Voditeljica RTV Grimsu skakala v besedo: Te volitve bodo krojile “ilegalne migracije, proces radikalne islamizacije Evrope, vprašanje identitete, vprašanje ohranitve evropske kulture”

Voditeljica predvolilnega soočenja na RTV Mojca Širok (vir: printscreen)

Na četrtkovem prvem predvolilnem soočenju na RTV Slovenija so se predstavile stranke, ki so trenutno v slovenskem ali evropskem parlamentu. Lotili so se vprašanj nizkih pokojnin, položaja Slovenije v EU ter implementacije arbitraže. Najbolj pa je izstopalo skakanje voditeljice Mojce Širok v besedo poslancu SDS mag. Branku Grimsu, ki je opozoril na vprašanje migrantske krize.

Širokova je postavila vprašanje Grimsu, a ko ji odgovor ni bil po volji, mu je začela skakati v besedo in mu skušala na vsak način preprečiti, da bi odgovor dokončal. Kaj takega od domnevno profesionalnih novinarjev, ki naj bi se zavedali svoje odgovornosti do volivcev in bi morali stremeti k nepristranskosti, je sramotno.

“Ne, teh volitev ne EU ne bo krojil evropski proračun. Krojile jih bodo ilegalne migracije, proces radikalne islamizacije Evrope, vprašanje identitete, vprašanje ohranitve evropske kulture, civilizacija spoštovanja človekovih pravic,” je povedal Grims in dodal: “Zato je naša prva naloga, da zaščitimo slovenske meje, da poiščemo zaveznike tam, kjer jih lahko dobimo, se pravi najprej v Višegrajski skupini in skupini zdaj že 10 držav, ki nasprotujejo kvotam, od katerih bomo takoj odstopili in zagovarjam politiko ‘Noben migrant pomeni varno Slovenijo’. To je politika, ki pomeni prihranek.”

Na tej točki je začela Širokova skakati v besedo in prekinjati Grimsa, ki pa se ni dal. “To je politika, ki pomeni tudi prihranek. Na ta način potem ni problem vse tisto, kar se Evropski uniji dogaja. EU bo s to norostjo, ki jo počenja z uvažanjem migrantov s področja radikalnega islama, morala končati. Potem bo prihranila denar, potem bo Evropa spet varna in potem noben problem, o katerem danes govorimo, ne bo problem,” je povedal.

Poslanec SDS Branko Grims (vir: printscreen)

Širokova je na tej točki skočila v zrak, namreč zdi se, kot da bi Grims povedal vse, kar je v nasprotju z uredniško politiko režimskih medijev. “Tu vas moram prekiniti,” je bilo slišati z njene strani. “Kje bo prihranek?” In pa: “Tudi varnostna politika zahteva več denarja.”

Grims je vprašal, ali mu dovoli, da dokonča začeto, Širokova pa se nikakor ni želela ustaviti, kakor da je pozabila, da je tam zato, da moderira in ne, da sodeluje v diskusiji. “Od kod bi vzeli denar za krepitev varnostne politike, ki bi jo izvajali?” je na koncu le postavila vprašanje in pustila poslancu SDS do besede.

Temeljna naloga države je zagotoviti varnost

“Vsaka država mora najprej zagotoviti varnost, to je temeljna naloga vsake države,” je začel Grims, preden ga je spet začela prekinjati. “Dve enostavni številki,” jo je izzval Grims in pripravil Širokovo, da vsaj za trenutek preneha z agitiranjem. “123 milijonov je Cerarjeva vlada zagonila za ilegalne migrante samo v enem letu, 2016. To je 123 milijonov prihranka. 300 milijonov se meče skozi okno za nevladne organizacije, od katerih, kot je recimo Mirovni inštitut in podobno, Slovenija dejansko nima nobene koristi.”

“To prihranimo in imamo skoraj pol milijarde prihranka. Iz tega lahko financiramo vso slovensko varnost, pa še za socialo ostane, da se ne bo dogajalo, da imajo ljudje tako sramotno nizke penzije, kot je bil primer, ki je bil predstavljen v prejšnjem sklopu,” je zaključil Grims.

 

Ivan Šokić

 • Vrhovni sodnik

  Večina jih je poden od novinarstva, še najboljša je Erika Žnidaršič, danes je na odmevih težila Rosvita Pesek, ki je na vsak način hotela od sogovornikov slišat, da župankarjev poziv proti J.J. nekaj velja, pa ji je lepo en sogovornik povedal, da ga še v LJ- ne jebe noben več.

  • tohuvabohu

   To so res posrečeni modeli. Cmero odstopi, pa serje naprej, Šerifović se zboji volitev, pa sklepa volilne koalicije, RTV se gre volilne šove, pa ljudem ne pusti govoriti … Ljudje, potrpite še dve do tri desetletja, da pridemo vsaj do približka demokracije.

 • Jan Kovalski

  Tule:
  https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174538775
  … je še en tipičen primer omejevanja enega in ščitenje drugega udeleženca diskusije.
  Rosvita se je aktivno vključevala, neprestano prekinjala Kovačiča in popolnoma ščitila in pustila Cerarja da je neovirano bluzil. Od 2:10 naprej.

  • 10mile30

   edini ki je tam bluzil, je državljan k. jebe državo, jebe ljudi,še najbl pa bo zajebu sebe. se nebi čudu d ga res kšn nabije nekm

  • SIMON ROZIC

   Cerar ima od rojstva svoj napiflan tekst v glavi in z njim
   muči narod levo in desno; tokrat je dodal le pamflet proti JJ,
   in SDS-u, kar mu je ata Kučan naročil! Ceneno!

 • VERRZIFIKATOR

  Pupa Goričan

  ŠIROKA MOJCA

  Razžgolela se je na široko,
  na vso moč skakala je v besedo,
  ko je slišala za silno bedo,
  glas povzpel se je še bolj visoko.

  »Kje prihranek bo besed?« je vpila,
  Kdo mi bo nevšečnost to prihranil,
  kdo me bo pred kamerami branil?«
  zakričala, zraven roke vila.

  Kdo je ta široka razlagalka,
  ki besede drugih so ji tečne,
  vskoči ki takoj na vse nevšečne,
  kot da v skeču bi bila igralka?

  Sogovornika takoj popravi,
  na široko usta brž raztegne,
  brž ko kdo na tisto mesto dregne
  zlahka čisto jo iz tira spravi.

  Misel njena ni prav nič globoka,
  razpotegnjeno je le vreščanje.
  Le kako opišem naj to stanje?
  Je zadrta Mojca, nič široka.

 • Rožle

  Znani aktivist z nagobčnikom in katano in po zakonu bi moral biti cepljen
  …hodi tudi na tovrstna fašistična gibanja …
  Nazadnje je bil viden tudi na fašistični seji programskega sveta RTV..

 • Rožle

  RTV položnico pa le ruknte ke u kanto …!

 • večni srb

  Sploh ni res. Te volitve so še najbolj podobne prvim po osamosvojitvi, s to razliko, da smo takrat slavili odcepitev od SFRJ in so ljudje šele prihajali k sebi od presenečenja, kje v naših rovtah so te nekdanje komunistične stranke našla taka zarukana goveda. Od komunistov smo bili navajeni debilne drže in praznih besed, ampak so vsaj zgledali kot, da se pogovarjajo na sedminah, ti pajaci pa zgleda mislijo, da je življenje cirkus.

  Ze volitve je zaznamovala popolnoma apatija in odsotnost analitičnih debat, mediji so se pravih problemov prebivalstva dotaknili zgolj površinsko, namesto usodnih in smrtno resnih stvari, nam mašijo možganski čas z migranti in ostalim populističnim sranjem, ki nikogar ne zanima. Volilna udeležna bo temu primerna, kar bi bilo v komunizmu super, za demokracijo pa se zna izkazati kot pogubno.

  • von Rhein

   Delno imaš prav,toda vlomilci v državo niso populistično sranje temveč izredna nevarnost.Tudi tisti,ki ob prvi možnosti državo zapustijo. S seboj prinašajo bolezni.

 • Mihilus

  Tovrstno rivalstvo je samo show za ljudsko množico. O bistvenih problemih, ki tarejo Slovenijo pa se je prepovedano pogovarjat. Sovražni govor in 297. člen KZ. Vse pred sodišče.

 • Miro

  seveda mu je sklakalA v besedo, če se pa bedak ne zna obnašat in upoštevat časa ki mu je bil namenjen za njegov EPP

  • bolimeđoko

   Nisi gledal in komentiraš.

   • SIMON ROZIC

    Miro je gledal, samo poslušat ne zna! Je pretumast, bi rekla moja
    pokojna oma!

  • von Rhein

   Čas je namenjen tistemu,ki je dobil vprašanje in ne obema,vprašanemu in spraševalki.V takem primeru bi moral biti določen podaljšek za odgovor.Kot pri fuzbalu. Ti imaš srečo,da ti tukaj nobeden ne ovira pri tvojem EPP.

  • pupa

   Če je gospod Grims prekoračil določeni čas bi od voditeljice bilo upravičeno zgolj opozorilo in prekinitev govornika, če je to veljalo za vse prisotne enako(kar ni bilo zaslediti). Z njenim sokomntiranjem z namenom degradacije govornika pa je dejansko pokazala svoj poden in degradacijo nje same.

 • večni srb

  Ampak mi ne maramo lastne varnostne službe,še več, ne primerjamo jih več niti s komunistično vojsko temveč z nacisti. To še ne pomeni, da mora denar ostati pri tistih čudnih zaprtih skupinah, ki promovirajo homoseksualnost in se delajo norca iz mladih, naivnih in nemočnih, še več korupcije in državnega terorja pa zagotovo nima smisla podpirat. Jaz sem zase že povedal, po vsem tem kar se ta hip dogaja pri nas, bi veliko raje videl, če me razstrelijo teroristi kot, da bi to v kakršnem smislu podpiral ali celo financiral. Izrod je treba takoj zatreti, ne pa še širit okužbo. Ne vemo niti kdo je prisluškoval našim arbitrom, zakaj potem rabimo še močnejšo policijsko državo? To ne pomeni, da je represije in totalitarnega nadzora premalo ampak, da država na nek način sodeluje u izrojenimi fašustičnimi teroristi, če se delajo, da ne vedo za njihov obstoj, potem so še zarukani zraven.

  Tista višeghrajska skupina ni dobra za Slovenijo, za hrvate mogoče, za slovence zagotovo ne.
  To so sami velikonemški sateliti in revne države, ki se nikoli ne bodo približale gospodarjem, ne trdim, da nam bi bilo kje drugje lažje, vendar se v naši situaciji bolj splača biti izviren in neodvisen, prav zato, ker smo majhen narod in nas nihče ne pogreša. Tisto tam so same barabe in hinavci, kdaj so pa naredili še kaj dobrega za slovenski narod, ne prej, ne danes in ne bodo niti jutri, če hočemo rešiti kar se še rešiti da, moramo to reševati v okviru obstoječe Evrope. Prav tega se boji cel politični prostor, EU se bo vmešala in rešila problem, v to smo lahko prepričani, tudi če bo trpela država, ampak za narod bodo poskrbeli bolje kot dela z nami ta čudna, mračna in mistična oblast.

  • SIMON ROZIC

   Od EU se pod nobenim pogojem ne smemo odcepit, razen, če bo sama
   Evropa spregledala, kam naša komunistična srenja taco tišči in nas bo
   sunila v rit, oziroma iz “objema” , kar bi si že tako ali tako zaslužili! Če ne
   verjamete, vprašajte rusofila Erjavca & bando rusofilsko !

 • Ryuk

  Pred kratkim se je na rtv-ju mudil kučan, čeprav ni imel tam nobenega intervjuja in ga ni nihče povabil v kako oddajo. (https://twitter.com/JozeMozina/status/996840336902316032)

  • SIMON ROZIC

   Kučko je prišel dajat navodila, kako more potekati
   predvolilna kampanja in koga morajo “zjebati” do konca!!!!

 • sanguis sacrum

  Široka..prasica…in to mi plačujemo…

 • Olga2345

  Migracije so NEZAKONITE, saj divjaki dnevno nezakonito vdirajo v državo! Hanzi dela NEZAKONITO, saj se ne drži zakonskih obveznosti javne televizije, ki jo vsi plačujemo in imamo pravico do korektnih informacij pred volitvami! Širokova dela nezakonito, saj ne upošteva kodeksa etike novinarjev in dela koruptivno za levico! Torej je treba ukiniti nezakonite migracije, Hanzi in presstitutke kot je Širokova na tej kloaki!
  Volimo SDS in zavarujemo Slovenijo pred islamskimi teroristi in komunističnimi anarhisti!

 • Tweety Bird

  Grims Goebbels je ksenofob in homofob…skratka hitlerjev, pardon, Janšev propagandist… in njemu je potrebno gobec zapret. Vse kar pove je laž, obrekovanje in hujskanje !!!

  • Jožefa Benko

   še eden novi razlagalec resnice se nam je rodil,bravo
   napisal brajdič muko

 • Tweety Bird

  Še pomnite tovariši… Grims Goebbels je zahteval 40.000 evrov, ker je tednik Mladina v satirični rubriki Mladinamit marca 2011 pod naslovom Ni vsak dr. G že dr. Goebbels objavil njegovo fotografijo z ženo in tremi otroki poleg fotografije nacističnega ministra za propagando z ženo in tremi otroki. Objavo so na Mladini pojasnjevali s tem, da je bila fotografija Grimsove družine posneta na Brezjah, kjer Grims leto za letom sedi v prvi vrsti, namenjeni politikom, ter da je šlo za kritiko Grimsovega političnega udejstvovanja, saj da svojo družino uporablja za politično promocijo.

  • branči

   dej svojo sliko gor, ne pa samo da kljun otresaš in serješ ptičji drek. vsaj gvano si omisli, je dražji

   • Tweety Bird

    Jaz pišem samo resnico, in zgolj resnico. Jaz laži ne poznam…kapish?

    • branči

     tvojo resnico, ki nastane v tvoji pofukani glavi. kritično razmišljaj, aja to vam levakarjem znanstvena fantastika

 • Franc Šink

  Zapiranje gobca komunistu je misija nemogoče.

 • Tweety Bird

  Nova24tv ne lažite…Vprašanje Širokove je bilo vezano na prihodnost Evropske unije, začela je z bančno unijo in skupnim evropskim proračunom. Ni bilo govora o migrantih????… Na vprašanje, ali bi SDS podprla bančno unijo, je Goebbels Grims namreč v oficirskem slogu, z donečo skrajno desničarsko drdrajočo retoriko odgovoril, da Evropske unije ne bo krojil proračun, temveč ilegalne migracije in proces radikalne islamizacije Evrope!?!?!?…Prekprokleti voluhar fašistični :)

  • Tweety Bird

   Woody Allen je nekoč dejal: “Ne vem, kaj je vprašanje, vem pa, da je odgovor seks.” :)

   Za Grimsa Goebbelsa, v SDS človeka za posebne naloge, v četrtek ni bilo važno, kakšna vprašanja mu je voditeljica zastavljala, odgovor je bilo sejanje strahu pred migranti in islamom.

   • Steiermark

    Lepo da se vzgleduješ po pedofilih, povzemaš njihove “umotvore”….. ko že navajaš umotvor pedofila, ki je “poročil” svojo posvojenko, pa še navedi kakšen “umotvor” pedofila tita!

  • ivan šantl

   O “krokarček”,si prišel k sebi!Matematika ti je pa zelo slaba stran.Je Grims samo spomnil,da nas vsak azilant mesečno stane 2.000 EUR.In če pridrvi v SLO 50.000 azilantov, zračunaj, koliko denarja je to.In ta denar je treba nekje,oziroma nekomu, vzeti.

   • Steiermark

    “ona” nečuje dobro….

  • Anton

   Kaj je že fašizem? Da niste lewaki isti oz. slabši?

  • Steiermark

   Driskasta podgana, zapomni si, da prekletstvo ki ga kličeš drugim, slej ko prej pristane na “pošiljatelju”! Im prav je tako, vam vsem jugo srbskim klicateljem prekletstva nad zavezane domači zemlji in ljudem!

  • SIMON ROZIC

   “ovaj, kako, da kažem”, Tiro je na Galebu sasvim ličio na Goebelsa! Jel tako?
   Moja mama je rekla, “glej ga, gllej” cel Goebels…tudi učil se je Tito od samih
   diktatorjev od “Titove mladine, do pionirjev in cicibanov…” Obsedenost poneumljanja
   je segalo do tiste meje, da so po njem imenovali mesta, ulice, tovarne….
   Pri nas v Jugovini so se mastili največji diktatorji sveta, po denar pa je tekal
   skoraj do samega Boga (do papeža pa res!), do kraljev ali velikih kapitalistov..
   vse za njegove razkošne posladke in potovanja !
   A zaznaš ptičica kakšno veliko razliko med Hitlerjem in Titom?

 • Olaf

  Kupljeni mediji, je povedal slovenski Stalin, Golobic! Kupljeni novinarji, mudzahedinke. Vceraj je bilo spet videti eno od njih na delu, presstitucija dela, Carlovo. Kako je molilla mikrofon pred nos osebi, ki jo je hotela intervjujati. Nisem pa je se videla, da bi tako tekla in bila dobesedno histericna pri Kucanu ali Golobicu ali Cerarju ali Maslesi… Najprej pa ji, ubogi pari, svetujem, naj sebi pred nos potisne mikrofon in pove, kaksne slamastike dela. Hvala Bogu za volitve in posledicno ukinitev RTV narocnine! Mudzahedinke se bodo morale znajti na trgu dela…. Zapele bodo novo skomponirano pesem, samo za njih: Dober dan, lakota..lagala sem, zdaj sem lacna. Fake news narod ne mara, Golobic me ne pozna, jaz pa sem zanj delala, lagala in obskurno delovala….

 • cploger

  Eh, levaki, toliko gobcate, da nam je postalo vseeno, kaj leti iz vaših ust.

  • Tweety Bird

   Pol pa se ne oglašaj in se sam zakoplji v jamo…bomo mi imeli manj dela :)

   • Franc Šink

    Ej tudi tvoj glas se bo slišal iz globine grobov.

   • učko

    Kwa, pa ti enkol nisi delal, lenunh voluharski, LEVUHAR POFUKANI !

   • cploger

    Kdor drugemu jamo koplje… :-)
    Je hlapec. Kar sam se potrudi.

   • Anton

    No spet priznanje genocida nad Slovenci.

 • andreas82

  Ološ !!!!!

 • andreas82

  Cerarja bi moralo biti sram,.a ne ve kaj to je, naravnost zagovarja islamizacijo, premier retard!!!!!!!!

 • andreas82

  Široka ni glih najlepša hehehehe. Na rtv sploh dela kdo ki ni iz kučanove bande, kot vidimo so zdavnaj izpolnil kvote priseganja na velikega vodjo!!!!

 • lokec

  Za Široko sem imel boljše mnenje, RTV isto sranje drugo pakovanje

 • učko

  Jebat ga, treba prit’ na oblast pa popucat vso golazen ! Ne pa pametvat brez veze in kraljevat v noriškem kraljestvu!

  • Steiermark

   Zate ni nevarnosti, da bi “kraljeval v Noriškem kraljestvu”, ti lahko kraljuješ samo v ustanovi za mentalne probleme – na zaprtem oddelku!

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR … TAKTIKA JANEZA JANŠE !!!

  Janez Janša je očitno ocenil četrtkovo soočenje kot točko, ko mora v prve linije poslati tudi svoje jastrebe, zadolžene za histerizacijo javnega diskurza in prostora. Če Janezek doslej v kampanji deluje izrazito kontrolirano, umirjeno, nepopadljivo, kot blagovna znamka iz leta 2004, ko je edinkrat doslej volitve zmagal, če sredinski prostor lovi z Logarjem, Jelko Godec in Romano Tomc… Grimsova klerofašistična falanga pokriva desne skrajnosti…Smrduhi domobranski !!!… In to golazen mislite voliti? Kaj vam je padel drek na možgane????

  • sprehajalec

   Boste Volili Levico?

   15.000+ pobitih po končani drugi vojni v Sloveniji. Tisoči na begu pred komunizmom.
   2 milijona mrtvih z nastopom agrarnega komunizma v kambodži.
   100 milijonov mrtvih v družbenih eksperimentih na Kitajskem.
   5 milijonov mrtvih s kolektivizacijo v Ukrajini.
   2 milijona mrtvih v španski državljanski vojni…
   nekeja deset milijonov mrtvih v Rusiji…

   kaj še ni bilo zadosti?

   • Tweety Bird

    A ti si spet v zgodovini? Upravičeno kaznovani izdajalski domobranci so si kazen zaslužili…ad acta!!!… Danes pa smo leta 2018 in neodomobranci spet hočejo zavladati…v SDS-u že imajo črne rokavice na rokah…so v okopih :)

    • sprehajalec

     Želiš reči, da so si tudi tisti v Srebrenici zaslužili, kar so dobili? Ker so se borili proti Rdeči zvezdi?

     http://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2015/07/u-jeku-rata-ga-morali-snimati-dok-govori-kako-je-velik-covjek-900×600-20110521-20110528182636-619c7bbe943506093ac56f80e1861377-660×413.jpg

     In bi morala biti stvar ad acta? Tako pravi levičar vedno, ko mu kaj iz zgodovine ne ustreza. Pa čeprav so to pomori otrok v starosti četrtega letnika srednje šole….

