fbpx

[Video] Jelinčič: Kdor pljuva po Sloveniji in slovenski glasbi, naj spakira!

Zmago Jelinčič Plemeniti. (Foto: YouTube)

“Vsa golazen, ki ne spoštuje Slovenije in ki pljuva po izvajalcih slovenske narodne muzike, mora izginit tja, od koder je prišla,” se je prvak SNS Zmago Jelinčič odzval na napad na nedavni narodno zabavni ansambel v središču Ljubljane.

Pred dnevi je ansambel Fehtarji v središču Ljubljane snemal spot za novi singel, med snemanjem pa so doživeli neprijetno presenečenje, ko jih je obstopila skupina mladcev in mladenk in jih pričela obkladat z zmerljivkami: “P**ka vam materna Slovenska! Sp**dite v tisto jebe** selo od ker ste pršli! Crknite prokleti kmetje!” Ob tem so nadaljevali: “Vtaknite si te irharce pa hozentregarje nekam! Pridite raje ob 12ih, ko nas bo več!

Na neprijeten dogodek se je danes odzval predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti. Pred dnevi je Latvija namreč sprejela zakon, po katerem odvzamejo državljanstvo vsakomur, ki pljuva po svoji državi, Jelinčič pa je mnenja, da bi morala Slovenija storiti enako.

Vsa golazen, ki ne spoštuje Slovenije in ki pljuva po izvajalcih slovenske narodne muzike, mora izginit tja, od koder je prišla. Ali pa od koder so jo privlekli njihovi starši. Ne maramo take golazni pri nas in to je treba spucat,” je bil oster Jelinčič.

Sara Kovač