Zadeva Trenta: Še eno levičarsko pogrevanje stare zgodbe, privlečeno za lase!

Simbolična fotografija

Delo v lasti Kučanovega tajkuna Stojana Petriča, člana Foruma 21, ki je tudi v policijski preiskavi, si je privoščilo še eno pogrevanje stare zgodbe, privlečene za lase. Pričakovano gre za Janeza Janšo, predsednika Slovenske demokratske stranke, tokrat pogrevajo Trento. Članek o tem je objavljen na Delovi spletni strani, objavljajo pa izraze, kot so “po naših neuradnih informacijah, menda, bojda, lahko bi se” in podobno.

Navajajo, da “bi se v kazenskem postopku lahko znašel tudi kupec nekdanje Janševe parcele v Trenti”, tožilstvo naj bi po njihovih “neuradnih podatkih” za kupca nekdanjih Janševih nepremičnin v Trenti zahtevalo “uvedbo preiskave zaradi suma o domnevnih nepravilnostih na dražbi, na kateri je kupil parcelo”. Šlo naj bi za Damjana Podjeda, lastnika družbe Nepremičnine d.o.o. V nadaljevanju nam postrežejo še s podatkom, da je specializirano državno tožilstvo v začetku februarja letos vložilo zahtevo za preiskavo “zoper eno fizično osebo za kaznivo dejanje zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti”. Oni pa vedo, da “gre ravno za Podjeda”. Zanimivo pri tem je še, da si ne upajo napisati niti imena vodje specializiranega državnega tožilstva, to je korupcijsko “kontaminiranega” Harija Furlana, za katerega smo prav v Demokraciji razkrili, da je del skupine, zadolžene za pregon SDS, njenega predsednika in drugih članov, po potrebi. Da gre pri tem za naročila omrežja, je jasno.

Delo na strani botrov iz ozadja
Pri tem se v Delu nekritično postavljajo na stran tistih botrov iz ozadja, ki skušajo v javnosti prikazati, da so bile nekdanje Janševe nepremičnine v Trenti, katerih del je tudi obala Soče, vredne le “okrog 15.000 evrov”. To je manj kot en (1) evro za kvadratni meter, s tem, da je v delu tudi stavbišče, nahaja pa se tudi v Triglavskem narodnem parku. Cena, po kateri bi po njihovem mnenju Janša “moral” prodati svoje nepremičnine, je smešno nizka. Zgolj za primerjavo – primer, ki še zdaleč ni osamljen. Država oziroma Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov je v približno istem času za kvadratni meter močvirnatega zemljišča na obrobju Kočevskega roga, daleč stran od kakršne koli infrastrukture, zahteval 12 evrov za kvadratni meter. Ta isti sklad, ki spada pod okrilje Dejana Židana, predsednika SD, pa je pred kratkim podjetju Vernar Consulting okoli 6.000 kvadratnih metrov veliko parcelo v Spodnjih Gorjah v Triglavskem narodnem parku (TNP) ponudil za približno 270.000 evrov, kar pomeni, da bi za kvadratni meter zemljišča kupec moral plačati 45 evrov. Pri tem gre za zelo podoben tip zemljišč, čeprav skušajo mainstream mediji slovensko javnost prepričati, da gre v primeru nekdanje Janševe parcele za zaraščeno zemljišče. A tudi v primeru zemljišča v Spodnjih Gorjah velja podobno, kajti v podjetju Vernar Consulting je direktor Franc Černe med drugim dejal: “Štiri leta sem potreboval, da sem sklad končno pripravil na to, da nam je zemljišče ponudil. Gre za okrog 6.000 kvadratnih metrov zemljišča, delno gozd, delno travnik. V delu, ki je po namembnosti gozd, zaradi podlubnika in vetroloma ni več smrek in s tem tudi ne drugega drevja, je pa robidovje in trnje, ki se je zaraslo na izsekanem prostoru. Na delu, ki je travnik, pa se travinje zarašča z drevjem, predvsem s smrekami, in košnja ni več mogoča, ne da bi se prej vzpostavila travniška kultura.”

 

Zemljišče v Gorjah, ki ga država ponuja po 45 evrov za kvadratni meter, je torej še v bistveno slabšem stanju kot “Janševa parcela” v Trenti. A to še ni vse. Cena zemljišča v Gorjah se lahko v prodajnem postopku še zviša, ker to še ni prodano.
Janša zemljišče prodal še prepoceni
Povedano drugače: Janez Janša je glede na ravnanje sklada svoje zemljišče v Trenti prodal še prepoceni. Če sledimo logiki države, ki prek tožilstva preganja opozicijskega voditelja, je parcela v Trenti, ki jo Geodetski zavod RS (Gurs) ocenjuje na 21.000 evrov, v resnici vredna več kot 700.000 evrov. Če ni tako, potem bi morala država podjetju Vernar Consulting parcelo v Gorjah ponuditi za piškavih šest tisoč evrov. To se seveda ne bo zgodilo.

Primer Trenta se tako kot marsikaj drugega, kar je v povezavi z največjim opozicijskim liderjem v državi in najuspešnejšim predsednikom vlade v samostojni Sloveniji, vleče kot jara kača. Pričakovano pa se stvari vedno pojavijo pred volitvami in tudi tokrat nas Forum 21 in njegov vodja nista izneverila. Vendar pa so spet brcnili v temo. Spomnimo. Janša je nepremičnine v Trenti kupil leta 1992. Obsegale so zazidljivo parcelo s hišno številko in hišo tik ob Soči, v neposredni bližini avtokampa in večjega apartmajskega objekta. Lokacija je med najbolj atraktivnimi v Trenti, parcele posestva mejijo tudi na breg reke Soče. Za parcelo je odštel 1,32 milijona takratnih tolarjev, kar bi bilo vredno blizu 25 tisoč evrov.

Leta 2005 je Janša, ko je bil že predsednik vlade, omenjeno zemljišče prodal Eurogradnjam za 131 tisoč evrov, ta pa naprej Imosu. Glavni očitek Janši je bil, da je Imos preplačal zemljišče. Torej, po sodbi režimskih novinarjev in nekaterih kakor nadzornih institucij naj bi bila to korupcija. Janša naj bi po njihovem za nepremičnine preveč iztržil, pri čemer so zanemarili tako tržno vrednost kot tudi to, da so se cene na nepremičninskem trgu v zadnjih desetletjih bistveno spremenile. Navzgor seveda. Vendar pa so to zanemarili zgolj v primeru Janeza Janše. Svoje nepremičnine cenijo namreč drugače. Ali, če povemo drugače. Milan Kučan je nekdanjo družbeno (državno) hišo v Murglah kupil za pičlih 41.000 nemških mark. Preračunano v evre bi bilo to 20.500 evrov. Zanimivo bi bilo videti, ali bi Kučan to hišo danes prodal za to ceno? Janez Stanovnik, nekdanji predsednik zveze borcev, je namreč podobno hišo v Murglah prodajal za 420.000 evrov. Vprašanje na mestu pri tem je: Če se bi Kučan danes odločil za prodajo, ali bi ga Harij Furlan in pravosodje preganjala in mu očitala korupcijo?

demokracija.si

 • Matija Gubler

  Preganjajo nekoga, ki je plačal pošteno ceno. #Mafija

 • Zoran Prijović

  Spet iščejo, kje bi lahko potunkali Janšo. Nej raj mal pogledajo Kučana, ki je dobil hišo napol zastojn.

  • ALERON

   Mislim, da je izraz napol preblag.

  • francelj3

   Ne napol, ampak praktično zastonj. In to ne kakršne koli hiše, ampak hišo, ki je bila uradna rezidenca predsednika predsedstva ali CK-ja ali nečesa takega. Če to ni superkorupcija …

  • SIMON ROZIC

   Pa tudi njegove bajeslovne zaloge denarja opranega
   preko raznih Voljčev, Škrabcev, Geržin, in ostalih prijaznih
   forumašev. (F21)

 • Soave

  Komunjare so že neštetokrat dokazale, da njihova metoda pisanja laži vedno znova najde pravo mesto pri Slovencih !
  Vedno znova obujajo take teme takrat, ko se jim stolček pod ritjo trese !
  In potem si takile ptički nemoteno delijo NAŠ denar ??

  https://butalci.si/2018/04/nesramno-visoke-place-direktorjev/

  Saj Narod jih ni sposoben prijeti za kravatlc in vreči s prestola.
  Haloooooooooo ? Ljudje ? Že 70 let ?

