Štajerci zgroženi nad islamskim propagandnim materialom v njihovih nabiralnikih!

Foto: Facebook

Z masovnimi migracijami je v Evropo prispelo veliko število migrantov, ki so v glavnem muslimanske veroizpovedi. V tujih medijih lahko vse od takrat spremljamo, kako se muslimanski migranti ne integrirajo v evropsko družbo in prakticirajo svoj način življenja v obliki getov, ki postajajo prave no-go cone. Medtem ko nas nekatere levičarske organizacije opozarjajo na nujo spoštovanja kulture in načina življenja migrantov, pa si po drugi strani zatiskajo oči pred porastom terorističnih napadov in kaznivih dejanj. Slovenija nikakor ni izoliran otok, kjer ni migrantov. Medtem ko se njihovo število v Sloveniji vneto povečuje, Muslimanska skupnost Ahmadija v nabiralnike v Mariboru in Mozirju pošilja propagandni material in s tem skrbi za izvajanje muslimanske propagande.

Novica o dostavljanju muslimanske propagande v poštne nabiralnike se je razširila preko družabnih omrežij Facebook in Twitter, kjer je objavljena tudi propagandna zgibanka Muslimanske skupnosti Ahmadija z naslovom Islam: sveža perspektiva. Mogoče je prebrati, da naj bi šlo za skupnost, ki ima od svoje ustanovitve (1889) dalje osrednjo vlogo pri prizadevanju za preporod pravega in miroljubnega sporočila islama na globalni ravni, kot ga je učil Mohamed.

Gre za eno največjih islamskih organizacij na svetu
Na letaku je med drugim mogoče prebrati, da naj bi skupnost nastala z željo po miru in da se je uveljavila v več kot 200 državah. “Z več kot deset milijoni privržencev smo ena največjih islamskih organizacij na svetu.” Še posebej je viden poudarek: “Islam nas uči, naj bomo do Boga, našega stvarnika, venomer pozorni, naj bo Njegov spomin v naših srcih nenehno svež in naj z Njegovo stvaritvijo ravnamo z ljubeznijo, naklonjenostjo, skladnostjo in strpnostjo.” Sodeč po odzivih na družabnih omrežjih ljudje niso navdušeni nad poskusom islamizacije naše države, kar je razumljivo, glede na to, da naša družba temelji na krščanskih temeljih.

Prisotni so na knjižnih sejmih, stojnice postavljajo tudi ob praznikih
Sicer se je Muslimanska skupnost Ahmadija – Društvo za informiranje o islamu angažirala tudi v okviru vseslovenske literarne prireditve  s kampanjo Spoznajte muslimana z namenom “povezovanja Slovencev z muslimanskimi soprebivalci”. V okviru štiri dni trajajoče prireditve je Društvo slovenskih pisateljev omogočilo izvajanje kampanje, s katero so pod pretvezo podajanja iskrenih odgovorov o islamu in življenju muslimanov pri nas promovirali vsiljevanje nezakonitih migrantov in islamske vere.

Foto: Facebook

Ni pa skupnost prisotna zgolj na knjižnih sejmih, ampak tudi ob praznikih, kot sta dan žena in dan državnosti, kar kaže na njeno veliko angažiranost, da islam predstavijo čim večjemu krogu ljudi. Očitno pa so ocenili, da število obiskovalcev na stojnicah ni zadostno za širjenje propagande, zato so izdelali zgibanke s predstavitvijo društva in opisom svojega poslanstva in jih naslovili na prebivalce Maribora in Mozirja.

Foto: Facebook

Če se se nihče drug ne zgane v smeri spoštovanja slovenskih korenin in slovenstva, dobi zagon nasprotje, in kot kaže je tako tudi v tem primeru. Upamo pa lahko samo, da na račun naše pasivnosti ne bomo izgubili lastne kulture, ki je osnovana na krščanskih temeljih, ker konec koncev je to zapuščina naših prednikov. Če je ne bomo mi ohranjali in spoštovali, je ne bo nihče drug.

H. M.