     • Tweety Bird

      Milošević in rdeča zvezda sta 100 milijonov svetlobnih let narazen…kapish?

     • Steiermark

      nisem vedela, da imate tako veliko zvezdo rdečuhi, da bi se vaša oddaljenost štela kar v svetlobnih letih, kapish? Golazen je golazen, posebaj tista, z rdečo zvezdo na kapi ali kot z zaščitnim znakom! Dobro vemo, vsi razgledani, razen tebe teleban, da je komunizmem pod rdečo zvezdo in srpom in kladivom, najhujši satanistični zločinski sistem, ki načrtno iztreblja Ljudi, sedaj se pa kar poslužujete črnuhov in islamcev, da bi nas nadomestili z njimi!

     • sprehajalec

      Imaš kakšne kompetence da to trdiš? Milošević je bil komunist in to ponosen. Socialistična partija.

      kakšne so garancije, da današnja levica, ki trdi da nič nima z njim ne gre po njegovi poti?

    • Janez Kranjski

     A je tebi jasen pomen besede domo-branec? Prpel si 50 migrantov v svojo bajto pa delaj zanje…jaz ne bom. Bom pa garal za naše potomce.

     • Tweety Bird

      Domo-branec je izdajalec slovenskega naroda !!!… A ti copy-paste-am domobransko prisego Hitlerju?

     • Steiermark

      Če bi imela trohico pameti, bi se vprašala, zakaj so se obupani pripadniki Domobrancev zatekli po pomoč, “okupatorju” – Nemcem, pred vašo rdečo zločinsko zvezdo! Če ti še to nič ne pove, pomeni samo, da si brezupen primerek lobotomiranca, s čipom!

   • Steiermark

    Moram te korigirati, ker pri prvem podatku o poklanih v Sloveniji in Slovencev, manjka najmanj ena ničla! Sicer pa je izračun preprost, če se vzame v obzir, da imamo v Sloveniji preko 700 množičnih gorbišč in morišč, med katerimi je Huda jama samo ena drobtinica, z 8000 pobitih, nesmemo pozabiti pancer grabna v Mariboru, kjer je po ocenah zagrebenih najmanj 25.000 žrtev jugosrbske golazni,, potem gozd na Taboru, Stražunski gozd. itd. povsod po sloveniji, gredo ta grobišča v tisoče žrtev.

  • Tweety Bird

   Res pa je, da je Slovenija danes že bistveno drugačna, kot je bila še nekaj let nazaj. Takrat je imela družba v splošnem še vedno dobro razvite receptorje, ki so hujaskaško politiko v grimsovskem žanru znali prepoznati v njeni populističnosti in jo zavrniti.

   • Janez Kranjski

    danes pa Slovenija spi na naivnih lovorikah, se ti ne zdi da bi tale demokracije morala imeti za nekaj časa pristrižene peruti, da dojame da pogled z drugega zornega kota ne pomeni slabše opcije?

  • Steiermark

   daj, spelji se že enkrat v svojo otačbino, ki pa ni v Sloveniji! Če bi ti tvojim, domačim, v srbiji tako gobezdala in jih ozmerjala, kot ozmerjaš zavedne Slovence, ki so se vedno in se še borijo za svojo deželo, slovensko, pred jugosrbsko mafijsko okupacijo, bi te tvoji, sami, nataknili na kol in te spekli na “roštilju” ter te požrli, tudi s perjem…….

  • Dostmamrecesije

   Sej bojo na Volovji rebrih postavili vetrnice, da bo tebe in tebi podobne budale sklatilo z neba.

 • karpelec

  To je bilo kokodakanje in kikirikanje na RTV Slo- gnoju.To ni bilo za gledat in poslušat, kaj je Široka delala z gosti- pa da ne bo pomote, samo določenimi. Tov. Kordeža in Cerarja je milo prosila za komentar. Čudim se, da jim ni mar ugled in mnenje večine, da se prodajajo za take piškotke. Taka oddaja sfiži celotno sliko in še tisti drobec dobrega izgubi svij pomen. Če ne morejo biti objektivni, naj ne delajo takih oodaj, ki so v posmeh slovenskemu narodu.

  • Tweety Bird

   Ti voluhar nimaš pojma kako se vodijo soočenja…zato bodi tiho in nastavi rit svojemu Pastirju. Pa imej vazelin zraven za vsak slučaj :)

   • sprehajalec

    Levičarji prakticirate LGBT. Ambasadorji Slovenije in vmešavanje v ameriško notranjo politiko….

    http://24kul.si/media/slike/13729071_1974401599452783_8556950393033040637_n.jpg

   • Steiermark

    V nastavljanju riti in “prejemanja” vanjo, tudi brez vazelina, ste dobro izurjeni ravno takšni , kot si ti – levaki, le da vam zmanjkuje “kandidatov” in psov, na kateerih bi se bolano še naprej izživljali, seveda vam pa prav pridejo kozjej…..ci, ki jih vi vabite v Slovenijo, ravno iz tega razloga! Gnoj zagamani smrdljivi! Slej, ko prej (po 3. 6.) bomo prisiljeni dobro počistiti vašo štalo in jo tudi dezinficirati!

    • karpelec

     Tu se pa vidi njihov domet- drugega ne znajo in zmorejo.

 • cploger

  Ne vem, no… Levica še riti ne zna dobro obrisati, ne da bi kruh rezala. Res ni nobeno naključje, da so jim že ob njihovi osnovni pojavni obliki rekli – levica.

  • Steiermark

   levaki nočejo “znati rezati kruha”, oni so še navajeni zase grebsti in obdržati cel hlebec zase, narod pa , ki ga zasluži oz. pridela, pa crkuje od lakote! To je levaška smrdljiva protičloveška logika!

 • Janez Kranjski

  bravo Grims

 • Grenze

  RTV SLOVENIJA TO SO SAMI LOPOVI IN KURBE !!!!!! DO KDAJ ŠE ???? DAJMO RAZGONT TO RDEĆO HINAVSKO SVOJAT SAMOVŠEČNO !!!! NA JURIŠ

 • xtc

  Grims bi moral zmešano levakinjo opozoriti ,da je voditeljica,če pač hoče sodelovati v debati pač mora stopiti na kandidatno listo katere od strank,dotlej pa ga naj pousti zaključevati stavke ali paa oddide s soočenja-zaradi vodiljske nesposobnosti in neprofesionalnosti.
  Denar se da dobiti takoj,ne samo tu,tudi za splave,ki niso nujni ne ogrožajo življenj mater ali otroci rojeni z deformacijami-tudi tu je že kup denarja Trump je povsem pravilno ukrepal-splav ne sme biti prepovedan,je plačljiv iz lastnega žepa,le v primeru ogroženosti življenja matere ali hudih deformacij in hudih bolezni zarodka.,denar za upokojence pa se hito dobi z ukinitvijo-zakondko,vseh penzij za katere niso bili vplačani prispevki od borčevskih dalje.

 • Goran Hvala

  a drgac je grims na kaksnih tabletah?…zakaj se tip v oddaji tolk hinavsko smeji? sam se 2 roga sta mu manjkala pa bi bil cisti hudicek za pogledat. skakala mu je voditeljica v besedo ker je nakladal nekaj kar ga ni vprasala…tak kot vsi ostali in jim je tudi skakala v besedo.. ker po 2 stavkih zacnejo vsi nakladat. sam eni tega ocitno ne opazte… ce za nekoga fanaticno navijas potem ne opazis…tak kot v sportu…nasi niso se nikol prekrska nrdil.. si je sodnik kar zmislu…:-)

  • xtc

   Seveda se butlom smeje,se j se vam reži že vsa EU topoglavcem,še na volilno konvencijo ne morete nikogar več povabit iz EU.

   • Goran Hvala

    ja se strinjam… kot pravis… jest jih res ne morem… niti se nisem probal jih vabit…niti me ne zanimajo tak da jih ne bom… ti dam prov…

  • centurion

   Teb je pa danes zgodaj popustila, tista majhna.
   Vzami novo.
   Je pol rumena, pol modra.
   Na škatlici pa piše SDS.
   Doktor napisal že 6X dnevno.
   Pa deci šmarnce zraven.

   Ostalim pa dobro jutro želim.

   • Goran Hvala

    to pa ne morem.. se ne drzim slovenskih seg in obicajev… to je bol za vas…

  • lokec

   Saj skorj vsi še nekaj dodajo. Saj jim lahko dajo teste za obkrožit

  • Zgornji

   Dej se ti zdejle zjasni kaj “nakladanje” zate pomeni : ali laganje, ali Ne laganje ?

   • Goran Hvala

    kar sm jest slisal so vsi lagal… zame je nakladanje kaj bo nekdo naredu ce pa do zdej ni upal nic…zdej pa kar naenkrat bo… :-)

    • Zgornji

     Hja, torej je nakladanje zate Laž . Okejjj. No, najbolj znamenite laži se spomnim Kahlove obljube o 1000 E pokojnine , ki je Nikoli ni bilo !!! ! !!! Ampak, jaz ga sicer razumem, da nemore , … AAAMPAK, ZAKAJ PA JE POTEM ŠEL OBLJUBLJATI SPLOH ??? SAMOOOOO ZATO, DA JE PRIDOBIL NAIVNE SLOVENSKE PENZIJONISTIČNE OVCE KI SO MU NASEDLI IN GA VOLILI !!! ! !!! KRETEN BANDASTI ZABITI POKVARJENI NAIVNI ZLOBNI BEDNI , MA, … OBOJI !!! ! !!! Brezveze :-P

     • Goran Hvala

      kaj se pa tolk napenjas… ne vem kje tebi podatek da sem jaz navijac karlota?… pa kaj imate janseviki nek 15 cut ki vam namigne da so vsi komunjare ce niso janseviki…
      drgac pa ne me basat da si pogruntal da tipi sam obljubljajo.. vsake volitve isto… sam vidm da se zmeri folk cist pohoten skace na te modele… ohhh kdo je boljs..nas vas njihov… vsi sam flancajo… zmeri imajo plane in programe sam nc ne izpelejo… sam nasledne volitve pa bo.. :-).. baje…

     • Tone

      Če imaš sam opranimi možgani, si prepričan, da jih imajo tudi vsi drugi, čeprav z drugačnim detergentom. Človek z opranimi možgani si ne more predstavljati, da je lahko tudi drugače.

     • Goran Hvala

      zna bit da res ne… to pa je stalnica nove in njihovih fanatikov… ni varjante za kaj drugega kot tisto kar ti pravis… :-).. ful boljsi ste… :-)

 • centurion

  Ostarela nedofukana rdečearmejka pač brani na
  finančnih okopih HANZITVSLO tekovine revolucije in
  brlog firerja iz Murgl.
  Prasico levo nagonit v arabijo po 3.6. murglsodrgo in institucije,
  ki ji asistirajo pa v arest ali pred strelski vod.
  Ni druge.

 • Janez Kranjski

  Ga.Širok naj gre za1 teden v kraje od koder prihajajo njeni “prijatelji” in naj se vrne nazaj in naj nihče ne upošteva njenih spremenjenih misli, pa bo videla kaj je hotela zafrkniti – lasten narod. Če ji je služba in ugled več kot narodna pripadnost, kot večini teh tv voluharjev, potem ni vredna niti pomilovanja

  • Mojca pokraculja

   Saj je bila v Rimu dovolj časa. Zelo dobro ve kako mora voditelj nastopati, stavim da je redno gledala voditelja Bruna Vespo. Toda tisti trenutek, ko je prišla nazaj v slovensko diktaturo, je preklopila na gumb preživetja. Ne sme dopustiti dialoga drugače mislečim, tistih ki jih režim sovraži.In ona to zelo dobro ve, ne more se nič več naučiti.

 • sprehajalec

  Še enkrat!

  Sramota je bila glede migrantske krize, da so bili vsi drugi razumevajoči in pametni pa sanjali (kar je
  največja tragedija tudi zunanji minister Erjavec), da je treba vzroke odpraviti v deželah izvora (klasična papagajska floskula). Pa naštevali države izvoznice migrantov, seveda SIRIJO pa AFGANISTAN, pa vojne, niso z besedo omenili, da je največji delež iz Maroka, Alžirije, Irana. Torej dežele brez vojn.

  ERJAVEC džukac, pojdi torej v Alžirijo kondome talat, pa glej da jih bodo uporabljali. Če si za akcijo v deželah izvora. drugače pa ne bluzi neumnosti.

  Ker to je edini vzrok migracij, ekscesno razmnoževanje, ki uničuje naravo in podnebje.

  • Janez Kranjski

   Imaš lenuha ki ima naravna bogastva in jih ne izkorišča. In jmaš reveža ki gara za to da ima lepo urejeno življenje. In ta lenuh pride raje sem da uniči vse kar je nekdo ustvaril, ker se mu ne da doma delat. To so migranti, kaj vam levičarji nešolani še ni jasno? Vam morajo priti kampirat na vaša dvorišča? Pa naj…

 • Artur

  Vodušek mu nebi skakal v besedo rdeče režimske barabe pa so pač rdeče režimske barabe, same sebi v skledo pljuvajo.

  • Zgornji

   Ja, ker tega se nezmorejo zavedat, ker so prezabite, zaradi svoje skrite Zlobe !!! ! !!!

 • ĐĐ Style

  Grims popolnoma enako govori kot vsi desni komentatorji na tem portalu. Isti scenarij – že videno. Če bi sledili izviru ideje bi prišli do enega človeka.

  • branči

   če ne govori tebi pogodu, je pa znjim nekaj narobe? po moje je narobe le stabo, ki ne znaš upoštevati mnenja drugačnega od svojega. ustrel se v koleno, tam je tvoja edina pamet!

   • ĐĐ Style

    Še tvoj odgovor je popolnoma enak , po istem scenariju. Najprej žalitev potem pa ustreli se v koleno. Nič novega nisi napisal – že videno

    • branči

     dobro vidiš: redećo meglo. kaj če napišem isto za tvoj komentar! že videno in slišano, komust ostane komunist!

     • ĐĐ Style

      Baje ima vsak komunist rdečo kri, grem v laboratorij preverit. Ti sporočim,

     • branči

      maš ja! ne verjam, pa da ti bodo v laboratoriju povedali, kaj ti manjka tam zgoraj!

     • ĐĐ Style

      Verjetgno mi manjka kamen, ki ga desni imate namesto srca. Razen če je pri tebi tudi rdeča kri. To pa nemorem trditi.

     • centurion

      Ti imaš pa kamen na mestu možgan.
      GRANIT.

     • ĐĐ Style

      Ja pa res

     • Steiermark

      mislim, da do granita ni prišel ampak do iztrebkov, otrdelih, ki se mu nabirajo že dalj časa, v glavi!

     • Zgornji

      ;-))
      Verjetno bo kar držalo !
      :-)

     • Steiermark

      mi, pravi in plemeniti avtohtoni v Sloveniji, imamo, za razliko od “gamadi” kot si ti in tvoji , ki grozijo in se skrivajo pod zločinsko rdečo zvezdo, modro kri!

     • Steiermark

      tvoja je gotovo “zaisana”, kar zna povzročiti hudo telesno bolezen, duševno že imaš

    • Steiermark

     samo tvojega kratkonogega furerja je citiral…..

   • Jani Steiner

    Saj veš moto rdeče-črne koalicije : “ein Fuehrer, ein Volk, ein Statt”.

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR … NE SE PUSTITI ZAVESTI…PODLA TAKTIKA JANEZA JANŠE !!!

  Janez Janša je očitno ocenil četrtkovo soočenje kot točko, ko mora v prve linije poslati tudi svoje jastrebe, zadolžene za histerizacijo javnega diskurza in prostora. Če Janezek doslej v kampanji deluje izrazito kontrolirano, umirjeno, nepopadljivo, kot blagovna znamka iz leta 2004, ko je edinkrat doslej volitve zmagal, če sredinski prostor lovi z Logarjem, Jelko Godec in Romano Tomc… Grimsova klerofašistična falanga pokriva desne skrajnosti…Smrduhi domobranski !!!… In to golazen mislite voliti? Kaj vam je padel drek na možgane????

  • pupa

   Ti imaš drek tam, kjer bi po vseh pravilih morali biti možgani.

   • centurion

    Ko bi bil ta “drek” vsaj za gnoj dober….

    • Zgornji

     Heh, jaaa !!! :-D Žal ni !!! :-( Je samo še strup !!! :-P

   • Zgornji

    HE, HE, HE , HE … ;-))
    Dobra !!! ;-))

  • centurion
  • branči

   ptičji drek pada na tvoje možgane. sem ti že napisal, da neločiš navadnega dreka od gvana, čeprav oba enako smrdita.

   • ĐĐ Style

    Tebi je pa non-stop drek v ustih, samo še odreku govoriš

    • branči

     ne morem drugače, če ga pa obilno trosite okrog sebe

     • ĐĐ Style

      Iz moje riti v tvoja usta

     • branči

      poznaš tisti slovenski pregovor ( ne verjamem ĐĐ) te poln gobec kot kosa rit

     • Steiermark

      a ti si tisti, ki to “delaš” tvoji “tweety” krokarju….

   • Steiermark

    Kako pa naj loči drek o govna, ko pa ima oboje zelo rada in polna usta!

  • slosin

   tiči, kolk vem, sodelujoče na soočenjih izbirajo uredniki in ne tumbaj, da jih pošilja Janša….

  • centurion

   Mi DOMOBRANCI imamo radi SLOVENIJO.
   KURBE RDEČE jo pa podarjate islamovićem in MIGRANTOM!
   RAUS!!!!

   • ĐĐ Style

    Domosralci rabite še okupatorja, da bi imeli radi Slovenijo. Še ena komponenta vam manjka

    • centurion

     Ma okupatorji ste vi JLA balkanoidi.
     Vi boste prvi na merku….
     Na primer-ti.

     • ĐĐ Style

      bla bla bla, pes ki laja , ne grize. Laja samo zato ker ga je strah. In vas je strah ker vas je manj.

     • centurion

      1991.
      Nedokončano delo.
      Premal grizli.
      Naš čas prihaja.

     • ĐĐ Style

      Vas čas odhaja na smetišče klero-fašizma

     • Zgornji

      Naš Franci ima že ta drugi arzenal napolnjen čez polovico, kmalu bo poln …in pravi, da se ne matra zastonj … skrbi me le , kako grdo Bo Počilo, ko se bo enkrat začelo zares iztrebljati kačji rod – rod slabega semena … :-(

     • Steiermark

      saj dovolj grizete v jugognide!

    • pupa

     Domobranci smo okupatorja pregnali iz Slovenije oktobra 1991 je pa zapustil še nekaj metastaz katere bo potrebno čimprej počistiti.

     • ĐĐ Style

      Leta 1991 smo imel isrečo ,da smo imeli samo nabornike. Če bi fasali golazen, ki je razsula Hrvaško in Bosno bi lahko tu pametovali o herojstvu. Na srečo je med naborniki bilo veliko Slovencev, Hrvatov, Bosancev in Makedoncev, ki niso hoteli strelat. Ne pametuj o neki veliki zmagi.

    • Steiermark

     Žal, imamo še vedno istega okupatorja, vas jugosrbe in revolucionarne pedofilske izmečke, ki se nočete in nočete spucat, iz naše Slovenije!

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   Tebi, smrdljivka , oboževalka klavcev slovenskih domoljubov, pa nemore “pasti drek na možgane”, ker jih očitno nimaš! Smrdljiva jugosrbsko komunajzarska protičloveška podgana, tebi drek ostane na nosu in v ustih , ko tako vztrajno lezeš v tazadnjo svojih gospodarjev, jugokomunajzarsko srbskih zveri in pedofilu tovarišu titeju…….

   • Zgornji

    Heh , Resnična Razlaga !!! :-) ;-) :-)
    Hvala :-)

 • Mojca pokraculja

  Izrazi kot so migrant, prebežnik, begunec azilant so popolnoma mimo. Pravi izraz je conkvistator ! Osvajalci najslabše, morilske, versko podivjane horde.

  • Zgornji

   AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • lado

  slovenci!!! bo kar treba stvari vzeti v svoje roke,pa HITRO ,ČE ŽE NI PREPOZNO ,ker kvazi policija skrivaj ,nenapovedano uvaža muslimanske posiljevalce ,morilce ,šeriat !!!! banda plava to na skrivaj vozi k nam !!! A BI VSTALI ,SE ZBRALI IN ŠLI POČISTIT !!! DAJMO SE TU GOR DOGOVORIT ,KJE IN KDAJ SE ZBEREMO !!!!!! 25maja ,gremo na kongr.trg z LETEČIMI PRIBOLJŠKI IN ŠTRUDLNOM !! OK!!?? volite-mo pa SDS IN DESNE STRANKE !!!!! GRE ZA BITI ALI NE BITI !!DA NE BO KOT NA ŠVEDSKEM !!! ZA NAŠE VNUKE IN POTOMCE GRE !!!!!

  • pupa

   Upam samo , da Tone Krkovič ni prestar in ve kaj mu je storiti.

  • ĐĐ Style

   Kar napišite, kje se dobite. Za nas veste kje bomo.