  • ALERON

   NAROD ???

   • Soave

    Narod !!
    Kako pa naj napišem ? Državljani ?

    • ALERON

     Mislim, da si ne zaslužimo imena narod. Ali si zaslužimo tudi domovino ? Narod, ki ima svojo domovino se drugače obnaša kot pa mi.
     Soave, kritika leti na nas Slovence- narod ne na tebe, tvoj zapis je ok.
     Ne razumem, kaj ” narodu ” po objavi poročila Anžeta Logarja in Jelke Godec še ni jasno ??? zato NAROD ???? Bog se nas usmili.

     • Soave

      Ja, se strinjam.

      Narodu še nekaj časa ne bo jasno. Dokler se mediji nekako ne uravnotežijo. Saj takole ne moremo več naprej.

     • macon

      Nacija = narod z državo. Nismo pač nacionalno zavedni, ker nas udbomafija drži v primežu.

    • sumljivislon

     NARODNA BANKA YUGOSLAVIJE …….:( ..!

 • metkav

  Pri nas je stanje na področju medijev in novinarstva huje kot v Južni Koreji!!! Vsi in povsod delajo le za en interes, za enega človeka in za eno opcijo!! Imajo pa vsi skupen cilj- uničiti ali diskreditirati JJ. Prav smešno je gledati, kako se trudite in kaj vse počnete. Vam ni nič nerodno, vas ni sram, nimate niti kančka vesti? Nekako še lahko razumem politično opcijo ampak vas, novinarje pa nikakor!!! Kam smo pripeljali ta svet, se sprašujem? Jaz osebno raje stradam, kot pa prodam svojo dušo za nekaj pičlih evrov!

  • FORT WORTH

   Verjetno si mislil v Severni Koreji…

   • Franc Šink

    On ne ve kje je sploh Koreja.Niti ne zakaj se sploh gre.

 • francelj3

  Noben primer Trenta ne obstaja. Pač pa obstaja “primer” Trenta.

 • Zgornji

  Še Dooooooobro, da smo se Odjavili od starega cajtenga “Dela”, že več kot 15 let nazaj .

 • totex39

  Komunistični režim očitno spet laže, ko morajo iz pajčevine vleči propadle zgodbe.

 • svoboda sloveniji

  VIKEND ZRAVEN NAŠE DOMAČIJE JE LAST ENEGA IZMED SODNIH IZVEDENCEV V ZADEVI TRENTA.
  MI IMAMO ŽE NEKAJ ČASA RAZNORAZNE ” PRIJATELJSKE OBISKE ” …………
  DVA DNI NAZAJ JE ” INŠPEKTOR POLICIJE ” TAKO SE JE PREDSTAVIL PO TELEFONU KLICAL MOŽA KOT NAKLJUČNO IZBRANEGA ZA ANKETO …….. /TOKRAT NE MENE …../ VSE PODATKE JE IMEL O MOŽU ! KI JIH ZA ” ANKETO NIKAKOR NE BI SMEL POZNATI !!!!!”
  IN MI GREMO NAPREJ !!!
  SLOVENSKI NAROD, POKONČNO STOJ !!!
  NE BOJ SE SESUTIH, POKVARJENIH, IZROJENIH STRAHOPETCEV !!!!!
  PRIŠEL JE ČAS RESNICE, ČAS NAŠE SVOBODE !!!
  SLOVENCI VSI NA VOLITVE !!!
  VOLIMO SDS !!!
  OČISTIMO IN OSVOBODIMO NAŠO SLOVENIJO !!!!!

  • Olga2345

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • večni srb

   Pusti jih pri miru, poslušaj Žižeka, najbolje jih je ignorirat, sicer jih bi samo še bolj razdražil.
   Kako pa veš, da je bila policija, mogoče se je zlagal kakšen zasebni detektiv, včasih najamejo kar varnostnike ali odvetnik rekrutira kakšne cirkusante, da zganjajo show.

 • branči

  vse pove o bralcih dela, ki kupujejo stare novice!

  • Steiermark

   Oni so še po starih muštrih, kot so bili miličniki , ki so z namenom, da prišparajo pot , vsak dan po novi časopis, nakupili na začetku tedna kar 7 izvodov, da so bili vsak dan “informirani” z svežimi novicami….

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • piko8

  Murglelsko kloako in GLAVNEGA ŠEFA MAFIJE milana kuçana bo deastrilizirat !!!

 • sprehajalec

  #Dajte mi, vi SDS-ovci, ki razumete “rasno čistost”, razložiti,
  zakaj je na kraljevi poroki toliko temnopoltih? Oziroma, kot bi rekli
  vi: umazanih migrantov.#

  nekdo pač mora čistiti za gosti….Pa kelnariti pa prati.

 • sprehajalec

  mislim da sem korak pred teboj v razumevanju. pamet Akvarijske ribice pač ne more dohajati…

  • SmashFascism

   ..prirojeno degeneriran…, ni mu pomoči

 • lado

  tale rumeni sredinćić,bo kmalu aut !!!! ampak ,nekaj me ZEEEELOOOO MOTI !!! ZAKAJ ne gremo na parlament ,”vlado”,pa leve in komun stranke ter jih sankcioniramo ,kot hoče kućanćić narediti z nami ,desničarji, ki hočemo dati slovencem ,našim vnukom in njihovim potomcem, NAŠO DOMOVINO !!! da živijo v miru ,brez zažganih in alahovih morilskih embicilov!!!ne viset tu gor ,tako se rdeći bandi smeje ,ker to apatijo predvidevajo !!! imajo 70 let prakse !!! torej se dobimo z “PRIBOLJŠKi ,IN ŠTRUDLNI” na kongr.trgu 25maja,ob 19h da “POĆASTIMO “zvezdo !!!!!! OK !!!!!!!????????? volimo SDS IN DESNICO !!!!!

 • macon

  Končno ne preklinjaš, čeprav še zmerom kričiš z odebeljenimi fonti.

  Nimam pojma, zakaj bi bili temnopolti gosti kraljevske poroke enačeni z “umazanimi” migranti. Za rasno čistost mi je vseeno, motijo me pa ljudje, ki:

  -smetijo po tleh, namesto v kante in kontejnerje
  -serjejo in ščijejo, kjer jim zapaše.
  -se jim dozdeva, da lahko zganjajo nasilje nad šibkejšimi, ker so pač močnejši (recimo tipi nad ženskami)
  -so fanatični v kateremkoli oziru in se jim zdi, da so že zato več vredni kot tisti, ki niso v njihovi čredi (verski ali ideološki, vseeno)
  -so šole in knjige v glavnem gledali od zunaj in se jim zdi, da so zajeli vso pamet vesolja in imajo pravico druge zviška poučevati.
  -so lažnivi, zahrbtni, pokvarjeni, vase zagledani, domišljavi.

  Tvoja zadnja vprašanja so pa telebajskasta, naslovi jih prosim telebajskom.

 • večni srb

  Ko država nekje naredi golosek, potem tam seveda ni več dreves, pa tudi ne lubadarja in žledoloma. Zaraste se neko trnasto grmičevje in plevel, dokler še to ne bo počasi sprala voda in ostala bo le gola skala. Govorimo torej o razliki med ceno gorskega gozda in gole skale, ki ni vredna praktično nič, saj je cel planet dejansko ogromna skala in ni povpraševanja. Isto velja za celo državo, ki samo še uničuje ter med tem povzroča državljanom čim več stisk in trpljenja.

  Ampak cena nam vseeno neprestano narašča, ko je bila Slovenija še lepa in normalna dežela, nismo bili vredni nič, odkar ko so jo spremenili v kup gnoja, je pa neprecenljiva ter ekskluzivno enkratna in neponovljiva.

 • večni srb

  Interes državnega tožilstva ne more biti samo preverjanje premoženja Janeza Janše, ker očitno nismo imeli janševega stanovanjskega zakona in ne obstaja janšistična sodna praksa, ki bi veljaja izključno za Janšo. Lepo naj preverijo nepremičnine vseh naših visokih politikov in političnih direktorjev, pa bomo videli kdo sploh ustreza visokim podjetniškim in pravnim standardom, ki jih je s preiskavo postavilo pravosodje. Če velja zakon samo za Janšo, zakaj se potem sploh kdo sekira kaj delajo z Janšo, če niste Janša, potem ne morete zapasti pod ta zakon in vam nič ne morejo.

