same narave projekta je jasno, da gre za zgolj eno plat zgodbe o tako opevanem multikulturalizmu. Spoznavanje in informiranje o vzrokih in posledicah migracij je v resnici dopovedovanje otrokom, zakaj imajo migranti enako pravico, da pridejo v njihovo okolje, kot oni, ki so bili v Sloveniji rojeni. “Informiranje o osnovnih človekovih pravicah migrantov in beguncev,” je zgolj upravičevanje zgoraj navedenega.

“Kako daleč je Prevc skoču? Katero bejbo je Ronaldo namoču?”
Kakor to zahteva od Slovenije “nezavezujoča” Marakeška politična deklaracija in ravno toliko “nezavezujoč” Globalni dogovor ZN o varnih, urejenih in rednih migracijah, ki je bil sprejet decembra 2018 v Marakešu in v katerem je migrantska problematika predstavljena zgolj s pozitivnega vidika. Otrokom se tako vsiljuje en sam določen pogled na svet, temu pa si še drznejo reči “spodbujanje kritičnega razmišljanja,” z namenom “iskanja lastnih rešitev za ustvarjanje bolj pravične in odprte družbe.”

Pevski zbor na OŠ Kidričevo, kjer je posnetek nastal v 2017, je vodila Liljana Krošl, besedilo, režijo in scenarij pa je sestavil Goran Škobalj iz Društva boljši svet. Ostali igralci so ravno tako člani omenjene nevladne organizacije.

Ivan Šokić