fbpx

[Video] Izrojena levica nas vodi v kaos! Od uničenja družine do izbrisa naroda …

Foto: STA

Za razumevanje položaja, v katerem se je znašla Slovenija, je ključno vprašanje, zakaj se v medijih prepoveduje in tabuizira ključne teme za preživetje slovenskega naroda in družbe. Cenzuro izvajajo politični in medijski aktivisti globoke države, pristaši izrojene levice, ki vsakogar, ki postavlja takšna vprašanja, označijo za fašista, nestrpneža in mračnjaka, čeprav so danes oni glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju.

Slovenski levičarji zagovarjajo družbeni model, ki temelji na splavu, spodbujanju ločitev, uvajanju homoseksualne ideologije, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa izvensodno pobitih, zasvajanju z drogami, v zadnjem času pa vse bolj tudi z nadomeščanjem domačega prebivalstva z migranti. Delovanje levičarskih vlad, “nevladnih” organizacij in posameznikov, ki zlorabljajo denar davkoplačevalcev in državne ustanove, je danes ključni razlog za milijardno zadolževanje za pokojnine, zdravstveni in socialni sistem.

Za Cerarjevo tudi Šarčeva vlada hoče več davkov, več države, več kontrole, več cenzure, več tujcev, več diskriminacije, več zatiranja, več socializma in enoumja. Več vsega, kar smo z referendumom za samostojno Slovenijo pred četrt stoletja zavrnili. Samo v letu 2015 se je Slovenija zadolžila za več kot 1,5 milijarde evrov, da je pokrila finančno luknjo v pokojninski blagajni, saj je delavcev vedno manj in s tem tudi vedno manj pokojninskih prispevkov.

Izrojena levica povsem izgubila kompas
Cilj postkomunistične slovenske levice je socialna revolucija, nenehno davčno zasužnjevanje prebivalstva in zgoljufani prevzem oblasti! Delavci jih ne zanimajo popolnoma nič! V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica želi na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč prihodnje volivce.

S promoviranjem t. i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) želijo poseliti Slovenijo z ilegalnimi migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno zlorabiti muslimanske migrante, s proti-družinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti. Kajti zanje nismo ljudje, ampak brezpravna raja in molzne krave.

Številni državljani si ob vsem tem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Odgovore smo v tokratni Polemiki iskali z mag. Brankom Grimsom in Mag. Bernardom Brščičem.

Franci Donko