  Največji problem SDS je, da isto sodno prakso ne uporabijo na vseh ostalih političnih strankah, kar velja za ene, mora veljati za vse enako. Mislim, da se je taka abominantna praksa oblikovala z leti in se nam zdi zdaj normalna, članstvo SDS se je navadilo pisat pritožbe in morajo paziti na vsako malenkost, stranke nekdanjih komunistov pa še naprej pišejo tožbe in režirajo montirane sodne procese, v boju proti notranemu sovražniku, jim je dovoljeno prav vse, saj cilj posvečuje sredstva. Nekdo bi moral našemu tožilstvu dopovedati vsaj, da je TIto že mrtev in se jim ni treba več toliko matrat.

 • SmashFascism

  Ti pojasni raje zakaj se zavzemaš za sramoto komunistične revolucije.
  Vse rase so načelno čiste, z njimi ni problemov, ki nastanejo s križanjem Slovencev in Šiptarjev, Bosancev.Na dvor so povabili prijatelje, mi pa vabimo sovražnike, cegane, tvoje sorodnike.

  • večni srb

   Iz evolucijskega stališča, je mešanje ras edino normalno in tudi nujno potrebno, če se ne želimo pridružiti ostalim izumrlim vrstam.

   • SmashFascism

    Ne seri ga. Potrebna je selekcija. Srb, Šiptar ali Bosanc ne more oplemeniti naše rase. Dokazano, razvrednotili ste jo, pokmtavzili.

    • Steiermark

     lahko pa se “plemenitijo” med sabo, črnci, srbi, šiptarji ali bosanci – med sabo, saj jim drugače, kot pravi srbin, grozi izumrtje teh podvrst!

     • KAPIBARA

      OOO fak kaki odgovor ++++ :-)

 • soc

  Zanimiv podatek bi bil, koliko individualnih naročnikov glasilo SZDL še ima. Domnevam, da je velika večina naročnikov ustanov javnega sektorja, med individualci pa spet velika večina staropartijcev (70+ let).

 • Grenze

  BARABE KOMUNISTIČNE VSI SKUPAJ NISTE VREDNI ENE KONJSKE FIGE GNOJ RDEĆ

 • xtc

  Definitivno tale ločena pritepenka,bo še kraljevi družini dali gasa,tokrat se bodo morali res ukvarjati
  kaj storiti,da se je bodo znebili.
  Sranja se bodo kmalu začelaa.
  Sicer pa Harry itaq ni v igri za prestol,mi je pa žal face,ki ga bo nadrajasla ,da bo gorje.

 • if

  Umsko bolni so ljudje, ki to zadevo kot verodostojno ponujajo volivcem in tisti volivci, ki jo sprejemajo kot verodostojno dejstvo.

 • xtc

  A bi šlo brez neumnosti.
  Delo?
  Resen časopis?
  Najprej si morajo v Delu razložiti tole;Da kupec plača toliko kolikor oceni,da je zanj še smiselna cena zemljišča,ni stvar tožilstva,če nekdo nekaj preplača,s svojim ,denarjem,s katerim zakonito razpolaga.
  Gre za navadno neumnost saj vsak malo trezen ve,da bo taka ovadba padla v 20 sec. na sodišču.
  Nadalje,pri primerjavah cen zemljišča JJ in podobnega zemljišča v isti coni,gre še za eno razliko,parcela ,ki je bila v lasti JJ ma že vrisane objekte,torej gre za nadomestno gtradnjo,kar zadevo poceni in poenostavi,za zemljišče ,ki ga prodaja država pa je težava ,da na njem ni niti vrisanih objektov,niti hišnih številk,je še pa vprašljiva odobritev za gradnjo-tako da govorimo o bistvenih razlikah.
  Še najbolj butasta je ona ,da bodo ovadili kupca?
  Zakaj pa?
  Ker je za svoj denar ali najet kredit na svoje premoženje kupil parcelo?
  Definitivno vam nobeden normalen sodnik take zadeve ne bo sprejel v obravnavo.
  Ali po domače,nekje je najdena avtomobilska razbitina, a redka cenilec jo oceni za 50.000 eur zadeva gre na držbo kupec zanjo plača 200 000,a kupca boste sedaj kazensko ovadili ,ker ni avto kupil za 50?
  Krave v štali se vam bodo smejale-kupec je ocenil ,da je zadeva vredna200,ko jo bo obnovil ali vanjo vložil še časa in denarja pa nemala 500 ali pa miljon ali še več,podobno jes parcelo JJ,nobeden cenilec nima pravice ocenjevati koliko je za nekoga nekaj vredno.Zame je neka stvar vredna 100 eur,za nekoga ,ki že ve ali ima nemara že interesenta ,ki tako stvar išče na vse načine,pa je zadeva lahko vredna tudi 1000 eue,če mu bo zainteresirani iščoči za najdeno stvar obljubil 5 al več.
  Skratka,gre za abotno pisunstvo,brez kake realne pravne osnove-nategovanje butastih levih ovac in pravno ne vzdržno zadevo-ki se ji resni pravniki lahko le smejejo in sprašujrjo kakšen cepec je tožilec ,ki se podpiše pod tako neumnost.

  • KAPIBARA

   ODLIČNO razloženo butastim butalcem !
   samo kaj, ko so tako butasti, da tega ne skonzumirajo..

  • Vojteh Dovč

   resen kot novatv

   • xtc

    Seveda sem ti si idiot ekonomsko nepismen in zabit kot kandelaber v asfalt.

 • Rožle

  Nadaljevanje komedije :
  “Pr Hostar” … ups.. pr Trentar

  • Olga2345

   Verjetno bi se majski hrošči radi “skrili” v Trento….

 • Olga2345

  Preiskujejo naj “Štefkinih” 200 MILJONOV dolarjev na mehiškem računu! “Kučanove” miljone naj iščejo pa v Švici! Ukradeno naj tovariš Kučan vrne državi, skupaj z orožjem, ki ga je ukradel Slovencem in dal JLA! Veleizdajalec!
  Kučana je treba zaradi udbaških zločinov, razorožitve in veleizdaje Slovenije ter rušenja demokracije in sodelovanja s Sorosom pri uvozu nezakonitih divjakov, postaviti pred sodišče in zapreti do smrti!

 • milanček

  do sedaj nisem hodil na volitve, ko pa samo bežno slediš tej volilni kampaniji, oz , kar je poglavitno, rezultati te in prejšnih vlad, grem, gremo cela družina na volitve in bomo volili SDS! Dovolj je kučanovih svinjarij, upam, da ga z novo vlado, to je SDS, ovadijo in sprocesirajo na sodišče in v arest z njim in njegovo mafijo!

  • komar marko

   tudi moja odločitev je taka.

   • zoro

    ko bi vsaj polovica slovencev mislila polovico tako kot vidva, bi se nam že zdavnaj boljše godilo – pravzaprav se nam slabo sploh ne bi godilo, ker roparska rdeča mafija, ki ropa lasten narod in ki želi lasten narod ustrahovati s pomočjo podganjih iztrebkov, samo zato, da se obdrži na oblasti niti obstajala ne bi.

 • Bald Eagle

  Zadeva Trenta: Še eno levičarsko pogrevanje stare zgodbe, privlečeno za lase!

  Ni težko predvideti, da bo rdeča falanga pred volitvami storila vse za diskreditacijo največjih političnih nasprotnikov in za zavajanje volivcev. Denarja jim v ta namen ne more zmanjkati, saj s svojimi ljudmi obvladujejo dobesedno vse sfere od društva vrtičkarjev do vrhovnega sodišča in cel proračun. Vse to seveda “levica” počne z davkoplačevalskim denarjem in na hrbtih naroda – tako kot to počnejo že sedem desetletij, le da so v sedlu zdaj že vnuki. Zato se lahko načrtom o “omejitvi javne porabe” le nasmehnemo. Večji del denarja za javno upravo je namreč namenjen vzdrževanju aparata, ki skrbi za “pravo” javno mnenje in za “usmerjanje” delovanja po potrebah “levice”, ne glede na to, ali je na oblasti, ali ne. V ta namen rastejo kot gobe po dežju “agencije”, “organizacije” (“nevladne”!), “inštituti” in “uradi” za skrbno mešanje megle itd., katerih glavna vloga očitno je samo to, da vstopijo “v primeru potrebe” in zavarujejo ogrožene pozicije “levice”. Vse to pa je treba financirati.
  Nič novega. “demokracija” je samo malo bolj naporna, sicer pa jim gre zaenkrat enako dobro od rok, kot nasilna diktatura.