   • slosin

    …a se boste spet skril v hoste…sam vprašam…

    • ĐĐ Style

     Ja v zasdi že čakamo, baje je v Bleiburgu ena fajn

     • centurion

      …pomota…v Begnah…

     • ĐĐ Style

      Še vedno je 1:0 , domobrančki ste se fajn razredčili

     • slosin

      mate že polne hlače?

   • centurion

    V vukojebinah ali v avstrijskem vodu, kot leta 1991.

 • Tweety Bird

  A se še spomnite Grimsa leta 2016, ko je bil na domnevno spontanem protestu proti namestitvi beguncev v Šenčurju? V prvih vrstah sta bila poslanca SDS Žan Mahnič in Branko Grims Goebbels, v ozadju pa domobranski plakat iz leta 1945 – poziv k akciji. Leta 1945 je pozival k boju proti komunistom, danes pa k boju proti beguncem.

  • resnicaboli

   in kaj je tu narobe oboji komunisti migranti prinašajo zlo.

   • Tweety Bird

    A domobrančki pa ste kul? :)

    • Roman

     Domobranci tu nimajo veze,sicer so bili Slovenci kot si ti,če si!

    • Zgornji

     A niso domobranci zato da branijo svoje Domove ?

  • tohuvabohu

   Kje si pa videl begunce, Pajnkiherček ubogi?

 • Dilinger

  To je na RTV praksa,ki ne preseneča.

 • Jani Steiner

  Zanimivo kako so popadljivi novinarji državne televiziji, ampak res samo do njim nevšečnih strank. Tole širokovo, v r….t nasuvat. Spomnite se kake je srala, ko je bila dopisnica nekje v Italiji. Zdaj pa se kot odslužena….vdinja na drž. tv.

 • centurion

  Nekaj lepega, za lep vikend…vsem…

  https://www.youtube.com/watch?v=E3SguBi4uKM&index=9&list=PL1A6272A77452CDAE

  zdaj pa grem v naravo na en izlet.
  Po SLOVENIJI.
  Lp forumašem do popoldneva….

 • Kučko pod pručko

  Široka Mojca? Ne, Pokvarjena Mojca

  Kaj pa bi lahko pričakovali drugega od Kučanovega trobila MurgleTV in njene voditeljice predvolilnega soočanja, če ne nagajanje Grimsu in stranki SDS? Vedeti moramo, da je Mojca Širok članica zloglasnega kluba 571, najdete pa jo lahko pod številko 264.

  Mojca je pač Kučanov proizvod, ki bi si rada zagotovila še naprej dobro službo in odlično plačo. To pa ji lahko omogoči le udinjanje ubijalcu demokracije. Verjamem, da se vsem 571 novinarjem tresejo hlače in se bojijo Janše kot hudič križa. Zato se je tudi tako prizadevala, da bi utišala Grimsa in prikazala stranko SDS v slabi luči.

  Ti pokvarjeni novinarji so se še bolj krčevito spravili na SDS, ker ji vse ankete kažejo volilno zmago. Upam, da bo Janša doživel triumf z zadostno večino in da bo uspel sestaviti vlado, ki bo pometla v prvi vrsti s skorumpiranim sodstvom in novinarstvom.

  Samo 14 dni nas še loči od zgodovinskega datuma. Volimo SDS in si zagotovimo lepše življenje!!!

 • Antonius

  Na RTVS niso naučeni, da bi razumeli, tam so zdresirani, ker niso sposobni razumeti.
  Žal Grims pred slovensko javnostjo ni izkoristil priliko, da bi se v enem stavku lotil Širokove, zaradi njenega nesramnega skakanja v besedo.
  Grims bi moral v njeni tiradi nesramnega ugovarjanja OBMOLKNITI, počakati, da neha in ji pred vesoljno Slovenijo dati vedeti, da si dovoli početje, ki ga povprečno vzgojeni ne počno.
  *Zakaj me prekinjate, zakaj mi skačete v besedo, pred vso zainteresirano slovensko javnostjo*?! Zastavili ste mi vprašanje in mi hkrati ne dovolite, da nanj odgovorim. Kakšen namen je zadaj, komu služite, bi moral vztrajati pred vso zainteresirano slovensko javnostjo.
  Slovencem bi poudarjeno razkril, kaj Širokova ne bi smela in kakšno *hajko* si slovenska RTV dovoli proti SDS.

 • lokec

  Saj skoraj vsi še nekaj dodajo. Saj jim lahko dajo vprašanja za obkrožit, pa bo odaja v nekaj minutah končana. Na stenčas pa objavijo rezultate.

 • ĐĐ Style

  Grims je mali JJ, komentatorji najbol napadajo če omeniš JJ-a. Danes sem odkril da enako velja za Goebelsa pardon Grimsa.

 • lado

  tvitić rdeći plaćani gorenc!! dvospolnik kot kordišić ,skrivači nikovski ,ma dobili in našli jih bomo po volitvah !!! ne nasedajte tem debilom !!!gremo 25maja na kongr.trg,ob 19h je rdeća zvezda-makarovićićka in banda !!! pridite z LETEČIMI PRIBOLJŠKI IN ŠTRUDLNOM !!! Potem na volitvah volimo SDSIN DESNE STRANKE!!!!!! ZA VNUKE IN NAŠE POTOMCE GRE !!! GRE ZARES !!!!!!!

  • ĐĐ Style

   Dejte vsaj štrudle vakumsk ozapakirat, pa ne bozabite čelade.

 • Tweety Bird

  Na protestu proti nastanitvenemu centru v Šenčurju leta 2016…tam je bil tudi Janezov propagandist Grims Goebbels… je bila vidna ikonografija domobranstva, torej simbolika slovenskega neonacizma, na nekaterih transparentih je bilo mogoče brati pozive k nasilju, na protest je prišel ves avtobus skrajnežev, ki so se pred tem udeležili neonacističnega zborovanja na avstrijskem Koroškem, treba pa je priznati, da begunskemu centru nasprotujejo tudi mnogi razgledani Šenčurjani, ki niso lastniki traktorjev, celo kulturniki so proti….Gamad desničarska !!!

  • učko

   Domu si jih pel, pa te nej natepavajo! Še noben levuhar, ki tako zagovarja migrante, ni nobenga pelal domu pod svojo streho !!!! Pač golazen zagovarja golazen, to bo to !!!!

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!! POLNI GOBCI PRAZNJIH BESED SO JIH, KO PA JE TREBA POKAZAT DEJANJA, PA NIKJER NOBENEGA !!! ! !!! LOGIČNO , SAJ NE ZMOREJO, NE ZNAJO , IN NAJHUJE : NOČEJO !!! ! !!!

  • Steiermark

   ti smrdljivi driskasti oskubljeni ptič, spelji se že enkrat v svojo jugodomovino, tam ti bodo pravilno “postregli” in ti “spucali” tvojo driskasto rit!

   • Zgornji

    ;-)

  • Dostmamrecesije

   Kakšen usekani tič. Da ga ni para. Mrš s tega portala.

   • Steiermark

    tale tič je , kot izgleda, pozabil, kakšen konec strijo “tiči”, ko se med sabo “družijo”…..

  • Jani Steiner

   A veš, da je bil zaradi tega tvojega Goebels-a na sodišču zmagovalec proti Mladini, Mladina pa kaznovana, ne upajo več pisat o tem….pazi se….lahko te je odkrit.

 • ĐĐ Style

  Domobranci so največji sovražniki Slovenije , ker so okupatorju lezli v rit. Po 70-tih letih so se pokesali in se želijo pokazati kot domoljupi. Prepozno je !!! Kot pravijo, poslje jebanja-nema kajanja

  • slosin

   spet so se ti v sanjah prikazovali… uf, moraste sanje …si bil hudo prepoten?

   • ĐĐ Style

    Resmoraste, na srečo so partizani opravili z izmečki. Hvala partizanom

    • komar marko

     Slava PARTIZANOM. Ti niso morili, teh je bilo malo,največji prirast je bil MAJA 45. Ocenjuje se, da je bil prirast 90%

    • slosin

     poklati 13.000 neoboroženih ljudi je pa res junaštvo…z lepim se hvalite…Čudno ne, dokler jih Angleži niso razorožili pa partizani niso mogli opraviti z njimi….

     • Steiermark

      Kar se “partizanskega klanja” tiče, bi bilo potrebno vedno povdariti, da je ca. 200.000 ljudi, v Sloveniji poklala “partizanska srbska drhal” pod vodstvom tita, ki se je pritepla v Slovenijo , šele po “osvoboditvi ” Slovenije, ki jo je pa prinesla prav, kapitulacija Nemčije in ne partizani! Oni so bili samo mesarji, po vojni, v času t.i. “svobode”, ki je pač izgedala takole, kot so si jo srbijanci pod rdečo zvezdo, zamislili – v potokih slovenske krvi!

     • Mirko Sedlar

      Saj bi jih PARTIZANI razorožili pa se jim je z ustaši in ostalimi tako mudilo čez mejo da jih utrujeni partizani niso dohajli so jih pa.potem ANGLEŽI predali osvoboditeljem kateri so kaznovali izdajalce in simpatizerje okupatorja….žal premalo sedaj dvigujejo glave od leta 89.naprej …..

  • komar marko

   do septembra 42 so rdečkoti na lublanskem področju pospravili 70 domoljubov in nobenega makaronarja!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • učko

   Stalinovi hlapci, hlapci največga zločinca na svetu, so prvi kolaborirali tudi z nacisti: pakt Ribbentrop-Molotov. Takrat sta si Evropo razdelila. Po 2.sv je bil Hitler uničen, Stalin pa je okupiral tisti vzhodni del Evrope, za katerega se je zmenil s Hitlerjem. Zavezniki bi morali uničiti tudi Stalina in komunistične zločince, pa jih žal niso in teh zločinskih prascev se še dons otepamo !!!!!

   • ĐĐ Style

    Tiho klero-fašist

   • pupa

    Tega dejstva naši učbeniki zgodovine niso nikoli povedali in še danes ne povedo, zato tisti, ki imajo na očeh plašnice ne vedo in nočejo vedeti.

  • antimur

   Daj že nehaj idiot zabiti kolovratiti kot zombi po tistih krvavih bratomornih časih, pa se prikoplji že enkrat v današnje dni. Mogoče boš ugotovil, da ste vsega hudega, kar se dogaja v Sloveniji, krivi rdečezvezdaški pizduni z vašim zločincem Kučanom na čelu.

  • Steiermark

   Ljubitelj velike srbije, kako lahko ti, v tebi tuji deželi, tiste, ki so darovali svoja življenja, da bi zaščitili svojo domovino in svoje drage, gobezdaš o neki sovražnikih Slovenije, ko v tvoji možganski praznini ni prostora za slovensko domoljubje ampak samo za jugosrbsko – sve je naše….. Res si en velik jugorevež in zabitež, da ne opaziš svoje idiotske manipulacije, ko ozmerjaš tiste – prave Slovence in zavezane slovenski zemlji in ljudem, z izdajalci in sovražniki! Ta krakteristika povsem pripada vam, jugospakam, predvsem srbijancem!

  • tohuvabohu

   A boš ti enkrat prilezel ven iz gmajne?

   • karpelec

    Enim ni dano jase videt.

 • Cvetko Gavrič

  kaj reči bedasta ženska saj rtv take rabi kučanova marioneta pa še grda je …ta ni za tv….ima velika kaj velika prevelika usta ……ni jo treba jemat resno..če res ne morejo na rtv najti lepše je to žalosno ha.ha…..imajo res dober kader VSE SO ZA EN KURAC….pa še skupni imenovalec imajo grde KUČANOVE račke…..

  • Vera

   Ne gre se za lepoto osebnosti , temveč za kulturo vodenja soočenja . Za te novinarke morajo biti vsi kandidati enako obravnavani . Spodaj je nekdo napisal, da bi bilo bolje, če bi g.Grims počakal , ko ga je Mojca Širok prekinjala , potem pa ji jasno in glasno povedati kaj ji gre , ter kako si on kot izkušen poslanec predstavlja našo prihodnost, če bodo levaki še naprej podivjani ,kot ” stekli psi ” ravno pred volitvami . Ne mine skoraj dan, ko ne pride ven kakšna izmišljotina iz levega bloka . Stranke SDS se ni treba bati poštenim Slovencem, ki si s trdim delom zaslužijo tako malo, da komaj preživijo od plače do plače ( miloščine ) . Mnogi pa še morajo po pomoč na Karitas in RK , ker drugfače ne gre .Sramota za dosedanjo vlado, ki so ji tujci več vredni, kot tisti,ki so nam izborili našo državo SLOVENIJO !.

   • Cvetko Gavrič

    meni je to vse popolnoma jasno spremljam politična zbivanja vsak dan 5-6 ur moti me da podtikajo.diskriminirajo SDS čeprav vejo da bo zmagala…..jaz pa diskriminiram ponižujem tiste bedake ki to počno stranki SDS.Tako pač je če ne morejo pošteno prenesti poraza iščejo milion razlogov dabi.kje bi.čebi.kako bi škodovali SDS, TO ME MOTI

 • Prle

  Poslati Grimsa na soočenje je kot, da bi poslal slona med porcelan. Ivanova strategija se z Brankotom pač ne bo izšla.

  • komar marko

   LUCKASTI. Za razumevanje povedanega rabite PAM;ET. Kako lahko z vakuumom na podstrehi sploh razumete dejstva???????????

   • Prle

    He,he,he, Grimsova dejstva so podlost in sovraštvo, človek je sigurno na mamilih, samo njegove oči poglej.

    • Anton

     misliš da si frajaer, ker trolaš, pa ni res, si ubogi ubogi stvor, kot bi dejal Adi smolar in ta ubogi stvor misli, samovšečen, kot je, misli, kako je pameten, problem je ker samo misli.

     MISLITI ALI VEDETI , TO JE SEDAJ VPRAŠANJE?

     sarkazem press

     • Prle

      He,h,he, verjamem, da te resnica boli, ampak takšen je vaš Branko, ki vam odžira glasove. Njega si kar predstavlam, če bi bila danes vojna on pa oficir, kaj bi človek počel z ljudmi. Brrrr.

     • tohuvabohu

      Rdečkarji ste vedno izhajali iz svojih blodenj in na tej podlagi upravičevali klanje in ropanje. Še Cigani so vam bili v napoto, da ste jih preventivno likvidirali.

     • Zgornji

      Še misliti nemore pravilno, kaj šele Vedeti .

    • Hopla

     Mamila so pa vaša marxističa domena, vpraš Čelavega pa tistega, ki ti nosi bele praške.

 • komar marko

  Dejstva so, da je VELIKI POK padel v vodo. Kure so samoporočale o bosanskih državljanih in pranju denarja, 1MILIJARDA opranega je bila nepomembna.

 • učko

  Dokler bojo ta rdeči fašisti kradli in uničevali državo in slovenski narod, obenem pa z ustavno večino zmagoval na volitvah, se lahko “desni” mal zamiselte, kaj je narobe potem z vami !!!!! JaJo, kurc te gleda, pizda NORIŠKA, komunistično-belogardistična !!!!!!

  • komar marko

   Očitnone dojameš,zakaj so rdečkoti dvignili SOCIALO. zakaj je večina EX YUGOSOV na strani rdečkotov in zakaj se zavzemajo za migrante. Očitno si delnjihovih drobtinic! KAPIŠ!

 • Anton

  skakanje v besedo je načrtno,z namenom zrušiti koncentracijo govornika. Nazorno se vidi komu je voditeljica največ skakala v besedo in to so stranke desnice NSI, SLS, in seveda SDS, slednja je bila deležna posebenga tretmana. To se da vse preveriti.

  sarkazem press

  • Prle

   Skakala je v besedo tistim, ki so blebetali v prazno, brez nekih argumentov, ali pa se niso držali vprašanja, ali pa so isti pomen stavka obračali v nedogled.

   • komar marko

    le od kje tebi pamet, da bi razumel povedano LUCKASTI!

   • Lustrator

    Po tej logiki SMC, LEIVICE, SD, DESUS, SLS in ZAAB sploh ne bi bilo treba povabiti v studio. Niti enega samega njihovega stavka si nisem zapomnil, prav mučna mi je bila vsaka sekunda naklonjene pozornosti tem sejalcem rožic. Če bi bil v studiu pravi novinra – npr. Požar ali kdo iz Nove, bi postale stvari precej bolj zanimive.

  • Zgornji

   NIČ SARKAZEM !!! ! !!! TO KAR SI POVEDAL JE GOLA TRDNA RESNICA SAMA !!! ! !!! IN TE UKANE POZNAJO TUDI HUDOBNEŽI NA RTV !!! ! !!!

 • komar marko

  sedaj pa pazite. MODELDOLFE je hotel pridobiti dokumente od LOGARJA. Kaj pravite zakaj? Zakaj sopotem KURILI arhive???????????

  • Zgornji

   :-/

 • totex39

  Širokova je že od nekdaj režimska provokatorka, je med prvimi na spisku, da se je odpusti, ki je vedno bolj daljši, na koncu pa jih bomo nagnali vse in zaprli to komunistično medijsko gnezdo.

 • piko8

  Prostitutke RTV so plačane, da ustavijo denico!!!
  Po direktivi GROBARJA SLOVENIJE milana kuçana!!!

  • Prle

   Prostitut Ivan Janez je pa večino teh prostitutk tudi sprobal. baje.

   • komar marko

    ker z vami ni nič.

    • Zgornji

     ;-)

   • karpelec

    Mater, te razganja faušija.

    • Prle

     Res me, tudi tebe bi, če bi bila moški.

   • Hopla

    Baje je tebe sprobal cel toplovodarski del javne hiše er te ve, baje.

    • Prle

     Samo tvoje face se ne spomnim, si tisti z majčkenim onetom.

     • Hopla

      Da se ne boš posral, pezdetek.

 • antimur

  Prav takšne neprofesionalne in povsem kučanistične koze kot je Širokova na javni RTV so vzrok, da se mi srce trga pri vsakem plačevanju položnice za RTV vsiljeni prispevek. Upam, da po volitvah ne bo več teh levaških presistutk v nobenem mediju, najmanj pa v javnem.

  • Hopla

   Bodo pač šle iz ene javne hiše v kako drugo, za kamelotrajbarje bo že dobra, iz dobrote bo lahko dajala kar zastonj.

 • komar marko

  Včeraj sem preverjeno zadel CILJ. STRANIŠČNI DEMOKRATI pa v jok!

 • komar marko

  zaradi padlega VELIKEGA POKA je Palček Smuk MODELDOLFETU povedal, da nikoli večne boposlanec.

 • Caetano

  Bravo Grims! Ne pusti se Kucanovi sluzabnici.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! :-))

 • Zgornji

  DOOOOOOOBERRRRRRR !!! ! !!! HVALA GOSPODU BOGU, DA JE DAL GRIMSU TAKO DOBRE BESEDE ZA TO KRASTAČO GNILO ZLOBNO . Bom zdaj šel še posnetek pogledat , po tem kratkem razveseljujočem branju :-) Lp :-)

 • lojze

  Kaj pričakujete od zmedene Novogoričanke, levičarstvo in komunizem ima v krvi!

  • Zgornji

   Ja, žal so se tudi Novogoričani že preveč pokvarili …

  • jimbo

   Nam krasijo trije TITO napisi v radiusu 15km, kaj pa vam? se mi je zdelo

 • Mirko Sedlar

  Grims očitno ni razumel vprašanja …..zato je prav da ga je voditeljica prekinila ….
  Morda bi bilo bolje če bi ga vprašala v SRBOHRVAŠKEM oz. MAĐARSKEM jeziku ta dva sta veljakom SDS bližje in potem ga ne bi bilo treba prekinjat …..

  • pupa

   Nisi vreden komentarja!!!!!!!

  • Steiermark

   srbohrvaščine ste navajeni vi. levuharji, ki še vedno lezete v srbsko r…..it, kot vas je napotoval vaš veliki pedofil in množični morilec, ter ropar tito!

   • Mirko Sedlar

    TITO je bil velik človek velik vodja …..
    SDS veljaki pa so samo ubog komaj zaznaven posnetek “prdca od TITA”

    • tohuvabohu

     Velik klavec in velik pedofil.

     • Prle

      Se vidi na tebi, da si bil njegova žrtev pedofilije. Ti je pasalo, a ne?

     • tohuvabohu

      Bebo. Že to je bilo preveč, da sem mu enkrat prisegel.

     • Prle

      He,he,he, torej si samo sralec, jaz mu nisem prisegel, ampak sem takrat ob zakletvi bil lepo tiho, ker ne prisegam na nikogar. Ja?

     • tohuvabohu

      Bla bla bla.

     • Prle

      Čista resnica, ker se mi je prisega zdela bedasta, pa itak sem bil zmeraj upornik. Levi.

     • tohuvabohu

      A misliš, da se je meni zdela imenitna? Res si en dudek.

     • Prle

      Ti pa hinavec, saj bi bil takrat lepo tiho, ali pa bi molil oče naš.

     • Mirko Sedlar

      Kdo?
      Pavelić,Mihajlović,Franco ?

     • tohuvabohu

      Trikrat lahko ugibaš.

    • Steiermark

     tito si ne zasluži ime človeka ampak se pa strinjam, da je bil velik, če že ne največji pedofil in klavec!

