fbpx

[Video] Srhljiv posnetek Slovenke iz Italije: V Sloveniji se še ne zavedate, kaj vas čaka …

Jaz mislim, da se v Sloveniji še ne zavedate, kaj vas čaka, zapirate si oči, jebemtiš. Veste, da tukaj vsak dan umre več kot 200 ljudi. Bolnišnice so v kolapsu …“, je preko YouTube kanala Slovencem sporočila v Italiji živeča Slovenka, ki iz dneva v dan spremlja agonijo Italijanov.

Slovenci iz Italije iz dneva v dan preko socialnih in drugih omrežij poročajo o katastrofalnem stanju v Italiji. Število obolelih je namreč naraslo na tolikšno raven, da je zdravstveni sistem kolapsiral, zato številni oboleli s koronavirusom ne dobijo ustreznega zdravljenja. Vse to, ker država ni dovolj hitro izdala ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni, številni Italijani pa niso upoštevali prepovedi javnega zbiranja ter odhoda v strogo karanteno.

Enako neodgovorno se obnašajo tudi številni Slovenci, ki še vedno nakupujejo na tržnicah in se družijo v gostinskih lokalih. Kaj si o tem misli Slovenka v Italiji, kjer so le nekaj tednov pred nami, si lahko ogledate na spodnjem posnetku. Verjamemo, da bo zdramil še zadnje dvomljivce o nevarnosti te prenosljive bolezni.

Jaz mislim, da se v Sloveniji še ne zavedate, kaj vas čaka, zapirate si oči, jebemtiš. Veste, da tukaj vsak dan umre več kot 200 ljudi. Bolnišnice so v kolapsu …

Hana Murn