  • večni srb

   Za Trumpa so zlimali skupaj zgodbo, da naj bi fukal svojo čedno hčerko, lol :)

 • Tweety Bird

  3.6.2018… VELIKI POK !!!… Desničarji gotovi ste :)

  • KAPIBARA

   SE slišmo 4.6.

 • Peter

  tumpek, pejt raj spat, no.

 • Peter

  Kupiš in z nekaj dobička prodaš.
  Logika, ki je levim tuja.
  Oni kupijo in z zgubo prodajo, razliko pa spravijo v svoj žep, no.

  • žogica

   Kupiš pod “mizo” za malo, prodaš pod “mizo” za veliko, dobiček spraviš v žep…., temu se reče KORUPCIJA !

 • tetka z ozadja

  Nam levičarjem je pa všeč, ker janšek ne bo nikoli premijer. Še bolj nam je pa všeč, da janšisteki ne morejo nič proti temu :-)

  • xtc

   Še bolj nam je pa všeč,da bo zmagal in nič ne morete.

 • žogica

  Trenta še bo zanimiva…

  • Olga2345

   Bi jo radi ukradli?

   • žogica

    Ne, jo je že jajo….

 • Peter

  Oh, seveda bo, žogica.
  Če ne boste našli nič drugega, bo tudi Trenta dobra, de.

  • večni srb

   Stranišče je vedno umazano. Ga ni politika in političnega direktorja, ki bi bil pri nas čist, vprašanje je edino koliko krajanov je pri njih že okuženih.

   • Peter

    Hm, ker si že uporabil tako prispodobo…
    Ti ni nič čudno, da so na stranišču spet kar naenkrat našli drek izpred desetih let, vmes ga pa ni bilo nikjer.
    Kdo je tako glup, da kupi take zgodbice, razen žogic in tetekov, no.

    • večni srb

     Seveda,če je pa neprestano v postopkih, Verjetno se zaveda, da se vse kar reče ali naredi lahko uporabi zoper njega na sodišču, kaj pa veš kaj iščejo.

     Pri nas ni nič čisto, je pa popolnoma jasno in več kot očitno, da eni nimamo nič, drugi se pa valjajo v denarju in jebejo celo državo, pa mi ti povej kdo je zdaj tukaj nor.

     Slovenija lahko pričakuje napredek edino na Evropskih sodiščih, enostavno morajo razveljaviti dovolj nezakonitih postopkov našega režima ali pa bo treba razgnat celo bando, prej ne bo mir. Pa ne more biti več tega, in to sredi Evrope, daj nehaj no… krivice se vlečejo pa že skoraj 30 let, medtem ko smo skrbeli v glavnem za popravo DOMNEVNIH krivic iz časov fevdalizma (slovencem ni nihče nič dal, če pa nismo imeli svojo državo), kar je to državo naravnost docela upostošilo in tudi dolgoročno izbrisalo iz zemljevida suverenih narodov.

 • Vojteh Dovč

  Še eno levičarsko pogrevanje stare zgodbe, privlečeno za lase!-
  lahko še 1x Kdo pregreva stare zgodbe ( UPM)?????
  -delo ali SĐS že od ustanovitve

 • Peter

  A bejš, žogica je baje že slišala za korupcijo.
  Pa še vseen vol leve, nekam čudno je to, no….

 • Peter

  O, tetek, se pripravljaš na udarec iz ozadja?
  Danes se mi ne ljubi, lahko veselo razgrajaš tukaj, lahko si korajžen, kolikor hočeš, no.

 • Peter

  Ni mi jasno, kako lahko vedno padete na iste finte.
  Pa nimate niti toliko pameti, da bi rekli, a že spet, no?

 • Peter

  Tik pred volitvami vsi osrednji mediji začnejo gonjo proti svojemu smrtnemu sovražniku.
  In nikogar na levi ni, ki bi ugotovil, da je tukaj nekaj čudno, da nekaj ne špila, no?

  • večni srb

   To so tudi pričakovali, ne razumejo edino zakaj se Janša ne brani. Mogoče se je tudi on prodal komunistom, saj veš, sodelavci in ovaduhi, jim potem kaj spregledajo, pa to…

   • Peter

    In kako naj se brani? Zadevo s Trento je pojasnil in za normalnega človeka je zadeva zaključena.
    Teteki in žogice pa bodo itak padli na vsako finto, ki jim jo podvalijo “osrednji” mediji, no.

    • večni srb

     Saj to, kako naj se brani, če pa vzvodi države očitno ne delujejo, ne za njega in ne za nas, edino za njih pa in to še preveč dobro.

     Kaj pa vem kaj je tistim leftardom, kaj jih motivira, verjetno so jih že spravili v red in zdaj še pomislijo ne na kakšno pizdarijo.

  • Olga2345

   Važno, da vemo desni, saj ga levi itak ne bodo volili…

   • Peter

    Jasno, zato se vsak dan posebej vprašam, kaj žene naše levosućne teteke, žogice in podobne modele, da vsak dan visijo tukaj in blejejo.
    Če so za to plačani, ok, nekaj manj brezposelnih. Če pa mislijo, da bodo kogarkoli uspeli prepisat se pa hudo motijo, obratno, s svojim nabijanjem in glupostmi samo povzročajo, da bo še več ljudi šlo volit, no.

    • večni srb

     Treba je ločiti majhne sodelavce in ovaduhe od velikih teroristov in izdajalcev.
     Pri nas obstaja celo pravi izrod, ki sploh ni več “jaz” ampak je dobesedno “ono”,pa s tem ne mislim nobenih homoseksualcev ali jihadistov. To je navaden gnoj, komaj čaka, da bo crknil, sadistični psihoapti imajo vsaj neko obsesijo v življenju, drek hoče pa samo zgnit in pred tem posrat čim več okoli sebe.

 • Olga2345

  Levajzli nimajo ničesar, razen kraje, laži in manipulacij!
  Volimo SDS in zaščitimo Slovenijo!

  • večni srb

   Levaki vas gledao kot marsovce,
   Ja od kod si se pa ti vzela, a si padla iz Marsa ali kaj, kje pa misliš, da živiš? To ni argentinska džungla ampak podalpska ciganija.

   • Peter

    V Argentini tretja generacija Slovencev govori slovensko, prepeva slovenske pesmi in se druži ob slovenski zastavi in je ponosna na svoje Slovenstvo.
    V Sloveniji pa se najdejo, ki rajajo ob simbolu države, ki nas je napadla…
    Čudni časi, no.

    • večni srb

     Svašta pička rodi, ne rečejo zastonj, da je pragozd mati celega človeštva.

   • Olga2345

    Kmalu bodo sami Marsovci…vsi se jih bodo na široko izogibali…

    • večni srb

     Če bi radi naredili iz ljudi hamburgerje, pri nas ne boste nič dosegli. Smo preveč gnili.

 • Tweety Bird

  Čujte voluharji…Janševa prodaja posestva v Trenti je v okvirih povprečnih cen, po katerih se sklepajo posli v Trenti. Senco korupcijskega tveganja na posel meče končni kupec Imos, s katerim sta Janša osebno in država sklenila tudi nekaj drugih poslov. Leta 2005 je to zemljišče prodal Eurogradnjam za 131 tisoč evrov, te pa naprej Imosu. Seveda leta 1992 pa je Janezek zemljišče kupil za 5.500 evrov?????????

  • Tweety Bird

   Imos je Trento za mnogo mnogo preplačal…Janezek pa denar pobasal v svoj žep ???

   • Hopla

    Srakoper, diareja te daje. Požri kako jedilno čokolado.

  • večni srb

   Kako so se pa v vašem domačem kraju lastninila zemljišča, industrijske cone in ostale javne nepremičnine?

   • Tweety Bird

    Čuj pravoslavec…pri JJ tudi ostaja nepojasnjen izvor 33 tisočakov gotovine, ki jo je položil na transakcijski račun, 24.500 evrov, s katerimi je kupil hišo v Silovi nad Velenjem, ter 28.500 evrov gotovine, s katerimi je plačal del kupnine za avto volvo XC 70…Kapish bre?:)

    • večni srb

     Moj bivši deodajalec je vozil hčerko od tožilca v Pariz, mene so sfukali pa za dolg par tisoč evrov, ki se je nabral z nadurami. Ker nisem dal mir, sem bil potem še obtožen za krajo, ker naj bi mu ukradel nekos taro kložuno, s katero mi je poplačal nekaj neizplačanih nadur. Isti tožilec me preganja že 20 let, isti konstrukti, iste fore, ista pijandura v sodnem mantlu, samo da čimbolj trpim. Tako kazen ne bi dobil niti, če bi počil Krambergerja, če bi videl goro vseh teh konstruktov, bi mislil, da sem vse skupaj kar sam zlimal in nihče v tej državi ne more biti tako nor. Pa sploh nisem edini, sem pa verjetno edini klošar, ki se mu ljubi zapravljat preostali življenski čas z vami.