     • Mirko Sedlar

      Kar se TITA in pedofilije tiče po pravici povedano o tem ne vem nič…..nikjer nisem zasledil da bi TITO zlorabljal dečke oz. deklice…..
      Nasprotno kar se tiče dušnih pastirjev pri RKC o tem vem,kar nekaj pa večina razgledanih ljudi tudi da ne omenjam istospolno usmerjenih, ki jih ogromno tako v vrstah RKC kot tudi na levici …..z to razliko da levice ne motijo desničarji pa pljuvajo po njih,kljub temu da jih je v njihovih vrstah kar nekaj ….

    • zokispoki

     Tito je bil diktator in zlocinec !

    • Antonija

     TITO ni nikoli bil velik človek. Bil pa je eden med največjimi zločinci ki jih pozna svet. Ves levičarski gnoj vedno verjame v svoje LAŽI, SMRAD in svoje PRDCE ob tem ko imajo na vesti s pomočjo KRIVOSODJA in DIKTATURE na stotisoče nedolžno oropanih in pobitih ljudi.
     Tega pa smo deležni še danes tudi od takih levičarskih kretenov kot si ti Mirko Sedlar. Imam preveč let da bi me takšna da bi lahko nasedla takšni levičarski riti kot si ti!!!!

     • Mirko Sedlar

      Antonija vrjamem da imate kar nekaj križev več kot jaz pa vseeno …..
      Slabo so vas vzgojili v TITOVEM sistemu da lahko z tako sočnim besednjakom pljuvate po sistemu ki vas je upam da izobrazil morda ste zaslužila tudi že kakšno pokojnino…. upam da niste besednjaka pobrala na kakšni vaški prižnici ……

     • Lustrator

      Si pravkar v istem stavku omenilTita in izobraževanje? Naj začneva s tem, da je bil že sam Tito, kakor tudi VSI njegovi najvišji svetovalci in partijski funkcionarji ne le primitivci, ampak hudo neizobraženi in v svobodnem gospodarstvu ne bi dobili niti dovoljenja za flikanje cest. Nadaljujeva pa lahko s tem, da je imela Juga enega najslabših izobraževalnih sistemov, ki ne le da naroda ni izobraževal, ampak ga je poneumljal do te mere, da praktično nismo imeli kadrov, ki bi se lahko na zahodu zaposlili v čemerkoli drugem kot v fizičnih delih (gastarbajterji). Narod je torej oropal intelektualne elite (ki jo je najprej pobil, na njihova mesta pa postavil svoje osnovnošolsko izobražene partijsko pokorne šlosarje), razvrednotil izobraževanje v propagando, ti pa se s tem celo hvališ??

     • Antonija

      Razlika je v tem da nekateri spregledajo, drugi pa kot si ti še naprej prisegajo na vse levičarske intrige, laži, sprenevedanja ki so vedno bile produkt zločinca kot je bil tvoj veliki idol TITO. Glede na to kakšno ZLO je bil, si poleg pljuvanja zasluži na svoji koži občutiti vso zlo kot ga je nanesel drugim!!!!!
      Seveda levičarji tega nočete videti niti verjeti da je vaš velik vodja bil sprijenec in še danes je produkt vašega zla Kučan, Zemljarič, Rigelnik, Zidar, KRIVOSODJE in vsa levičarska drhal!!

    • Steiermark

     Kot titov pedofilirani pionirček, se še presenetljivo dobro spominjaš “vonja” titovega prdca, prdca množičnega morilca, roparja in posiljevalca otrok, tudi takšnih kot si bil ti – titov pionirček! Nekomu, tebi, pač drek diši – se vidi kam spadaš! Kako se ti pa kaj dopade vonj kučanovega prdenja? Tudi tistega, ki ga je sam poimenoval “veliki pok” in se je na koncu “sfižil” v eden navadni smrdljivi pezdec?

    • Lustrator

     Komunisti merite velikost človeka po gospodarski škodi in številu odvzetih človeških življenj za katere je odgovoren? Po tem merilu je Fido prav gotovo eden največjih v svetovni zgodovini. Tako temeljito kot je on uničil Slovenijo in hrvaško, ni uspel niti Stalin uničiti Rusije in Mao Ze Dong Kitajske. Zares “hvalevredno”, pionirček nostalgični.

    • von Rhein

     Malo drugače je bilo. Ni bil velik,bil je majhen. Res je bil velik vodja za vse,ki so bili sicer v beticah manjši od njega.Bil je tako velik in tako dobro je vodil mentalne podložnike,da še njihovi potomci danes dovolijo,da jih vodi.

  • zokispoki

   Problem je v tem, da ste levajzarji nedemokrati, in popolnoma nori , saj nikakor ne prenesete, ce ima kdo argumente in je drugacnega mnenja. Potem se vam kar naenkrat popolnoma odpuli, in pricnete z nabijanjem, ustrahovanjem in nebulozami, na nivoju osnovnosolckov ! Saj si videl, kam ste pripeljali Zlovenijo ?!

   • Mirko Sedlar

    zokispoki pa kaj tu ni jasno
    GRIMS ni bil sposoben odgovorit na preprosto zastavljeno vprašanje ….
    Začel je govorit o temi o.kateri “NI” tekla debata ….. in taka oseba naj bi “BOG NE DAJ” predstavljala Slovenijo pred svetom ne hvala …..

    • tohuvabohu

     A ti bebo misliš, da je volilna tekma kot osnovna šola?

    • zokispoki

     Grims je se kako sposoben odgovoriti in adresirati bistvo problema. Tvoj avtisticni profesorcek in njegova pokvarjena banda , pa bolj ali manj , samo leporecijo in nakladajo, v resnici pa si ne znajo niti dobro cevljev zavezati. To kar blebetajo in trobezlajo je pod vsako kritiko, saj je povsem skregano z realnostjo !

    • Bojan

     Grims je lahko zate le profesor!!!!
     Ti levičarski idiot pa tako in tako ne boš doumel kar je kaj od pravice in poštenja. Levičarska gniloba in smrad tako in tako vedno z vsemi atributi cinizma, laži in sprenevedanje ohranja svojo primitivnost in nekulturo!!!

     • Mirko Sedlar

      Grims je lahko doktor …..predava lahko o kolaborantih kako se jim pridružiti kako se otročje pačiti ko nekdo govori … in ne nazadnje kako na preprosto vprašanje odgovarjat z temo ki sploh nima veze ….ne pravijo mu zaman vojak JJ …..zame bolj “KANON FUTR” na žalost bo desnica volitve zgubila zaradi raznih gargamelov grimsovega kalibra …..
      Boljše da gre na kakšen trajekt slikat kakšne hlačke in potem onanirat na te slike no sam sebi veselje napravil nam pa tudi ko ga ne bo treba gledat in poslušat …..

     • Bojan

      Resnični IZDAJALCI in KOLABORANTI so le vsi LEVIČARJI (Tito z vso zlagano levičarsko ideologijo vdan Stalinu ki je med prvimi podpisal pakt z Hitlerjem) in ti z svojimi bedastimi in zavajajočimi komentarji. Si res popolni levičarski IDIOT ki se z vso nekulturo in idiotizmom bogati še s pljuvanjem “onaniranja”. Kar se tiče pa “KANON FUTR” spet ena iznajdba v tvoji debilni glavi in bolj pritiče tebi ki si brez pameti in na ravni idiota!!!

  • šmentanamuha

   Spet ena levičarska gnida, ki ji je dolgcajt na MMC-ju, ker tam lahko komentirajo samo levo pravoverni in se nimajo s kom prepirat.

  • Asja

   Mirko tvoj levičarski gnoj in sprenevedanje je čisto v stilu kot je vsa vaša umazana propaganda. Prvo levičarji ROPATE in UNIČUJETE Slovenijo in slovenski narod, potem se sprenevedate z vso lopovščino in nesmisli ki se jih spomnite in na koncu si še naprej prizadevate da boste vladali z vso zločinsko dejavnostjo. Ker ste levičarji LUZERJI vam nikoli ne bo uspelo. Slovenija si pač kaj boljšega zasluži kot takšne cinične kretene kot si ti in vsa levičarska gniloba!!!

  • Lustrator

   Nasprotno – Pjongjang “novinarka” ni razumela vprašanja s katerim se ta hip ukvarja Slovenija – to kar je vprašala Grimsa, je popolnoma brezpredmetno za rešitev Slovenije in edino pravilno je bilo, da njenega piskanja ni upošteval in Slovencem nalil konrketnega čistega vina v umazane sprane kozarce.

 • SIMON ROZIC

  Novinarko g. Širok sem spoštoval glede njene razgledanosti, nikakor
  pa si nisem mogel predstavljati, da je zapadla v splošno prakso nacionalne TV.
  Škoda!

  • karpelec

   Škoda je samo umret.

   • Prle

    Odvisno za kaj umreš.

    • tohuvabohu

     Recimo za Sekretne demokrate.

     • Prle

      Ali pa za mafijske sds- ovce.

 • Nšo-či
 • Marjan

  Vsi drugi so krivi, vsi jim hočejo podtaknit, bla bla bla,… SDS je res žrtva.

  hahahahahhahaah

  • Stojan

   Marjan tvoj komentar je čisti primerek tvoje debilnosti. Mi je jasno da si malo čez les, da o tvojem piškavi pameti in maloumju niti ne govorimo!!!

  • Lustrator

   Ne samo SDS, ampak vsa Slovenija razen prvorazredne partijske klike, ki se bo pred dokončnim bankrotom izselila v tujino, vam naivnim bebčkom pa bodo v rokah ostale le njihove večno neizpolnjene predvolilne obljube še iz leta 45.

 • Prle

  B,Grims z zabuhlim licem in zalisci iz 60 let je pravi primerek idealnega člana sds.

  • Nšo-či

   :) si ti bolj luškan?

   • karpelec

    On se skriva za čudežnim paravanom, kadar se prikaže, pa steklenice pokajo.

    • Nšo-či

     :) verjetno tut šalčke za kavo.

     • Prle

      Pa sigurno tut kondomi.

     • pupa

      Si stacioniran v ljubljanskem Rogu?

     • Prle

      Zakaj? A bi prišla?

     • pupa

      Niti slučajno. Če me kdaj zanese v Ljubljano se na daleč izognem tej lokaciji.

     • Prle

      Prav se bova pa dobila kje drugje.

     • pupa

      Se imam predobro doma v krogu svojih najdražjih.

     • Prle

      To pa ne bo res, na daleč te vidim, da bi ti dišalo tudi drugje.

     • Zgornji

      Amennn !!! :-) Pridna punca :-)

     • Nšo-či

      Ne..je že dedek.

     • Nšo-či

      Smrkk..smrk.. a zato, ker je v njih samo zrak?

     • Prle

      Tako je, ko ga odpreš je notri tudi zrak. Uporabljaš? Redno? Občasno?Nikoli?

     • Nšo-či

      Si pozabil, da sem ženska?

     • Prle

      Nisem pozabil, si pa prav tako uporabnica, a se reče kako drugače.

     • Nšo-či

      Hierarhija potreb po Maslowu je psihološka teorija, ki jo je leta 1943 predlagal Abraham Maslow v članku A Theory of Human Motivation (Teorija človeške motivacije), ki ga je objavil v Psychological Review.[1]

      Maslow je potrebe razdelil na 4 osnovne oz. nižje (tj. tiste, ki so pomembne predvsem za človekovo preživetje) in 3 višje (potrebe po osebnostni rasti). Glede na njihovo pomembnost, jih je razvrstil v tako imenovano hierarhijo potreb.

      Potrebe si od najnižje do najvišje sledijo v naslednjem vrstnem redu:

      fiziološke potrebe (potrebe po hrani, vodi, kisiku, počitku, spolnosti, gibanju itd.)
      potrebe po varnosti (potreba po psihični, socialni varnosti itd.)
      potrebe po pripadanju in ljubezni (izražanje naklonjenosti, sprjemanje in izražanje ljubezni, zaupanje v druge itd.)
      potrebe po ugledu, spoštovanju (da bi bili od drugih deležni pozornosti, spoštovanja, pomembnosti, slave itd.)
      kognitivne potrebe (potrebe po znanju, razumevanju,raziskovanju, radovednosti itd.)
      estetske potrebe (potrebe po lepoti, simetriji, umetnosti)
      samoaktualizacija (potrebe po uresničitvi potencialov – človek naj bi postal to, kar lahko postane)
      Potrebe na nižji ravni morajo biti praviloma zadovoljene, preden začutimo potrebe na naslednji, višji stopnji.
      Poznaš?

     • Prle

      Ne, sem človek prakse, ne teorije.

     • Nšo-či

      Hmm. torej v spodnjem delu piramide?

     • Prle

      Jebi ga, nekdo mora začeti od spodaj. Vi, ki ste v zgornjem delu piramide višje ne morete.

     • Nšo-či

      S tvojih komentarjev ni čutiti niti sovraštva, niti zaničevanja. Včasih si celo duhovit. Tko, da mislim, da nisi čisto spodaj.

     • Prle

      A je to pohvala ali graja?

     • Nšo-či

      Ne grajam. Preskočim. S teboj se pa pogovarjam.

     • Prle

      Blagor meni. Ti bi se samo pogovarjala?

     • Nšo-či

      Ne. Tut hecam se rada.

     • Prle

      Pa ne, da si v prostem času humoristka?

     • Nšo-či

      :) ne .. mati trem .

     • Prle

      No ti si si prava Slovenka, ne pa Eva Irgel. Lepo. da skrbiš za slovensko nataliteto.

     • Nšo-či

      Meni je Eva s njeno ženstveno energijo všeč. Brez te energije ne bo želje po nataliteti..se ti ne zdi?

     • Prle

      Ona je svoj vlak zamudila in je pravzaprav ena od črnih lukenj sds.

     • Nšo-či

      Na svojem vlaku se vsak vozi tako kot sam želi. Se ti ne zdi?

     • Nšo-či

      Kaj pa, če je čas, da Indijanka spozna Prla? Moj mail: [email protected]
      Sporoči, ko ga skopiraš, da ga zbrišem.

   • Prle

    Za njega sem lepotec.

    • resnicaboli

     lepota ti nič ne pomaga če si butast.

     • Prle

      Rekel sem, da sem za njega lepotec, a sploh veš koliko je še potem do prave lepote.

    • Hopla

     Prle lepotec…prvi je nastavil rit v gej filmu.

  • Vinko

   Prdo, ti zabiti debilni levičarski kreten, tebi se po komentarjih vidi vsa zabuhla debilnost. Si še en levičarski smrad ki bolj paše lažnivim levičarskim medijem in njihovi umazani propagandi!!!!!

  • Hopla

   Prle z veliko vazelinsko luknjo na riti je tipičen predstavnik plačanih debilov levice.

   • Prle

    Pohotnež, bi se rad priklopil?

    • Hopla

     Lahko te pridem “priklopit”, pezde.

     • Prle

      Le kdo bi se te bal, GOVEDO ZAGOVEDENO.

     • Hopla

      Ti, mali zadebeljeni zakajeno zadrogirani zakompleksani mozoljasti pezdetek. Kdo pa drug, edina rešitev za katero še verjameš, da ti bo omogočila brez strahu hodit po ulici, je spremstvo 6 primitivnih musličev, katerim ga boš moral za kazen najprej povlečt.

  • Miro

   KPJ

 • TOML

  Mojca Širok s prekinjanjem maltretira desnico,
  levico pa pusti dolgovezit
  Edina rešitev je ukinitev RTV prispevka.

 • naplanincah

  Tweety Bird, dej mi povej kdo ti je plačal, da se pretvarjaš, da si kao nasprotnik desnice in z žaljivimi komentarji blatiš predstavnike levice

 • šmentanamuha

  Saj bodo ljudje kljub vsemu spregledali, slej ali prej. Širok je pač na plačilni listi RTV Slo in mora ravnati v skladu z navodili z vrha.

  • Zgornji

   Ja, samo, da nebo že preveč prepozno, preden se bodo zbudili … !!! ! !!!

 • elh.

  Hlapci kontinuitete na RTVSLO naredijo vse, da bi zadovoljili gospodarja, za vsak evro so pripravljeni lagati, manipulirati.

  • pupa

   In kdo je pravzaprav gospodar Hanzi TV? Plačujemo vsi.

   • Prle

    Saj delavci v fabrikah tudi delajo za lastnika, pa sami niso lastniki. Ženska pamet, kajne pupa, tipično sds pametovanje.

    • resnicaboli

     delavci dobijo plačano za svoje delo HanziTV pa vzdržujemo davkoplačevalci kapiraš?

     • Prle

      Delavci so za svoje delo plačani PREMALO, da ne rečem, da so izkoriščani. Lastniki lepo živijo od IZKORIŠČANJA delavcev. Kapiš?

     • resnicaboli

      Edino pravilno saj oni skrbijo za vse zaposlene in njihove družine.

     • Prle

      Ha,ha,ha,humorist, zakaj jim pa sploh plačujejo. Vsak mesec naj jim dajo paket z osnovnimi živili.

     • Darth Vader

      zato ker obstaja trg delovne sile, kjer posamezniki s svojimi sposobnostmi in znanjem tekmujejo med seboj, kdo bo zasedel najboljša delovna mesta in kot delodajalec si zainteresiran, da so tvoji zaposleni najboljši….ampak ne v lapanju o socialni pravičnosti,ker kolikor vem,gre zaposlen po 8h domov se praskat po jajcih, lastnik podjetja se pa ves čas, kar ne spi ubada z zagotavljanjem posla, skrbjo za nemoten delavni proces v skladu s standardi, garantirajo s svojim premoženjem v obliki lastniškega kapitala v podjetju bankam in zaposlenim, da bodo dobil poplačane krede in palče, zraven se pa ubada še z javnosektorsko golaznijo od birokracije in opicam,kot si ti, ki drkajo na socializem – prerazdeljevanje zasebne lastnine, titim, za katere opica, kot si ti, misli da jim pripada…..za nesposobneže in delomrzneže iz vrst socialistov ima moderna demokratična in tržno-kapitalistična država socialne korektive imenovane socialne službe,kjer ljudi, ki imajo težave z vrednotam, kot so delo in spoštvanje do onih, ki ustvarjajo, najprej na tečajih naučijo osnove pismenosti, davčne zakonodaje pa še mal računalništva, da postanejo po standardih 21 stoletja sploh pismeni….

     • Prle

      Opica, kot ti v svoji zaslepljenosti ne vidi dalj od svojega krivega nosu, Bedaki kot si ti nimajo pojma ali pa obračajo svoje neumne glave proč od problema, če ne bi vedel, da ljudje delajo petek in svetek za lastnika, ki jih nato pri plačilu milorečeno nategne. Kdo pa danes še dela po osem ur, bedak debilni zakompleksani.

     • Darth Vader

      glej opica, nihče ne sili ljudi, da ostanejo pri slabem delodajalcu…..vsak ima pravico dat odpoved in it tja, kjer mu je boljše, saj zato obstaja trg delovne sile….ker ponavadi je pri zasebni lastnini tako, da lastnik v 100% odloča, kaj bo počel znjo in če zaposleni v podjetju nimajo lastniškega deleža v podjetju, potem so tam zato da delajo preko pogodbe o zaposlitvi, nepa da zasebnemu lastniku postavljajo pogoje, kako bo on s svojo lastnino delal….in takšne opice, kot si recimo ti, bi jaz poslal na družbeno-koristna dela, kot so čiščenje ulic, pa pometanje in mogoč kakšna košnja javnih zelenic, da se mal naučite, kaj je to delo in kako se z delom pride do začetnega kapitala…..nato bi ti pa odprl en d.o.o., ti dal eno mizarsko delavnico z enimi 20 zaposlenimi, pa bi imel šanso dokazat, kakšna iber-opica si…..in če bi ostal odprt 2 leti, redno izplačeval plače in prispevke, redno plačeval dobaviteljem, ter na koncu vsako leto plačal še davek od dohodkapravnih oseb, kapitalski dobiček v višini 25% od kosmatega dobička bi ti dejal da imaš prav, ker bi na ta način v državno malhoprispeval recimo 100.000eur/leto v obliki davkov in dajatev……dokler pa si stereotipna opica, ki bi rada podjetnikom jemala njihov lastniški kapital in jimpostavljala pogoje v duhu pravega socialitičnega nedojebanca, je pa tvoje mesto za zavodu za zaposlovanje, kjer ti bodo dal en del denarja, katerega prispeva podjetnik na prostem trgu, ker se jim boš zasmilil….tolk da ne boš umrl od lakote, žeje in mraza….

     • Prle

      Glej opica neizobražena, ljudje niti nimajo kam iti , saj so delodajalci kot po pravilu vsaj večina na istem nivoju. delaj do onemoglosti za male pare Vsa čast izjemam. če si sposoben delodajalec, daš delavcem primerno plačilo za njihovo delo. Sicer pa velja, ZA POŠTENO DELO, POŠTENO PLAČILO. A to tvoji opičji možgani zastopijo. Ne, ane.

