[Video] Xever naletel na napačnega in jih skoraj dobil po nosu: Lahko si proti maskam in protestiraš, ampak otrok ne boš snemal, pedofil!

Foto: Posnetek zaslona

Si proti maskam, v redu, protestiraš, v redu, ampak otrok ne boš snemal ti je jasno, mamo ti je*em pedofilsko?” jih je Nikita Xever, promotor kampanje proti nošenju mask, pred infekcijsko kliniko slišal od jeznega moškega. 

Kot smo že poročali, se je levičarski aktivist z vzdevkom Nikita Xever te dni aktivno vključil v kampanjo proti nošenju zaščitnih mask, pri tem pa je obiskoval nakupovalne centre, zdravstvene in državne ustanove, ter celo šole. Toda pred infekcijsko kliniko v Ljubljani se zanj ni izšlo po pričakovanjih, saj je naletel na jeznega moškega, ki mu ni bilo povšeči, da Xever med drugim snema otroke.

Si proti maskam, v redu, protestiraš, v redu, ampak otrok ne boš snemal ti je jasno, mamo ti je*em pedofilsko?” jih je slišal Xever od moškega, nato pa se je nadaljeval besedni dvoboj, ki bi prerasel v fizičnega, če tam ne bi bilo varnostnikov.

Iz koga se delaš budalo, snemaš otroke, pi*ko jedna,” mu je rekel moški, ki so ga besnega morali odstraniti varnostniki, nato pa je še nekdo porinil Xeverja, da je ta padel s kolesa.

Sara Kovač