 • Prle

  Nič posebnega, Ivan Janez vedno znova dokazuje, da je mafijec in kot tak ne more dobiti volitev. Spet bo vladar v senci, kar mu najbolj ustreza.

  • večni srb

   Zmagovalec osamosvojitve, predsednik Slovenije in Sveta Evrope ne more dobiti volitve, bravo.

   • večni srb

    Kdo pa potem lahko dobi volitve, po tvoje?

    • tetka z ozadja

     Vsak kateri je proti Janši- popolnoma zadostuje za zmago. In prav je tako.

     • xtc

      Za pot na odpad zgodovine.

     • tetka z ozadja

      Razlagaj si kakor si hočeš, dejstvo je da je janšek zelo nepriljubljen politik v Sloveniji, zakaj je tako, je vprašanje za desnico ne levico.

     • večni srb

      Najmanj priljubljen politik, pa tudi edini, za katerega so šli tisoči na ulico.
      Zgleda, da se je potem pokvaril, ker nazadnje ni bilo skoraj nobenega.
      Djestvo pa je, da ga narod podpira že samo zato, ker je ostal zvest svojim ciljem, komunizma že zdavnaj ni več, on se pa še vedno bori proti komunistom.

     • tetka z ozadja

      Pljuvanje po vsem kar ni SDS, pljuvanje po Nob, komunistih Kučanu itd, mu je bil strel v koleno.

     • večni srb

      Se strinjam. Strelja pač na slepo in potem posluša, če bo kdo zajavkal. Bo že našel.

     • tetka z ozadja

      Saj zato je pa kaznovan na vsakih volitvah, vprašanje pa je če si sploh želi zmagat.

     • večni srb

      A mu je treba?
      Saj nimajo kadrov, to so v glavnem sami luzerji in barabe, prodane duše, ki jim stranka ščiti usrano rit, da držijo v krajih neke svoje položaje.
      Večina naše politične moči je skoncentrirane v podjetjih, ki poslujejo z veliko Nemčijo, kar je bil tudi glavni cilj, če ne celo smisel odcepitve od Jugoslavije, katere balkanskih standardov ni bilo več mogoče prenašati. Na svoj račun so prišli predvsemmali ljudje, s skromnimi cilji in potrebami, ki imajo danes morda zato malo več kreativne svobode, to je pa tudi vse.
      Lepo je vedeti, da nismo sami in je marsikdo okreval od komunistične lobotomije, žal pa smo danes zato še v večjem dreku, ker evropski evgeniki dan in noč nad nami izvajajo celo vivisekcijo. Kljub temu sem ponosen na vse naše upornike, če bi bila to res dežela partizanov in komunistov, potem zagotovo ne bi bili v takem dreku kot bomo zgleda morali preživeti ves preostanek življenja, saj drugih tehtnih argumentov pa normalni ljudje ne rabijo. Zaradi mene, si lahko rečejo fašisti tudi komunisti, harte krišna, marija pomagaj ali karkoli, vsak drek mora dobiti svoje ime, ljudje pa morajo videti njihove debilne obraze čez cel ekran, tako se to dela, če se gremo zares in temeljito.

     • večni srb

      Kaj pa, če Janša nasprotuje samemu sebi, a lahko izvolimo hinavskega Janšo?

 • Peter

  Oho, prleta si aktiviru.
  Kdaj pride pa krtača? 3 4 zdaj?

 • Peter

  tumpek, spet ne ubogaš.
  Pol boš pa na konc še tumpeka spet aktiviru, no, luzerćek, no.
  spat pejt, zdej se ludje pogovarjamo.

  • Prle

   Perica a te preganjavica daje?

 • Peter

  Tetek & Prle, A je to slovenske levičarske scene, no.

 • Tweety Bird

  Torej lahko sklenemo: Parcelo je Janša leta 1992 kupil za 350 tisoč tolarjev (z upoštevanjem inflacije bi to danes znašalo 4590 evrov), nato pa mu jo je uspelo leta 2005 podjetju Imos prodati za 31,4 milijona tolarjev (131.200 evrov).

  • branči

   volimo opice, vse imajo rdećo rit

   • Tweety Bird

    3.6. 2018… VELIKI POK :)

    • branči

     maš proste kapacitete v zidanici? ene 20 izbeglic lahko vzameš, da boš opravdala svoj rdeči status! za grozdje pobirat niso ne vem kaj, za jebat pa so odlična izbira….

     • Tweety Bird

      V kleti mojega Tuneka je prostora samo za šmarnico…pa tudi nekaj modre frankinje zame :)

     • branči

      pofukan ptič! zakaj ne deliš radosti (po karlu marxu-vse je naše, kar ni drgaće zapovedano) vas je samo samo en dolg provokatorski gobec, ki je daleč stran od realnega življenja!

     • Hopla

      Tu pač srakoper serje na veliko, če bi ga zdaj srečal na cesti, bi pa videl pritlikavega mozoljastega zašpehanega posraneta, ki bi se poscal v spodnje gate, če bi zraven njega glasno zakašljal.

     • Hopla

      V kleti imaš samo prostor za pasje in toplovodarske orgije.

    • Hopla

     A se boš ustrelil v glavo od tuge?

   • večni srb

    Tista rdečka lička so šen, to je nalezljiva in trdovratna bakterija.

  • Hopla

   Srakoper, te cifre pri tvojih šefih niti za eno stiroporsko maketo z dvema vlakcema niso dovolj.

  • slosin

   spet dokazuješ, da ptiči pojma nimate o ekonomiji…

 • Peter

  Preganjavico boš dobil ti Prle, če se spravim nate.
  Ker pa si en jeftin provokatorček tega pač ne boš doživel, no.

 • sprehajalec

  To ti misliš. Nisi pridelal enega lajka, odkar se flosaš tukajle okoli. Ljudem preprosto nisi všeč….

 • Tweety Bird

  Mi plešemo
  cijeli dan i noč
  mi plečemo, la, la, la
  cijeli dan i noč

  https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

  • xtc

   Seveda plešeš po taktih lastne umske prizadetosti.

  • Hopla

   Srakoper, ti plešeš svoj zadnji tango.

  • branči

   vi serete dan i noć, dokler sae vam ne zataknne v kljunu! pol pa mamma mia na pomoć

 • xtc

  Glejte levi debili preden še pišete debilizme in kretenizme napreje ,dajte si razčistiti relacije ponudba-povpraševanje in interes-cena,potem morda še lahko podebatiramo,in seveda poslovni rizik.

  • Tweety Bird
   • branči

    nehaj pripenjati linke, napiši kaj pametnega. aja levi pa pamet sta dva popolno različna pojma

   • xtc

    Naprej teslo razčisti osnove poslovanja in kapitalizma nato pobiraj neumnosti.

    • Hopla

     Srakoper da bi kaj razčistil???

     S čim pa, s kurjimi možgani?

     • xtc

      Glej butl ne naprezaj se nismo vsi levi debili kot ti.

  • večni srb

   Ni ga čez pošten posel. Zakaj bi bil sicer pošten posel moralna norma, ki jo je dolžan posebej podpirati in vzdrževati javni sistem?

 • xtc

  Ker levi beboti vztrajajo nadalje pa takole.
  Pasja uta v Murglah je vredna cca 300000 eur-bojda po cenitvi,ja za koga?
  Zame ni vredna niti 30 jurjev,na robu Barja z rojem komarjev in Cigani malo nižje na Ižki cesti in meglo 200 dni.
  Zame je več vredna hiša umaknjena iz Ljubljane zakrita od pogledov in zasebna.

 • tetka z ozadja

  ja, janšisteki, naslednja vlada bo spet leva vlada. To pa zato, ker ste vi luzarji.

  • Hopla

   Tetka, haluciniraš?

  • slosin

   a spet tolažiš samega sebe..? A ti gate kam vleče..?

   • xtc

    Sej jih nima ,veš LGTB pa to,za akcijo takoj.