     • Darth Vader

      glej polpismena opica, obstaja več vrst podjetij, kot naprimer družinska, mala, srednja, velika, korporacije, večinoma kazalniki velikosti predstavljajo število zaposlenih, notranja organizacija podjetja pa je stvar lastnikov lastniškega kapitala, ki to naročijo upravnemu odboru podjetja,ki sestoji ponavadi iz predsednika uprave in vodij posameznih sektorjev podjetja, kot naprimer finance, marketing, proizvodnja……potem naprej,polpismena opica, obstaja več panog oziroma branž gospodarstva, ponavadi jih imenujemo primarne, sekundarne in terciarne gospodarske dejavnosti. Potem imamo v vsakem od prej omenjenih 3 sektorjev takoimenovane branže kot so naprimer proizvodnja mlečnih izdelkov, proizvodnja generikov, trženje oglasnega prostora. Te branže gospodarstva imajo v AJPES agenciji določene SKD oziroma, za polpismene opice, Standardna Klasifikacija Dejavnosti. Vsaka od teh branž ima svoj trg, kjer na eni strani obstajajo zasebna/državna podjetja, ki opravljajo dejavnosti po SKD na tem trgu, na drugi strani pa je povpraševanje po izdelkih/storitvah na tem trgu. Povpraševanje je lahko v obliki potreb gospodinjstev, javnih naročil ali pa luksuza (nekje je potem tudi vojaška industrija, ampak to je zgodba zase). To povpraševanje pa je tisto, ki odloča o tem, kakšne bodo cene teh proizvodov/storitev. nizko povpraševanje visoke cene, veliko povpraševanja nizke cene, ker so trgi, kjer je več za podelat avtomatično bolj mamljivi za podjetnike, nastopa v isti branži več podjetij in če ni kartelnega dogovarjanja, podjetja tekmujejo za kupce z mešanico cene in kvalitete. Vsak tak trg se lahko monetarno izmeri in sicer naprimer: v Sloveniji se je v letu 2017 prodalo 200 ton pršuta v tržni vrednosti karikiram 100mio EUR. Torej je trg prodaje pršuta v Sloveniji VELIK 100mio EUR. naprimer#2: v Sloveniji se je v letu 2017 prodalo za 6milijard EUR generičnih zdravil. Torej je trg v primarni gospodarski dejavnosti – z SKD generična zdravila VELIK 6milijard EUR. Kaj to pomeni opica? To pomeni, opica, da bodo podjetja oziroma ljudje, ki so kapitalisti oziroma podjetniki oziroma lastniki lastniškega kapitala v podjetjih na trgu generičnih zdravil letno pobrali 6 milijard eur v Sloveniji, na trgu s pršuti pa max 100mio EUR. Temu primerni so nato denarni tokovi podjetij, ki jih ustvarjajo na teh panožnih trgih. Obstaja neto denarni tok in bruto denarni tok. Bruto denarni tok je tisto, preden pride socialist in vzame za državo v obliki davkov, prispevkov, taks, neto denarni tok je pa stvar, ki potem še ostane podjetju, da futra zaposlene, razvoj in raziskave, trženje, finance, proizvodnjo, ter da pri vsem te ostane, kot si že najbrž kdaj slišal, opica, likvidno. Tako, opica, za pošteno delo plačilo določa trg, kajti, obstajajo proizvodi z nizko maloprodajno maržo in proizvodi z ogromno maloprodajno maržo in ker smo v ekonomiji obsega in pri 4.0proizvodni tehnologiji, to pri mobitelih recimo pomeni, da je fabrška proizvodna cena na kitajskem 38dolarjev, v evropi se pa dotični telefon prodaja za 600 – 1000eur. How is that possible? Medtem ko je maloprodajna marža recimo kmeta za 1 tono krompirja brez subvencij, pri teh konkurenčnih cenah iz španije ali pa kitajske, negativna, torej bi več porabil za proizvodnjo 1 tone krompirja, kot pa bi ustvaril bruto denarnega toka s prodajo. Kdo v tem primeru pošteno dela za pošteno plačilo in kdo določa, koliko bo zaslužil proizvajalec mobitelov in koliko kmet? Trg opica…..to so osnove tržnega kapitalizma…..zdaj greš pa lahko na drevo v miru pojest banano.

     • Prle

      Iz tvojega odgovora je razvidno, da si en velik orangutan, kar nekaj lapaš, kar še sam ne zastopiš. Ponavadi, so manjša družinska podjetja do delavcev fer, druga zgodba je z večjimi podjetji, ta so do svojih zaposlenih dostikrat bolj nepravični, saj so predstavniki lastnikov dostikrat nesposobni voditi firme, zato se v privrčevajnu denarja dostikrat spravijo na denar, ki naj bi pravzaprav pripadal delavcu.
      Poznam, kar nekaj kmetov, ki se ukvarjajo z predelavo krompirja, res da gre za velike količine, ampak jim kar dobro gre, ko jim padaje še subvencije jim pade še nov traktor v vrednosti 100 tisoč us plus, da ne govoriva o nepovratnih eu subvencijah za podjetja. Ne govori mi o trgu, če sediš na kavču in pametuješ. Upam, da banano ulupiš, preden jo poješ.

     • Darth Vader

      vidiš opica, še vedno nisi razumel, da je plača nekoga oziroma urna postavka, ki jo lahko dobi v določeni brani/panogi odvisna od trga, povrat in še 1x preber kar sem napisal zgoraj, to je blo pa tvojih 5min v mojmu lajfu, sam tolk da sem preveril, če si res opica

     • Lustrator

      Koliko pa naj jim dajo, ko pa jim država (ja, tista država ki jo TI podpiraš) poje 50%?? Razmisli malo, je tako težko?

    • Nšo-či
     • Prle

      He,he,he, beseda tajkun je postala meso ob Janševi prvi vladi, če me spomin ne vara.

     • Lustrator

      Ne, takrat se je začelo govoriti o njih, nastali so takoj ob tranziciji, ko so komiji velik del premoženja mimo razpisov praktično šenkali svojim rdečim tovarišem – pa še to na kredit z državnih bank kajpak.

      Se je pa potem tudi kmalu nehalo govoriti o njih, ko se je razkrivalo, da prav nihče izmed omenjenih tajkunov ni iz SDSove strani, ampak vsi po vrsti bližnji ali povezani člani komunističnega lobija F21. Pa zdaj? Bova še govorila o tajkunih ali raje ne? SI kdaj pogledal seznam najbogatejših Slovencev in v njem odkrival vse te silne “Janševe tajkune”? Se mi je zdelo. Bodi raje tiho, sramotiš se.

     • Anton

      če postaviš tajkune iz lobija f21 in desnice, v dve vzporedni vrsti, boš takoj videl katera vrsta je daljša

      sarkazem press

     • Lustrator

      Saj o tem govorim. Desni tajkun je oskimoron – pojav ki je že v sami teoriji nemogoč, saj prav z vsemi vzvodi bogatenja v Sloveniji upravlja ena sama partija. Pa ne zadnjih 10, 20 let, pač pa 75!

     • karpelec

      Spominske celice ima limitirane.

    • Hopla

     Prle, ljubljanska voda je polna ostankov koke, koliko od te je tvoje?

     • Prle

      Nekaj promilov, ostala je od sds podmladka in sds seniorjev. Si ti med njimi?

     • Hopla

      Če misliš, da znaš podtikat ti lahko dam en moder nasvet: ne piši stvari in ne izdaj vsega, kar se tamle v levičarskem podzemlju greste.

 • Prle

  Je pa res, da je Grims ivanov hlapec, ki pravzaprav sploh ne razmišlja s svojo glavo, ampak z glavo Ivanovo, zato tudi njegova glava zgleda tako kot bi imel dve, svojo in Ivanovo. Zanimivo , ane. Je še kdo prišel, do takšnega zaključka?

  • Zgornji
  • resnicaboli

   kdor je komu hlapec se vidi najbolj pri levih. bolj jih dobijo po glavi(žepu) bolj jih volijo.

   • Prle

    Še en naivnež, ki misli, da desna vlada ne bo pobirala davkov, dragi moj vse začne in konča pri ljudeh.

    • resnicaboli

     seveda brez davkov ne gre samo vzemi si primer Nemčijo Avstrijo ljudje lepo živijo med tem ko v tvoji levi Venezueli stradajo. levi ne znajo gospodarit samo bi davke nabijali nikoli jim ni dosti.

     • Darth Vader

      ne da levi ne znajo gospodarit…..oni mislijo,da je državni sistem njihova zasebna lastnina, kot se je lepo vidl pri banksterjih in da jim po nekem ključu pripada ves davkoplačevalski kapital, katerega po lastnih političnih preferencah prerazporejajo do nekih nevladnih “človekoljubnih” organizacij, s katerimi se gredo socialni inženiring in poizkus kastracije slovenske alfe…..njihova prizadevanja imajo bumerang efek in efekt snežene kepe, ki se vali po pobočju…..levičarji so nesposobna horda političnih imbecilov in folka, katerega za 50eur kupiš z dušo in telesom

  • Hopla

   Prle, a nisi ti junaško za svojega gospodarja Tita skočil pred švabski mitraljez v svojem zadnjem partizanskem propagandnem filmu in izpustil svojo komunistično dušo?

   • Prle

    Napaka, Prle je preživel kot vidiš, svetujem ti ogled zadnjega dela odpisanih.

    • Hopla

     Pardon, crknil je od AIDSa.

     • Prle

      Lažeš, saj si vendarle sds ovca,

     • Hopla

      Kar se ovc tiče, jih imamo pred vami zoofili varno zaprte v hlevu.

      Sicer pa se s tabo pogovarja samo še moj prijatelj Zdravko, tu je njegovo sporočilo zate:

      http://youtu.be/HKzwdpVi1XA

     • Prle

      Ko ga boš povlekel prijatelju Zdravku, se pa le spomni kakšne traparije trosiš tukaj. Pa dober tek.

     • Hopla

      Če si ti kapitalni kozel, kateremu strički po želji natepavajo ženo in otroke, to še ne pomeni, da so vsi drugi na tvojem nivoju.

 • Klemen

  To kar izvajajo novinarji RTV Slovenije v soočenjih je nacionalna SRAMOTA. Prejšnji teden Rosvita Pesek kjer je NI bilo soočenja, ampak bolj propaganda za to da pač vsak odgovori na vprašanja ki so bila že vnaprej pripravljena brez možnosti soočanje mnenj. Pač propaganda za Cmeraja in njegovo koruptivno vlado ki so se bolj hvalili kot pa da bi bili do svojega dela kritični. Stanje v državi pa se tako in tako ve kakšno je in je KATASTROFALNO. Pač delovanje nesposobnih ki jih postavljajo levičarski strici iz ozadja. Gospa Peskova z svojo ekipo in moderiranjem tej oddaji ni bila dorasla pa se po tej oddaji lahko kar začne na novo učiti komunikacije.
  Še veliko slabše se je odrezala ekipa z Mojco Širok in je podn od podn novinarstva in komunikacije.
  Le kje jih RTV pobirate mi pa jih mastno plačujemo?
  Njeno vodenje oddaje soočenje je lep primer NAVIJAŠKEGA LEVIČARSKEGA NAVIJANJA in je vzorčen primer kako se oddaje NE vodi. Gospa Mojca Širok nima niti malo OSNOV KOMUNIKACIJE. Mnogi ki so želeli oddajo spremljati pa so žal potrdili, da oddaja z takšnim načinom niti slučajno ni bila GLEDLJIVA!
  Sramota od RTV, pa še mastno se jih plačuje. Verjamem da bo prišel čas ko bo tudi RTV prečiščena levičarske ideologije in bo RTV delovala z ekipami ki imajo kulturo komuniciranja in občutek za pošteno informiranje!!!
  Žalostno da se novinarji z takšnim stažem še niso naučili osnov komuniciranja. Pač delo levičarskih izobraževalnih sistemov ki forsirajo gnilo levičarsko ideologijo in nesposobne kadre kamor jim pade samo da jim vse strateško odgovarja za njihove gnile levičarske interese in lumparije!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ljubinica

   Presstituti v javni hisi natanko vedo, kaj smejo, kaj morajo in kaj je prepovedano.
   So programirani roboti. V funkciji ohranitve oblasti komunisticne “elite”.
   Drugorazredni, raja, mora TIHO.BIT.
   (Ukaz, da moramo nasprotniki levakarske “elite” TIHO BIT, je na twitterju zapisal presstitut Miha Zorz)

 • Zgornji

  Sem zdaj šel še video pogledat, … in, DOOOOOOOBERRR Je Bil, ker je zavajajoči voditeljici peljal debato na Pravo Smer , ne pa na odmikanje od Najpomembnejših Problemov Človeštva !!! ! !!!

  • Lustrator

   Natanko to sem pravkar dopovedoval maconu. Vprašanja, ki jih postavljajo režimski mediji so (z zelo redkimi izjemami) namenjena bodisi PR-u vladajoče opcije ali zamegljevanju resnične problematike. In edino prav je, da se SDS ne vda temu diktatu družbenopolitičnih agitatorjev,ki si pravijo celo novinarji.

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

   • VIKTORE

    Niso vsi novinarji prodani (ali kupljeni) Rosvita , Možina in Petek in še kdo…:

    • Lustrator

     Nikjer nisem napisal, da so VSI novinarji prodani, ampak le tisti (z zelo redkimi izjemami), ki si kruh služijo pri Režimu (globoki državi).

     Rosvita, oboževalka udbovca Bučarja, je približno tako daleč od neodvisnosti kot Ljudmila ali Petrle – če je nekdo nekoč navzven pripadal demokratični opciji, to še ne pomeni, da je to dosmrtna titula (in seveda obratno). Za Možino (slava mu) imam v arsenalu same pozitivne pridevnike, ker je eden redkih med tisočimi rtv-jevci, ki si upa drezati v prepovedane partijske cone, je pa seveda res, da ga RTV zaposluje z enim samim namenom – ustvarjati lažni občutek nepristranskosti, pa čeprav je razmerje med njenimi objektivnimi novinarji in rdečimi pisuni, tam nekje 1:200. Jasno je tudi, da se tovrstnim kadrom omeji kakršnekoli možnosti napredovanja v najvišje sfere, kakor tudi, da se ga odrečejo v trenutku, ko bo šel čez mejo, ki jo partija še tolerira.

     Miro Petek? Kaj ima ta spoštovani novinar skupnega z Javno hišo?

 • Jani Steiner

  Kako že rečeje za take kot je širočka : “Ni štapom je ne bi taknuo, kamoli k….”.

  • Prle

   Itaq ti dol visi k….., ha,ha,ha.

   • Hopla

    Za toplovodarje in lezbače zagotovo.

    • Prle

     A si ti njegov intimni prijatelj, da to trdiš?

     • Hopla

      Desničarji nismo pedri in lezbače, kot ste vi levičarski pacienti.

      Za nas so vrednote tradicionalna evropska krščanska kulturna dediščina, ne zanima pa nas vaš bolani sprevrženi LGBT satanistični pasjejebski kulturni marksizem. Zelo dobro se ve, kdo hodi na toplovodarske parade ponosa, pa mi naštej enega samega desničarja, gnoj.

   • učko

    Teb pa ne visi, ker je prekratek, ampak ti štrli.

 • Hopla

  Verjetno jo moti, ker Grims odganja arabce in zamorce, ki bi jim z največjim veseljem na Širok dala noge narazen, ker verjetno niti cel bataljon za akcijo vedno pripravljenih domorodcev iz hiše pregrehe ni več dovolj za to zahtevno nalogo.

  • Prle

   Pohotnež, si mogoče ljubitelj porno vsebin?

   • Hopla

    Sem slišal za tvoj toplovodarski film, pa me tvoja norost žal na zanima, niti me ne zanimajo tvoje prijateljice lezbače…torej spokaj, debil.

 • macon

  Ja, govorila sta drug čez drugega, vendar je Grims tumbal nekaj drugega kot ga je spraševala.

  Popolna paranoja kot, da so zombiji pred vrati, je tudi povsem deplasirana. Migranti so brezvezen strošek in butasta nasilna teleta, ki zganjajo škodo in kriminal, vendar to vseeno ni isto kot turška horda, ki požiga in ljudi natika na kole. To je vse sodobna zmeda, vojna brez vojne, vojske brez uniform, vojne brez vojne napovedi, začetka, konca in smisla.

  Tem ljudem je treba zapreti meje, jih odganjati že z besedami politikov, nasilne izganjati, vendar jih bodo milijoni ostali tukaj. Ne družim se z njimi, ne zanimajo me in ko grem po kakem tujem mestu, me motijo gruče muslimanskih in črnskih mladcev, ki postavajo po vogalih. V meni sprožijo alarm, naj se jih ognem in pazim na denarnico.

  Bojim se, da nam jih bodo komunajzarji po par tisoč privlekli v Ljubljano in druge kraje, in ne bomo mogli ponoči brez skrbi ven, komunajzarji pa bodo lagali in se sprenevedali, kot so navajeni.

  • branči

   seveda, ker imajo vsi vikende, kamor se lahko umaknejo, za rajo jih pa boli pišuka

   • macon

    Po predmestjih ravno ne hodijo, vendar sem že marsikaterega politika srečal v središču Ljubljane. Zlahka si predstavljam skupine migrantov, kako postavajo okoli železniške in proti centru.

    Par sto bi jih bilo zadosti, da bi se dosti varna Ljubljana spremenila v greznico še v tem oziru.

    • branči

     pol sem tud jest ZA! če že ne moremo postaviti žične ograje okrog lj in zavarovati ostalo slovenijo, pol je treba narediti implozijo znotraj mesta. naj se požrejo med sabo i slo bo rešena!

  • von Rhein

   Po dolgem času je javnost le izvedela ,da prinašajo bolezni.Ker redno spremljam tuje medije že dolgo vem,da v Nemčiji dela težave neka posebna srbečica,posledica umazanije,nehigiene telesa,tudi med tistimi,ki imajo vse pogoje,da bi zaživeli “po evropsko”.Dolgo so prikrivali po nalogu politike,da sme javnost izvedeti čim manj,pa vseeno,ko zbolijo domačini v kraju kamor so privlekli to svojat, ni možno več skrivati.

  • črnaovca

   Kopica migrantov na mejio ravno pred volitvami malo spominja na dogajanje v Piranskem zalivu ki se je nehalo takoj po volitvah. Toliko kot jih sedaj ujamejo so jih že tudi prej pred migrantsko krizo.

  • Lustrator

   “Tumbal” je nekaj drugega zato, ker ga je (kar seveda ni prvič) družbenopolitična delavka spraševala o povsem nerelevantnih zadevah, ki so NAMENJENE izključno metanju peska v oči gledalcev, ne pa razkrivanju resničnosti. In Grims je udaril TOČNO v bistvo problema. pa ne populistično kot udbovček Jelinčič,ampak konkretno s predlogi, ki so tako uresničlkjivi, kakor pravno vzdržni

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Rožle

  NLB-RTV-TELEKOM-DELO-LDS-BARSOS-MEDICOR-CSD-DRUGI TIR-ROG-METELKOVA-ĐAMIJA –
  -… = KUČANIZEM

 • Aurelius

  Navodila za zavedne Slovence:
  1. Nikoli na katerihkoli volitvah ne voli kandidatov z levice – preverjeno in splošno znano dejstvo je, da v vseh državah sveta, kjer vlada levica, narod živi na pragu revščine ali celo pod njim.
  2. Nikoli, ampak zares nikoli ne verjemi nabijanjem državnih medijev. Vedeti moraš, da poročajo vedno in vselej po nareku stričkov, ki so nam ukradli „drugo Švico“!
  3. Zavedaj se, da levičarji na vseh javnih nastopih mlatijo zgolj prazno slamo, ker so jim tako naročili njihovi politkomisarji – jasno jim povej, da se od prazne slame ne da živeti!
  4. Zavedaj se, da je sistem, ki ga imamo v Sloveniji dejansko kvazidemokracija – beseda „demokracija“ pomeni namreč vladanje naroda, pri nas pa narod vlada samo en dan vsake štiri leta – na volitvah, že naslednji dan pa za prihodnja štiri leta vajeti vladanja prevzamejo levakarji, ki seveda naredijo vse, da njihovim gospodarjem spet veselo kapljajo evrčki iz državne blagajne v privat žepe, za narod pa se kriza nikakor noče posloviti.
  4. Vedno se zavedaj, da nobena od strank levega političnega pola ni samostojna in neodvisna – so zgolj umetno ustvarjene nove stranke, vse pa delajo po navodilih iz Centralnega komiteja!
  5. Če te kljub vsemu, kar sem zgoraj zapisal, kdaj prime, da bi na volitvah obkrožil številko pred imenom in priimkom kateregakoli levega kandidata, se ravnaj po navodilu št. 1 !

  • Lustrator

   Podpis.

 • učko

  Kurbe režimske točno vejo, komu morjo nastaut. JaJotu pač ne, ker on je car Noriškega kraljestva, kar pa režimskih presstitutk ne zanima.

 • črnaovca

  Čas za razpravo je bil omejen in Grims se omejitev niti približno ni držal temveč je čas kradel drugim. Na vsako vprašanej je imel enak odgovor tisto pač kar se je prej naučil na pamet, le da mu avtorji niso naredili spis v časovnem okviru

  • Lustrator

   Seveda. čas za razpravo je bil omejen nekako takole:
   – poslanci koalicije, ki so nas pripeljali v ta nezavidljiv položaj (sem seveda vključujem Levico, glavnega pudlja cmerarjeve koalicije): 80% časa
   – Nsi: 10% časa
   – Člani največje (najbrž celo edine) opozicijske stranke: 5% časa

   Pluralnost medijev po partijsko pač.

