fbpx

[Video] Petkova norišnica: Levičarji hodili po naslovih političnih strank!

Foto: Družbena omrežja

Neverjetno, a resnično. Levičarski brezdelneži so tudi ta petek izvajali nered po Ljubljani. Tokrat so obiskovali naslove političnih strank, in tam lepili plakate in seveda uničevali fasade.

Levičarskim politkolesarjem, ki ob petkih ustvarjajo nered po Ljubljani očitno nihče ne more nič, saj so jih policisti tudi tokrat le gledali in jim dajali potuho, pa čeprav niso imeli dovoljenja ne za predvajanje zvočnih signalov in shoda ponovno niso prijavili, kar je zagotovo fenomen v Evropi. Očitno Jenullova četa zdraharjev lahko po Ljubljani počenja kar hoče, se dere, piska na piščalke, poleg tega pa dobesedno ovira promet v centru mesta.

Tako, kot so nekoč fašisti hodili po domovih in iskali ljudi, tako so Jenulovi “podivjanci” danes, hodilo po naslovih političnih strank in obešali svoje neumnosti na njihove ograje ali zidove. Ustavili so se tudi pred stranko NSi, kjer je tožilčev sinček nekaj moraliziral o krščanskih vrednotah. Tudi tukaj ni policija naredila popolnoma nič.

Jenullovi zdraharji, so tako svoja sporočila lepili kar po fasadah, zidovih in polepili celo angelčka pred stavbo, kjer domujeta stranki LMŠ in SMC. Neumnosti so lepili tudi po fasadah strank SD, DESUS, NSi in tudi Levice.

E-Maribor