fbpx

[VIDEO] Obsojanja vredno: Italijanski mediji zasačili Golobovega ministra pri očitnem prežvekovanju na pogrebu velikega literata

Pogreb Borisa Pahorja. Foto (STA)

Osrednji slovenski mediji so poročali samo, da se je pogreba velikega državnika Borisa Pahorja udeležil tudi minister za Slovence v zamejstvu in po svetu Matej Arčon. Pri tem so pozabili opozoriti, da njegovo obnašanje ni bilo nič kaj kulturno, ni pa zadeva ušla italijanski državni televiziji.

Več kot očitno je, da osrednji slovenski mediji za poročanja o slovenskih vladah uporabljajo dvojna merila. Medtem ko vsa dejanja vlad, ki jih je vodil Janez Janša, na veliko označujejo za domala katastrofalna, kljub drugačnim kazalnikom, na drugi strani “veselo” molčijo o nespodobnih potezah vlade Roberta Goloba.

Eden takšnih dejanj, ki so jih prezrli, je tudi udeležba Golobovega ministra Mateja Arčona na pogrebu velikega državnika Borisa Pahorja. Na pogrebu je Arčon namreč “na veliko” žvečil, kar pa ni ostalo neopaženo na italijanski nacionalni televiziji. S takšnim ravnanjem ministri Golobove vlade nič kaj ne pripomorejo k ugledu Slovenije v svetu.

E-Maribor