   • Zora

    Daj ne laži primitivec, oglej si oddajo in ne govori na pamet. V svojih vrstah imate tudi neke razumne ljudi pa jih nočete niti slišati fanatiki.

    • Lustrator

     Ne skrbi zame – ogledal sem si prav vsa znana soočenja v tej kampanji in mi je kristalno jasno kam pes taco moli – podobne manipulacije se dogajajo praktično na vseh kvazidemokratičnih volitvah pri nas in edini mediji na katerih lahko pričakujemo resnično SOOČENJE, so tisti, ki jih režim nima pod kontrolo in so temu primerno marginalizirani.

     raje povej v čem sem se zlagal ali želiš da ti tiste procente razbijem še na kanidate partije, kar je sicer popolnoma brezpredmetno, ker so tako ali tako le različne drugorazredne lutke istega lutkarja iz ozadja.

    • Lustrator

     Smo že pri argumentu: kdor ni skrajni komunist, je že desničarski skrajnež? Ali bi to sledilo šele v naslednjem komentarju?

     • Zora

      To je tvoja logika, ne moja. Preberi si še enkrat kar si napisal zgoraj in poskusi videti svoje laži (malo verjetnosti v uspeh). Potvarjanje resnice in pretiravanje je tudi ena od lastnosti fanatikov. Kadar slučajno preberem tvoje v večini neumne komentarje, me spominjajo na radikalni islamizem. Tudi oni bi eliminirali vse ostale….

     • Lustrator

      Nihče ne govori o eliminaciji – to je način na kakršnega prihajate na oblast in se tam za nekaj desetletij obdržite komiji in to prav povsod in prav vedno ko se pojavite v kakšni državi na tem planetu. Kar pojdi štopati koliko časa je imel kdo v oddaji, pa boš videl v kakšnem enoumju živimo in do kakšne mere si mu tudi sam podlegel, očitno že na čisto nezavedni ravni.

 • Rožle

  NLB-RTV-TELEKOM-DELO-LDS-BARSOS-MEDICOR-CSD-DRUGI TIR-ROG-METELKOVA-ĐAMIJA –
  -… = KUČANIZEM

 • Boco

  Z Grimsom se naceloma strinjam. Ima prav glede migranske groznje. Ampak, Grims ni odovoril na novinarkino vprasanje in je ne glede na opozorilo imel svoj govor. Izpadel je nevljudno, nespostljivo.
  Se nekaj, Grims ni za na TV. S svojim fanaticnim nastopom in cinicnim pogledom deluje strasljivo. Grims dela skodo SDS. Ce hoce SDS zmagat na volitvah, ne sme vec pred kamere poslat Grimsa.

  • Lustrator

   1. Se šališ? Ne le, da je družbenopolitični delavki odgovoril, ampak jo je dobesedno zabil, saj je potencialnih prihrankov v proračunu še precej več – naštel je tudi vse in navedel zraven številke – si sedel na ušesih ali si poslušal blejanje AFŽ-jevke?

   2. napisal si, da se z Grimsom načeloma strinjaš. Ok. Povej in argumentiraj torej del v katerem se z njim NE STRINJAŠ.

   3. “Ampak, Grims ni odovoril na novinarkino vprasanje in je ne glede na
   opozorilo imel svoj govor. Izpadel je nevljudno, nespostljivo.”

   Prosim?? Je Grims vodil oddajo ali pjongjangova presstitutka? Je on skakal v besedno njej čim je odprla usta ali obratno? kdo je torej nevljuden – gost, ki želi na vprašanje odgovoriti brez prekinjanja po vsakih 10 sekundah ali gostitelj, ki je postavil vprašanje izključno z namenom, da bo gosta onemogočal pri odgovoru?

   4. Če hoče SDS zmagati na volitvah, bo moral narod razmišljati precej bolj s svojo glavo kot nad mano pisoči predmet tipične medijske manipulacije.

  • macon

   Ja, Grims izgleda zagrizen in to odbija omledne povprečneže, ki hočejo prijazne nasmejane ksihte, ki trosijo puhlice. Potem vsi ti volijo, takle imamo.

   Mene Grims ne moti, ker je dober retorik in zna misliti.

  • pupa

   SDS ima svoj volilni štab, ki bo odločal kdo in kako ga bo zastopal sem prepričana, da si ti brez pooblastil na to temo.

 • Lustrator

  Pjongjang TV pač – popolnoma nič novega. Kakor tudi ne to, da so prav vsi komiji v studiu (na čelu seveda z voditeljico) konstantno napadali Grimsa in s tem le še dodatno demonstrirali v koliko pluralni in demokratičnimi družbi enoumja živimo – če razmerje 7:1 ni čisti primer partijske diktature, potemne vem kaj je. Celo NSi očitno ni imela dovoljenja svojega škrabčevskega lobija, da bi v debatah podprli SDS-ova prizadevanja, čeprav se z njimi formalno 100% ujemajo – a le FORMALNO!

  Mi je bilo pa všeč kako se Grims ni pustil zmotiti in je pjongjang presstitutki takoj v glavo lansiral odgovor, ki ga ni pričakovala, saj je znesek ki ga je sama navajala kot problem “od kod vzeti” skoraj potrojil s konkretnimi jamami v katere davkoplačevalci brez haska zmečemo letno več kot POL MILIJARDE proračuna.

  • Jani Steiner

   Ampak, ob Grimsovem odgovoru ji je pa nekaj ušlo…

   • Lustrator

    Po obrazu se je videlo, da bi imela najraje, če bi ji ušel celoten njegov odgovor, ker je z njim šel precej globlje in bolj konkretno, kot so snovalci oddaje (javnega mnenja) predvideli.

    Če iskreno povprašaš veliko večino RTV režimskih piškotkarjev, bi tako ali tako najraje videli, da bi v oddajah imeli 100% zastopanost komunistične partije, torej brez raznih protirežimskih elementov, kjer bi potem vsi v en glas vreščali populistične revolucionarne parole in leftardske oksimorone s področij gospodarstva, polstva, zdravstva in zunanje politike, a kaj ko si potem ne bi smeli več formalno reči javna radiotelevizija in za to titulo letno iz davkoplačevalskih žepov prejemati več kot 100.000.000 € samo iz naslova RTV naročnin.

 • zokispoki

  Ocitno poznas samo Kumrovsko, prirejeno zgodovino. Uboga nerazgledana para !

 • Jani Steiner

  To niso nobeni novinarji – Po Dolančevo DPD-elavci. Pa Peskova npr….kot popadljiv bulterier.

 • Tweety Bird

  Na protestu proti nastanitvenemu centru v Šenčurju leta 2016…tam je bil tudi Janezov propagandist Grims Goebbels… je bila vidna ikonografija domobranstva, torej simbolika slovenskega neonacizma, na nekaterih transparentih je bilo mogoče brati pozive k nasilju, na protest je prišel ves avtobus skrajnežev, ki so se pred tem udeležili neonacističnega zborovanja na avstrijskem Koroškem, treba pa je priznati, da begunskemu centru nasprotujejo tudi mnogi razgledani Šenčurjani, ki niso lastniki traktorjev, celo kulturniki so proti….Gamad desničarska !!!

 • sprehajalec

  mama bi se zadušila, če bi Jovanka skočila…..Levičarka, ki je prišla do korita. Pa Dolanc.

 • Lustrator

  Ne rabimo. Si že sam dovolj zgovorno utemeljil, da si cepec. Hvala tebi, da to končno javno priznaš.

 • Tweety Bird

  Danes so kralji in kraljice bolj demokratične in odprte kot pa naši klerofašistični SDS-ovci :)

  • Jani Steiner

   Kaj zdaj zagovarjaš monarhe, leta 45 ste jih pa pospravlal…..v jame.

   • Tweety Bird

    Monarhi so se civilizirali…SDS-ovci pa se premikajo nazaj v času. Tako nazaj, da celo postavljajo domobranske spomenike (npr. Grahovo in Rovte)… Kapish?

 • Jani Steiner

  Kakšno vezo pa sploh ima britanska kraljeva poroka s tole razpravo, čisti vpliv slovenskega novinarsva(pisunstva). Tale poroka me en prav k…..zanima.

 • Tweety Bird

  A se še spomnite Grimsa leta 2016, ko je bil na domnevno spontanem protestu proti namestitvi beguncev v Šenčurju? V prvih vrstah sta bila poslanca SDS antipatični Žan Mahnič in Branko Grims Goebbels, v ozadju pa domobranski plakat iz leta 1945 – poziv k akciji. Leta 1945 je pozival k boju proti komunistom, danes pa k boju proti beguncem.

  • Hopla

   Srakiper, koliko migrantov pa je bilo po kmečkem uporu nameščenih v Šenčurju?

   No, enako bo kmalu v celi državi, ko bodo izgnani še preostali, boš šel lahko z njimi. Si ravno na pravem inteligenčnem in kulturnem nivoju, da si boš lahko potem nekje v Arabiji opasal bombo in na juuuriššššš…

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR … NE NASEDAJTE…PODLA TAKTIKA JANEZA JANŠE !!!

  Janez Janša je očitno ocenil kdaj mora v prve linije poslati tudi svoje jastrebe, zadolžene za histerizacijo javnega diskurza in prostora. Če Janezek doslej v kampanji deluje izrazito kontrolirano, umirjeno, nepopadljivo, kot blagovna znamka iz leta 2004, ko je edinkrat doslej volitve zmagal, če sredinski prostor lovi z Logarjem, Jelko Godec in Romano Tomc… Grimsova klerofašistična falanga pokriva desne skrajnosti…Smrduhi domobranski !!!… In to golazen mislite voliti? Kaj vam je padel drek na možgane… smrdljive janšistične domobranske protičloveške podgane :)

  • učko

   Kuker mi začne en FDV-jevski cepec omenjat neke “diskurze”, ga mam takoj poln kurac. Levuharji ste itak TOTALEN DISKURC oziroma SKRAJNI KRETENIZEM !!!!!! Take pa bi blo treba kar z matiko, pa krampom in lopato, golazen !!!!!!!!!!!!!

   • Tweety Bird

    Za takšne kot si ti so samo in zgolj jame in brezna. Prostora je še dovolj…sam se zakoplji, da nam ne bo treba :)

    • Hopla

     Srakoper, pa ne da te je popadla nestrpnost?

  • Pavel

   Marš levičarski izdajalec in fašist … pošteni kulturni Slovenci so vam lahko samo svetel vzgled. Ne pa takšne LEVIČARSKE PODGANE ki še svoj podgane uničujejo!

 • Jani Steiner

  Takole na skrivaj te vprašam TB : “Kolk ti pa plačajo, da tle gor take neslane stvari pišeš?”.

  • FUCK COMMUNISM

   Nic ji ne placajo! Tolk je sprevrzena, zabita, pokvarjena, protislovenska in izdajalska, da to pocne zastonj!

   • karpelec

    Plačajo, plačajo, celo vikend postavke so visoko plačane.

 • učko

  Umije se vsaj enkrat na teden, pa ti bo jasno, smrduh !!!!

  • Zora

   Ti ne veš kolikokrat se je umil. Zato utihni primitivc.

 • FUCK COMMUNISM

  Ni vecjega izdajalca lastnega naroda od levuharja! Jebem vam mater levuharsko pokvarjeno hinavsko nizkotno!!! Ko zaradi pritepenih kozojebcev, katere ste brez ovir spustili v drzavo, pade prvi Slovenec ali Slovenka, vas je treba 10 pobit!

  • Prle

   Ti si sploh znan pod nadimkom JEBAČ – GOBEZDAČ, ha,ha,ha.

   • Tweety Bird

    Jebač koz…ha ha ha ha ha ha ha …

    • Hopla

     Kozjejebci so vaši prijatelji, srakoper.

   • Vasja

    Ti si pa sploh znan po LEVIČARSKEM PRDENJU – veliko PRDENJA velik SMRAD.
    Prle ti pa kar marš v svojo rodno otađbino in tam furaj svoj gnili socializem!!!

 • Tweety Bird

  Tanja Starič: “Že zadnjih 10 let SDS v anketah močno vodi, potem pa izgubi.”

  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha… 3.6. 2018 bo VELIKI POK !!!

  • Hopla

   Se boš počil?

   No, ko to narediš bodo samo stroški, škode pa nobene.

 • Tweety Bird

  Največja škoda ki so jo civilizaciji prinesle rastoče nove desnice, je ta, da ob namerno izrečeni in razpihovani laži niti storilci niti opazovalci več ne zardijo. Eksaktna trditev z aktualnega političnega oglasa ob cestah, namreč, da vsak begunec državo stane natanko 1963 evrov na mesec, je VELIKA LAŽ, sestavljena iz serije malih laži, te pa sestavljene iz serije prirejenih SDS-ovih resnic :)

  • Hopla

   Musliči imajo menda radi tudi pečene ptiče, če ni drugega.

 • Tweety Bird

  Stranka, ki ne zna vzeti kredita brez korupcije, ne more voditi drzave.

  • macon

   Korupcija je leva namišljena, ti pokvarjenec pa to ponavljaš kot papagaj.

   • Hopla

    Še dobro, da je SDS vzel kredit, ker bi sicer edini material ostal spomin na propadlo manipulacijo s Patrijo in Trento.

  • ludvig

   ..stranka, ki je Hrvaški podarila del svojega ozemlja ne more nikoli, nikoli….

  • marker

   Če nimaš zastonj bankomata NLB, moraš vzeti kredit…

 • Tweety Bird

  Verniki SDS-a se radi opredeljujeo, zato je baza stabilna, malo bolj izobraženi ljudje pa vedno rečejo ne vem, ampak od teh nihče niti v sanjah ne bo volil SDS, dokler je tam Veliki Vodja. Normalen človek nekoga, ki si sposoja denar od utajevalcev davkov v Republiki Srbski in ki ne zna pojasniti izvora svojega premoženja, preprosto ne bo glasoval, pa ne glede na to kakšno laž je ponovno napisal v svoj program.

  VSI VOLIMO LEVICO… NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • Hopla

   Srakoper, iz katerega denarja pa si ti plačan? Umazanega ali lepo opranega?

   • marker

    Nekaj je vzel iz NLB, drugo pa iz NKBM….

  • Andi

   LUZRJI tako in tako nikoli ne MORETE ZMAGATI, vaš MESEC pa je z mislimi že zdavnaj v svoji ljubljeni Venezueli, kjer z svojo politično sopotnico Tomićko uživata socialistični raj.
   Tako tvoj bolani MESEC sveti le v tvoji idiotski glavi.
   Pametni ljudje bodo vedno volili le DESNICO, ker so daleč od tistih levičarskih idiotskih Neumnosti ki nas ves čas s prevarami zavajajo LEVIČARJI!

 • marjan kenda

  Poglejte si posnetke in ne lapajte. Grims ni poslusal kaj ga je novinarka sploh prasala in je kar nekalj lapal kar se je naucil na pamet

  • Lustrator

   Izvoli, citiraj eno samo stvar, ki jo je je izrekel in ni na mestu. O kakšni novinarjki sploh govoriš? Jaz sem videl eno močno političnopristransko družbenopolitično delavsko z očali iz 60ih in prav nobene novinarke. No, z izjemo Erike, ki je svoj del opravila profesionalno – bolj anomalija kot praksa na našem Pjongjang tvju. Zakaj pri zdravi paameti bi torej noramlen človek pustil, da ga partijski aparatčkih spelje na temo, ki nima v Sloveniji niakkršne teže?

  • Metka

   Ti Marjan kar lapaj kot vsa levičarska drhal. Svoje minute lahko Grims koristi kolikor hoče. Tako pa smo pri odgovoru Grimsa bolj poslušali komentar levičarske aktivistke Mojce Širok ki mu je od predvidenih 2 min. ukradla vsaj 1 min. In potem so vsi levičarski gostje lajali po mnenju g.Grimsa. To je tvoj domet ko tvoji LAPAJO ti pa vidiš čisto po levičarskem IDIOTIZMU. Kot je vedno poznano vsa LAPANJA so lahko le domet vseh LEVIČARJEV ki so vedno oslovsko nakladali, nič povedali, zraven pa zavajali in ropali kjerkoli se je dalo. Tudi ti si še en dokaz LEVIČARSKE BUDALE!!!!

 • ludvig

  …zanimivo je bilo, da se je del predvolilnega soočenja katerega je vodila Mojca Širok odvijal tako kot je hotel Grims – o migrantski krizi – takoj na začetku je usmeril temo pogovora, voditeljica pa do konca pogovora ni vedela kaj jo je doletelo…

  • Vlado

   Ludvig budalo od budale to so videle le tvoje slepe oči in debilno razmišljanje. Si levičarski debilček, pri njih pa tako vemo kako je z njihovo omejenostjo. Slika je popolni izraz tvoje sizofrene razklane osebnosti, zaplankanosti in levičarske debilnosti!

 • Zora

  Vsi normalni ljudje, ki imamo oči in ušesa in pamet v glavi smo videli samo to kar je v resnici bilo. Grims ni odgovarjal na vprašanja – to konec koncev lahko tudi počne saj smo v svobodni državi, ko pa je potekel njegov čas ga je voditeljica hotela ustaviti. Ni ga mogla saj je kot buldožer ponavljal svoj monolog. Ker je nora24 lažnivi medij, je iz tega takoj naredila lažnivo novico, ker njeni posuni itak ne premorejo dovolj pameti za analitične članke.

  • macon

   Izpadlo je butasto, ko sta govorila drug čez drugega in Grims je vse preusmeril na migrante. Še bolj pa je butasto, da gostom namenijo kako minuto in jim ostanejo samo hitrostrelni stavki, ker nobene misli ne morejo niti približno razviti. Vse je brezvezen show po zahodnih kopitih.

   Lepo bi jih posedli v naslanjače, jim dali sok in naj v štiriurni oddaji odgovarjajo po pet minut. Kdor bi hotel gledati, bi gledal, ne pa da poslušamo pregovore in krilatice.

   • Krtača 20

    Če imajo kaj povedat, je bistvo možno povedat v dveh treh stavkih. Če pa tega ni, potem pa tudi pol urno bluzenje ni potrebno. Je kar v redu. Odgovarja se kratko, jedrnato. Vse ostalo je štrapac. In grimsgobls je štrapac.

    • Sodni dan

     Kaj pa lahko v 3eh stavkih Poveš? Tole kar ti jaz zdaj pišem sta že 2 stavka!

     • komar marko

      in kako naj dojame kaj več kot dva stavka?PAMET je na zemljici v KONSTANTI.

   • baubau

    Nočem gledati teh zmedeno pripravljenih showov-se pa strinjam-še posebno trapasto izgleda,ker morajo gostje! stati kot obtoženci na sodišču. Glede metod dela moderatorjev -še posebej voditeljic- in časa,ki ga imajo “obtoženci” na voljo za odgovor pa:morda ta javna hiša nadomešča nekdanja partijska hitra sodišča…

  • Lustrator

   Samo bedak bi se pjongjangovi prostitutki pustil zapeljati na nepomembna področja in očitno sam spadaš mednje. Situacija v kakršni se nahaja Slovenija NI normalna in določene stvari je potrebno jasno in glasno brez dlake na jeziku in brez prestanka ponavljati toliko časa, dokler narod ne bo DOJEL ali pa bo dokončno propadel, tako kot ste butalci šele po 4 letih (nekateri pa še zdaj ne) dojeli, da migracije v Evropo niso naključne, da imajo jasne cilje, ki nimajo niakkršne zveze z delom ali dodano vrednostjo za gostiteljice, predvsem pa, da ne gre tu za nikakršno begunsko ampak MIGRANTSKO krizo. S tem da, pouddarjam, tu ne gre niti za ekonomske migrante (ki gredo tja kjer je delo), ampak za SOCIALNE.

   Analiziraj tole, potem se pa vprašaj kdo se je na soočenju obnašal podnivojsko.

   • Sodni dan

    Si eden bolj razgledanih tule gor . Vse pohvale!

    • Lustrator

     Hvala. Sicer pa mislim, da bi bilo za spremembe v Sloveniji dovolj že, če bi ljudje samo odprli oči in sneli plašnice nastavljene s trani mainstream medijev, pa bi bili za komije pravi doktorji. Za ugotovitev, da komunizem škodi, demokracija pa rešuje, ni potrebno prebrati prav nobene knjige, samo imeti odprte oči in ušesa.

   • bi jo

    edini, ki me spominja na pjongjang oziroma na branje poročil na severnokorejski tv je novinar nove 24 g.rant pa naj ga ob tem gledam ali samo poslušam.vsaj mene spominja na to. pa brez zamere.

    • Lustrator

     Ne zamerim. Zameril bi ti, če bi te imel za inteligentnega in nekoga, ki ve kaj govori. Od nekoga, ki TV z nekaj tisočkrat manjšim proračunom od režimskih medijev, ki pokriva morda 10% medijskega prostora in ni niti enkrat samkrat v eter spustila ene same prorežimske laži, primerja s Pyongyangom, pač ne morem pričakovati drugega kot poskus diskreditacije vsega kar ni 100% usklajeno z ozko začrtano partijsko linijo.

