fbpx

[Video] Šokantne podobe divjanja podpornikov terorizma sredi Ljubljane

Foto: Topnews

Petkov protest je tokrat ponudil s podporniki teroristične organizacije Hamas, saj so se običajnim petkovim protestnikom pridružili še Palestinci. Ti so nasprotovali izražanju vladne podpore Izraelu, kar je skrajno početje, ki bo še dolgo odmevalo.

Kako pogubna je politika odprtih vrat za ilegalne migrante, so pokazali zadnji protesti v organizaciji levičarskih protivladnih organizatorjev, ki so se jim pridružili še palestinski migranti.

Ti so na Trgu republike teptali izraelsko zastavo ter postavljali protidemokratične zahteve, nato so se pridružili levičarskim borcem za privilegije in zagrozili z “vseslovensko” vstajo. To so napovedali 28. maja.

https://twitter.com/hrastelj/status/1395795069538643978?s=20

Palestinska vstaja razburila javnost
Palestinski protest v Ljubljani pa je dodobra razburil dobršen del slovenske družbe. Kot je razvidno iz socialnih omrežij, so številni znani intelektualci ogorčeni nad dogajanjem. Če so protestniki običajno kršili zdravstvene ukrepe in ogrožali celotno družbo v času pandemije, pa so olja na ogenj dodali podporniki teroristične organizacije Hamas, ki so jih osrednji mediji spremljali povsem nekritično in navijaško. Vse za podlo rušenje vlade. Še posebej pa bo v mednarodni skupnosti odmevala izbira fotografije Slovenske tiskovne agencije, ki je za naslovno sliko neke druge novice o prenehanju spopadov med izraelsko in palestinsko stranjo, izbrala teptanje izraelske zastave, kar je prvovrstni škandal in sramota za profesionalno novinarsko delo.

Med petkovim shodom na Trgu republike v Ljubljani je prišlo do množične kršitve javnega reda, kjer so policisti uporabili fizično silo. Dvema osebama so zaradi sumov kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi odvzeli prostost, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo, so sporočili s PU Ljubljana.

https://twitter.com/Libertarec/status/1395825451306831875?s=20

Sara Kovač