    • slosin

     očitno je v stanju pripravljenosti…pa najbrž tud kej pokasira…

  • sprehajalec

   Lahko da, vendar zadnja. Pri 2 milijardah obresti na najeta posojila, bo Slovenski finančni sistem klecnil. Potem pa že videno. Ulica, pa Vstala primorska, pa NE troiki, pa naši žulji pa naše bogastvo…. Pa ZZB pa četrti rajh pa rdeča zvezda pa Zvezdana makarović.

   Pa zahteve po odpisu dolgov, pa vse to, kar smo videli v Grčiji…..

   Slovenija gre strumno po poti grškega scenarija…

 • Peter

  Luzarji?
  Kdo so to tetek, tisti iz Luzarjev?
  Raje napiši po rusko, saj vemo, da se drugega v kumrovcu nisi učil, no.

 • žogica

  Trenta še bo zanimiva, pa Đijana, pa Snežić, pa……………

  • Hopla

   ….pa ena debilna žogica, ki po cele dneve nabija v prazno…

   • žogica

    Debil Hopla, zdaj sem prišla…., res si debil.

    • Prle

     On ni navaden debil, pač pa je DEKLERIRANI DEBIL.,ha,ha,ha.

     • žogica

      Ima certifikat za debila, hihihiiiiii.

    • Hopla

     Ojoj, debilna žogica se je tako stresla, da je vsa v paniki v 10 sekundah nabila nov debilen odgovor. Sedaj boš rabila 3 sekunde, imbecilka?

     • žogica

      Debilom itak ni pomoči, žal mi je.

     • Hopla

      Si obupala nad sabo?

      Moje sožalje.

     • žogica

      Jaz nikoli, si pa ti debil z certifikatom.

     • pesjanar

      Kaj ti si tisti pankrt komunistične prostitutke,joj pardon se ponavljam mislil sem kurbe.

     • Hopla

      Vem. Zato napišem, da vedo ostali, tebi itak ni pomoči.

     • žogica

      Sam si kriv, da si debil.

     • Hopla

      Žogica, kot vidim si danes spet dežurna.

      Pa mi nekaj zaupaj, ti dajo ob nedeljah poleg kruha in masla vsaj kako kranjsko klobaso, ali pa s pisanjem bedarij tako kot tvoji kameradi samo plačuješ svoje pretekle lumparije, na katerih so te zgrabili za ušesa?

     • žogica

      Klobas ne jem, hvala !

     • Hopla

      Jih pa dobivaš v rit, zdaj menda obrezane, nje.

     • žogica

      Očitno govoriš o sebi.

    • slosin

     …ma ti s prplavala po prežgani župi….

     • žogica

      Ti pa po šmarnici….

  • branči

   zanimiva za debile! pametni takim fintam ne nasedamo

   • žogica

    O branči, pamet je šla mimo vas, če še ne veš.

    • branči

     a si jo vso ti pokasiral? a veš da je pamet tista, ki jo je bog najbolj pravično razdelil! vsak jo ima samo toliko, kolikr jo potrebuje in tvoje zahteve so bedne

     • žogica

      Tebe je bog zgrešil, ne vem zakaj.

     • branči

      pameten odgovor ni kaj! bo vprašal boga, zakaj me je izpustil, tebe pa sploh ni imel na spisku

     • žogica

      Je, je, midva sva prijatelja.

     • branči

      to ti misliš. prijatelje si izbiram sam, pa pameti naj bi imeli na mojem nivoju. tebe ni med njimi, lahko pa v vrtcu vprašaš, če te kdo hoče za prijatelja

     • žogica

      Daj še enkrat preberi moj zgornji komentar…….., če ne bo šlo, ti pomagam.

  • xtc

   Mokre sanje in nič več20 sec. glavne obravnave in pušionaa in miljoni JJ.

  • slosin

   ..to žogica! Jebeš ti oprano miljardo, uničeno zdravstvo, bančno luknjo, pokradene miljarde….Ko bomo razčistili, koliko je vredna parcela v Trenti in od kje Janši denar za nov akumulator…pol pa bo, a ne? No, priznam, dobro skrbite za humor…

   • žogica

    Ja, še akumulator…..

  • sprehajalec

   Kaj pa Farmacevtka žogica, hihihihihi. Kumu si se pa ti ulegla za lepo službico prosvetarice na Javnem? je to stalna praksa med levičarji?

 • Peter

  Zate že, žogica.
  Ampak ti tega itak ne rabiš, ti si počena brez vsega tega nakladanja, no.

 • Peter

  Trenta je vedno zanimiva, sploh poleti.
  Problem je samo v tem, da je ledeniška dolina in so vsi vzponi iz nje strmi, no.
  Zadnjič sem šel na Kriške pode, luštna tura….

 • Tweety Bird

  Gamad desničarska… SPAT !!!

  • Hopla

   Srakoper, zakaj bi morali pa s kurami spat? Da se ne boš posral.

  • branči

   a maš ti tud rdećo rit? če ne po naravi pa od silnega sranja,ki ga sproduciraš tle gor. mam en fajn recept: hofer ima znižane vlažilne robčke, je sranje takoj bolj lažje. sam glej da ne preveč ne izkoriščaš mojega nasveta

 • Stajerka

  nekje sem zadnjič prebirala prispevek o Murglčanih…..sami lopovi na kupu……in lejte, če je problem Trenta, potem je potrebno preganjat tudi tiste, ki so bajte v Murglah kupli za 10.000 eur, danes so vredne 300.000 eur – tak pravijo v cajtungah, zame so vredne 0,00 eur……

 • lokec

  Jaz grem spat.

 • Hopla

  Ne zamerite levim komentatorjem tu, če ne vedo, kaj in kje je Trenta. Vse kar znajo je iti v kiosk po cigarete in Delo, potem pa nazaj pisat primitivne naročene komentarje, sicer bodo lačni in žejni.

  • samotoje

   Zakaj bi pa rabili Delo?

   • Hopla

    Edini način, da umetno držijo naklado. Potem ga itak vržejo v kanto ali pa razrežejo v WC papir za brisanje riti, iz katere jim svinec še bolj zasvinja možgane.

  • večni srb

   Trenta so zahojene podalpske rovte, kamor spere ves drek iz hribov in kjer neprestano dežuje.
   Od ostalih krajev v Sloveniji jo loči predvsem značilni odnos tamkajšnih redkih prebivalcev in turističnih delavcev,ki se zavedajo, da v hribe rinejo razni kekeci in se iz skale ljudje ne vračajo vedno v dolino čisto pri pravi pameti, zagotovo pa niso več taki kekeci kot so bili pred vzponi.
   Hvala Bogu za Trento, brez njih bi reševali turiste s helikopterji, ker bi se čez vršič plazili po štirih.

   • Hopla

    Edino, kar je tu zahojenega, so tvoji komentarji.

 • VERRZIFIKATOR

  Trentar Tožbar

  SIZIFOVO DELO

  Delo fantom se je naložilo,
  spet bo treba nekaj prikazati,
  brez dokazov nič dokazovati,
  nekaj, kar se bojda je zgodilo.

  Menda, bojda ali pa verjetno,
  to je fantov delovnih rabota,
  narediti njega za falota,
  ki se zoperstavi jim konkretno.

  Delo za konkretnosti ne mara,
  fantje se lotevajo ga besno,
  pa se ne izide niti tesno,
  saj pogreva se polenta stara.

  Trentarska je znana to polenta,
  toliko je dela povzročila,
  fantom sivih las že naredila,
  ko ugnati so hoteli šmenta.

  Trentarska polenta se pogreva,
  pa ostaja godlja večno hladna,
  klima škodi ji vse bolj pomladna,
  razsmrajena cela je zadeva.

  Jih okrog ušes je vse srbelo,
  ko odhajali so fantje z dela,
  trentarska polenta je smrdela,
  šlo je spet za Sizifovo delo.

  • Krtača 20

   Rajš musko posluš, bo več od tebe:
   https://youtu.be/2-eclUz-RYI

   • sprehajalec

    Verzifikator je profesor!.

    Edini verz, ki ste ga levičarji zgodovinsko spravili skupaj je

    Druže Tito ljubičice bijela,
    tebe voli omladina cijela.

    Pa še ta se slabo rima.

    • Peter

     Krtača, si že slišu titst vic…

     Druže tito mi ti se kunemo
     da sa tvoje krtače ne skrenemo, no.

     Buahahahahah, kašn dobr vic.

     • sprehajalec

      Se bom še jaz poskusil

      Druže tito mi ti se kunemo
      da sa tvoje kite ne skrenemo…

   • Rožle

    A zdej boš ti kle pameten k si brez posluha do konca …

  • večni srb

   Jaz si ne znam predstavljat nobenega fašizma brez pozije.