     Pa brez zamere.

     • bi jo

      nobene zamere.zamero sem poslal na počitnice.tja, kjer tišina šepeta.

 • Hopla

  Ne bo treba, pocrkali bodo sami, od strahu.

  • Lustrator

   Niti ne od strahu, saj jim ne bo nihče nič naredil. Pocrkali bodo, ko ne bodo več imeli svojih brezplačnih bankomatov, dobro plačanih državnih službic in ostalih partijskih privilegijev za “prvorazredne”.

   • Hopla

    To itak, ampak očitno še vedno ne veš, kateri kader tu piše te njihove manipulacijske komentarje.

 • mojev2

  Sem Standardni volilec SDS,ampak g. Grims ni deloval prav,tako obnašanje ni dobro za stranko

  Na vprašanja voditeljice bi moral takoj odgovoriti in po tem po možnosti še kaj dodati.

  • Lustrator

   Ti “standardni volilec” slučajno poznaš bonton obnašanja v medijih? Je bil gostitelj oddaje Grims ali družbenopolitična presstitutka? Kako se v normalni demokratični državi novinar obnaša do gostov, sploh če gre za medij, ki ga plačujemo VSI davkoplačevalci enako?

   Presstitutka je imela v celotnem svojem delu eno samo nalogo: lajati v isto smer z vsemi ostalimi komiji v studiu in ko je videla, da je Grims še vedno premočan z argumenti, mu je začela po nekaj sekundah skakati v besedo in mu onemogočati predstavitev svojih pogledov.

   • VIKTORE

    Lustrator > mojev2 • en mesec nazaj
    Ti “standardni volilec” slučajno poznaš bonton obnašanja v medijih? Je bil gostitelj oddaje Grims ali družbenopolitična presstitutka?-
    Je to običaj, da s temi izrazi napadamo že vse novinarje po vrsti.

    • Lustrator

     Se opravičujem – omenjena presstitutka si ne zasluži naziva “novinarka”, kakor ne tudi velika večina njenih stanovskih kolegov in kolegic prisesanih na davkoplačevalsko/režimsko dojko, ki delajo (ustvarjajo javno mnenje) strogo po navodilih delodajalca – pa ne nas, davkoplačevalcev, pač pa urednikov na katerih imenovanja nimamo davkoplačevalci (delodajalci!) prav nikakršnega vpliva.

     Je zdaj bolje?

  • ludvig

   …ne Hanzi TV se ne moreš iti romantike… #SD, #SMC, #DeSUS in #Levica so orkestrirano tolkli po SDS tako da je bila stvar že vnaprej zrežirana… Grims povedal kar je hotel…

  • Miža

   Sama pa sem imela vtis, da se g. Grims zaveda, da to, kar ima povedati sicer na rtv slo redno cenzurirajo, ne pustijo objavljati, zamolčujejo, prikrivajo in je zato vztrajal, da tudi gledalci javnoplačljive rtv enkrat slišijo to, o čemer javna rtv sicer ne dovoljuje poročati.

  • Olga2345

   Hahahahaha…Vic stoletja! Tovarišica si zasluži nogo v zadnjico in jo bo tudi dobila kmalu!

   • bi jo

    dejstvo je ,da je po vprašanju voditeljice začel razpredat in se ponavljat v nedogled. šlo je tudi za provokacijo z njegove strani / grims to pač zna/. pravilno, da mu je vzela besedo oziroma ga preglasila. sem se že bal, da bom v nedogled poslušal njegovo širjenje panike manipuliranje. ostali pa naj bi bili tiho in samo za njegovo ozadje. se bo treba počasi zavedat, da niso na svetu samo grims, janša in sds. niso vam všeč, sodniki,tožilci,policaji,vojaki in vsi ,ki niso z vami , pa še kakšen zraven.skulirajte se no kajti v bistvu ste isti kot vsi drugi. samo za oblast in marija k sebi vam gre.

    • Lustrator

     Res? Panika? Manipulacije? Vse milijarde, ki izpuhtijo v enem samem letu povprečne rdeče vlade, na tisoče napadov, ki jih po Evropi izvajajo tisti, ki smo jih sami brez dokumentov in preverjanja ozadja spustili skozi našo državo so torej samo utvara in ni razloga za paniko? Kakor tudi dejstvo, da smo po stopnji pravne države in obrambne pripravljenosti (2 najosnovnejši funkciji države) na repu Evrope – nič takšnega, kajne? Morate brezglavci res na lastni koži občutiti teror, ki ga povzročate s svojim voljenjem, da se vam bo zasvitalo kaj se dogaja z našim narodom in državo? Če je to recept, ki vam bo pomagal do končnega spoznanja, takoj podpišem, da se vam na lastna pleča zruši prav vse kar nasrali. Škoda je le, ker ni finančne odgovornosti za vsak volilni glas posebej in ponavadi kolateralno nastradamo vsi, ne le tisti,ki imate objektivno kritiko za “manipuliranje in laži”.

     Aja, ko sva že na tem, jih boš naštel in argumentiral enih par, ko že praviš, da je Grims govoril v nedogled – materiala boš torej imel kar nekaj, kajne?

     • bi jo

      a ti bi polemizirov z mano. jok brate, odpade. izprsi se na naslednjem soočenju. saj od tega živiš…kaneda.

 • herman

  Kakšen dolgčas! Janša bo spet popušil. Po toliko letih izkušenj bi se pa že lahko spomnil kaj bolj originalnega.

  • Lustrator

   Na primer revolucijo oziroma državni udar, ko tto “elegantno” izpeljete komunisti?

  • VIKTORE

   oziroma normalnega.

 • Sodni dan

  Podpiram Grimsa pri uprašanju o migrantih Hotel je vsem povedati kako realno stvari stojijo voditeljica ga je nevljudno prekinjala. Na koncu bi mu vseeno lahko trgala 20 sekund časa , da bi lahko povedal svoje.Glede na to da plačujem RTV prispevek sem hotel do konca poslušati kaj je imel za povedat !!!

  • Krtača 20

   Če bi grimsa vprašal po vremenu, bi sigurn začel, ja veste to je pa zarad migrantov. Če bi ga vprašal po proračunu, ja veste to je pa zaradi migrantov. Če bi ga vprašal po prometu, ja veste to je pa zaradi migrantov. Če bi ga pa vprašal po politiki, ja veste kle je pa kučan kriv. Evo, vse njegove odgovore sem ti povedal. In zakaj hudiča bi rabu tazga loleka na vladi?

   • Sodni dan

    Si gledal soočenje . Tema so bile migracije ? Grims je omenjal radikalno islamizacijo. Smo se kaj naučili iz Nemčije in Francije . Ali res ljudje tako hitro pozabljamo stvari.

    • Krtača 20

     V Sloveniji nimamo takega problema kot ga imajo v Nemčiji in Franciji itd. Za tistih petsto migrantov na leto ki jih sprejmemo, pa nima smisla izgubljat besed. V času vojne v bih smo sprejeli juhuhu migrantov pa ni bilo nobenega resnega vpitja. Tko da lahko desni sam nehate s svojimi strahci.

     • Sodni dan

      Ok se strinjam s tabo . Kot veš ,naše sosede postopoma zapirajo meje za migrante . Kaj se zgodi ,če pri nas ostane 10000 migrantov ne 500???

     • Krtača 20

      Politiki ne bojo zaprli mej, razen če jih bo narod prisilil. V Nemčiji je pomanjkanje delovno sposobnih ljudi. Domača nataliteta je praktično negativna. In to je en od načinov (uvoz tujcev) da gospodarstvo še laufa. Ko bo število ljudi upadlo, bo padel tudi standard. Zdaj pa ti uskladi to zmešnjavo. Kako dvigniti nataliteto domačinov? Očitno kapitalizem ni povsem v redu rešitev.

     • Sodni dan

      Pa smo tam spet se strinjam s tabo! Koliko migrantov pri nas si zaenkrat videl da delajo (ne mislim ljudi z bivše juge). Jaz še nobenega!

     • Lustrator

      Ne nakladaj. Koliko odstotkov migrantov, ki je prečkalo evropske meje je:
      1. Dejansko prišlo delat?
      2. Ima danes dejansko tudi službe?
      3. Je sploh usposobljenih za kakršnokoli delo, ki bi ga države gostiteljice potrebovale?
      4. Na kakšen način lahko gospodarstvo “laufa”, če priseljenci v veliki večini ne le da ne delajo, ampak iz socialne blagajne črpajo milijardna sredstva, ki jih morajo države gostiteljice vzetei od koga drugega kot od davkoplačevalcev in gospodarstva?

      Te je Kardelj učil poštevanke ali v čem je problem?

     • Lustrator

      Kako da nimamo? Že v času Juge so bili k nam namensko preseljeni stotisoči iz vse Juge, ne glede na njihova znanja, navade, omike, namen asimilacije in ta trend se nespremenjeno nadaljuje še danes, ko živimo v državi,ki je praktično bolj srbska in bosanska kot sta na primer Bosna in Srbija sami in je delež Slovencev v državi precej nižji od deleža Francozov v Franciji.

      Sprejeti begunce oziroma vsakršne ljudi v stiski, je znak civiliziranosti naroda in proti temu nima nihče ničesar. nekaj povsem drugega pa je, ko ti k sebi nekritično sprejmeš prav vse ki si zaželijo tvojega denarja/žena/služb/socialnih transferjev/pokojnin – to pa ni več humanitarnost, to je samomor. Pravilno bi bilo, da bi tudi po vojni Slovenci begunce odpremili domov, saj je bilo jasno, da se večina izmed njih NI asimilirala ne le v tistem obdobju, ampak tudi vse do danes, ko tu živi že druga generacija. Kar pa se dogaja danes, pa je šlo pšreko vseh meja zdravega razuma, ko sprejemamo v države brez dokumentov, brez resnega nadzora na tisoče ljudi, ki sploh ne prihajajo z vojnega območja, o katerih identiteti ne vemo ničesar, razen tega, da prihajajo iz največjih valilnicah terorizma katerega sadove videvamo po Evropi praktično vsak dan – slišimo le o tistih odmevnejših.

      Sicer pa nima smisla, da ti to govorim, saj ti je za prihodnost slovenskega naroda popolnoma vseeno in te realna grožnja razkroja slovenske družbe niti najmanj ne gane, morda celo potihem vzburja, da boš lahko spet tudi formalno prakticiral svoje totalitarne vzorce.

 • Olga2345

  Gospa Vera Mejak je lepo povedala, da moramo Slovenci nagnati “socialiste” – levičarje (komuniste)!
  Njihov edini ” program” sta mantra “antifašizem” in Janez Janša! Dajmo jim nogo!
  Volimo SDS z Janezom Janšo in zavarujemo Slovenijo pred ropom levičarjev in vdorom islamistov!
  Gospa Mejakova je lepo povedala, da je Španija zaprla meje in dnevno patruljira z avioni in za vsako nezakonito vstopanje v ozemeljske vode izvidniki streljajo!

  • Sodni dan

   Glavno da SDS ne zmaga,drugo tako ni važno. To je glavni cilj dragi moji. Sedaj se vprašajmo hočemo tako vodstvo, ki jim je glaven predvolilni program to da SDS ne zmaga. Kaj pa ljudje na minimalnih plačah, penzionisti, oboleli v čakalnih vrstah, mlade družine itd. Sram nas je lahko vse skupaj ,da to sploh toleriramo.

   • Olga2345

    Zato se bomo potrudili in zmagali!

    • žogica

     Že 30 let se trudite, hihihiiiiiiiii !

     • večni srb

      SDS, since 1991!

   • Jani Steiner

    To jih en k… briga, Sumljivo veliko smrti je okrog 65-ega leta, ko je treba penzijo dat. Zombiji pa živijo naprej : bavcon, zemljarić, stanovnik, palček…..

  • večni srb

   Ne pozabi na vse glavne politične teme, iz katerih levičarji vedno pridejo kot zmagovalci, kritike opozicije pa izzvenijo kot teorije zarot in dobrodošle ideje, s katerimi lahko predlagajo še hujše brutalne reforme, za boljše življenje in kepši jutri vseh.
   Ja, tudi takih, ki jih kritizirajo in se ne strinjajo, ampak v vsaki družbi mora biti nekaj tudi takih, ker to smo ljudje.

   Ne razumeš ti kako deluje nacional socializem, s človeškim obrazom zgleda, to ni tisto kar ti misliš, ki si brala samo ameriško antikomunistično propagando.

 • Olga2345

  Spet komunisticna mantra – Janša! Janša je “nezakonito” prodal lastno premoženje?!!llll
  Komunisti s Kučanom in vso levičarsko sodrgo pa zakonito kradejo tuje premoženje?!!!ll!!! SD je v hiši, ki je last umorjenega Žida!????? Cmero financira svojo kampanjo iz “makete”??!!! In tako v nedogled….
  Vsem levičarjem nogo!

 • milanček

  komunistična svinja, kućan je nezakonito kupil’ hišo v Murglah! Koliko je dal za hišo ta prekleti pritlikavec? Da Bog da, da čim hitreje crkne za dobro slovenskega naroda in naših bodočih rodov!

 • Tweety Bird

  3.6.2018… VELIKI POK !!!… Desničarji gotovi ste :))

  • Kristijan

   VELIKI POK je le v tvoji levičarski gnili glavi. Verjetno je že klopotec pa še levičarsko smrdi!!!
   Levičarji ste in boste vedno LUZERJI. Le kdo vas bo volil?

   • Hopla

    Nisi razumel? Ko izgubijo volitve, se bo počil.

 • totex39

  Kako “pravljično” bi lahko bilo, če bi vse komuniste lahko takoj po hitrem postopku zbrali že.4.6. v enem zbirnem centru in jim prepovedali delovanje v državi, samo to bi nas še kvečjemu rešilo, kajti počasni postopki za njih ne pridejo v poštev.
  V to smer bo treba že danes razmišljati!

 • Claudio Moro

  MI DOMOBRANCI! ZA DOM!

  • Tweety Bird

   VI DOMOBRANCI…ZA DOM…SPREMNI !!!…Klanje se lahko začne…. sam vas bomo polovili in zmetali v brezna !!!

   • totex39

    Saj to imate že v genih in vam najbolj gre od rok.

   • Hopla

    Ti se lahko samo poserješ v srakoperske plenice, imbecil.

   • Marko Markov

    Mars v hosto, kumunisticna drhal!

   • večni srb

    Za moj dom, lahko poskušaš tudi to, če ne bom prej jaz tebe.

  • Tone

   SPREMNI!

 • lojze

  Za tistega, ki ima nick jimbo pa mu Novogorilčani pravijo bimbo: Berem, da si partizan. Bodi, vendar desetega največjega zločinca sveta prejšnjega stoletja pa res ni kakšna čast imeti tam okrog sebe in okrog vas. Sicer pa res je, kamni na Sabotinu so, in ko grem iz službe na predvečer “rojstnega dne tovariša Tita”, vidim plapolati zastave z rdečo zvezdo, plapolati zastave s srpom in kladivom in vidim zanosno hrepenenje nosečih zastave, prežeto z najboljšim briškim vinom in na črno skuhanim vipavskim žganjem. In vidim novogoriško mladino, prepojeno z duhom igralniškega kolosa in cepljeno s populizmom Pahorja, borcev, ki so se rodili v komunizmu ter DESUSOVCEV, ki so to od rojstva. Nova Gorica s Sabotinom ter Sočo, Monte Santo in Fiume Santo della Patria z one strani virtualne in dejanske meje, kjer še vedno slavijo, občudujejo in ginevajo pod srepim pogledom zadnjega habsburgovca Tita ( Tito Amor Mio, kot mu pravi pravi zameje(ne)c Pierazzi), nadaljevalci pustošenja jugoslovanske in slovenske ekonomije (SAFTI, ADIT, KB etc.etc). Nova Gorica z igralnicami in kamni na Sabotinu je raj in pekel na zemlji, je očiščenje in slavljenje in je zatohla G O R I Č I C A, brez perspektive, razen v igri in drogi. Takšni za igralno mizo in takšni v glavah mestnih in primestnih zk in desus politikov. Ti so živeči kamni na Sabotinu. Zdaj lahko slaviš vse tiste tvoje tri TITO-TE

  • večni srb

   Največja panika pa je, da je bil Tito avstroogarski oficir in hrvat po rodu.

   • Marko Markov

    Tito je bil rus, ki je prevzel identiteto Josipu Brozu

    • večni srb

     Za to kar sem jaz napisal se nedvomno ve, za tvoje ideje pa ne obstaja niti en neposreden indic, da bi bilo lahko kaj takega res.

   • Tone

    Tito sploh ni bil Tito, ampak nekdo drug z enakim imenom.

  • sprehajalec

   Ob meji so likvidirali in pregnali staro prebivalstvo v italijo, ter naselili “preverjene kadre”, “Naše”. zato toliko neumnosti, ki jih opisuješ.

 • lauraas

  Bravo Grims!

 • Hopla

  Širok noge narazen, ko navalijo arabci in zamorci. Ne bo jim Grims kratil pravic do obrezane klobase.

 • Marko Markov

  Se ena kumunisticna babura

 • xtc

  Glej kaj to nas briga ,če je nesrečni Harry pobral mešano ločenko s katero se je ukvarjal Hollywood ?To je problem Royal Family,,ki bo pač mortala živeti s ***,ki jih bo sleje kot preje zakuhala.
  Edino kar se mi toži se mi za Harriyem faca je, privoščim mu srečo ,tule so obeti slabi.

 • Franko Rebec

  Kaj pomaga sodelovati na soočenjih, če ti ne dovolijo povedati svojega mnenja do konca

  • večni srb

   Saj tudi potem, ko mu končno le dovolijo dokončati misel, nihče ne ve kaj je hotel povedati in ga vljudno ignorirajo še naprej.

   • Franko Rebec

    Bom prosil Jankoviča naj nam pojasni tisto, kar je želel Grims povedati

 • Emil

  Grimss ima kljub trem otrokom in ženi že dolga leta ljubico na Bledu, pokvarjen je do obisti in navaden sluga Jajotu drugače pa karakterno gnil človek. Že nekdo ki izkorišča žensko za ljubico je slab človek.

  • Ana Job

   Gri*ms ni slab človek, zelo dober govornik je v parlamentu. Če ima pa nekdo ljubico, pa zato ni slab človek, očitno si mu jo ljubosumen, ker jo ti nimaš.

   • Emil

    Ančka pomarančka je šla na progo srat, vlak je pa pripeljal odrezal ji je rt!

    • Ana Job

     Zelo primitivno, Emil.

     • stajerc5

      Pusti ga na miru, skrivac je kot njegov dedek! To gre iz generacije v generacijo. Samo enkrat na juris v rikverc, je vecno prekletstvo za vse naslednike…

     • Ana Job

      Vem, da komentirajo tudi bedniki vmes.

     • Peter

      Primitiven je bil že njegov prvi “komentar”, kaj si pričakovala od primitivca, no?

     • Ana Job

      Veš tudi zaradi takih, kot je Emil raje poslušam tvojo muziko na Slovencu in uživam.

     • Peter

      Ja. Pusti emaila, uživaj v muziki, no.

    • WISKY 1000

     še ena rdeča budala tu gor,ki spada na 24kur

   • večni srb

    Štejejo predvsem nastopi, ko je imel nedvmno prav, takih je bilo pa bolj malo.

  • Hopla

   Toplovodar, ti je to povedal tvoj šef, ko si mu šel pobrat žajfo?

  • večni srb

   Kako to misliš izkorišča žensko za ljubico, a ona mu pusti, da se ljubita?

  • KAPIBARA

   Če ima ljubico ? ima za to človeka- če se mata dva rada, kaj je tleke narobe..žal trpi tretji

   Tvoji imajo pa Bulmastife po garažah- za ljubico- ljubimce..

  • WISKY 1000

   ti si še žene ne moreš privoščiti,kaj šele ljubice,rdečkar

  • VIKTORE

   Emil, ali hočeš degradirati g. Grimsa, kakor to počne njegova stranka z drugače mislečimi? Ta gospod, je tako veren že ne vara svoje žene . Ali se ne zavedate, da bo ta novica hudo prizadela njegovo družino, ki ga v vseh pogledih podpira . Kako skrbi za moralo , se spomnite, kako se je zgražal nad poslanko Levice. Tako zgleden mož in oče, pa tudi vernik, se pač ne bi nikoli spustil tako nizko, da bi varal svojo družino! Gotovo si naapačno videl ali samo slišal natolcevanje. Se mu boš moral opravičiti, sicer te bo tožil. Nekateri njegovi tovariši imajo veliko prakse in podpornikov na sodiščih , zato pripravi denarnico.

 • žogica

  Tu gor pa sami domobranci, izdajalci Slovenskega naroda !

  • pupa

   Izdajalci slovenskega naroda so tisti, ki nam uvažajo okupacijo Slovenije in Evrope, na pleča upokojencev in delavcev v Sloveniji in Evropi nimajo pa toliko jajc, da bi kakšnega od teh siromakov-okupatorjev povabili v svoj dom in ga delili z njim. To so izdajalci, ki bodo morali odgovarjati za svoja dejanja.

   • žogica

    O pupa zdravo, tudi ti spadaš k zgornjim?

