fbpx

Protestnik z zajetno kartoteko Anis Ličina grobo žalil policista in ga zmerjal z neumnežem!

Anis Ličina. (Foto: FB)

Si boš zapomnil moje podatke? Varnostno razdaljo imejte, da se ne bom kašne neumnosti od vas nalezel… Kakšno masko? Misliš, da te bo ta maska pred čem varovala al kaj? Ne vidiš, da si okužen z neumnostjo, kaj ti bo maska pomagala? Kaj bo teb maska pomagala?“, je protestnik z zajetno kartoteko, Anis Ličina, zabrusil policistu, ki ga je opozoril na obvezno nošenje zaščitne maske.

Danes smo že poročali, da so veliko pozornosti policije požele manjše skupine protestnikov, ki se nimajo za “kolesariat”, njihov namen pa naj bi bila predvsem provokacija policistov.

Eno izmed teh skupin je vodil stari znanec policije in sodišč Anis Ličina, sicer večkrat obtoženi kriminalec z zajetno kartoteko kaznivih dejanj, pri nekaterih pa so policisti našli celo hladno orožje ter pirotehniko.

Policista zmerjal z neumnežem
Na dan je prišel nov posnetek interakcij med policijo in Ličino, posnel pa ga je njegov pajdaš Zlatko Mahić. Na posnetku je je razvidno, da je policist popisal Ličino, ker ta ni nosil maske, čeprav je ta obvezna tudi na javnih mestih v vseh regijah z rdečo stopnjo ogroženosti. Nato so se pričele nizkotne žalitve uradne osebe.

Anis Ličina (Foto: Socialna omrežja)

Si boš zapomnil moje podatke? Varnostno razdaljo imejte, da se ne bom kašne neumnosti od vas nalezel… Kakšno masko? Misliš, da te bo ta maska pred čem varovala al kaj? Ne vidiš, da si okužen z neumnostjo, kaj ti bo maska pomagala? Kaj bo teb maska pomagala?“, je med policijskim postopkom policista grobo žalil Ličina.

Sara Kovač