fbpx

Zakonca Brozović brutalno nad politike in zdravstvene delavce, ki trdo garajo med epidemijo

Werner in Andreja Brozovović. (Foto: FB)

Očitno se je nekaterim do sedaj znanim glasbenikom, ki so lepo služili denar v času brez epidemije, zmešalo. Zmerjanje vlade s psihopati in zmerjanje zdravstvenih strokovnjakov, pač ne more biti nekaj normalnega v naši družbi. To pa delata pevec Werner in njegova soproga Andreja.

Glasbenik Werner je eden tistih levih nasprotnikov vlade, ki izbruhne vedno takrat, ko je na oblasti Janez Janša. Tako smo ga videli v Mariboru na protestih leta 2013 in tako ga vidimo tudi teh časih, ko je tudi zdravstvena kriza.

Epidemija nikomur ne prizanaša, a strpnost velja, saj bomo le tako s skupnimi močmi tudi premagali to krizo. No strpnost pa ne velja za pevca Wernerja,  ki se očitno z ukrepi za zajezitev epidemije ne strinja, vlado obklada s psihopati, vladnemu vrhu pa očita genocid (nelektorirano): “ZBUDI SE, SLOVENIJA!! Tretja svetovna vojna je napad na ZDRAV RAZUM. Vse to kar se dogaja… je zaradi LJUDI katerim so vladajoči sprali možgane z enoletnim ustrahovanjem in medijsko hipnozo….oni slepo sledijo navodilom vladajočih in na ta način onemogočajo normalnim in zbujenim ljudem, da zaživijo normalno življenje.

Med njimi so tudi predsednik države in vsi politiki, predsedniki opozicijskih strank, ki se obremenjujejo z vsem samo ne z GENOCIDOM, KI JIM GA VLADAJOČI IZVAJAJO PRED NOSOM. V tem času se objavljajo ANKETE POPULARNOSTI??? PA KDO PAMETEN BO TE POLITIKE, KI JIH IMAMO SPLOH ŠE KDAJ VOLIL??? PUSTILI SO VLADAJOČIM PSIHOPATOM, DA TEPTAJO NAROD…To jim pameten narod nikoli ne bo oprostil…. V KATERI MATRICI ONI SPLOH ŽIVIJO? Pahor, Šarac, Bratuškova, Mesec, Fajon..??? O VLADAJOČIH PSIHOPATIH SPLOH NE BOM IZGUBLJAL BESED….VEMO KJE BI MORALI BITI….

Medtem pa tudi njegova žena ne zaostaja nad bruhanjem nad ukrepi. Zaradi mene si to palčko porini v rit in se testiraj tudi tam vsak dan! Mojega otroka pa se niti dotaknila ne boš!! Starši no pa kaj vam še ni jasno??? Kako lahko dopuščate, da z vašimi otroci delajo kar hočejo????Maske na usta-brez upora maske na usta naših sončkov! Moj otrok je svoboden in sva ponosna na to. Ste se udali? Prepustili? Verjamete? Ubogate? NI MI VEČ JASNO. NASLEDNJI KORAKO OBVEZNO CEPLJENJE…vi pa kar naivno verjemite, da so si “gospoda” danes cepivo vbrizgala!je Andreja Brozovič zlila gnojnico nad vodjo vladne svetovalne skupine za epidemijo Matejo Logar.

Očitno Werner nima več pevskih nastopov, pa tudi njegova žena, ki mu vse te nastope organizira očitno nima veliko dela. Ima pa, kot lahko vidimo čas za pljuvanje po ukrepih za zajezitev virusa.

e-maribor