    • pupa

     Spadam k vsem tistim ki bomo branili svoj dom in domovino pred izdajalci in okupatorji. Je to zate kaj nespodobnega? Zame je to častno.

     • žogica

      Kako populistično, pupica, le kdo te ogroža, tebe in tvoj dom (če ga sploh imaš)? Kot, da živimo v vojni, bojiš se okupatorjev in izdajalcev( sama sebe)….. Najboljše, da se bobereš k Orbanu, te bo on branil pred okupatorji….. Zame je pa častno, da živim v Sloveniji, rada jo imam…… in upam, da nebo nikoli prišla v roke ljudem tvojega kova…. Želim živeti v demokratični in svobodni Sloveniji !

     • Marko Markov

      Ej budalo, ravno ti islamski migranti ti zelijo ukrasti drzavo

     • večni srb

      To ne vem, je pa pri nas zagotovo vse več hrvatov, bosancev in albancev. Se močno pozna že tudi na volitvah.

     • pupa

      Nikogar nisem okupirala imam svoj dom v najlepšem in edinstvenem kraju Slovenije oddaljen manj kot deset kilometrov od kraja kjer sem bila rojena in so živeli moji predniki vsaj petsto let nazaj. Pri Orbanu ni moja domovina ga pa spoštujem kot zglednega soseda. Želim, da bo moja domovina svobodna kar danes še ni.

     • večni srb

      Povej mi nekaj, a še vedno živite tam kot pred 500 leti, še ni nihče zbežal proč, v civilizacijo?

     • pupa

      Nekaj jih je odšlo v največje svetovne civilizacije z dokumenti in vsemi potrebnimi dovoljenji in garancijami in doživeli zavidljive uspehe.

     • večni srb

      Kako to misliš, če ima dom, ja kje pa misliš, da se je slovenka rodila, pod kakšno bukvo sredi gozda mogoče?

     • žogica

      Ti srb si sigurno izpod kakšne bukve ali hrasta.

     • WISKY 1000

      žoga,ko te bo migrantek povalu boš tudi vesela v sloveniji.

     • Tone

      Bolj ste znani po sodelovanju z okupatorjem.

   • večni srb

    Misliš na migrante iz Hrvaške, bosne in Albanije, a ne, saj sem vedel.

   • WISKY 1000

    tudi rdeča žoga pride na vrsto

   • Tone

    Najbolj uspešni narodi in države so znani po tem, da imajo veliko imigrantov.
    Čistokrvni pa so dobri samo za tekmovanja rejcev.

    • pupa

     S kolikimi deliš svoj dom, da boš imel uspešno in zelo produktivno domačijo?

     • Tone

      1. Večina sodobnih Slovencev živi v hišah in stanovanjih in
      ne na domačijah.
      2. Z ženo, ki ni nič v sorodu.
      Ti verjetno rajši z bratom, da se nebi kaj tujega primešalo.

  • Amerikanc

   Malo premisli, kaj pomeni beseda Domobranc.

   • stajerc5

    Ne zahtevaj prevec…

    • KAPIBARA

     Rad se smejim… pa se že dolgo tako sladko in dolgo nisem smejal – BRAVO !

   • žogica

    Mene spominja na grozote, ki ste jih počeli, domobranci- izdajalci !

    • Marko Markov

     Spomin na grozote komunisticnih klavcev po 9.5.1945

     • žogica

      Malo si pomešal datume…

     • WISKY 1000

      ta lopta je verjetno deset let stara,ker nima pojma o pojmu

    • večni srb

     Katere grozote, naštej vsaj eno iz domačega kraja.

     (namig: poglej kaj piše na spomenikih z rdečo zvezdo)

     Podvprašanje.
     Naštej mi vsaj en podvig katerega koli partizana iz vašega domačega kraja.

     (namig: neizgubljaj časa z vaško knjižnico, ker tam so že zdavnaj skurili ves tisti drek)

     • Tone

      Ne more, je iz Ambrusa doma.

    • WISKY 1000

     lopta,saj si ti tudi med njimi

     • žogica

      Si spet pijan wisky, že dopoldan!

   • večni srb

    Kaj je zate dom, prostor kjer si bil spočet in si se rodil ali zgolj obešalnik, kamor lahko mirno obesiš svoj klobuk?

    • Tone

     Najbrž kjer obesiš svoj klobuk. Mnogi Slovenci, ki so se rodili v tujini, pravijo, da čutijo, da je tu njihov dom. Bi se reklo kljuka za klobuk.

   • KAPIBARA

    Mal ? bo pre-mal..

  • Marko Markov

   Z razliko od gnilih levakov, branimo Slovenijo in slovenstvo!

   • žogica

    Pred kom ali čim?

    • pupa

     Pred okupatorji in izdajalci.

     • žogica

      Torej pred samim seboj se branite, hihihiiiiiii.

     • pupa

      Branimo se pred okupacijo, ki traja že več kot sedemdeset let in ti isti okupatorji nam kot peta kolona vsiljuje nove okupatorje.

     • žogica

      A res, mora biti pa bedno tvoje življenje, ki ga posvečaš tistemu, kar ne obstaja…., verjetno še spati ne moreš, ker si vseskozi okupirana.

    • marker

     Pred nasledniki komunistov, priseljencev in migrantov…

  • večni srb

   Jaz sem veteran, če sem zato tudi domobranec, potem sem zelo slab domobran.

   • Tone

    A si za grmom čakal, da bo konec?

  • učko

   Prekleti pufukani Stalinovi hlapčki se tle gor nekej naprdevate !!!!

 • Peter

  Žogici, ki rada hodi v hribe in ima rada vse ljudi dobre volje, se malo cufajo živci. Trenta ne špila, krediti so počili in usahnili…
  Kako mora biti pri srcu šele tistim, ki sovražijo desnico, kaj žogica.
  Mogoče pa jutri pride. Veliki pok, no.

  • WISKY 1000

   žogo sigurno kap trofi junija,nič hudega,ena rdečka leva manj,da ne bo smetila ta najbolj realni,pošteni portal.

 • marker

  Še sreča, da imamo levico na oblasti. Ko so začeli prečkati državo prvi “begunci”, so izjavili da naša država ni dobra, da je komunistična in da ne mislijo ostati pri nas. Ti migranti zaprosijo za azil pri nas samo zato, da ko jih primejo, ne pošljejo nazaj. Ko pa se odpočijejo, kmalu popihajo čez mejo. Ti migranti nočejo ostati pri nas, razen če jih levica, ki je na oblasti fizično zapre v dom za migrante. Zastonj je ves trud levice, migranti jih pač ne marajo. To so posledice vladavine naslednikov komunizma po 2008.

  • Peter

   Čudno, bolje so obveščeni kot tumpek, krtača, prle, prdo, tetek in ostali nevedneži, no.

   • Tone

    Plus Peter & Co, ki strašite, da jih bo tu ostalo milijon.

  • Hun

   vse je za neki dobr

   • večni srb

    Ravno obratno, v naravi je lahko vse orožje, vse nekaj ubije.

    • Tone

     A si ti naraven ali na baterije. Toliko, da vem, ali naj se te izognem.

  • večni srb

   Jaz bi temu rekel, da so dvakrat butasti, saj so spustili pol milijona ljudi noter, ki zdaj ne morejo nikamor, morda celo trikrat, ker jih niti zgodovinska izkušnja s hrvati ni nič izučila.

  • WISKY 1000

   ahmed tudi noče ostati pri nas

  • Tone

   Kaj pa, če bežijo naprej in iščejo državo, ki ni obdana z rezilno žico? Življenje v taboriščih so večinoma že izkusili.

 • montyamp

  NA JURIŠ , TOVARIŠI !!!
  Na juriš ,novim kreditom , bankrotom in migrantom naproti .

  • večni srb

   Vsako leto naši delavčki ustvarijo za dve milijardi dolgov, s katerimi se plačuje kmetavzarjem tudi za hrano, ki je še zase ne pridelajo dovolj.

   • WISKY 1000

    pozabljaš,da kmetavzarji,kot jih lepo imenuješ delajo tudi zate.

   • Tone

    To nam je Evropa dala! Da smo lahko konkurenčni afriškim kmetom in morajo kupovati evropsko hrano.

 • montyamp

  NA JURIŠ UDBOVSKA DECA !!!
  Slovenci množično bežijo za kruhom v širni svet .
  Zmagal je rdeči plevel , na vrsti je film ,
  RDEČI PRASCI MED SEBOJ

  • večni srb

   A zdaj pa nazaj ven, ko je prav zaradi njih spet zagustilo?

  • VIKTORE

   Montyamp :”Zmagal je rdeči plevel” ne, vem ali si vrtnar, potem bi vsaj vedel, da plevel raste povsod in ni ne rdeč ne črn!

 • Franjo Trojner

  Vsa volilna suočenja vseh dominatnih medijev so prava sramota za novinarski ceh. Novinarke, novinarji nestrokovni, neprofesionalni, pristranski in totalno brez vseh najbolj osnovnih manir. Odgovorni uredniki, pa so očitno 100 let za časom, volilna suočenja so negledljiva in načrtno zrežirana tako, da zamegljujejo situacijo in še dodatno otežujejo volilcu izbrati stranko in program, kateremu bi dali podporo na bližnjih parlamentarnih volitvah.
  Novinarski ceh je tako, kot naša pravna država, demokracija, politika, zdravstvo, proračun itd. čisto na kolenih. Še dobro, da vsi ti lažnivi kljukci, ki jih je novinarski ceh poln ne vodijo države, ker bi se ta že zdavnaj vkup vsipala! Tudi moralne avtoritete vsi ti pisuni in pisunke niso, če bi mi vsi skupaj pogledali v zakulisje medijskih igric in pod drobnogled podrobno vzeli še osebno živlenje teh prepotentnih medijskih vsevedov, bi nas od same zgroženosti kap! In takšne , tudi moralno in etično hudo sporne javne osebe pol v medijih oblikujejo javno mnenje, kar nujno privede do razkroja normalnosti, kar se nam danes v Sloveniji tudi dogaja.

 • Jani Steiner

  -Amnesty International
  – Mirovni Inštitut
  – Center za sodelovanje in razvoj NVO
  – Center za državljansko vzgojo
  – Center Antidiskriminacije
  – Pravni Informacijski Center NVO
  – Spletno Oko
  Ko ukinemo zgoraj im. nevl. org. in še mnogo drugih, bo dovolj sredstev, za katere je spraševala širočka. Aja pa še njo na cesto….pol bo pa res dovolj.

 • Borut Stari

  Tako ali drugače. Panika, panika povsod na levičarskem polu. Zdaj jim resno kuzla v rit skače.

 • WISKY 1000

  ta široka pa ni za voditeljico,naj jo dajo nazaj makaronarjem

 • Tone

  Če ga ne bi prekinila, bi še sedaj govoril. Ko tega enkrat naviješ, se ne ustavi.

 • marker

  V Murglah spet delijo piškotke.Mojca bo tudi dobila enega…

 • marker

  Vse nevladne organizacije so v rokah levice. Torej so volivci levice. To je odgovor, zakaj levica skače, ko desnica napove ukinitev teh nepotrebnih organizacij, ki črpajo državni proračun.

  • Tone

   Zakaj pa desnica ne organizira kake nevladne organizacije?

   • marker

    Zato ker nima zastonj bankomata pri NLB..

    • Tone

     Ustanovitev skoraj nič ne stane. Potem se pa s programi konkurira za Evropska in domača sredstva in išče sponzorje.

     Tako dela levica. Vi pa očitno čakate, da se dokopljete do bankomata pri NLB. Hvala, da si mi odprl oči, da bom pravočasno dvignil svoj denar iz banke, če zmaga desnica.

     • marker

      Desnica ne siromaši ljudstva, tako kot levica. Za denar se ne boj, ker se mora NLB prodati, kot je obljubila absolutna v Bruslju. .

     • Tone

      A greš stavit, da bo NLB kupila madžarska banka, če bo Janša premier?

     • pupa

      Sem prepričana, da je veliko boljše kot, da bi jo kupila kakšna črnogorska banka z denarjem, ki so ga tja kanalizirali rdeči fašisti.

     • mapu

      Pojma nimaš, samo del sredstev se dobi iz EU, ostalo gre pa iz proračuna!

     • Tone

      A si polpismen: “s programi konkurira za Evropska in domača sredstva”

      Domača sredstva so enako iz proračuna kot evropska.
      Dajmo!! Samo ideje je treba imeti in rit vzdigniti – lenobe.

 • Jan Ocean

  Sej ni blo tako hudo. Nehite jokat spet

 • Franjo Trojner

  Toti manjka inteligenca in osnovne manire!

  • VIKTORE

   Kaj pa tisti ki pišejo ogabne besede v komentarjih? So tisti brez osnovnih manir , npr. cosmo… ali xtc …? Je dopustno javno objavljati (pa čeprav samo v komentarjih) tako vulgarne zapise?

 • radames

  Ko je na TV Ljubljana prišla kot začetnica, je vodila neki kviz o prometu. Joj, kako se je drla!

  • Tone

   Kaj je to takega? Sredi prometa se je treba dreti, da te kdo sliši.

 • pupa

  Imam eno veliko željo da javno objavite komentar gospoda Grimsa dobesedno kot ga je povedal na soočenju HANZI TV in obrazložitev brez degradacije široko rdeče Mojce.

 • METULJ

  PA TOLE:

  PREBRAL SEM URADNI PODATEK, DA V NIZOZEMSKI, KI JE PREVZELA ENO KVOTO BEGUNCEV, PO DVEH LETIH, PO DVEH LETIH JE SAMO 2% OD SPREJETIH BEGUNCEV DOBILO REDNO ZAPOSLITEV;

  OSTALI PA, TO JE 98% BEGUNCEV PA ŽE DVE LETI LEPO ŽIVIJO OD PODPORE, KI JO PREJEMAJO KOT BEGUNCI IN SO ZADOVOLJNI S TEM, HE. DRŽAVA NIZOZEMSKA PA PLAČUJE NJIHOVO LENOBO!!

  PA KAKO JE PRI NAS S TEMI BEGUNCI, KI SMO JIH SPREJELI, A? KOLIKO OD NJIH DELA IN KOLIKO OFD NJIH DOBIVA PODPORO? NI PODATKOV? RAZUMJIVO, DA JIH NI, HEE!!

  SLOVENCI ZAHTEVAMO PODATKE, KOLIKO BEGUNCEV SMO PREJELI IN KOLIKO JIH DELA, NE PA DA MOLZEJO SLOVENCE!!

  TAKO KOT UN CERERJEV BEGUNEC, KI NEZAKONITO BIVA V SLOVENIJI,. BANDA SLOVENSKA RDEĆA NESPOSOBNA GA SKRIVA SKRIVA U SLOVENIJI, BEDNI TO!! KO BI GA MORALI ŽE ZDAVNAJ POSLATI V VARNO DRŽAVO HRVAŠKO KJEr JE PRVIČ PROSIL ZA AZIL!!

  CERAR , ZGUBA IN MANIPULATOR IN VELIKI ŠKODLJIVEC SLOVENCEV, SKIDAJTE GA ŽE NEKAM!! HUUU!!

 • Za: [email protected]
  Zadeva: O 300 milijonih, ki jim menda letno zmečemo skozi okno za nevladne organizacije

  Spoštovani poslanec Grims!

  Včeraj ste na predvolilnem soočenju na TV SLO napovedali, da bo SDS v primeru zmage ustavila javno financiranje nevladnih organizacij: “300 milijonov se meče skozi okno letno za nevladne organizacije, od katerih, kot je recimo Mirovni inštitut in podobno, Slovenija dejansko nima nobene razvojne koristi.”

  Izposoje naših podatkov o javnem financiranju nevladnih organizacij vam seveda ne zamerim, jo navsezadnje spodbujamo. Zamerim pa vam, da si jih sposojate tako diletantsko, da tudi sami podatki izpadejo diletantski. Drži, približno 17 tisoč slovenskih nevladnih organizacij je lani od države (z občinami vred) prejelo nekaj čez 300 milijonov evrov subvencij. A od tega jih je šlo 17,7 milijonov za vaška lokalna kulturna društva, 1 milijon za lovce in ribiče, 38 milijonov so dobila slovenska prostovoljna gasilska društva, 2,5 milijona društva upokojencev, 43 milijonov slovenski amaterski in vrhunski šport, 25,5 milijonov je šlo za oskrbo invalidov v invalidskih društvih, 19 milijonov za socialnovarstvene programe duševnega zdravja, preprečevanja nasilja in alkoholizma, pomoč brezdomcem in družinske centre, škofijske in lokalne Karitas so prejele 5,1 milijona, Rdeči križ po celi državi 8,5 milijonov, katoliške osnovne in srednje šole, vrtci in domovi 15,6 milijona … In tako naprej in tako dalje.

  Ko človek takole sešteva, ugotovi ne samo, da ne gre za nobeno metanje denarja skozi okno, temveč da tudi ne ostane kaj veliko za Mirovni inštitut in njemu podobne, kot ste jim rekli. A vam lahko tudi s tem prijateljsko pomagam za prihodnjič. Mirovni inštitut je lani od države prejel 356 tisoč evrov, Amnesty Slovenija 47 tisoč, Legebitra 432 tisoč, Ženski lobi Slovenije 0 evrov, društvo DIH 62 tisoč, društvo Parada ponosa 21 tisoč, zavod Maska Janeza Janše 242 tisoč.

  Od skupnih cca. 300 milijonov evrov so skratka tisti, ki so vam stalno trn v peti, lani skupaj prejeli manj kot 1,2 milijona. Tako rekoč drobiž, tudi če sva velikodušna in znesek podvojiva na 2,4 milijona za primer, da sem koga z vaše črne liste nehote izpustil, glede na to, da pri svojem izključevanju in sovraštvu največkrat niste pretirano selektivni. Kar – vzemite to prosim kot dobronameren nasvet nekoga, ki o tem nekaj malega ve – seveda ni 1,2 ali 2,4 milijona preveč, ampak nekajkrat premalo. In predvsem še vedno skupno veliko manj, kot je lani od države dobil največji posamični prejemnik slovenskega javnega denarja med nevladnimi organizacijami – šentviški Zavod Sv. Stanislava, ki je prejel 4,9 milijona evrov.

  Človeški nesmisli me seveda žalostijo. Zato me žalosti tudi, da bomo morali v ponedeljek na 30 tisoč nevladniških elektronskih naslovov po vsej Sloveniji, ki jih imamo na naših mejling listah, poslati novico z naslovom: V primeru zmage SDS napoveduje ukinitev financiranja gasilskih, vaških kulturnih in športnih društev, Slovenske Karitas, Rdečega Križa, Zveze prijateljev Mladine, katoliških in drugih zasebnih vrtcev in šol … A žal ne gre drugače. Navsezadnje ste, kot nam zagotavljate v svojem programu, stranka, ki drži svoje obljube. In takšnih obljub se je za bati. Tudi če so zgolj vele-neumnosti. Ker se je namreč treba zmage tistih, ki jih tako lahkotno stresajo, v vsakem primeru še bolj bati.

  S prijaznimi pozdravi,

  Goran Forbici
  direktor

  CNVOS
  Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij

  • VIKTORE

   Ko človek prireja podatke, da podpre neresnico, ki mu jo narekuje sovraštvo do drugih ljudi, ne glede ali gre za migrante ali sorojake, je videti popolnoma neprepričljiv.

 • xtc

  Tale naprednjakinja pa ima ustni potencial še aligatorju bi ga poesala do suhega.

 • cosmosjasnovidec

  Na Grimsovem mestu bi ji jaz rekel “zapri gobec prekleta levuharsko komunajzerska antipatična svinja,da povem kar imam drugače ti ga stlačim v tvojo lezbaško rit”.
  Povedal bi svoje pred kamerami kar imam ter bi z kletvicami kot prekleti levuharski nacisti,fašisti,posiljevalci lastnih otrok,buziči,lezbače,fafači kurcev zamorcem ter ostali kamelotrajbarski muslimanski svinjadi,morilci sodržavljanov in tako naprej zapustil soočenje.
  Snemalec tako ali tako ne bi upal ugasniti kamere,če jo pa bi bi mu jo pa vzel (spotoma z krepko zaušnico) ter polomil na njegovi betici ostanke pa zatlačil tej antipatični grdosinji v pizdo in rit.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • VIKTORE

   Kdo pa se skriva za “cosmojasnovidec”? Izrazoslovje je na višini! Ne bom rekla, kdo takšno govorjenje zmore, ker nočem biti žaljiva, vendar , katerokoli stranko zastopa ali iz katere izhaja, je neprimerno za javnost, podobo sebe in tistih, ki jih zastopa si sam izstavlja, čeprav se iz strahopetnosti skriva.

   • Tone

    Treba ga je razumeti, fetiš, ki ga prakticira ni najbolj ugleden.

 • Kosobrin

  NE BODITE PIKOLOVSKI! V BESEDO JE SKAKALA VSEM, TO PA ZATO, KER SO VSI PREDOLGO GOVORILI, KER SO IMELI VSI TOČNO DOLOČEN ČAS! VEMO PA, DA JE G. GRIMS VEDNO ZELO DOLGOVEZEN IN NE ZNA KONČATI!

 • Jani Steiner

  Kakšno soočenje neki – 7 . 1 + rdeča širočka , bejžte no, a res?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!