 • sprehajalec

  Če hočeš vladati moraš biti popularen. Levičarji očitno niste, ker ne pridelate niti spodobno število lajkov. …

 • Peter

  Žogica se je še kakšnjih 14 dni nazaj predstavljala kot gospa, ali gospodična, ki rada hodi v hribe in ima rada fejst in vesele ljudi.
  Bolj ko se bližajo volitve, bolj se kaže njen fejk imiđ, oziroma njen pravi obraz.
  Samo še ena zafrustrirana provokatorka več, no.

  • Rožle

   Ona se bolj kotali in to dol po hribu ..
   ..

 • žogica

  O Peter, od kod naenkrat tvoj pogum, da sploh komuniciraš z menoj? Očitno ti noč daje moč ali mogoče bele črtice? Vprašaj direktno, če te kaj zanima, ne maram ljudi, ki se skrivajo za ovinkom, pa šušljajo….

  • Rožle

   Pod njegov komentar se moreš postavit, če koga ogovarjaš ..

   • žogica

    Zakaj pa on tega ne počne, samo vprašam?

    • Rožle

     On te ima zablokirano .. kapiš

     • žogica

      In kako naj jaz to vem?

  • Marijan Tončić

   Marsikdo ne mara tudi ne koemntatorje s partizanskim imenom. Daj končno pokaži se in napiši pravo ime in možev ali očetov priimek.

   • žogica

    Le kdo si pa ti?

    • Marijan Tončić

     Nisem ne žogica, tudi ne Alenčica ampak ta, ki piše v naslovni vrstici. Edine laži, ki sem jih izjavljal v življenju so bile, ko sem vsem po vrsti rekel: joj kako ste lepi danes………….. ker so bile laži dobronamerne načeloma ne rabim niti k spovedi. Za vse levičarje, pravzaprav bom kar vse dal skupaj, ni mi nikakor všeč, da se komentatorji skrivajo za pseudonimi. Vsak bi lahko imel dovolj samozavesti, da vsakemu pove kaj mu gre s pravim imenom, če ne že še s priimkom in lastno sliko. Mimogrede skica, ki je v mojem profilu je moja slika in ne iz sosednje dežele.

     • večni srb

      Verjetno se zavedaš, da ta bela podlaga ni list papirja in te črke niso odtisnjene nanj s črnilom, da tudi ta okna niso resnična ampak gre zgolj za risanko, ki te skuša prepričati, da sediš za mizo in si dopisuješ v nekih debatah, podobno kot so nekoč delali mogočni Voltaire ter drugi misleci časa.
      Strezni se človek, niti najboljša zaščita ni dovolj, kdo drug si pa v tej državi še upa kaj ziniti na glas kot mi, ki smo manj kot nič.
      Gre za moč racionalnega razmišljanja, empatije in nenazadnje stvarnih argumentov, sploh ni važno kdo je kdo, vsi največ vemo rakrat, ko pomislimo na vse mogoče alternative, ki se niso zgodile in skušamo razložiti zakaj se tudi niso mogle.

      Kar ostane, je nujno resnica.

   • večni srb

    Na čigavi strani boš pa ti, najbrž na strani močnejših in bolje prilagojenih, potem seveda lahko žnaraš, šponaš in se dereš nad nemočnimi, golorokimi in bosimi žrtvami.

 • Peter

  Zakaj pa bi te karkoli spraševal? Kar se jeftinih levih provokatorjev tiče, je meni vse jasno, žogica, no.

  • žogica

   Res si božček, ki se sam sebi smili.

 • Peter

  Žogica, zato, ker te imam blokirano. Če pa se logoutam iz Disqusa te lahko preberem, odgovoriti ti pa ne morem, ker nisem loginan. In ko se loginam ti ne morem odgovoriti, ker si blokirana. Ja? Bo šlo?
  Boš še kaj pametnega vprašala, no?

  Vrtec nivo:
  Žogica, zakaj nagajaš Petru?
  Saj on men tudi, no.

  • žogica

   Revež si, najlažje je blokirati, a ne? Zakaj me sploh bereš?

 • Peter

  Skratka, žogica, čakaš na veliki pok?
  Trenta, bosanski kredit, Snežić, nekaj ne špila, nič ne poka, zmagati pa pošteno itak ne znate.
  Panika, žogica, no?

  • žogica

   Veliki pok se bo zgodil 3.6., ki bo pa tebe blokiral.

 • Marijan Tončić

  Administrator, zakaj takšno kot je žogica in prihaja sem samo izzivati in psovati enostavno ne postaviš na mrzlo? Mene so na 24 ur že zdavnaj za vedno skenslali in ne da si mi delati alžne identitete.

  • Peter

   Žogico bomo že spedenal, ne skrbi. Smo že hujše, no.
   Če bi jo skenslali bi jutri letela v bruselj špecat, pa še 571 družbenopolitićnih delavcef z njo, da v dolini ni demokracije, saj smo navajeni tega.

   • Marijan Tončić

    Imaš prav, ubogi po in v duši so samo ubogi, Me pa žalosti, da je toliko ubogih duš ostalo pri nas.

    • žogica

     Tudi mene žalosti, da je toliko omejenih in nerazgledanih duš v naši prelepi Sloveniji !

  • žogica

   Tako je tudi prav, da so te skenclali, red mora biti !

   • Marijan Tončić

    Kokoš ena, vidiš “kokoš” je ena grših besed ki jih imam v mojem besednjaku, za razliko od vaših kletvic, groženj o praznem Barbara rovu, da ne govorim o vaši strahopetnosti in stalnem skrivanju za lažnimi imeni ali pogumu, ko vas je vsaj pet na enega in še tej streljate od zadaj in potem tek čez drn in strn.. Strel od zadaj tako v dejanskem strelskem obračunu kot tudi v vsakdanjem življenju. Na ulici pa tao in tako navlečete bele maske ali vsaj kurirčkove robčke čez obraz??? Res se mi smilite in potem izmišljate zgodbe ala Terence Hill in Bud Spencer, in še po 70 letih odkrijete kakega novega heroja, ki ga niste odkrili v času življenja tistih, ki so ga poznali.

    • žogica

     Tvoje napadanje name, me sploh ne zanima !

   • Peter

    žogica, strpna pa to, no?

   • WISKY 1000

    tudi tebe bomo skenclali,bom jaz poskrbel.

    • žogica

     Aja, si v žlahti z Orbanom….. Taki domoljubi, pa se prodate Orbanu, bruh.

 • Peter

  Žogica, mene bo blokiral? Mene samo veseli, da boste spet zmagali. Kar ste začeli, pripeljite do konca, kdo bo za vami pucal to svinjarijo.
  Jezna si žogica, živčke zgubljaš.
  Že dolgo nisi bila v hribih med veselimi ljudmi, se samo z levičarji še družiš, no?

  • žogica

   Ko me odblokiraš, bova lahko komunicirala. Vedno v življenju izbereš podlo varijanto?

   • Peter

    Ne, žogica, izbiram praktične varijante. Zakaj bi se ukvarjal z levimi provokatorčki? Če bi mi bilo do tega, bi šel na leve portale, ampak tam bi me blokirali, ker ste zelo demokratični in razumevajoči do drugače mislečih, no.

    • žogica

     Smo demokratični in redoljubni, komentarji morajo biti na nivoju in strpni….., tako je tudi prav. Na Novi imate pa celo štalo, katastrofa !!!!!!!!!!

     • Peter

      žogica, pridejo dnevi, ko ni levih provokatorjev. Ne vem kako to, ampak mine tudi po nekaj ur, ko ni nikogar, ki bi provociral. In takrat pogovor teče povsem normalno, no.
      Veš, akcija, reakcija, tako pač je, no.

     • žogica

      Veš Peter, levi delamo, da zaslužimo in fajn živimo…., desni pa cele dneve jočete, jamrate, šinfate……..in životarite. Če čakate, da vam bo kdo kaj dal, se prekleto motite, vse je odvisno od nas samih, kako si bomo postlali, tako bomo ležali…..

     • Peter

      Ajja? Ti že veš, žogica, no.

     • WISKY 1000

      koliko ste in še boste pokradli in lepo živeli na račun delovnih ljudi.

     • žogica

      Obrni ploščo, če človek pošteno dela, tudi lepo živi….

     • WISKY 1000

      demokratični,redoljubni,a vi rdečkarji na bi bili?Tretjega boš ti imela štalo v zgornjem štuku.

