fbpx

[Video] Na petkovem protestu policiste provocirale organizirane skupine ljudi: Med njimi tudi kriminalec Ličina z nevarnimi varnostniki!

Anis Ličina (Foto: Polona Avanzo)

Na petkovem protestu so manjše skupine ljudi, provocirale policijo. Ena takšnih skupin je bila skupina, v kateri so bili znani kriminalec Anis Ličina in drugi nevarni posamezniki. Slovenska policija je po petkovem protestu sporočila, da so med varovanjem shoda zasegli tudi pirotehniko in hladno orožje. Poleg tega se je zgodil tudi napad na snemalca Nova24TV.

Medtem ko smo doslej do neke mere še vsi skupaj lahko sadili rožice, v smislu, da smo mediji, ki smo pisali o Jaši Jenullu, kljub vsemu pisali o osebno nenevarnem, obskurnem protagonistu protestov, da smo Zlatana Čordića doslej kljub vsemu obravnavali kot “klovna” bolj kot karkoli druga, je šale konec. Petkovi protesti so na plano prinesli kriminalna ozadja teh protestov.

Zlatkovo “klovnaštvo” ima praktične razloge
Zahvaljujoč tudi korektnemu Aljoši Mastenu iz MMC RTV Slovenija, ki je potrdil, kar bi sicer osrednji mediji skoraj gotovo označili kot “Novin Fake news”, je lahko vesoljna Slovenija spoznala nasilnost, agresivnost, primitivnost Zlatana Čordića, ki ga sicer Mastenova hiša brez zadržkov vabi v svoje oddaje kot “mnenjskega voditelja”. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da naj bi Zlatkovo vedenje vodil pragmatizem – na RTV naj bi imel obljubljeno službo.

Anis Ličina, slovensko podzemlje in protesti 5. novembra
Kot boste videli v nadaljevanju, pa je popularni Zlatko “vreden novic na 12. strani” v primerjavi s tem, kar se je na protestih še dogajalo. Na večih krajih so manjše skupine, peš, provocirale policijo. Ena takšnih skupin je bila skupina, v kateri so bili Anis Ličina in drugi.

Ličina in prijatelji (Vir: You Tube: Foto: Zajetje zaslona)

Kdo je Anis Ličina? O njem smo sicer že pisali, a je slovenski javnosti kljub vsemu premalo znan, z ozirom na to, kakšno vlogo v protestih zoper vlado je zavzemal že doslej in kakšno očitno namerava prevzeti 5. novembra. Tudi na teh protestih je poleg provociranja policije pozival na proteste petega novembra, ko naj bi bilo načrtovano tudi nasilje na ljubljanskih ulicah. V spodaj priloženem videoposnetku si kmalu po začetku lahko ogledate prav Anisa Ličino kričati: “To je naše mesto!” Tam naj bi bili tudi varnostniki podjetij Alfa in BBS.

Ličina, “sanđaklijskega porekla”, je slovenski policiji znan že nekaj časa, prvič pa so ga spoznali, ko je oropal črpalko in pretepel uslužbenca na črpalki. Kasneje je prišel v stik s policijo kot tihotapec nezakonitih migrantov in kot smo pisali že mi, kot član slovenskega narko kartela. Zanimivo, Anisa Ličino so dobili pri tihotapljenju in kot člana kartela (na sojenju je bilo obtoženih 15 ljudi), vendar je, kot vidite, na svobodi. Le kaj bi to lahko pomenilo?

Vlado Cep