   • Peter

    Trenta še bo zanimiva, pa Đijana, pa Snežić, pa………….

    A ja, to bo še zanimivo?
    Programi strank, odnos proti naseljevanju tujcev, davki, zdravstvo, sociala…to pa ni zanimivo, žogica?
    Vesela hribolazka, no?

    • WISKY 1000

     vidva z lopto vozita na svojo rdečo 24 kur

   • Peter

    Upam, da si opazila, da sem te odblokiral. Kakšnega velikega veselja do komuniciranja s provokatorji, ki se jim zdijo zanimive afere, ki jih pred volitvami osrednji mediji obesijo opozicijski stranki pa nimam, no.

    • večni srb

     Ampak tokrat so mu namestili zmago,saj na koncu zmeraj zmaga, da narod povsem ne obupa.

    • žogica

     Sploh ni problema Peter, lahko me 10x zablokiraš, samo pol me pusti pri miru.

     • Peter

      O ne, žogica. Tudi približno te ne bom pustil pri miru. Kadar boš izzivala z jeftinimi provokacijami, seveda. Če poveš kaj pametnega, si vedno dobrodošla. Je pa res, da do sedaj kaj pametnega še nisi spravila skupaj, no.

     • žogica

      A bejž no pametnjakovič, tebe je pamet čisto zaobšla, tu gor samo trobentaš !

     • WISKY 1000

      3jega boš videla kdo je pameten.

 • Peter

  Sem misli, da bova komunicirala, žogica, pa si dušo spustila, vidim.
  Nisi prva provokatorka, ki nima kaj povedati, ko jo postaviš iz okvira provokacij, no.

  • WISKY 1000

   hvala bogu,samo,da ni več rdeče žoge.

 • montyamp

  Večplastna zazidarska patologija avantgarde UDBOVSKE DECE .
  Zaslužijo si usmiljenje , saj otroci niso krivi za grehe svojih staršev katerim lahko poleg morije Slovencev dodamo unikatno kriptopatologijo oksimorona invalidnega uničevanja podedovane cerebralne revščine svojih mladičev .
  Saj je hudič tudi klal svoje mladiče , komunisti pač z udbovsko ljubeznijo in NKVD prijemi poskrbijo da se jim sami pokončajo .

  • večni srb

   Kako pa ti to veš?

   • montyamp

    Kardelj mi je povedal .

    • večni srb

     Zmeraj so drugi krivi, meni je že to sumljivo.

     • montyamp

      Sami so se zazidali ???

     • večni srb

      Jaz se bolj sprašujem za tiste, ki jih bo šele treba zazidati.
      Mar ta izrod res čisto nič ne izuči, a se že rodijo taki, mogoče odraščajo ob takem atu in mami?

     • montyamp
 • večni srb

  Meni je popolnoma jasno, edino kar bi mogoče še prepričalo kakšne nevolilce je, če se Janša pred volitvami spet namesti kakšen konstrukt in on gladko zmaga.
  Izjema potrjuje pravilo, ki očitno ni nikoli obstajalo. Itak bo izgubil.

 • Peter

  Žogica, in zakaj sem te odblokiral?
  To je bilo vse, kar si mela povedati?
  Čim zmanjka enovrstičnih parol iz nedelskega je konec pogovora?
  Žalostno. Pridi k meni pod hribe, bova nazdravila novi zmagi levice. Saj ta, kot veš, prinaša blagostanje in prosperiteto za vse nas, kdo ne bi nazdravil takemu pozitivnemu rezultatu, no?

 • montyamp

  Udbovski orkester je začel z uverturo v novi proces sprave .

 • montyamp

  Kaj če bi Janša kupil Trento po Jazbinšku , kot je Kućan hišo v Murglah ???

  • WISKY 1000

   hvala Jazbinšku

 • Peter

  Žogica, in zakaj sem te odblokiral?
  To je bilo vse, kar si mela povedat?
  Čim zmanjka enovrstičnih parol iz nedelskega je konec pogovora?
  Žalostno.
  Pridi k meni pod hribe, bova nazdravila novi zmagi levice. Saj ta, kot
  veš, prinaša blagostanje in prosperiteto za vse nas, boljše zdravstvo,
  socialo, šolstvo, sodstvo…..kot že do sedaj, kdo ne bi nazdravil
  takemu pozitivnemu rezultatu?
  Pa še janša ne bo, kar je edino tebi pomembno, kaj hočeš lepšega, no.

 • montyamp

  Murglosrbski patriarhat svoje patetične izbruhe projicira skozi prizmo udbovske judikature ki z polpismenimi marionetami, pred volitvami skrbi za fašistično propagando , ki je nič drugega kot lov na čarovnice ali na kratko uničevanje zametkov demokracije .
  Lepo oblečena zafrustrirana golazen , ki se norčuje iz naroda katerega potomci bodo plačevali prostitucijo zvodnika milana , bi se ob vsaj pavšalnem poznavanju zgodovine lahko zamislila kaj jo čaka , ko bo narod znorel .

 • Peter

  Aha, pa še to.
  Žogica, zdaj si odblokirana….saj veš, kaj to pomeni, ne?

 • Peter

  Žogica, poglej si debate v današnjem večeru.
  Vse je potekalo mirno, brez žaljenj, metanja v jame, ipd, ja?
  Glej, naš spoštovani pjevać iz titovega veleja, ki je plačan za to, da animira več kot 90% nickov, ki tukaj provocirajo, žalijo in tečnarijo, si je očitno vzel prost večer. Volitve se bližajo, kasneje ne bo mogel več. Mogoče je šel pa na fuzbal v Maribor, kdo bi vedel.
  Ampak, ni provokacij, ni provokatorčkov…je nivo…jutri ob 10h pa bojo spet vsi tukaj in nivo bo šel v maloro. Čudno?
  PA ŠE ZGUBL SO….Olimpija šampijon, no.

 • Steiermark

  Verjetno je na “kraljevi poroki” – med gosti veliko mešanih produktov, med komunisti in srbi! Zato tako pisana druščina….

  • Steiermark

   Sicer pa se ne smemo čutiti “barviti” sestavi gostov na poroki, saj smo šele pred kratkim izvedeli, da je “kraljica” Elizabeta , direktna potomka mohameda….

 • Hribouc

  Vse se bo rdečekriminalnim skorumpiranim banditom vrnilo samo po sebi najmanj v enaki meri, še verjetneje pa z dvojno ali trojno mero!
  Nočejo vedeti, ne verjeti, da je Poračun zakon Vesolja in, da ga je ustvaril Bog.

  VSE BODO DOBILI VRNJENO, TO JE GOTOVO IN DOKONČNO 100% ZAGOTOVLJENO TOLIKO, KOT TO, DA BANDA BREZ ZRAKA NE MORE PREŽIVETI NITI MILISEKUNDO.

  Še posebej je Božje Previdnosti deležen kriminal boljševiški Udbokučanizem, ki se kot gnojna bula razrašča na mučeniških smrti desettisočev nedolžnih ljudi istega rodu.
  Bog je enostavno ena samo aljubezen, ko pa useka z roko Pravice , je njegov srd neizrekljivo strahoten, dokončen in usodno večen.

  Barabe, bojte se časa, ko ne bo mogoče niti jokati za seboj in bo neskončno žgalo.
  —————————————————————————————————————————
  “FakYU Serpentinšek PRESS” Farizeji živijo in se nočejo spreobrniti !

  Sprenevedavi bralci svetih besedil in obenem hkratni malikovalci Luciferja po rdeči morilski zvezdi pohujšujejo in kvarijo tudi najmlajše našega rodu , zato prepustite začudenje in nejevero, predajte čud in bolečino, ker je prehuda in neobvladljiva, Bogu in Jezus Kristus bo poskrbel zanje, saj je tako sam
  objavil še pred propadom velikega Rimskega cesarstva, ki ga je skupaj s Farizeji križalo na smrt za nas vse.

 • Tone

  “Janez Stanovnik je podobno hišo v Murglah prodajal za 420.000 evrov”

  Ha, ha! Cene nepremičninam v Murglah očitno rastejo. Zdaj bi morali tudi v Trenti najti še kakšno parcelo, ki ji je cena poskočila za 10x. To bi bila poštena primerjava in ne fake news.

 • Gr Enze

  RDEĆE BLEBETANJE TILE USRANI PISUNĆKI 571 BI BILI ZA NA MARS KER JE TO RDEČI PLANET

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Krajše:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!